52

Postat i kategorin Sacrifice for love

56- Ex-girlfriend

  
Han flinade och stängde dörren. Jag tog tag om hans hand och vi öppnade dörren, Justin släppta min hand och grepade tag på min rumpa innan han öppnade dörren helt.

Jag log upp mot honom men leendet som var fast på mina läppar suddades snabbt ut när Justins ansikte förblev stel, hans hand om mig stelnande där också till. Blicken rakt fram med vidöppen mun. Jag rynkade förrvirat på pannan pch följde hans blick framåt.

"Hej, Justin.", en mörkhårig tjej, vinkade lite oskyldigt med handen och fnittrade lite. Justin svarade inte utan bara stirrade fram på henne. Hon steg fram lite och när han hade fångat upp hennes rörelse backade han bakåt ett steg.

"Vad gör du här?", sa han nervöst och började klia sig i nacken, precis som han brukar göra när han var frustrerad eller inte visste vart han skulle ta vägen. Min blick skiftades fram och tillbaka från Skönheten och Justin..

"Är du inte glad att se mig?", hon såg allvarlig ut och besvikelse blinkades i hennes isblåa ögon. 

Justin tvekade lite, man kunde se från 100 meters håll att han var nervös, misslyckade toalt att dölja det som han i normala fall brukar. Hon gick fram till han, innan han hade reagera omfamnade hon honom i sin famn. och begravde ansiktet i hans bröstkorg

"Jag har saknat dig" , viskade hon i en högre röst för jag som stod en bit bort hörde henne. Justin slappnade av och omslöt sina muskelösa armar runt henne och föll ner huvudet mot hennes nacke. De stod så en stund och jag bara stirrade häpet på dem. Tillsut hörde jag hur någon harklade sig bredvid mig. Jag hoppade till och Justin hoppade snabbt bort från tjejen. Hans blick var panikslagen när den landade på mig, och jag log bara lite falskt mot han och undvek sedans hans blick.

"Ska vi sätta hos?" , Sean slog ihop händerna och kollade obekvämt på oss. 
"Kom, Justin du måste se det här" , tjöt tjejen till och tog tag i hans hand, och drog iväg han förbi mig och in till ett rum. Sean suckade och log sedan mot mig.

"Kommer du?" , jag nickade sakta och följde med honom men innan vi gick in till rummet stoppade jag honom.
"Vem var det där?", Sean kollade osäkert på mig.
"Snälla, lämna inte mig förvirrande", han suckade och drog sina högra hand igenom sitt ljusahår.
"De är inte mina problem, men vill inte få dig se dum ut.", han såg återigen tveksamt, men skakade sedan på huvudet.  "Ex-flickvän" , sa han bara och gick iväg.


-

Jag och killarna satt inne i vardagsrummet, de hade skämtat, druckit från deras öl flaskor och försökte få upp den nedstämda stämingen antagligen kände dem av hur obekväm jag var i hela situationen. Justin hade inte kommit tillbaks än och jag började undra vad dem höll på med.
Han skulle väll aldrig byta ut mig? eller? skulle han? Jag skakade omärkt på huvudet. Nej det skulle han inte.

"Tjejen, sluta oroa dig", mitt huvud flög upp och jag kollade på den som hade börjat prata, självklart hade jag glömt namnen men sa ingenting om det.

"Justin, tycker om dig -."

"mycket" , avbröt en annan man honom och mannen som hade pratat innan blängde på honom för att han ens vågade avbröta.

"Iallafall" sa han med en högre röst,
"Så kan du lita på Justin, hon är bara en histora och killen är förrvirad ge honom en paus innan du går galen på han" , jag lyssnade på varenda ord och nickade. 
"Tack för tipset" , han log stort med sina gula tänder och höjde sedan glasset. 
"De var så lite, tjejen"

Ett högt smäll hördes och de vibrerades i väggarna. Alla killarna stirrade på varandra.

"Han är arg", sa Sean och slappande av i soffan. En till smäll hördes och jag reste mig upp. 
"Du borde inte gå upp ditt just nu", Jag gav dem en blick och sedan försvannt jag ut rummet och letade reda på Justin.

--

"Justin?", jag öppnade dörren, och inne där satt Justin på sängen huvudet nere i sina händer, han lufte upp huvudet när han fick höra min röst.

"Är du okej?" viskade jag och stod kvar vid dörren. innan jag hann svara avbröt en tjej röst honom.

 
 

"Vem är du?" , jag kollade upp mot henne och hon hade armen på sin ena höft och lutade sin vikt mot den. Jag öppnande min mun för att svara men fick inte ut någonting.

"Svårt att prata?" , jag svalde högt och kollade mot Justin. 
"Priscilla!" fräste Justin och blängde på henne. Hon himlade med ögonen och gick fram till mig.
"Ser du inte att vi är upptagna?" , jag skulle precis svara tillbaks en spydig kommentar, men hon blev puffad till sidan och Justin tog över hennes plats.
"Bry dig inte om henne" mumlade han. 
"Vi hörde massa smällar, har det hänt något?" , och oron tog över.
"Inget har hänt, Sasha. Allt är okej" , han såg lugnt på mig, men jag kunde se att han var stressad. 
"Vill du hem?", min blick fastnade på tjejen och sedan på Justin, om de fick mig att ha honom ensamn en stund. 

"Ja!", han nickade och la sina händer vid min midja.

"Du kan fråga Sean om han kan skjutsa hem dig, är det okej?" 
"Men du då?" , han skakade på huvudet. 
"Priscilla behöver mig" , jag tappade andan.
"Du menar din ex-flickvän!" , svarade jag spydigt. 
"Sasha!" , varnada han, jag fnös som svar och skulle vända mig om. Han fångade min armled och hejda mig innan jag försvann. 
"Vi pratar om det här senare!" , sedan kysste han min kind innan jag gick ut från rummet.

"Vart ska du, stumpan?", hindrade en av killarna mig från att storma ut. 
"Hem, ska jag!"
"Vad hände med Justin", jag ryckte bara på axlarna och började röra mig mot utgången. 
"Jag kan skjutsa d-.."
"Nej tack" avbröt jag honom och vinkade snabbt av dem innan jag stängde igen dörren.

--

Jag grävde ner händerna i mina fickor, kylan hade gjort mina händer lite blåa och torra, mina läppar var säkert där med blåa men jag kunde inte bry mig mindre, allt jag ville var att komma hem.
Jag behövde vara för mig själv en stund. Försökte sjunka in att Justin valde bort mig för sin ex-flickvän.
För några dagar sedan berättade han hur mycket hans Ex svek honom och nu är han fast i henne som klister. Lurade han mig för ett förlåtelse? för Gud killen har fuckat upp min hjärna på bara någon timme. Jag gav ifrån en frustrerat ljud och sparkade hårt på snön som spred sig framför mig i små snöflingor.

 "Lugn där!" , Jag ryckte snabbt till och innan jag hann reagera flög jag ner och ramlade platt på rampan och pep till. 

"Shit" hörde jag och personen var framme vid nollsekund och hjälpte mig upp, jag borstade bort snön från rumpan och såg på han. 
"Gick det bra?" , hans buskiga ögonbryn rynkades beskymrat ihop. Jag svarade inte på hans fråga och fortsatte se på han.

 
 

"Jag är Cole", han räckte fram sin hand, jag stirrade på hans hand en stund och ville inte se så grinig ut så jag räckte fram min iskalla hand och skakade om hans varma hand. 
"Du är iskall" , generat föröskte jag dra bort handen men han höll fast den och gned sina händer mot dem för att skapa värme. "Vad gör du ute i det här kalla vädret?"
"Du ställer många frågor", gnällde jag trött. Han log lite och skulle självklart fråga en ny fråga men hindrade sig. De blev en pinsam tystnad och jag drog snabbt bort handen från han och stoppade ner dem i min jackficka. 
"Kom så skjutsar jag dig, du kan inte gå själv i det här vädret" , jag skakade snabbt på huvudet. 
"Jag känner inte dig" 
"Och?" 
"Jag kan inte bara hoppa in i ens främligsbil!" , tjöt jag fast i en lägre ton, aldrig att jag skulle hoppa in i ens framligsbil. Jag har läst böcker jag har sett CIA, FBI, cops allt och vet vad som händer i världen.
Jag är inte redo att dö.
Hans mun rörde sig men jag fick aldrig ihop orden han sa. utan vände mig bara om och började gå. 
"Kom igen, jag är inte farlig", jag tänkte lite, de kanske inte skulle hända så mycket, bara en skjuts hem på 3 minuter och jag är hemme.
Nej! jag vill inte dö, jag vill inte dö forstatte jag upprepa i min hjärna så att jag slapp ångra mitt beslut.

"Du kommer inte dö!", fnös han och min mun föll vidöpen, hur?
"Du pratar högt" jag himlade med ögonen.

"Men om du fortsätter gå så kommer du nog bli sjuk, få influenssan" , jag suckade och kollade på hans bil.

"Antingen sätter du dig i bilen och får din värme du behöver eller fortsätta att lida i de kalla och en vecka till", jag hann inte tänka extra föräns jag kände hur mina ben i reflex började röra sig mot bilen. "Bra val!", jag smällde igen dörren, och kunde höra innefrån hur han skrattade.

"Du sa aldrig ditt namn", flinade han.
"Kör!" han himlade med ögonen och gasade på.


DUN DUN DUN! 
Jag välkomnar Cole Aaronson till Biebsdrew, min andra babe. ugh Perfektion på hög nivå säger jag bara. 

Fortsätt kommentera babes, så får ni nästa kapitel lika snabbt. Jag vet att ni kan vill bara veta vad ni tycker. Vad ni tycker om dem nya karaktärerna exempel? Prinscilla, vad tror ni om henne?

Ville också säga här att jag är lite sugen på en frågestund, skulle va kul att svara på lite frågor i ett inlägg. Men jag vill inte börja på någonting sånt om de bara kommer komma in 5 frågor, så innan jag startar ett vill jag veta om ni är med på det? Är ni intresseade? 


22

Postat i kategorin Sacrifice for love

55 - Cause you love me

 
 
 
Jag såg på Justins ansikte att han försökte få fram något, men han var stmm.
“Jag vet inte vad jag ska säga Sasha” sa han. “Säg ingenting, ge mig bara en kram”  sa jag och han drog in mig till en varm kvar.
“Jag älskar dig och den där bitchen kommer få betala” viskade han i mitt öra. “Älskar dig också” sa jag.
“Kan vi åka hem och titta på film och äta glass?” frågade han med ett flin. Jag nickade och han körde oss hem.

  -

En helt vanlig lördagseftermiddag och jag låg i min säng och som de flesta ungdomar i världen surfade jag i twitter. Det har gått en vecka sen den lilla incidenten i Justins och hans vänners hem, eller vem som än äger den där stället.  En vecka sedan jag lyfte handen på Jasmine, sanningen så ångrar jag mig inte ett dugg. Det kaske är lite pinsamt att jag som gäst i det huset började bråka, men de killarna var lika smarta som ett gäng åsnor i ett bur. Men jag visste att Justin verkligen ville att jag skulle träffa hans vänner utanför skolan. Jag saknade honom mycket, jag hade inte hunnit träffa honom under hela veckan kanske då och då i skolkorridoren, då vi alltid är stressade och bara hälsar varann med en puss. Jag tog tag om min mobil och smsade Justin.

 

Från Sasha till Justin

Kom över?

 

Jag kastade tillbaka min lur och ställde mig upp, en känsla av obehag tog över min kropp. Jag ställde mig på tå och kastade ut armarna och stretchade på mig och jag kunde inte hålla in den konstiga stönen som lämnade mina läppar. Min mobil plingade och snabbt som ögat låg jag i min säng ingen och såg att Justin svarade på min sms.

 

Från Justin till Sasha

ahw saknar du mig?Jag flinade och precis innan jag skrev första bokstavet knackades det på dörren.

"Kom in!" Ropade jag.

 

Jag tittade på dörren för att se vem det var när jag såg Justins ansikte poppa upp. Jag log stort och han stängde dörren efter sig.

"Heeeeeej" tjöt jag och han kramade om mig.
"Hey baby" sa han och kysste min huvud.
Han satte sig bredvid mig och jag tittade på hans perfekta ansikte. "Snabb du var" sa jag. Han log, ett typiskt Justin leende.  "Du är söt" fortsatte jag.
Han putatde ut med läppen och jag drog honom in till en varm kyss.
"Mmmmhh... gott" mummlade han.

 
Han la sig på min säng och jag satte mig på hans mage.
“Jag har saknat dig” sa han.  “Jag med”, han log.
Jag satt tyst ett tag tills jag kom på det jag ville fråga Justin.
"Babe, tror du.. ehm att Jasmine kommer berätta?" frågade jag.
"Om hon öppnar sin mun kommer det vara hennes sista ord innan jag drar tungan av henne" sa han och la sin hand på min kind. Jag log stort innan dörren öppnades.
"Sasha, Sasha jag och Julia gjorde kladdkaka, du får bara ha om du-"Melissa blev tyst när hon fick syn på Justin.  "JUSTIN!" tjöt hon.

"Heeeeey min lilla princessa" tjöt han tillbaka och kastade av mig honom och tog upp henne. Jag försökte hålla fast mig i sängen men det gick inte utan jag rullade ner från sängne och ramlade på mattan. Jag hörde små fnisser från min säng och jag ställde mig upp och tittade irriterat på dem. De hade båda händerna över munnen och gjorde allt för att hålla in sitt skratt.

"Jag går och hämtar kladdkaka" sa jag och fixade till min tröja.

Jag lämnade rummet och hörde dem skratta högt, jag skakade på huvudet och flinade. Joggandes gick jag ner för trapporna och svängde in till köket.

"Hej gumman, här" Sa Juliaoch räckte två tallrikar med kladdkaka, vaniljglass och hallon.

"Tack" sa jag och tog emot dem.

"Skicka ner Mel" tjöt hon.

Jag gick öppnade dörren och såg Justin fläta Mels hår. Han var precis klar och knöt topparna.

"Mel, Julia ropar på dig" sa jag. 

Jag räckta Justins tallrik till honom och han tog emot den, jag satte mig bredvid honom och han pussade mina läppar.Jag tog en tugga av, himmelskt.

Justin stäckte sin gaffel med kaka på mot mig och jag tog den i min mun, Justin med flit började smeta ut lite kladd på mina läppar.

"Var det nödvändigt?" frågade jag och skulle torka med min finger innan han tog ett grepp om mitt finger.

"Väldigt" sa han och kysste mig, han slickade bort chokladen och vår kyss omvandlades till hångel. Justin tog våran tomma tallrikar och la dem på min nattduksbord. Han tog tag om mina lår och drog mig till hans knän. Jag satte mig på hans knä och drog mina fingrar längst hans hår och förstörde den. Justin tog ett hårt grep om min rumpa vilket som fick mig att stöna till och han lirkade in sin tunga. Och vi började vår lilla bråk om dominans. Jag la mina händer på hans hals och jag började sakta kyss hans käke och gnina min kropp upp och ner på honom.

"Wow wow wow, om du ska göra det här ska vi ta det hela vägen. Annars får du inte tortera mig på babe" sa han.

"Du har rätt" sa jag och drog mina fingrar genom mitt hår och kastade håret åt sidan. Han log mot mig och pussade min läpp mjukt och drog sina fingrar lätt över mina höften innan han började nypa dem lät. Jag hoppade till och började skratta.

“Sluta, Justin snälla” sa jag mellan varenda skrattanfall.

“Ge mig en bra anledning att sluta?” sa han och fortsatte.

Jag försökte springa från honom men hans grep om  mig var väldigt stark.

“För- du - du älskar mig” tjöt jag och hoppade till.

“Bra anledning, men inte bra nog” sa han och fortsatte.

Jag kände hur andningen började bli lite svår och skratten fördes till panik.

“Du är världens sexigaste killen i världen”, han tänkte i 2 sekunder innan han började kittla mig mer.

“Kille?” frågade han med en hånflin.

“MAN, SEXIGASTE MANNEN” tjöt jag.

Han släppte taget om mig och jag sprang ifrån honom och ställde mig vid dörren.

Jag försökte återhämta och Justin började skratta

“Kom till baka” sa han och la sig ner igen.

“Aldrig, din freak” sa jag och fixa mitt hår till en hög tofs.

Han skrattade och ställde sig upp.

“Byt om , vi ska till lyan” sa han.

Hörda jag rätt? Lyan? Justin måste ha märkt

min reaktion för han fortsatte  direkt.

“Ingen Jasmine, ingen annan tjej, bara du. Tjejen i mitt liv” sa han och viftade lite med ögonbrynen, smooth.

Jag himmlade med ögonen och tittade osäkert ner.

“Baby, det kommer bli helt okej, killarna kommer vara där och du kommer få lära känna dem mer och det kommer bli kul, du vet hur viktigt det är för mig att du kommer överens med mina vänner” sa han och tog mig hand han tittade på mig med sina puppy eyes och jag log.

“Okej”

Yes, skynda dig. Jag ska spela i Ryans rum medans” sa han och steg ut ur rummet men inte för länge för han var strax tillbaka. Han tog tag om min höft och drom mig in till en kyss, han drog sig tunga längst min underläpp och jag särade på mina läppar och gav honom tillåtelse att stiga in. Vi hånglade i 2 minuter och han drog sakta bort.

“Jag älskar dig” mummlade han.

“Älskar dig också” svarade jag och kysste hans kind och han lämnade rummet.

 

Justin parkerade bilen framför huset och jag böjde mig ner för att hämta min väska och Justin hann springa runt och öppna dörren åt mig. Han drog ut sin hand och lyfte snabbt mig upp, så fort så att jag råkade krocka mina läppar med hans. Han flinade och stängde dörren. Jag tog tag om hans hand och vi öppnade dörren, Justin släppta min hand och grepade tag på min rumpa innan han öppnade dörren helt.

 


Liten mellan kapitel :)

Jag har 2 klara kapitel, allt hänger på hur ni kommenterar babes!♥

Kapitlet kom lite sent, sorry till er som sover just nu :S


18

Postat i kategorin Sacrifice for love

54- Let it all out baby

 
 
 "Hon behövde skjuts till lyan, och jag tänkte endå ta dig ditt så" sa justin.
"Vilken lya?" Frågade jag.
"Seriöst? Har du aldrig varit där?" Frågade Jasmine.
Jag ignorerade hennes prat och tittade på Justin och väntade på ett svar från honom.
"Du får se babe" sa han och kysste min kind.

 -

Jag satt i bilen och det var nästan så att jag kunde känna den pinsamma tystnaden i luften, jag kunde höra Jasmine tugga irriterande högt på tuggumit. Justin satt och fokuserade på bilväggen och jag satt på min plats och…. ja bara satt. Jag ville veta vart vi skulle och varför vi hade Miss America 2014 i backsättet på oss. Jag visste inte varför jag störde mig så mycket på henne, jag visste att hon och Justin alltid hängde med varann. Men nu när jag och Justin är tillsammans är det där långt ifrån bekvämt. Jag ville inte ha henne i närheten av honom. Jag ville inte ens att hon skulle andas samma luft som honom. Damn, jag har blivit som en galen avundsjuk flickvän som inte ens låter sin kille titta på sin kusin. Jag suckade och försökte glömma bort ilskan och la mitt huvud på bilfönstret. Och magiskt nog gjorde den lilla gesten så att Justin fick sin fokus på mig. Han tittad på mig och log han tog sin ena hand och började sakta massera min låt. Och hans lilla massage rörde sig uppåt mot mitt sex. Jag ryckte till och slog hans hand och han drog smidigt bort den. Jag hånlog åt honom och Justin stannade vid röttljus och lutade sig fram mot mig och tryckte in mig till en kyss som genast blev besvarad.

“Vi är snart framme, babe” sa han och kysste mig kind och fortsatte köra. Tydligen var kyssen som Justin precis hade gett mig som en fullladdning för Jasmine för genast var hon igång med hennes babblande.

“Så, Justin hur var det när ni vann?” frågade hon och fnittrade.

Jag förstod inte vad som var roligt med det men what ever.

“Bra” svarade han kort.

“Sasha, varför åkte du från första början?” frågade hon.

Jag hade seriös ingen ork att tala med henne, hon vet att jag inte gjorde något speciellt där och hon vet att jag inte fick spela utan att det bara var för killar. Allt bara för att reta upp mig.

“För att stödja spelarna” svarade jag.

“aha” tjöt hon.

“Oh, glömde nästan att fråga Justin! Hur kunde du?” tjöt hon med Jasmines äckligt speciella fnitter.

“Vad?” frågade han.

“Knulla Hally, hon har en countryboy hemma som är helt och hållet besatt av henne, jävlar vad han skulle ha gjort om han fick reda på att hon fick i sig medans hon var i Kali, självmord eller något” babblade hon.

Varenda muskel spännde sig i min kropp, Justin blev stel och den där fittan gjorde allt med flit. Bara gud vet hur jag kunnat hålla mig stilla utan att slita av hennes huvud.Att hon tar upp det, jag hatar tanken på att Justin legat med någon annan medans vi….  inte direkt dejtade men endå. Det gör ont att veta att någon har haft honom i sin säng ens. Och tanken på vad Justin och Jamine har kunnat göa tillsammans.. jag började må illa av alla tankar.  Jag tittade bort och undrade vad Justin skulle svara. Men han satt bara helt tyst i bilen och svängde in till någon stor byggnad. Han parkerade bilen och steg av, jag tog av mig bältet och steg ut ur bilen. Jag tittade på Justin som väntade på mig medans Jasmine redan hade stigit in i huset.

“Förlåt för det där, jag borde aldrig låtit henne komma in” sa han.

Jag tittade på honom och såg i hans ögon att han verkade ledsen. Jag tog hans hand och pussade hans kind och log.

“Det är lugnt, men jag vet inte om jag klarar av att vara i närheten av henne mer” sa jag och tittade bort mot huset och suckade stort. Justin ställde sig bakom mig och kramade mig runt mina höften.

“Damn, catfight… sexigt” mumlade han i mitt öra och jag skrattade och knuffade bort honom från mig. Jag gick framför honom och jag kunde känna hans blick på min rumpa så jag med flit drog ner min linne så den täckte. Jag hörde hans skratt och han sprang ikapp mig och vi steg in till huset. Jag tittade runt och såg hur mysigt huset var, det var inte för stort och inte för litet heller. Jag höll i Justins hand och ställde mig bakom honom. Han tog med mig till ett ett rum och det var flera killar där inne. Justin steg in och hälsade på dem. Och sedan sneglade han bak mot mig och log. Han tog tag om min midja och drog fram mig lite och började presentera mig.

"Det här är Sasha Gonzales, världens vackraste kvinna" sa han charmigt. Jag log stort och sneglade mot Justin och mina kinder ändrade färg.  


 

 

"Här är tjejen som har fått Justin på bra humör" tjöt en kille och ställde sig upp och gav mig en kram.

"Damn,trodde jag var den enda som märkte, han lät mig ta hans sista cigg igår och hela dagen trodde jag att jag hade drömt" sa en annan kille och skrattade.

"Watch it Luke, det kanske blir din sista" sa Justin.

 

“Jag heter Mario, den där idioten där heter Luke, han till vänster heter Ross” sa han och pekade på en blond kille.

“Och han där heter Sean” fortsatte han.

“Hej” mumlade jag och vinkade lätt.

“Hej Sasha” tjöt alla i kör och jag skrattade lätt.

Justin tog min hand och vi satte oss på en ledig plats och Justin tvingade mig att sitta på hans knä.

“Yo, Justin vart hitta du den här vackra mamacita” sa Sean, han var rätt… latin av sig. Typiskt långt svart hår, gyllenebrun hud.

“Du menar hur hon hittade mig” sa Justin självsäkert.

Jag tittade stor ögt på Justin och slog till hans arm. Alla skrattade och Justin pussade min kind lätt.

“Så, Sasha varför berättar du inte vart du kommer ifrån?” frågade Ross.

“USA, Kalifornia” svarade jag honom.

“Var är dina föräldrar?” frågade Jasmine helt spontant.

Jag stelnade till och tittade ner, jag visste inte vad jag skulle svara. Ska jag berätta sanningen?ska jag ljuga? Om jag skulle ljuga, vad ska jag säga då?

“De.. ehm de är kvar i Kalifornia” sa jag.

“Varför är du inte med dem” frågade hon.

Jag ville inte vara kvar där, jag ville inte vara i närheten av Jasmine, Jag vet att hon vet om allt. Om min Mamma och att hon gör det här med flit.

“Jag vill helst inte prata om det” sa jag.

“Varför inte? Vi har hört många hemligheter förr”  sa hon och jag kunde klart och tydligt se hennes äckliga flin.

“Tyvärr inte den här” svarade jag.

 

“Okej, ehm vem vill beställa pizza?” sa Mario och försökte få bort den hemskt pinsamma tystnaden.

“Jag är med på det” sa Lukas.

“Ja ehm jag med” sa Ross.

Och med det så var alla ute ur rummet förutom jag, Jasmine och Justin. Jasmine suckade högt och lämnade rummet.

“Babe, vill du hem?” mummlade Justin.

“Nej det är lungt” sa jag och ställde mig upp.

“Är du säker? Vi kan åka hem nu” sa han och ställde sig upp.

“Jag vill vara här med dina vänner” sa jag.

“Du kan träffa dem någon annan gång vet du” sa han.

“Nej, vi är här nu okej? Och Jag vill inte bara lämna pågrund av Jasmine” sa jag och drog in honom till en kyss. Justin besvarade kyssen och vi gick till de andra.Kvällen gick och dagen gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Jasmine var tyst och killarna var väldigt trevliga och roliga. Och Justin verkade så glad, har aldrig sätt honom såhär bland någon annan än Ryan och mig. Vi hade ätit, retats och skrattat och jag kände mig vällkommen. Jag drog upp min mobil och såg att det var rätt sent. Jag ställde mig upp till Justin som spelade tv-spel.

“Justin, jag måste hem” sa jag.

“Okej, efter den här matchen” sa han och var fullt fokuserad på matchen.

Jag nickade och jag gick till köket för att hälla upp något att dricka och jag såg Jasmine sitta där.Jag tittade på henne och gick bara förbi och öppnade kylskåpet. Jag drog ut drickan-

“Hej, fosterbarn” sa hon. Jag stelnade till och min grepp om energi drickan blev hårdare att jag nästan tog sönder den. Jag vände mig om och tittade bak mot henne.

“Säg det en gång till” sa jag och gick fram emot henne.

“Jag sa fosterbarn” sa hon och utan att veta om det hade jag gett henne en örfil. Hon jävligt tur att Justin precis hade stigit in när jag och Jasmine hoppade på varann som djur.

“Wow wow wow, hey!” skrek Justin som drog mig bort från henne. Jasmine började gråta och det var så tydligt att hon tvingade ut tårarna.

“Kom vi går nu” och vi tog på oss skorna och lämnade huset.

 

Jag gick irriterat förre Justin och han låste upp bilen bakom mig. Jag öppnade bildörren och satte mig. Justin han precis att stänga dörren åt mig, vilket var rätt smart eftersom att jag skulle smällt till dörren hårt. Han satte sig och startade bilen, men innan han började köra suckade han och tittade på mig.

“Vill du förklara vad som hände i köket?” frågade han.

Jag skakade på huvudet som svar.

“Sasha..” mummlade Justin och tog min hand.

“Kör mig hem bara Justin, snälla?” tjöt jag.

 

Han greppade tag om ratten och körde, men inte så långt för strax efter stannade han i en liten stig.

“Vi går ingenstans förrän du sagt till mig vad som har gjort dig så irriterad” sa han.

“For fuck sake, Justin börja inte nu” mumlade jag och la händerna över huvudet.

“Säg bara vad som har hänt, vem började?” frågade han.

“Med vadå?” frågade jag.

“Slåss?” svarade han och fick mig att se ut som en idiot.

“Jag” mumlade jag.

“Varför?” frågade han.

Jag kunde inte hålla in tårarna som brann innanför ögonen, halsen började svida och jag försökte svälja den stora klumpen som satt fast i halsen. Jag torkade bort tårarna och tittade upp för att inte tårarna ska rinna mer.

“Hon- hon kallade mig” försökte jag fram.

Justin tog tag om min hand och började sakta smeka den.

 

“Hon kallade mig fosterbarn” sa jag.

Jag tog djupa andetag för att lugna ner mig, Justin sa inte ett knyst.

“Har du aldrig undrat varför jag flyttade hit?”

“Ehm.. kanske..vet inte, jag har inte tid att tänka på varför du är här. Allt jag vet är att du kom hit och gjorde mig lycklig” sa han gulligt, jag log lite och tittade på honom.

“Min mamma mådde inte så bra efter att min pappa hade lämnat henne och vi hade inga pengar och saker och ting blev svårare för både mig och Melissa, en dag ringde min mamma själv till socialen för hjälp och Mel och jag flyttade hit. Det var det var hur jobbigt som helst att lämna mamma ensam då, hon sa att hon älskade oss och gjorde allt för vårt bästa. men…” jag tittade upp för att hindra tårarna rinna.

“Men…?” mumlade Justin och höll min hand lite mjukare.

“När jag skulle hälsa på henne i kali, var hon med pappa och han… han sa att vi aldrig betydde något för dem, att vi bara var där och slöseri på plats” sa jag och viskade den sista meningen .

Jag såg på Justins ansikte att han försökte få fram något, men han var stmm.

“Jag vet inte vad jag ska säga Sasha” sa han.

“Säg ingenting, ge mig bara en kram”  sa jag och han drog in mig till en varm kvar.

“Jag älskar dig och den där bitchen kommer få betala” viskade han i mitt öra.

“Älskar dig också” sa jag.

“Kan vi åka hem och titta på film och äta glass?” frågade han med ett flin.

Jag nickade och han körde oss hem.

 


Hej guys :/
 
Hur länge sen var det senast jag uppdaterade? 1 månad? Kanske mer.
Jag har saknat er, verkligen. Jag hade den här kapitlet klart för länge sen, men jag hade aldrig tid för att fixa till den. Ni kanske undrar hur jag inte kunde ha haft 1 timme ledigt och ni har all rätt att tänka så men jag har också varit lat. Skriv lusten hade försvunnit och jag ville inte tänka på bloggen eftersom jag ville inte tänka på er som väntade på mig så jag bestämde mig helt enkelt att blocka ut hela bloggen. Egoistiskt jag vet och jag tar all skuld för det. Men jag har fått insperation nu och mycket tid att vila och tänka och så har de flesta prov gått över, så jag hoppas på ett gott nytt start.
 
SFL är snart över klar, vet inte exakt hur många kapitel som är kvar men ett antal.♥♥
 
Jag älskar er läsare! Verkligen, så snälla kommentera kapitlet för era kommentarer ger mig verkligen motivation till att skriva mer!