12

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 2 - What if she is hot?

 
 
 

Previously

”Förlåt Sasha!” grät hon när jag var i hennes famn. Jag drog fram mina händer och kramade tillbaka. Jag kunde känna lukten av sprit, jag mådde lite illa, men jag ville inte att kramen skulle sluta.”Ta hand om henne, Jag älskar er, så mycket” viskar hon i mitt öra. Jag kände mig som en liten unge. Jag började drömma bort, om när allt var så bra. När mamma och pappa levde lyckliga. Jag saknar de tiderna så mycket, jag vet inte vad jag och Melissa har gjort för att få detta. Men en sak vet ja.... min största mardröm, blir till verklighet.

 

 

Justins perspektiv

”Fucking skit spel!” Irriterad kastade jag kontrollen åt sidan och satte mig på fåtöljen i Ryans sovrum. Jag sträckte efter mitt cola glas som var blandat med vodka som Ryan fyllde på innan vi startade Call of duty, risken var att Mrs.Butler eller Mr.Butler kommer rusande in i rummet. Så vi hade inget annat val än att lägga till cola. Ryan kollade mot mig och log ett hånfullt leende. 

"Vad är det jag ser, har Biebs blivit en dålig förlorare?” jag blängde på honom länge, han log åt hur han hade gått på mina nerver och koncentrerade sig sedan på spelet. En sak jag hatar är när man fucking kallar mig för Biebs. Jag tog ett  hårt grepp om soffkudden och kastade den på honom så att hans kontroll ramlade ner på golvet.
”What the fuck!?” skrek han och tog snabbt tag i kontrollen från golvet innan han blir skjuten.
Headshot stod de på tv:n, han vände sitt huvud och stirrade ilsket mot mig, alltid lika roligt att störa Ryan när han är inne i spelet, vad kan jag säga han blir arg.
”Payback, Justin.. Payback!” Han stängde av tv:n och satte sig på fåtöljen. Plötsligt hördes främmande ringsignaler inne i rummet Ryan drog upp sin mobil från sin ficka och stönade till när han såg vem det var som ringde jag kollade förvirrat på honom. 

”Georgina” sa han och suckade. Jag nickade förstående med ett retligt flin 
”Uh oh någon hamnar i kärlekstrubbel, lycka till bro” sa jag sarkastiskt han himlade med ögonen och svarade. 

”Hey Babe” sa han nervöst i luren. Jag hörde henne skrika från telefonen, såna här samtal fick Ryan typ två gånger i veckan från sin jobbiga flickvän och den här gången var de säkert för att Ryan blev smygfotad när han hånglade med en halvnaken tjej på Lockers fest igår. Flickvänner är absolut inte min grej, för mycket skitsnack och drama. Dem är bara bra att ha när man är uttråkad och när man behöver sällskap i sängen.

”Förlåt de är inte som de ser ut, jag hade bara druckit för mycket och var packad”
...

 ”Du vet att du är den ända för mig Georgina, kan vi inte prata om det här i kväll?”.

 

Jag skrattade åt orden som kom ut från hans mun ”du är den ända för mig Georgina” skitsnack tjejen är totalt blåst, han gav mig en blick som sa att jag skulle hålla käften.               

 

”Aa okej jag kommer förbi vid nio”.

”Nej jag kommer i tid, aa ses babe”.

 

 Med det la han på och la mobilen på bordet, jag höjde på ögonbrynet och flina.
”Seriöst bro, dumpa henne hon är fan ett pain in the ass” han suckade och tog ett klunk från cola glaset och skrockade till 

”Nah, hon är bra att ha i vissa tillfällen”.
”Så vad hände” frågade jag han satt tyst några sekunder innan han börja prata.
”Hon vill att jag ska komma över till henne vid 9 och prata”
”Lycka till med den bro, det slutar alltid bra eller så går det åt andra hållet..” Han tittade förvirrande på mig och hade ingen aning om vad jag snackade om.
”Lyssna det jag menar är att de kan sluta med att hon kastar ut dig från huset eller så kan de sluta med att ni skriker på varandra och sedan låter ni det gå över till aggressivt sex, och bror aggressiv sex är det bästa” han höjde på sina ögonbryn och tittade länge på mig. 
”Vad, har jag rätt eller har jag rätt?” sa jag, 
han skakade på huvudet och börja flina 

”Imponerande, jag menar för att vara du så är de svårt att tro att du vet om sånt här jag menar du är Justin Bieber ” jag fnös till 
”Vad kan jag säga det handlar om sex”.

”Ryan älskling är du hemma?” ropade Ryans mamma samtidigt som hon klev in in i huset, jag kollade mot Ryan och mimade älskling åt honom. Han blängde surt mot mig och ropade snabbt tillbaka.
”Ja mamma vi är i mitt rum och spelar” jag hörde hur Mrs.butler kom upp för trappan och in till Ryans rum.

”Ryan jag har goda nyheter” hon såg ovanligt glad ut, jag menar Mrs.butler är alltid en glädje spridare men den här gången var det någonting speciellt. Jag kollade på Ryan och senare mot Mrs.butler
”Vad är det” frågade Ryan.

”Vi har fått tillstånd att få ta hand om syskonen från Kalifornien” sa hon och log stort jag kollade mot Ryan och han kollade mot mig och jag kunde se hur han hade lite skuldkänslor att han inte hade sagt ett ända ord om det här till mig. Mrs butler började babbla på massa saker non stop.

”Vi måste fixa gästrummen, dem måste känna sig hemma, Ryan du måste följa med och handla, och jag måste köpa kläder och -...  MAMMA!? Avbröt Ryan henne hon spärrade upp sina ögon och kollade storögt mot honom. ”Du pratar för snabbt, ta de lugnt” sa han med en lugnad röst.
”Åh, förlåt gubben jag är bara så glad och nervös hur om det kommer bli jag vill inte att nånting ska gå fel” suckade hon. När Ryan inte gav ett ända tecken på att svara så tog jag chansen att prata.
”Jag har ingen aning vad ni snackar om just nu men..”  jag vände mitt huvud mot Julia.
”Jag vet att du inte behöver oroa dig över nånting för du sprider glädje och kommer få de nu som ska tydligen flytta hit att känna sig hemma”  fick jag ur mig, hon log mot mig och strök min axel.                                                                    

”Tack Justin, du har alltid varit som mina andra son” svarade hon. Jag gav henne ett varmt leende och vände blicken mot Ryan som bläddrade i telefonen,
”Har inte Ryan berättat någonting till dig?” frågade hon och rynkade på pannan med blicken frågande på Ryan. Jag skakade bara på huvudet och kollade på Ryan som fortfarande hade sin blick fastklistrad i telefonen om inte Mrs.Butler var här just nu hade jag seriöst knuffat av honom från soffan.

”Ryan” försökte hans mamma, så att Ryan skulle ge oss uppmärksamhet.                                                

”Mamma” svarade han kort. Hon höjde på ögonbrynet och förstod att Ryan inte ville snacka om det så hon bytte ämne snabbt. 
”Är det där cola, gud jag är så himla törstig” sa hon och räckte sin arm för att ta cola glaset.
”Nej, dri..- ” men vi hann inte säga nånting mer innan Mrs.Butler tog en klunk. Hon gjorde en äcklad min och kollade allvarligt på mig och Ryan. Vi gav henne ett oskyldigt leende och Ryan försökte bytta samtalsämne.

”Så vi ska åka och handla sa du?” sa han och ställde sig upp.                                                                        

”Du unge man, försök inte bytta samtalsämne här, klockan är kvart i två på eftermiddagen och ni dricker det här?!” hon skakade på huvudet och suckade.  ”Jag ska låtsas att jag aldrig hade druckit det där, och börja med maten till ikväll, några önskemål?”.

Jag tittade chockad på henne den Julia jag vet skulle inte släppa självaste ämnet om att vi drack vodka på eftermiddagen. Det handlar säkert om hennes ovanliga humör, och nu när jag tänker på det vilka var det som skulle flytta in till familjen butler. Varför har inte Ryan berättat en ända detalj om några syskon, de kom som en chock när hade han ens tänkt säga något om syskon till mig. Frågorna snurrade runt i mitt huvud, när fuck började jag ens bry mig. Jag skakade huvudet för mig själv för att få bort tankarna, men det fanns fortfarande en liten bit i mig som var nyfiken. 
”Vad tycker du Justin?” hörde jag Mrs.Butler röst avbryta mina tankar. 
”Öh va, tycker jag vad?”
”Lasagne till middag?” frågade hon igen.
”Jaha, varför inte” svarade jag samtidigt som jag ryckte på axlarna hon log mot mig och börja föra sina steg ut från rummet och de blev ovanligt tyst i rummet när Julia försvann.

”Nya syskon huh? när hade du tänkt berätta” frågade jag 
”Jag tänkte bara inte på det” svarade han svagt, jag höjde på ögonbrynet och väntade på att han skulle berätta han kollade på mig och såg min förvirrade blick.

”Du vet att mina föräldrar är dem som vill hjälpa till med allt”.                                                              

”Men om de kommer från Amerika, varför ska de flytta hela vägen hit till Canada?” frågade jag och kollade på honom. Han ryckte på axlarna, och jag förstod att han inte visste varför.
”Okej, fortsätt” sa jag.

”Så de är en tjej som är jämngammal som oss tror jag och hennes lillasyster som ska flytta hit från Calabasas mina föräldrar har försökt skaffa tillstånd för att få bli deras förmyndare i flera veckor och tydligen så har dem fått det nu” sa han, jag kollade på honom och såg att han inte verkade tycka om det.

”Är det bra eller dåligt?” 
”Jag vet inte, jag vill inte ha någon jävla adoptivsyskon i huset som jag inte känner!” röt han till 
”Ah chill bror, de suger jag vet” jag lutade mig bak mot soffan och tittade mot den blanka tv:n. 
”Jämgammal sa du?” frågade jag och vickade på mina ögonbryn.
”Om hon är ful som fan då” frågade han och försökte leka smart.

”Om hon snygg som fan då” ändrade jag och log han skakade på huvudet och börja skratta.

”Typiskt dig, Bieber ska alltid ta upp det bästa i det dåliga!”

 

Kapitel 2 vad tycker ni om justins perspektiv? Kommentera era tankar och vad ni tycker!

En kommentar gör min dag, Tack till dem som kommenterade förra kapitlet inte så jätte många men tror mig de blev hype dance för bara dem haha! Följ Biebsdrew på Instagram där jag kommer upptadera ofta.


8

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 1 - Nightmare

          

Sashas perspektiv

”Sasha jag är hungrig” stönar min lillasyster Melissa, och drar i min arm.
”Lilla söta Mel, måste jag ta det här nu? Säger jag med ett flin, hon höjer sitt ena ögonbryn och kollar fundersamt på mig 
”Jo Gud gav dig händer och fötter för att du ska kunna klara dig i livet, fötterna är tillför att du ska kunna gå, jo du tar ena foten fram och så and-” hon grymtade till med en irriterad blick och sprang ner till köket säkert för att fixa frukost till sig själv mission complete. Jag kollar på mig i spegeln och vet inte hur jag skulle ha mitt hår. Jag bestämmer mig för att ha det plattat.
”Sasha Sasha” hörde jag Mel ropa när hon kom in rummet jag kollade bak och ser hur Mel springer fram mot mig och drar ner mitt huvud mot hennes öra 
”Mamma har gjort det igen” viskade hon med rädsla jag vände mitt huvud mot hennes ansikte och ser skräcken i hennes ögon. Jag springer ner för trapporna och in till köket. Nej nej nej. Det fanns tomma öl burkar och blod överallt, jag gick in till köket och kollade på diskhon och såg en blodig kniv. Paniken föste i min kropp, vad har mamma gjort? Tänk om hon är skadat? Jag sprang uppför trapporna och in till mammas rum. Där låg hon, sjuk och desperat. Jag gick sakta fram till henne och drog fram hennes arm, hon hade skurit sig själv.
”Sasha?” jag kollade bak och såg Melissa där. Jag gick fram till henne och kramade om henne.
”Gå ner och ta på dig din jacka, Chris kommer för att skjutsa oss” viskade jag i hennes öra. Hon nickade och gick in till vårt rum. Jag kollade bak mot mamma och gled ner på golvet frustrerat, allt det här skulle aldrig hända om inte pappa skulle ha lämnat oss, han stack med sin nya tjej och flyttade bort. Vart? Vet inte han skickar pengar till mig och Melissa anonymt för att vi inte ska kunna få veta vart han finns. Han säger att det blir bättre, han vill inte att vi ska träffa honom för han kommer få skuldkänslor. I början ville jag inte ha något med honom eller hans pengar och göra jag var så arg och sårad mest sårad, Men vi behövde pengarna jag, Melissa och mamma. För att kunna ha råd med att köpa nya kläder till Mel, hyran, mat och mammas mediciner. Jag vill inte att mamma ska bli sjuk, Jag lägger min fritid på att vara hemma. Jag har inte ens varit på fester. Hur många gånger? 3-4 gånger. De ända Jag vill var att mamma ska bli frisk igen, Jag vill inte att man tar oss från henne. Jag vill inte lämna henne. De där jävlarna från socialen kan komma när som helst. Det är min största mardröm, att de ska komma och ta mig och Mel från mamma och att de kanske splittrar mig och Mel vem vet och vart ska mamma vara? i sjukhuset? hell to the no jag ska vara med min mamma och ta hand om henne. Fast än det kan vara hemskt, att vakna varje morgon och hoppas att allt har blivit bättre, att mamma börjar bli bättre, vårt liv börjar bli bättre. Men nej, och hela huset? ..förstört. Jag kunde inte hejda tårarna som börja rinna ner en efter en. Om mamma är helt förstörd, då rasar allt samman och vi börjar från ett igen. 
”Sasha är du kl-.. Sasha varför gråter du?” jag torkar snabbt bort tårarna och såg Mel stå vid dörr kanten.
 ”Jag fick bara något i ögat” ljuger jag snabbt och reste mig upp. Jag steg fram till henne och när jag stod framför henne hukade jag mig ner i hennes nivå och kollade in i hennes ögon, de började vattnas och hon flög in i min famn. Jag kramade om henne tryggt och strök sakta hennes hår. 
”Allt kommer bli Mel, de jag lovar dig” sa jag tröstande.
 Hon borrade in sitt huvud i min hals och jag kunde känna hur blöt det blev av alla hennes tårar.
Hon snyftade till och nickade medan hon reste sig upp. Jag höll mjukt om hennes hand och log.
Innan vi rörde oss neråt lämnade jag mammas rumsdörr på glänt och sprang ner för trappan
nör jag tog fram mina låga vita Converse skor hörde jag hur Chris tuttade utanför
vår skjuts var här.


”Melly, jag tror du är framme” säger Chris och kollar på Melissa genom den inre backspegeln.
Chris en av mina allra bästa vänner, samt den ända som får kalla Melissa för Melly.
”Ja, hej då tack för skjutsen” säger hon och ger oss en varsin puss på kinden. Bilturen till vår skola gick ganska långsam, ofta brukar jag snacka och skratta med Chris. Men idag verkar han fatta att jag inte var på humör. 
”Hur mår du” frågar Chris efter ett tag jag kollar upp mot honom och ger honom ett svagt leende
”Bra” svarar jag och sedan kollar tillbaka ut från fönstret.
”Du verkar inte bra Sasha, är det något som stör dig” jag kollade på honom igen, den här gången lite irriterad 
”Jag sa jag mår bra Chris, Tack för att du fråga” jag kollade ut igen, men började få skuldkänslor.
Jag borde inte svara så drygt jag vet att han menade väl. 
”Chris förlåt, Jag bara vaknade på fel sida och du vet, lite tjejgrejer” ljuger jag igen. Jag hade inte ens mens. Han kolla mot mig och ler
”Det är lugnt, jag förstår” säger han jag fnittrar till 
”Så du vet hur det känns att ha mens?” frågar jag med ett flin på läpparna. Han rodnar och kollar bort för en sekund och senare kollar tillbaka på mig.
”Fuck you Gonzales” säger han, jag skrattar och kollar ut genom fönstret igen.

När vi kom fram till skolan hade jag sagt hej då och tackat för skjutsen till Chris. Jag gick till mitt skåp och hoppades på att se Cassie där, men hon syntes inte till. Jag drog fram min mobil och messade henne.


To: Cassie

- Var är du?

Jag öppnade mitt skåp och drog fram min kemi bok, och stoppade in min väska i skåpet. Jag gick upp till kemi salen och såg hela min klass stå utanför dörren.  Jag nickade och svarade lite svagt hej mot några och lutade mig sedan bak mot väggen som jag kort efter fick sällskap av Josh.
”Whats up,Gonzales?” sa han med ett leende och la sin arm om min axel
jag svarade ett enkelt hej och gav honom ett leende. 
 Jag drog fram min mobil för att se om Cassie hade svarat

From: Cassie
- Jag är sjuk:(

 

Jag kollade samtidigt på klockan 9.15 lektionen skulle ha börjat för en kvart sen, ett leende spred sig på mina läppar 
”HÅLLTIMME” tjöt jag till och alla kollade på mig men började jubla av glädje de med. Jag sprang ner till mitt skåp och lämnade tillbaka mina böcker och drog ut min väska, jag kollade i min plånbok om jag hade pengar, 68 kronor perfekt. Jag sprang ut från skolbyggnaden och sprang till närmaste livsmedelsbutiken. Jag köpte chips och glass och sedan gick jag hem till Cassie som bara bodde 5 minuter fån skolan.

Jag knackade på Cassies dörr två gånger innan hon hann öppna. Hon såg helt förfärlig ut, Hennes näsa, öron och kinder var röda. Hon hade knutit upp håret till en slarvig knut, och hon hade på sig sin rosa morgonrock och vita kanin tofflor. 
”Sorry, vi vill inte köpa sex” säger hon och stänger dörren. Jag skrattar och öppnar hennes brevlåda
”Då får jag väll äta upp allt det här helt själv” ropar jag genom den. Hon öppnar dörren på mindre än en sekund
”Vad har du med dig?” jag öppnar upp påsen och visar henne det som finns inne i den. Hennes ögon blir större och hon tittar på mig som om att jag precis hade räddat hennes dag. Hon öppnar dörren och jag gick in.
Jag satte mig på hennes säng och Cassie i den mjuka stolen, hon drog ut glassen från påsen och öppnande chips påsen.
”Skolkade du från lektionen?” frågar hon med munnen full med chips.
”Nä, vi hade hålltimme” hon nickade som svar. Jag vet inte om jag vågar berätta om det som hände med min mamma. Jag menar Cassie är min bästa vän och jag kan berätta allt till henne, men innan jag kunde hejda mig flög orden ur mig. 
”Cassie, Mamma har gjort det .. igen” viskar jag och kollar ner. Jag kunde känna hur hennes ögon stirrade på mig. Jag kunde inte hålla mig, jag började gråta. Cassie ställde sig upp och kramade om mig 
”Sshh, allt kommer bli okej” sa hon och smekte hennes hand över min rygg. 
”Nej, inget kommer bli bra, Vet du hur rädd Mel var? Vet du hur jobbigt det är att veta att en 8 åring, ska få se sin mamma-” jag började stor gråta igen, jag kunde inte fortsätta prata om det. Jag kollar upp mot klockan och ser att det var dags för mig att gå till skolan men jag orkar inte, så jag bestämmer mig för att gå hem. Gå hem och ge mamma hennes mediciner, det kanske lugnar ner mig. Cassie kramar om mig vid ytterdörren och jag rörde mig hemåt.

 

När jag stiger in i huset, så var de två par nya okända skor vid dörren, Har vi fått gäster? Vi får aldrig gäster. Jag drar av mig skorna och jackan sedan gick jag in mot vardagsrummet. Där satt en kvinna i kostym som satt och pratade med mamma, de kollade upp mot mig. Jag kollade på mamma, Hon hade på sig en t-shirt som borde ha varit vit, men är grå av smuts. Hon hade på sig en större cardigan och ett par mjukis byxor. Jag kollade på kvinnan och hon kollade på mig. 
”Du måste vara Sasha Maria Gonzales” säger kvinnan och ställer sig upp och räcker ut sin hand 
”Jag heter Taylor Johnsson, Jag jobbar för Socialen” Jag kollade snabbt på henne mitt hjärta började klappa dubbla takter, Jag började svettas
”V-vad g-gör d-u h-är?” frågar jag nervöst, jag var nervös väldigt nervös.
”Din mor har ringt in och anmält sig själv, jag förstår att det här är jobbigt, Men jag lämnar dig och Diane för en stund” säger hon och går ut ur rummet. Jag kollar på mamma och hon stod där och hade blicken nere på golvet och vägrade möta min blick. Jag stirrade på henne arg och såg att hon hade bandage runt sin arm.
”Sasha, älskling förlåt. Men jag klarar inte av det, jag vill att ni lever ett normalt liv inte med en alkoholist som jag. Jag gör det för er bästa. Jag lovar att jag ska försöka bli bättre så fort som möjligt, så att jag får tillbaka er” sa hon tillslut och lyfte blicken från golvet och tittade in i mina ögon, jag visste inte vad jag skulle göra, jag kände mig helt förlamad.
”Snälla Sasha, du är en stark tjej, de har du alltid varit ta hand om Melissa och snälla gör inte det här svårt för oss” fortsätter hon. Hon kommer sakta fram mot mig
”Varför sa du ingenting, varför sa du inte att har ringt socialen” fick jag ur mig som en sårbar viskning de kändes som att om jag pratade högre skulle jag bryta ihop och tappa kontrollen.
”Förlåt, jag kunde inte säga det, att bara se er mer besvikna än vad ni redan är. Jag skulle inte klara av det, snälla förstå att de här är de bästa för er” en tår slank ner till hennes kind, hon torkade snabbt bort den och tittade in i mina ögon. Hon gick fram ett steg närmare och kramade om mig jag stod helt förstummad utan att besvara kramen.

”Förlåt Sasha!” grät hon när jag var i hennes famn. Jag drog fram mina händer och kramade tillbaka. Jag kunde känna lukten av sprit, jag mådde lite illa, men jag ville inte att kramen skulle sluta.”Ta hand om henne, Jag älskar er, så mycket” viskar hon i mitt öra. Jag kände mig som en liten unge. Jag började drömma bort, om när allt var så bra. När mamma och pappa levde lyckliga. Jag saknar de tiderna så mycket, jag vet inte vad jag och Melissa har gjort för att få detta. Men en sak vet ja min största mardröm, blir till verklighet.


Första kapitlet, vad tycks? låter de spännade? men här får ni iallafall veta lite om Sashas liv och nästa kapitlet är i Justins perspektiv.
Kommentera gärna!

1

Postat i kategorin Karaktärer

Karaktärer - Sacrifice for love 
 Huvudrollen
Justin Drew Bieber, 18 

 
Huvudrollen
Sasha Gonzales, 17
 

Ryan Butler, 18
Sashas styvbror och Justin biebers bästavän
 
 

Melissa Gonzales, 8
Sashas lillasyster
 

Cassie Jefferson, 17
Sashas bästa vän hemma i Kalifornien


Chris Meraz, 18
Sashas andra bästa vän hemma i Kalifornien
Jasmine Villegas, 17 
Skolans populäraste tjej i stratford


Jessica Jarrell, 17
Sashas närmaste vän i Stratford

 
Jake Cortez 17
Sashas ex pojvän i Kalifornia
 

Lana Patridge 17
Georgina Sparks 18
Ryans nyvarande flickvän. 


Mike Sevani 17
Sashas bästa kill kompis i Stratford


 
Julia Butler
Ryans mammaBrad Dicaprio 30
Hemlig** 

 
Cody Dicaprio 15
Medlem i Brads gäng.

 
Joe Mclntire 21
Medlem i Brads gäng.


 
Victor Montanti 20
Medlem i Brads gäng.

 

James Stogner 24
Medlem i Brads gäng.

 
Steven Mckenzi 29
Medlem i Brads gäng.

 
Victora Justice 17


 Vad tycker ni om karaktärerna? Kommentera!0

Postat i kategorin Sacrifice for love

Handlingen - Sacrifice for love

Sasha Gonzales är en 17 årig tjej från Calabasas Kalifornien. Hon bor med sin sjuka mamma, och 8 åriga lillasyster. Sasha är en ganska populär tjej i skolan, fast när de kommer till hennes hem har hon det väldigt jobbig med sin mamma som är en alkoholist. Sasha har alltid varit tvungen att köpa kläder,mat och mediciner till både sin mor och syster. Men allt förändras i hennes liv när Sasha och hennes lillesyster förs bort till en rik fosterfamilj i Canada,Stratford som består av Mr Butler, Mrs Butler och deras 18 åriga son Ryan Butler. Ryan Butler som är Justin Biebers bästa vän.

 

Justin Bieber, 18 år som bor med sin mamma Pattie Mallette. Han är Snygg, han festar nästan varje helg men har också andra saker att ta hand om som ingen i hans skolliv vet om. Han är tjejernas drömkille, och nästan alla tjejer i skolkorridoren ger honom flörtiga blickar och drömmer om att bli hans en dag, men justin får småningom ögonen bara för en tjej som flyttar in hos hans bästa vän Ryan Butler. Men håller kärleken länge för justins beteende och hemliga liv..dedu läs novellen för att få reda på mer om Sashas och Justins liv

Justin är INTE KÄND i den här novellen 

 

 

Vad tycker ni om handlingen? kommentera gärna!