33

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 16 - The Tv Fight

 
Previously
Jag är där nere om du behöver mig" säger jag.

Snabbt sprang jag ner för att titta på Despereate housewives, jag kastade mig på soffan och njöt av min maraton. Efter att ha kollat på 4 episoder öppnades ytterdörren och Ryan och Justin kom in... yay.


 

Sasha's perspektiv
Jag tog ner fötterna från bordet och rullade mig upp som en boll snabbt vid soffkanten istället och fokuserade sedan på tv:n. jag hörde dem prata högt du vet som killar brukar göra. Jag försökte stänga ut deras röster men dem blev bara högre och högre eftersom dem antagligen närmade sig hit. Ryans röst hördes närmare närmare, roligt att jag aldrig har hört Ryan prata såhär mycket. Mitt i mina tankar hörde jag att det hade blivit tyst, inga röster bara sakta rörelse och en pinsam tystnad, Dem var här.

Justin's perspektiv
"Du kommer väl på Lanas fest imorgon, henne föräldrar är bortrest?" frågade Ryan mig när vi hade kommit in i hans hus.
"Jag har saknat hemmafesterna och damn Lana är sexy as fuck självklart är jag där" svarade jag och fuktade mina läppar. Att bara tänka på Lanas perfekta rumpa och stora bröst mot min vän där nere mmh hon ska bli min imorgon. Mina sex tankar om vad jag skulle göra med Lana avbröts kort efter att Ryan knäppt sina fingrar framför mitt ansikte.
"Tillbaks till jorden, Justin" jag kollade irriterat på honom och skrockade till. Jag såg hur hans mun öppnade sig och sedan stängdes som om att han skulle säga någonting men någon avbröt han. Hans blick fastnade på någonting framför honom och jag följde hans blicken och såg en tjej, en tjej med långt vacker hår och hennes oskyldiga ögon var koncentrerad på tv:n, Sasha. Ryan puffade mig lite på armen och nickade mot soffan, för att vi skulle sätta oss. Jag ryckte på axlarna och satte mig bredvid Sasha och Ryan bredvid mig. Hon hoppade till när vi hade sättit oss på soffan och jag småskrattade lite åt mig själv åt hennes skräckslagna ansikte. Hon vände sitt huvud mot mig och kollade på mig när jag skrattade för mig själv. Jag låtsades som att jag inte visste om att hon satt där men jag såg att hon himlade med ögonen sedan fortsatte hon titta på det här tråkigt programmet som spelades i tv:n. Det var några kvinnor som sprang runt i huset med 1 ton smink och hoppades på att dem skulle få i sig ikväll. Kanalen förvsvann helt plötsligt och jag hörde henne tjuta till.
"Byt tillbaka, Ryan!" han skakade bara på huvudet och bytte till spelet vi skulle spela. That's my boy. Hon böjde sig över mig och försökte ta fjärrkontrollen. Men han tog sin arm bara längre bort från henne. Hon drog i hans tröja men han gav inte upp och skrattade bara. Att ha henne över mitt knä, var sexigt shit. Jag kände hur hennes arm tryckte lätt mot min nederdel och jag grymta till. Men hon märkte inte det eftersom hon tjafsade och drog i Ryan. Jag visste inte om jag skulle knuffa bort henne eller låta henne bråka med Ryan. Sanningen var det riktigt roligt att se henne så arg och bråka med Ryan utan att komma någonstans så jag lät henne vara.
"Ryaaaaaan" snäste hon till.
Hon krypte bort från mitt knä och satte sig på kanten igen.
"Jag hatar dig" mumlade hon för sig själv men till och med Ryan kunde höra henne.
"buhu cry me a fucking river" sa han sarkastiskt och gav mig kontrollen. Hon blängde på båda mig och Ryan mumlade någonting vilket jag inte kunde höra den här gången.
"De vanliga?" frågade Ryan mig.
"Nä ta Arsenal den här gången" svarade jag och han nickade. Efter några inställningar på spelet så startade vi Fifa 2013. Medan vi spelade sneglade jag lite på Sasha som var helt inne i spelet som vi spelade hon bröt inte blicken utan kollade bara på bollen som rullade.
"Måååååål" hoppade Ryan glatt upp. What? när fuck var han nära målet. Det måste nog vara nära jag snegla på Sasha. well fuck it. jag spände mitt grep om kontrollen och koncentrerade mig sedan på spelet. och där rullade mina mål in, ett mål, två mål, tre mål. Ryan börja tröttna och han blev förbannad hans ansiktsuttryck var så koncentrerad och irriterad att jag alltid dribblade bollen från hans. Jag kände ett andetag komma varmt mot min kind men tänkte inte låta henne distrahera mig även om det inte var menningen att hon skulle göra det. Plötsligt mitt i allt när jag skulle göra mitt fjärde mål byttes kanalen till några skrikande kvinnor.
"WHAT THE FUCK" skrek både jag och Ryan samtidigt. Vi tystnade och tittade förvirrad på varandra och kollade sedan på Sasha som hånlog för sig själv. Den där bitchen kan aldrig förstå när man ska dra. Är hon helt pantad eller?
"Bytt tillbaka din fucking bitch vad gör du?!" snäste Ryan och reste sig upp. Sasha reste sig snabbt upp också och skakade snabbt på huvudet.
"Min tur" sa hon och tittade på tv:n igen. Han rörde sig snabbt mot henne men hon spände snabbt sin tag om fjärrkontrollen och kollade utmanande på Ryan som rykte av ilska.
"Ge mig den" sa han och försökte ta den från hennes hand men hon flyttade den snabbt till andra handen.
"Neeej Ryan det är min tur" tjöt hon
"jag sa GE MIG DEN!" sa han högre men hon visade ingen rädsla och skakade bara på huvudet. Modig tjej tänkte jag sarkastiskt. Hon fortsatte flytta fjärrkontrollen vänster höger vänster höger. Det såg ganska roligt ut när hon lekte med honom så mycket att han nästan blev galen. Men jag börja tröttna, jag ville tillbaks till spelet. Om den här jobbiga bruden inte ger sig så får man försöka med annat.
"Ryan det räcker" sa jag och de stannade sina rörelse. dem stannade bara sådär han höll hennes arm och hon hade sin andra hand på hans arm för att försöka dra bort den från henne sådär stod dem tysta och förvånad och tittade på mig.
"Låt mig ta hand om det här" jag vände mitt huvud mot Sasha och gav henne ett sexigt leende alla tjejer dör för. Hon böjde lite på sitt huvud och kollade frågande på mig med vidöppen mun.
"Sasha, skulle vi kunna få ha tv:n, du kan få titta i Ryans rum" frågade jag så snällt att jag nästan spydde själv.
"Va nej aldrig, fuck no" svarade Ryan istället för henne och jag gav honom en varnade blick att han skulle hålla käften innan jag gör det åt han. Hon skakade äcklat på huvudet och fnös till.
"jag skulle aldrig vilja gå in ditt, usch nej du sa precis inte det där nej nej och nej" brast hon ut. Jag stönade irriterat åt hennes val och kollade strängt in i hennes ögon som jag gjorde förra gången hon sa emot mig i skolan. Hon kände igen blicken och stängde sin mun direkt efter hon såg det.
"Snälla?" frågade jag henne igen och log. Hon funderade på det, äntligen ingen har varit såhär envis som henne. hon hm:a lite och kollade sedan på mig igen.
"Nej." var hennes fucking svar, hon sa fucking inte nej till mig nyss. Jag kommer slita av hennes fucking huvud. Om hon inte fucking ta vara på sin attityd så kommer jag stoppa in min fucking kuk i hennes mun så hon ber efter luft. i det här läget var jag mer än arg. Hon försökte undvika min blick. Ryan förstod vad som pågick i min hjärna så han drog fjärrkontrollen ifrån henne och frågade bara snabbt.
"Men han frågade ju snällt" hon himlade med ögonen och började öppna sina mun igen.
"Om inte din lilla vän där borta skulle hålla sin tunga i styr så kanske jag skulle säga okej" snäste hon och tog tillbaka fjärrkontrollen. Min kropp spände till när hon nämnde det där och min ilska försvann sakta jag skrockade till.
"Förbereder mig för nästa steg" sa jag och slickade om min läppar. Hon flämta till men mitt i allt kom en liten tjej in som jag har glömt namnet på. Eller glömt har aldrig brytt mig om det från början. Vi alla tittade på henne och hon gick fram till tv:n och bytte till en kanal och satte sig på soffan bredvid mig. Ingen gav ifrån sig ett litet ljud utan bara kollade på henne. Hon satt obekymrad i soffan och skrattade lite åt någonting svampbob gjorde på teven. Plötsligt kände jag ett par varma mjuka händer knuffa ner mig från soffan så jag hamnade på den mjuka mattan framför mig. eftersom jag var borta från världen så hade jag ingen chans att hålla mig kvar. Jag kollade irriterat upp mot Sasha som nu satte sig bredvid lilla flickan. Jag skulle bara vilja låsa in Sasha i ett rum och låta henne banka och vissa henne vem som bestämmer men jag hindrade mig för att den lilla tjejen skulle slippa se sin syster halshuggas. Sasha mumlade något åt flicka och hon nickade sedan rese hon sig och gick. Men så lätt kommer hon inte undan jag gick efter henne och tog tag i hennes handleder och drog henne in till mig.
"inte smart val du valde att göra på mig" röt jag och höll hårdare om hennes handled så hon stönade av smärta. jag hörde hennes häftiga andetag och hon försökte gnida sig bort från mitt grep.
"Släpp mig" stönade hon.
"Om du ens våga försöka göra ett rörelse på mig sådär igen-. jag blev avbruten av att nån kom in från dörren och ropade Hej.. Mrs Butler.
Jag vände mig om och såg att Sasha fortfarande gnällde av smärta. Jag lossnade mitt hårda grep och höll dem mjukt när jag kollade på dem små ynka blåmärken som bildades på hennes handled. Ångern dök upp hon bor fortfarande hos Mrs butler jag kan inte göra illa henne. Men hon förtjänar det jag smekte hennes handled och hon blundade.
"Du kommer ångra det" viskade jag och släppte hennes handled. Hon blinkade ett antal gånger innan hon sprang upp för trappan.

 
Sasha's perspektiv

jag sprang uppför trapporna och öppnade dörren. med ett hopp kastade jag mig själv i min säng och stönade av den sköna känslan. Varför ska han alltid göra illa mig. Jag menar jag förtjänar det men han kan inte vara så hemsk eller? åhh att inte veta någonting i den här staden irriterar mig. Sen så började Justin smeka min handleder efter han hade gjort illa mig? Vad är är det här för pantade människor egentligen?  Åh de här gör mig fan galen

"Jag behöver en skön dusch just nu" mummlar jag för mig själv. Jag ställer mig upp snabbt och ångrar mig direkt, jag lägger min hand över ögonen för att få yrseln att försvinna. Sakta rörde jag mig mot badrummet, jag drog av mig mina mjukis och linne och stannar i mina underkläder. Jag gick mot handfatet och tvättade mitt ansikte. Jag drog av min tofs och lät mitt långa bruna hår falla över mina axlar. Sist drog jag av mig mina underkläder och går in i duschen, jag ställer vattnet på ljummet och låter den sköna vattnet rinna ner från topp till tå. Det kändes som om att jag lätt all irritation sköljas ner från min kropp. Jag tvättade snabbt mitt hår med schampo och balsam efter jag njutit av den sköna känslan lämnade jag duschen.

