46

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 34 - Fight Like Siblings


Jag lutade mitt huvud mot fönstret med skakiga händer  och satt helt tyst. Jag visste inte om jag skulle bli rädd över allt som hade hänt eller om jag borde vara rädd över Brad. Han hade räddat mig trotsat, men hur visste han? 
"Hur visste du att jag var här?" Viskade jag. "Det är inte det viktiga nu eller hur?" Svarade han.
"Det viktiga är att du är hemma säker" fortsatte han.
"Jag bor på andra sidan gatan och du vet vart jag bor så nej jag tror inte det viktiga är att jag är hemma" sa jag.
"Du ska hem till mig" sa han bara och fortsatte att köra. 
 

Brad svängde snabbt med ratten och körde in på ett område. Han stannade framför ett hus som var väldigt - stort, Hemma hos Ryan var det större men det här var stort.
"Bor du här?" frågade jag för säkerhets skull. Han nickade kort och låste upp dörren. Vi klev av från bilen och ställde oss framför huset. Jag inspekterade det fina huset från detalj till detalj.
"Wow, är alla rika i Canada?" han flinade och skakade på huvudet.

"Det beror på jobben, hur allvarligt man tar det" jag nickade sakta och gick efter honom upp på terrassen.
"Det här är en farlig stad" mumlade han, jag fattade inte vad han menade men orkade inte heller fråga om det.
Jag steg in för huset och Brad tog av sig skorna och gick sedan in till ett öppet rum. Jag tog min tid och la skorna prydligt på skohyllan. Mina skor var dem enda som hade en plats där, de andra skorna låg utsprid lite överallt och det var inte något par utan flera styckna. Jag gick sakta mot rummet Brad hade gått till och fick syn på runt 5 killar sitta på soffan. Några kollade på tv, andra diskuterade om något ointressant. Jag stod nervöst vid dörrkanten och visste inte vad jag skulle göra nu. Varför hämtade Brad hit mig ens?
"Killar det här är Sasha" Jag vände mitt huvud lite och kollade på sidan där Brad stod med ett leende. Alla killarna hade sin blick mot mig. En man som var runt 25 åldern reste sig upp och viftade hit mig med händerna.
"Var inte blyg vi är inte farliga" jag svalde hårt och gick sakta fram till han.
"James" sa han och räckte fram sin hand. Jag log mot han och skakade om hans hand. Jag gick till en soffa där två killar satt och dem båda såg ut att var i 20 års åldern.
"Sasha" sa jag och log. "Joe och Victor" sa dem båda och log tillbaka. I nästa soffa satt det två killar till, en av dem såg ut som 30 års åldern och den andra var ung väldigt ung, han såg ut att var 15 år chansar jag. Han såg även bekant ut.
"Cody" sa den unga killen och kollade länge på mig. Han såg glad ut att se mig och det smittades av till mig.
"Och det här är Steven" sa Brad och pekade på mannen som satt bredvid Cody.  Jag hälsade snabbt på han och satte mig sedan bredvid Cody.
"Cody är min favorit son" sa Brad och rufsade honom i håret.
"Jag är din enda son" utbrast han. Jag började skratta det förklarar likheten mellan dem två.
"Det därför du såg så bekant ut" skrattade jag.

"Va? jag liknar inte min pappa någonstans" fnös han. Jag knuffade honom lite skämtsamt på axeln.
"Ay vad är det för fel med din pappa"
"Han vill väl inte vara lika snygg som jag" påstod Brad och spände skämtsamt på sina muskler. Killarna började skratta tillsammans med mig förutom Cody då som himlade med ögonen.
"Nja håller inte med dig där" sa jag och la en hand över Codys axel. Brad putade överdriver med läpparna så att både jag och Cody började skratta.
"Ni liknar varandra" sa Victor och pekade mellan mig och Cody. Både jag och Cody började granska varandra.
"Jag märkte också det, era ögon" sa James. Cody ryckte lite på mungipan.
"Båda lika vackra" sa Brad lågt och stod vid soffkanten med armarna i kors. Jag vände mig generat bort och kollade ner på golvet och kunde höra hur dem alla Aw:ade åt mig.
"Jag är fortfarande sexigare" sa Cody för att lätta stämningen för mig och vickade på sina ögonbrynen. Jag kollade upp mot honom och skakade på huvudet.
"Glöm och dröm". 
"Du är bara söt, inte sexig" fortsatte jag och nöp hans kinder. Han fnös och försökte komma undan. Vi började brottas lite med händerna samtidigt som alla började skratta.
"Redan bråk som syskon ser jag" hörde jag nån säga och så skrattade dem igen. Jag rynkade på pannan och fattade inte det roliga. Cody skrattade också och knuffade mig skämtsamt. Jag log åt honom och lutade mig bak i soffan. Jag har bara varit här i en sån kort tid och jag är redan bekväm med dem här människorna. Dem får mig känna som en av familjen, jag log smått för mig själv och började kolla på nån film som spelades på deras tv.

*

Jag hoppade till när jag fick höra höga knackningar på dörren och höga skällningar hördes från hunden som hoppade upp och ner framför dörren. Brad reste sig upp och ropade efter hunden.
"Barbie gå ditt" sa han och pekade mot oss. Barbie lugnade ner sig och kom springande mot mig. Hon hoppade upp i min famn och jag klappade henne.
"Hej Barbie" sa jag i bebis röst och Barbie försökte slicka mitt ansikte.
"VA FUCK GÖR DU HÄR?!" Skrek en välkänd röst jag kollade upp och fick syn på Ryan och Justin stå vid dörröppningen bredvid Brad. Alla killar kollade förvirrat mellan mig och Ryan. Jag svalde hårt och tog ner Barbie från mitt knä.
"Du är överallt och springer efter oss, vad fuck gör du ens här?" skrek Ryan igen. Jag blev rädd, hans ton mot mig var skärmande och att han skriker på mig framför alla dem här killarna gjorde mig bara mer nevös. Jag gömde mig lite bakom Cody. Jag kunde inte möta deras ansiktsuttryck. Jag kollade snabbt fram och såg Justins ansikte. Han kollade förvirrat på mig med en rynka som hade sprid sig mellan hans ögonbryn. Hans blick var lite irriterad och jag ville inte möta den aggressiva Justin igen. Jag satt stumt på min plats, Ryan kom snabbt emot mig och drog upp mig från soffan. Jag kunde inte säga emot eller göra motstånd just nu, jag hade inget mod för det.
"Släpp henne" hörde jag någon snäsa. Ryan stannade och kollade på Brad.
"Va, vet du ens vem det är?" frågade Ryan lugnt.
"Jag sa SLÄPP henne" skrek han den här gången. Ryan släppte min hand och jag bakade några steg. Jag hamnade bredvid Justin och han fokuserade sin blick på mig. Jag möte hans blick när jag kollade upp men avbröt den snabbt.
"Sätt er" sa Brad och pekade på soffan, vi alla tre gick mot soffan men Brad stoppade mig.
"Kom" sa han lugnt och gav mig ett leende. Jag följde med honom ut till hallen och kunde känna allas blickar som brändes på ryggen om oss.
"Du kan gå upp till övervåningen om du vill?" jag nickade.
"Det finns Chips vid tv:n det är bara och ta för dig, ta med dig Barbie också" Jag log stort mot han, det finns ingen trevligare än Brad.
"Kom Barbie, ja kom hit" ropade jag efter Barbie och hon sprang bakom mig, upp för trappan med en viftande svans. Jag gick upp för trapporna in till rummet som var öppet, jag såg chipsen och en massa andra skräp på bordet. Leendet som tog plats på mina läppar, damn. Jag kastade mig på den lilla soffan som låg precis framför tv:n och Barbie hoppade upp bredvid mig, jag kramade om henne och vi gosade. Jag klappade den samtidigt som den låg i min famn, jag tog fjärrkontrolen och bytte runt bland olika kanaler. Just nu orkade jag inte ens tänka på vad som just hade hänt. Hur fuck känner Justin och Ryan, Brad? Jag tog chips påsen och tog en handfull chips och tryckte ner allt i min mun, de gick sönder lite så smulor föll över Barbie.

"Förlåt" mumlade jag med munnen full med chips och jag klapade bort smulorna. Jag hörde någon smyga bakom mig och jag stod helt still utan att visa någon slags upmärksamhet. Jag låtsades som om jag inte hörde personen som ville skrämma mig och jag hade en känsla att det antingen var Justin eller Brad som drev med mig. Om det var Justin skull han inte få någon uppmärksamhet alls, den sista människan jag vill snacka med. Jag kollade bak och utan att bli förvånad såg jag Justin som försökte leka smidig. Jag titade bort och fortsatte att byta kanaler tills jag hittade Desperate housewives, jag stannade där och kollade på den. Fast än jag redan hade sätt just den avsnittet. Justin satte sig bredvid mig och böjde sig lätt fram mot min kind för att pussa mig men jag hoppade till höger. Justin kollade konstig på mig och utan att säga ett pip hoppade han ett steg närmare mig. Han tog tag om mitt ansikte men så fort hans händer föll över min kind knuffade jag bort hans arm.

"What the fuck är ditt problem?" frågade han, jag kollade på honom och höjde ena ögonbrynet och tittade sedan tillbaka mot tv:n. Justin suckade och lutade sig över chips påsen och utan att själv veta om det slog jag till hans hand, han reagerade snabbt av slagen och hoppade bak. Jag tog tag om chips påsen och började äta.

"Så du ska ignorera mig och inte dela med dig chipsen, nu va?" sa Justin sarkastisk.

Jag låtsades som om jag inte hörde och fortsatte njuta av min chips, jag ville skratta över det som höll på hända men jag var seriös. Jag vet att jag var seriös, jag måste hålla mig undan från Justin så jag inte faller för honom. Och genom att ignorera honom så håller jag ju mig undan, eller? Justin började leka med mitt hår och dra mina kinder, jag slog till honom mer än tre gånger men fortfarande höll han på, killen måste ha en stenhjärna. Är det så svårt att förstå att jag vill vara ifred? Jag ställde mig upp tillslut och satte mig på armstödet på soffan, Justin tittade länge på mig kropp, jag försökte hänga med tv:n med det gick inte när han satt och stirrade på mig. Justin tog tag om mina höfter och drog mig ner till soffan igen, jag la irriterad armarna i kors och han la sin arm över mina axlar. Han tittade på tv:n med mig och helt plötsligt kom det en hångelscen upp, Justin log och la sin hand över mina ögon.

"Barnförbjudet" sa han, jag kunde inte hålla mig från att fnittra, inte på grund av hans torra humor utan över allt han försöker för att få mig prata med honom.

"Aw, där är leendet jag väntat på" sa han och kysste min kind och den här gången utan att jag stoppade honom.

"Så, har du träffat alla i huset?" frågade Justin.

"Jupp, och damn Victor är snygg" sa jag, jag vet inte om Justin skulle bli svartsjuk eller något men det var kul att irritera honom precis som han hade irriterat mig den senaste halv timmen. Justin blev stel och svarade inte på det jag just sa. Jag ångrade att jag hade sagt det, men jag kunde inte göra något åt det.
"Vad gör du här ens?" frågade han.
"Vill du inte ha mig här?" frågade jag sårat.
"Jo, jag vill ha dig här, jag vill kyssa dig, krama om dig, lukta på ditt hår och göra såhär" sa han och började låtsas äta min hals, jag skrattade och började hoppa runt hysterisk. Han slutade och kupade sina händer över mina kinder och tittade djupt in i mina ögon, alltid. Alltid ska han vara sådär romatisk och få mig knäsvag. 

"Kyss mig" orden kom helt plötsligt och jag ångrade de inte, jag ville ha hans läppar mot mina.

"Med ära" sa han och log innan våra läppar satt fast som klister mot varann. Justin drog sin tunga lägst min underläpp och jag särade lite på min mun och så att han fick inträde till min mun, Justin utforskade hela min mun innan jag började kriga med hans tunga. Han tog tag om mina höften och vände mig om så jag låg på soffan och han lätt över mig. Våra blöta kyssar gick över till grovhångel och jag kunde inte kontrollera mina händer som rörde sig över Justins mage, jag drog upp hans t-shirt och drog mina händer längst över hans mage.

'VOFF' Röt Barbie och Justin ramlade vettskrämd ner på golvet och jag kunde inte hålla mig från att nästan dö av garv. Jag satte mig upp och tittade på Justin som var arg och samtidigt skämdes över att bli skrämd. Jag räckte min hand och han kom upp och satte sig bredvid mig, jag skrattade mer och han blev inte gladare över det.
"Vad gullig du är" Sa jag mellan skratten och drog i Justins kinder, han blev rödare och kollade bort.
"Aaaahw" sa jag och kramade om honom, jag attackerade hans kinder med pussar och han log.
"Du vet väl att du är 100 gånger sexigare en Victor?" sa jag och log.
"Du behövde inte erkänna" sa han kaxigt. Jag skrattade och skakade på huvudet. Han lade sig över mina bröst och låtsades sova. Jag tittade ner på honom och kuffade bort honom från mig snabbt så att han satte sig upp.
"Varför?" sa han ledsent.
"Det är för att du tänkte kidnappa mina chips" sa jag, han skrattade och smyg tittade på chipsen, jag kollade på chipsen också.

 

Snabbt tog jag ett grep om påsen och sprang allt jag hade ut från rummet, jag skrek till över att Justin hade precist fångat mig när jag var vid trapporna. Och från ingenstans hörde jag några klick låta från nedervåningen, jag kollade ner och såg grabbarna med pistoler riktandes mot oss. Jag skrek till en gång till fast ännu högre och gömde mig bakom Justin.
"Wow, ta det lugnt" sa han till grabbarna och lyfte upp händerna på skoj som om det skulle hjälpa honom. Killarna la sakta tillbaka sina pistoler och lämnade hallen. Justin vände sig om och kollade på mig.
"V-varför hade de pistoler?" frågade jag Justin rädd, för det var det jag var.
"Va inte rädd, de är till för att skydda sig själva det är bara det" sa han och kysste min huvud. Jag nickade och vi gick ner till de andra. Justin satte sig bland killarna, jag tittade runt för att se om jag kunde hitta Brad men han var ingenstans nära.
"Ehm, Sasha förlåt om vi skrämde dig innan" sa James.
"Varför har ni dem?" frågade jag en gång till och Justins blick var den första som hamnade mot mig, jag ville höra det från dem. De var dem som hade pistolerna från första början.
"För att det är farligt här och vi behöver skydda oss" Sa Cody enkelt.
"Men du är bara 15 år?" sa jag.
"Testa inte mig, jag har dejtat kvinnor två gånger så gamla som du" sa han med en flin, jag skakade äcklat på huvudet. Han var snäll och trevlig kille, men fortfarande den dirty-minded tonåren. Alla killarna började gapskratta innan Brad kom in till rummet och kollade strängt på Cody.
"Ursäkta?" frågade han honom.
"Inget pappa" sa han snabbt och gick tillbaka till sitt videospel.
"Sasha, var inte rädd. Stratford kanske är en litet stad, men du vet inte vad som luras runt varje hörn" sa Brad.
"Well, runt alla mina hörn är det alltid ditt ansikte jag ser" sa jag och ångrade mig direkt, alla blev knäpptysta och jag började känna skuldkänslorna ta plats.
"Förlåt, jag mena-"
"Det är okej, du är rädd och skrämd jag förstår dig. Men kom ihåg att du kan alltid lita på mig" Sa han, jag nickade och vi satte oss bland de andra.


Det här var mitt favorit kapitel säger jag bara, hoppas verkligen att ni orkar kommentera massor om ni älska den lika mycket som jag! :) 

 


28

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 33 - Remember me?

 
 
 Hon slog sina svaga slag mot min bröstkorg och andades häftigt in och ut när jag hade henne i min armar. jag kramde om henne tight. När hon hade lugnat ner sig lyfte jag sakta upp hennes haka med mitt pekfinger. Sasha slöt sina ögon och jag närmade mina läppar mot hennes blå lila läppar. Jag snuddade hennes läppar med mina läppar och vibationer gick igenom min kropp. Jag rörde mina läppar sakta mot hennes och hon besvarade kyssen. 
.
Jag tittade på mig själv i spegeln för att se hur jag såg jag ut, jag drog min mobil i min bakficka och tog mina nycklar i handen. Jag kollade på den runda klockan som hängde på väggen, Mike skulle kommit förbi för en kvart sen. Men det var bra att han kom sent för jag blev precis klar. Jag skulle precis kasta mig i sängen innan jag hörde någon plinga på dörren. Jag drog mina fingrar genom mitt hår och joggade lätt ner för trapporna, efter all skit som hade hänt mig förtjänar jag en rolig dag med Mike och Jessica. Jag kom fram till hallen och såg att Melissa redan hade öppnat dörren, hon stod och rörde på Mikes hår som om han vore en hund.
"Vad gör ni?" Frågade jag och fnissade. De kollade på mig och skrattade.
"Hans hår är så mjukt" sa Melissa och var helt inne och pillade. Jag gick fram till Mike och kramade om honom.
"Är ni tillsammans?" Frågade Melissa med öppen mun. Jag visste inte vad jag skulle svara. Nej vi var inte ihop. Men, ough måste Mel ha en sån stor mun?
"Nej, Sasha är min bästa vän" svarade Mike, och la en arm runt min axel och kramade om min sida. jag kände en stor lättnat över min kropp. Han kallade mig för hans bästa vän. Jag var tacksam över det, speciellt efter det som hade hänt mellan mig och Cassie. Inget hade direkt hänt mellan oss men allt jag vet nu så står de Fake stämplat på hennes panna , jag skakade på huvudet för att få bort all konstigheter i mitt huvud.
"Bra, för hon och Justin är kära" sa hon. Jag ville strypa henne sen döda henne sen väcka upp henne till liv sen gråta och be om förlåtelse. Där ser ni, jag mår inte bra i mitt huvud. Jag blängde argt på Melissa och hon gick iväg. Mike gick ut genom dörren och jag var precis bakom honom.
"Hej då" ropade jag och stängde dörren efter mig. Vi gick ut genom grinden och gick vår väg mot parken samtidigt som vi pratade.
"Jag hörde om vad som hände i matsalen" sa han och log.
"Usch, påmin mig inte snälla" sa jag och kollade ner. Han skrattade och vi fortsatte vår lilla promenad, vi hade tänkt gå på bio idag. Fast filmen började inte förrän om två timmar så vi hade all tid i världen att promenera till stan.
"Kan vi inte bara ta bussen?" Stönade Mike och stannade.
"Nej, kom nu Jessica är säkert framme" sa jag och fortsatte gå.
"Varför får Jessica ta bil?" Frågade han som en liten barn unge och sprang ikapp mig.
"Ingen sa att du inte fick" sa jag.
"Jag har ingen bil".
"Precis" