34

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 10 - pick a girl

"NEJ DE MÅSTE FINNS EN ANLEDNING VARFÖR DERAS FAMILJ INTE VILLE HA DEM SÅ VARFÖR SKA VI TA ANSVAR" skrek han och sedan hörde jag ytterdörren stängas i en hård smäll orden träffade mitt hjärta hårt hur kunde man säga så? Har han inga känslor alls? Jag kramade om Melissa hårt när jag hörde henne snyfta till. Jag ville bara slå till hans huvud så hårt att han deckar i dagar. 
"Vänta bara han ska få se vad jag ska göra med honom" röt Melissa wow Mel? arg?, farligt!

Justins perspektiv

Musiken dånade i mina öron samtidigt som jag rörde mig i klubben som var fullt med svettiga killar och fulla tjejer. Jag gick ut från dans golvet och gick mot baren där LilZa och LilTwist satt.
"Yo, 3 shoots här" ropar jag mot mannen bakom disken och sätter mig på en av stolarna.                                  

"Damn Justin bara 3?" frågar Za och försöker leka så chockad som möjligt. Jag slår till hans arm och flinar mot honom "Well, jag vill ju kunna komma ihåg lite av min ligg" säger jag och de skrattar.

"Dude, var är Ryan?" frågar Twist, Ryan var hemma för att hans nya systrar hade kommit. Han hade bett mig att komma till deras middag fast jag hade tackat nej. 

"Han kunde inte komma" svarar jag bara och sedan drar blicken mot dansgolvet.
"Ses sen, ska gå och ta på min fångst" säger Twist och ställer sig upp. Jag kollar runt för att se vilken tjej som Twist hade tänkt lura ner till sängen och hittade en lång brunett som stod och flirtade med Twist genom andra sidan av klubben.
"Ha så kul" säger Za och klappar till hans axel och Twist rör sig bort mot sin tjej. Jag började också bli sugen på en fångst och lät min blick glida över hallen ännu en gång.
"Yo Z, du får leta efter en brud till mig" bad jag och han hjälpte mig leta, precis när jag skulle kolla bak trycktes ett par våta, kladdiga läppar mot mina och jag drog mig snabbt loss för att se vem det var som hade precis försökt äta upp mig. Och där stod hon, djävulen sig själv Jasmine. "Hey justin, kom vi dansar" säger hon och drar mina armar

"Släpp mig" säger jag och ger henne en hård blick och hon står fortfarande stilla och kollar på mig med stora ögon "men justi-". Pantade kossa.

"Jag sa släpp mig" säger jag ännu en gång den här gången med en hårdare blick och hon släppte mig. Hon satte sig bredvid mig och drog hennes fingrar över min lår och upp mot min mage "jag vet att du vill ha mig Justin, säg det bara" viskar hon mot min öra. Den sista människan jag ville ligga med i världen var Jasmine, ja jag tyckte om att ha sex med henne. Men ibland vill jag slå till henne, bara för att få henne att vara tyst i 5 minuter.

"Nej tack, jag är trött" ljuger jag och drar bort hennes hand ifrån mig. Hon blev arg och jag kände mig bara stolt hon gick iväg med hennes små hundar efter henne. Precis när de hade gått gick en snygg blondin förbi mig och hon log mot mig. Jag slickade mina läppar, drog ut pengar från min ficka och la den på bordet och gick efter tjejen. Jag joggade lite snabbt efter henne och trängde mig förbi människorna som stod i vägen. Tillslut nådde jag fram till henne och  tog tag om hennes handled, jag snurrade henne så att hennes blick var på mig och jag drog fram hennes hand och kysste den mjukt.

"Hey sexy" viskade jag sakta och gick närmare henne och drog henne mot mig. Hon fnittrade och tog oss till en hörn, precis när vår lilla hångelstund skulle börja, började min mobil att låta. Jag försökte ignorera mobilen och fokusera på den snygga tjejen men det gick inte så bra och jag blev tvungen att svara.

"Justin vi har problem" hörde jag Ross säga och sedan lade han på cockblocker. Jag tänkte på alla möjliga saker som "problem" kunde betyda, men kunde inte gissa på något. Jag drog tjejen som hette Kelly och kysste henne.

"Jag måste gå till toa, kommer strax" ljuger jag och hon nickar, jag klämde hennes rumpa och gick. Nu måste jag ta reda på det Ross ville, om det är något onödigt kommer jag dra av hans bollar och mata min hund med dem. 

Jag parkerade min motorcykel utanför Ross hus och sprang in till huset. Jag öppnade dörren och steg in. 

"Yo Ross?" ropade jag och väntande på hans svar "här" ropade han och jag rörde mig mot vardagsrummet och såg att där satt både Ryan och Ross, de höll på och spela kort.

"Vad var det som var så himmla viktigt?" frågar jag och sätter mig bredvid de,

"vi har stora problem dude, det kommer bli svårare än vi trodde med uppdraget" säger han och drar sina händer över sina lår.                        

 "Va? Hur?"

"Jag vet inte hur enkelt det kommer vara för mig att vara hemma med nya människor och jobba på uppdraget, jag måste ta hand om de där ungarna och de ska börja vår fucking skola. Om de ser mig göra något och säger till mina föräldrar är allt kört" säger Ryan, just det han hade fått systrar. 

"What the fuck dude, ska några små tjejer förstöra vår business?" säger jag och ställer mig upp.

"Nej" Säger Ryan tyst.

"Precis, om de ser dig göra något eller om de irriterar dig då är det bara att hota dem och så är det klar" säger jag och rör mig ut från huset. Jag gick mot min motorcykel och satte mig, precis när jag skulle köra iväg hörde jag Ryan springa till mig.

"Vad vill du nu?" frågar jag irriterad.

"Skjuts" säger han och sätter sig bakom mig.

När vi hade kommit fram till hans hus, gick han av och jag kollade upp mot huset som hade alla lampor släckta förutom en. Och där stod en tjej. 

"Ryan är det där tjejen" frågar jag och han kollade upp mot fönstret. Han nickar och var påväg till sitt hus. 

"Bye bieber" säger han och vi gör en handshake, han gick in i sitt hem och jag var påväg hem, jag kollade en sista gång mot fönstret men flickan var inte där. wierd.

"Ma, jag är hemma" ropar jag mot mamma som säkert sov. Jag gick upp till hennes rum men hon log inte där. "Ma?"  ropar jag ännu en gång, jag gick ner mot vardagsrummet och där låg hon och sov i sina jobbkläder. Jag kollade på henne och pussade henne på kinden. Folk kanske tycker jag är Justin Bieber killen med inga känslor. Men jag har känslor bara för min mamma, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan henne. Jag just nu skulle ha kunnat bära henne till hennes rum men andra gångerna jag gjorde det skällde hon alltid ut mig, så jag gick upp till henne rum och hämtade hennes täcke och stoppade om henne. Jag gick upp till mitt rum och böt om, jag la mig på min säng och tänkte ... skola imorgon ....fuck.

 

Sashas perspektiv

Jag försökte sova genom att snurra mig runt i sängen, jag vände mig höger, nej det kändes fel, jag vände mig mot vänster det kändes värre. Allt som snurrade runt i mitt huvud var orden som kom ut ur Ryans mun. ”Nej det måste finnas en anledning till varför deras familj inte ville ha dem, så varför ska vi ta ansvar?”. De var just de orden som snurrade runt i mina tankar, varför ville inte man ha oss? Varför var det just en randomly rik familj. Jag vet inte riktigt, det finns mycket jag inte vet. Hela mitt liv är som en stor gåta jag aldrig kommer kunna lösa. Jag satte mig på sängen och kände att jag var väldigt torr om halsen. Jag drog på mig mina tofflor och gick ner mot köket, det var mörkt i hela huset. Sakta rörde jag mig ner för trapporna och försökte undvika att skapa ljud, när jag kom fram till den nedre våningen pustade jag ut och gick in till köket. Jag fyllde på ett glas kall vatten och drack. Känslan av det kalla vattnet som rann ner min strupe, obeskrivligt. Jag vände mig om för att kolla ut genom köksfönstret, det var väldigt mörkt ute.

                             

 

VROOM  VROOM!! Jag hoppade till av motorcykel ljudet och lugnade ner mig själv genom att försiktigt svälja vattnet som jag hade i munnen. Jag la ner glasset och lade handen över hjärtat för att känna hur mitt hjärta bultade fort. Jag andades ut ännu en gång för att få bort rädslan och kollade mot fönstret, där stod en kille i en motorcykel. Jag kunde inte tyda direkt vem det var av all mörker. Men jag kunde se hur Ryan var på väg hem. Den sista människan jag skulle vilja se just nu, en del av mig ville springa upp till mitt rum och en annan del vill att jag ska stanna kvar och slå skiten ur honom. När jag hörde hur Ryans nycklar prasslade utanför fönstret sprang jag upp till mitt rum. Jag låste snabbt dörren, och samtidigt som jag hade stängt dörren efter mig öppnade Ryan dörren. Jag gick mot min säng och la ner mitt huvud, nu ska jag tvinga mig själv till sömns, jag börjar skola imorgon.. Fuck.


Chapter 10 babes, 20 kommentarer till nästa kapitel? kom igen mer comments mer kapitel! :)

Jag älskar er så jävla mycket, fick 20+ kommentarer igår och jag vet inte hur jag ska kunna tacka e r♥

Jag tar gärna emot kritik och åsikter!

OCH GLÖM INTE FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: Biebsdrew ♥

KOMMENTERA NU BABES♥ 


25

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 9 - this is ryan [Part 2]

Previously
"Sasha de här är Ryan" sa hon jag vände sakta blicken mot personen hon stod bredvid och önskade 10 önskningar att det var en liten pojke. Men där satt han killen som kallade mig hora, Ryan Butler.  

  
Jag vände mig obekvämt i stolen och bet mig löst i läppen någonting jag alltid gör när jag blir nervös. Han gav mig ingen blick när Mrs Butler presentera honom för mig. Vad hände med när dem sa att han var en liten pojke som stökade runt i huset? Eller sa dem liten pojke? Han ser ut som att vara jämngammal som mig, ett liv med en annan ungdom. Great!
När jag trodde att livet inte kunde gå mer sämre som det redan var så kommer det direkt upp något nytt framför mitt ansikte. Jag kan fortfarande inte fatta hur jag har varit så här starkt. Allt har bara kommit in under en vecka bara sådär spontant iallafall för mig. 
"Sasha vill du ha någonting att dricka?" Frågade Mrs Butler som satt mittemot Mr Butler. 
"Ehm.. Nej tack Mrs Butler?"
"Men kära gud, nej kalla mig Julia" brast hon ut helt chockad över att jag hade sagt Mrs Butler.
"Förlåt Julia" hon log mot mig och fortsatte bläddra i nån fashion magasin som låg framför henne.
"Sasha, kan jag få vatten snäääälla?" Bad Melissa och puttade med läpparna. Jag reste mig upp och gick mot vatten kranen, åh inte du igen tänkte jag för mig själv. Tur så var bordet dem satt i lite längre bort så då skulle de nästan vara omögligt att se på om nu kranen bestämmer sig för att bråka med mig. Glasen hittade jag så fort jag kom fram. De stod prydligt vid ett öppet skåp. Placerat perfekt vid storleks ordning från moderna till vanliga. Jag skymta en rosa kopp som jag tog tag i och försökte nu få igång vattnet. 
Jag försökte slå till den liten som jag gjorde där uppe i mitt rum men kände en smärta spridas i handen
"Shit" mumlade jag lågt för mig själv.
Jag böjde ner mitt huvud och kollade runt om den, du vet om det skulle finnas en knapp. Jag hängde mig över köksön och tänkte liten hur det här skulle gå. Ska jag bara fråga hur man sätter på den här jävla kranen kanske? De kommer tycka att jag är nån slags idiot. Nej det blir för pinsamt. Jag försökte dra upp kranens lilla handtag som var på sidan och där såg jag en droppe som bildades jag böjde huvudet snabbt och kollade på den? Vafan om nån såg mig nu skulle dem ha tyckt att jag var nån slags psyko, som precis blivit utsläppt från mentalsjukhuset. Jag grymtade till och försökte med allt 
"Kom igen, funka" viskade jag till ingen annan än kranen. Jag såg en skugga bredvid mig och hörde ett liten rörelse jag stannade till och kollade sakta vänster om och där stod Ryan med en tom blick och ett glas i handen antagligen för att vänta på sin tur. Jag kände hur de brändes extremt i mina kinder och om jag nu såg ut som en tomat skulle jag absolut inte bli förvånad. Det här var det pinsammaste jag har varit med om tänk om han stod och kollade på allt jag gjorde nej de får inte hända, oh lord. Ryan höjde på sitt ena ögonbryn och spände blicken i mig. Jag flyttade på mig lite och lät honom göra sitt, han tryckte ner handtaget och poff vattnet var i gång. Jag fnös till och lät mina spända axlar falla ner. Hur kunde jag vara så dum? Jag provade med upp, vänster och höger men aldrig ner. Han ställde ner glaset hårt på diskbänken som fick mig att hoppa till lite. Efter det vände han sig om och gick ut. Nu var det min tur jag gjorde exakt samma sak som Ryan hade gjort och nu kom vattnet äntligen ut. Jag fyllde Melissas glass och la den framför henne vid de höga bordet. 
"Vad lång tid det tog?" Sa hon och kollade konstigt på mig. Med inget ansiktsuttryck satte jag mig ner irriterat.
"Mmh" mumlade jag och tog en mini tugga från mackan som låg framför mig, nu har jag ingen aptit alls.
 
 
Efter att vi hade ätit klart hade jag gått upp till mitt rum och skulle byta om så att jag och Julia kunde gå och shoppa. Jag visste inte vad jag skulle behöva, jag har ju en hel butik i min WIC. Jag gick in till toaletten och stolt  satte jag på kranen och log för mig själv jag tvättade ansiktet och drog av mig mina kläder så jag bara var kvar i mina underkläder. Jag steg in i min WIC och letade efter det jag skulle ha på mig, jag gick igenom allt som fanns i rummet med mina ögon snabbt men visste inte vad jag skulle ha på mig. Tillslut bestämde jag mig att checka vädret, jag ställde mig upp och gick mot fönstret. Jag öppnade fönstret för att sträcka ut min arm och kolla om det var antingen kallt eller varmt. Precis när jag hade öppnat fönstret blåste det kall vind mot min halvnakna kropp och snabbt stängde jag fönstret efter mig. Well nu vet jag att jag tänker ha på mig den tjockaste och varmaste kläderna som finns. Jag gick tillbaka mot WIC ochhittade en stickad tröja och ett par blåa jeans, efter drog på mig ett par bruna boots. jag gav en sista blick i spegeln för att kolla hur jag såg ut. Jag hade bestämt mig att inte lägga smink, varför vet jag inte. 
"Sasha är du klar?" hörde jag Julia ropa från nedrevåningen, jag drog min väska som låg i min säng och kollade om jag hade mitt kreditkort i väskan. Inte för att jag hade pengar som räckte för en linne men för säkerhetskull.
Jag tänkte precis ropa tillbaka att jag var påväg men gjorde inte det. Det sista jag skulle vilja göra är att skämma ut mig. Istället gick jag med snabba steg ner till Julia. Hon log mot mig och vi öppnade dörren för att lämna palatset som familjen Butler kallar för ett "hus". 
"Hej då Sasha" ropade Mel och sprang till mig för att ge mig en kram.
"Hej då" svarade jag och kysste henne i kinden. Mel skulle stanna lite först med Ryan och efter ett tag skulle Sandra komma. Enligt Julia är hon städerskan i huset som ska nu också bli till en barnvakt. Jag och Julia steg in i bilen och var på vår väg. 
"Så, ser du fram emot att börja skola" frågar Julia, juste jag ska börja skola yippie.
"Det är spännande... typ" svarade jag hon log.
"Du behöver inte varar orolig, du kommer gå i samma skola som Ryan" säger hon. Ja? Är det något bra, hell no. Jag kan känna hur mycket skit som kommer hända mellan oss. 
 "ja, va roligt" säger jag sarkastiskt.
"Jag vet att Ryan inte är världens trevligaste just nu, men vänta tills ni har fått lära känna honom" säger hon och svänger in till parkeringen. 
 
När vi hade handlat klart gick vi tillbaka till bilen och jag bar på 2 påsar med VS underkläder och 3 påsar från Zara och det var bara mina kläder då, men jag hade precis lika mycket till Melissa. Plus hade vi handlat mycket mat för vi skulle ha någon middag tillsammans.
Vi hade parkerat framför huset och några män kom för att bära påsarna, jag har alltid undrar var de kom från. Jag steg in i huset och kastade av mig bootsen och gick in till vardagsrummet där Melissa och en Asiat kvinna satt och lekte.
"Sasha" ropar Melissa och ger mig en kram jag kramar henne tillbaka, och kvinnan reste sig upp för hälsa på mig.
"Du måste vara Sasha, jag heter Sandra" säger hon och jag sträcker fram min hand för att skaka hand med Sandra men hon attackerar mig med en kram. Jag kramar försiktigt tillbaka och drar mig loss.
"Jag tror jag ska ta en dusch" säger jag. Sandra ler och jag går snabbt in till Julia för att berätta till henne att jag tänkte duscha och går mot min rum. Äntligen kan jag slappna av tänker jag för mig själv och går in till badrummet. Jag drog av mig alla mina kläder och steg in i duschrummet och stängde glasdörren efter mig. Jag satte på vattnet och lät den sköna, varma vattnet rinna ner från mitt huvud ner till mina tår. Jag tog fram schampot och tvättade mitt hår. Jag masserade min skalle och njöt av den sköna, avslappnande känslan som rann igenom min kropp. 
När jag blev klar gick jag ut ur rummet och drog på mig min handduk och kastade mig själv i sängen. Jag sträckte mig mot min mobil och hörlurar, jag gick igenom mina låtar,och la ner mitt huvud på den mjuka kudden. 
Ljuset lyste starkt på mitt ansikte, var det redan morgon? jag öppnade ögonlocken och blev genast bländad av solen så jag stängde dem snabbt igen. Jag sträckte ut min armar och gäspade och reste mig sakta upp. Men märkte sedan direkt att jag fortfarande låg med en handduk lindat runt om mig. Jag såg mot en klocka som befann sig på en liten nattbord bredvid mig 19.13 stod det på alarmklockan. Va? Har jag sovit hela dagen. Jag reste mig upp från sängen och gick in i garderoben för att leta efter någonting skönt att ta på mig. Ett par av mina favorit mjukisbyxor låg lite utanför min resväska så jag tog tag i den och la den slarvigt över min arm för att leta efter ett linne. Då jag fick syn på kassar från zara. Shopping, frukost och Ryan de var då jag kom på det dagen var inte slut ännu. En middag var det vi skulle ha en familjemiddag de hade Mrs Butler sagt innan jag skulle ta en dusch. Jag vek i hop byxorna och la dem fint på en hylla. Varför inte hitta någonting fint istället. Jag letade upp ett par höga svarta jeans med ett fint vitt löst tröja som jag la under byxkanten för att få en bättre outfit. Efter som klockan snart var halv 8 så orkade jag inte ta på mig smink de var ju bara en middag. 
"Åh Sasha precis i tid, kan du hjälpa mig att duka?" Sa Julia när jag mötte henne i hallen, jag nickade och gick efter hennes fotsteg. 
"Du kan ta fram besticken som ligger i andra lådan så lägger jag fram maten." 
"Okej" sa jag tyst så att nästan bara jag hörde och gick fram till lådan. Hur många skulle jag ta fram då? Tänkte jag för mig själv och börja räkna. Melissa, Julia,Josh och Ryan. Jag ryckte enkelt på axlarna och tog fram 5 gafflar och fem knivar. När jag kom fram till bordet la jag dem vid varje tallrik och satte mig bredvid Melissa. 
"Vart är den där ungen nu" sa Julia irriterat och reste sig upp. Mr butler skakade besviket på huvudet åt vad? det visste jag inte? Men jag antar att det inte var nåt med mig att göra. 
"Vart är du" skrek Julia, jag vände min blick mot henne och såg att hon pratade med telefon.  
"Du lovade att du skulle komma, jag skiter i dina kompisar, de här är din familj och du är i stora problem, hör du det" fortsatt hon skrika i telefon. Mr butler harklade sig och fick både mig och Melissa bryta blicken från Julia. 
"Nån som är hungrig" sa Josh med ett fake leende, som både jag och Melissa tolkade. Men med Melissas stora mun så kunde hon inte vara tyst och hålla dig borta från andras problem.
"Varför skriker Julia?" Sa hon nyfiket. Jag suckade men var själv lite nyfiken vem hon pratade med. 
"Hon pratar med Ryan, han skulle ha varit här till middagen" 
"Ryan är snäll" sa Melissa helt random och skrattade. 
"Tycker du?" Sa Josh och gav henne ett stort leende.
"Ja när Sasha och Julia var i stan, så råka jag stänga av hans spel" Mr Butler fick en orolig blick och kollade storögt mot henne.
"Så han jagade mig runt huset och jag sprang sen fångade han mig och kastade mig över axeln det var jätte roligt, vi lekte kurregöma och han var så dålig att han aldrig hittade mig" 
Ah sure Melissa han hittade aldrig dig.
Josh skrattade och Melissa log stolt. När julia kom tillbaka hade vi redan ätit från våra tallrikar. Hon såg upprörd ut väldigt upprörd.
"Förlåt, att ni fick höra det där, men han gör mig galen" jag nickade lite och hörde hur framdörren öppnades och stängde in kom Ryan arg, antagligen för att man tvinga hem honom. 
"Ryaaaaaan" tjöt Melissa och sprang fram till han. Han himlade med ögonen och gick förbi henne. Idiot, Melissa såg ut som att hon skulle börja gråta, nej Melissa alla är inte som Chris och dem som bor i Calabasas. 
"Ryan, kom hit nu innan du får utegångsförbud resten av ditt liv" ropa Josh barskt mot Ryan som skulle gå sin väg mot trappan. Han kom tillbaka genast med en irriterad gå stil och blängde på mig, jag såg att han tyckte allt var mitt fel. Jag bröt genast min blick från honom och tog Melissa i handen sedan upp till rummet jag sov i. 
"VART HAR DU VARIT NÄR DU VISSTE ATT DU SKULLE VARA HEMMA I TID -. VET DU VAD RYAN JAG ÄR TRÖTT PÅ DITT BETEENDE DU MÅSTE TA OCH ACCEPTERA ATT DEM BOR HÄR NU" skrek Mrs Butler 
"VARFÖR BRY NI ER OM VART JAG ÄR NÄR NI ÄNDÅ SKAFFADE NYA BARN" 
"FÖR ATT DU ÄR VÅR SON OCH VAD MENAR DU MED NYA BARN"
"JA NI HÄMTAR HEM FÖRÄLDRALÖSA BARN HEM TILL ERAT HUS SOM OM ATT DET VAR HELT NORMALT" skrek han, vad fan menar han med det.
"Sasha varför säger Ryan så" sa Melissa som var en aning lät skakig i rösten. 
"RYAN" hörde vi Mr butler skrika.
"NEJ DE MÅSTE FINNS EN ANLEDNING VARFÖR DERAS FAMILJ INTE VILLE HA DEM SÅ VARFÖR SKA VI TA ANSVAR" skrek han och sedan hörde jag ytterdörren stängas i en hård smäll orden träffade mitt hjärta hårt hur kunde man säga så? Har han inga känslor alls? Jag kramade om Melissa hårt när jag hörde henne snyfta till. Jag ville bara slå till hans huvud så hårt att han deckar i dagar. 
"Vänta bara han ska få se vad jag ska göra med honom" röt Melissa wow Mel? arg?, farligt!

PART 2 ÄR UPPE BABES ♥
sorry, jag vet att jag lovade att den skulle senast komma upp imorgon, men det typ hände något i skolan och jag var trött när jag kom hem så jag hann inte skriva klart!
 
Jag vet inte om ni vet om det som händer i stockholms förorter nu, men jag bor här och det är rätt läskigt :/
 
Jag frågade om ni ville ha Justins perspektiv, och de flesta sa ja. Så kapitel 10 kommer vara om justin då :) 
 
ÄLSKAR ERA KOMMENTARER DE GÖR SÅ ATT JAG BARA VILL SKRIVA MER OCH MER OCH MER SÅ SE TILL ATT KOMMENTERA BABES♥ 
 

10

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 8 - This is Ryan [part 1]

Previously
Jag skulle gärna vilja borsta tänderna men vågade självklart inte fråga efter tandkräm. Ja jag vet jag är en ganska blyg tjej, men vad kan jag göra åt det. Dessutom så var min tandborste nånstans i väskan så orkar inte leta efter den i timmar när jag har en säng som väntar på mig. 
När jag hade krypit in under täcket så slappnad hela min kropp, det var som en avstängd motor i en bil.. tyst och avstängd. Inga tankar inga känslor. Bara att jag kännde min egna hjärtslag. Äntligen skulle jag få en djup sömn.
 
Sasha`s perspektiv
 
Skrattet som ekade i mina öron, fick mig att vända mig om i sängen. Jag hörde mig mumla om någonting av den
sköna känslan. Jag hade aldrig vaknat upp så här skönt det var någonting annorlunda. Min ögonlock fladdrade upp. Trött gnuggade jag mina ögon med händerna och skanade rummet. Mitt hjärta stanade till när jag såg de röda tapeterna, skalan på rummet och dörren som inte alls satt på rätt ställe. Jag blinkade ett antal gånger för att komma till riktiga världen men fick exakt samma bild. Jag kolla ner på sängen jag låg i och såg hur stor den var. Wow, vart är jag någonstans? vad har hänt? varför ligger jag här? tankarna bara snurrade runt och fick mig nästan att spy av det hemska som kunde ha hänt. Jag såg en bild av Melissa i mitt huvud som fick mig resa hastigt upp från sängen. Melissa, sa jag högt och skulle precis springa till dörren men stoppades när jag hörde nån knacka på dörren och hör en bekant röst säga
"Sasha, mår du bra?" rösten lät bekant men jag fick ingen ide på vem det kunde vara. 
"Sasha är du vaken?" då slog det i mig jag tog sakta ett djupt andetag. Mrs Butler.. Just ja den nya familjen. Vi kom hitt igår hur kunde jag vara så dum. 
"Ja jag är vaken" ropade jag ut till henne.
"Vad bra, de finns frukost där nere, klä på dig och kom ner sen" efter det hörde jag steg bort från dörren och det blev tyst. Om jag sa att jag inte var nervös så skulle det vara en fet dum lögn. Det var så sent igår att jag inte hade ork att kolla in huset så noga, självklart skulle jag glömma vart jag var då, men om jag nu var i den nya familjens hus då betyder det.. jag sprang fram till en av dem mellan stora glas fönstren som var vänster om den stora dubbelsängen. Jag kikade ut från fönstren och såg en liten del av bakgården som uppenbarligen borde vara deras.
"Canada" viskade jag för mig. Jag vände mig om och tänkte att jag kanske kunde kolla vad som finns i den okända dörren som fanns i rummet. Jag rörde mig mot dörren och tog ett tag om den runda hantagen. Bakom den mystiska dörren befann sig en badrum. Min mun blev vidöppen och jag steg in i det stora badrummet. Det fanns en Dush med glasdörrar i sidan om och självklart en toalett. Det såg så rent ut och glänsande. Jag kollade in i spegeln och såg att jag hade lite mörka ringar från de dåliga sov timmarna jag hade fått, eller hur mycket var klockan? Jag försökte dra i krannen men inget vatten kom ut. jag rynkade på pannan förvirrat och försökte med alla sätt att få igång vattnet men misslyckades med allt. jag grymtade till och slog till den och vattnet börja rinna ut som vanligt, hur fan gjorde jag det där? När jag var klar med att tvätta ansiktet så gick jag mot min resväska och skulle hämta fram lite kläder. Jag rotade fram ett par mörka jeans och en vanlig enkel t-shirt där det stod intryck med siffran 22. Min blick stannade på en liten dörr som liknade som en garderobs dörr, varför inte packa upp lite nu? Jag drog garderobsdörren åt sidan och såg det jag inte trodde skulle finnas. Jag flämtade till och la händerna över min mun, en walk in closet. Jag gick genast in i den och såg att det redan fanns kläder härinne, det hängde massa fina sommarklänningar på massa galgar som jag förvånats full fastande förr, brukar inte vara så helt inne med klänningar men dem här det var helt enkelt ett plus. Under klänningarna låg de lite skor från höga till sandaler och Converse. Den här familj verkar snuskigt rik, jag har alltid drömt om att få leva så här med hela min familj. Men nu känns det som att jag bara tränger mig in här och tar deras pengar. Jag är inte van med allt det här, allt vi hade var två hyllor där jag och Melissa fick lägga våra kläder i. Jag hittade ett par matchande underkläder i garderoben så jag valde dem istället för att hålla på och rota runt i min väska igen. 
 
Jag drog igenom mitt hår lite med fingrarna och suckade när jag såg mina mörka ringar under ögonen, snabbt letade jag fram concealer från väskan och la på det. Med en sista blick gick jag mot dörren med blicken nere på golvet. Det här skulle bli så pinsamt ska jag bara gå ner till dem, jag kommer ju gå vilse i det här huset. Jag öppnade dörren och insåg att jag hade kommit till badrummet som låg i rummet. Jag skrattade lätt för mig själv ser du redan vilse. När jag kom ut från rummet gick jag snabbt mot trappan men kände att jag gick in i någon hård och föll ner på golvet va fan hände.
"Se dig för, Hora" hörde jag någon säga. Jag tittade upp och såg en lång gestalt stå framför mig, han hade blont nyklippt hår och rätt så breda axlar, vilket som skrämde mig vem är han? 
"Öh ehm Fö.. rlåt-."  Stammade jag fram.
"Håll käften" sa han och gick ner för trappan. What the hell? Okej vad var killens problem, han gick fan in i mig och sen sitter jag här och säger förlåt, typisk mig. Jag fnös för mig själv och ställde mig irriterat upp nu ska jag på min äventyr till köket tänkte jag sarkastiskt och börja rulla neråt. Så fort jag kom ner hörde jag Melissa springande mot mig. 
"Godmorgon sömntuta" sa hon spralligt och hoppade upp i min famn. 
"Godmorgon sötnos" svarade jag tillbaka och gav henne en underbar kram, glad att hon mådde bra. 
"Sasha kom och säg godmorgon till Julia" hon drog i min hand och tog mig till köket. Deras kök var så fint och modernt allt var så rent och perfekt, det var som ett drömliv alla i Calabasas ville ha. 
"Men godmorgon Sasha sovit gott?" Frågade Mr.Butler som satt i en stol bredvid fönstret och läste tidningen. 
"Godmorgon Mr.Butler" sa jag i en låg ton och satte mig på en av bar stolarna Melisa hade dragit mig till. Några stolar ifrån mig satt killen jag träffade utanför rummet. Jag kände hans blick mot min kind men jag vägrade möta den, jag ville inte. 
"Ryan" hörde jag Mrs. Butler säga helt plötsligt. Jag kollade runt för att leta efter nån som kunde vara Ryan men de fans ingen annan människa som jag inte hade träffar förutom Melissa och.. Jag kände mitt hjärta gå i en snabb fart nej snälla säg inte -
"Sasha de här är Ryan" sa hon jag vände sakta blicken mot personen hon stod bredvid och önskade 10 önskningar att det var en liten pojke. Men där satt han killen som kallade mig hora, Ryan Butler.  

Kort kapitel jag vet men gissa vad?! försättningen på kapitel 8 kommer redan senare i kväll eller imorgon jag kunde inte låta er vänta längre så var tvungen att lägga ut hälften redan idag! Hoppas ni gilla det här kapitlet och håll ut Justin kommer in snart tro mig snart så kommer han in och anledningen till att jag inte skrivit ur Justins perspektiv är för att jag vill att hans liv ska vara mer hemligt och intressant, men en fråga till er vill ni att jag skriva ett kapitel på justins perspektiv? men då får ni räkna med att det blir ett kapitel längre tills Sasha och Justin träffas!
KOMMENTERA! ❤
 

16

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 7- Welcome home

Han tryckte sina läppar mot min i en lång hård kyss. När jag inte kunde hålla mig längre avbröt jag den och drog efter andan. Han tittade in i mina ögon och sa
”Jag älskar dig Sasha glöm aldrig det”

 
Sashas perspektiv
Nu börjar det, mitt nya liv. Allt händer nu .. eller snart, efter jag har landat i Canada.Canada, damn hur ska jag leva där? Tänk om vi hamnar hos värsta psycho familjen? Det var runt en timme sen vi lämnade Cassie, Chris och Jake. Aldrig har jag fått så ont i magen som när jag vände min rygg och gick in i flygplanet. När jag visste att om några timmar skulle jag vara i ett annat land, Långt så långt från min vänner. Cassie hade frågat mig om vad som skulle hända med skolan vad hon skulle säga till alla. Jag gav henne en allvarlig blick och sa att ingen fick veta nånting. Jag vet det kommer bli så förvirrande för dem men aldrig att nån ska få veta att min egna mor placerade mig i ett annat land på grund av henne. Aldrig ska de hända igen .
 
Jag och Melissa hade letat efter våra platser som vi hittade på nolltid. Vi hade tur att det inte var nån plats med 3 stolar utan bara 2 styckna för i det här läget så orkade jag inte med nya människor speciellt inte när man har en Melissa bredvid sig. Hon är så social och är absolut inte blyg mot nya människor. Hon kan sitta och fråga onödiga frågor i timmar. En normal människa skulle seriöst kasta sig i sjön.
”Sasha, Sasha jag vill köpa glass” tjuter Melissa och skakar om min arm. Jag ser mig om i flygplanet och kollar om flygvärdinnan var i närheten. Det var ingen liten plan det här som man brukar flyga i en timme de var en stor. Som tur stod flygvärdinnan några stolar ifrån oss och tog emot beställningar så hon skulle vara här snart.
"Saaasha" gnällde Melissa. Jag drog fram menyn som vi hade fått när vi steg in i flygplannet och kollade på det som fanns. Jag läste igenom allt och letade efter det som jag skulle vilja ha. Men sanningen var att jag hade ingen lust att äta någonting som är ovanligt för mig som älskar mat. Men efter hela den här händelsen har all min hunger gått åt sidan och jag får bara ont i magen. Jag vet att jag måste tvinga in mig lite mat, måste vara stark och jag kan inte var den svaga här. Jag måste ha allt i kontroll och det ingår i min hälsa. Jag bestämde mig för att ta en sandwich och letade sedan efter nåt bra till Mel. 
”Mel, det finns ingen glass och även om det fanns skulle du inte få för du har inte ätit mat idag så du måste få nånting att äta”
”Men jag åt  faktist en macka” stönar hon.                                                                                                               
”Ja, mackan du åt som frukost” svarar jag och jag började bli lite irriterad.
”Äter du mat så får du köpa vilket snacks du vill”  Hon ler stort och tog fram sin meny och försökte läsa, hon kan läsa men det tar flera hundra år innan hon läst klart ett ord. 
Jag tittade runt igen för att hitta flygvärdinnan och beställa maten och precis när jag såg henne kollade hon tillbaka mot mig och kom fram till oss. 
”Hej, skulle ni vilja ha något?” frågar hon trevligt och ler sånt där normalt leende alla flygvärdinnor har
”ehm.. ja tack, en sandwish-. och Melissa vad ville du ha” avbröt jag mig och puffade till henne lite på armen. 
"pannkakor, jag vill ha pannkakor har ni choklad pannkakor?" Tjöt Melissa hypad och stirrade hoppfullt mot flygvärdinnan. Flygvärdinnan som tydligen hette Chloe som det stod på hennes namnbricka skrattade och skakade på huvudet 
"Nej sötis de finns bara vanliga pannkakor" log hon                                                   
"Åh.." Sa Melissa besviket och drog ut sin underläpp ledsen och blinkade några gånger. 
"Men jag vill fortfarande ha pannkakor" fortsatte hon glatt. 
"De ska du få swettie" svarade Chloe 
”Någonting mer ni önskar, dricka?"
Jag kollar ner mot mel och gissar vad hon vill ha.
"Vi tar en fanta exotic bara".
"De ska bli, här har du din sandwich" hon räcker över mig den till mig "Och här har du en fanta exotic vill ni ha det burk? Flaska?" Frågade hon minst lika trevligt som förut
"Flaska, tack" försökte jag svara like trevligt och delade med mig med ett leende. Hon räckte över mig en flaska och log tillbaka.
"Pannkakorna dröjer ett tag" 
"Okej, tack så mycket" försökte jag låta lika glad som henne men lyckades inte så bra tyckte jag.     
 
"Sasha, varför rörde kvinnan konstigt på sig innan vi började flyga?" frågade Mel, och nej det va inte hennes första fråga. Ungen kan inte sitta still i 0,1 sekunder. Vi hade suttit i flygplanet i 3 timmar nu men kändes som ett helt dygn. Flygvärdinnan hade hämtat pannkakorna till Melissa och överraskade henne med choklad istället speciellt för dig hade hon sagt och jag log tacksamt mot henne. En sån trevlig flygvärdinna har jag aldrig varit med om kanske för att jag aldrig reser men skitsamma.
"Jag vet inte" svarade jag och hon kollade fortfarande runt på allt och alla. 
"Sasha, jag vill gå till toaletten" 
säger hon och vinglar med benen
"Gå då" svarade jag och den här gången rätt irriterat. 
"Ska du inte följa med mig?" frågade hon.
"Nej" svarade jag kallt. Hon ställde sig upp och trängde sig förbi mig för att gå mot toaletten. När hon hade gått kände jag lite skuldkänslor i magen men hon klarar sig. Jag kollade ut mot fönstret igen och tänkte på hur mitt liv kommer att bli, det var det ända jag kunde tänka på nu för tiden. Jag försöker sluta tänka på det men det går inte. Plötsligt i mitt jobbiga tänkande kom Mel snabbt in till mig och hon va helt röd i ansiktet 
"Mel, vad har hänt?" frågar jag och hon sätter sig och andas tungt.
"Mel" jag skakar hennes arm och försöker fånga hennes blick. Efter att hon hade lugnat ner sig lite tittar hon på mig.
"Jag skulle gå in i toaletten, jag öppnade dörren och gick in utan att ens kolla runt och när jag stängde dörren efter mig satt en man i toan" säger hon och lägger sin hand över munnen. Jag kollade med stora ögon på henne men efter ett par sekunder kunde jag inte hålla mig och brast ut i skratt.
 "Vad gjorde du då?" frågade jag och andades tungt efter all skrattande
"Jag skrek och han skrek och jag sprang ut" svarade hon 
"Varför skrattar du? han kunde ha dödat mig" säger hon argt.
"Jag vet, förlåt" sa jag och skämdes över att hon var mycket mer mognare än mig ibland. 
 
"Är du fortfarande kissnödig?" frågar jag henne.
"Nej, mitt kiss sprang iväg när jag såg mannen" jag skrattade och drog i hennes kinder hon skrek och slog till min arm. Hon fick mig alltid på bra humör. 
"Sasha, kolla den där mannen har samma godis som du gav mig för några dagar sen" säger Mel högt och pekar på en man.
"Man pekar inte på folk, det är oförskämt" sa jag i en låg ton så att ingen annan hörde och hon sänkte sin hand. Hon kollade på mannen som åt ur sin godis och han märkte Melissas stirrande.
"Hej" säger han och ler. Hon kollar på honom utan att svara men efter några sekunder svarar hon 
"Kan man köpa de där godiset här?" jag kollade på henne och skämdes.
"Mel, sluta" viskade jag mot hennes öra men hon verkade inte bry sig. Hon fortsatte sin disskution med mannen och han gav henne tillslut en godis. Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tillslut blev allt svart och jag föll ner i en djup obekväm sömn.  
 
"SASHA vakna vi har landat" hörde jag en bekant röst men jag orkade inte öppna mina ögonlock så de förblev svart. 
"Sasha kom igen" jag mumlade lite och vägrade öppna ögonen plötsligt kände jag hur nån bet min arm. Jag tjöt till och ryckte till snabbt. Där satt Melissa med en ondskefull flin och kollade runt om sig oskyldigt. Jag himlade med ögonen och märkte att flera folk omkring mig hade hört mitt lilla skrik när Melissa bet mig. Några satt och fnissade och några andra skakade på huvudet. Rodnade spreds på mina kinder och jag försökte sjunka längre ner i sättet.
 
VI HAR NU LANDAT I OTTOWA, JAG HOPPAS NI HAR HAFT EN TREVLIG RESA OCH PLOCKA GÄRNA UPP EFTER ER
 
Vi var framme, jag ställde mig upp och trog på mig min kofta och hjälpte Mel att ta på sig hennes tröja. Jag drog fram min väska och Mel tog sin rosa ryggsäck och vi rörde oss ut. Jag gick mot dörren men innan jag gick ner för trapporna kollade ja runt för att se vår nya familj, jag lät min blick falla över varenda levande människa tills jag hittade en man och en kvinna som höll upp en stor skylt där det stod Välkommen till er nya hem Sasha och Melissa Gonzales ..... Oh boy
 
Jag och Mel gick ner för flygets trappor och rörde oss ner mot Mannen och kvinnan som stod och väntade på oss. De log stort och kvinnan sprang mot oss och kramade om oss hårt.
"Åh, ni vet inte hur mycket jag har längtat över att få se er. Ni är så söta" säger hon och drar Mels kinder. Mel gömde sig bakom mitt ben och kollade lite blygt mot kvinnan. jag rynkade på pannan förvirrat, Melissa? blyg? det här var någonting nytt. Mannen kommer fram till oss och skrattar åt hur Kvinnan beteede sig.
"Förlåt för min konstiga fru, Jag heter Josh, Josh Butler" säger han och räcker fram handen jag drar fram och vi skakade hand.
 "Och jag heter Julia, Julia Butler" säger hon och kramar ännu en gång om mig.
"Jag heter Sasha Gonzales, och det här är min lillasyster Melissa, Melissa Gonzales" säger jag och ler mot Mrs.Butler. Mel kollar mot mig argt och trampar på min fot.
"Jag kan faktist säga mitt namn själv" säger hon irriterat, där fick vi den riktiga Melissa tillbaka och Mrs.Butler och Mr.Butler skrattar.
"Vi har en lång resa hem jag tror det är bäst att vi börjar röra på oss nu så vi hinner komma hem" Säger Mr.Butler och vi går mot bilen. Jag tänkte nämna att vi skulle hämta våra stora resväskor men jag vågade inte och var bara tyst.
 
När vi alla satt bekvämt i Audio bilen, var vi på vår väg, jag ville fråga om väskorna men väntade lite för att samla lite mod. 
"Jag tror vi glömde våra resväskor kvar i flygplatsen" talade jag tillslut ut de kollade bak på mig och log. 
 "Nej gumman, det finns folk som hämtar de åt oss" säger Julia och ler jag nickar och kollar ut genom fönstret.
 "Så, sasha hur är det i Kalifornien? jag har alltid älskat stället, det är så varmt och skönt" frågar Julia.
 "Det är väldigt vacker, och skönt väder är det ju också, här just nu verkar det lite regnigt" svarar jag lite besviket, den här familjen verkar hitills helt okej, men deras frågor är mer än det Mel frågar i en vecka. 
"Du kommer vänja dig så småningom" svarar hon glat. Efter en långtids prat och frågor hör vi någon som snarkar högt i bilen. Både Josh och Julia tittar bak och ser Melissa som har somnat, hon hade sitt huvud på mina knän och snarkade. Åh, hon snarkar precis som Ryan" säger Julia och både hon och Josh skrattar. Ryan? 
"Vem är Ryan" frågade jag nyfiket.
"Ryan är vår son, er nya bror" säger de samtidigt och ler.
"Han är en riktig galning han, bara han kan göra så att hela huset ser ut som om att man har tänt bomber inne och han är väldigt jobbig, då han inte har det så lätt i skolan, men ni kommer lära känna honom och förstå hur han är så oroa er inte" säger Josh.
 Oh god, inte en liten unge till som springer runt i huset. 
"mmh" svarar jag och stryker Mel över hennes hår och längtar att få kasta mig i en säng och aldrig vakna upp, hoppas jag. 
"Sasha, vakna" säger Julia och skakar lätt över min arm, jag hade tydligen somnat under resan med. Jag blinkar lite och ser mig om i bilen och såg att Josh hade bärt upp Melissa och jag ställde mig upp. De var fortfarande mörkt ute så kunde inte se bra med min trötthet men kan kunde definitivt se den gigantiska huset framför mig och jag kunde inte tro mina ögon. Huset va stort, väldigt stort. Jag trodde jag fortfarande dröm så jag nöp mig själv i armen och ångrade mig direkt efter. Jag gck efter Julia in till huset och blev mer chokad när jag såg hur huset såg ut inifrån. Jag visste inte vad jag skulle säga jag bara stod där med stora ögon och halv öppen mun. Jag drog av mig skorna och gick efter samma väg som Julia gick. 
"Sasha, är du hungrig" frågar hon. Jag letade efter min mobil i bakfickan och såg att klockan var redan 03.56. Shit det här har varit en lång resa och kan slå vad om att jag kommer se halvdöd ut imorgon.
"Nej tack, jag tror jag går och lägger mig" 
"Okej, era väskor finns i era rum, ditt rum ligger en trappa up till höger och Melissa fick rummet bredvid" säger hon.  
"Ska vi ha varsinn rum?" frågar jag förvånat och gäspar.
"Ja" svarar hon och ler, jag skulle precis fråga om hur väskorna hade hamnat i våra rum men orkade inte och gick upp till mitt rum istället. När jag hade kommit in till de också gigantiska rum, var min mun mer öppen än nere i hallen. Hur hade dem råd med allt, hade jag verkligen hamnat i en rik snobb familj. Jag kunde inte sätta några ord om hur vackert det var. Jag stängde dörren efter mig och hoppade upp på dubbelsängen och spred hela min kropp över sängen.
Min nya bästa vän: Check!
Jag skrattade lite för mig. Har aldrig lagt mig i en skönare säng. När jag hade inspekterat sängen klart drog jag fram min väska och tog ut mina pyjamas som tur var låg den högst upp. jag bytte om och hoppade tillbaka till den skönaste sängen. Jag skulle gärna vilja borsta tänderna men vågade självklart inte fråga efter tandkräm. Ja jag vet jag är en ganska blyg tjej, men vad kan jag göra åt det. Dessutom så var min tandborste nånstans i väskan så orkar inte leta efter den i timmar när jag har en säng som väntar på mig. 
När jag hade krypit in under täcket så slappnad hela min kropp, det var som en avstängd motor i en bil.. tyst och avstängd. Inga tankar inga känslor. Bara att jag kännde min egna hjärtslag. Äntligen skulle jag få en djup sömn.
 

KAPITEL 7 ÄR UPPE :) jag hoppas ni tyckte om den babes :D 
Jag har nu 100+ Unika varje dag och jag vet inte hur jag ska kunna tacka er ♥ 
Tack för att ni finns, era kommentarer gaash ni är så underbara ♥ tack tack tack för allt, det här är bara början babes tro mig ni kommer se mer av mig, jag bara hoppas ni stannar kvar♥ 
Jag hade gett ut Fel information i Insta och sagt att Justin kommer in i kapitel 8, nopp det blir inte så. När han kommer ska ni få se ;) GLÖM INTE ATT SPRIDA BIEBSDREW ♥ Älskar er glöm inte det :*
 
KOMMENTERA ♥

 


15

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 6 - Best friends forever

Previously
Hon gick in till köket och knapprade in ett nummer på hemtelefonen som låg på kökbordet. Efter några långa väntade singnaler hörde hon rösten från andra sidan av telefon. Hennes hjärta bankade snabbare .Hon lät sina ögonlock falla ner och sa de orden hon hoppats få säg på länge.

”Allt gick fint, hon tog inte mot nyheterna så bra men nu är allt fixat och klart, förbered dig de kommer imorgon”


Jag stoppade in mina sista föremål i min andra resväska och pustade tillslut ut. Har aldrig gjort någonting jobbigare än att rensa och packa alla kläder okej vi hade inte så mycket att packa in men ändå. Mina blickar förs till sängen då och då vill bara krypa under den vama täcket och aldrig gå upp igen. De hade tagit flera timmar att vika ihop allt så att de skulle få plats i resväskan samt hjälpa Mel. Cassie hade kommit för 2 timmar sen för att hjälpa oss och tillbringa dem sista timmarna tillsammans. Chris kommer nog när som helst, jag kollade mot klockan han skulle vara här om några minuter gissade jag.
”Hoppa på väskan, Kom igen mel!” jag vände mig om och såg mel sitta på väskan och hoppade upp och ner med rumpan medans Cassie kämpade med att dra igen drakedjan. Jag skrattade så mycket att de kom tårar från ögonvrån. Det såg så roligt ut hur de rörde sig och hoppade fram och tillbaka som djur. Dem stoppade sina rörelse och tittade konstig på mig. Jag torkade bort mina tårar och försökte hålla mig för att skratta. 
”Fortsätt ni låt mig inte störa” sa jag med skrattet i halsen. Dem stirrade på mig länge och sedan började de kämpa för fult igen. Jag drog snabbt upp min mobil från min jeans ficka och började spela in när dem skrek och kämpade. Mitt i allt filmande kommer Chris in i rummet och skakar på huvudet med ett flin när han ser Cassie och Melissa. Melissa hoppade upp från väskan och springer mot Chris.
”Chriiiis” skriker hon. Han fångar upp henne i hans famn och snurrar runt henne ett varv. Hon skrattar av glädje, Chris är som en storebror för Melissa som hon aldrig fick, hon älskar honom och kan blir rätt så besviken om hon inte får ser honom på en dag. 
”Melly, hur mår min lilla björn” sa han glatt och släppte ner henne. Hon fnissade till och boxa honom löst på armen när han hade hukat sig ner till hennes längd.
”Aoouhw melly” flämta han fejkt och puttade med läpparna. Hon la sina händer på hans breda axlar och suckade till dramatiskt.
”Jag är ingen björn” sa hon och kollade argt mot han.
”Du är min lilla söta björn” sa han och blinkade med ena ögat. Hon kollade surt mot honom men brast sedan ut i skratt så fort Chris började kikla henne under armarna, jag kommer sakna det här. Jag kommer sakna Cassie, Chris och min galna klass. Jag kommer också sakna min mamma, även om vi inte hade mor och dotter relation så kommer jag alltid älska henne och hon älskar oss tillbaka, men att hon skickar oss hela vägen till Canada gör mig lite osäker. Att hon först ringer till socialen och anmäler sig själv, och sen vill hon att vi flyttar till Canada. Jag skakar sakta på huvudet för att få bort tankarna som flyger runt i min skalle och fokuserar på Mel och Chris istället. Chris hade slutat kikla Mel och de höll på störa Cassie som vanligt. Jag reser mig upp och tittar ut genom fönstret, jag kommer sakna mycket här men jag tror jag kommer mest av allt sakna värmen. jag mötte Chris blick och han kollade beskymrat mot mig, jag vet inte men det kändes som om att han kunde se smärtan genom mina ögon. Att han kunde se att jag inte ville lämna Kalifornien. Vem vill det lixom det här är mitt liv som jag bara ska lämna bakom mig.
”Melly tror inte du att svampbob har börjat” säger han för att försöka få henne att gå ut från rummet så han kan sitta och snacka med mig och Cassie.
”Thats so raven” skriker hon och springer ner till vardagsrummet. Chris skrattar och jag stänger dörren efter henne.
”Så” säger jag och vet inte hur jag ska börja konversationen, jag hoppades på att Cassie skulle börja babla om olika saker. Men hon bara satt där helt tyst. Jag satte mig ner på min säng och kollade på de två.
”Förlåt” viskar jag tyst och drar blicken ner mot mina lår, jag kände hur tårarna brännde under mina ögonlock. Cassie och Chris kom snabbt och satte sig på varsin sida om mig i sängen. De la sina armar över mig och de båda försökte trösta mig.
”Sasha, gråt inte inget av det här är ditt fel, du har försökt ditt bästa det vet både jag och Chris så snälla sluta skylla allt på dig själv” säger Cassie och rör sin hand över min rygg.
”Lova att ringa och höra av dig så mycket du kan, och kanske någon dag kan jag och Cassie komma och hälsa på?” försöker Chris.
”Hell no, aldrig att jag ska flyga med dig du får ta cykeln eller nånting” säger Cassie. Jag skrattar och torkar bort tårarna.
”Jag älskar er, glöm inte bort mig bara” säger jag. De fejk skrattar och kollar bort mot väggen oskyldigt, Jag skrattar och slår till dem båda på axeln.

Tiden hade rusat förbi och det var dags för oss att åka iväg så att vi inte missar flygget något som jag önska hände. Efter att ha tagit ner våra väskor till Chris´s bil går jag och Mel in till mamma. Jag öppnar hennes rum och kollar in till henne. Där stod hon i en blommig klänning, hon hade fixat sitt hår och lagt smink. Jag och Melissa stod utanför dörren och våra käken var påväg att nudda golvet. Hon ser på oss och ler, den leendet, mammas vackra leende. Hon var vacker. Hon log mot oss och snurrade runt ett par varv. Melissa sprang fram till henne och gav henne en kram. Jag gick sakta fram till henne och kramade om henne. Jag kunde inte hjälpa tårarna som forsade ner från mina ögon. Jag såg på hennes ansikte och märker kort efter att hon också grät.
”åh, min mascara” säger hon, hon kollar upp mot taket och drar sina fingrar under ögonen. Jag och Melissa fnittrade över hur hon lät som en liten tjej.
”Mamma du ser ut som en prinsessa” säger Mel och ler. Mamma tittat ner mot henne och grät mer, Melissa tittade skrämt mot mig.
”Vad har jag gjort” säger hon och ser ut som om att hon ska gråta.
”Nej gumman, du har inte gjort något, de bara att jag älskar er så mycket, hur ska ni någonsin kunna förlåta mig?” viskar mamma, jag känner hur skuldkänslorna tar plats i mig. Vi sätter oss tre i hennes säng som hon hade bytit lakan och bäddat första gången på länge. Hon bär upp Melissa så hon sitter på mammas knä och jag sätter mig bredvid och lägger mitt huvud på mammas axel.
”Förlåt mina älsklingar” viskar hon
”Jag kommer sakna er så mycket, förlåt för att jag har varit världens sämsta mor, ni förtjänar så mycket bättre. Vi kommer ses igen, men till dess ta hand om varanndra, ni är systrar och snälla låt inget stå mellan er två” säger hon och drar hennes hand över mig samtidigt som hon sakta vaggar Mel som ligger bekvämt i hennes knä.
”Vi älskar dig med mamma, och vi förlåter dig” säger Melissa. Hon pussar Melissas kind och sedan min och vi går ner alla tre till Chris och Cassie som stod ute och väntade på oss. Vi hade ring till den här kostym kvinnan och sagt att vi har vår egna skjuts efter några ombyttna ord blev hon övertalad och lät de gå.

Jag, Mel, Cassie och Chris satte oss i bilen och vinkade hej då till mamma.
”Jag älskar er” ropar hon efter oss
”Älskar dig med” ropar vi tillbaka och då var vi på vår väg till flygplatsen.

 

                                          

Vi hade checkat in och sitter nu och väntar på flyget tIll huvudstaden Ottowa. Vi skulle tydligen få åka bil ända till stratford pågrund av alla inställda flyg. Nånting jag inte ser fram emot. Flera timmar flygresa till Canada och sedan timmar i en bil, kan det bli värre. Jag lutade mitt huvud bekvämt mot Chris axel och Melissa låg och halvsov i Cassies knä, där satt vi sorgligt tyst och njöt av att få känna varandras värme.
”SASHA” hörde jag någon plötsligt skrika genom våran gate där vi satt. Jag ryckte till och kollade runt om mig efter den vällkända rösten. Snart så såg jag han.. Jake springande mot vårat håll.
Jag kände hur Chris spände sin kropp. Han visste om det förflutna, han är ju min bästavän, han var den första jag ringde till och det var han som alltid fanns bredvid mig när jag behövde en vän. Hastigt reste han sig upp med ilska och gick med bestämda steg mot Jake innan jag ens hann regera.
”Vafan gör du här, Stick härifrån” spottade Chris fram med stängda tännder och såg ut som att han skulle döda nån. Jag ryckte lätt om hans arm och han vände sitt huvud ilsket men så fort han såg mig in i ögonen lungnade han ner sig.
”Det är okej Chris” han backade bak två steg från Jake och kollade osäkert på mig, jag nickade som svar och han gick och satte sig igen.
”Vad gör du hä-.” han stoppade min fråga genom att lägga ett finger mjukt på mina läppar. Jag blev tyst och kollade osäker på han, Vad är det han vill?
Han tryckte sina läppar mot min i en lång hård kyss. När jag inte kunde hålla mig längre avbröt jag den och drog efter andan. Han tittade in i mina ögon och sa
”Jag älskar dig Sasha glöm aldrig det”


 Inte bästa kapitel men här är kapitel 6 ❤ hoppas ni gillar det!

KOMMNETER BEBES! ❤


13

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 5 - Wait, what?

Previously

”Visst Sasha men du kommer inte undan med det här” sa hon och gäspade. Jag skrattde åt henne hon lät precis som Cassie vad har Cassie lärt henne nu då med sugmärken och grejer. 

”Om de är det du säger så” svarade jag och la täcket över henne. Hon stängde sin ögon och putade med sin läppar för en godnatt puss jag pussade henne på munnen och sa
”Godnatt älskling!”


 

Ingens perspektiv

Sasha satt nu i deras vita slitna skinsoffa som  befann sig i vardagsrummet. Bredvid henne satt hennes mamma Diane och Taylor. Taylor hade kommit för en stund sen och skulle berätta hur läget stod till. Men det har varit en ganska lång tystnad nu. Melissa satt på golvet framför bordet med sina chocklad flingor som hon älskade och kollade på Disney channel. Sasha är inte direkt en morgon människa och har absolut ingen aptit på morgonen speciellt inte 7 på morgonen. Diane var tvungen att banka på hennes dörr flera gånger innan Sasha gav upp sin sköna sömn och gjorde som hennes mor ville. Hon hade sedan gått vidare till badrummet innan hon fick syn på Taylor sitta i samma käder som hon såg henne senast när hon fick veta dem stora nyheterna. De gjorde henne nervös att bara se en gäst i hennes hus. Allt hon ville var att hitta en snabb väg till slutet av denna mardröm.
Diane satt tyst och bara gav Sasha nervösa blickar lite då och då medans hon kramade om sina egna händer. Hon ville säga nånting men hon vägrar få fram det. Taylor satt tyst och väntade tålamodigt på att Diane skulle starta diskussionen. Men istället för att ta upp den riktiga samtalsämnet så säger hon helt plöstligt till Melissa
”Vill du ha mer mjölk i flingorna Melissa?” Melissa titta upp mot sina mamma och sedan vände blicken mot Sasha, Sahsa ryckte lite förvirrad på axlarna  och visste inte själv vad Diane ville komma fram till. Melissa  tittade sedan ner mot sin skål, som var fortfarande full med mjölk och flingor och skakade på huvudet.
”Nej tack” sa hon och log så stort att alla hennes tänder syndes. Diane log tillbaka för att Mel ens hade svarat på den frågan, hon kännde sig dum och korkad för att hon ens sagt så när hon visste redan svaret. De skulle vara en lögn om Diane sa att de här inte var obekvämt att sitta alla tre tilsammans hon visste inte ens hur man startade en konversation med sina två döttrar det var de ända som hon tänkte på. Tillslut harklade Sasha sig och orkade inte vänta längre.
”Vart nånstans är det vi ska bo?” sa hon innan hon drack några klunkar vatten från sin vattenflaskan. Diane suckade och kollade in i hennes ögon.
”Vi har hittat en familj som har kämpat länge och skulle gärna vilja ta hand om er framöver och vi har tagit emot era önskemål” sa Taylor och tog ett andetag. Hon drog sina läsglasögon längre upp för näsan och bläddrade i några papper.
”Ni ska flytta till familjen Butler som bor i Stratford, Canada”  Sasha spärrade upp ögonen och spottade ut vattnet som hon nyss hade druckit.

                     
                                                                               
                                                                "CANADA?!"
 
 
”CANADA?!” skrek hon chockad.

”Sasha Marie Gonzales, du spottade inte nyss ut vattnet från din mun” sa Diane med en barsk ton, men Sasha kunde inte bry sig ett skit om vad hon sa, allt som snurrade runt i hennes hjärna var Canada,Canada,Canada.
”Vad fan menar du med Canada,Vet du vart de ligger?” fräste Sasha mot Taylor första gången hon ens sa ett ord till henne.
”Ja jag vet vart de ligger, Sasha” svarade hon med en lugnade ton.
”Så du vet att de är ett helt annat land, ATT DET INTE ENS LIGGER I UNITED STATE?!” Skrek Sasha förvirrat. Det här var värre än vad hon trodde. Hon vände blicken mot sin mamma som kollade besviket tillbaka mot henne för den reaktionen Sasha visade.
”Vill du att du och Melissa ska ska gå skilda vägar, vill du att ni två ska hamna i två olika familjer, är det de du vill Sasha?” sa hon i samma ton som Sasha sa mot Taylor innan. Sasha lugnade ner sig när hon fick höra dem orden. Det stack till i hennes hjärtat bara när hon tänkte på de orden, hon och Melissa i skilda vägar aldrig livet att de någonsin skulle hända.
”Du borde va tacksam att en familj ens tog i mot er” sa Diane med en arg ton igen.
Sasha tog tre djupa andetag och talade ut tillslut.
”När åker vi?” med en lugnande röst den här gången.
”I morgon kväll” Sasha nickade och kollade sedan på Melissa som hade lyssnat på hela diskussionen som nyss hade pågåt. Melissa reste sig upp och hoppade upp på soffan bredvid Sasha som bara satt och tänkte Canada,Canada, vi ska flytta till Canada. Taylor klappade händerna på sina lår och reste sig sedan upp.
”Jaha då tror jag att vi är klara hära, Sasha packa era väskor till imorgon kväll så kommer jag och hämtar er och "Diane de har väl inget mer du undrar över, för de står det mesta på papprerna jag gav dig” sa hon helt avslappnad för att den här diskussionen äntligen var över.
”Nejdå, det fins ingenting mer jag undrar över” sa Diane och log lite svagt du vet när man är glad men samtidigt mår dåligt.
”Sasha då?”  frågar Taylor.
”Vad?!” snäste Sasha bara tillbaka. Taylor suckade och tog emot hatet Sasha gav henne.
”Är det nånting du undrar över?” Sasha bara himlade med ögonen och låtsade fokusera på tv:n framför henne utan att svara på frågan. Taylor kollade länge på henne och skakade sedan på huvudet och gick ut till hallen.

Diane reste sig också upp och gick efter henne.

”Jag ursäktar min dotter så mycket, hon mår bara inte så bra” sa Diane när hon stod framför Taylor vid ytterdörren.”Ja jag förstår det, de kan inte vara lätt att vara henne nu när hon har det så tufft” svarade hon och visade ett stöttande leend, Diane bara nickade och kollade ner ”men ha det bra så länge, så ses vi” ropade hon efter hon hade gått ut från huset. 
Diane stängde dörren sakta och kikade in i vardagsrummet där Sasha och Melissa satt och kollade på tv:n tätt in till varandra. Diane kunde inte vara mer än glad att Melissa har Sasha vid sin sida och att dem två har varandra. Hon gick in till köket och knapprade in ett nummer på hemtelefonen som låg på kökbordet. Efter några långa väntade singnaler hörde hon rösten från andra sidan av telefon. Hennes hjärta bankade snabbare .Hon lät sina ögonlock falla ner och sa de orden hon hoppats få säg på länge.
”Allt gick fint, hon tog inte mot nyheterna så bra men nu är allt fixat och klart, förbered dig de kommer imorgon”


Kaptiel 5 babes ♥ Vem ringer Sashas mamma Diane till? Och vad tycker ni om att jag skriver på ingens perspektiv?

Justin kommer snart in i Sashas liv håll ut! Och om ni har frågor, kan ni alltid nå mig via Facebook och Instagram :)

KOMMENTERA NU LOVES ♥

 


16

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 4 - Forgiveness

 Previously
så knackade det på fönstret. Jag kollade runt i rummet och hörde Melissas små och svaga andetag. Jag hörde hur man knackade igen, och jag började känna mig lite rädd, sakta går jag fram till fönstret och drar bort gardinerna och ser vem det är som är utanför fönstret. Oh boy. 


Jag kollade irriterat på personen som stod bakom fönstret, vad gör han här? och vet han inte hur mycket klockan är? Idiot. Jag öppnade sakta upp fönstret och det första jag gjorde var att var att lägga mitt finger över mina läppar så att han skulle hålla tyst.

”Vad vill du” snäste jag lågt och spände blicken mot han
”Släpp in mig Sasha, snälla jag ber dig” jag suckade djupt och öppnade fönstret lite mer så att Jake kunde stiga in till mitt rum. Jag stängde fönstret efter mig och kollade på honom.
”Hej” säger han svagt och kollar på mig. Jag förstår absolut inte varför han är här och varför han är här just nu?
”Om det var de du kom för halv tolv på natten så är det bäst för dig att du rör dig hemmåt” säger jag och går mot Melissa för att kolla om hon sov. Jag drog täcket över hennes kropp och senare kollade på Jake som stod vid fönstret helt stum. Jag kollade irriterat på honom och gick för att öppna fönstret.
”Gå hem” säger jag och kollar på honom, han går fram mot fönstret och stänger den. Han tar tag om min handled och drar mig mot min säng. Han sätter ner mig och sätter sig bredvid mig.
”Lyssna Sasha, förlåt mig. Förlåt för att jag har varit världens sämsta pojkvän, jag älskade dig mer än allt och tro mig jag gör det fortfarande. Ingen kommer kunna förstå mig så som du gjorde, du betyder allt för mig snälla förlåt mig.” Jag kollar chokat på honom. Jag ser hur ett tår var på väg att falla från hans öga. Jag visste inte vad jag skulle säga, jag bara kollade storögt på honom, jag visste inte vad jag skulle svara. Det han gjorde, det är något som inte går att förlåta. Jag skakade hastigt på huvudet och svalde hårt det jake gjorde mot mig kommer jag aldrig glömma, vet inte ens själv om det var förlåtligt men jake gav sig inte
”Kom igen sasha,va inte sån ge mig en chans, jag ångrar vad jag har gjort, du är mitt liv kan vi inte bara glömma och förlåta?

Jake brukar inte vara den typen som säger förlåt, det måste ha varit svårt för han. Men jag vet inte om jag skulle bry mig? Han verkade inte bry sig efter det han gjorde mot mig?
”j-jag vet inte” svarar jag och kollar ner på mina lår. Han lägger sina fingrar under min haka och lufter upp mitt ansikte, han tar sin andra hand och drar bort mitt hår från mitt ansikte och kupar sina händer om mina kinder.
”Jag älskar dig Sasha Gonzales” viskar han och trycker sina läppar mot mina. Jag kände hur hans varma läppar rördes mot mina läppar, han slickade sakta min underläpp. Jag särade på mina läppar och hans varma tunga gled in i min mun. Jag visste inte vad jag skulle göra, skulle jag besvara kyssen? Eller skulle jag dra mig bort? Men innan jag hann agera avslutade han kyssen och la sin panna över min. Han kollade in i mina ögon och jag kollade tillbaka
”Förlåter du mig nu?” viskar han, jag svarade utan bara kollade in i hans ögon. Jag nickar sakta och han ler stort,
”Tack” viskar han innan han och kysser mig igen. Han knuffade ner mig på rygg i sängen och la sig sedan över mig. Kyssen gick vidare till grovhångel, jag tog mina händer över hans hår och han smekte min mage över min t-shirt. Jag drog mina ben runt hans midja och han kysste mina kinder och ner till min käke med blöta kyssar, han tog sig ner mot min hals och kysste runt min hals tills han hittade min soft-spot, han sög på den och jag försökte hålla in mina stönar så jag inte skulle väcka Melissa eller mamma. Han drar upp min superman t-shirt och sedan vidare med sina händer upp mot mina bröst, han tar tag om en av dem och smeker den, jag stönar svagt och han fortsätter att massera mitt bröst. När han hade masserat klart mina bröst drog han sina händer ner mot min hotpants, han rörde sina fingrar över mitt sex och jag kände hur gåshuden tog över min kropp.  Jag vet inte varför men det kändes lite fel, allt kändes fel. Jag drog mig bort från honom och satte mig upp, han kollade på mig med en besviken  blick.
 ”Lyssna Jake, jag tycker om dig men det finns något du borde veta” viskar jag mot honom och tar tag om hans hand
”Jag ska flytta bort till en helt nu familj” säger jag snabbt. Han kollar på mig och jag ser hur hans förvirrade blick förvandlades till ett chokad minn.
”Vart ska du flytta till? Frågar han, jag rycker sakta på axlarna
”Vet inte” viskar jag tillbaka.
”Vad är det du försöker säga?” frågar han igen, och visste exakt vad jag skulle komma fram till. Jag trodde faktiskt att han skulle gråta.
”Förlåt, men hur hade du tänkt att de skulle funka mella oss, om jag flyttar till en annan stad?” säger jag med en sorgsen ton. Jag kände hur de brändes bakom ögona, tårarna ville komma ut men jag lät dem inte.
”Du har rätt” jag kände mig besviken att han inte sa nånting som ”nej Sasha vi kan klara av det här” sanningen så älskar jag Jake med hela mitt hjärta men jag var glad att det inte blev en lång diskussion annara hade de slutat med att de skulle bli översvämning av tårar. Snabbt ställde jag mig upp och han går bakom mig. Jag öppnar fönstret åt han och Innan han klev ut lutar han sig fram mot mig igen och pussar mig snabbt på läpparna och går. Jag stänger fönstret och vänder mig om.
”Sasha?” hörde jag  Melissa säga. Jag tittar upp mot henne och ser henne sitta på kanten av sin säng. ”Mel, vad gör du uppe nu?” säger jag och tänder lampan, jag går mot hennes säng och kollar på henne. Hon kollar upp mot mig och kollar konstigt på min hals.
”Sasha vad har hänt med din hals?” frågar hon och kollar på mig. Jag täcker snabbt över sugmärket Jake hade givit mig.
”j-jag blev b-bite-” försöker jag innan hon avbryter mig
”Sasha är det där ett sugmärke?” säger hon och försöker se sträng ut damn den här tjejen vet för mycket.
 ”Gå sov unge” säger jag och skrattar åt henne.
”Nej Sasha, vem är det som har ätit upp din hals?” säger hon, jag kollar på henne och höjer ögonbrynet.
”De vill du allt veta va?” säger jag och försöker leka smart. Jag vet att hon kommer vinna det här
”men nu ska du sova, de sent och du behöver din sömn” fortsatte jag och fixade till hennes kudde. Hon la sig ner och kollade misstänkt mot mig.
”Visst Sasha men du kommer inte undan med det här” sa hon och gäspade. Jag skrattde åt henne hon lät precis som Cassie vad har Cassie lärt henne nu då med sugmärke och grejer.
”Om de är det du säger så” svarade jag och la täcket över henne. Hon stängde sin ögon och putade med sin läppar för en godnatt puss jag pussade henne på munnen och sa
”Godnatt älskling!”


Ett snabbt kort kapitel som ett tack för alla era fina kommentarer! Wooah lite het scen där :)
Vad tror ni Jake har gjort som Sasha aldrig kommer glömma? Kommentera jag älskar att läsa era gulliga kommentarer och damn vad statstiken har höjts trodde aldrig att de skulle gå så här snabbt att komma över 50+. Glad tjej här fortsätt kommentera så kommer kapitel 5 upp så småning om!


13

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 3 - Let me explain

Previously

”Är det bra eller dåligt?”
”Jag vet inte, jag vill inte ha någon jävla adoptivsyskon i huset som jag inte känner!” röt han till
”Ah chill bror, de suger jag vet” jag lutade mig bak mot soffan och tittade mot den blanka tv:n.
”Jämgammal sa du?” frågade jag och vickade på mina ögonbryn.
”Om hon är ful som fan då” frågade han och försökte leka smart.
”Om hon snygg som fan då” ändrade jag och log han skakade på huvudet och börja skratta.
”Typiskt dig, Bieber ska alltid ta upp det bästa i det dåliga!”


Justin’s perspektiv

Jag satte på mina mörk tonade ray bans glasögon innan jag klev ut från min svarta BMW. Jag rättade till min vita t-shirt, och börja röra mig mot skolans ingång, samma ögonblick som jag steg ut från bilen, så avbröt alla sina pratstunder och koncentrerade blicken mot mig. Några tjejer gav mig förtiga blickar och viskade runt till sina tjejkompisar, några andra rufsade till sina hår som att deras högsta önska var att jag skulle märka dem, jag log åt hur dem försökte fånga min uppmärksamhet, vad kan jag säga jag var absolut inte missnöjd tvärtom jag älskade det. De fanns också några killar åt sidan som gav mig lite hatande blickar men jag kunde inte bry mig mindre, de märker säkert också hur alla tjejerna dreglar efter mig. Jag menar hur kan man inte se det. Jag ignorerade blickarna och stannade till när några tjejer åt vänster om mig fnittrade till och Jasmine var i mitten, skolans populäraste tjej dock skolans största slampa. Jag skulle kunna tro att hälften av alla killarna i skolan har fått henne i sängen, de blir kåta genom att bara se henne i skola. Hon är ju bara hälften påklädd och ännu värre på fester, men inget jag klagar på för de är sexigt som fan, hon är i allafall bara en leksak för mig som jag använder när de behövs, om ni förstår vad jag menar. 

                                   
                                                                            Justin!

”Justin!” sa Jasmine och avbröt mina tankar jag drog av mig mina ray bans och hängde dem på t-shirten och kollade på henne. Hon hade på sig en kort lädershorts så korta att det såg ut som trosor och en topp som satte tight om hennes kropp och tog slut ovanför navel, man såg lite av hennes bröstvårtor genom den tighta toppen så hon hade ingen bh, varför är jag inte förvånad? Jasmine märkte säkert hur jag kollade in henne för att hon började le sexigt mot mig och bet sig sedan löst på underläppen. Jag vände blicken mot hennes hundar som springer efter henne vart än hon går
”Tjejer” svarar jag och ger dem ett flörtig blick. De fnittrar och Jasmine himlade med ögonen, hon drog bak sitt långa hår över axeln och kollade in i mina ögon, jag förstod exakt vad hon ville ha.
”justin, vart var du igår kväll?” 
”jag tog hand om några saker bara, Varför?” sa jag ointresserad hon ryckte på axlarna och fortsatte.
”Du svarade inte din telefon” sa hon och kollade på mig.
”Den var avstängd” ljög jag snabbt för att slippa hennes jobbiga frågor hon beter sig som att hon var min jävla tjej okej vi har haft sex så många gånger att jag tappa bort räkningen men det betyder inte att hon är min fucking flickvän, och om det är det hon tror måste hon vara helt fuckad i huvudet. 
”Lögn!” utbrast hon. Jag borrade in min blick mot henne bestämt, den här tjejen kunde göra mig arg bara på första stunden hon öppnar sin fucking mun. Hon höjde på sina ögonbryn och snäste ett ”Vadå” till mig. Jag gav henne en sista blick och sedan vände mig om mot dörren. 
”Justiinn” hörde jag hennes pipiga röst ropa efter mig men jag ignorerade det och fortsatte gå. Jag hörde hur hon hennes klackar slog mot golvet samtidigt som hon springer bakom mig. Jag fortsatte gå, fast lite snabbare.
 ”Justin, Justin” ropar hon efter mig. Jag kunde inte hålla mig längre, bruden gjorde mig galen. Jag vände mig om och gick med snabba steg fram mot henne, jag greppade tag om hennes armar och drog upp henne mot väggen hårt. Hon stönade av smärta men kollade in i mina ögon.
”Är det, det här du vill?” snäste jag mot hennes läppar, hon flinade och kollade på mig. Men precis när hon skulle svara tryckte jag mina läppar mot hennes, hon flämtade till och jag lyfte upp hennes lår och la de runt min midja. Jag kände hur henne tunga började röra sig inne i min mun. Jag tryckte in henne mot väggen mer för att kunna göra kyssen djupare. Hon drog fram hennes händer och började dra i mitt hår. Jag bar henne in till toaletterna och tog in oss i den närmaste toaletten. Jag lät mina händer greppa tag om hennes rumpa, och gled dem upp till hennes bröst. Jag drog av hennes tröja och började smeka hennes bröst. Hon stönade svagt mot mina läppar. Jag drog mig bort från hennes läppar och kysste henne ner hennes käke och ner till hennes hals. Jag kysste blöta kyssar över hennes hela hals tills Jag bet tag om hennes känsliga område och började nafsa och tugga hårt. Hon bet sin underläpp för att inte skrika av smärtan. Jag avslutade bitande mot hennes hals. Och jag kollade på hennes sugmärke, den var helt röd och svullet. Jag log nöjt och kollade på henne. Hon drog ner mina byxor och mina boxer till knän nivå , och jag drog av hennes shorts och sedan var processen på gång… 

Sashas perspektiv

*PIP PIP PIP PIP* jag sträckte mig efter alarmklockan och stängde av den, förvånad fladdrade mina ögonlock upp, att mitt alarm gick idag innan Melissa kom rusande in i rummet och hoppade i min säng var ovanligt. Jag reste mig sakta upp så att de inte blir svart för ögonen och drog upp mitt långa hår i en hästsvans. Melissa ropade jag men fick inget svar. När jag kom in i köket hittade jag en gul lapp på köksön.

 

Hej Sasha
Jag skjutsade melissa och Angelina till skolan 
tänkte du behövde lite tid för dig själv!
Kram Angelinas mamma

 

Jag log tacksamt mot lappen och putsade ut ”Tack Christen” sa jag till mig själv och slängde lappen i soptunnan. Min blick landade på klockan som var 06.45 en dusch skulle passa perfekt just nu, att bara rensa tankarna. Kläderna jag brukade sova i åkte av och fick ligga på sidan av badrummet.  Jag satte på duschen och klev in i vattnets kalla strålar som blev varmt några sekunder efter och där stod jag och tänkte på hur dagen skulle bli, vad skulle jag säga till alla? ”Hej här kommer jag och ska lämna er snart flytta till en annan familj varför? Jo för att min mamma är alkoholist? Nej.  Jag ringde till Cassie igår så fort jag fick vara ensam och grät. Hon kom hem till mig så fort hon kunde och vi pratade ut allt och grät floder för att jag var tvungen att lämna henne, Chris och mitt liv i Calabsas, jag visste att den här dagen skulle komma men inte så snabbt. Jag gjorde en äcklad min samtidigt som jag stängde av duschen, Gåshuden började sprida på min kropp och det kändes som en kall vind kom mot min kropp. Jag slingrade handuken runt mig och tipp tåade till rummet. Jag tog fram ett par underkläder och valde en passande outfit för dagen. Det är ganska varmt här i Calabasas så de blev ett par hög shorts och en vit tub topp. När jag var påklädd gick jag till spegeln, tog fram hårtorken och plattången när håret var som torrt efter föningen började jag värma plattången och fixa håret. Sminket blev soft, lite mascara och puder på kinderna. När allt satt bra smög jag in till mammas rum och kollade hur hon mådde. Där log hon Snarkande med öl flaskor överallt på golvet jag suckade till och böjde mig ner för att plocka upp dem. Duschande hade tagit längre än vad jag trodde för klockan var redan 07.45. Jag drog på mig min skinnjacka och tog på mig mina Converse skor. Jag hade ingen bil på den här dåliga ekonomin. Men buss stationen ligger här i närheten i allafall så har inget annat val än att ta bussen. Jag tog ut min hörlurar från fickan och kopplade in den i mobil innan jag rörde mig mot busshålsplatsen.

När jag fick syn på hållplatsen så stod bussen där redo att åka fuck jag började springa men bussen åkte iväg och jag stannade andfådd vid hållplatsen 
"Fucking skit" mumlade jag. Det vanliga oturen. Nästa buss kommer inte om en halvtimme. De började vibrera i fickan jag drog upp min mobil och svarade utan att lägga en blick på vem de var.

"GIIIIRL vart är du nånstans behöver du skjuts?"


Cassie. 

"Ehm missade bussen precis så snälla ja” svarade jag.

"Haha alltid din otur jag är där om 2 minuter.. Puss"

Hon lade på och jag började sparka på stenarna framför mig så uttråkad som jag var.

*TUT* jag tittade upp och såg Cassie i uppfarten tutande när jag tittade extra noga mot bilen såg jag att hon inte var ensam. Vänta är det där..?! Fuck fuck fuck nej de kan inte!

"Hey beautiful!"  Jag vände min blick mot rösten och där satt helt enkelt Jake...
Jag himlade med ögonen och skulle sätta mig i framsätter framför Cassie men blev stoppad 
"Åh har jätte mycket saker här kan du sätta dig bredvid Jake" hon blinkade med ena ögat och börja flina jag gav henne en dödande blick och hoppade in bredvid Jake. Jag mötte hans blick nickade lite och tittade motsatta hållet Varför gjorde hon så här mot mig?

 ”Leggo bitcheez" tjuter Cassie och börjar köra iväg mot skolan Jakes blick brände mot min kind i minuter och tillslut fick jag nog och vände mg mot honom.
"Vad?!" Snäste jag mot honom. Han flinade mot mig och drog mig in till honom.                                    

”Får man inte titta på sin sexiga flickvän?" Viskade han mot mitt öra och börja kyssa min örsnibb. Jag drog mig bort från honom, och torkade mitt öra.   

"Ex flickvän*” rättade jag honom ”och det kommer aldrig hända igen" röt jag till och knuffade bort hans huvud från mig och la armarna i kors. 
"Aw förlåt baby, bli inte sur" sa han med ett flin på läpparna. Jag armbågade hans mage och hoppade åt sida. "Jag är inte din baby och absolut inte din fucking flickvän, det tog slut kommer du inte ihåg?!" Röt jag till och slog ner mina händer på mitt lår. Irriterad som fan. Och ville bara kasta ut honom från bilen. Jag kollar mot Cassie och hon kollar på mig genom den inre backspegeln. Jag kollar irriterad på henne. Och hon rycker på sina axlar och ger mig ett oskyldigt minn. Jag kollar irriterat ut genom fönstret. Plötsligt känner jag hur Jakes händer drar sin hand upp och ner på min lår.

”Cassie, stoppa bilen” säger jag tar av mig bältet. Både Cassie och Jake kollar på mig. ”Varf-”

”Nu cassie, snälla” avbryter jag henne. Hon stannar bilen och jag hoppar av. Jag tar min väska och rör mig mot skolan. Promenera till skolan är 200 gånger bättre än att sitta bredvid den idioten.
”Sasha” jag kollade back för att se vem det var som ropade efter mig. Men ångrade efter att jag hade sätt att det var Jake. Jag fortsatte gå, men kände hur Jakes hand greppade tag om min arm.

”Sasha lyssna, jag vet att du hatar mig just nu, men du har inte låtit mig förklara” sa han mjukt mot mig. Jag kollade på honom, jag kunde se sorgen i honom. Men jag kunde inte låta det ta över mig. Jag kan inte tycka synd om honom.
”Synd” svarar jag och vänder mig om för att gå mot skolan.

”Sasha” försöker han igen och drar i min arm.
”Jake jag måste gå, jag börjar snart och jag är inte ens halvvägs nära till skolan” säger jag och går min väg.

När jag väll kom fram till skolan, sprang jag ner till mitt skåp för att ta mitt material. Jag öppnar skåpet och ser att mina böcker inte är här fuck, de ligger hemma. Jag drar fram en blank papper och en penna och kastar in min väska i skåpet och springer upp till klassrummet. Jag knackar sakta på dörren och väntar på att någon ska öppna. Plötsligt öppnas dörren och jag stiger in i rummet. Och jag känner hur allas blickar bränner mot min hud.

”Sasha, varför är du 30 minuter sen?” frågar Mr.Logan
”Jag-eh-uhm, jag missade bussen och valde att promenera.” svarar jag snabbt
”Okej, och var är dina böcker?” frågar han igen. Gud, vad är det med honom och alla hans frågor. ”Jag glömde de hemma” säger jag kollar ner.
 ”Okej, sätt dig” säger han. Jag kollade efter en ledig plats och såg att det bara fanns en bredvid Cassie. Det sista jag ville göra just nu var att snacka med henne. Jag går fram och sätter mig bredvid henne. Cassie började röra mig och jag kollade på henne. Hon gav mig en lapp och jag tog den och öppna upp den för att se vad hon hade skrivit.

Är du arg?

Jag kollade på henne och senare tillbaka mot pappret. Jag kollade mot klockan och såg att vi skulle precis sluta, så jag struntade i att svara.

När vi hade slutat, gick jag ut med Cassie bredvid mig.

”Sasha, är du arg på mig?” frågade hon igen.
 ”Nej” svarar jag kallt och går snabbare mot mitt skåp.
”Sasha jag vet att du är arg, men det är inte mitt fel. Jag såg honom gå helt själv till skolan, Och jag försökte gömma mig, men han såg mig och frågade om skjuts och jag kunde inte säga nej så jag lät honom hoppa in”. Hon kollar på mig och försöker ge mig ett oskyldigt leende. Jag ler mot henne och ger henne en kram
”Det är lugnt, men du är skyldig mig något gott för det där, För jag tror jag kommer dö när som helst” Hon fnittrar och vi går till cafeterian. Vi beställer en paket macarons och läsk.
”så, berätta allt om vad Jake sa när han sprang efter dig” frågar Cassie och tar en tugga av sin macaron. Jag berättade hela historien, och njöt de sista stunderna med min bästa vän.

När jag kom hem, såg jag Melissas skor. Jag hänger av mig ytterkläderna och går in i vardagsrummet för att se om hon var där. Men hon var inte där, Jag gick uppför trapporna för att se om hon var där och där satt hon och gjorde sina läxor. Jag log för mig själv och gick fram mot henne. Hon kollar bak och ser mig. Hon ler stort och ställer sig upp, hon springer fram till mig och ger mig en kram.

”Hej” viskar hon
”Hej, älskling” svarar jag och ger henne en puss på kinden
”Gjorde du dina läxor?” frågade jag,
 ”Ja, vill du se? ” frågar hon. Jag nickar och går mot skrivbordet. Efter att ha gjort läxor och lekt, så satt jag och Melissa och tittade på Tv i våra pyjamas.
”Sasha?” viskar Mel  ”Ja?” svarar jag och kollar mot henne.
 ”Varför ska vi flytta från mamma?” frågar hon och kollar mot mig, oh god. Jag hatar att prata om det här, speciellt med Mel.
”För att mamma är sjuk, och hon kan inte ta hand om oss” svarar jag.
”Men du tar ju hand om oss?” säger hon och kollar på mig. ”Ja, men jag kan inte det längre. Och jag får inte” hon nickar och kollar bort.                                                                  

 ”Men vart ska vi flytta till?” frågar hon igen efter ett tag.
”Jag vet inte, jag tror vi får reda på det imorgon” svarar jag och ställer mig upp
”Jag tror det är dags och gå lägga sig nu?” säger jag.

”Bär mig” skriker Mel och ställer sig upp på soffan. Jag vänder mig om så att hon kan hoppa på mig rygg, och vi går upp till vårt rum. Jag lägger henne på hennes säng och släcker lampan. Jag tar av mig bh:n och smyger in till mammas rum. Jag går in och ser att hon hade tagit en dusch, jag lägger täcket över henne och går tillbaka till mitt rum. När jag precis hade lagt mig bekvämt i min säng, så knackade det på fönstret. Jag kollade runt i rummet och hörde Melissas små och svaga andetag. Jag hörde hur man knackade igen, och jag började känna mig lite rädd, sakta går jag fram till fönstret och drar bort gardinerna och ser vem det är som är utanför fönstret. Oh boy. 


Wow 2 708 ord, hoppas ni gillar kapitel 3! Vem tror ni är utanför Sashas fönster? Kommenter och glöm inte följ Biebsdrew på instagram och Facebook!