11

Postat i kategorin Sacrifice for love

52 - Cozy day, you're all mine.

 
"Hör du mitt hjärta?" Frågade han.

"Mmhh" mumlade jag.
"Den slår för dig" viskade han i mitt öra.
"Förlåt för att jag såra dig Sasha, du är den enda för mig jag lovar" fortsatte han.
"Godnatt justin" svarade jag och slöt mina ögon med ett leende.
"Godnatt" mummlade han och kysste mitt huvud.

 

Med trötta ögon kikade jag fram lite och låg som vanligt bekvämt i Justins famn.
Jag tänkte på vad som hände igår och de var magiskt. Ett leende spreds sig lyckligt och jag ville bara krama om honom så tight och berätta hur mycket jag älskar han, självklart var jag fortfarande sårad över för de som hade hänt, men allt jag ville nu är att få vara lycklig och Justin gör mig mer än lycklig.
Jag älskade dem vilda fjärilarna som fladdrade i min mage när han rörde mig, hur mycket tid jag spenderade med honom spelade ingen roll för samma fjärilar dyker alltid upp med fler anhängare.
 
Ett lätt snark-ljud hördes ovanför mig.
Jag kollde upp mot Justins felfria ansikte, hans mun var vidöppna medans tunga undetag lämnde hans läppar. Han var perfekt.
 
Försiktig lindade jag täcket runt min nakna kropp och kravlade mig ur från sängen, jag hörde hur han gnällde till lite. Jag vände mig om och såg att han hade vänt sig några centimeter åt sidan. Jag log lite och smög vidare in till duschen.
 
-
 
Vatten dropparna rann ner för min kropp, när jag kom naken in till rummet, efter igår hade jag fått mer självförtroende att visa så mycket hud för Justin. Med min våta kropp la jag mig över Justins nakna rygg.
Han rös till och jag pussade honom på kinden.
 
 
"Godmorgon love" , han grymtade till och blinkade snabbt två gånger för att bli van me ljuset.
"Godmorgon" , han log och jag hade mina läppar som borstade mot hans kind.
"Sovit gott?" , han flinade lite och vände sig smidigt om så att jag istället låg på hans bröstkorg och mitt ansikte framför hans.
Flinet satt fortfarande fast på hans läppar.
Mina bröst var upptryckt mot hans och de gav han en perfekt utsikt. Jag bet mig löst i läppen. Hans händer som låg på min rygg började smeka sig ner mot min rumpa, placerades där och klämde hårt till.
Jag flämtade till och han kollade lustfult mot mig.
"Bästa natten jag har haft!" , mumlade han mot mina läppar. Jag kunde käna hur de hettade till på mina kinder, när bilder spelades upp från natten.
Justins blick såg hur jag rodnde till och de fick mig att skämmas ännu mer. Jag grävde ner mitt ansikte mot hans nacke och kände hur de vibrerades när han skrattade.
"Skratta inte åt mig" sa jag upprörd och bet hans nacke, ett stön lämnade hans läppar och jag log nöjt för mig själv.
"Du borde inte gjort det där" , morra han. "Annars vadå?" viskade jag sexigt mot hans öra. Han tog hårt tag i mina höften och vände mig aggressivt så att jag låg underst.
 
Varning mini sex scen!
 
Han attackerade min nacke och började genast nafsa, bita samt suga på min känsliga hud.
Jag stönade mot hans öra när hans nakna sex trycktes ner mot min area. Hans höfter gick i cirkulationer och min nederdel böjdes uppåt för att möta hans rörelse.
 
"Justin" flämta jag till, när han stötte in i mig utan en varning. Sakta och säkert började han röra sig i en lugn takt. Hans låga stönar som mötte min trumhinna gjorde som reslutat mig ännu våtare.
"Just .- herregud" , han förstod vad som höll på hända och ökade farten i en snabbare fart. "Skrik mitt namn, baby" , mina innerväggar omslöt sig runt hans längd och jag skrek ut Justins namn.
Justin rullade av mig och sattes sig upp i sängen.
~~
 
Jag studerade han noga, kinderna var en blanding av rosa från värmen vår kroppar hade skapat och bröstkorg hävdes sakta upp och ner när han tog sina djupa andetag.
Han streckte efter något bredvid sig, drog ut en cigg från paketet och lätt den sedan vila på hans mage.
"Morgon cigg. ." , mumla han.
Jag släppte inte blicken från han, saknade hans berörning redan. Justin tände sin cigg, drog in ett djupt bloss och sedan såg han på mig.
Han log lite och andades ut röken med ciggen som fortfarande hängde från hans läppar.
Hans blick var så intensiv, när jag försökte se bort fångade han snabbt tillbaks ögonkontakten.
 
"Känner du dig öm?" , jag rodnade ännu engåg och nickade sakta. Han nickade tillbaks som svar och drog in ett bloss.
"De går över, bae" , hans röst var rapsig och djup vilket fick min kropp att kräva efter hans fulla uppmärksamhet. Justin slöt sina ögon och sjönk ner lite från sin sittande Position.
Jag svalde mitt saliv som hade samlats i munnen och bestämde mig för att göra någonting.
 
Jag satte mig ovanför han med bena på varsin sida av hans midja. Hans ögon öppnades inte upp men hans ena hand stövade min kropp fritt och lyckligt. Justin smekte min rygg och knuffade därefter ner mig så att min överkropp träffade hans.
Jag mötte hans ögon som hade sina fokuserade på mina läppar. 
Kort efter tryckte han in sina läppar hårt mot mina och kände jag hur en rök smak blåste in i min mun. Jag spärrade upp mina ögon försökte trycka mig bort från Justin men han höll fast mitt huvudet. Händerna masserade mitt hår lugnade.
 
Våra läppar rördes i synk och jag försökte hålla in röken men kände att jag inte skulle klara av det längre.
Jag andades tillbaks röken till Justin och avbröt kyssen, Justin som inte alls var beredd på vad jag gjorde hostade ut röken.
 
Jag glodde oroligt på han.
"Justin?" , tjöt jag oroligt. Han skrattade lite och tog en klunk från vattenflaskan som stod på nattbordet och släppte efter ner ciggen i vattnet. "De lugnt, baby" , jag slog till han och såg allvarligt på han.
"Du skrämde mig, varför gjorde du sådär för!?" , han flinade och gav mig en snabb kyss.
"De var inte jag som blåste tillbaks röken, eller hur?" , jag öppnande min mun för att slänga tillbaks en smart kommentar men stängde den när jag inte hade något att säga.
Istället himlade jag med ögonen och kysste hans svullna läppar.
 
-
 
Med bena i kors satt jag på köksbänken och iaktta Justin. Han hade upprepad flera gånger om att få visa sin kock skilz och jag hade bara skrattat och viftat bort han.
Justin stod i ett par boxers och stekte ägg med korv och bredvid låg en annan stekpanna där pankaks smeten gräddades, själv satt jag bara bredvid i ändas hans t-shirt som tog slut exakt under min rumpa.
"De ser mumisgt ut" , slickade mina läppar och kände direkt efter att min mage vibrerades och gav ifrån sig ett morr. Justin flinade kaxigt och jag höll om min pinsamma mage.
"Tålamod, prinssesan!"
"Du kommer älska min mat" , Jag hilmlade med ögonen.
 
Nutella viskade jag när jag fick syn på en burk i skåpen.
"Är det här gott?" , jag vinklade lite på burken och Justin såg på mig med ett höjt ögonbryn. "Har du aldrig smakat nutella?" , han såg bekymrat på mig och jag skakade oskyldig på huvudet.
Han sänkte värmen och vändes sig till mig. Under mig drog han ut en låda och tog fram en sked. Jag gav han burken och han öppnade locket för att sedsn stoppa ner skeden.
"Gapa" , jag gapade munen och han stoppade in skeden som var full med chocklad. Jag lät smaken smälta i munen, slickade sen om mina tändern och läpparna.
"Hur smakar det?" , Justin stod mellan mina ben och mina händer la jag runt hans axlar, knöt fast fingrarna i hans rufsiga morgon hår.
"Du smakar bättre" , viskade jag mot hans läppar. Hans blick skiftades mellan läpparna och ögonen. Jag bet mig i läppen och kollade oskyldig i hans ögon.
Min tunga slickade hans läppar och Justin var snabb med att möta min tunga. Våra kroppar trycktes hårdare mot varandra och Justin smekte mina nakna lår.
"Frukosten" , mumlade jag.
Han grymta till och vände snabbt på den halv brända pannkakan. Jag fnittrade och tog fram två tallrikar.
"Sätt dig vid bordet jag fixar det här" , Han nickade och vände sig om för att sätta sig.
Jag stängde av värmen från spisen och började fixa till frukosten på två tallrikar
 
 
När jag hällde salt över äggen kände jag ett par varma händer slingrade sig runt min mage och tryckte mig bak mot hans muskulösa kropp.
 
"Jag vill ha dig." , jag fnittrade lite och vände mig om för att sedan lägga mina armar runt hans nacke och såg upp på han.
 
"Efter maten lovar jag att jag är din hela dagen" , han bet sig i läppen och kollade flirtande på mig.
"Can't wait" , jag log stort och knuffade bak honom.
"Sätt dig!" Han flinade och drämde till mig på rumpan innan han gick iväg
"JUSTIN?!" Tjöt jag och ett hest skratt sjöng i mina öron.

Först och främst vill jag bara säga tack till alla er som har kommit tillbaks, statistiken har höjts och ni alla är så underbara. Och sedan tack till er som tar er tid att kommenterar sjukt gulligt av er, de har varit dåligt med det på senaste tiden men antar att jag förtjänar det för att jag försavnn och uppdateringen som var seg. 
 
Vad tyckte ni om kapitlet? Jasha is back :$ 
 
Fråga - Hur många av er grät när Ezra dog i PLL?
Svar: Ja fick lite tårar, är ganska känslig när de kommer till sorgliga scener..

Kommentarer
Anonym säger:

Han tror inte ezra dog, jag tror han blev allvarligt skadad men inte att han dog

KOMMENTAR SKRIVEN:

bizzlestory säger:

Du får varje kapitel så himmla perfekt! I love it 😏😍👌

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://bizzlestory.blogg.se

Ylva säger:

Älskar alla dina kap även denna✅

KOMMENTAR SKRIVEN:

Camilla säger:

Allt är så perfeeekt!? Dom är perfekt, kapitlet är perfekt, du är perfek, novellen är perfekt, i princip ALLT!? Hur är det ens möjligt :S

KOMMENTAR SKRIVEN:

Biebzters säger:

Åh perfektion!
Sv: Shit, jag grät så jag blev helt röd. Jag är as känslig när det gäller sorgliga scener.

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzters.blogg.se

Anonym säger:

Så sjukt bra!!

Svar: Faktiskt inte, gråter annars för ingenting, är super känslig när det gäller filmer :/

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emmy säger:

Åh så bra!!! vill bara läsa mer men då tog det stopp det var slut. Jag skulle kunna läsa det här dagarna långa bara väntan på ett nytt!! :D
kram <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justindrewnovell.blogg.se

Emelie säger:

jätte bra ! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://storiesaboutjustinb.blogg.se

Matilda säger:

Men åh! Jag håller på att kolla igenom alla PPL avsnitt och är bara på säsong 2. Blev inte så glad när du spoilade för mig att Ezra kommer dö...

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Http://www.theamazingfreaks.wordpress.com

Matilda säger:

PLL*

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Http://www.theamazingfreaks.wordpress.com

jasmina säger:

så bra meeeeeeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback