24

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 27 - Don't say a word


 
Innan han avbröt kyssen för att hämta andan bet han min underläpp mjukt och drog den med tänderna. Jag andades häftigt och han lutade sin panna mot min. Han hade tagit min andan och stod själv helt oberörd framför mig. Jag tog ett sista djupt andetag och viskade
"Tack för skjuten" mot hans läppar. Han nickade och vände sig om för att sedan lämna mig kvar där och åkte iväg. Jag rörde mina fingertoppar just där Justins läppar var för några sekunder och kunde inte fatta det.
Jag kysste Justin.. 

Sashas perspektiv
"Jag går nu" ropade jag ut till Julia innan jag smällde igen ytterdörren och gick stigen mot grinden. Jag orkade inte alls spendera en minut till i det där huset, så jag bestämde mig för att gå ut och ta lite friskluft. Allt jag vill var att rensa mina tankar, komma bort från den ända tanken som satt fast i mitt huvud, kyssen. Hela den där händelsen försökte jag poppa ut från mitt huvud. Han gjorde det för att han tyckte synd om mig, det måste vara så. De omöjligt att han skulle göra det med sin vilja. Jag var besviken på mig själv varför jag inte kunde motstå. Jag skakade på huvudet och fortsatte min väg mot parken. Jag satte mig på en bänk som befann sig ett längre avstånd från fotbollsplanen. Jag iakttog killarna som sprang efter bollen och letade efter Justin med blicken. Besviket kollade jag bort, varför bryr jag mig ens, Justin är killen som bara är ute efter en grej. Jag måste sluta bry mig innan han tränger sig in under mitt skin och sårar mig.

"Här sitter du helt ensam" hördes en mörk röst. Jag kollade snabbt upp och såg Brad stå framför mig med ett brett flin. Nervositeten steg inom mig. Brad verkar vara en jätte trevlig man, men man kan inte lita på vem som helst. Vad om han bara försöker få mig bli bekväm runt han och sedan händer det värsta. 
"Får jag?" sa han och gjorde en gest med händerna till sittplatsen bredvid mig. Jag fuktade mina läppar innan jag nickade till svars. Han satte sig bredvid mig och gav mig ett leende.
"Vart är din hund?" sa jag nyfiket. Det här var den ända gången jag hade sett honom utan sin vita hund. Han skakade roat på huvudet.
"Hon är hemma, jag har redan gått ut med henne idag" 
"Och ändå är du här? just framför mig?” slank jag ur mig utan att tänka mig för. Han rynkade på pannan och kollade besviket ner på marken.
"Jag visste inte att det här var ett privatställe" muttrade han och höjde på sitt ena ögonbryn. Jag kollade skamset ner på mina händer och ångrade snabbt orden som jag hade sagt till honom innan.
"Förlåt, jag menade inte, Det är bara de att varje gång jag befinner mig utomhus så ser jag dig i min närhet" andades jag ut.
"Det känns som att du-" 
"Följer efter dig" avbröt han min mening. Jag pressade mina tänder hårt mot min inner kind. Tänk om det är nu han attackerar. Han suckade och kollade på mitt nervösa ansiktsuttryck som jag försökte dölja. Jag kände hur mina handflator började svettas och mina egna andetag blev svårare att andas ut för varje sekund. Han la sin hand mjukt på min axel och jag hoppade till.
"Sasha, lugn jag är inte här för att skada dig" sa han allvarlig och kollade lidande mot mig. Jag lugnade ner mig. hans beröring fick mig konstigt nog att känna mig trygg. Jag andades ut ett andetag som jag hade hållit in. Jag nickade och försökte trycka fram ett leende, han ryckte på mungipan.
"Så hur mår du idag?" 
"Jag mår bra" svarade jag kort "Dudå, hur mår den skrämande manen?” skämtade jag.
"För att skrämt livet på en oskyldig liten flicka så känner jag mig rätt imponerad och farlig" Jag flämtade skämtsamt och han började skratta. 
"Men jag kommer aldrig skada dig, det måste du veta" sa han skarpt. Jag nickade hastigt. Att han skulle skada mig gjorde inte mig rädd längre utan att hans humör ändras hitt och ditt på några minuter. Han slingade ut sin mobil från sin bakficka och knaprade på den. Jag vände blicken mot planen och såg nu att tjejer hade anlänt på platsen, blev inte förvånad när jag fick syn på Jasmine där, men det som fick mitt hjärta stanna i nån sekund var att hon satt på stenblocket i Justins knä, samtidigt som han kysste hennes nacke. Jag knep ihop mina ögon och suckade lågt.
"Smile" sa Brad och höll upp kameran. Jag täckte snabb mitt ansikte och han skrattade.
"Kom igen, jag vill bara prova, om den här telefonen är till någon nytta" jag skakade på huvudet och började skratta. 
"Okej, jag har lagt undan den" jag kikade fram mitt ansikte och han knäppte en bild. Jag skrattade och gav upp. Han slutade fota mig också och kollade bekymrad ner på telefonen.
"Hur hanterar man dem här" jag flyttade mig närmare honom och granskade skärmen.
"Här sätter du på blixt" sa jag och pekade på knappen "Och här ser du dig själv" sa jag och tryckte på knappen som ändrades till framkamera. 
"Åh där ser jag mig själv" tjöt han överlyckligt, jag skrattade åt honom. Har aldrig sett någon så överlycklig bara för en framkamera. Jag gav honom ett stort leende men det här leendet var riktig, han fick mig tänka på annat.
jag ställde mig stadigt upp när jag skymta Jessica där alla andra var.
"Jag måste gå nu" sa jag till Brad. Han nickade förstående
"Tack för att du höll mig sällskap, du är väldigt trevlig och underhållande tjej" sa han och jag log innan jag vände mig och gick min väg mot dem andra. Jag gick till JJ och killarna som spelade fotboll, jag ville vinka en sista hej då till Brad men jag kände att det var för mycket. Jag kom fram till killarna och de alla hälsade på mig.
"Yo, Sasha vill du spela?" Ropar Richard från andra sidan av planen. Han passade bollen till mig och jag tog lätt emot den med min fot.

"Snart" ropade jag och passade tillbaka, jag vände mig om för att hälsa på Jessica men hon var borta med att flirta med snygga killar. Jag tittade till på Brad men platsen vi satt på var helt tom. Han hade nog annat för sig. Jag log för mig själv när det som ahde hänt innan med Brad kom upp i min hjärna, mannen kunde inte ens ta bilder med sin telefon. Han är en rätt schyst man, fast jag vet inte om jag borde hålla mig borta från honom. Han har ju varit skum sen dag ett och nu är han som min bästa vän. Fast så länge han inte stoppar in mig i en baklucka o kidnappar mig är jag nöjd.

"Varför är du så glad?" Frågar JJ samtidigt som hon räcker mig en kall läsk, jag tog emot den och tog två stora klunkar och njöt över hur den kalla vätskan rann ner min strupe.

"Vacker väder, bra dag" sa jag och gav tillbaka hennes läsk. Jag tittade runt parken när min blick fastnade på något jag helst inte ville se. Där stod  Justin tillsammans med Jasmine, de stod och åt nästan upp varandra. Jag kollade snabbt bort och tittade ner på mina lår, jag kände mig konstig. Det var som en stor klump. Var jag avundsjuk? Nej, Sasha. Jag ville skaka bort tankarna så jag sprang upp till killarna som spelade fotboll. Jag blev placerad i en lag och vår lilla match var i gång.

 

 

 

Jag knuffade Jasmine ifrån mig för den 150: onde gången, bitchen kan inte låta mig vara.  Hon bakade från mig lite och fnissade, jag kollade äckligt tillbaka och ignorerade henne. Jag kollade på Ryan som satt vid Georgina. Jag tittade runt i parken för att se vad som hände runt omkring, jag tittade runt och såg Sasha spela med killarna. Jag visste inte hon kunde spela, jag känner inte tjejen. Jag trodde hon var tjejen som var tyst och höll sig för sig själva och slutade med att hamna i mentalsjukhus. Men Sasha, det är något med henne soom får mig vilja kom åt henne mer. Antagligen vill jag bara knulla henne och sticka, så försvinner hon hoppningsvis från mina tankar. Men det kändes fel, det är därför jag inte ens har försökt göra någonting. Jag kollade på henne och hon var vacker.. nej sexig. Hon kunde vara världens största bitch men samtidigt den snällaste människan i världen, och hon kysste mig. Jag har haft flera läppar över mina men hennes var det något speciellt med, den var .. perfekt. Okej Justin det räcker med den här kärleks tankarna. Jag kollade på Ryan och drog mobilen från hans hand.

”What the fuck dude?” sa han och kollade på mig konstigt.

”Jag drar, ska spela fotboll” sa jag och lämnade tillbaka mobilen till honom. Han nickade och vi gjorde en handshake och jag lämnade honom. Och precis bakom mig sprang Jasmine bakom mig.

”Justin vart ska du” pep hon.

”Bort från dig bitch” sa jag argt.

Hon blev tyst och gick bara efter mig, ger hon aldrig upp? 

 

 

 Det stod precis 2-1 till laget jag var med i när Justin och hans lilla leksak kom.

"Hey Richard, i'm in" ropade Justin samtidigt som han drog av sig sin tröja så att hans rutade mage syntes. Jasmine måste ha märkt mig stirra för precis då gick hon fram till Justin och la sina händer och kysste hans läppar i en äcklig kyss, för mig såg den äcklig ut i alla fall. Jag vände mig om och såg hur Jessica kollade på mig som om hon kunde se allt jag kände i min själ. Jag skakade på huvudet och Justin fick plats i motståndare laget, han tittade på mig och log ett gullig leende och jag log tillbaka. Matchen hade precis börjat innan Fru slampa var tvungen att avbryta.

"Jag vill också spela" tjöt hon. Alla gav varandra en konstig blick och Richard bara nickade. Hon ställde sig mitt i planen och väntade på att någon skulle börja spela, den här tjejen behöver seriös hjälp. Justin gick fram till henne och tog tag om hennes tröja. Han drog henne bak så hon kunde vara back. Hon la armarna i kors och suckade barnsligt. Matchen började och Justin var snabb och tog bollen, jag sprang framför honom och han tittade på mig.

"Jag visste inte du spelade fotboll" sa han och jag hoppades på att han var imponerad när han så. Jag tog bollen och sprang därifrån, jag blev stoppad av motståndarna så jag dribbla förbi dem. Jasmine kom gående mot mig och jag gick lätt förbi henne innan hon gjorde en dramatisk fall på golvet.

"Aah, min fot" tjöt hon. Var hon fucking allvar? Jag stannade och kollade irriterad på henne.

"Du trampa på min fot bitch" strek hon, jag kände hur jag började bli mer arg än irriterad så jag struntade helt i henne. Killarna kom och Jasmina skrek dramatisk en gång till, jag hade lust att ta och trampa på hennes fot på riktigt. "Kom" sa Justin till henne strängt, hon ställde sig upp och Justin tog med henne till bänkarna. Och vi fortsatte spela. Matchen slutade och några killar jag inte kände hade gått hem, jag gick till Jessica och satte mig bredvid henne och Richard kom direkt efter.

"Hey, Sasha du borde följa med till Cali för en fotbolls turnering" sa Ric och log.

"Va?" sa jag som inte fattade en ord av de han sa.

"En turnering, i Kalifornien vi behöver bra spelare, du skulle passa perfekt" jag skrattade och skakade direkt på huvudet. Det sista jag vill är att åka tillbaka till kalifornia och sedan vilja stanna kvar.

"Kom igen, vi behöver någon som du" sa en kille jag inte visste namnet på.

"Nej tack" sa jag.

"Sasha, snälla?" Frågade Ric gulligt." Även om jag kom, är det ju bara killar" sa jag.

"Nej, bara man representerar sin skola" jag nickade och såg att Justin satt bredvid oss också.

"Jag tänker på det" sa jag bara så att de skulle sluta tjata. De nickade och gick iväg så det bara  var Justin och Jessica kvar.
"Sasha du spelar bra, du borde åka" sa Justin, gav han just mig en komplimang?

"Tack, vi får se" sa jag och han log ett gullig leende en gång till samtigit som han kom fram till mig och pussade mig på kinden. Jag kollade generat ner och kände hur mina kinder blev till rosa. Jessica gapade stort när Justin hade gått, jag la handen över hennes mun.

"Säg inte ett ord" sa jag och lämnade parken fort innan hon skulle springa efter mig och skrika pinsamma saker.


KOMMENTERA! ♥

26

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 26 - He took my breath

 
 "Great, så nu ska du inte snacka heller? Lyssna klockan är tio på kvällen och jag har haft en lång skoldag och jag är hur trött som helst, så om du kan vara snäll och gå din väg genom andra sidan av bilvägen skulle jag vara sjukt tacksam" sa jag fast denna gång hur lugnt som helst. "Oh my god, berätta mer" sa han i en sarkastisk tjej röst, jag spände min käke och jag ville bara dra av hans skalle."Fuck you" sa jag och gick iväg. Han sprang efter mig och jag fortsatte att gå iväg.  "Sasha vänta" ropade han. Jag stelnade till och vände mig om.

Sasha´s perspektiv
Jag stönade högt och tryckte kudden hårt mot mitt ansikte men jag kunde fortfarande höra dem irriterande skratten från nedervånningen. Så jag gav upp min sömn och reste mig upp för att gå in till badrummet och fräcsha upp mig lite. Jag knöt upp mit hår i en bulle samtigt som jag gick ner för dem långa trapporna, man hörde fortfarande fnitter och skratt av en tjejröst vid köket och vem den nu är kan bara slänga sig i väggen och hamna i koma. En sak jag verkligen hatar är när jag blir väckt så här tidigt. Jag gick in i köket och såg Georgina? Sitta i Ryans knä. "Godmorgon Sömntuta" sa Julia bakom mig, jag vände mig om och gäspade godmorgon tillbaka. Hon log och gick förbi mig. Jag kisade med ögonen så att jag kunde se vad klockan var. Det var suddigt men de tog en tid innan jag såg att klockan var runt 10. Jag suckade och vände mig om för att sedan krocka in i nån muskulös kille. Vilken fick mitt huvud snurra runt i några sekunder. Jag hatar morgornar, Klockan är 10 och alla ska vara i min väg. Jag kollade upp och såg Justin ansikte framför mig och märkte inte förrän nu hur nära vi stod. Jag backade några steg och drog bort blicken från han. 
"Tro inte att det är tidigt Sasha, klockan är tio i ett på eftermiddagen" sa Mrs butler och jag spärrade upp min ögon, hur visste hon? Hur kunde hon veta att jag? Äsch bäst att jag slutar tänka innan hon fattar vad jag tänker på nu.
"Jag är inte synsk Sasha, jag såg på ditt ansiktsuttryck, man brukar få se den när jag väcker Ryan tidigt på morgona" jag nickade och hörde ett fnitter. Jag kollade mot personen som inte alls hade emot att väcka mig. "Hej Sasha" sa hon glatt och vinkade med handen. Jag kollade trött på henne och vinkade lite tillbaks med handen. "Vart är Melissa" sa jag och satte mig på en av bar stolarna.
"Åh jag och Ryan lämnade henne hos en kompis, din lilla syster är så söt, hon borde vara lycklig lottad att ha dig som syster" Sa Georgina och gav mig ett stort leende. Jag såg Ryan flina retligt och jag vände snabbt mitt huvud mot Georgina och log.
"Jag ska på ett viktig möte, nu, så ni har huset för er sjävla i dag" kom Julia in med en kappa. Alla nickade och Georgina satt där med världens största leende. Justin satte sig bredvid mig med ett glas vatten
och tog några klunkar
"Föresten, Sasha glöm inte ditt pass i skolan idag" sa hon allvarligt. Jag himlade med ögonen och reste mig upp för också ta ett glas vatten som Justin sucktade med.
"Sasha" sa hon och drog ut på A:et. Jag vände mig om mot henne och nickade.
"Jag lovar" Hon gav mig ett leednde och vände sin blick mot Justin.
"Åh justin, vi har planerat en grillfest snart, jag ska ringa och prata med din mamma om det" han nickade och hon sa ett sista hejdå innen hon försvant från köket och ut genom ytterdörren. Jag pustade ut la glaset i diskmaskinen.
"Vad är det för pass du har, är inte det typ Lördag?" Jag hoppade till av närheten mellan mig och Georgina.  Hon tittade nyfiket på mig och jag ryckte på axlarna. 
"Skolproblem" Jag gick förbi henne och försökte bli av med henne. Men hon följde efter mig upp för trappan. 
"Kommer du ihåg mig från festen?" sa hon glatt. Jag stanade och la huvudet på snett för att titta noga på henne. Hennes blonda lockar och hennes leende som alltid har plats på hennes läppar såg bekanta ut.
"Nej eller jo, jag vet inte" tvekade jag.
"Jag kommer ihåg att du heter Georgina men inte om jag har träffat dig" Ryan skrattade bakom henne och skakade huvudet.
"Det där var det mest fucked up saken som jag har hört kommit ut från din mun" Jag ignorerade han och Justin började skratta. 
"Jag är Jessicas vän" Jag log åt henne och räckte fram min hand.
"Okej, jag är Sasha trevligt att träffas" försökte jag och vara trevlig. Hon fnissade och tog mjukt emot min hand.
"Jag vet vi har träffats förut" Jag nickade sakta på huvudet och försökte få in hennes namn "Georgina" i mitt huvud. Kanske om jag bara nickar så lämnar hon mig. 
"Jag tror inte hon kommer ihåg dig Georgina" flinade justin. Fan. "Fucked up hjärna,det var de jag sa" snäste Ryan. Jag blängde på han. 
"Vänta? är inte du tjejen Ryan ropade efter som en liten hund när vi skulle fixa någonting att dricka" hur kunde jag ens glömma bort. Hon nickade glatt och vände sig om mot Ryan som blängde på mig, jag log mot han.
"Jag är Ryans flickvän" sa hon och jag höjde på ögonbrynen. sa hon flickvän?
"Varför ser du så förvånad ut?" Jag skrattade lite och skakade på huvudet.
"Jag visste inte att Ryan kunde få en flickvän" Justin hostade och började skratta. Hans skratt var så gulligt och smittande. Han fick mig le men Georgina avbröt mig när hon viskade. 
"Men han ä bra i sängen om du bara såg hans stora k--" 
"Euw, sluta, neeej" avbröt jag henne och drog upp handen så hon skulle sluta prata. 
Jag kollade äcklat på henne och hon började skratta.
"Euw" sa jag en sista gång innan jag vände mig om och gick in i mitt rum. 

 
Jag höjde på mina ögonbryn när Sasha försvann in i sitt rum. Kaxigt jag gillar. Jag kollade in hennes rumpa när hon gick iväg och jag förnekar inte att hon har en sexig bak. Georgina gick in med Sasha i rummet och Ryan suckade.
"Ryan, du blev nyas bombad av din lilla syster" han vände snabbt sitt huvud mot mig.
"Hon är inte min fucking lilla syster" Jag himlade med ögonen och gick in till rummet Georgina och Sasha befann sig. Det var en dubbelsäng i mitten av rummet och färgarna på väggen var i en begie färg vilket fick rummet att se mer fräsch ut. Sasha låg utmattad i sängen och stönade av tröttheten. Jag gick obekvämt fram till sängen och slängde mig ner i sängen bredvid henne. Jag la mitt huvud bekvämt på kudden och flina mot Sasha som hade ett obeskrivligt ansiktsuttryck, den var mållös. Jag la mina fötter ovanför hennes ben och låg där bekvämt. 
"Vad är det här?" Hörde jag Georgina. Sasha lyfte sitt huvud och kollade på föremålet Georgina höll i. Det var nån slags väska som hon visade upp. Sasha rynkade på panna och kollade underligt på Georgina.
"En väska?" Sa hon mer som en fråga.
"Kan jag får den?" Sasha höjde på sitt ögonbryn och kollade på Ryan som satt vid en mjuk stol lekande med mobilen. 
"Ehm visst" sa hon bara och la ner sitt huvud på kudden igen och gäspade.
"Och den här kammen?" Sa Georgina igen. duma blondin som aldrig kan hålla käften. 
"Mmh visst" mumlade Sasha utan att kolla vad det var. 
"Ska du ge henne allt du har nu också" viskade jag så bara hon hörde. Hon skakade på huvudet. 
"Skulle aldrig ge bort min säng" sa hon och gosade ner sig i sitt täcke. 
"Oh, Sasha den här laddaren--" Sasha kollade förtvivlad mot mig och kollade snabbt upp mot Georgina.
"Min laddar?, mår du bra Georgina?" Brast hon ut. Jag skrattade och Ryan vaknade äntligen ut från sina lilla värld, och kollade vad Georgina gjorde som att hon var hans lilla hund, han behövde vakta varje minut.
"Nej Georigna" sa han 
"Men jag skulle bara--" 
"Jag sa nej,och en laddare? Hur dum i huvudet kan du vara?" Avbröt han henne. Hon släppte sakerna och kollade sårat på sina händer. Jag flinade och Sasha slog till mig hårt på huvudet. Jag la min hand där och kolade med mörka ögon mot henne.
"Hur kan du skratta, när hon är ledsen?" 
Jag lugnade ner mig och började flina igen. Hon himlade med ögonen och slog till mitt huvud igen,
"Asshole" mumlade hon som att jag inte kunde höra. Georigna sprang ut från rummet och Sasha flämta till.
"Ryan, vad gör du spring efter henne?" 
"Vadå, vad har jag gjort?" Frågade han. 
"Jag trodde hon var din flickvän" svarade hon och kollade äcklat. 
"Hon är det, men i bland är hon bara för mycket" sa han lugnt, jag är förvånad att han inte blev ilsken på Sasha som snackar med honom sådär. Han hatar henne framför allt. Hon suckade.
"När du förlorar henne ska du säga att hon var för mycket då?" 
"n-nej" Han skakade på huvudet och reste sig upp för att gå efter Georigna.
"Get her boy, men skrik inte för mycket i sängen vi vill inte höra" ropade jag efter honom. Sasha kollade på mig och jag började flina. 
"Varför flinar du?" Log hon. 
"Åt dig" hon rynkade på pannan och drog bort mina fötter från hennes ben för att bytta plast så hennes ben låg gränslet över min mage. 
"Vad har jag gjort?" 
"Kontrollerar Ryan, trodde aldrig att han skulle lyssna på dig" hon flämta till och såg besviket på mig
"Vad är det för fel på mig?"
"Låt oss bara säga att du är den sista personen han skulle vilja tillbringa med" Hon nickade sakta och gav mig ett leende som jag här ifrån kunde se var fejk. Det är någonting med henne som får mig bli nyfiken. Jag ser bara in i hennes ögon och jag hittar allt, Sorg, ilska, glad men samtidigt.. Övergiven. Jag vill veta hennes historia. jag har ingen aning vad som händer med mig, jag är fan ingen som bryr sig men jag kan inte undvika faktan över att jag vill veta vad hennes svaga punkter är. Jag såg att hennes kinder blossade upp i en röd/rosa nyans. Hon gömde sig bakom sitt hår och kollade ner. Jag studerade hela hennes ansikte, åh fuck hon är vacker. Jag menar sexig.
Hon knuffade lite på min axel och rodnade mer. "Sluta kolla på mig sådär" fnissade hon.
"Hur då?" Log jag och fortsätta studera henne.
"Exakt sådär" sa hon och stirrade in mina ögon, Direkt när vi fick en ögonkontakt bröt hon den. 
"Förresten, jag visste inte att du hade mod att slå mig för några minut senare" Avbröt jag tystnade och kollade utmanande mot henne. 
"Som jag sa förut, Jag är inte rädd för dig, Bieber" fnissade hon. Jag höljde på mitt ena ögonbryn.
"Verkligen" sa jag och höll om hennes ben.
"Som att hålla om mina ben skulle få mig att bli rädd" skrattade hon. Jag släppte snabbt om dem och la mig över henne.
"Så här då" hon svalde hårt och skakade sakta på huvudet.
"Vad är det Sasha, gör jag dig nervös" 
"V-varför skulle jag vara nervös" stammade hon. Jag skakar roat på huvudet. Hon försökte knuffa bort mig med sina hand flator, fast jag tog ett fast tag om hennes handleder och log nöjt över vad som skulle hända här näst.
"Låt oss se om Gonzales här är kitlig" sa jag med en seger röst. Hennes ögon spärrades upp och hon skakade snabbt på huvudet. 
"N-nej nej jag inte kitlig" jag fuktade min läppar.
"Bevisa det" sa jag innan jag började kikla henne under armarna. Hon föll ihop i ett okontrollerat skratt och sprattlade med bena. 
"J-Justin sluta" sa hon mellan skrattattackerna. Henne skratt smittade av sig och jag började skratta jag med. 
Hon knuffade bort mig och satte sig över min midja.
"Inte coolt, Justin" sa hon argt och bet sin läpp sakta. Jag drog mina händer upp mot henne och snuddade hennes läppar med mina fingertoppar. Hon släppte det hårda taget om sin läpp och hennes mun föll vidöppen när jag smekte mina fingertoppar genom hennes käkben.
"Ni passar verkligen tillsammans" hörde jag någon bakom oss och såg Georigna sitta på sängen i Ryans knä. 
"Vi ville bara ha lite kul, de skulle vara orättvist om Ryan var den ända som fick någoting" skämtade jag. Sasha himlade med ögonen och slängde sig bort från mig och reste sig sedan upp från sängen.
"Fan" mumlar hon när hon kollade på klockan. Hon sprang in genom en dörr och kom kort efter ut med en skinnjacka som satt tight runt hennes kropp och utsläppt hår. 
"När åker bussen härifrån" frågade hon stressigt. Ryan ryckte på axlarna. Han kollade på mig och log retligt.
"Justin kan skjutsa dig" Sasha vände blicken mot mig och kollade hoppfult mot mig. 
"Varför inte" sa jag och ryckte på axlarna. 
 
 
Jag och Justin gick ut, de kändes konstigt att ha så här mycket kontakt med honom, vissa dagar låtsas han som att jag inte finns och i bland ger han mig all uppmärksamhet så jag har ingen aning hur jag ska bete mig runt han. Jag kände hans stora händer hålla mig bakifrån vid mina höften samtidigt som vi gick och kände mig genast varm inombords när han böjde sig ner till min nacke.
"Jag hoppas du gillar motorcyklar" Viskade han och jag tvärstanade medan han gick förbi mig till sin motorcykel. Jag gapade stort och skakade snabbt på huvudet. 
"Kom igen Sasha" försökte han.
"Nej, aldrig att jag ens rör den där saken" 
"Vadå är du rädd eller?" Flinade han. Jag höjde på ögonbrynen och la min hand på min midja.
"Jag är inte rädd, jag vill bara inte dö ung" Han reste sig upp och ställde sig framför mig. Han la sina händer vid mina höfter och tryckte mig närmare honom. Mina andetag blev djupare och han log åt tanken att jag var nervös när han stod så här nära mig, ingen hemlighet.. Jag är nervös.
"Jag låter dig inte falla, och du kommer aldrig dö när jag är vid din sida, okej? lita på mig" Jag svalde hårt, Lita på mig? Jag kan inte bara gå och lita på han bara för att han säger att jag inte kommer falla. Men jag nickade bara när jag insåg att jag måste komma till skolan så snabbt som möjligt. Han log och gick tillbaka. 
"Fånga" Sa han och kastade hjälmen till mig. Jag fångade den och knäppte fast den på mitt huvud. Han startade motorcykeln och jag satte mig bakom honom.
"Håll min midja" skrek han så att jag skulle höra genom allt oväsen. Jag tog ett hårt tag om hans midja och kramade om honom bakifrån så att jag inte skulle ramla av. Han körde i väg i en full fart och jag blundade tills vi kom fram till skolan.
 
Jag klev av från motorcykeln och försökte knäppa upp den obekväma hjälmen som sitter på min skalle, den hade trasslat ihop sig och jag kände mig hopplös när den inte gick få upp. ett par varma händer tog lugnt ner min händer och han knäppte upp hjälmen på noll tid, bara sådär enkelt. Jag pustade ut och tog av hjälmen. Vinden som kom när jag fick av min hjälmen gjorade så att en slinga av mitt hår flög framför ansiktet och Justin kollade djupt in i mina ögon. Han drog bak slingan bakom mitt öra och avbröt inte ögon kontaken. Jag blinkade några gånger och hans blick var nu nere på mina läppar. Jag fuktade dem och kände värmen spridas i mig från topp till tå. Jag gick närmare honom och gav honom nervöst hjälmen som var i min hand. Han tog emot den. Hans läppar såg så bjudande ut i den färgen. Jag bet min inner kind för att inte attackera hans perfekta läppar. Men jag kunde inte motstå. Jag gick fram till han och tryckte mina läppar mot hans, men märkte inte förrän nu att han inte besvarade kyssen, vad har jag gjort? Det här kunde inte hända mig just nu. Jag avbröt kyssen snabbt och kollade skräckslagen på honom som kollade chockat på mig.
"F-förlåt jag m-menade i-nte" stammade jag fram och kände mig hemsk, som en slampa och allt hemskt som finns i världen. Jag vände mig snabbt om för att gå iväg. Han besvarade inte kyssen tänkte jag besviket. Snabbt tog nån tag i min handled och snurrade runt mig, Jag la förvirrat mina händer på Justins bröstkorg för att ta emot mig själv, Jag kollade skamsen upp mot han och han log innan han tryckte sina läppar mot mig. Jag besvarade kyssen och våra läppar passade perfekt med varandra, Hans händer gled ner till min rumpa och stannade där. Han klämde på den så att ett lågt stön jag inte kunde motstå flög från ut från mina läppar. Mina händer kramde om hans nacke så att vi kom närmare varandra.
Innan han avbröt kyssen för att hämta andan bet han min underläpp mjukt och drog den med tänderna. Jag andades häftigt och han lutade sin panna mot min. Han hade tagit min andan och stod själv helt oberörd framför mig. Jag tog ett sista djupt andetag och viskade
"Tack för skjuten" mot hans läppar. Han nickade och vände sig om för att sedan lämna mig kvar där och åkte iväg. Jag rörde mina fingertoppar just där Justins läppar var för några sekunder och kunde inte fatta det.
Jag kysste Justin.
Jag ska åka iväg snart, men kommer ha några tidinstälda kapitel som jag håller på skriva nu, ca 4-5 kapitel. Kommer självklart lägga upp tiderna innan jag åker men vill bara förvarna er.
Kommentera!

27

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 25 - Stalker

 "Här står det att ni har 0 timmars frånvaro" sa han och kollade på oss allvarligt. Mitt hjärta började slå snabba och rektorn gav oss ett leende. 
"Förstör inte den fantastiska siffran, genom att skippa kvarsittningen som ni har klockan 3 på Lördag" jag och Mike suckade samtidigt och Rektorn log bara retande mot oss. Lördagsskola kan de bli bättre?
 
Jag steg in i huset och tänkte på min lilla åktur med Justin, han kan vara schyst bara när han känner för det tror jag. Jag drog av mig mina skor och gick in till köket, jag fyllde på ett glas med vatten och drack upp det. Man blir rätt törstig av bullar. Jag kollade runt hemma och det var tomt, jag drog min blick till den stora klockan som hängde uppe. Klockan var 15:30, Melissa borde vara hemma för en en halv timme sen. Jag gick upp till hennes rum för att kolla om hon var där inne men det var tomt. Jag knackade på dörren in till Julias kontor och väntade på att få höra hennes rösta ropa in mig. Jag knackade en till gång och hon öppnade dörren.

”Hej” sa jag och log mot henne och hoppades på att hon inte visste vad som hände i morse, hon kollade på mig och steg åt sidan så att jag skulle kunna komma in. Jag steg in och började känna mig mer nervös, hoppades på allt att hon inte skulle börja skälla ut mig. Och ännu en gång tänkte jag på vad min ursäkt skulle vara, jag hade ingen. 

”Jag hade ett rätt trevligt samtal med rektor” sa hon och satte sig på sin stol. Jag kollade på henne och allt som nu var i mitt i huvud var, busted. ”Förklara” sa hon och kollade på mig.
”Jag och Mike gick in till matsalen och såg några nybakade bullar, vi var båda hungriga och vi tog bullarna” sa jag och skämdes, det kan inte bli mer pinsammare. Julia kollade ett tag på mig innan hon brast ut i skratt, jag kollade chockat på henne och hon fortsatte skratta. ”Vem gör sådant? Att ens er rektor kan ringa och låta som om att ni hade mördat någon, ja ja se till bara att jag inte får samtal hem” sa hon och kollade lugnt på mig, jag nickade och skulle precis ut när jag kom på vår straff.
”Just det, vi har kvarsittning på lördag” sa jag och lämnade rummet och gick raka vägen upp till mitt rum. Jag kastade mig på sängen och la mitt huvud på kudden, så att mitt ansikte kollade upp mot taket. Jag ville ligga där och bara tänka, tänka igenom hela mitt liv. Men samtidigt så ville jag inte det, för jag vet att jag kommer ångra det. Att jag kommer ångra mitt liv. Jag skakade snabbt bort tankarna och kollade på klockan. 16.35 och Melissa har fortfarande inte kommit hem, jag hade till och med glömt bort att fråga Julia vart hon var. Jag kastade mig upp från sängen och gick ner till Julia, jag knackade på dörren till hennes rum och hon ropa kom in. Jag steg in till den varma, mysiga rummet och stängde dörren efter mig.  "Ville bara veta var Melissa är?" Frågade jag och log mot henne.

"Hon är hos hennes nya vän Stephanie, förlåt att jag glömde berätta" sa hon mot mig. Melissas nya vän? Hon hade aldrig berättat om en ny vän. Hon borde ha hoppat omkring och nämnt flickans namn tusen gånger om och om igen. Jag nickade och skulle precis lämna rummet när något annat kom in i mitt huvud.
"Jag ska hem till Jessica nu, jag kanske blir sen" sa jag.
"Okej, var försiktig" sa hon och jag lämnade rummet. Jag gick upp till mitt rum och tog min jacka o väska och sedan lämnade jag huset mot Jessicas hem. Jag knackade på dörren in till familjen Jerells hus och hoppades på att JJs mamma skulle öppna dörren, jag knackade en gång och helt plötsligt öppnades dörren och Jessicas lillebror Benny var där. Jag kramade om honom och han stod still och stirrade på mig, jag har aldrig hört den här ungen prata. Jag steg in till huset och hoppades på att någon över tre år skulle denna gång säga till mig att jag var välkommen in, jag kollade runt och såg Mrs Jarell gå runt."Åh, hej Sasha! Det var länge sen, kom in" jag drog nöjt av mig mina skor och hälsade på Mrs Jarell som sa åt mig att Jessica var uppe i sitt rum jag tackade henne och gick upp för ett par trappor. Jag öppnade dörren in till Jessica och hon låg på sin säng och pilla på sin dator, sakta stängde jag dörren efter mig och smög fram bakom henne. Jag stannade när jag var framför hennes säng. Jag kastade mig på hennes rygg och hon skrek till. Hon kastade sig upp från sängen och började slå mig.
"VARFÖR GJORDE DU SÅ" sa hon som om hon skulle börja gråta, jag fick anstränga mig så att hennes boxar inte gjorde lika ont men de gjorde det.
"Okej, okej förlåt" jag gav upp och hon satte sig bredvid mig med en ledsen minn. Jag kollade på henne ett tag och fnissade lite på hur rolig hon såg ut.
"Tjena" sa jag och hon gav mig en örfil. Jag la handen över där hon hade gett mig världens bitch-slap. Fast efter allt förtjänade jag den.
"Vad gör du?" frågade jag och kollade på datan med henne.
"Shoppar" sa hon och vi tillsammans gick igenom fina kläder igenom datan. När jag hade hjälpt henne beställa kläder och lite till mig själv, bestämde vi oss för att måla naglarna, JJ drog fram sin stora låda med olika nagellack och började.

"Så, hur är det med Justin?" frågade hon med ett flin, med Justin? Hur ska jag veta hur det är med Justin?
"Jag vet inte" sa jag och började måla min vänstra hand.
"Kom igen Sasha, alla vet att du och Justin har något på gång" jag kollade på henne och undrade vad hon babblade om.
"Vi har inget "på gång" sa jag och jag lät mer som en idiot än vad jag hoppades på, hon fnittrade till och skakade på huvudet.
"Jag vet att du gillar honom Sasha, säg till mig vad ser du i honom?" frågar Jessica.
Jag ignorerar henne och log.
"Varför ler du? Ah, du tänker på honom" säger hon. Ough, den här tjejen springer på mina nerver.
"Han är snygg, men det finns ingen större asshole än honom, så nej tack"
Hon förstod att jag inte ville prata mer om honom så vi väntade på att nagellacken skulle torka så jag kunde gå hem.  "Föresten, vad hände i rektorns kontor?" frågade hon. Jag hade helt glömt bort att berätta om det till henne."Jag och Mike stal bullar från mattanterna" sa jag stolt, hon kollade konstigt på mig och skrattade.
"Jag har alltid tyckt att Mike inte mår bra och nu är du med i hans grupp"
"Alltid" svarade jag och hon log. Jag kollade klockan och de stod 21.54, jag ställde mig upp och kollade ut fönstret och såg hur mörkt det var.  "Jess, jag tror det dags för mig att röra mig hem" sa jag och titta bak mot henne."Nej, kan du inte sova över?" frågade hon med lite hopp.
"Nopp, jag har kvarsittning i morgon" svarar jag henne samtidigt som jag tog på mig min jacka.  Jessica ställde sig upp och följde med mig ner. Jag sa hej då till Mrs Jarell och pussade Benny på kinden. Jessica kramade om mig och jag var därefter helt ensam ute i mörkret. Jag gick ut genom grinden och sedan snabbaste vägen hem, det var mörkt och det var ett få tal gatulampor som lyste. Det var som att uppleva en skräck film. Jag gick lite snabbare och det enda jag ville var att ligga under min gosiga täcke och sova. Mitt i mina tankar om vad jag tänkte göra när jag kom hem kände jag något nafsa och röra på min smalben. Jag skrek till och ramlade baklänges, mitt hjärta det kändes som om att den skulle hoppa upp från min mun. Jag kollade framför mig och såg en liten vit lurvig hund kolla på mig, jag kollade på den och ställde mig snabbt upp. När jag kom upp såg jag en man med en svart kappa, det är den skumma mannen jag har sätt mer än 100 gånger.


"Vad vill du mig" jag ångrade direkt orden som flög ut ur min mun, men den här mannen förtjäna det. Han kollade på mig och gav mig inget svar. Jag hoppades på ett 'förlåt för att min hund nästan åt upp dig' men nej, han står där som en idiot. Jag rättade till min jacka och tog min väska som hade ramlat på marken och sedan gick min väg, jag vände mig om och såg mannen med hunden precis bakom mig. Jag stannade och de stannade bakom mig, jag har en känsla på att de ber mig att ringa till polisen. Jag gick snabbare och mannen med hunden var bakom hälarna på mig fortfaranda, jag vände mig om kollade sträng på mannen
"Vad är det du fucking vill? Du har varit efter mig sedan första dagen jag flyttade till den här staden?" Röt jag och blev själv rädd över min presentation. Han sa inte ett ord och kollade fortfarande på mig.
"Great, så nu ska du inte snacka heller? Lyssna klockan är tio på kvällen och jag har haft en lång skoldag och jag är hur trött som helst, så om du kan vara snäll och gå din väg genom andra sidan av bilvägen skulle jag vara sjukt tacksam" sa jag fast denna gång hur lugnt som helst.
"Oh my god, berätta mer" sa han i en sarkastisk tjej röst, jag spände min käke och jag ville bara dra av hans skalle.

"Fuck you" sa jag och gick iväg. Han sprang efter mig och jag fortsatte att gå iväg.
"Sasha vänta" ropade han. Jag stelnade till och vände mig om.
"Hur vet du vad jag heter?" han blev lite nervös jag kunde lätt märka det.
"Liten stad, det sprids mycket snabbt" svarade han. Jag suckade och fortsatte gå.
"Vänta" sa han igenom fast denna gång greppade han tag om min handled.
"Okej, jag har inte visat en bra första intryck. Vi börjar om" sa han och log lite. Jag kollade mot honom och väntade på att han skulle fortsätta.
"Brad" sa han och räckte ut sin hand, jag tog tag om den och vi skakade hand.
"Det här är min hund, barbie" sa han, jag böjde mig ner och klappade den söta hunden.
"Barbie?" Han nickade och log
"Det var min fru som döpte hunden"

Jag ställde mig upp och kollade på Brad.
"Jag måste hem nu, trevligt att träffas….. Brad" sa jag.
"Vill du ha skjuts?" frågade han och log.
"Nej tack, jag är snart hemma" sa jag.
"Bra, för jag har ingen bil" sa han, jag fnittrade och vi gick tillsammans. När vi kom fram utanför mitt hus kunde höra min säng ropa på mig-
"Tack för att du höll mig sällskap" sa jag.
"De lugnt, jag är skyldig dig det efter att ha skrämt livet ur dig" han flinade och jag skrattade "ses" sa han och gick. Jag vinkade hej då och gick hem.


Brad är den mystiske mannen... någon som får dåliga/bra känsla om honom?
Mellankapitel jobbar på kapitel 26!
♥KOMMENTERA BABES♥

38

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 24 - principal's office

 
 "Jag träffade dem i parken, det började med att jag vägrade passa bollen och Richard började kalla mig massa saker och jag blev arg så jag gick fram och skadade han mellan bena" fnissade jag och han började skratta. "Farlig brud" flinade han och stannade utanför huset. Han satt kvar på sin plats och jag kollade förvirrat mot han och frågade 
"Ska du inte komma in" han skakade på huvudet 
"Damn,Sasha jag visste inte att du var så tänd på mig" Jag knäppte upp bältet och himlade med ögonen.
"Tack för skjutsen, Justin" sa jag innan jag klev ut. Jag vände mitt huvud och såg att han redan hade gasat iväg med full fart. jag rättade till min väska och gick in med ett leende på läpparna.
 

Sasha´s perspektiv
Igår kväll slutade det med att jag fick en fruktansvärt jobbig huvudvärk. I timmar försökte jag få ett blund men mitt huvud värkte så mycket, att det slutade med att jag somnade klockan 4 i natt. Nu går jag här min väg försenad till engelska lektionen. Jag öppnade dörren nonchalant och steg in i klassrummet. Allas blickar landade på mig vilket jag inte hade någon ork att bry mig om, så jag gäspade bara och läraren harklade sig.
"Sasha, jag ber dig att gå ut igen, knacka på dörren och be om förlåtelse för din försening som alla här i skolan får göra" Jag suckade tungt och himlade med ögonen, samtidigt som jag gick ut. Jag stängde inte dörren helt utan lät det vara helt öppen och började knacka, för att sedan gå in och sätta mig. Jag försökte få fram ett "förlåt" men det blev mer som ett trött mummel, ingen kunde fatta. Jag gick och satte mig på en tom bänk längst bak och vilade min haka på mina händer. Jag kunde känna hur trött jag var i kroppen och ville bara lägga mig ner på bänken och aldrig vakna. Utan att jag hade märkt det hade mina ögonlock fallit ihop. 
"SASHA GONZALES SOVER DU PÅ LEKTIONSTID" Jag hoppade till av den stränga rösten som skrek över hela klassrummet.
"Förlåt mr. Jay " sa jag ursäktande. Han gav mig ett leende antagligen glad för att jag bad om ursäkt. 
"Så som jag sa, Bieber är tillbaka i engelska lektionerna här hos oss igen, och kommer gå med oss året ut hoppas jag" jag rynkade pannan, Bieber som i Justin Bieber? Allas blickar var på en person bredvid mig, nån jag inte hade lagt uppmärksamhet mot förrän nu. Där satt Justin vid ett annat tomt bord som låg bredvid mig. 
"Vad glor ni på?!" snäste han mot klasskamraterna, skrämda för livet vände dem snabbt om. Jag fortsatte kolla på honom, vad gjorde han här? Sen när börjar han i den här klassen? Är inte han i Ryans ålder? Alla dem där frågorna snurrade runt och förvirrade mig, jag försökte inte bry mig men det fanns alltid en gnutta nyfikenhet mitt i allt.
"Ta en bild den räcker längre" fnös han irriterade. Jag bet min underläpp hårt och drog bort några slingor som hade fallit ner framför ansiktet på mig. 
"Förra veckan nämnde jag att vi ska dela in oss i grupper för att lära oss att sammarbeta, och idag ska ni börja med att läsa från en bok tillsammans" jag suckade när Mr.Jay nämnde grupper. 
"Får man bestämma grupper" ropade nån ut och Mr. Jay skakade listigt på huvudet.
"Jag har en lista här och våga inte bytta grupp, den som försöker någonting sånt, borde oroa er för betygen" Han ropade upp namn och folk drog stolar hit och ditt till sina grupper. Till sist ropade han mitt namn och ropade, "Gonzales och Sevani" jag log att jag fick någon som jag redan kände väll.
"Bieber, jag har inte räknat in dig, för att du kom helt plötsligt så" han kollade runt i klassrummet och möte min blick "Du får sätta dig bredvid din bords granne där" fortsatte han och pekade på mig. Jag hörde Justin sucka högt och drog sin stol till bordet jag och Mike satt. 
Var vi så hemska? Han satte sig bredvid mig och drog upp sin mobil. Visade ingen slags uppmärksamhet. 
"Varje grupp ska få en bok som ni ska dela på" pratade Mr. Jay på och delade ut böcker. Boken låg orörd på min bänk. Jag kollade på Mike och Justin som också vägrade röra den, så jag suckade irriterad och öppnade en sida för att börja läsa dem tråkiga raderna. En kvart hade gått och det kändes som flera timmar. Jag kände att Mike pilade på mitt hår igen. Jag vände mig lite obekvämt för att rycka bort hans hand men han fortsatte.
"Sluta" fnös jag och han brydde sig inte utan var helt koncentrerad i flätan han försökte göra. Jag suckade och kollade runt om mig och möte Justin blick på vägen. Han tittade på Mike och sedan på mig.
 
 
Jag himlade med ögonen åt vad Mike gjorde och han flinade. Jag log, det var första gången idag han visat en gnutta uppmärksamhet. Jag rättade på mig i stolen och fortsatte läsa. Plötsligt kände jag hur mitt hår smekte mig över kinden. Jag rynkade på panna och kollade ner med ögonen och såg nu att mitt hår smektes fram och tillbaka på båda mina kinder. Jag kollade på Mike och sedan på Justin, dem båda lekte med mitt hår, vilket var väldigt irriterande. "De här börjar blir läskigt" mumlade jag och dem började skratta med en High five. Jag himlade med ögonen och tur nog ringde klockan ut. Jag reste mig snabbt och gick nästan först ut den här gången. "Hej bitch" jag log när jag fick syn på Jessica gående bredvid mig. Jag pussade henne lätt på kinden och vi gick till våra skåp som låg bredvid varandra.
"Det känns som att jag inte pratat med dig på år, vart har du varit?" stönade Jessica och öppnade sitt skåp.
"Min fucked up mobil har inte tillåtit mig sms:a eller ringa och jag har varit så trött, förlåt" suckade jag och hon nickade lidande med mig.
"Men kan jag komma förbi ikväll?" Sa jag med ett leende.
"Själv-." 
"Sasha Gonzales och Mike Sevani till rektorns kontor nu tack jag upprepar Sasha Gonzales och Mike Sevani till rektorns kontor" avbröt skolans högtalare. Snabbt blev korridoren tyst och det var massa blickar som riktades mot mig. Jag smällde till skåpet så den stängdes.
"Så jag kommer runt 5 tiden, blir det bra?" Frågade jag Jessica samtidigt som jag gick sakta baklänges. Hon nickade och visade tummen upp. Jag log och vände mig om, ignorerade allas blickar. Känner mig verkligen stolt idag, ingen rodnad har uppstått ännu. Jag knackade på dörren utanför och hörde ett
"kom in" av en sträng röst. Jag klev in och såg att Mike stog framför dörren. Vet inte varför men jag kände mig inte ens så nervös. Det var mer roligt, fast jag vet att jag kommer få skit för att ha ätit bullar. Vem gör sådant?. 
”Sätt er” säger rektorn och pekar på två stolar som låg framför honom, jag kollade mot Mike och han tittade snabbt tillbaka och vi gick fram och satte oss. Okej, nu börjar jag känna mig lite mer nervös. 
”Varför blev ni skickade upp hit?” frågar han, vänta. Visste han inte om det? Hur ska vi förklara till honom vad vi har gjort ”Jo vi stal bullar eftersom vi tyckte det var roligt?” eller ”vi hittade bullar och åt dem för vi var hungriga” Äh, jag låter bara Mike svara. Jag sitter tyst och kollar ner på mina fingrar och väntar ivrigt på att Mike ska svara, men han satt och gjorde precis som mig.  
”Nå? Tänker ni svara mig eller inte?” frågar han ännu en gång, jag kollar upp mot honom och andades in.
”V-vi eehm .. v-vi rå-kade h-itta b-ullar och v-vi å-t d-dem” säger jag tyst så att knappt jag hörde det, jag kollade mot honom och han såg ut som ett frågetecken. Det där var pinsamt. Jag gav Mike en blick om att det var hans tur att förklara och han skakade på huvudet, jag kollade sårat mot honom och han stod still, sedan vände han sitt ansikte mot rektorn. Vi väntade på att Mike skulle säga något men han var fortfarande tyst, Allt för att irritera mig. Jag suckade och rektorns blick hamnade på mig, mannens tålamod håller på att försvinna.  Mitt i den pinsamma tystnaden knackade det på dörren, rektorn tryckte på en knapp som öppnade dörren och en kvinna kom in. ”Ursäkta om jag stör, men det är någon som söker er, han säger att det är viktigt” säger kvinnan och kollar stressad mot rektorn. Rektorn nickar och ställer sig upp.
”Ni två stannar kvar, och jag hoppas att ni tänker ut hur ni ska berätta om vad som hade hänt” säger han och lämnar rummet. Jag väntade på att dörren skulle stängas och exakt när den stängdes attackerade jag Mike, jag slog till honom hårt i hans arm så att han flög upp.
”Vad var det där för?” gnällde han samtidigt som han smekte sin arm.
”Varför berättade du inte bara till rektorn, du såg ju hans blickar som nästan höll på ta livet av oss” tjöt jag.
”Varför sa du inte det”  frågade han.
”Jag sa ju” svarade jag blygt
”Ja, och inte ens jag som satt två centimeter från dig hörde”. 
Jag suckade tungt och kollade runt. Varför händer allt det här bara för några bullar? Min blick stannade på rektorns dator som var helt öppen, Mike kollade också mot datorn och sedan på mig. Han flinade och gav mig en blick, den blicken, den blicken är inte bra. 
”Nej” sa jag snabbt.
”Kom igen” han gick fram till datorn och satte sig på rektorns stol.
”Vi bara kollar frånvaron, och vi kanske kan göra lite små, små ändringar” säger han och började genast pilla på datorn. Jag blängde argt på honom. Kanske att ändra lite här och där inte blir så farligt, ingen kommer trotsallt få reda på något. Jag gick fram till Mike och kollade på det han gjorde, han var inne i olika årskurser och han tryckte på vår. Han sökte Sevani, Mikael och hans namn kom upp. Vi kollade på frånvaro och det stod hittills 69 timmar- ogiltiga. Jag gapade stort och kollade mot honom, han skrattade och ändrade till 0 timmar.
”Mike, du skulle ändra lite” säger jag
”Noll är litet” säger han och flinar, jag suckade och kollade på honom. Han höll på att söka mitt namn och han tryckte på mig, och sedan vidare mot min frånvaro. Det stod 38.30 timmar- ogiltig, Mike flinade och tog bara bort 30 minuterna. Han kollade hånfullt på mig och jag nöp hans arm.
”ouch,okej okej förlåt” tjöt han och ändrade, jag log nöjt och vi sökte upp Jessicas namn. Vi kollade hennes frånvaro och konstigt nog stod det bara två timmar och de två timmarna var giltiga. 
”Jävla nörd” mumlade Mike då han menade Jessica, jag skrattade och slog till hans huvud. Han skulle precis stänga av allt, då något fantastiskt kom upp i mitt huvud.
”Nej, kolla vad det blir för mat” sa jag snabbt, han kollade på mig som om jag precist hade botat cancer. Jag log stolt och han kollade upp vad det skulle bli för mat. Vi letade igenom alla dagar de skulle vara god mat och vi läste igenom,  jag tror att vi båda kände hur upphetsade vi var inför dagarna med god mat.
Jag drog bort mike från datan och vi satte oss snabbt på stolarna vi satt på från början. Tur hann vi sätta oss innan dörren öppnades och rektorn steg in. 
"Så tillbaka vart vi var, ni berättar vad ni gjorde så vi kan gå vidare" sa han och smekte sina händer. Han satte sig på sin stol och kollade fundersamt mot oss. 
"Vi tog bullar från matsalen, inget biggie" sa Mike irriterat. Rektorn kollade konstigt på oss, och började sedan att fokusera på datan. Han rynkade på pannan och jag satt nervöst på stolen. Jag kunde känna att min handflator började svettas, tänk om han såg att vi har rört hans data.
"Här står det att ni har 0 timmars frånvaro" sa han och kollade på oss allvarligt. Mitt hjärta började slå snabba och rektorn gav oss ett leende. 
"Förstör inte den fantastiska siffran, genom att skippa kvarsittningen som ni har klockan 3 på Lördag" jag och Mike suckade samtidigt och Rektorn log bara retande mot oss. Lördagsskola kan de bli bättre?

Ingen Biggie va? eller vad tycker ni? :)
Det var nån som undra vem Mike var? :O Han är en välidigt välidigt weird kille som Sasha träffade första dagarna i skolan, En bra vän och underhållande, det är dock ingen kärlek mellan Sasha och Mike så ni behöver inte oroa er för det. 

24

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 23 - Fuck normality.


 ”Sasha det här är Lukas, min pojkvän” säger hon och ler, han ler tillbaka och skakar mitt hand.”Sasha” säger jag och ler. Han ler tillbaka och kollar mot oss.”Jag tror jag lämnar er tjejer nu” säger han.”Nej, jag ska ändå gå nu” säger jag snabbt och Victoria nickar."Vi ses" säger jag och kramar om henne."Bye" säger hon och ler. En ny vän... trevligt.
 
Sasha´s Perspektiv
Jag skulle precis lämna skolans byggnad när jag såg Mike hänga vid trapporna, jag kollade på honom ett tag och fick sedan bilder i huvudet om vad som precis hade hänt i idrotten, killen mår inte bra. Jag log för mig själv och gick fram till honom. Jag la mina händer över hans ögon och hans kropp stelnade lite.

”Vem?” frågade han och log.
Jag ignorerade hans fråga och hade fortfarande mina händer över hans ögon. Han drog fram sina händer och sträckte dem bakåt så att han kunde känna mig, hans händer gick över mitt huvud och han kände på mitt hår, fast jag hade en tofs så de var inte mycket hår han rörde, hans händer gick till mina axlar och sedan mot min mage. Hans händer rörde sig uppåt och skulle precis röra mina bröst snabbt hoppade jag till så att han inte la sina händer på dem. Jag slog till honom och han kollade på mig.
"Det var du huh?" Sa han och ställde sig upp, jag tror inte han vet att han var på väg att tafsa på mina bröst mitt ute framför flertal ungdomar som kan sprida rykten på mindre än 2.5 sekunder. Fast det var bäst att han inte visste om det, det skulle bara bli pinsamt och tyst. Jag nickar bara mot honom och han flinar.
"Kom" säger han och går uppför trapporna som ledde in till skolbyggnaden.
"Nej, jag ska hem" säger jag.
"Kom igen, vi stannar här lite" han kommer ner och tar tag om min arm, han drar mig uppför trapporna och går in till skolan.
"Vart ska vi?" Frågar jag. Han rycker på axlarna och vi går runt i skolan.
"Mike, om det var det här du fick mig stanna kvar för, kunde jag lika gärna stannat kvar i idrotten och kört beeptestet om och om igen".
Vi satte oss på några bänkar utanför matsalen. Mike ställde sig upp efter ett tag och gick runt, han tog tag om handtaget in till matsalen, han tryckte ner handtaget och dörren öppnades. Mikes ögon lyste upp som om han hade hittat portalen till Narnia, jag skakade snabbt på huvudet och visste exakt vad han ville. Han stängde sakta dörren och kollade mot mig.
"Nej nej och nej" sa jag och skakade ännu en gång på huvudet. Han tog snabbt min väska och hoppade bak.
"Antingen följer du med mig in, eller går jag in och lämnar din väska där inne" sa han.
"Du skulle inte våga"
"Watch me" sa han och gick in.
Jag sprang efter honom snabbt, fuck den här killen kan få mig åka till Kina och få det se ut som om jag bara gick till närmaste livsmedelsbutik. Jag gick in och Mike stod precis framför mig, han kollade bak och log nöjt.
Han räckte mig min väska och jag tog irriterad tillbaka den.
"Idiot" snäste jag och vi gick runt i den helt tomma matsalen. Mike gick in bakom disken och gick raka vägen till där det finns chokladkakor, han tog en och kastade den andra till mig. Jag tog emot den och även om det vi höll på med var helt och hållet fel kan jag inte hålla emot, jag är hungrig. Jag åt upp chokladkakan och gick sedan efter Mike, vi tog sedan var sin juice från den lilla juice baren och fortsatte vårt äventyr i matsalen. Vi gick in till rummet som mattanterna brukar sitta och där låg en korg med bullar, nybakade, färska, goda bullar. Både Mike och jag gapade så stort så att våra käken träffade golvet, jag kunde känna hur hungern kom fram och jag kunde höra hur min mage skrek för bullarna. Jag och Mike gav varandra en blick som betydde att vi skulle hugga in och det var precis det vi gjorde. Jag tog en i munnen och en annan i handen, medan Mike först började med att fylla sina fickor. Jag gjorde som honom och fyllde in 4 bullar i min trånga ficka som jag hade på min hollister tröja. Sedan åt jag och Mike varsin bulle när vi hörde en mörk kvinnoröst skrika.
"Vad gör ni här!? Stanna där" jag kollade snabbt bak och såg hur en stor mat-tant sprang emot oss med en kaveln flygande i luften, att hon ens ber oss att stå still. Jag greppade tag om bullarna som var gömda i mina fickor och sprang ut från rummet, precis utanför stod två andra mattanter och vi blev tvungna att hoppa över disken mattanterna brukar stå bakom. Allt kände som en action film, jag kände hur bullarna var nära på att falla ner, så jag greppade mer ordentligt om minna fickor och tappade 3 styckna jag hade i mina händer. Vi sprang ut genom dörren och snabbt ner för trappor och sprang ut från byggnaden, vi gömde oss vid ett hörn och var helt andfådda.
"Oh my gosh, vi kommer få sjukt mycket skit imorgon" säger jag tungt och lutar mig mot vägen.
"Det var värt det" säger han samtidigt som han tar en stor tugga och rycker på axlarna. Jag skakar på huvudet och skrattar.
"Ey Sasha" jag vände mig om och såg några killar sitta vid bänkarna utanför skolan. Jag möte Richard blick, det var han som ropade på mig. Han gjorde ett "kom" tecken med sina händer. Jag log och drog med mig Mike ditt. Jag såg alla killarna med en bar överkropp, man kan undra varför dem sitter utan tröja? Ja, här i Stratford ändras vädret lika snabbt som en rast på en skoldag. Så varför inte passa på att sola sig. Min blick fastnade på en av killarnas magrutor, jag bet mig löst i läppen och kunde inte slita bort min blick från den perfekta kroppen. Damn I want to lick his abs´´ Någon harklade sig och jag kollade upp mot personen jag hade stått och glott på. Min otur så visades det vara .. Justin. Han flinade exakt som han gjorde när jag hittade Playboy tidningen inne i Ryans rum. Jag började rodna och kollade snabbt bort.
"Varför sprang ni?" frågade Richard nyfiket, jag kollade på Mike och log.
"Inget, bara öh" jag försökte komma på någonting.
"Motion" killarna rynkade på pannan. Fan varför ska jag alltid gör det pinsammare. Mitt tröga dumma svar verkade inte övertyga dem heller.
"Motion?" Sa en mulatt kille med ljusbruna ögon och kollade ner på mina fickor. Jag kollade ner och såg bullarna var proppade i mina fickorn. Jag skrattade falskt och försökte gömma mig bakom Mike.
"Vitogbullar" flög det ut från min mun i en hastig fart så att dem inte fatta. Dem höjde på ögonbrynen och kollade på varandra. 

"Vi tog bullar" sa jag sakta. Vissa kanske tycker det är barnsligt men när jag hungrig, då är jag hungrig. Utan att jag visste det började jag babbla ut vad som hände.
"Vi var bara hungrig så vi gick in till matsalen och ingen var där så varför inte bara gå in, sen såg vi bullar och det var många? så vem skulle märka om 2, 3 , 8 Stuckna försvann och sen kom den här galna damen in och jagade oss med en kavel" Jag tog ett djupt andetag och killarna föll ihop i ett skratt, till och med Justin flinade.
"Så hur många har du kvar?" frågade Richard. Jag rotade i mina fickor och kände att det fanns minst 5 stuckna kvar, jag hade ju tappat några när jag och Mike lekte krimiella och sprang.
"Vänta varför undrar du?" frågade jag smart och Richard slickade om sina läppar.
"Bjud" jag kollade länge på han. Bjud? Okej det där var en svår fråga? Jag visste inte om jag kanske skulle ge dem två stuckna eller äta upp dem själv. En idé kom upp i mitt huvud. Jag knuffade Mike lite på sidan. Han vände sin blick mot mig och hade en bulle i munnen.
"Vad väntar du på, bjud" sa jag och riktade mitt huvudet mot killarna.
"De slut" jag kollade förvirrat mot han.
"Tjockis" mumlade jag och tog ut en bulle från min ficka jag delade den i halva och gav den till Richard. Han kollade ner på den och fnös.
"Seriöst, Sasha? Borde inte jag få någonting efter du krossade mina bollar" sa han. Alla började skratta förutom Justin då, för han var lika förvirrad som Chaz var på festen.

 

"Heey, du var en asshole den dagen vad förväntade du dig från mig?" sa jag och pekade på honom. "Jag fick tillbaks vad jag förtjänade" log han. Jag log tillbaka och gav honom andra halvan. 

"Sasha" gnällde han och dem andra killarna.
"okej okej" suckade jag och tog fram 3 bullar som jag gav till killarna. Jag kollade mot Justin och han satt där bredvid dem, stirrande på mig. jag gick nervöst fram till han och räckte fram en kanelbulle. Istället för att ta emot den kollade han in i mina ögon. Det kändes som att han såg igenom mig. Han skakade lätt på huvudet och jag nickade sakta på huvudet. Killarna var redan uppe i en full diskussion med Mike om hans skateboard men jag kunde inte bry mig mindre. Jag var fast i Justins vackra ögon som hade en hassel nöts färg. Dem passade perfekt till hans brun blonda smutsiga hårfärg. Hans läppar var lite svullna och i en perfekt blandning av röd och rosa färg. Jag svalde hårt och märkte att Justin själv tittade på alla delar i mitt ansikte. Jag började rodnade och hans blick fastnade direkt på mina röda kinder. Jag vände snabbt på huvudet och önskade att han inte hann se det. Men alla visste att det var omöjligt att missa. Jag gick fram till Mike och drog lätt hans arm för att gå. Han gjorde ett handslag med killarna och följde med mig.
"Vi ses, Sasha" sa dem glatt. Jag vinkade åt dem och vände min blick mot Justin som bara satt där och stirrade på mig med sin perfekta bicep och hans perfekta mage. Jag skakade bort tankarna fort och vände mitt huvud snabbt för att gå därifrån med Mike. Shit jag måste sluta tänka sådär.
"Så du och Justin va?" Jag vände snabbt mitt huvudet och skakade på huvudet.
"Hans blick var fastklistrad på dig, säger bara att nån kommer hamna i Justins säng snart" Jag fnös åt tanken, Jag och Justin i samma säng? skulle aldrig hända.
"Kommer aldrig hamna i säng med den där man whore killen!"
"Yea yea, om det är de du säger" Jag himlade med ögonen och stannade till för att dra Mike åt sidan.
"Vad gör du" fräste han och jag tog snabbt min hand framför hans mun och pekade på tanten som jagade oss. Hon stod framför en dörr som var några meter ifrån oss. Efter ett tag gick hon därifrån.
"Det där var nära" pustade jag ut.
"Ses" sa Mike bara och åkte iväg med sin skateboard. Jag suckade och kollade på klockan. Bussen hade åkt för länge sen och nu var jag tvungen att vänta eller varför inte bara gå det skulle bli mycket snabbare. Jag gick upp mot parkeringen för att sedan gå förbi den så att jag kom till motorväggen. Någon visslade bakom mig så jag vände mig och såg att Justin stod några bilar ifrån mig.
"Vill du ha skjuts?" ropade han. Jag kollade osäkert omkring mig och tänkte på vad Mike sa
nån kommer hamna i Justins säng´ är det här hans sätt och lura mig till sängen. Jag märkte att han stod kvar där och väntade på ett svar. Så jag nickade bara och gick sakta mot han. Samtidigt tog jag ut bullen han inte ville ha från början och åt på den. Han kollade på den och sedan på mina ögon. Jag kollade fundersamt och rynkade på pannan.
"Vill du ha eller?" Han rörde inte en ända minn i sitt ansikte och gick sakta fram mot mig. Jag fortsatte tugga på den så att han inte skulle tro att jag blev det minsta nervös, men sanningen var att jag var så nervös så att jag kunde höra mitt eget hjärta slå i en snabb fart. Han la sina händer på mina höfter och tryckte mig närmare honom. Han kollade ner mot bullen som jag höll framför munnen. Han bet en bit från den och svalde biten han hade tagit. Jag kollade nervöst när han åt och han flinande mot mig. "Om du ville ha så behövde du bara fråga?" mumlade jag och höjde på mitt ögonbryn. Han skrattade och skakade roat på huvudet.
"Du är en snål tjej, Gonzales" jag blängde på han och skakade på huvudet.
"Jag är en hungrig tjej, Bieber" han skrattade och vände sig om för att öppna dörren åt mig. Jag log och hoppade in. Kort efter satt han bredvid mig och startade bilen. Det blev en pinsam tystnad för mig, jag visste inte vad jag skulle säga. Det ända jag gjorde var att kolla ut från fönstret eller sneglade på Justin ibland.
"Så har du träffat grabbarna förut?" frågade han. Jag tänkte lite innan jag förstod vad han menande och började skratta.
"Jag träffade dem i parken, det började med att jag vägrade passa bollen och Richard började kalla mig massa saker och jag blev arg så jag gick fram och knäade han mellan bena" fnissade jag och han började skratta. "Farlig brud" flinade han och stannade utanför huset. Han satt kvar på sin plats och jag kollade förvirrat mot han och frågade
"Ska du inte komma in" han skakade på huvudet
"Damn,Sasha jag visste inte att du var så tänd på mig" Jag knäppte upp bältet och himlade med ögonen.
"Tack för skjutsen, Justin" sa jag innan jag klev ut. Jag vände mitt huvud och såg att han redan hade gasat iväg med full fart. jag rättade till min väska och gick in med ett leende på läpparna.


Kommentera

Fick frågor om hur man skapar ett konto på justinbieberfanfiction - tryck HÄR , scrolla ner och fyll i så blir ni medlem, sen måste ni gå till fanfiction Plus som jag länkade på inlägget nedan och loggar in med det namnet du skapade på, hoppas de hjälpte vet att hela den här Jbff har blivit komplicerande! 


27

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 22- Awkward

 

Previously

"Du borde skaffa ett bättre gömställe om du tänker behålla det där bro" säger jag och skrattar. Han gav mig en blick som lätt stod för.

Jag kommer knulla dig bak,fram,höger,vänster sen bak igen. Och det där är för bögigt för mig, så de är bäst att lämna huset.

"Bye bro" säger jag snabbt och lämnar rummet för att komma ut från det här huset


"Hej då Sasha" ropar Julia precis när jag var på väg att lämna huset mot skolan, jag kollade bak mot henne och gav henne ett stort leende.

"Hej då" ler jag och stänger dörren efter mig. Jag gick ner för de små trapporna och ut genom grinden. Jag svängde mot busshållsplatsen, när jag kom nästan fram till busshållplatsen såg jag min buss åka iväg, fuck nej nej nej. Jag greppade ordentlig om min väska och satte den på min axel och sprang efter bussen och med min underbara tur åkte bussen iväg. Jag suckade och satte mig på bänken, jag kunde inte få bort tankarna om vad som hade hänt igår. Att spela Fifa med Justin Bieber var det sista jag skulle kunna göra, well det var så jag trodde. Han var.. tystlåten, han pratade inte så mycket runt mig eller med mig alls. Han tror nog att jag är som de tysta tjejerna som bara bryr sig om sina betyg, inte för att jag inte bryr mig om mina betyg, jag gör det. Men jag kanske inte lägger mycket satsning på det. Och Ryan, Ryan... Jag vet inte vad jag ska tycka om honom, han kanske är en pedofil trotsallt. Han har ju porrtidningar under sängen. Det är normalt i hans ålder, jag vet. Även om jag aldrig trott att jag skulle säga det här, hade jag roligt med Justin. Mitt under alla mina tankar om Justin kom bussen, jag drog fram mitt kort från min väska och steg in bussen. Jag gick in och lät min blick falla över hela bussen för att leta efter en plats och jag hittade en ledig plats långt bak. Jag gick fram dit och satte mig där, jag drog fram mina hörlurar och tittade ut genom fönstret, det var som att kolla på ett bildspel. Jag kollade klockan på min mobil och det stod 09:45. Min lektion hade börjat för en kvart sen. Inte bra. Bussen stannade ett par kvarter bort från skolan, det var ungefär tre stopp kvar innan jag skulle komma fram till skolan. Kanske om jag steg av nu och sprang skulle jag hinna fram till skolan förre än bussen, ha vem försöker jag lura. Och efter tre stopp kom jag fram till skolan, jag sprang upp till mitt skåp och öppnade den, jag hade mitt schema tejpad fast i skåpet. Spanska, great. Jag vet inte ens vart det ligger. Jag kollde siffran på vart jag skulle ha spanskan och det stod rum 2021. Jag sprang upp för trapporna och letade och med tur hittade jag klassrummet. Jag steg in och allas blickar hamnade på mig. Jag kollade runt för att se vilka jag kände igen, Mike, mike är här, min blick fortsatte gå runt och jag såg Justin. Han kollade mot mig och flinade, ugh varför är han så fin?

”Hej, vem är du?” frågade lärarinnan som stod bakom disken, ”Sasha” svarar jag och sätter mig bredvid Mike.

”Sasha? Jag hittar inte ditt namn i klasslistan, är du säker på att du ska vara här?” frågar lärarinnan som hade någon helt konstig brytning. Jag kände mig lite osäker eftersom jag glömde bort vilket rum nummer den här rummet var, det var 2021, tror jag. Jag bara nickade lätt och hon log mot mig.

”Okej Sasha, berätta lite om dig själv” säger hon och ler. Yes, det bästa med det här är att ha en spansk bakgrund. Jag kan spanska, men inte så bra. Det började försvinna lite efter att min pappa hade flyttat iväg, han är spansk. Och han hade lärt mig mycket innan han stack, då vi bara pratade spanska hemma. Min mamma kan också spanska, jag tror att hon gick i spanska klasser förut. Tror jag. Det var så hon träffade pappa, han var hennes spanska lärare. Mamma brukade alltid skämta om att pappa hade varit förtjust i henne från allra första början, då han gav henne väldigt bra betyg, och extra hjälp. Hon brukade också säga att det var en anledning ingen tyckte om henne i hennes spanska grupp, men att hon inte brydde sig eftersom pappa var den enda hon brydde sig om och älskade. Lärarinnan kollade på mig och väntade på ett svar, jag kollade ett tag på henne och tänkte efter vad jag skulle säga.

”Hola, mi nombre es Sasha Gonzales y tiene 17 años. Tengo una hermana que se llamaba Melissa que tiene 8 años y ambos nacen y crecen en las manos califa, Calabasas” säger jag och ler nöjt av alla ord som hade lämnat mina läppar. Alla kollade mot mig med stora ögon, säkert chokade över min kunskap. Jag log och kollade mot lärarinnan som stod där och kollade mot mig. Jag kollade bak för att se eleverna ansiktsuttryck. Jag kollade mot Justin som kollade mot mig, han skakade lätt på huvudet och jag kollade mot Mike. Han kollade tillbaka

"är du hög eller?" skrattade han och helt plötsligt brast hela klassen i skratt. Varför skrattade de? Sa jag något fel?

”Sasha, du var väldigt duktig. Men det är inte Spanska klassen detta, du måste ha kommit till fel klassrum. Det här är rum 2020, franska klassen” säger hon och ler.

Fuck, åh nej, skjut mig, omg nej oh nej jag rodnar omg nej nej, vad pinsamt herregud omg har någon en pistol? Skjut mig nu.

Det var allt som gick runt i mitt huvud, jag visste inte vad jag skulle göra. Mitt ansikte blev helt rött och allt jag ville göra var att hoppa från ett bro. Jag ställde mig upp och gjorde allt för att gömma mitt ansikte under mitt hår, jag drog in stolen och drog upp min väska.

”Rum 2022 ligger bara runt hörnet” säger hon, jag nickar och kollar mot Mike. Han skrattade och jag gav honom en blick som han lätt tog åt sig, så han blev tyst på direkten. Jag lämnade klassrummet och stängde dörren efter mig. Herregud var jag tvungen. Jag hatar att skämma ut mig, och det här var så pinsamt att det gjorde ont. Jag ville bara skrika, men de skulle nog höra mig och jag skulle få all skit i världen. Jag kollade på klockan och det var 20 minuter kvar till min lektion, jag vet inte om jag borde gå eller bara strunta i lektionen och gå ner till kaffeteriet och fixa lite käk. Jag tänkte ett tag och min mage ledde mig mot kaféet. När jag kom fram till kaféet beställde jag en coola och ett muffins, jag satte mig ner och njöt av min lilla fika. Jag kollade på klockan och såg att lektionen var över och att jag började historia om 5 minuter, jag slängde i mig resten av muffinet och tog tre stora klunkar av coola och sedan sprang jag upp till mitt skåp för att ta mina böcker, kan den här dagen vara mer stressigare?

Efter en lång dag i skolan hade jag bara en sista lektion kvar, Idrott.                                                  

Jag letade igenom min väska efter mina mjukisbyxor. Idrott kanske inte är direkt min svagaste länk, men den är absolut inte den bästa Jag kollade bak och såg hur tjejerna i min klass drar av sig sina kläder så att de bara stod i underkläder. Jag drog snabbt av mina jeans och tog på mig ett par mjukis och lät mitt svarta linne sitta kvar. Jag satte upp mitt hår i en hög tofs innan jag skulle gå ut till idrottshallen. Jag gick förbi några tjejer och alla slutade prata och kollade genast på mig.

"Snacka om smaklös" hörde jag en bitchig röst och några andra som skrattade. Jag vände mig om och där såg jag Jasmine ansiktet som var överdrivet mycket med smink. Hon höjde på sina målade ögonbryn och kollade kaxigt mot mig samtidigt som hon drog bak sitt hår så att man såg hennes långa lösnaglar. Jag kastade bak mitt hår lite överdrivet och gjorde ett sarkastiskt ljud innan jag vände mig om och gick därifrån. Jag gick ut till hallen och såg att det var bänkar lite här och där. Alla killarna var redan ute på bänkarna och några andra tjejer som nu ingen visste om, dem bara fanns där vid en sida och gjorde sina läxor princip hela dagen eller självklart kan jag inte vara säker på det men vad annars skulle dem göra, Stratford är så litet och jag har aldrig sett dem någonstans. 

"Vad händer?" hörde jag Mikes röst bredvid mig. jag kollade åt sidan och såg på honom. Jag ryckte på axlarna och la mig på bänken för att sedan lägga fötterna på hans knä. Han kollade länge på mig men jag ignorerade honom och drog istället fram min gamla Nokia mobil en mobil man knappt kunde göra någonting på? Men bara jag har en mobil som funkar så borde jag vara nöjd. Jag öppnade upp mitt favorit spel, Snake. Det är som temple run för mig fast mycket roligare. Jag märke att Mike hade gett upp sin blick för han hade lutat sig bak mot väggen istället och knaprade på sin Iphone. Ett par höga tjut och fnitter kom från dörren och det forsade ut ett gäng med tjejer. häften av dem hade på sig tight shorts, som ser ut som trosor och andra häften såg väl ut som mig typ. Tur att det finns tjejer som ser mindre slampigare ut på den här skolan. 
Mr Loockwood steg in i salen och alla tystnade. Loockwood är en sträng lärare han börjar inte en lektion fören det är knäppt tyst, man kunde knappt andas utan att han skriker "tystnad". 
"Gonzales sätt dig ordentligt genast" Jag satt kvar på min position utan att bry mig om vad han sa. Hans blick blev strängare. "NU" jag himlade med ögonen och mumlade

"Nån har vaknat på fel sida idag" och drog ner mina fötter från Mikes knän och han skrattade. 
"Tycker resten av klassen att det är rätt för Gonzales att visas på den här lektionen med hennes attityd" Hörde jag Loockwood skrika ut som om att han var en ledare för militärer. Jag kollade runt på mina klasskamrater och dem tittade på mig och mumlade sedan "neej" jag himlade med ögonen åt dem, Pussys.
"Skrik mer också ingen hör dig" Sa jag sarkastiskt. "Westside two points" hörde jag Mike skrika så alla började skratta. Jag knuffad hans axel och han flinade.
"Vad sa du unge dam" Avbröt Loockwood med sin röst. Han stod nu framför mig och hade armarna i kors.
"Jag sa att det här är inte någon militär skola, du kan inte behandla oss hur du vill?" Mike skrattade och o:ade lite. Loockwoods blick flyttades från mig och landade på Mike.
"Varför är du inte ombytt, Sevani?" Mike ryckte på axlarna och flina. 
"Du får inte vara med om du inte ombytt" han vände sig om till resten av klassen "Hörde ni det, ni som inte är ombytta vet vägen ut härifrån" Det var minst 6 personer som reste sig upp och gick ut alla dem förutom Mike.
"Sevani ut nu" ropade han från andra sidan. Mike reste sig upp och skakade på huvudet. Han gick fram till en bänk i mitten av hallen och la sig ner. "Mike?!"
"Nej,varför måste jag gå" gnällde han.

"För att du inte är ombytt" svarade en kille som om att det var det mest självklaraste i världen.                      

"Jag ska inte gå ut härifrån, jag skiter i jag ska vara med" Mike la sina händer bakom huvudet och alla suckade.                      

"Nähe då blir det ingen lektion, då sitter vi här i en timme helt tysta" säger Loockwood och satte sig ner. Alla skrek Mikes namn, att hans skulle gå.  Man kunde höra tjejernas pipiga röst skrika "men Mike kan du dra" sen killarna skrika "Stick härifrån" men Mike låg kvar där och spelade på sin mobil. Jag ville inte sitta här i mer än en timma i onödan så jag började också skrika. "seriöst Mike gå" han stäckte bara upp en hand mot mig och drog ner den. Jag fnös till och ställde mig. Han märkte inte att jag kom närmare för att han var så inne i spelet. Jag sparkade ner honom så att han ramlade ner på golvet och alla skrattade. 

"Mike, gå" Han reste sig upp och kollade surt mot mig men brast sedan ut i skratt. "Gååååå" sa jag igen och drog ut å:et den här gången. Han drog upp sina händer i en skyddande gest och sa "okej,okej". När han äntligen var borta jubblade alla och jag gick stolt tillbaka. Jag satte mig och fick syn på en säck med fotbollar. Jag kände snabbt hur glädjen bildades i mig. Då betyder det att vi ska spela fotboll idag.
"Idag ska vi köra beeptest" och det var då glädjen försvant. Ska vi springa fram och tillbaka hela lektionen? Om jag nu visste att jag skulle få uppleva den här mardrömen skulle jag bara låtit Mike stannat kvar och förstöra lektionen.  

Mr Loockwood delade in folk i grupper så att det var fyra i varje och jag hamnade med två killar och en tjej. Grupp ett fick börja och tur var det inte min grupp, min grupp var tre. Jag la mig på bänken igen och gjorde uttråkad små flätar i mitt hår. 

"Hej" jag kollade upp och såg en tjej med långt brunt hår sitta bredvid mig. Jag gav henne ett vänligt leende och hälsade tillbaka och fortsatte sedan uttråkad att leka med mitt hår. Men jag kände tjejens blick på mig hela tiden. Så jag reste mig upp och satte mig ordentligt.

"Är du i min grupp eller?" Frågade jag nyfiket och hon nickade med ett vackert leende. Jag log tillbaka och ville starta en konversation.

"Så gillar du idrott?" Sa jag och vänder blicken mot dem som sprang. De såg ut som att dem snart skulle ramla ihop. 

"Jag älskar idrott" Jag vänder förvånat mitt huvud mot henne och kollade chockat på henne.

"Vadå?" frågade hon och flina. 

"Jag trodde du var som du vet..dem andra tjejerna" svarade jag. Hon skakade roat på huvudet och log.

"Då trodde du fel, skulle hellre dränka mig än att vara som dem där tjejerna"  sa hon och nickade mot där Jasmine stod. Jag nickade på huvudet och skrattade.

"Jag heter Sasha förresten" sa jag och räckte fram min hand. Hon tog glatt emot den.

 ”Victoria" hälsade hon.

"Grupp tre uppställning" ropade Loockwood. 

"Slå vad om att jag klarar mer än dig" sa hon skämtsamt och kollade uppmanade på mig. 

"Bring it on" sa jag och vi joggade fram för att ställa oss på våra platser. *BEEP* hörde vi och började springa fram och tillbaka.

"Kom igen då Sasha" hörde jag Victoria skratta fram. Jag skrattade och knuffade henne. Vi låg nu på 3,4 och jag var redan trött. Victoria hon verka inte vara bekymrad alls. *BEEP* hördes det igen och vi sprang. Vi var nu på 4.3 och ingen hade gett upp. Jag ville inte vara den första som gav upp men jag kunde inte klara av det längre. Så jag la mig utmatat på golvet och andades häftig. Några sekunder efter kom en av killarna som sprang med oss och la sig över mig jag hostade och tjöt till samtidigt som han skratta. Efter honom la sig Victoria över killen så det var tyngre för mig hon gjorde ett bekvämt ljud och jag skrattade med killen. 

"Gå bort från mig, jag kan inte andas" skrattade jag fram och försökte knuffa bort dem. Dem rullade av från mig och vi låg där och hämtade andan. 

"Loockwood är vi godkända?" Tjöt Victoria och han mumlade ett "ja" och någonting med "bra jobbat" 

"Ingen får gå härifrån om inte tjejerna i hörnet där springer" varnade Loockwod och pekade på Jasmine och hennes hundar. Vi suckade och tjejerna gnällde på att dem inte kan svettas, att dem inte kan springa. Jag tröttnade på deras gnäll och ville bara komma ut härifrån.

"Men kan ni springa, vi har inte hela fucking dagen på oss" snäste jag mot Jasmine. hon blängde på mig och fnös 

"du ska inte vara kaxig, din uppmärksamhets hora" jag flämta till och alla killarna stönade

"Men håll käften Jasmine och spring bara" hon pep till och gick fram till banan. Tjejerna började jogga och när dem hade sprungit 2 varv slängde sig Jasmine sig på knä och började gnälla.

”Jag orkar inte mer" och självklart slängde sig hennes hunder också ner på golvet .

"Ja precis vi orkar inte" sa dem andra tjejerna. Jasmine gav dem en blick så att dem höll käften och gnällde igen "vi har sprungit 2 varv redan vad mer vill du ha från oss" jag och Victoria började skratta och skakade på huvudet.

"Geez två varv de bara för mycket Loockwood ge dem en paus så dem kan fixa sina naglar" skämtade Victoria och alla började skratta. Loockwood  pekade på alla fyra tjejerna på banan och sa "F, F ,F ,F" och gick sedan iväg. Jasmine ställde dig snabbt upp och sprang efter Loockwood. Säkert för att övertala honom med en massa skit jag och Victoria reste oss snabbt upp för att gå tillbaks till omklädningsrummet och duscha. 

Efter att både jag och Victoria duschat och byttit om lämnade vi bygganden, utanför såg vi en killen som stod och väntade. Victoria sprang upp till honom och gav honom en kyss på läpparna, hon kollade mot mig och gav mig en gest om att komma fram. Är killen hennes pojkvän? De verkade söta ihop. Ja gick fram till dem och log mot båda.

”Sasha det här är Lukas, min pojkvän” säger hon och ler, han ler tillbaka och skakar mitt hand.

”Sasha” säger jag och ler. Han ler tillbaka och kollar mot oss.

”Jag tror jag lämnar er tjejer nu” säger han.

”Nej, jag ska ändå gå nu” säger jag snabbt och Victoria nickar.

"Vi ses" säger jag och kramar om henne.

"Bye" säger hon och ler. En ny vän... trevligt.


CHAPTER 22 BITCHEZ :D

Så kul att få höra många positiva saker om trailern,  själv älskar jag den sjukt mycket♥ 

Jag ville också säga, att min uppdaterng inte varit på topp, i know i know!

Men come on,  det är SOMMARLOV♥ :)

Jag älskar er ♥

KOMMENTERA NU BABES♥

 

29

Postat i kategorin Allmänt

SURPRICE - TRAILER

Sacrifice For Love - Första trailerna! 
 


Ni måste kommentera vad ni tycker bebes, jag och min kompis jobbade länge på den och blev själv väldigt nöjd!! ANGÅENDE OM KAPITEL 22 SKRIVER PÅ DEN MEN ÄR INTE SÄKER NÄR DEN KOMMER UT SÅ STAY TUNNES BEBES :)
Komentera kmmentera!!!

3

Postat i kategorin Allmänt

länkbyte - biebers

Nothing like us
Vem visste att Kristen och Justin var så lika? Vem trodde att Justin Bieber någonsin skulle bli kär? Vem visste att de båda hade så många hemligheten? Kristen är en 17 årig tjej i High School och rymt från Los Angeles där hon och hennes 3 kompisar + hennes bästa kompis bröder blev jagade polisen var ute efter de på grund av kriminellt umgänge. Och när de gäller Justin, så är han ute på ett uppdrag i Stratford att döda ett gäng och gå i skola för att hitta dessa killar, där han då faller denna tjej och kan inget annat än stanna och måste skydda henne. Justin Bieber är inte vem som helst, utan han är skolans populäraste kille, skolans kriminella, känd för att vara badass, känd för att vara den elaka, sexiga, stygga pojken som bara är ute efter sex och bär på en tusen av hemligheter.
  
 LÄS UNDER OCH KLICKA SEDAN PÅ BILDEN! 
Person beskrivning
- Kristen Atwood 
Hon är tjejen som inte bryr sig om sminket, skolan eller killars känslor. Hon är tjejen som älskar att festa, som älskar att ligga runt med killar, som skiter i skolan och som aldrig haft ett förhållande. Hon är Kristen Atwood. Hon har ingen familj, utan bor med sina allra bästa kompisar i en lägenhet i Stratford Hon ska börja 2 ring, i högstadiet, där en annan kille och hans gäng också börjar. Men Kristen har ingen aning om vem denna kille är, förutom att han är skolans badass. Men det intresserade henne inte. Kristen är envis, hon är kaxig, och hon hatar uppmärksamhet. 
 
- Justin Bieber 
Justin är inte känd i denna novell. Eller känd är han, men han är inte den personen som har ett hjärta av guld eller som sjunger. Utan han är känd i området, han är känd som skolans populäraste kille. Skolans snyggaste kille, skolans badass. Han är känd för att vara han. För att vara ett sånt as. Han har som uppdrag med resten av sitt gäng, att leta upp ett annat gäng i Stratford, och döda dem. Sen var det meningen att han skulle åka tillbaka till Las Vegas då allt skulle vara som vanligt igen - men det ändrades. Han är en sådan som går på fester, älskar att ligga runt, och han bryr sig inte alls om andas känslor. Han röker, han går på droger, han skiter i skolan och han bryr sig inte ett skit om alla andra. Han älskar uppmärksamhet, och han älskar att slåss. Han kom hit, till Stratford, för då hitta detta gäng tillsammans med sitt gäng. Men det ändrades på grund va denna tjej, Kristen. Förvånat blev han kär, och djupt förälskad i denna slampiga tjej. Men hon känner ingenting tillbaka. Till skillnad från Kristen, älskar Justin uppmärksamhet, och han älskar tjejernas blickar i korridoren, men det är bara en han har ögon för, och denna tjejen, har sina ögon åt ett helt annat håll.  Vill du se mer av hur det kommer att fungera mellan Justin och Kristen? Se då till att läsa min novell. Kram! 
 

32

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 21 - Playboy

 Previously
han knuffade in henne i huset så hon ramlade ner på golvet. Efter det stängde han dörren och drog av sina skor. "Jag är så trött,väck aldrig mig igen" gäspade Sasha och myste på den sköna mattan. "Va?" hörde hon Ryan säga innan hon föll in i en djup sömn.

Jag vakna av den hemska smärtan som uppstod i mitt huvud, fuck baksmälla. Jag satte mig sakta upp i sängkanten och masserade tiningen. Gosh var jag tvungen? Ja, jag kanske hade kul. Men.. äh fuck it jag hade kul. Jag ställde mig upp och det kändes som om att en sten hade tagit över min hjärna. "Shit" mumlar jag för mig själv. Jag satte mig igen och la mig i sängen.Vad hände ens igår? Allt jag mindes var hur Ryan hjälpte mig ut ur festen. Ryan? Ryan Butler hjälpte mig.. Halelulja. Jag vilade lite så att min huvudvärk skulle minskas men det fungerade inte så jag tvingade mig själv upp. Jag kommer verkligen inte ihåg att jag somna på den här mjuka sängen som ligger i mitt rum? Hur kom jag ens upp hit? han bar väl inte upp mig? han kunde inte? Nej det är omöjligt jag måste nog gått i sömnen eller någonting.
Jag gick raka vägen in till badrummet, drog av mig min klänning och underkläderna. Och snabbt in till duschen.
Jag steg sakta ut från duschen och tog handuken och rullade runt den min kropp. Jag borstade mina tänder och lämnade badrummet. Men plötsligt kom huvudvärken tillbaka. Hur fan ska jag kunna överleva idag? Tack Jessica, tack så himmla fucking mycket. Jag vet inte varför men det kändes skönt att skylla allt på henne, fast än det va roligt att komma ut lite. Jag tog på mig en obey tröja som Chris hade gett mig och mjukis och lämnade rummet. När jag kom fram till köket såg jag en lapp som låg på bordet, jag tog den och läste vad det var som stod på lappen -

Julia, Josh och Mel är ute det finns
pizza i kylen.

Jag skrynklade ihop pappret med min hand och kastade ner pappret i paperskorgen och öppnade kylen mat mat mat. Det var det enda som gick runt i mitt huvud och baksmällan ... Ryan som hjälpte mig den tanknen snurrade också runt och runt i min hjärna. Faktiskt gick det en massa saker runt i mitt huvud. Jag drog fram pizzakartongen och tog två bitar och värmde dem. Medans maten värmdes gick jag till vardagsrummet för att se om Ryan var hemma, det sista jag kunde göra var att tacka honom. Även om det kommer vara det mest pinsamaste stunden i världen. Jag vände mig om och såg Ryans ansikte rakt framför mig. Jag hoppade till och la handen över min mun för att inte skrika. Jag rättade till mig och andades tungt ut. Jag kollade mot Ryan och han hade ingen ansiktsuttryck, skulle jag tacka honom? Om han inte hjälpt mig nu skulle jag ligga och sova mitt på gatan. Okej, gör det bara Sasha.

"E-ehm tack för d-du vet igår" säger jag blygt, han kollar på mig med samma trista minn och går tillbaka upp till sitt rum. Fuck,fuck,fuck var jag tvungen att tacka den där bögen.Jag gjorde en grimase bakom hans rygg så han inte skulle se och gick irriterat in till köket för att ta ut min pizza från mikron.. Jag tog min första tugga och huvudvärken kom direkt tillbaka. Jag la tillbaka pizzan på tallriken och la mina armbågar på bordet, trött lutade jag min huvud över mina händer, jag stönade och masserade sakta min huvud. Utan att jag märker det kommer Ryan in till köket, han fyller en kopp med vatten och sedan la han koppen på matbordet, jag kollar mot honom och han ger mig inte en enda uppmärksamhet. Han lägger en tablett bredvid koppen och lämnar köket. Vad hände just? Jag tog tag i tabletten och såg att det stod ipren. Jag la tabletten långt bak i munnen och tog en klunk av vattnet. Jag ställde mig upp och såg att Ryan skulle precis lämna huset. Han kollade en sista gång mot mig och smällde dörren. Trevligt.
Jag låser efter honom och la mig i soffan, just nu allt jag tänkte på är mitt huvud och på hur den kommer explodera snart. Jag tog fram min mobil för att se om jag hade fått någon meddelanden och Jessica hade skickat 3 sms om jag mådde bra. Jag log och svarade henne med att jag var okej. Jag kastade min mobil på den lilla bordet i vardagsrummet och masserade min tining. Jag tog fjärrkontrollen och letade runt i tvn, Ellen degeneres yes.
Jag tittade på hur Ellen gav ut pengar till random människor, hur mycket pengar har kvinnan? Plötsligt plingade det på dörren.
Om det inte är någon super kändis som berättar att jag precis hade vunnit miljoner kommer jag dränka alla människor i världen. Jag gick sakta upp och öppnade dörren. Jag kollade länge på personen som stod framför mig. Fuck hell no. Jag kollade på killen med ett par mörktonade ray-bans och svart skinnjacka. Justin.
"Vad?" frågar jag kallt.
"Är Ryan hemma?"
"Nej" säger jag snabbt och stänger dörren framför näsan på honom. Jag flinade nöjt för mig själv men precis när jag vände mig om plingade det på dörren ännu en gång, vad är det han vill?
"Ryan är inte hemma, vill du att jag bokstaverar det åt dig?" Säger jag när jag hade öppnat dörren. Han svarar inte mig utan bara står där och flinar. Idiot. Han tränger sig förbi mig och går in till vardagsrummet. Om han fortsätter såhär kommer jag bokstavligen slita av mitt hår. Jag går in efter honom och sätter mig på soffan, Justin går fram till tvn. Varför? Tv-spel duh. Jag kollar på honom medans han pillar runt i mer än en kvart. Tydligen så sattes inte det inte på men för Justin var det svårt att inse det. Jag fortsatte att kolla på honom kriga för att få det att fungera, sanningen såg det ganska sexigt ut... usch Sasha det räcker.
"När du väl blir klar vill jag också spela" säger jag, god det finns inget roligare i världen än att driva med Justin.
"Det funkar inte, vi får gå in till Ryans rum" säger han och rättar till sig, jag nickar och ställer mig upp. Jag vet att om Ryan får reda på att jag har varit inne i hans rum, skulle tredje världskriget börja. Men jag gick in ändå, dangerous me. Jag gick in till Ryans rum för första gången sen jag flyttade in, och damn den var två gånger så stor som mitt rum. Han hade en säng som också var dubbel så stor som min. Jag satte mig på kanten av soffan som låg precis framför hans tv. Det kändes som om det blev mer och mer pinsammare varje sekund som gick mellan mig och Justin. Jag hoppades på att Justin skulle tacka nej när jag sa att jag också ville spela.
"Så, nu välj ett lag" säger han och räcker mig kontrollen. Jag tar emot den och bläddrar runt på olika lag, Justin satte sig bredvid mig på soffan. Jag kollade på vilket lag han valde, jag har aldrig sätt någon se så koncentrerat ut. Han valde Manchester och gick vidare.

Han vänder sakta på huvudet och kollar in i mina ögon, jag bet mig löst i underläppen och hållde kvar ögonkontakten
"Är du klar?" harklade han sig, jag vände snabbt huvudet och skakar på mitt huvud, för att sedan välja ett lag, Barcelona.
"Typiskt" säger han och flinar.
"Vadå?" frågar jag.
"Att du väljer Barcelona" jag höjer ena ögonbrynet och kollar mot honom.
"Vadå, är det något fel med att jag väljer mitt favoritlag?" han kollar mot mig, och den här gången inte så glad. Jag skakar på huvudet och vi börjar spelet. Jag gör mig beredd och det var jag som började med bollen. Jag sprang upp mot andra lagets mål, jag passade bollen till en av mina spelara som sedan passade vidare uppåt. Jag dribblade mig fram upp till målet precis när Justin tacklade mig och jag tappade kontrollen av bollen.
"Fan" mumlar jag och hoppar upp och ner med rumpan på soffan, Justin flinar mot mig och spelar sig fram till mitt mål. Jag springer efter honom och tar bollen, jag trycker X och bollen passas upp till en av mina medspelare, jag spelade därifrån uppåt. Om jag inte gör ett mål, oufh.
Jag kom fram till Justins mål och Justin hade hunnit ikapp mig så jag passade bollen vidare snabbt och sköt in bollen i mål snabbt.
"MÅL, YES BABY" jag hoppar upp och ner som en idiot och Justin kollar lite irriterad mot mig.
"Matchen är inte slut än, så få inte för mycket självförtroende" säger han.
Jag spände taget om fjärkontrollen och fokuserade extra på tv jag såg hur justin småskrattade för sig själv i bakgrunden med jag kunde inte ge honom uppmärksamehet. Jag kände hur han rörde sig soffan jag skulle precis kolla vad han höll på med när han helt plötsligt började tryckte på massa knappar på min kontroll så att jag tapapde bollen och han sköt in ett mål. Jag knuffade bort honom och sa
"Fuck off" han skrattade och jag blängde på honom innan jag försökte trycka på hans kontroll men han lät mig inte och knuffade bort min händer samtidigt som han skrattade
Är det så svårt att inse att jag är bättre än honom? Well han är ju trotsallt Justin Bieber alltså Mr.perfect.
Efter många mål och Justin tacklingar mot mig så slutar allt med att jag sitter på golvet och krigar för att vinna, just nu står det 3-2 till mig.
"Justin, varför inte bara ge upp?"
"Ha-ha, du leder med tur" säger han
"Yeah right"
Jag tog bollen från Justin och gick upp mot hans mål, och jag skulle precis göra ett till mål när han tacklade mig ännu en gång. 
"M-men va? N-nej det du fuska gen nej, Justin sluta" han skrattade och skakade på huvudet.
"Det finns ingen regel, babe" mitt hjärta stanade i tre sekunder, sa han precis babe? Jag kanske överregerar men jag kände en röd nyans bildades på mina heta kinder så jag vände snabbt huvudet och letade efter något att kasta på honom, och utan att jag visste om det hamnade min hand under Ryans soffa. Jag snuddade på något plastigt och tog upp den för att kolla vad det var, det var en magazin.
"EUUHHW" Skriker jag och kastar playboy tidningen på Justin och hoppar bak av skräck, den kommer rakt på Justins ansikte och han tar den och kollar på omslaget. Det var en bild på en tjej som hade på sig ett par lädershorts som såg mer ut som trosor och hon hade ingen överdel. Att ens Ryan kan sitta och kolla igenom det där. Justin kolla mot mig och han brast ut i skratt, jag ställer mig snabbt upp och torkar mina händer på hans kläder.
"Usch, Han har säkert "du vet" och sedan tafsat på tjejerna genom tidningen, usch usch" Justin fortsatte att skratta och tittar på mig, han bläddrar igenom tidningen och hans ögon blev större.
"Jag tror jag tar hem den här" säger han, jag kollar äcklat mot honom. Han märker att min blick sitter fastklistrad på honom och han flinar. Perversa idioter. Justin räcker tidningen mot mig och jag hoppar bak.
"Hell to the no att jag tar på den" säger jag, han fortsättar att skratta. Han går runt i rummet med tidningen mot mig och jag springer runt som en idiot.
"Justin det räcker" säger jag och jag kände hur spyan ville komma upp. Jag skulle precis lämna rummet när jag kännde ett par händer krama om mig bakifrån. Jag kollar på Justin, varför ska han krama mig? Jag vet inte varför men jag råkade fnittra av den lilla random händelsen. Men utan att jag visste om det började Justin smeka hela min kropp med tidningen, jag började skrika som en galning. Jag sparkade honom, hoppade upp och ner jag försökte även åla mig ut ur hans hårda grepp om mig, men han har fortfarande tag om mig.
"JUSTIN JAG KOMMER SPY SNART" 
"Det är lugnt, inte min matta trotsallt"
Flinar han. Jag kände hur jag började må illa, och tack gud steg Ryan in i rummet.
"What the fuck? Dude, knullar ni i mitt rum?" Säger han och ser ut som en stor frågetecken tills han ser magazinet.
"Vart hittade ni den?" Och nu såg han mer arg ut än dum. Justin släpper mig och jag springer ut. Gud, jag önska detta aldrig hände.

Justins perspektiv
Okej, idag har det varit den mest fucked upp dagen på länge. Jag lirade med den lilla bitchen och det slutade med att hon vann, matchen blev inte direkt klar. För det blev avbrutet av något mer konstigt, att Ryan Butler har porrtidningar. Porr är till för små fjollor som inte får någon ligg alls. Men jag kan säga att det vore en lögn om jag sa att jag inte hade roligt idag, Sasha kan vara helt okej iallafall. Ryan tog tidningen ifrån mig och kastade den under soffan, där den fanns från första början.
"The fuck dude? Gav inte Georgina dig tillräckligt?" 
"Ett ord till från dig Bieber, och du kommer ångra att du fucking kom ut mellan din morsas ben" snäste han.
"Du borde skaffa ett bättre gömställe om du tänker behålla det där bro" säger jag och skrattar. Han gav mig en blick som lätt stod för
Jag kommer knulla dig bak,fram,höger,vänster sen bak igen. Och det där är för bögigt för mig, så de är bäst att lämna huset.
"Bye bro" säger jag snabbt och lämnar rummet för att komma ut från det här huset.


 aw var inte det där typ GULLIGT? Don't worry bara för att det var lite Jasha momenet så betyder det inte att dem ska falla för varandra direkt, har så många ider för Sacrifice for love ni kommer älska det, hoppas jag.

Kommnetera! :)


16

Postat i kategorin Allmänt

Länkbyte - Mybieberdrug

 FÖR ER SOM INTE HAR LÄST ÄNNU SÅ LIGGER KAPITEL 20 UNDER DETTA INLÄGG!
 
 
Här är en bit av hennes kapitel från början och
Novellen är grymt bra säger jag bara!
KLICKA PÅ BILDEN!

32

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 20 - Let´s get fucked up

Previously
Jag och J.J steg ut från vår skjuts och började gå upp mot huset som det dånade av musik. "ÄR SASHA GONZALES REDO FÖR ATT SMAKA PÅ KANADENSARE HEMMA FEST?" tjöt hon och drog upp sina armar i luften."DAMN RIGHT" tjöt jag som svar och vi gjorde armkrok för att gå in till festen. Redo att släppa loss.

 
Here we go back, this is the moment.
Tonight is the night, Wel´ll fight till it´s over.
So we put our hands up, like the celling can´t hold us.
 

Spelades upp i högtalarna. Man kunde känna basen i magen upp till hjärtat. Gud vad jag har saknat det här.
Det var folk som dansade lite överallt, på dansgolvet var killarna tätt bakom tjejerna. Huset var stort det var en trappa som ledde upp till övervåningen. Den liknade trapporna som du vet när prinsessor går ner sådär överdrivet långsamt med en lång klänning för att hälsa på folket, en sån trappa var det. Det såg ut som att huset hade minst 24 sovrum, så stort var det. Vem bor här ens presidenten eller? Nån drog i min hand och skrek någonting och jag kollade vad som hände. Det var J.J som gjorde en enkel gest att jag skulle följa med henne. Vi gick fram till några tjejer som jag har sett Jessica pratat med förut i skolan, men har aldrig riktigt pratat med dem eller presenterat mig.
"Hej Jess, hur mår du?" frågade en tjej med blont hår. Jessica visade tummen upp och sneglade på mig.
"Det här är Sasha Gonzales allihopa" Sa hon till tjej gruppen. Den blonda tjejen kom fram till mig och räckte ut sin hand.
"Hej, jag heter Georgina" jag tog glatt emot handen och skakade om den. Nästa tjej kom fram till mig och sa sitt namn, jag brydde mig inte så mycket, för som jag sa förut jag är inte bra på namn, jag glömmer. Men det fanns en tjej som inte hade hälsat ännu hon hade kort svart hår och gav mig en äcklad bitch blick. Jag ville inte vara otrevlig mot henne, så jag drog fram handen för att hälsa. Hon kollade ner på den äcklat och stod där bara utan att skaka om den. Jag drog pinsamt bort den och gav henne en falskt leende. Fast inombords kämpade jag varenda skallet för att inte ge tjejen en smäll för att ens gav mig en sån blick från början. Jessica gav mig en blick att låta det vara, jag nickade kort och vände min blick mot den blonda tjejen som hette Georgina tror jag, eller? aja den blonda tjejen. Iallafall hon kollade på mig och log stort som att hon precis hade frågat en fråga, eller vänta hon prata ju. Hon kollade frågande på J.J som slog till mig med sin hand.
"Va? vad sa du?" stammade jag fram. Den blonda tjejen och några andra skrattade. En tjej skakade på huvudet.
"Är inte du tjejen som Chaz försökte impa på men blev nobbad?" upprepade en annan tjej. Jag höjde mina ögonbryn och nickade. Dem skrattade och hon som frågade frågan tog upp sin hand för att göra "high five". Jag skrattade och gjorde high five med henne.
"Bra, fall inte för såna som Chaz, dem är bara ute efter en sak" sa samma tjej igen och kollade allvarligt på mig. Jag nickade snabbt, skulle aldrig falla för nån som Chaz eller jag föll för Jake, han var ett misstag och jag har lärt mig. Man lär sig från sina misstag.
"Kom vi letar efter något att dricka" Hörde jag J.J säga och den blonda tjejen hängde med. Jag känner mig verkligen oförskämd när jag säger den blonda tjejen men jag har helt seriöst glömt bort hennes namn. Vi trängde förbi folket och gick för att hämta en drink. Där stod Chaz och Richard, han som jag skadade i parken. Haha ja hans namn kommer jag aldrig glömma. Vi gick förbi dem och J.J slog till mig.
"Kan du sluta slå mig hela tiden" sa jag irriterad. Hon skrattade men blev seriös efter.
"Ryan är här" sa hon och nickade mot stället han befann sig. Jag kollade bort ditt och såg honom skratta med Chaz. Jag ryckte på axlarna och kollade bort.
"Jag bryr mig inte, han ska inte få förstöra min kväll" Jag drog mina armar runt hennes axlar och vi gick vidare.
"Georgina" hörde jag nån ropa. Hon fick ett stor smile och sprang i väg till... Ryan? Chaz såg mig och skulle precis ropa någonting men jag gick snabbt därifrån med Jessica. Hon fixade en drink smirnoff i ett glas.
"En till dig och en till mig" sa hon och gav mig en röd mugg. Vi drack upp hela och kastade iväg muggen.
"En till" tjöt jag och Jessica fixade en till fast med en starkare, absolut vodka. Jag kände ett par händer slingra sig runt om min kropp och viskade.
"Hey sexy" jag vände mig om och möte Chaz blick. Kan han inte bara lämna mig ifred? Men nej nej mr. kåta killen här ger aldrig upp.
"Men kan du dra" sa jag och knuffade bort honom. Han tog upp sin hand sårande framför sitt hjärta.
"Aoch Sasha" Jag himlade med ögonen. Jessica kom fram och gav mig min mugg. Jag tog en klunk och såg att Chaz fortfarande stod kvar, fast med Richard och någon annan bekant som jag kände igen från parken.
"Tja" sa dem. Jag vinkade och log. Chaz kollade förvirrat och skulle säkert ifrågasätta massa saker. Men hans blick fastnade på muggen jag hade.
"Dricker du" frågade han chockad. Jag kollade på honom som om att han var dum i huvudet.
"Nej, jag hade tänkt att vattna blommorna" svarade jag sarkastiskt och himlade med ögonen. Richard skrattade åt mitt skämt tillsammans med den andra killen och Jessica, men Chaz kollade bara argt mot mig. Mitt i allt skratt dök Ryan upp och fick syn på mig, ånej. Han kollade först förvirrat när han fick syn på mig och sen blev han allvarlig.
"Vad fan gör du här?" frågade han. Jag tittade argt på honom.
"Jag får vara här om jag vill" käftade jag emot. Han skakade på huvudet och drog i min arm. Jag slet loss från hans grepp och tjöt
"Släpp mig" killarna kollade förvirrad på mig och Ryan fram och tillbaka förutom Jessica som då visste vad som pågick.
"Dude, låt henne vara känner du henne?" frågade Chaz. Ryan kollade allvarligt in i mina ögon. Den var bestämd, men inget som skrämde mig längre. Jag antar att det är nu han skulle vilja slå mig så hårt att jag inte kunde andas men fuck it, han ska inte förstöra min kväll.
"Nej hon är ingen" svarade han, jag vet inte varför men det sårade mig nästan att han skämdes för att berätta vem jag är. Men det är inget jag borde bry mig om, tänker fortfarande på dagen när han sa "Det borde finnas en anledning varför deras familj inte ville ha dem så varför ska vi ta ansvar" så jag borde inte ta åt mig egentligen. Jag himlade med ögonen och drog Jessica med mig.
"Vi dansar" tjöt J.J som ville undvika det som precis hade hänt. Jag nickade och vi gick till rummet.
"Där är Lana, det är hennes hus" hörde jag Jessica säga samtidigt som hon dansade. Jag kollade bort ditt och där såg jag en tjej med långt ljusbrunt hår med en vacker klänning. Bakom henne såg jag Justin dansa. Han hade hans händer på hennes höfter och styrde hennes rörelse samtidigt som hon hade sina händer runt hans hals. Jag hade inte märkt att jag kollade in dem tills jag möte Justins blick. Jag vände mig hastigt bort och såg Georgina. Jag gick fram till henne och plötsligt ändrades låten till Arash - She makes me go. Georgina tog mina axlar och skrek vi hoppade upp och ner tillsammans med alla andra och sjöng med låten. Folk kom fram med drink efter drink och jag kände snabbt att alkoholen sakta försökte ta över min kropp.

Justin´s perspektiv
Lana vände sig om och innan hon hann regera kysste jag henne, hon skrattade i kyssen och drog sin händer upp mot mitt hår, innan hon hann röra så drog jag snabbt ner hennes händer och höll dem hårt. Jag nafsade på hennes hals och hon böjde på huvudet för att ge mig mer utrymme.
"Rör" ja nafsa igen "inte" *kyss* "mitt" jag bet hennes hud och hon stönade av smärta "hår" viskade jag i hennes öra. Hon kollade på mig och attackerade mina läppar. Min tunga hittade sin väg in i hennes mun och våra tungor kramade om varandra. Nån drog i mig vilket som fick mig att släppa taget.
"Vad" snäste jag. Chaz tog sina händer i en skyddande gest. Jag himlade med ögonen och vände mig där Lana stod men inte längre. Hon hade rusat iväg till tjejerna som dansade i mitten.
"Cockblocker" mumlade jag till Chaz och gick iväg för att hitta någonting att dricka.
"Såg du Sasha, damn" hörde jag Chaz snacka om. Jag tog en klunk från ölen och kollade på Chaz så han skulle komma till sin mening.
"Hon är svårare än vad jag trodde man, och hon är inte så oskyldig som du tror jag har sett henne dricka hela kvällen" sa han. Imponerade jag trodde att hon skulle vara hemma i det här läget och läsa en bok eller någonting. Jag nickade och letade efter henne med blicken.  Jag hade blivit chockad när jag först såg henne från början. Hon checkade totalt in mig dansa med Lana och när jag möte hennes blick vände hon sig snabbt om och gick.
"Du låter som en stalker när du säger så" skrattade jag fram och tog en till drink. Ryan kom fram till oss och ställde sig bredvid med mig, jag gav honom en öl och hörde Chaz svara på mitt påstående.
"Bara hon blir lite fullare så får jag henne lätt i sängen"
"Vad snackar ni om" frågade Ryan ointresserat. Jag småskrattade och höjde på ena ögonbrynet.
"Chaz här snacka om att få Sasha i säng" Ryan fnös bara och gick därifrån.
"Jag ska leta upp efter henne, see yah" ropa han och gick sin väg till dansgolvet. Jag följde efter för att hitta Lana och såg henne precis komma fram till mig.
"Där är du, jag har letat efter dig" gnällde hon "Aa det gjorde du säkert" sa jag och blinkade med ena ögat.
"REDNOSE REDNOSE REDNOSE" hörde jag alla skrika och några sekunder senare öppnades rednose i högtalarna och alla spred sig i en cirkel.


En tjej och Alex gick fram till mitten och dansade rednose och alla klappade händerna. Lana drog i min hand och tog oss till mitten. Alex gick bort med tjejen och Lana böjde sig ner med överkroppen. Jag tog tag i hennes höften och följde efter hennes rörelse. Hennes rumpa gned sig över mitt skrev och jag kände hur det växte där nere. Mitt tag blev hårdare och jag hörde hur alla skrek och klappade händerna. Lana skrattade och tog tag i min nacke och kysste mig vilt samtidigt som vi gick ut från mitten och tillbaks till ringen. Jag hörde några tjejer skrika och hoppa så jag kollade upp och såg att Sasha och Jessica stod i mitten nu. Jessica gjorde exakt som Lana gjorde på mig och Sasha stod som jag gjorde när jag dansade med Lana. Jag fuktade mina läppar och såg varenda rörelse. Det här var fucking sexig alla killarna stod där med vidöppen mun och tjejerna jublade bara och märkte inte ens vad som hände med killarna. 

"D-det där D-det.. jag tror jag har fått stånd" hörde jag Chaz säga som stod nu bredvid mig. Jag var så inne på deras intensiva rörelse att jag inte märkte vem som stod bredvid mig. Jag hade inte ens märkt att Lana hade gått ifrån mig till dem andra tjejerna.
"D-et där v-var se-x.. igt" stammade jag fram och kände hur min vän där nere börja bli otålig, Jag måste göra någonting åt det nu. Sasha hoppade och skrattade med Jessica och alla sprang fram till mitten och dansade åt den nya låten. Hennes leende var vackert och hennes hår, vänta va? vad fan tänker jag på? jag skakade på huvudet och drog Lana i armen.
"Vad sägs som att vi två gör vår egen fest på övervåningen" Hon bet sin läpp och nickade.

Ingens perspektiv
Sasha dansade nu med en random kille hon aldrig sett förut, hon var så full att hennes hjärna lekte runt med henne, killen börjar kort efter suga hennes nacke med slaskiga äckliga kyssar med sina tunga. 
Hon drog sig ifrån honom snabbt och gick därifrån. Hon hade blivit trött av allt dansande så hon vill ta och hämta andan lite. Det hade blivit för mycket alkohol för hennes så hon gick runt i hela huset för att leta efter ett kök så hon kunde dricka vatten. Efter hon hade gått runt i det här huset som var så stort hittade hon ett rum som liknade ett kök. Vinglande gick hon fram till kanten för att ta tag i ett glas och *SMACH* den föll ner på golvet i tussen bitar. "Ops" stönade hon och la ett finger framför sin mun och kollade ner på röran hon hade ställt till med. Mitt i allt såg hon killen hon dansade med ute på dansgolvet komma in till henne. Han tog tag i hennes höften och hon himlade med ögonen. Det fanns ju en anledning varför hon stack så varför följer han efter? Hon försökte nå upp till ett nytt glas men killen tog tag i hennes hand och stoppade in hennes fingrar i hans mun, bara sådär. Sasha kollade konstigt på honom. Även om hon var full av alkoholen som lekte med henne tyckte hon att situationen var konstig. Han gick fram till henne och smekte på hennes kropp och kom upp till hennes bröst. Hon drog snabbt ner dem.

"Sluta" hon försökte gå bort från honom men han ställde sig bara framför hennes väg. Han tog ett hårt tag om hennes huvud och tvingade in henne i en kyss. Han tryckte in sin tunga i hennes mun och hon försökte trycka bort honom men han drog hennes hår hårdare så hon stönande av smärta. Allt hon ville var att komma ut härifrån. Plötsligt kännde hon att det var någon som drog henne ifrån killen. Hon kollade hastigt upp och såg Ryans uttryckslösa ansiktsuttryck. Han höll min arm och började gå ut från rummet.
"Men, men glaset R-ryan kolla" han ignorerade henne och drog henne ut snabbt från allt folk och ut till hans bil.
"Ryan glaset då, vi måste tillbaka" Sasha försökte gå tillbaka in men han tog bara hennes hand och tvingade in henne i bilen. Hon suckade och lekte med sitt hår sådär uttråkad tills hans kom och satte sig i förar sättet och startade bilen. Sasha suckade igen.
"Det är fortfarande mitt fel för glaset" envisades hon.
"Kan du inte bara låta det där fucking glaset vara?!" skrek han. Sasha tog upp sin händer för att skydda sig.
"Men förlåt då tjurskalle" han himlade med ögonen och fokuserade på vägen.
"Vänta varför åker vi ifrån festen jag vill inte gå omg R-rayn min skinnjacka är kvar där" han kollade på henne och suckade.
"Du är full, Sasha okej?" Hon nickade snabbt jättelänge och tittade på honom. Sasha som nu vågade tala frågade honom "Varför tar du hem mig, du gillar inte ens mig?" han skulle precis öppna sin käft för att spotta något otrevligt tillbaks som svar, men hann inte svara på den frågan innan han hörde Sasha mumla.
"Du behöver inte svara på den frågan, jag vill inte veta" han stängde sin mun och spände sin hand som han höll i ratten och gjorde en vänstersväng. Sasha lekte uttråkad med saken som gjorde att man inte fick sol för ögonen. Hon öppna den och stängde fram och tillbaka. Tillslut blev Ryan så irriterad att han smällde upp den och kollade irriterat på henne. Hon sjönk ner i sättet och tittade ut från fönstret. Sasha började fnissa lite och småskratta för sig själv.
"Vad skrattar du åt?" frågade Ryan ointressant. "ahaha hej" han kollade förvirrat på henne och hon vinkade med ena handen.
"Hej?" svarade han som en fråga "aw du sa hej till mig" skrattade hon och han himlade med ögonen. När dem äntligen hade kommit fram till deras hus, stängde Ryan av motorn.
"Vi är framme" andades han ut "Va?" frågade Sasha som satt kvar och kollade ut från fönstret.
"Vi ä-r f-r-a-m-m-e" han bokstaverade det till henne men det gjorde henne bara mer förvirrad.
"FRAMME" skrek han inte så jätte högt men så att hon skulle fatta.
"Aha oj aha frammeee varför sa du inte det då" svarade Sasha och klev ut från bilen. Sasha vinglade när hon gick och höll nästan på att ramla baklänges men Ryan var snabbt där och förde henne mot huset.
"VÄNTA" stoppade sasha honom och han stönade irriterad.
"Vad?!" hon kollade runt om sig och tog ett finger framför hennes läppar och viskade "sccch"
"Tänk om nån kommer och våldtar oss det är mörkt"
"Sasha vi är framför huset" "Och jag är här inget kan hända dem här två meterna som vi ska gå" hon nickade och fortsatte gå. "Men tjejer kan väl våldta killar också eller?" han knuffade in henne i huset så hon ramlade ner på golvet. Efter det stängde han dörren och drog av sina skor.
"Jag är så trött,väck aldrig mig igen" gäspade Sasha och myste på den sköna mattan.
"Va?" hörde hon Ryan säga innan hon föll in i en djup sömn.


Långt kapitel och gjorde en tredejperspektiv inte bästa men man lär sig! Har kämpat på det här kapitel för att kunna publicera den idag så snälla kommentera jag vet att ni kan, det tar bara några sekunder. För er som inte vet vad "Rednose" är så är det en dans skriv "Rednose" på youtube så ser ni. Imagines Justin göra så på dig åhaha okej dirty ;)
KOMMENTERA BEBES!


35

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 19 - Trouble in heart

Previously
"Jag är oskuld" hostade jag fram hon slutade flina och kollade storögt på mig.
"Shit, man kan verkligen inte märka det" stamade hon fram.
"Är det en bra sak eller dålig" Hon gick fram till mig och gjorde armkrok 
"De är verkligen en bra sak, Sasha" Jag fnittrade och drog på mig min skinnjacka och vi gick ut från rummet. På väg mot festen. Det här blir väl kul.Justin perspektiv
Grabbarna hade parkerat på vägkanten och tutade för fullt upp. Deras skrik kunde man också ibland hörde man ett "JUSTIN". Hade dem redan druckit sig halv fulla? Värsta frågan då utan mig? Jag gav ingen uppmärksamhett till grabbarna som försökte få mig skynda på. Utan jag tog min tid och tog snabbt på mig mina vita Supras. Jag skulle precis gå ut när jag hörde en kvinnlig röst ropa efter mig.
"Justin" kunde man höra henne svaga stämma från vardagsrummet där hon kollade på någon program, du vet den där serien som Sasha kollade på. Dagen då hon bestämde att skapa sitt livs mardröm genom att knuffa ner mig från soffan. När tanken kom upp hur arg jag var då, gjorde mig nästan lika arg nu. Hoppas jag slipper se hennes ansikte idag. Men nu när jag tänker efter vad ska en sån oskyldig flicka som henne göra ute på gatan så här sent? Tur. För hennes irritation skulle bara få mig att göra henne till min boxningssäck. Ja, jag kan inte kontrollera min ilska, när jag blir arg då blir jag arg. Senaste gången jag checkade så betydde tjejen inte ett skit för mig så vilken ånger skulle jag få efter det? Alla tjejer har ju respekt för mig. Dem ser mig bara som den heta svårfångade killen, Justin Bieber som du hittar i Stratford. Ibland kan det bli jobbigt när tjejer sneglar på mig och klänger när jag jobbar eller när jag inte är på humör. Men dem kan alltid få mig att glömma allt som pågår i min hjärna. När dem låter min vän där nere besöka dem, är dem dåliga? Då blir jag bara mer på dåligt humör. Samtidigt så har jag blivit lite förvånad när det finns brudar från andra städer i Canada samt några i US som vet vem jag är.
"Justin, har du gått?" hörde jag min mamma ropa lite besviket, som att jag hade ignorerat henne och gått. Jag hade blivit så fångad i ögonblicket att jag glömde bort att min egen mamma ropade efter mig. Hon trodde säkert att jag inte brydde om henne. Det är det hon tror att samtidigt som jag växer så växer kärleken iväg, hon brukar alltid säga "Vad som än händer i framtiden så kommer jag aldrig sluta älska dig" Jag skyndade snabbt in till rummet hon var i. Hon låg i soffan med huvudet på en av soffkuddarna och jag kunde se hur det var tårar som försökte tränga sig ner från hennes ögonvrån. Vilket som förstörde mig helt på insidan, det kändes som att nån slet mitt hjärta i två bitar. Jag hukade ner på knä så att min ansikte var i samma nivå som hennes och hon hoppade till lite av den oförväntade rörelsen. Jag tittade djupt in i hennes ögon.
"Du är här" mumlade hon, jag svarade inte utan kollade på min mammas vackra ögon som glimtade av kärlek. Hon snuddade min kind med sina fingertoppar osäkert om jag skulle rycka mig ifrån henne. När jag inte gjorde någonting utan stod på exakt samma ställning som förut. Kupade hon sina mjuka händer om mina kinder.
"Du ska väl inte åka ifrån mig igen" sa hon och kollade rakt in i mina ögon. För några veckor sen eller för en månad sen hade jag varit tvungen att lämna Stratford för ett tag. Vi hade åkte till Philadelphia i US för att ta hand om affärer. Men fick sedan problem vilket som ledde till att vi var tvungen att stanna kvar minst i 3 veckor. och det oroade min mamma för att jag inte hade sagt någonting inte ens meddelat henne att jag åkte ifrån Canada.
"Jag ska till Lana's fest, jag lovar att jag kommer vara hemma imorgon" Svarade jag på hennes fråga. Hennes ansiktsuttryck slappnade av och några fåtal tårar slank ner från hennes ögon.
"F-förlåt J-Justin jag mena inte att vara överbeskyddande" en bekymrad rynka bildades mellan mina ögonbryn. Överbeskyddande? Det sista hon är det är att vara överbeskyddande. Vad har hon fått det ifrån? Jag skakade snabbt på huvudet och torkade bort hennes tårar som rann ner från hennes kind med mina fingrar.
"Oroa dig inte över mig, jag klarar mig fint, seså gå till festen nu" Schasade hon iväg mig och gav mig ett leende som hon försökte trycka fram. Jag kysste hennes kind och ställde mig upp så jag stod stadigt upp på fötterna igen. Jag gav hennes en sista blick och vände mig sedan om för att gå ut.
"Justin" ropade hon hest. Jag stannade men vände mig inte om utan stod bara där. "Jag älskar dig" Jag svalde hårt och fortsatte gå ut för att möta grabbarna.
"Jag älskar dig också" mumlade jag fram fast bara så att jag hörde. Jag vet att hon förtjänar att få höra dem där tre orden. Men jag vet inte varför dem tre ynka orden inte kommer fram så att hon får höra dem själv. Jag har inte sagt dem orden på 3 år nu inte till någon, jag har stängt ut mig så mycket att jag inte ens kan säga det till mig egen mamma. Problem i hjärtat det är det jag har, det känns som att det är bara en tung sten mitt i allt. Jag såg min skinnjacka skymta på stolen bredvid ytterdörren. Jag tog ett tag om den samtidigt som jag öppnade dörren. När jag väl hade kommit ut kände jag kylan blåsa i en stark vind så att dörren bakom mig small till. Jag satte på mig skinnjacka och låste sedan dörren. Killarna hade antagligen inte orkat vänta på mig längre för en bil såg jag inte. Dem var säkert redan där på festen. Jag ryckte på axlarna och hade inget annat val än att gå till festen. Jag krånglade upp ett ciggpaket från fickan och la den mellan läpparna för att leta efter en tändare. Jag kände i skinnjackans ficka och sedan i backfickan där jag hitta en rostig tändare. Jag la handen framför tändaren så att vinden inte skulle blåsa bort elden. Men det funkade inte. Jag skakade om den lite och försökte om igen, me de vägrade komma ut något utan ljudet från gaset. 
"Fuck" röt jag och kastade iväg tändaren på en väg så att den gick sönder i bitar. Man kunde hörda en tjej fnissa någonstans i bakgrunden. Jag kollade upp och såg en tjej med blont hår med en sexig topp som inte hade någon axelband och ett par svarta tighta jeans. Hon satt ensam på trottoarkanten. Jag ryckte på mungipan och gick fram till henne och hon räckte fram en tändare. Jag tog tacksamt emot den och tände ciggen.
"Så vad gör en sexig brud som dig ensam på gatan den här tiden" satte jag mig ner på trottoarkanten bredvid henne och drog in ett bloss. Hon flinade och skakade bara på ett huvud. Hennes ögan var gröna blandat med grå Hon hade sminkat sig så att man kunde se dem tydligt genom mörkret vilket som gjorde hela hennes utseende mer hetare.
"Vad får dig att tro att jag inte dra in dig i buskarna nu och våldtar dig?" frågade jag och blåste ut röken på hennes ansikte. Hon gjorde inte något åt det, dem flesta tjejerna skulle vifta bort det men hon kollade bara ner.
"Vad kan jag säga jag är bara inte rädd" jag nickade och min blick vilade på hennes små rosa läppar.
"Jag förstod aldrig ditt namn, babe" sa jag och drog in ett annat bloss.
"Inte jag heller, vad var ditt namn nu igen" hon pekade på mig och la huvudet på sned. Jag flina bara åt henne och orkade inte argumentera om vem som ska säga namnet först.
"Justin" svarade jag.
"Så det är du som är Bieber killen" jag blåste ut röken och fimpade ciggen på asfalten.
"Jag skulle gärna stanna kvar och småprata men jag har viktigare saker för mig" sa jag och reste mig upp. Hon nickade bara och kollade ner.Jag började gå igen mot festen men vände mig om till blonda tjejen.
"Jag fick aldrig ditt namn" hostade jag fram.
"Candice, Candice Panettiere" skrattade hon. Jag blinkade med ena ögat.
"Hoppas vi ses igen, Candice" Hon flinade och vinkade av mig.

Jag hade gått länge nu och kunde se Lanas hus skymta åt sidan och att man kunde höra musiken dåna högt. Skulle inte bli överraskad om att det här skulle sluta med att polisen dök upp med många klagomål. Man kunde praktiskt höra musiken ett kvarter bort. Jag kände hur de vibrerade i fickan så jag fiskade upp mobilen.

Ryan Butler

stod det på skärmen jag tryckte på den gröna knappen och tryckte mobilen upp för örat.
"Dude vart är du någonstans, du har varit borta länge nu"

"De skulle aldrig fucking hända om ni inte åkte ifrån mig" snäste jag
 
"Sorry bro, du tog för lång tid du vet hur otåliga dem är" jag nickade fast han inte kunde se mig och kunde höra musiken dubbel så högt genom telefonen.

"Jag är utanför" sa jag bara och stängde av. Jag gick in genom dörren och såg hur folk gned sig mot varandra på dansgolvet med en röd mugg varsin hand. Några var utanför och rökte innan jag kom in, jag hade nickat lite åt dem och nu står jag här äntligen på festen. Jag såg Jasmine med en kort tight klänning så henne bröst tryckes upp mot varandra och klänningen slutade under hennes rumpa. Kan man klä sig mer som en hora än det där? Det är som att hon tiggar efter killarnas balle. Men hon var inte mitt drag i kväll. Jag slickad mina läppar och vände blicken mot Lana som hade på sig en rosa klänning. Som var kort där framme och lång där bak. Allt jag kan säga var att hon var sexig och att det är hon som ska få skrika mitt namn inatt.
 
 

"JUSTIN där är du" skrek Zack. Jag gjorde ett handslag med honom och vi gick mot dem andra grabbarna.
"Det var på tiden att du kom" ropade Chaz när jag kom fram och gjorde ett handslag med alla grabbarna innan jag tog en mugg från bordet och söp ner hela på två klunkar. Jag tog två nya på varsin hand och gick mot dansgolvet.
"WOOF WOOF" hörde jag Chaz skrika och jubla , han visste vart jag skulle.
Jag gick fram till Lana som dansade med någon kille. Jag gav killen en varnade blick och han stack. Lana putade med läpparna men sprack sedan upp i ett stort leende när jag visade henne muggen med vodka. Hon tog den ifrån mig och la sin hand runt min nacke och började dansa.

Sashas´ perspektiv.
Jag och J.J steg ut från vår skjuts och började gå upp mot huset som det dånade av musik.
"ÄR SASHA GONZALES REDO FÖR ATT SMAKA PÅ KANADENSARE HEMMA FEST?" tjöt hon och drog upp sina armar i luften.
"DAMN RIGHT" tjöt jag som svar och vi gjorde armkrok för att gå in till festen. Redo att släppa loss.


 Jag vet att ni förväntade er ett party kapitel men party blir mer detaljerat på kapitel 20! Hoppas jag inte gjorde er besvikna, stay tuned bebe´s kapitel 20 komemer när som helst! :) 
Kommentera! ;)