Jag snurrade runt min handuk runt min kropp och drog fram min hårtork, jag torkade mitt hår och kammade igenom mitt hår. Jag gick in till min WIC och letade efter ett par VS underkläder. Efter att jag hade dragit fram ett par underkläder samt shorts och en t-shirt gick jag ner för att fixa något att äta. Jag gick ner till köket och såg Julia och Mel de satt och drack varsinn vattenflaska.
"Hej" säger jag och sätter mig bredvid Mel. 
"Hej" svarar de i kör. Jag ler mot de och drar fram en vattenflaska.
"Sasha, är du hungrig?" Frågar julia och ler kvinnan kan läsa mina tankar. Jag nickar och hon skrattar.
"Då är vi tre om det" säger hon "vad sägs om Mcdonalds?" Frågar hon med ett flin. 
"JA!" Skriker både jag och Mel och jag ångrar mig direkt, jag kände hur jag började rodna.

"Jag ska bara gå fixa mig" säger jag snabbt och springer upp till mitt rum. Jag kollar på min outfit, jag skulle helst byta om men min lathet tar över så jag bestämde mig för att stoppa in min vita T-shirt innanför mina jeansshorts. Jag tog på mig en långhalsband och ett par bruna ballerina skor. Plöstligt knackade det i dörren. 
"Kom in" ropar jag och Julia kommer in. "Hej" säger jag och ler mot Julia, hon ler tillbaka och kommer fram till mig hon drar fram en present bakom hennes rygg och sträcker den till mig. Jag gapar och skakar på huvudet snabbt.

"Julia jag kan inte ta emot den" säger jag snabbt.
"Sasha ta den nu" säger hon strängt, jag tog emot den och öppnade den. Och där låg en kreditkort.

Jag kollade med stora på kreditkortet. "Det finns tiotusen kronor i korten just nu och de kommer fyllas på med tvåtusenfemhundra varje månad" säger hon och jag kunde inte tro mina ögon eller öron, jag har aldrig ägt något mer än ett tusen kronor. Högst har jag bärt med mig 500 kronor när jag skulle köpa mammas mediciner och ett par nya skor till Melissa. Jag försökte tacka Julia men varje gång jag öppnade munnen kom det inte ett enda ljud från mina läppar. 
"Ju-Julia j-jag v-ve-t i-nte h-u-" jag slutade prata när jag märkte att det inte gick vidare. Jag kramade om hennne och viskade tack i hennes öron. Hon pussade mina kinder och kollade mot mig. 
"Se till att slösa nu, gå till bio, shoppa, fika bara du ser till att börja röra på dig och köp en massa tjejgrejer" ropar hon samtidigt som hon går ner till Melissa.

Jag fnittrade till och kollade ner mot kortet ännu en gång och kysste den. Jag stoppade in den i min väska och sprang ner till Melissa och Julia som stod och väntade på mig.

Julia parkerade bredvid éntren till Mcdonalds, vi gick in och det första Mel gjorde var att ta en ballong. Vi letade l efter några platser och satte oss vid en. 
"Sasha, vill du gå och beställa?" frågar Julia jag nickar och frågar efter deras menyer. Jag gick till kassan och såg någon bekant, det var samma man jag hade sätt när jag var med J.J och dagen jag satt och väntade på bussen, han kollade på mig och jag tittade snabbt bort och kände mig genast obekväm under hans blickar och bad till gud att kön skulle gå snabbare. När jag blev klar med min beställning bärde jag med mig maten snabbt och gick till platserna vi satt på. Vi tog alla våra menyer och började hugga in oss maten.
"Så, hur är det i skolan?" frågar Julia
"Bra" svarar jag och Melissa i kör. 
"Jag och Josh ska åka på en affärs resa" Säger hon och kollar på våra reaktioner.
"NEJ" skriker jag och Mel i kör fast denna gång blev det mer pinsamt än roligt. 
"Ska ni åka nu?" Frågar Mel
"Nej, om ett ganska lång tag" svarar hon. 
Efter att vi hade ätit upp maten åkte vi raka vägen hem, det första som kom in i mina tankar var att sova. Snabbt bortstade jag tänderna och kastade mig på sängen ännu en skoldag imorgon ... 


FIGHT FIGHT FIGHT♥  Vad tycks babes? 

FICK ÖVER 400 UNIKA FÖR I GÅR OCH I TRE DAGAR NU HAR JAG HAFT 200+ UNIKA♥ 

Hoppas ni över 200 stannar nu ♥ 

Jag seriöst ÄLSKAR era kommentarer ♥ så se till att de kommer fler så jag blir motiverad :D

KOMMENTERA!♥♥


Kommentarer
Viki säger:

Fin fight över tv:n, ja. ._.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Asso dör så jävla grym!! Vill ha mer nuu! Är fan besatt av din grymma novell!! Vill läsa mera nununu!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Looove It!! <3 Mer me sasha Och JB tsmm kanske.......?? :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

I Love It! ♥♥♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Celebnovell.blogg.se

Emmy säger:

Älskar det! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hanna Hoflin säger:

Älskar sättet du skriver på ur justins perspektiv :')

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Ååååh såå sjukt äckligt bra novell! Läste hela idag på bara någon timme, helt grym är du!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Ååååh såå sjukt äckligt bra novell! Läste hela idag på bara någon timme, helt grym är du!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Ååååh såå sjukt äckligt bra novell! Läste hela idag på bara någon timme, helt grym är du!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

riktigt bra! måste komma ett nytt typ nu nej men så fort som möjligt! älska din novell :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Bäääst! Mer nu...

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Bäääst! Mer nu...

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna säger:

Sjukt jävla bra!!!!!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

vera säger:

Så himmla bra vill ha mer nu! Menen fråga kommer Sasha och Justin bli tsm?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMGGGG meeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Suuper! Du är jätte duktig!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Imanangel.devote.se

Alicia säger:

Asså omg!
Älskar att Sasha och Justin & Ryan bråkar hela tiden! Såå jävla bra så jag dör!!
Asså seriöst din novell är lika bra som Bieb och BT!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Engla säger:

Läst hela din novell idag. Gick sjukt fort så braaa!
Men blev ledsen när den tog "slut". Meraaaa :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Meeeeeer!

KOMMENTAR SKRIVEN:

cicci säger:

Den är jätte bra!! Kan inte du läggA ut mer kapitlar??',

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Jätte bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Sssåååå bra! Snälla 1 kapitel idag? :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sarah säger:

BÄST SNÄLLA MEEEER ÅHHHH SÅ JÄVLA BRAAAA !!!!!:)!!!!!!!!!:)!!!!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

biebersfru säger:

shit va bra meeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinnovell.devote.se

Anonym säger:

Mer!!<33
Jävligt bra asså!!<3:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

minisMinibus säger:

Alltså gud jag är helt besatt av denna novell! Längtar redan tills nästa kapitlet! OMG fangirlar över den!!!! Du är fantastik som skriver så bra :D hoppas att kapitlet kommer upp snart, kan nämligen inte vänta ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

cicci säger:

När kommer nästa kapitel????????? sjukt braaa

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://cicciiz.blogg.se

Biebertimez säger:

Vad fin design du har!, jag undrar om du skulle vilja göra länkbyte kommentera på ett utav mina inlägg då:)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebertimez.blogg.se

Biebertimez säger:

Vad fin design du har!, jag undrar om du skulle vilja göra länkbyte kommentera på ett utav mina inlägg då:)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebertimez.blogg.se

Anonym säger:

More<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mybieberstorys säger:

Hej älskar din novell!
Jätte bra längtar till nästa!
Men skulle du vilja ha länkbyte med mig?
Isåfall svara så fort du ser det här!
Http://mybieberstorys.se

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://mybieberstorys.devote.se

Gabriella - Only Biebz säger:

Vill ni göra ett till länkbyte med mig? Jag hade Swag Stories innan men har nu bytat? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://onlybiebz.blogg.se

Anonym säger:

Super!<3
Mer...:)

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback