23

Postat i kategorin Sacrifice for love

SFL - tillbaks?

Jag vet att uppdateringen har varit ganska dålig, hur länge var det sen jag uppdaterade? jag kommer inte ens ihåg med mer än en månad iallafall. Är jätte ledsen för att lämnat er alla bakom skärmen förvirrad.
Läxor och skolan har för de mesta varit en bortförklaringen, jag ljög inte de är ganska stressig och de förstår nog de flesta.

Vi är två styckna som äger denna blogg, vi började i mars/april 2013 och kämpade för bloggen tills den blev stor och vi tog inte så mycket ansvar för den för allt blev bara krångligare med livet.
Vi bytte novellen och tappade intresset för att ens bry oss om den.
Vi tänkte varje dag på bloggen vad som skulle hända, ni försvann sakta fast vi vägrade att stänga ner bloggen. Era kommentarer ger oss så mycket självförtroende i skrivningen, och i svenskan såklart.
Tack så mycket!
Ni är världens underbaraste läsare som fick oss att se en framtid med bloggen.

 

Nu tillbaks till riktiga anledningen varför vi egentligen har varit borta i veckor..

För 4 veckor sen hamnade en av oss på sjukhuset, har mått jätte dåligt och var inne flera dagar och kollade hjärtat osv. De blev svårt för den ena att ta hand om bloggen själv, hon visste inte vad hon skulle göra eller skriva. Jag gick inte till skolan på 3 veckor också ingen visste om hur jag mådde eller vart jag var så bloggen var inte vårat första alternativ att tänka på.
Sista veckan kom jag tillbaks till en skola, och nu mår jag bättre. Vi har pratat igenom allt vi två som äger bloggen och skulle vilja starta om igen, med novellen jag själv har uppfattat att ni tycker om, Sacrifice for Love och då menar jag inte med två kapitel utan gå efter planerna vi hade. Fortsätta från kapitel 46 till avslutningen. Skulle ni vilja det? att vi avslutar SFL och sedan får vi se vad som händer i framtiden.

Självklart kommer vi ha Nina kvar som karaktär även om Holland Roden är tjejen i designen, vi hade inte tänkt att byta design alltså. För fin för att kastas bort.
Så skit i i hur designen är uppbyggd och föreställ dig att de är Nina Dobrev på bilderna.