26

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 18 - Makeover time bitches

Previously
"Coolt, så vi ses?" frågade han. Jag gav honom ett leende, först trodde jag att dem här killarna var ett gäng idioter, men där hade jag fel dem var ganska schyssta iallafall.
"Vi ses" sa jag tillbaks och dem andra killarna sa samma sak i kör. Men innan jag gick därifrån vände jag mig till den blonda killen.
"Öh förlåt igen" han nickade och jag vinkade åt dem. Äntligen på väg hem.

Sashas´s Perspektiv
"Melissa?!" ropade jag så fort steg upp för trapporna. "Här inne" pep hon. Ljudet kom från hennes rum och jag öppnade hennes dörr och kikade in. Hon låg på golvet och läste en bok. Hon gav mig ett stort leende när hon fick syn på mig och sprang fram till mig.

"Jag har saknat dig Sasha" hörde jag henne nästan viska.
"Jag var ju bara ute en timme?" svarade jag frågande. Hon krama mig hårdare att det nästan gjorde ont i nacken.
"Men de känns som att du inte har tid för mig" sa hon igen som en viskning. Är det sant? har jag inte haft tid med Melissa längre? Vad får henne känna sig så? Jag kysste henne på hjässan och bar upp henne i min famn.
"Vi går till mitt rum" sa jag. Hon borrade in sitt huvud i mitt hår och luktade på det så det kittlades. Jag fnissade lite och drog bort hennes huvud.
"Melissa vad gör du?" småskrattade jag.
"Ditt hår luktar gott" hon luktade på det igen och tog in doften sådär överdrivet med näsan. Sedan skrattade hon och hoppade ner från mig famn. Hon Sprang med full fart och hoppade upp på min säng så att hon landade på magen och krånglade sig ner under täcket. Hon drog upp täcket och klappade på platsen jag skulle ligga. Jag log åt henne och la mig ner i sängen bredvid henne. Melissa fixade täcket över mig och henne och sedan la hon sig i mig famn. Jag har saknar den här känslan. När jag kunde koppla av och bara hålla om Melissa och aldrig släppa taget. Känna den underbara doften om min älskade lillasyster. Hon är den ända jag har kvar och jag kommer aldrig släppa taget. Ge mig 100 000 00 miljoner och Melissa kommer fortfarande vara mer värdefull. Jag kände hennes händer leka med mitt hår och hon försökte göra en fin sid fläta.
"Vad har du gjort idag" mumlade jag och smekte hennes hår. Hon tänkte lite och gjorde en söt grimas samtidigt.
"Jag var i skolan och och min lärare gav mig extra beröm för att jag var så duktig i skrivtävling att jag kom tvåa" sa hon lyckligt.
"tvåa? det är fantastiskt Melissa, grattis bebis" sa jag glatt och kysste henne på panna. Hon fnittrade och log så stort att hon visade alla sina tänder. Jag skrattade åt henne och frågade nyfiket.
"Så har du fått några nya kompisar då?"
"Ja" svarade hon drygt och tog bort flätan för att börja om.
"Så vad heter dem" frågade jag lite oroligt för hennes humör ändring.
"Vad gjorde du ute när Julia sa att du måste gå ut?" frågade hon och låtsades som att hon inte hörde min fråga. Tydligen ville hon inte prata om det så jag ska inte tvinga ut det från henne.
"Jag gick till en park" svarade jag då och kollade ner på hennes ögon. Hon nickade och gäspade stort.
"Trött?" Hon stängde sina ögonlock och gäspade igen. Hon smittade snabbt av sig och fick mig att gäspa också. Vi både la oss lite bekvämare i sängen. Jag var skit trött men jag ville inte somna innan Melissa jag ville vara säker på att hon låg bekvämt. När de hade gått några minuter kunde jag höra Melissas låga snarkningar och jag kände att det sakta börja svartna för ögonen.


"Sasha vakna!" Jag känner hur en person skakar om mig.

Jag mumlade något som jag själv inte förstod och vände mig om i sängen, jag drog täcket över min kropp och grävde min kropp under täcket.

"Okej, Sasha om det är så du vill ha det" säger personen som jag nu förstod vem det var, Jessica. Jag försökte somna om fast det inte gick så bra. Precis när jag skulle få tillbaka min sömn kände jag hur kallt vatten rann ner över mitt hår och ner över min ansikte och det kom även lite in i mitt öra, det finns ingen obehagligare känsla än det här.. Jag hoppade uppifrån sängen och blängde argt mot Jess som stod och skrattade ihjäl sig. Jag pekade långfingret mot henne, hon slutade aldrig skratta så jag tog tag om min kudde och kastade den rakt på henne. Hon kollade argt mot mig och nöjt gick jag in till badrummet. Jag borstade mina tänder och torkade mig.

Jag gick ut till Jessica och hon var helt borta i sin mobil. Jag skulle precis säga något till henne men blev tyst, Jag gick sakta ner på mina knän och kröp runt så jag var bakom henne. Jag ställde mig upp och andades sakta in och ut. Revenge bitch. Jag drog fram mina händer och pekade fram med mina pekfinger, jag stoppade in fingrarna in i hennes höfter hårt och hon skrek och kastade sig själv till andra sidan. Jag skrattade och hon såg ut som om hon skulle döda mig så jag blev tyst.

"Var är Melissa?" Frågar jag henne och sätter mig bredvid henne. "Nere, hon tittar på tv" Jag nickar och sätter mig bredvid henne.

"Varför sätter du dig? Gå duscha vi går snart" säger hon, what the fuck? Gå vart?

"Huh?" Jag kollar mot henne och hon flinar.

"Vi ska ut och ha kul" säger hon till mig som om jag vore någon idiot. "Ha-ha" skrattar jag sarkastiskt
"okey, nu berätta vad ville du?" Hon slår till min arm och skrattar.

"Jag är allvar idiot, vi ska till Lanas hemma fest" säger hon.

"Lana vem?".

"Du känner inte henne".

"Mmh precis, ge mig en till anledning till att gå" säger jag och ställer mig upp.

"Sasha, vill du inte se hur kanadensare har sina hemmafester?" frågar hon.

"Nej, hittills så mår alla kanadensare jag har träffat inte bra så.." hon skrattar och jag kollar bak mot henne och hon ger mig en puppy face blick.

"Snälla"
"Nej"
"Snälla"
"Nej"
"Snälla" hon började irritera mig och det fick mig att tänka. Hur länge sen var det jag gick ut och hade kul? Jag kunde dricka mig full och sedan inte minas vad jag ha gjort. Vara borta från riktiga världen.
"Okej, men inte för din..blick" "Utan för att jag saknat att dricka mig full" Hon hoppar till och skriker

"Makeover time bitches" tjöt hon och hoppade upp och ner. Jag himlade med ögonen och gick mot duschen.
"Var det därför du ville att vi skulle gå?" flina jag och öppnade badrumsdörren.
"Uppenbarligen, men kom igen duscha nu" ropade hon ut när jag höll på stänga dörren. Jag skrattade och satte på duschen.
"Glöm inte raka dig, dina ben måste vara sexiga för Chaaaaaz" hörde jag henne bakom dörren och hon drog t A:et när hon sa Chaz i en retande ton. Jag flämta till när hon sa så. Chaz? Usch.
"Fuck you" skrek jag och lätt dem sköna strålarna träffa min hud, och jag kunde höra Jessicas skratt utanför  fast duschen vara på. Jag fnös och tog fram mitt gliss Schampo och tryckte ut två klick på min hand. Det här var andra gången jag duscha idag, ja jag gillar att vara ren och känna mig fräsch hela tiden men har aldrig duschat så här mycket innan jag kom till Canada. Det är som att allt förändras sakta sakta så att jag inte skulle märka. Men jag märker. Jag skakade bort tankarna och sköljde av löddret som rann ner för min rygg. Att jag alltid ska ha så konstiga tankar när jag duschar. Fantasi, beslut, framtidsplaner, känslor och massa random shit allt på köpet när man bara vill ta en enkel dusch. Jag tog fram rakhyveln och fixade till mina ben så att dem såg rena och skinande. När allt var klart gick jag ut från duschen och torkade min kropp med en handduk och tog snabbt på mig ett par fotbolls shorts med ett brunt rött linne som låg i badrummet. Jag öppnade dörren och torkade håret lite med handduken samtidigt som jag gick ut till Jessica. När jag kom ut såg jag fult med kläder ligga på sängen och en massa smink framför spegel, plattången, locktång var ute på plats.
"Du är verkligen upphetsad för det här" sa jag och satte mig på sängen. Hon gav mig ett stort leende och krånglade fram en vit genomskinlig blus och ett par svarta skinnbyxor som hon höll framför sig. Hon tittade frågande på mig.
"Vad tycker du?" jag nickade och checkade in outfien men skakade sedan på huvudet. Hon suckade och ställde sig framför spegeln och kollade in sig själv. Jag ställde mig upp och gick igenom klädhögen. Nej, nej och nej. Jag hitta en leopard klänning och tittade noga på den och vände mig om till J.J.
"Prova den här" sa jag och räckte fram den till henne. Hon kollade osäkert på den men ryckte sedan på axlarna för att ge den en chans. Hon klädde av sina mjukisar och krånglade i sig den. När hon var klar vände hon sig om och sträckte ut sina armar. Jag la huvudet på snett och gjorde en gest med fingrarna i cirklar så att hon skulle snurra runt. Hon fattade gesten och snurrade runt sakta tills hon kom tillbaks och väntade otåligt på mitt bedömande.
"Sexig, Nästan för sexig, men den är för kort så jag låter dig inte gå ut i den" sa jag och vände mig om.
"Bestäm dig, M-A-M-M-A" jag gav henne en blick och log

 
 "You can´t end up like Jasmine"

"Jag kan ju inte låta dig sluta som Jasmine" Hon bröt ut i skratt och kastade sina mjukisar på mig. Jag skrattade med henne också men stoppade det så fort jag såg perfekta klänningen. Jag tog upp den och kollade storögt mot den.
"Den här måste du prova" sa jag och kastade den till J.J hon fångade den och log.

"Perfekt" klappade jag med händerna och skrattade med glädje.
"Den ska du ha" Det var en rosa skiktad axelbandslös miniklänning, som satt perfekt på henne. Jag bet mig själv i läppen stolt.
"Så nu vad ska jag ha på mig?" sa jag och gick igenom kläderna..igen.
"Ånej jag har redan bestämd din outfit" hörde jag J.J säga.
"Har du?" jag rynkade på panna och hon gick in till min WIC och kom kort efter. I handen höll hon på en galge som de hängde också en vit axebandslös klänning med massa vackra svarta mönster på.
"Wow" fick jag ur mig.
"Jag vet visst är den vacker jag hitta den i din Walk in closet"
"Wow" upprepade jag mig igen.
Hon fnittrade och gav den till mig.
"Stå inte bara där gå och byt om då" jag gick in i min WIC och letade fram ett par VS underkläder sedan kom klänning på.
När jag kom ut såg jag J.J platta sitt hår. Jag satte mig bredvid henne framför spegeln och torkade mitt hår med hårtorken. När jag var klar med det gav J.J mig plattågen så att jag kunde platta själv. Mitt hår blev långt och platt och det sken av mitt gliss schampo. Jag lockade mitt hår lite med plattången och stängde av den sen.
"Här låt mig sminka dig" jag log och såg att hon själv redan var färdig sminkad.
"Du vet väl att vi har gjort ordningen helt fel idag haha" sa jag. Hon kollade frågande på mig och jag fortsatte.
"Bytta om, fixa håret, sminka sig sist brukar det inte vara tvärtom" Hon nickade och skrattade åt hur dumma vi var. Men vem bryr sig?
"Du duschade iallafall förre du fixade håret, så någonting rätt gjorde du"
"Ha-Ha jätte roligt" hon fnissa och fokuserade på sminkningen hon gav mig.
Efter att de känndes som en timme så öppnade Jessica sin mun och sa att hon nästan var klar.
"Lite så och lite så" sa hon och avslutade med ett ljus rosa lepstift som nästan såg ut som begie.
Jag vände mig och gapade stort när jag såg min egen spegelbild. Var det där verkligen jag?
"Du är verkligen jätte duktig Jess" jag kramade om henne. Smikningen såg ut som att jag hade hyrt en professionell smink artist. Det var inte för mycket men ända inte för lite, det var som en naturlig sminkning men fortfarande såg man att jag var sminkad. Åh helt perfekt bara bästa beskrivningen jag kan ge..perfekt.
Hon plockade fram ett par skor som var svarta och var öppet lite här och där och hon tog ett par beigea pumps till sig själv.
"LET'S PARTY" skrek hon och dansade lite. Jag gav henne sällskap med det och sjöng mig.
"Dricka oss fulla så att vi glömmer allt tommorw yey yey, ha sex med en random kille" Hon stannade sina rörelse och flinade åt mig håll.
"Jag är oskuld" hostade jag fram hon slutade flina och kollade storögt på mig.
"Shit, man kan verkligen inte märka det" stamade hon fram.
"Är det en bra sak eller dålig" Hon gick fram till mig och gjorde armkrok
"De är verkligen en bra sak, Sasha" Jag fnittrade och drog på mig min skinnjacka och vi gick ut från rummet. På väg mot festen. Det här blir väl kul.


FEST FEST FEST! 
Kommentera snälla! :)

25

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 17 - The green park

Previously
"Jag och Josh ska åka på en affärs resa" Säger hon och kollar på våra reaktioner.
"NEJ" skriker jag och Mel i kör fast denna gång blev det mer pinsamt än roligt. 
"Ska ni åka nu?" Frågar Mel
"Nej, om ett ganska lång tag" svarar hon. 
Efter att vi hade ätit upp maten åkte vi raka vägen hem, det första som kom in i mina tankar var att sova. Snabbt bortstade jag tänderna och kastade mig på sängen ännu en skoldag imorgon ... 


Sasha´s perspektiv

”Ni kommer få ett litet projekt att jobba med i grupper, det kommer inte än. Är inte precis klar med uppgifterna men det kommer snart” ropar Mr.Jay till eleverna som, som vanligt rusar ut ur lektionen för att få gå hem. Jag som vanligt gick sist ut fast med Mike som drog i mitt hår bakom mig. Vi gick till mitt skåp och han drog fortfarande på mitt hår.

”Har du tänk på att lämna dina böcker också?” frågar jag honom. Han kollar på mig och flinar sakta släpper han mitt hår och går iväg till sitt skåp.

”Hej då” ropar jag

”See yaah” ropar han tillbaka.

Jag tog fram min Matte häfte och uppgifter så att jag skulle hinna ikapp lite och låste mitt skåp. Jag drog händerna igenom min väska för att kolla hur många mynt jag hade, men hittade något hårt istället. Jag drog fram en kort. Mitt kreditkort jag hade inte använt den än, det känns som att den är för värdefull för att användas. Jag stoppade tillbaka den och styrde mina fötter ut från skolan mot Starbucks.

Jag steg in till Starbucks och gick fram till kassan, jag behövde inte ens tänka på det jag behövde.

”Hej” säger kvinnan som stod bakom disken, jag har träffat henne alla gånger jag har kommit till Starbucks sen jag flyttade till Stratford.

”Det vanliga?” frågar hon med ett stort leende. Jag nickar och drar mitt kort och skriver in koden. Hon gav mig en frappuccino och gav mig en cookie på köpet. Jag mimade ett tack och log snabbt mot henne en sista gång och letade efter en plats att sitta på. Jag hittade en plats vid ett fönster och satte mig där. Jag satte mig och njöt av min vackra utsikt, så fort jag blev klar gick jag hem.

 

”Sasha, vi går nu kom och lås dörren!” ropar Julia till mig. Trött reste jag mig upp från soffan jag bekvämt låg i framför Tv:n för att låsa dörren efter Julia och Melissa. Tydligen skulle Melissa åka på någon utflykt med sin klass och hon behövde ett par nya stövlar. Jag låste dörren och gick in till köket, jag drog fram en påse chips och en burk cola. Ugh, måste allt ligga så långt ifrån varan? Sakta gick jag till vardagsrummet och kastade mig själv i soffan. Jag måste verkligen börja gymma, eller behöver jag bara gå ut mer. Jag tog fram min mobil och ringde Jessica, efter flera signaler hade Jess inte svarat än. Jag gick igenom min kontaktlista och såg ett namn på en person jag inte tänk på länge. Cassie… borde jag ringa henne? Varför hade jag inte tänkt på att ringa henne innan? Varför har hon inte tänk på att ringa mig? Jag tryckte på hennes namn och hoppades på att hon skulle svara, men med min underbara tur jag har svarade hon… inte. Jag suckade trött och plockade undan all smuts jag hade stökat ner och gick upp till mitt rum. Vad är bättre än en liten tupplur?

”Sasha, Sasha” jag kollar upp för att se vem det var som väckte mig, Julia. Jag stönar och drar täcket över min kropp och försöker somna om men hon ger sig inte ”Vakna nu” säger hon och skakar om mig ännu mer. Jag sätter mig upp i sängen och kollar mot henne.

”Ja?” frågar jag.

”Vakna, klockan är 17:00 och här ligger du och slöar” säger hon och tar tag om min arm och drar mig i armen. ”Gå in och ta en dusch, och sedan ska du ut” säger hon och knuffar in mig in till toaletten.

”Va, nej” ropar jag men hon stängde dörren på mig. Jag grymtade till och tog snabbt av mig kläderna och hoppade in i duschrummet.

När jag hade duschat klart kollade jag igenom min WIC och letade efter en outfit, jag tog fram ett par jeans och en t-shirt med en skinjacka till. Efter det gick jag ner till köket för att hälsa på Melissa.

”SASHA, kolla vilka fina stövlar jag har köpt” ropar Mel och drar fram ett par rosa stövlar med prinsessor på.

”Vad fina” säger jag och kysste henne på kinden.

”Så, Sasha kom” säger Julia och drar mig i armen. Hon drar fram mina skor åt mig och jag tar på mig dem.

”Ut, nu” säger hon och kastar ut mig, ”Jag gav dig inte kreditkortet för att den ska ligga och ruttna i din väska” säger hon. Hon ger mig min väska och stänger dörren efter sig. Jag kollar med stora ögon på dörren och går min väg ut, vart? fan vet jag.

 

Jag gick runt för att leta efter någonstans att sitta men varenda liten bänk var upptagna. Jag kollade upp för att se vart jag var och de bevisade sig att jag befann mig vid parken som Jessica hade berättat om, jag gick in till den stora parken och jag kollade runt. Stället var ganska tomt förutom att det satt bara några barn vid sandlådan och några stora killar som spelade fotboll. Det ända stället där jag kunde sitta just nu var gungorna som såg ensamma ut. Jag drog mina fötter mot gungorna och satte mig på en av dem. Samtidigt som jag gungade lite fram och tillbaka med mina fötter och njöt av den sköna varma sommarvädret som träffade mina kinder, kollade jag in när killarna sparkade runt med fotbollen. Jag saknar det. Känslan att springa efter bollen att driva med andra spelaren med sina egen taktik. Skjuta upp den i luften och sätta in den perfekt i krysset. Jag saknar Calabasas där jag kunde vara mig själv. Festerna som aldrig stoppas, ja när jag kunde gå till dem få fester utan att få ta hand om Melissa, de var då jag fick chansen att släppa loss med Cassie. På en dag kunde vi åka runt till minst 4 fester. Jag suckade och stirrade tomt ner på de gröna gräset. Då min blick fastnade på väskan jag slängde bredvid stången som håller gungan. Jag böjde mig genast ner och letade efter min mobil och ett par hörlurar. Jag trasslade ut knutarna mina hörlurar på nåt sätt lyckas med och kopplade ihop det med mobilen. Jag knaprade lite i mobilen tills jag hitta låten jag letat efter. Nick Minaj - Marilyn Monroe. Där satt jag gungande och lyssnade på musik, det fanns ju inget att göra. Jag kan ju inte gå tillbaka till huset då jag skulle bli utkastad igen. Musiken dunkade i mina öron och det börjar röra sig mot slutet, jag nynnade lite på min favorit del. Mitt i allt kände jag en hård smäll träffa mig rakt i skallen så att mina snäckor föll ur och ner på marken med min mobil. Jag la snabbt handen över mitt huvud och tjöt till av smärtan.
Jag hörde några killar gapskratta åt något, jag kollade förvirrat mot dem och letade sedan vad det var som hade slagit i mitt huvud. Chocken som jag hade innan förvant när jag fick syn på fotbollen som låg ca 1 meter ifrån mig. Jag blängde på killarna som nästan vek sig av skratt. Hur kan det ens vara så roligt? okej jag förstår den fucking träffa mitt huvud men ska dem dö nu också.

"Passa hit bollen sötis" ropade en lång kille med brunt hår men jag satt bara kvar på samma ställe och plockade upp min mobil istället.
"Är du fucking trög eller? Passa bollen" ropar han fast den här gången ännu högre. Jag fortsatte att ignorera dem och gungade lite fram och tillbaka.
"PASSA BOLLEN" skrek dem denna gången som att jag inte hörde. Jag kollade snabbt mot bollen och visste inte om jag skulle skjuta den till dem eller låta det vara. Dem sköt fortfarande på mitt huvud så på vilket sätt förtjänar dem min hjälp. Jag log retande och drog upp mina ena snäcka och la in den i örat för att irritera dem ännu mer.
"ÄR DU HELT DUM I HUVUDET ELLER GE OSS BOLLEN DIN FETA KOSSA" skrek en annan kille som var blond och lite kortare än brunetten. Tror han verkligen några ord skulle krossa mig och ge upp, idiot vem fuck tror han att han är? en box härifrån fantiserade jag i mitt huvud. Wow okej sluta Sasha fokusera på vad den här kille skriker om. Det ända jag såg var att hans mun gick i hög fart och hans öron nästan börjar ryka. Jag skakade bara på huvudet och började mima åt musiken jag lyssnade på. Men jag började tycka synd om honom så innan han skulle komma närmare mig och kasta ner mig från en bro reste jag mig upp och gick mot bollen.
Om det är bollen han vill ha så ska han få sin fucking boll.


Jag tog upp den i min famn och gick mot hållet killarna stod i och väntade otåligt på att jag ska hämta deras boll. Men jag hade inga planer på att skjuta den till dem eller att passa den som dem trodde istället fortsatte jag fram mot dem och tog ett hårdare och perfekt tag om fotbollens sidor. När jag stod framför dem gav jag dem en allvarlig Sasha blick och stod exakt framför killen som kallade mig feta kossa.
"Äntligen, det var på tiden du rörde ditt feta arsle" snäste han. Jag blinkade två gånger och förberedde mig för mitt drag. Med all min styrka tryckte jag det hårdaste jag kunde in i hans famn, eller famn? snarare på hans bollar som jag hade siktade på i början. Han vek ihop sig och höll sina händer mellan bena och stönade till av smärta medans hans ansikte förvandlades snabbt till röd, sedan föll han ner på marken och skrek "Fucking hora"
"Varsågod" svarar jag och sprang snabbt därifrån. Jag tittade bak och märkte att hans vänner också låg på marken fast inte av smärta då utan av garv. Jag log stolt och kom på lite efterblivet att jag hade glömt min väska kvar vid gungorna. Fan fan fan nej. Jag andades djupt in och ut innan jag funderade över en smidig plan att hämta tillbaka den utan att bli fångad. Jag vände tillbaka och gick tillbaka mot parken. Planen jag försökte fundera över fanns inte, det fanns inget som kom upp jag kunde ju inga vägar runt den här parken. Jag får bara leka smidig som Ninja turtles. Jag såg en kort stenvägg som ledde förbi gräset mot sandlådorna och närmare gungorna, jag kikade lite efter väska som var min och såg att den låg prydligt på samma plats. Killarna hade satt sig på stenväggen jag skulle smyga under och pratade om något ointressant jag inte hörde om. Just nu befann jag mig bakom stenväggen krypande så ingen skulle få syn på mig. När jag kom fram vid gungorna där min väska log kastade jag upp den över armen och gick över gräset och hade ingen lust att gömma mig den här gången. Jag vill bara hem och sova med Melissa i min famn. Killarnas höga röster hade tystnat och man kunnde känna deras blickar bränas på min nacke.
"Ey, gå inte" jag lät mina spända axlar falla ner och vände mig om. Killen jag hade gjort illa hade nu en ispåse mellan bena. Hur hade ens fått tag i en ispåse? Han vägrade kolla på mig och tittade bara ner på marken och höll påsen mjukt. Förvånd var jag att han inte hoppade på mig, men han kanske hade för ont. Att bara kolla på honom fick mig att känna mig stolt men fick lite skuldkänsla att jag tryckte in fotbollen så hårt. Jag gick närmare dem och en av killarna tog sin arm runt mina axlar.
"Va inte rädd, vi kommer inte göra något" jag kollade upp mot honom och såg att han hade ett stort leende. Jag log svagt tillbaka och vände blicken sedan mot den blonda killen.
"Eh-m förlåt för det där" pep jag till och pekade på ispåsen han höll i. Han kollade ner mot ispåsen och sedan på mig och gav mig ett svagt leende blandat med smärta. Jag tittade medlidande på honom och bet mig löst i min inner kind.
"Det är lugnt, jag förtjäna det" svarade han och dem andra fnissade lite bakgrunden.
"Aa det gjorde du" sa jag och himlade med ögonen han fnös till och vi skrattade sedan tillsammans.
"Så vad heter du?" frågade kille som höll armen runt mina axlar.
"Sasha" han kollade frågande på mig och väntade på att jag skulle fortsätta.
"Gonzales" svarade jag och han nickade.
"Jaså en latino, hört att dem är vilda i sängen" jag knuffade bort honom från mig och flämta till. Dem andra skrattade och jag fnissade jag med. Dem presenterade för sig själva.
Killen som höll om mig hette Alex, och den blonda hette Ricard och resten var någonting med Ronny, Kevin och Zack lyssnade inte så noga kommer iallafall inte komma ihåg.
"Så du går i Stratford Center skolan?" frågade Ricard. Jag nickade åt hans fråga och svarade "Mmh" samtidigt.
"Coolt, så vi ses?" frågade han. Jag gav honom ett leende, först trodde jag att dem här killarna var ett gäng idioter, men där hade jag fel dem var ganska schyssta iallafall.
"Vi ses" sa jag tillbaks och dem andra killarna sa samma sak i kör. Men innan jag gick därifrån vände jag mig till den blonda killen.
"Öh förlåt igen" han nickade och jag vinkade åt dem. Äntligen på väg hem.


Efter en lång väntan så är kapitlet äntligen här. Det här var ett mellan kapitel inte så intressant men det behövs lite sånt här och där. Förlåt för att ni fick vänta men jag har nu planerat i orning vart alla ideer ska sitta och hur det ska vara i framtiden så hoppas att kapitlerna kommer upptaderas mycket snabbare än det här. MEN kommentera vad ni tycker bebes och tveka inte en sekund om att kommenetera era comments ger mig inspiration att skriva mer ❤


33

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 16 - The Tv Fight

 
Previously
Jag är där nere om du behöver mig" säger jag.

Snabbt sprang jag ner för att titta på Despereate housewives, jag kastade mig på soffan och njöt av min maraton. Efter att ha kollat på 4 episoder öppnades ytterdörren och Ryan och Justin kom in... yay.


 

Sasha's perspektiv
Jag tog ner fötterna från bordet och rullade mig upp som en boll snabbt vid soffkanten istället och fokuserade sedan på tv:n. jag hörde dem prata högt du vet som killar brukar göra. Jag försökte stänga ut deras röster men dem blev bara högre och högre eftersom dem antagligen närmade sig hit. Ryans röst hördes närmare närmare, roligt att jag aldrig har hört Ryan prata såhär mycket. Mitt i mina tankar hörde jag att det hade blivit tyst, inga röster bara sakta rörelse och en pinsam tystnad, Dem var här.

Justin's perspektiv
"Du kommer väl på Lanas fest imorgon, henne föräldrar är bortrest?" frågade Ryan mig när vi hade kommit in i hans hus.
"Jag har saknat hemmafesterna och damn Lana är sexy as fuck självklart är jag där" svarade jag och fuktade mina läppar. Att bara tänka på Lanas perfekta rumpa och stora bröst mot min vän där nere mmh hon ska bli min imorgon. Mina sex tankar om vad jag skulle göra med Lana avbröts kort efter att Ryan knäppt sina fingrar framför mitt ansikte.
"Tillbaks till jorden, Justin" jag kollade irriterat på honom och skrockade till. Jag såg hur hans mun öppnade sig och sedan stängdes som om att han skulle säga någonting men någon avbröt han. Hans blick fastnade på någonting framför honom och jag följde hans blicken och såg en tjej, en tjej med långt vacker hår och hennes oskyldiga ögon var koncentrerad på tv:n, Sasha. Ryan puffade mig lite på armen och nickade mot soffan, för att vi skulle sätta oss. Jag ryckte på axlarna och satte mig bredvid Sasha och Ryan bredvid mig. Hon hoppade till när vi hade sättit oss på soffan och jag småskrattade lite åt mig själv åt hennes skräckslagna ansikte. Hon vände sitt huvud mot mig och kollade på mig när jag skrattade för mig själv. Jag låtsades som att jag inte visste om att hon satt där men jag såg att hon himlade med ögonen sedan fortsatte hon titta på det här tråkigt programmet som spelades i tv:n. Det var några kvinnor som sprang runt i huset med 1 ton smink och hoppades på att dem skulle få i sig ikväll. Kanalen förvsvann helt plötsligt och jag hörde henne tjuta till.
"Byt tillbaka, Ryan!" han skakade bara på huvudet och bytte till spelet vi skulle spela. That's my boy. Hon böjde sig över mig och försökte ta fjärrkontrollen. Men han tog sin arm bara längre bort från henne. Hon drog i hans tröja men han gav inte upp och skrattade bara. Att ha henne över mitt knä, var sexigt shit. Jag kände hur hennes arm tryckte lätt mot min nederdel och jag grymta till. Men hon märkte inte det eftersom hon tjafsade och drog i Ryan. Jag visste inte om jag skulle knuffa bort henne eller låta henne bråka med Ryan. Sanningen var det riktigt roligt att se henne så arg och bråka med Ryan utan att komma någonstans så jag lät henne vara.
"Ryaaaaaan" snäste hon till.
Hon krypte bort från mitt knä och satte sig på kanten igen.
"Jag hatar dig" mumlade hon för sig själv men till och med Ryan kunde höra henne.
"buhu cry me a fucking river" sa han sarkastiskt och gav mig kontrollen. Hon blängde på båda mig och Ryan mumlade någonting vilket jag inte kunde höra den här gången.
"De vanliga?" frågade Ryan mig.
"Nä ta Arsenal den här gången" svarade jag och han nickade. Efter några inställningar på spelet så startade vi Fifa 2013. Medan vi spelade sneglade jag lite på Sasha som var helt inne i spelet som vi spelade hon bröt inte blicken utan kollade bara på bollen som rullade.
"Måååååål" hoppade Ryan glatt upp. What? när fuck var han nära målet. Det måste nog vara nära jag snegla på Sasha. well fuck it. jag spände mitt grep om kontrollen och koncentrerade mig sedan på spelet. och där rullade mina mål in, ett mål, två mål, tre mål. Ryan börja tröttna och han blev förbannad hans ansiktsuttryck var så koncentrerad och irriterad att jag alltid dribblade bollen från hans. Jag kände ett andetag komma varmt mot min kind men tänkte inte låta henne distrahera mig även om det inte var menningen att hon skulle göra det. Plötsligt mitt i allt när jag skulle göra mitt fjärde mål byttes kanalen till några skrikande kvinnor.
"WHAT THE FUCK" skrek både jag och Ryan samtidigt. Vi tystnade och tittade förvirrad på varandra och kollade sedan på Sasha som hånlog för sig själv. Den där bitchen kan aldrig förstå när man ska dra. Är hon helt pantad eller?
"Bytt tillbaka din fucking bitch vad gör du?!" snäste Ryan och reste sig upp. Sasha reste sig snabbt upp också och skakade snabbt på huvudet.
"Min tur" sa hon och tittade på tv:n igen. Han rörde sig snabbt mot henne men hon spände snabbt sin tag om fjärrkontrollen och kollade utmanande på Ryan som rykte av ilska.
"Ge mig den" sa han och försökte ta den från hennes hand men hon flyttade den snabbt till andra handen.
"Neeej Ryan det är min tur" tjöt hon
"jag sa GE MIG DEN!" sa han högre men hon visade ingen rädsla och skakade bara på huvudet. Modig tjej tänkte jag sarkastiskt. Hon fortsatte flytta fjärrkontrollen vänster höger vänster höger. Det såg ganska roligt ut när hon lekte med honom så mycket att han nästan blev galen. Men jag börja tröttna, jag ville tillbaks till spelet. Om den här jobbiga bruden inte ger sig så får man försöka med annat.
"Ryan det räcker" sa jag och de stannade sina rörelse. dem stannade bara sådär han höll hennes arm och hon hade sin andra hand på hans arm för att försöka dra bort den från henne sådär stod dem tysta och förvånad och tittade på mig.
"Låt mig ta hand om det här" jag vände mitt huvud mot Sasha och gav henne ett sexigt leende alla tjejer dör för. Hon böjde lite på sitt huvud och kollade frågande på mig med vidöppen mun.
"Sasha, skulle vi kunna få ha tv:n, du kan få titta i Ryans rum" frågade jag så snällt att jag nästan spydde själv.
"Va nej aldrig, fuck no" svarade Ryan istället för henne och jag gav honom en varnade blick att han skulle hålla käften innan jag gör det åt han. Hon skakade äcklat på huvudet och fnös till.
"jag skulle aldrig vilja gå in ditt, usch nej du sa precis inte det där nej nej och nej" brast hon ut. Jag stönade irriterat åt hennes val och kollade strängt in i hennes ögon som jag gjorde förra gången hon sa emot mig i skolan. Hon kände igen blicken och stängde sin mun direkt efter hon såg det.
"Snälla?" frågade jag henne igen och log. Hon funderade på det, äntligen ingen har varit såhär envis som henne. hon hm:a lite och kollade sedan på mig igen.
"Nej." var hennes fucking svar, hon sa fucking inte nej till mig nyss. Jag kommer slita av hennes fucking huvud. Om hon inte fucking ta vara på sin attityd så kommer jag stoppa in min fucking kuk i hennes mun så hon ber efter luft. i det här läget var jag mer än arg. Hon försökte undvika min blick. Ryan förstod vad som pågick i min hjärna så han drog fjärrkontrollen ifrån henne och frågade bara snabbt.
"Men han frågade ju snällt" hon himlade med ögonen och började öppna sina mun igen.
"Om inte din lilla vän där borta skulle hålla sin tunga i styr så kanske jag skulle säga okej" snäste hon och tog tillbaka fjärrkontrollen. Min kropp spände till när hon nämnde det där och min ilska försvann sakta jag skrockade till.
"Förbereder mig för nästa steg" sa jag och slickade om min läppar. Hon flämta till men mitt i allt kom en liten tjej in som jag har glömt namnet på. Eller glömt har aldrig brytt mig om det från början. Vi alla tittade på henne och hon gick fram till tv:n och bytte till en kanal och satte sig på soffan bredvid mig. Ingen gav ifrån sig ett litet ljud utan bara kollade på henne. Hon satt obekymrad i soffan och skrattade lite åt någonting svampbob gjorde på teven. Plötsligt kände jag ett par varma mjuka händer knuffa ner mig från soffan så jag hamnade på den mjuka mattan framför mig. eftersom jag var borta från världen så hade jag ingen chans att hålla mig kvar. Jag kollade irriterat upp mot Sasha som nu satte sig bredvid lilla flickan. Jag skulle bara vilja låsa in Sasha i ett rum och låta henne banka och vissa henne vem som bestämmer men jag hindrade mig för att den lilla tjejen skulle slippa se sin syster halshuggas. Sasha mumlade något åt flicka och hon nickade sedan rese hon sig och gick. Men så lätt kommer hon inte undan jag gick efter henne och tog tag i hennes handleder och drog henne in till mig.
"inte smart val du valde att göra på mig" röt jag och höll hårdare om hennes handled så hon stönade av smärta. jag hörde hennes häftiga andetag och hon försökte gnida sig bort från mitt grep.
"Släpp mig" stönade hon.
"Om du ens våga försöka göra ett rörelse på mig sådär igen-. jag blev avbruten av att nån kom in från dörren och ropade Hej.. Mrs Butler.
Jag vände mig om och såg att Sasha fortfarande gnällde av smärta. Jag lossnade mitt hårda grep och höll dem mjukt när jag kollade på dem små ynka blåmärken som bildades på hennes handled. Ångern dök upp hon bor fortfarande hos Mrs butler jag kan inte göra illa henne. Men hon förtjänar det jag smekte hennes handled och hon blundade.
"Du kommer ångra det" viskade jag och släppte hennes handled. Hon blinkade ett antal gånger innan hon sprang upp för trappan.

 
Sasha's perspektiv

jag sprang uppför trapporna och öppnade dörren. med ett hopp kastade jag mig själv i min säng och stönade av den sköna känslan. Varför ska han alltid göra illa mig. Jag menar jag förtjänar det men han kan inte vara så hemsk eller? åhh att inte veta någonting i den här staden irriterar mig. Sen så började Justin smeka min handleder efter han hade gjort illa mig? Vad är är det här för pantade människor egentligen?  Åh de här gör mig fan galen

"Jag behöver en skön dusch just nu" mummlar jag för mig själv. Jag ställer mig upp snabbt och ångrar mig direkt, jag lägger min hand över ögonen för att få yrseln att försvinna. Sakta rörde jag mig mot badrummet, jag drog av mig mina mjukis och linne och stannar i mina underkläder. Jag gick mot handfatet och tvättade mitt ansikte. Jag drog av min tofs och lät mitt långa bruna hår falla över mina axlar. Sist drog jag av mig mina underkläder och går in i duschen, jag ställer vattnet på ljummet och låter den sköna vattnet rinna ner från topp till tå. Det kändes som om att jag lätt all irritation sköljas ner från min kropp. Jag tvättade snabbt mitt hår med schampo och balsam efter jag njutit av den sköna känslan lämnade jag duschen.

Jag snurrade runt min handuk runt min kropp och drog fram min hårtork, jag torkade mitt hår och kammade igenom mitt hår. Jag gick in till min WIC och letade efter ett par VS underkläder. Efter att jag hade dragit fram ett par underkläder samt shorts och en t-shirt gick jag ner för att fixa något att äta. Jag gick ner till köket och såg Julia och Mel de satt och drack varsinn vattenflaska.
"Hej" säger jag och sätter mig bredvid Mel. 
"Hej" svarar de i kör. Jag ler mot de och drar fram en vattenflaska.
"Sasha, är du hungrig?" Frågar julia och ler kvinnan kan läsa mina tankar. Jag nickar och hon skrattar.
"Då är vi tre om det" säger hon "vad sägs om Mcdonalds?" Frågar hon med ett flin. 
"JA!" Skriker både jag och Mel och jag ångrar mig direkt, jag kände hur jag började rodna.

"Jag ska bara gå fixa mig" säger jag snabbt och springer upp till mitt rum. Jag kollar på min outfit, jag skulle helst byta om men min lathet tar över så jag bestämde mig för att stoppa in min vita T-shirt innanför mina jeansshorts. Jag tog på mig en långhalsband och ett par bruna ballerina skor. Plöstligt knackade det i dörren. 
"Kom in" ropar jag och Julia kommer in. "Hej" säger jag och ler mot Julia, hon ler tillbaka och kommer fram till mig hon drar fram en present bakom hennes rygg och sträcker den till mig. Jag gapar och skakar på huvudet snabbt.

"Julia jag kan inte ta emot den" säger jag snabbt.
"Sasha ta den nu" säger hon strängt, jag tog emot den och öppnade den. Och där låg en kreditkort.

Jag kollade med stora på kreditkortet. "Det finns tiotusen kronor i korten just nu och de kommer fyllas på med tvåtusenfemhundra varje månad" säger hon och jag kunde inte tro mina ögon eller öron, jag har aldrig ägt något mer än ett tusen kronor. Högst har jag bärt med mig 500 kronor när jag skulle köpa mammas mediciner och ett par nya skor till Melissa. Jag försökte tacka Julia men varje gång jag öppnade munnen kom det inte ett enda ljud från mina läppar. 
"Ju-Julia j-jag v-ve-t i-nte h-u-" jag slutade prata när jag märkte att det inte gick vidare. Jag kramade om hennne och viskade tack i hennes öron. Hon pussade mina kinder och kollade mot mig. 
"Se till att slösa nu, gå till bio, shoppa, fika bara du ser till att börja röra på dig och köp en massa tjejgrejer" ropar hon samtidigt som hon går ner till Melissa.

Jag fnittrade till och kollade ner mot kortet ännu en gång och kysste den. Jag stoppade in den i min väska och sprang ner till Melissa och Julia som stod och väntade på mig.

Julia parkerade bredvid éntren till Mcdonalds, vi gick in och det första Mel gjorde var att ta en ballong. Vi letade l efter några platser och satte oss vid en. 
"Sasha, vill du gå och beställa?" frågar Julia jag nickar och frågar efter deras menyer. Jag gick till kassan och såg någon bekant, det var samma man jag hade sätt när jag var med J.J och dagen jag satt och väntade på bussen, han kollade på mig och jag tittade snabbt bort och kände mig genast obekväm under hans blickar och bad till gud att kön skulle gå snabbare. När jag blev klar med min beställning bärde jag med mig maten snabbt och gick till platserna vi satt på. Vi tog alla våra menyer och började hugga in oss maten.
"Så, hur är det i skolan?" frågar Julia
"Bra" svarar jag och Melissa i kör. 
"Jag och Josh ska åka på en affärs resa" Säger hon och kollar på våra reaktioner.
"NEJ" skriker jag och Mel i kör fast denna gång blev det mer pinsamt än roligt. 
"Ska ni åka nu?" Frågar Mel
"Nej, om ett ganska lång tag" svarar hon. 
Efter att vi hade ätit upp maten åkte vi raka vägen hem, det första som kom in i mina tankar var att sova. Snabbt bortstade jag tänderna och kastade mig på sängen ännu en skoldag imorgon ... 


FIGHT FIGHT FIGHT♥  Vad tycks babes? 

FICK ÖVER 400 UNIKA FÖR I GÅR OCH I TRE DAGAR NU HAR JAG HAFT 200+ UNIKA♥ 

Hoppas ni över 200 stannar nu ♥ 

Jag seriöst ÄLSKAR era kommentarer ♥ så se till att de kommer fler så jag blir motiverad :D

KOMMENTERA!♥♥


0

Postat i kategorin Allmänt

Länkbyte - Myybieberstoory

Kort text från första kapitlet! 
När jag kom in på flygplatsen möttes jag av unga tonårstjejer med Justin Bieber tröjor på sig. Åh great Bieber är här tänkte jag. Inte för att jag har något emot honom det är bara det att vissa av hans fans bara blir för mycket ibland. Jag följde skylten ”arrivals” och när jag kom dit satte jag mig på ett räcke precis framför dörren där passagerarna skulle komma ut. Jag slängde en blick mot en av de många TV apparaterna som visade när planen anländer. Jag läste att planet från Köpenhamn inte anlände fören om 20 minuter. Typiskt mig att vara tidig. Samtidigt som småtjejerna började bli mer och mer högljudda höjde jag musiken som spelades i mina öron och började gå igenom danssteg i mitt huvud. Jag kände att någon stirrade på mig. Jag vände mig om och, på räcket, någon ynka meter bort satt Bieber.
 
  KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MBS! 
 
 
Btw Skriver på kapitel 16 nu den kommer ut snart, idag eller imorgon jag är inte säker men stay tunned bebes och fortsätt kommentera på kapitel 15 :)

2

Postat i kategorin Allmänt

Länkbyte - Bieb

 
 

 Ni har väll inte missat att läsa Biebs bloggen? omöjligt. Hon är nästan klar med novellen som hon skriver nu tror jag men det kommer en ny efter With you i'm better som ni borde förbereda er för. Jag älskar hennes blogg hon är en av mina favoriter så ni som inte har lagt märke till bloggen borde gå in och läsa nu och nej ni kommer inte ångra er! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till bloggen.
BTW LÄS KAPITEL 15 UNDER INLÄGGET!

38

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 15 - nickname

Previously
"Babe, det sista jag vill göra är att kyssa dig men jag kan inte riskera att någon som dig får mig att skickas till rektor" sa han äcklad och släppte taget från min handled. Jag tog ett mjukt tag om dem och såg vilka röda märken han hade lämnat han följde min blick och såg röda märker också. Han skulle precis säga någonting men jag rusade snabbt bort därifrån mot nästa lektion. Samtidigt som jag gick ditt smekte jag min handled så att smärtan skulle försvinna och hoppades på dem röda märken också försvann.

Jag drog fram min mobil för att ringa Jessica och be henne möta mig vid klassrummet. Efter att jag hade ringt henne 2 gånger hade hon fortfarande inte svarat, så jag bara sms-ade henne och bad henne träffa mig. Om jag hade rätt nu skulle vi ha engelska tillsammans. Jag gick uppför trapporna upp till klassrummet och såg att dörren var öppen och att eleverna var på väg in till lektionen, jag gick in och satte mig på den första lediga platsen och kollade runt för att hitta Jessica. Tillslut hittade jag henne sitta längst framme i klassrummet. Jag försökte få hennes blick mot mig en men hon var helt borta, hur ska jag få henne kolla på mig? Gash, jag drog händerna över mina fickor och hittade ett sudd, jag rev bort en bit och kastade den på hennes huvud. Headshot. Jag log nöjt och hon kollade argt på mig, jag vinkade sött mot henne och hon skakade på huvudet och skrattade. Plötsligt kom Mike och satte sig bredvid mig, killen är rätt skum. Han är typ som klassens clown och stör på lektionerna, men varje gång han är med mig så är han tyst. Jag kollade på honom och såg att han glodde på mig, snabbt tittade jag bort och försökte fokusera på lektionen. Jag lyssnade på läraren men tappade koncetrationen när jag helt plötsligt kände hår som drogs över mitt ansikte, jag rynkade på näsan och backade bak lite och såg att Mike höll på leka med mitt hår. Jag kollade konstigt på honom, men hans blick visade inget. Han var helt stilla, jag drog tillbaka mitt hår från hans grep och försökte fokusera på lektionen igen. Fast det gick inte för jag tänkte på vad som precis hände, wierd. Konstigt nog tyckte Mike att det inte var alls något konstigt att han pillade på mitt hår och smektde det på min kind för han gjorde det igen, men den här gången lät jag honom göra de, det var ganska gulligt av honom och att jag älskar när folk leker med mitt hår. Men engelska läraren verkade ha något emot det.

”Mike? Vad är det som är så speciellt med Mrs Gonzales hår?” frågade Mrs Bell.

Han släppte mitt hår och jag gjorde allt för att inte börja skratta så jag la min hand över min mun.

”Inget, hennes hår är väldigt mjukt till skillnad från ditt ” svarar han och ler, killen brydde sig inte sig ett dugg. Jag skulle sitta stilla och brinna av skam om jag var i hans situation.

”Men då kanske Sasha kan dela med sig om hur hon får sitt hår så mjukt?” Jag kollade med stora ögon mot Mrs Bell. Hur kunde hon dra mig in i detta, allas blickar riktades mot mig och jag kände hur mina kinder blev varma. Jag försökte sluta skämmas och svarar modigt som Mike men jag vet att det är helt och hållet omöjligt.

”J-jag ehm-” stammar jag, sluta nu Sasha, kom igen tänkte jag för mig själv. Jag tog ett djupt andetag och kollade sedan upp mot lärarinnan. ”Jag vet inte, de bara är så” svarar jag snabbt. Hon nickar och återgår till sin lektionen, jag pustade ut. Jag kollade mot Mike och han skrattade, jag kunde inte hålla mig från skratt heller. Mrs Bell kollade irriterad mot oss, och genast blev vi tysta och hängde med i lektionen.

När lektionen tog slut rusade eleverna ut, och som vanligt var jag sist ut. Jag gick ut och såg Mike och J.J. Jag gick bakom Jessica och petade in två fingrar i varsin sida av hennes revben, hon hojtade till och slog till mig i armen.

"Sasha, onödigt" sa hon och slog till mig en gång till, jag skrattade och kramade om henne. Jag kollade framför mig och såg Mike, jag log mot honom och han tillbaka.

"Vad höll ni på med under lektionen?" frågade Jessica.

"Vi-"

"None of you're business bitch" avbröt Mike mig och lipade åt Jessica, han drog fram sin skateboard och åkte snabbt iväg från Jessica som skulle slita halsen av honom om han stannade kvar. Jag skrattade och jag och J.J rörde oss mot matsalen... Finally mat!

 


vi satte oss vid ett bord nära fönstret. vi hade valt en tallrik pomefrites att dela på.
Kort efter vi hade satt oss hade Mike kommit och joinat oss. Han tog en pomefrites och vi slog till hans hand.
"Ouch, vad var det för" sa han och tog en till pomes för att reta oss. jag himlade med ögon och han flinade bara
"Så Sasha hur känns det att gå här" sa han och kollade nyfiket på mig
"Gå vart?" frågade jag förrvirat
"Skolan, dumer" svarade han på min fråga
" ehm b..bra tror jag" svarade jag lite osäkert.
"Du verka nervös, lugn jag kommer hjälpa dig med det" sa han allvarligt. Vad menar han ens med det. är det bara jag som är förrvirrad här?
"de sista sasha kan vara är nervös, hon totalt svarade emot jasmine ingen ny tjej i den här skolan skulle göra det" hoppade jessica in med och såg stolt ut. jag himlade bara med ögonen.
"Så det är Jasmine hon hetter, vad är hon skolans prinssesa eller?" frågade jag
"snarare skolans hora" snäste jessica äcklat.
"seriöst, svarade du emot jasmine wow du kommer bli jagad till döden, du vet inte vad hon är kapel till" försökte han skrämma mig. jag la dramatiskt en hand framför munnen och gjorde ett oh ma god ljud. Jessica skrattade och gjorde high five med mig.
jag hörde hur nåra bakom mig började viska sasha jag kollade bak mot dem och dem blev genast tyst. jag kollade runt om mig och såg massa blickar snegla på mig ibland samt att nåra viskade i varandras öron antagligen om mi eftersom dem la sedan blicken på mig.

"Sasha" ropade nån efter mig. Jag letade med blicken och såg en kille komma närmare han böjde sitt huvud ner och sa
"Du borde verkligen leta efter Chaz, ditt dumpande krossade verkligen hans hjärta" han putade med läpparna och la en hand för sitt hjärta. Folks skrattade lite åt honom till och med folk som inte ens hörde hans ord skrattade bara hur han rörde sig. jag gav han en död blick.
"Fuck off, så desperat att du måste göra Chaz smutsjobb" svarade jag på hans lilla tal. han blev inte glad kan jag säga och det där lilla retliga flinet han hade försvant.
"Jag lovar det sista Chaz vill ha är dig, ingen i skolan vill ha en smutsig tjej som dig, man ser redan härifrån att du har blivit utkastad från din förra stad för att ha varit en världsklass hora" snäste han till och flinade åt hur min mun föll vidöppen. ouch min första vecka och jag blir redan utskämt för hela matsalen, jag hörde hur alla skrattade och klappade händerna som retards.
"Ursäkta, vad sa du? Lämna henne FUCKING ifred innan du-."
"de lugnt Jessica, låt den hära desperata kille få vad han vill" avbröt jag henne och knuffade bort honom från min väg så jag kunde sticka härifrån. Jag öppnade hårt upp skolans port och gick ut i den svala luften. Jag tog ett djupt andetag och ville bara sticka härifrån. När jag kom till parkeringen såg jag Justin och Ryan röka en ciggaret och bredvid dems stod ingen annan än..chaz kan livet bli värre?
"Sasha redan ångrat ditt val?" hörde jag chaz öppna sin äckliga mun. Han trodde att jag skulle gå till han men istället gick jag bara argt förbi utan att ge dem en ända blick.
"Sasha" hörde jag nån ropa efter mig igen.
"Kan alla bara sluta ropa mitt namn hela tiden" tjöt jag irriterat och vände mig om. Jag lugnade ner mig när jag såg att det bara var Mike som rullade på sin skateboard.
"Åh är det du" jag vände mig om och fortsatte gå.
"Hur mår du?" frågade han och rullade bredvid mig. Jag ignorerade frågan.
"Jag kommer inte gå tillbaka om det är de du tror,så sluta följa efter mig" svarade jag istället och vi gick på sidan av väggen.
"Varför skulle du gå tillbaka till skolan? jag skulle aldrig tvinga dig göra en sån sak" sa han överdivet smärtsamt. Killen hatar verkligen skolan. Jag stannade till och han slutade rulla på sin skateboard. Han gav mig en ett leende som att han precis har fått en ide. jag kollade på honom desperat att han skulle berätta.
"Starsbucks?" sa han enkelt och jag fattade direkt. Den här killen är verkligen bäst jag gillar han redan, inte kärlek såklart. det känns skönt att ha nån annan som vän än Jessica.
"bjuder du" frågade jag och gav honom hundögonen och ett leende. Alla älskar min hundögon ja förutom mike då.
"Nej" svarade han bara sådär helt enkelt. jag flämta till och putade sedan med mina läppar.
"Försök inte sasha"

 

jag kunde inte hålla mig längre jag skrattade och slutade spela så seriös. 

Han skrattade också och vi började gå.

"Du kan väll vägen" frågade jag och han tittade på mig som att jag var dum i huvudet. jag tog upp min händer i en skyddanade gest.

"okej okej, förlåt boss" sa jag och han skrattade. Samtidigt så knuffade jag av honom från hans skatebord och ställde mig på den och försökte rulla iväg. okej jag var totalt sämst men ändå, värt ett försök. han drog av mig från skateboard och sa

"inte coolt Asha, inte coolt" jag himlade med ögonen och fnös till.
"Asha?"
"Ja alla förtjäna ett smeknamn" svarade han.
"men du tog bara bort S:et" sa jag förvirrande.
"Spelar roll"
"jag gillar det" sa jag och ryckte på axlarna. Han kollade på mig och log.
"Så får jag åka på din skateboard nu" frågade jag hoppfult för tydligen ville han inte att jag skulle åka.
"nej" sa han kallt. jag rynkade på pannan. Det är ju bara en skateboard.
"Varför?"
"Därför" svarade han lika kalt. jag himlade med ögonen. vilket jag gör ofta.
"jaja ta mig till starbucks nu jag vill ha min frappuccino"

 

Efter har varit med Mike lite överallt från starbucks och lite runt i stratford staden så var jag vid gatan där jag nu bodde. när jag var med Mike hade jag öppnat hög musik och börjat sjunga. skäma ut mig, du vet mitt vanliga jag. han skrattade bara och sjöng med. vi båda hade förfärliga röster men tillsammans blev vi bäst.folk hade tittat på oss och skrattat samtidigt som de klappade händerna. Vad kan jag säga vi sprider glädje men jag för köpa min egen frappuccino för att Mike den där snåla jävel vägra bjuda haha.. Men han gjorde mig glad idag, har aldrig skrattat så här mycket sen jag kom till det här landet.

 

Jag drog fram mina nycklar ut från min väska när jag var precis utanför dörren , jag vred in nycklarna och steg in. Det första jag såg var Melissas skor och fattade direkt att hon var hemma, jag kastade min väska på golvet och gick snabbt in till vardagrummet och tände Tv:n. Jag andades in och tungt ut, det kändes skönt. Det kändes som om att jag andades in all bullshit som hände idag och kastade ut det. Jag böt runt till olika kanaler för att hitta det jag ville helst titta på.

"Nej, nej, ... desperate housewives perfekt" mumlade jag för mig själv. Snabbt innan serien började sprang jag upp till mitt rum för att byta om till mjukisar. Jag sprang snabbt in till Melissa för att kolla vad hon höll på med.

"Hej" sa jag och gick upp till henne, hon låg i sin säng och läste ur en bok, "vad gör du här uppe?" frågade jag och satte mig bredvid henne i sängen. "Jag är trött" säger hon och kliar hennes ögonlock. Jag nickar och kysser henne på kinden.

"Jag är där nere om du behöver mig" säger jag.

Snabbt sprang jag ner för att titta på Despereate housewives, jag kastade mig på soffan och njöt av min maraton. Efter att ha kollat på 4 episoder öppnades ytterdörren och Ryan och Justin kom in... yay.


Vad ska hända nu tror ni? :) en ny vän, Mike vad tycker ni om honom hit så länge? 

Kommnetera bebes kommentera och gör mig glad ❤ 


34

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 14 - I'm not afraid of you

 
Previously 
 Just nu kännde jag mig irriterad, arg och irriterad igen. Så hon passade perfekt det här tillfället att bara släppa ut min ilska. när hon kom fram till mig drog jag henne snabbt in till toaletten och vår process var genast igång.

Sasha's perspektiv

"Frågorna på Sidan 24- 26 och 28 ska vara klar till nästa vecka, kom ihåg att alla uppgifter påverkar betygen så jobba på nu, och jobba gärna ihop med en klasskamrat" ropade Mr Jensen ut till eleverna som strömmade ut från klassrummet. Samtidigt som alla rusade ut tog jag min tid och ville helst komma ut sist. När de sista personerna var ute vid dörren började jag sakta gå ut jag med. Men innan jag hann komma ut hörde jag Mr Jensen ropa mitt namn. Jag vände mitt huvud och kollade frågande på honom.

"kan du vara vänlig och komma hitt ett tag" jag nickade och ställde mig framför kateten.

"Hur är det du verkar lite frånvaro på lektionen" 

"Jag mår bra, toppen mer än toppen" skrattade jag fejkat fram och gav honom ett fejkat leende vilket han märke för att han kollade fundersamt och lite orolig mot mig.
"Är du säker på det" Jag nickade och log mot honom för att vissa så mycket vänlighet det gick. Det är jätte omtänksamt att han bryr sig men jag skulle helst önska att folk slutar frågar sådant och bara låter mig vara, jag kommer iallafall inte prata om det för någon.
"Okej, om det är det du säger Gonzales, men det var allt" svarade han med ett leende. Jag rörde mig mot utgången av klassrummet och vinkade hejdå till honom innan jag kom ut. Det var nästan tomt i korridoren det fanns bara några lite längre bort som hejade och pratade. Genom korridoren gick jag för att komma fram till mitt skåp och slog in min kod. Jag kastade bara in historia boken, hade verkligen ingen lust fixa det prydligt utan tog ut ett häfte till engelskan och smällde hårt igen skåpet. När jag gick tillbaka kom jag närmare personerna som jag såg innan och det var inte fören nu jag märkte vem det var. Alltid min otur, det är som att gud vill att jag ska bli oturs stämplad för livet. Jag såg Chaz blick på mig när jag börja komma närmare. Den här gången hade jag inte J.J  vid min sida, kan de bli mer pinsammare. Han knuffade till sin kompis bredvid honom och mumlade någonting. När jag kom nästan bredvid dem och skulle gå förbi sträckte han ut sin bok framför hans ansikte och skrek,
"göm boken göm boken, Sasha är här" samtidigt som han gömde sig bakom boken. Vad är det för fel på honom? och Varför skrattar alla? han gjorde ett handslag med sina polare och dem skrattade hysteriskt. Det var då det slog i mig. Justin, boken, de första dagarna. Allt handlar om dagen jag tog och sprang iväg med hans bok. Jag som trodde han hade levt vidare och glömt bort det. Men nej nej nu vet alla om det. Jag gick fram till Chaz och drog boken från hans hand och slog honom med den på hans axel. Han fortsatte skratta.
"Justin?" frågade jag och dem förstod direkt och nickade. Jag himlade med ögonen med ett suck samtidigt som jag drog en hårslinga bakom örat.
Han gav mig ett flörtigt leende och la sin arm runt min axel.
"Det är en fest på fredag lust att hänga med?" jag kollade mjukt upp mot honom och låtsade tänka på saken.
"Absolut" han gav mig ett stort leende "Inte" fortsatte jag och hans leende sprack. Alla o:ade åt min diss och sa massa saker som "awkward" eller "Hur känns det bro" jag visade honom en stöttande leende och gav sedan tillbaks boken innan jag gick från killarna.
Mitt sätt att undvika uppmärksamhet funkade inte så bra eftersom här går jag och har precis dissat Chaz. Det är nu mitt namn kommer synas inte för att jag bor hos Ryan utan för att jag dissade den här killen Chaz. Fuck.

Samtidigt som jag gick mot min lektion såg jag två personer komma ut från toaletten. Tjejen gick åt mitt hål och andra killen stannade kvar. Jag såg hur tjejen fixade sina trosor och drog ner sin tighta topp. När hon kom närmare såg jag att det var tjejen med den där bitchiga attityden hon som sa att jag äcklar henne med min närvaro och bla bla. Hon tittade äcklat mot mig och gick förbi. Men såg till att hennes axel slog till min. Jag himlade med ögonen och fortsatte gå då jag såg Justin fixa sin tröja vid toalett dörrarna. Hade dem nyss haft sex i toaletten? skolans fucking toalett? euw. Nu vet jag att man ska undvika sig från toaletterna iallafall. Dem motbjudande tankarna äcklade mig så jag skakade snabbt bort dem och bestämde mig för att snacka med Justin. När jag kom fram skulle han precis gå men jag stoppade honom med mina ord.
"Sex i toaletten? Så romantiskt av dig" Han vände sig snabbt om och när han såg att det var jag förändrades hans ansiktsuttryck irriterad. 
"Håll käften." svarade han och vände sig om igen för att lämna mig.
"Whatever manshora".
Han stannade till och vände sig om för andra gången.
Justins blick gick från irriterad till svart han gick med snabba hotfulla steg mot mig och tryckte upp mig hårt mot skåpen så att min sida slog till i låset.
"Ändra din fucking attityd, tror du att du bara kan komma hit och bete dig hur som helst" sa han i en väldig hög ton för att skrämma mig som han lyckades med. Ingen då menar jag ingen har lyckad få mig känna den här känslan. Mitt hjärta dunkade i otakt och de kändes som jag skulle spy av den hårda smällen i huvudet. Jag trodde jag skulle bli misshandlad och mina andetag var tunga och jobbiga. Men jag försökte med allt för att sopa bort rädslan. Jag blundade så att jag slapp se den arga blicken från Justin. Jag kunde känna hans andetag träffade min hud mjukt. Jag svalde lågt och öppnade mina ögon igen. 
"Jag är inte rädd för dig" viskade jag nästan fram och stirrade in i hans ögon. Dem var fortfarande svarta, hur kan han ens bli så arg för en liten sak jag har inte ens kommit till delen varför jag börja snacka med honom i början?
"Inte? De borde du fucking vara, Jag är ingen vanlig kille från din förra stad som du kan gå runt och snacka med, du kan inte ens få börja snacka med mig utan att jag börjar, fatta du det?” Avbröt han mina tankar med en allvarlig ton.
"Lite försent för det då" mumlade jag och avbröt vår ögonkontakt.
Han höll hårt om min midja och smällde till min kropp hårt mot skåpet igen. 
"har du förstått?!" snäste han.
Jag skakade hastig på huvudet och han rynkade på pannan av mitt val. 
"Du började med hela skiten och nu snackar jag med dig" sa jag och pekade på hans bröstkorg hårt och kollade lika hårt och argt mot honom. Bitch gick över gränsen nu. 
"De var ett fucking olyckshändelse jag RÅKA spilla kaffe över dig, och för det första var det du som gick in i mig eller du kunde iallafall också se dig för har jag rätt eller har jag rätt" han kollade konstigt på mig samtidigt som han tog in alla ord jag babblade ut men de stoppade inte mig jag fortsatte.
"Plus att jag tog din bok, Jag visste inte ens att det var din och du börjar springa efter mig, såklart jag skulle bli rädd då, allt för att undvika dig så känn dig inte smickrad över att jag snacka med dig nu och sluta fucking gråta om det för din vänner" jag hade pratat väldigt snabbt så jag tog ett andetag och var själv chockad över allt jag har sagt. Men Justin hade inte problem med att jag snackade så snabbt för när jag såg hans ansiktsuttryck hade han tagit in alla orden som flög ut från min mun uh oh. 
Han slog till skåpet bredvid mitt huvud hårt med sin näve, jag hoppade till av skräck och mitt hjärta dunkade snabbare än snabbast. Varför var jag tvungen att gör honom så arg? Jag borde hålla käften när han sa det till mig. Han lutade sin panna mot mig pannan samtidigt som han hade båda sina händer på varsin sida av mitt huvud för att få stöd. Han kollade djupt in i mina ögon. Hans ögon var skrämmande när dem blev svarta, jag vågade knappt andas. Jag orkade inte mer jag kunde inte vara kvar längre så jag försökte gå förbi honom till min nästa lektion. Men han tog snabbt tag i min handled för att hindra mig från att gå någonstans och tryckte sedan hela sin kropp hårt mot min. Och viskade i mitt öra

"Vill du veta vad jag gör med tjejer som försöker leka smarta med mig?"
Jag svarade inte.
"Vill du det?!" Viskade han raspigt i mitt öra, vilket ledde till att jag rös till, varför? Jag har ingen fucking aning. Helst ville jag att den skulle vara en obehaglig rysning men det var det inte.
Han fnös till och spände blicken i mig igen.
"Vad får dig tro att jag känner mig smickrad att snacka med en oskyldig liten flicka som dig" jag skakade på huvudet bara och försökte stänga ut hans röst. Jag började slå på hans bröstkorg får att få bort honom men han skrattade bara åt mina svaga slag och lät mig slå honom. Jag försökte knuffa honom bakåt men fortfarande var han på samma plats.
"Varför så bråttom, ropar mamma på sin lilla söta oskyldiga flicka aw vad söt" sa han med en retlig ton. Jag slutade slå honom och kollade upp. 
"Fuck you" spottade jag fram och fortsatte slå honom.
"Kan du släppa mig, jag vill inte vara här" han skrattade bara och precis då hörde jag några steg på väg hit och tur var det en lärarinna. Jag skulle precis ropa efter hjälp men kändes istället ett par mjuka läppar tryckas hårt mot mina. Jag ville inte besvara kyssen jag bara stod där helt stum utan att röra en fena. Vänta va? varför kyssar han mig? Jag försökte trycka bort honom men han vägrade flytta på sig utan tog ett hårdare tag om mina handleder så att de nästan gjorde ont. När stegen blev tysta avbröt han kyssen och andades ut. Jag torkade min mun och kollade äcklad på honom.
"Du kan inte bara hoppa på mig sådär" tjöt jag 
Han fnös till och sa 
"Babe, det sista jag vill göra är att kyssa dig men jag kan inte riskera att någon som dig får mig att skickas till rektor" sa han äcklad och släppte taget från min handled. Jag tog ett mjukt tag om dem och såg vilka röda märken han hade lämnat han följde min blick och såg röda märker också. Han skulle precis säga någonting men jag rusade snabbt bort därifrån mot nästa lektion. Samtidigt som jag gick ditt smekte jag min handled så att smärtan skulle försvinna och hoppades på dem röda märken också försvann.


OH MY G?! dem kysstes jag vet men ta inte det som deras första, de finns inga känslor i de.. Well ni ville ha Sasha Justin monment jag gav er lite tjafs + Sasha med attityd :) kommentera vad ni tycker! ❤ 

20 + Comments och jag ger er ett nytt kapitel så fort som möjligt!!

 

 


28

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 13 - Nothing for me

Previously

 Flickan satt på en gunga och grät, hon hade på sig en svart klänning och det var en svart himmel. Jag rynkade på pannan och undrade vad Melissa höll hemligt, jag kanske borde fråga henne? Nej, jag ska vänta på att hon berättar till mig.  


Sashas perspektiv

Det har snart gått 1 vecka sen jag flyttade till Stratford. Jag känner mig lite mer bekväm runt Julia och Josh nu , Jessica och jag är som systrar och allt känns lite bättre nu när jag vet att det finns folk som bryr sig. Fast Ryan då som bara går förbi mig som om jag inte finns i huset. Vi har inte haft någon vanligt konversation. Men jag bryr mig inte, han beteer sig som en riktig bitch. Han är rätt skum, han sitter tyst framför sin mobil eller så är han inte hemma eller så är han med Justin killen.  Melissa har blivit tystare, jag har försökt prata med henne rätt mycket nu. Men hon vill inte prata lika mycket. Jag vet att något stör henne, något i skolan. För hon vill inte ens gå till skolan. Ibland låtsas hon vara sjuk. Jag frågar henne hur hennes skoldag har varit för att få reda på hur det är, men allt hon svarar är bara ett bra eller roligt. Om det fortsätter såhär mer ska jag fråga henne, men till dess hoppas jag på att hon kommer till mig.

Jag gick ner till köket och fixade lite flingor, ingen var hemma och jag fick nycklar hem så jag skulle låsa. Jag åt mina flingor snabbt och drog på mig mina skor och gick ut ur dörren. De varma vädret träffade mina nakna lår och den svalkande vinden blåste på min långa bruna hår. Jag gick mot busshållplatsen som låg 5 minuter från huset och väntade på bussen, jag satte mig på bänken och drog på mig hörlurar och lyssnade på musik. Jag kollade runt och det var ingen annan människa förutom mig, jag bytte låt  och kollade upp från min mobil när jag såg en bekant man med sin hund. Jag kollade extra noga och såg att det var samma man som jag såg när jag var på en kvällspromenad med Jessica. Jag kisade med ögonen på grund av solen som strålade mot mina ögon, mannen var lång med mörkbrunt/svart hår. Jag ville se färgen på hans ögon men det var omöjligt. Mannen kollade på mig och jag slutade stirra på honom och sänkte snabbt mitt huvud mot min mobil. Jag tror gud hörde mina böner om att slippa den pinsamma stunden mellan mig och mannen som stod 100 meter från mig. Bussen hade kommit, Jag steg in i bussen och kollade ut från fönstret och konstigt nog var inte mannen kvar.

 

Jag steg av bussen och promenerade mot skolan. När jag var framme vid den gigantiska porten som ledde in till skolan tog jag ett djupt andetag och steg in. Jag har försökt att undvika så mycket uppmärksamhet som det går. För jag seriöst orkar inte berätta vem jag är och vart jag bor osv. Jag chansar på att ingen i den här skolan förutom Jessica och Justin vet att jag bor hos Ryan. Som jag har uppfattat det är Ryan en av dem populäraste i skolan så om nån nu visste att jag bodde där skulle namnet Sasha Gonzales viskas runt i skolan. För engångs skull så gjorde Ryan någonting bra att inte berätta vem jag är. Eller varför skulle han? När jag nu hade kommit fram till skåpet kännde jag ett par mjuka händer hålla för mina ögon bakifrån. Jag fnissa lite.
"Hej JJ" sa jag och öppnade mitt skåp.
"Fan, hur visste du att det var jag? det kunde lika gärna vara han" sa hon frusterad och pekad på en blond kille. Killen såg hennes pekande och kollade förvirrat mot henne samtigt som han gick ifrån oss.
"Thats right bitch walk away waaalk away" tjöt hon till killen. Han slutade stirra och började dra snabba steg ifrån oss. Jag skrattade och skakade på huvudet samtidigt som jag letade efter min antecknings bok till kemi lektionen jag hade som första lektion.
"Nån checkar in din ass totalt" hörde jag Jessica säga irriterat bakom mig.
Jag kollade bak och letade efter personen J.J hade sin blick på.
"Ve-.. Chaz han som står vid så kallade populära gruppen" avbröt hon mig och gjorde en gest med sina fingrar när hon sa populära. Jag himlade med ögonen och tittade på killen hon hade pekat ut. Han blinkade med ena ögat och vände sig om för att babbla med sina kompisar.
"oh nej gjorde han precis det jag såg.. Sasha håll mina örhängen" hon tog ut ett av hennes stora runda örhänge och skulle precis ta ut den andra innan jag stoppade henne.
"JJ seriöst, han blinka med ena ögat det betyder inget, lugn" lugnade jag ner henne och gav tillbaka hennes örhänge hon hade slängt i min hand.
"Okej, Sasha för den här gången.. MEN" skrek hon nästan ut det sista
"Om jag ser honom göra en enda gest mot dig och jag svär.." Hon tog ett lugnade andetag och blängde på Chaz som hade ryggen emot henne.
"Skit i det kom så går vi" sa jag och drog i hennes hand. Vi skulle till kemi salen vilket ledde till att vi måste gå förbi killarna fan. När vi gick förbi dem blev jag lättad av att dem inte gav oss någon uppmärksamhet. Jag andades ut och gick bredvid J.J.
"Ey" mitt hjärta stannade till nej snälla säg inte att det är till oss. Jag kollade på Jessica och såg att hon redan hade vänt sig om. jag vände mig sakta om och såg allas blickar mot oss.
"Vad" snäste Jess och blängde på Chaz
"Aaaw kom igen JJ va ingen glädjedödare nu, jag vill bara ha en kort pratstund med din nya vän" sa han med blicken på mig. Jessica skulle precis gå emot han men jag tog tag i hennes arm så att hon skulle stanna. Chaz kollade ner mot min hand som höll J.J i  armled och fnös.
"Wow gullet, du rädda precis mitt liv jag visste inte att du var så inne i mig"
jag höjde mitt ögonbryn och min mun föll vidöppen.
"Chaz hon är ingen att driva med, om du inte vill att hon ska hälla kaffe på dig när ni har sex"
Jessica som nyss var spänd slappnade av när hon hörde den bekanta rösten precis som alla andra. Allas blickar vändes mot Justin som stod lutad mot ett skåp med hans tonade ray beans. Bredvid honom stod en tjej med runt 8 cm klackar och svart långt hår hängande på honom. Hon skrattade överdrivt högt. Jag la mitt huvudet lita snett och kollade konstigt på henne jag menar vem hörde inte hur falskt det där var. Medans hon skrattade var alla andra tysta och hade ingen anning vad Justin precis menade förutom jag då.
"Jag kommer ihåg det där oh em ge haha" sa tjejen högt och fnittrade.
Jag fake hostade lite för att få henne tyst.
"Du var inte ens där" sa jag och kollade åt sidan. jag hörde lite hur alla o:ade åt det jag sa och skratta. Tjejens aniskte förändrades till arg som att hon ville döda någon, någon som mig.
"Ursäka" jag kollade bara med en känslolös blick mot henne. Hon skulle precis gå i från Justins famn och gå mot mig men Justin hålde hårt om hennes midja så att hon skulle stanna.
"Vem tror du att du är din hora, stick här ifrån ditt närvaro äcklar mig"
"*Host* * *host*  *host*  ahhh sorry Barbie allergi *Host*  *host*" skämtade JJ och drog i min hand därifrån. Jag hörde hur alla skrattade bakom oss åt vad J.J gjorde.

 

Justins perspektiv.
"Ey, Justin vad menar du med kaffe skämtet har du träffat bruden innan".
Jag mumlade ett mmh och suckade. Vi satte oss ner i klassrummet och han stirrade på mig. jag ignorerade hans blick och slappnade av i stolen. Han slog till min axel och sa
"Detaljer bro detaljer" Jag satte mig rakt upp i stolen och drog av mig mina ray bans.
"Jag träffade henne första dagarna hon var här, hon sprang in i mig och spillde sitt kaffe på mig och sprang iväg med min bok till tjejernas toalett, så någonting mer du vill veta?" förklarade jag snabbt.
"Sprang hon iväg med din bok till toa..letten?" upprepade han mig och var på väg att falla in i ett hysteriskt skratt.
"Tystnad, Somers" sa mrs Clark och fokuserade sedan på sin läsning igen.
"De är sjukt" viskade han till mig och löt sig bak i stolen. "Hon är ju en 10/10, och jag skulle lätt ta henne på plats", "jag menar jag checkade in hennes ass och.... damn" fortsätter han.

"Inte intresserad, Chaz" sa jag irriterad.

"VA? bror är du hög?" skrek han nästan ut.

"SOMERS, sista varningen" ropade Mrs Clark.
"Hon ser helt okej, men ingenting för mig. kolla på henne så oskyldig duktig liten flicka, jag kan slå vad om att hon aldrig svalt en droppe vodka" svarade jag honom.
"Men det är det som gör hela saken mer intressant, använder henne sen kastar henne" förklarade han för mig som att jag inte fatta vad han ville ha från henne.
"Lycka till" sa jag sarkastiskt som att Chaz skulle ha en chans på nya tjejen. Han blängde på mig och förstod vad jag menade.
"Bara för att du är inne på tjejer som Jasmine, hon har fått i sig plus gånger det skulle inte fövånna mig om du vaknade upp med klamydia" sa han och flinade.
Jag fnös till och reste mig upp från stolen när klockan ringde ut. När jag kom ut och var vid toaletterna hörde jag en pipig röst ropa efter mig.
"Juuustin, vänta på mig" Just nu kännde jag mig irriterad, arg och irriterad igen. Så hon passade perfekt det här tillfället att bara släppa ut min ilska. när hon kom fram till mig drog jag henne snabbt in till toaletten och vår process var genast igång.


Here you go! Oh no Justin inte intresserad, men chaz är. Tror ni han lyckas med sin engångsgrej? Chapter 14 börjar jag skriva på så fort kommentarerna har rullat in så kommnetera Bebes! 


25

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 12- You did what?

 

Previously

 "Mel?" jag går i hennes rum och ser att hon sitter vid sin skrivbord och skrev något. Hon kollade bak på mig och sedan tillbaka mot sin papper, jag höjde ena ögonbrynet. Vad var det med henne? Varför kommer hon inte och kramar mig? Jag gick fram till henne för att kolla det hon höll på med och såg att hon höll på skriva läxor. Jag pussade hennes kind och hon kollade irriterat på mig, "kan du sluta störa mig?"


 

Efter att jag hade hjälp Melissa att göra sina läxor gick jag in till mitt rum, Melissa var konstig idag. Väldigt konstig. Först hade hon inte tänkt på att ens hälsa på mig och sen var hon tyst. Jag frågade henne hur hennes första dag i skolan varit och allt hon hade svarat var bra. Kanske jag borde vara glad för hon inte hade berättat varenda detalj om hennes skola fast jag blev ändå ganska orolig. Hon var nog bara trött övertalade jag mig själv. Jag gick fram till min jacka som hängde på klädhängare, jag drog fram min mobil och såg att jag hade fått ett meddelanden från Jessica. Hon sa att hon var på väg, så jag tänkte fixa lite snacks till oss. Jag gick ner till köket och såg att Sandra var på väg hem så jag hälsade hej då, jag gick in till köket och öppnade skåpet med chips och hällde upp det på en skål. Jag drog fram chokladkakorna och läsk och tog med mig det in i till mitt rum. Jag hade bara varit här i några dagar och jag känner mig redan ganska bekväm att gå runt i huset. Jag la allt på mitt skrivbord och kastade mig själv på den stora sängen och drog på mig hörlurar. Jag lyssnade på musik och var helt borta i min lilla värld när Julia knackade på dörren.

”Kom in” ropar jag och sätter mig. Julia kommer in och tar ut sitt huvud genom dörren.

”Sasha, du har besök” säger hon och låter Jessica in ”om ni vill ha något finns jag alltid där nere” säger hon och går iväg.

”Hello” säger Jessica och sätter sig bredvid mig i sängen och kramar om mig ”Oh vilket skön säng du har” säger hon och lägger sig på rygg. Jag fnittrar och drar mina naglar över den lilla hud som kom fram ur hennes tröja. Hon hoppade till och satte sig upp och skrattade.

”Är du redo för att plugga?” frågar hon.

”Nä” svarar jag och drar fram mina böcker för att plugga in för förhöret.

 

Efter att vi hade pluggat ett tag, kastade jag iväg böckerna och kastade mitt huvud bak.

”Jag tror inte jag klarar av mer” stönar jag.

”Vi tar en paus” säger hon och tar en klunk från sin Cola ”hur känns det att vara ”syster” till Ryan Butler?” frågar hon.

”För det första så är vi inte syskon och hur ska jag känna mig? Han är bara en stor idiot, inget mer”

”Är han jobbig?” Frågar hon... God om hon bara visste. Jag bara nickade till svar.

"Vadå? Tycker du om honom?" frågar jag och höjer ena ögonbrynet. Hon kollar på mig och slår till mig i armen. "Nej, han är fin och det. Men jag har någon annan i mina tankar" säger hon och fnissar,

"what, vem?" 

"Du känner inte honom" säger hon snabbt, allt för att byta ämne om hennes lilla crush. Men hon skulle inte gå undan med det. 

"Well, förklara hur ser han ut?" 

"Han har chokladbruna ögon, ljusrosa läppar och världens sötaste leende" säger hon.

"Och du då Sasha? Vem är din lilla prince charming?" frågar hon och hoppar ett steg närmare mig.

Vem är min prince charming? Ska jag berätta om Jake? Men han är ju inte min prince charming, fast han sa ju att han älskade mig. Men älskade jag honom tillbaka?

"Nä, jag är helt guy-free" säger jag och sträcker nöjt på mina armar och korsar dom bakom mitt huvud. Hon skrattar och skakar på huvudet. 

"Vart ligger toaletten?" Jag pekar mot dörren till toan och hon går dit. Hon öppnar dörren och hennes mun faller ner mot marken. 

"Är det här ditt toalett?" frågar hon och kollar med stora ögon mot mig. 

"Yep" 

"Girl, det är större än mitt vardagsrum" säger hon och stänger dörren och kommer mot mig. 

"Skulle du inte använda toaletten?" frågar jag.

"Nej, jag tror inte jag vågar gå in ditt" säger hon.

Jag kollar konstig mot henne och hon skrattar, ”okej?ska vi gå ner och kasta det här?" frågar jag. Vi plockar upp all smuts och går ner mot köket, vi går in till köket och på väg ner kunde jag inte tro mina ögon. Killen jag hade spillt svart kaffe satt där och spelade Tv-spel med Ryan. Jag drog snabbt Jessica in till köket och stängde dörren. ”Sasha, what the fuck?” frågar hon, ”när vi går tillbaka upp till rummet, kolla vilka som sitter i vardagsrummet” säger jag och hon nickar. Jag kastade smutsen och gick först ut upp till rummet, när jag kom fram till rummet stängde jag dörren efter mig och tittade med stora ögon på Jess. ¨

”Nå?” frågar jag och höjer ögonbrynet.

”Vadå?” frågar hon.

 ”Vem var killen med Ryan?”

”Åh, det där är Justin, Justin Drew Bieber. Ryans bästa vän” säger hon. Jag nickar och sätter mig ner.

”Idag, råkade jag spilla svart kaffe över hela honom” säger jag snabbt, hon gapar stort och springer till mig bredvid sängen. 

”V-vah?” stammar hon fram.

”Jag råkade spi-”.

”Jag vet vad du sa, men hur?” avbryter hon mig. ”Well, jag var sen och kollade runt i skolan och såg inte att han stod framför mig så jag gick in i honom”.

”Vad gjorde han då? Hotade han dig? Nej nej, nu vet jag. Slog han dig? frågade hon.

”Han bara typ skällde ut mig och det var allt”

”Det var allt? Nej det var inte allt, du måste hålla dig undan från honom” säger hon med en sträng röst.

”Ta det lugnt, jag bara råkade gå in i honom idag. Jag kommer inte stalka honom 24/7 vad skulle han ändå göra? Döda mig?” säger jag.

”Ja, han kan döda dig. Du känner inte honom, inte jag heller men jag vet att det går många rykten om honom och Ryan” säger hon och viskar som om de skulle kunna höra. ”Vad för rykten?” frågar jag. ”Jag skulle gärna berätta, men om det inte är sant. Är jag som de andra” säger hon. Jag förstod inte ett enda ord Jessica snackade om, vad var det med Justin killen som var så farligt? Om han var så farlig som Jessica säger skulle jag nog vara död nu, och även om han var så himla farlig vad gjorde han här? Så som jag tror är Julia och Josh stränga föräldrar och Ryan lever ganska mycket under deras kontroll. Ibland.

Efter ett långt chatt med Jessica valde vi att ta en nattpromenad, jag drog på mig ett par enkla sneakers och en tjocktröja. Jag gick in till Julia och berättade att vi skulle gå. Vi gick ner och sedan ut ur huset. Jag kände hur den sköna varma luften träffade mina kinder, vi gick ner för trapporna och ut. Det var nästan kolsvart ute och tomt. Vi såg några ungdomar hänga vid ett hörn och Jessica hälsade på dem.

”De går i vår klass, fast jag tror aldrig du märkte det eftersom det enda du gjorde under hela lektionen var att pilla på din penna och ditt anteckningsblock” säger hon.

”Att du ens kollade på mig under hela lektionen, freak” Hon skrattar och vi fortsatte att gå. Hon visade mig runt och vi gick förbi en park.                                                                                                              

”Den här parken kommer nästan alla från skolan , det är en populär park” säger min guide som då var Jess. Jag kollade runt parken och såg en man med en vit hund stå där. Han hade en svart lång jacka och en svart hatt, han såg ut som de där seriemördarna man ser på Tv. Han kollade på oss länge och på grund av mörkret kunde jag inte tyda mannens ansikte. 

 ”Kom ska vi gå förbi mitt hus?” frågar hon ”den ligger bara runt hörnet där”  hon pekar mot en plats jag inte ens kunde se. Vi gick över bilvägen och jag kollade försiktigt bak för att kolla om jag kunde se mannen mer noggrann, och han var bakom oss. Jag tog tag om Jessicas arm och trodde att mannen skulle kunna ta oss och våldta oss vilken sekund som helst. Jag gick lite snabbare och drog i Jessica.

”Sasha?” säger hon, jag ignorerar henne och kollar bak och mannen var borta. Jag pustade ut och vi gick förbi hennes hem ”här bor jag” säger hon stolt, jag nickar och gäspar. ”Kan vi gå hem nu? Jag är trött” säger jag och vi går hem. Jessica hade erbjudit sig själv att följa med mig först hem och sedan gå hem själv, jag kände först att det var en dålig val men hon vägrade så jag fick gå efter hennes ord. Jag steg in i huset och killarna spelade fortfarande Tv-spel. Blir de aldrig trötta på det där? Jag gick in till Julias kontor fast hon var inte där inne. ”Julia?” ropar jag och fick inget svar. Jag gick tillbaka ut till hallen och ser att hon var i vardagsrummet med killarna. Jag ställer mig vid dörren och försöker fånga Julias blick men hon kollade inte på mig. ”Julia?” säger jag och båda killarnas blick träffade mig Julia kollade tillslut på mig och ler.

”Hej Sasha” säger hon, ”hej, kan du komma en sekund?” frågar jag och hon ställer sig upp och kommer till mig. Vi går ut till köket och jag häller upp lite vatten till mig själv.

 ”Är det något fel?” frågar hon oroligt, jag ler och skakar på huvudet. ”Nej då, jag ville bara fråga om ett busskort? Så jag kan ta mig själv till skolan.” frågar jag.

”Varför då? Vad har Ryan gjort?” frågar hon.

”Ingenting Julia, jag tycker bara att jag vill klara mig själv” säger jag och hon nickar. ”Okej, jag fixar en kort till dig så fort som möjligt” säger hon och ler. ”Tack ” säger jag och går upp till mitt rum för att gå och lägga mig inför imorgon. Jag gick upp till Mels rum för att kolla till Mel, jag gick in till hennes rum och såg att hon sov som en stock. Jag gick fram till hennes stora prinsessa säng och pussade henne på kinden. Jag kollade runt i hennes rum och såg att hon hade flera skrynkliga papper i hennes lilla papperskorg. Jag gick fram och vek upp ett papper. Det var en teckning av en liten flicka som satt i gungorna och hade brunt långt hår, precis som Melissa. Flickan satt på en gunga och grät, hon hade på sig en svart klänning och det var en svart himmel. Jag rynkade på pannan och undrade vad Melissa höll hemligt, jag kanske borde fråga henne? Nej, jag ska vänta på att hon berättar till mig.  


What? Vad är det med Mel tror ni babes? Och den läskiga mannen.... Creepy.

Jag seriöst ÄLSKAR ÄLSKAR när ni kommenterar som ni gör♥ 

Älskar er loves♥ :)

KOMMENTERA NU♥ 


29

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 11 - First day

Previously
När jag hörde hur Ryans nycklar prasslade utanför fönstret sprang jag upp till mitt rum. Jag låste snabbt dörren, och samtidigt som jag hade stängt dörren efter mig öppnade Ryan dörren. Jag gick mot min säng och la ner mitt huvud, nu ska jag tvinga mig själv till sömns, jag börjar skola imorgon.. Fuck.


lick his Abs.  och ät din frukost innan du åker till skolan" sa Julia glatt och log stort mot mig. Jag nickade och satte mig bredvid Melissa med en lätt puss på hennes kinden. Hon vände sig om och gav mig en grimas. Jag skrattade lite åt henne beteende innan jag hörde Mrs Butler avbryta vår stund.

"Sasha, du får skjuts av Ryan till skolan så släpper jag av Melissa i lågskolan när jag åker till jobbet" sa hon och kollade mot Ryan.
"VA?! nej vadå skjutsar henne till skolan" brast ryan ut från sina lilla värld.
"Men hur hade du tänk att Sasha skulle komma till skolan då?"
"Bussen" sa han som att det var den absolut smartaste ideen för att Sasha Gonzales kan allt om bussar i ett helt främmande land tänke jag sarkastiskt.
"Ryan Butler, du skjutsar Sasha till skolan även om du vill eller inte, Slut DISKUTERAT!"

Det blev en pinsam tystnad. han svarade inte sin mamma vilket som fick Mrs Butler att bli ännu argare. Jag ångrade nästan att jag ens kom ner till köket idag.
"RYAN" snäste hon irriterad
"JA OKEJ JAG FATTAR" röt han tillbaka. Hon skakade på huvudet och gick i från köket. Efter henne gick Ryan ut. "Awkward" mumlade jag och Melissa tittade på mig med ett leende "Vadå" Frågade jag och himlade med ögonen
"Ryaaaan du glömde en sak i köket" ropade Melissa och fnissade. Jag gav henne en oh no you didn't blick och hoppade till när någon bakom mig snäste
"Jag har inte tid med att sitta här som din betalda chafför så kom eller jag svär du får gå till skolan som ligger 30 minuter härifrån" Varför var jag inte förvånad att det självklart skulle vara Ryan.
"Snacka om PMS" mumlade jag och reste mig upp. Det var meningen att bara jag skulle höra men tydligen var jag inte ensam.
"Vad fan sa du?!" Jag tittade upp mot hans ansikte utan att vissa en ända rädsla eller jag försökte.
"Du hörde" snäste jag och himlade med ögonen och för att vara lite mer dramatiskt såg jag till att ge honom en lätt puff när jag gick förbi han för att plocka upp min jeans jackan. Han stormade ut från köket och ut från ytterdörren nöjd av mitt svar svansade jag efter honom till hans bil. Han smällde till bil dörren extra hårt, uppmärksamhets barn. Efter jag hade stängt bildörren backade han bilen och körde ut från gården. Att sitta här med Ryan var obekvämt och nu när jag är ensam med honom var det dubbelt så obekvämt om inte mer. När vi hade kört förbi några hus stannade han helt plötsligt bilen. Förvirrad kollat jag runt om mig varför stanade han? Jag kände en blick bränas mot min kind. Då jag vände mig om och skulle fråga honom varför vi stanna.

"Varf-." "Ut" avbröt han mig.
"Va?" sa jag och rynkade lite på pannan.
"Ut" upprepade han fast mer irriterad.
"Varför är vi framme?" svarade jag och tittade runt om området efter en skola. Han böjde sig fram och öppnade min dörr.

"Ah visst skolan ligger precis runt hörnet där" sa han och pekade mot ett sväng mellan några hus. Jag nickade lite och klev av bilen. Efter att jag hade stängt bil dörren skulle jag fråga honom en sisa fråga men bilen körde i full fart bort från mig. Han verkade konstig jag menar varför skulle vi ta bilen om de ända var 5 minu.- vänta lite? Fuck Fuck jävla åh jag sparkade på en papperskorg brevid mig och svor av smärtan. Men allt jag tänkte på att den där jäveln. Han lurade mig.. fan att min hjärna jobbar som en fucking sköldpadda. Han sa att det tog 30 minuter till skolan och här står jag vilse i mitt nya område ingenstans att ta vägen. Jag kunde inte gå tillbaka då jag garanterar att Julia redan har åkte med Melissa, plus så vill jag inte inte skaffa mer bråk mellan Ryan och Mrs Butler. Någonting jag vill undvika är såna stunder speciellt om det handlar om mig.

 
Efter att jag bestämt mig för att hitta min egen väg till skolan så hittade jag den. Hur länge det tog hmh 2 TIMMAR. Har missat minst 2 lektioner och allt var pågrund av den här idioten. Hur jag hittade hit ja efter att fått frågat en kvinna som trodligen hade sätt mig dampa sönder så hamnade jag iallafall framför mitt favorit caffe Starbuck som låg lite utanför mitt omårde. Du vet Ryan som hade så himla brottom och lät mig inte äta min frukost. Så jag hade gått in beställt en latte sedan frågat männsika efter männsika till skolan, skulle inte bli förvånad om halva staden skulle känna till mig efter det här. Nu när jag var här hade jag fått ett schema och några böcker från rektorn som hade snällt förståt varför jag var jätte sen. Jag kollade  klockan på mobilen och gick ut genom rektorns kontor. Skolan såg precis ut som en vanlig skola, fast 10 gånger större. när jag var i den långa korridoren visste jag inte vilket håll jag skulle ta. Jag kollade ner mot min latte som var halv full och tog en klunk, fast ångrade det kaffet var kall som is usch. Jag gick rakt fram i byggnaden och kollade runt för att leta efter lektionen jag skulle ha just nu. på schemat jag hade fått stod det att jag hade historia i rum 2007. Great, nu how the fuck ska jag hitta ditt. Jag gick och kollade av siffrorna på alla dörrar jag gick förbi.

”rum 1030.. rum 1033…ru,-” Med ett ända liten krock hade jag flugit bak och landat rakt ner med rumpan förre. Jag kollade på kaffet som hade spillts över hela golvet, och kollade sedan på ett par svarta supras. Sakta tittade jag upp mot killen från tå till topp han var helt dränkt av svart kaffe som jag hade ställt till med.

”Vad fan är ditt fucking problem” röt han och drog handen över sin vita nej bruna t-shirt. 
”Kan inte du fucking se där du går eller?” röt han ännu en gång. Fast den här gången blicken nere på mig.
”F-förlåt” sa jag snabbt och plockade upp alla böcker som låg på golvet och ställde mig upp. Jag smet bort medan han höll på och dra händerna över tröjan, och mumlade irriterat för sig själv. Jag gick mot en annan väg och hörde hur några snabba fotsteg komma bakom mig. Jag kollade bak och såg samma kille springande bakom mig, med mina galna reflexer sprang jag också, jag sprang ifrån honom. Jag kunde höra hur han skrek efter mig men jag ignorerade det bara och fortsatte att springa iväg. Nu hörde man att stegen närma sig så jag gick in i den närmaste damtoaletten. Jag ställde mig framför spegeln och pustade ut. Mitt hjärta dunkade snabbare än allt jag menar vem springer efter en sådär, vad skulle han göra? jag tvättade bort de kletiga på händer och kollade upp mot spegeln.
”Woaaah” jag hoppade till och kollade på killen som stod bakom mig. Han var arg, som en tjur.
”Jag vet inte om du såg att det stod damtoaletten utanför dörren” säger jag och lägger armarna i kors med lite attityd men jag var rädd. Hans ögon var svarta säkert för ilskan han hade på mig, man kunde inte se en ända känsla i hans ögon förutom ilska vilket som gjorde hela sitautioen mer spännade. Kaffet hade böjat torka på hans tröja, jag kände mig lite skyldig men allt var ju inte mitt fel eller?
”Jag vet inte om du ser att mitt ansikte visar hur mycket jag bryr mig” säger han.
”Vad vill du mig?” frågar jag,

”Jag vill inget dig, men jag vill ha min bok tillbaka” snäste han och var irriterad. Wow ding ding jag hitta Ryans kopia. Jag kollade mot papperna och böckerna jag hade samlat ihop innan och såg en bok som inte var min. Mina kinder hetades till och jag drog fram boken och gav den till honom. Han tog den och var på väg ut innan han kollade bak. 
”Se dig för nästa gång, bitch” säger han och går iväg. Jag suckade tungt och kollade på klockan, det hade gått en halvtimme av historia lektionen och jag hade lite hopp kvar om att hitta klassrummet. Jag gick ut ur badrummet och kollade på dörren som låg rakt framför mig, rum 2007 Yes. Äntligen något bra som händer mig idag. Jag knackade på dörren och hörde hur någon skrek inne i klassrummet.
”Kom in”. Jag öppnade dörren och det första mina ögon fastnade på var en smal, lång kille med krulligt hår som rullade på golvet och skrek.

”AHHH KHADFFI KHADAFFI SPRIIINNG” skrek han och hoppade runt. Jag blev rädd, riktigt rädd.
”Sasha Marie Gonzales, är det du? Frågar läraren och kollar strängt på den smala kilen så att han skulle lugna ner sig . Jag nickar lätt och min blick var fast på den konstiga killen. Killen kollar generat mot mig och satte sig sakta på sin plats.
”Sasha du kan sitta bredvid M.Sevani” säger han och pekar mot galna killen. Jag gick fram till den lediga platsen och satte mig där. ”Gonzales nu när du ändå sitter där kan du kanske övertala att Khaddafi inte kommer komma tillbaka från döden, och att muslimska människor inte tror att man kommer tillbaka efter döden” säger läraren och ler. Eleverna skrattar och galna killen som heter någonting skrattade med. Jag log och kollade ner mot mitt anteckningshäfte och kladdade på den under hela lektionen. Under hela lektionen kände jag killens blickar bränna mot min hud. När lektionen äntligen var över ställde jag mig upp snabbt för att lämna den obekväma känslan så fort som möjlig och börja leta efter mitt skåp istället för lunch. Jag gick ut ur klassrummet och var på väg ner.


”Hey” jag kollade bak för att se vem det var som ropade efter mig och såg en lång, kurvig tjej som såg hur söt ut som helst. ”Hey” svarar jag och ler.
”Jag hoppas inte det som hände i klassrummet skrämde dig, för det är typ något helt normalt för oss” säger hon och skrattar. ”Nej, det var.. ganska normalt” svarar jag och vi båda skrattar.

”Vart ska du?” frågar hon.
”Jag tänkte leta efter mitt skåp”
”Men du missar lunchen, de ryktas att det är pannkakor. Det vill du inte missa?” säger hon jag ryckte lite blygt på axlarna och tänkte svara spela roll men hann inte svara innan hon drog med mig till matsalen.
”Förlåt, jag hann aldrig presentera mig. Jag heter Jessica, Jessica Jarell men du kan kalla mig Jess eller J.J” säger hon. ”Jag heter Sasha Gonzales och du kan kalla mig .. Sasha?” säger jag och hon skrattar.
”Du är rolig du” säger hon, fast jag inte försökte få det att låta som ett skämt men whatever.
Vi kom fram till matsalen och som tur hittade jag mitt skåp under vägen, och den låg precis bredvid J.J’s. Vi gick in till matsalen och ryktet var tyvärr inte sann, det var nån äcklig soppa jag helst ville slippa. Vi tog vår mat och letade efter någonstans att sitta. 

”Yo, J.J här” ropade kille från historia lektionen, vi gick till han och satte oss ner.
”Hej, jag heter Mike” säger han sött mot mig och räcker fram handen, jag ler och skulle precis skaka hand med honom när han drog tillbaka handen och sjöng
”can’t touch it dununununu” han reser sig upp från bordet och går iväg. Jag skrattar och kollar mot Mike som rör sig ut ur matsalen med sin skateboard i handen.

Efter att den korta skoldagen var över fick jag skjuts hem av Jessica, jag bad henne att följa med in men hon sa att hon var tvungen åka hem men att hon gärna skulle vilja komma förbi ikväll. Jag hälsade hej då och gick den korta vägen till dörren. Jag knackade och Sandra kom snabbt och öppnade dörren, jag hälsade på henne och gick in till Julia för att hälsa på henne.
"Hej Sasha, hur var första skoldagen, har du fått nya vänner? Var Ryan hemsk mot dig under er bilresa till skolan? Såg du någon söt kille i skolan?" Jag kollade chockat på alla frågor som Julia rabblade ut.
"Ja Julia, det var en bra första dag i skolan, jag har fått en vän som heter Jessica och hon kommer för att hjälpa mig inför ett läxförhör som kommer upp snart, nej då Ryan var tyst" ljög jag med det sista och svarade på varenda fråga förutom den sista. Hon kollade på mig och log
"Fanns det någon söt kille då?" frågade hon. Jag skrattade och skakade på huvudet.
"kom igen Sasha" ropar hon efter mig och jag lämnar rummet. Julia är som en tonåring hon med, ibland. Jag gick upp till mit rum för att byta om till vanliga kläder, det blev ett par mjukisbyxor och en linne. Jag gick in till Melissas rum för att kolla vad hon hade för sig.

"Mel?" jag går i hennes rum och ser att hon sitter vid sin skrivbord och skrev något. Hon kollade bak på mig och sedan tillbaka mot sin papper, jag höjde ena ögonbrynet. Vad var det med henne? Varför kommer hon inte och kramar mig? Jag gick fram till henne för att kolla det hon höll på med och såg att hon höll på skriva läxor. Jag pussade hennes kind och hon kollade irriterat på mig, "kan du sluta störa mig?"


Wooh vad är det med Mel? :O Vad har hänt med spralliga och glada Mel, saknar redan henne själv. 
Jag vet min upptadering suger men ska försöka förbättre mig, följ biebsdrew på insta upptaderar bättre där med info,sneak peeks osv. Men men vad tycker ni?
kom igen minst 25 Kommentarer love !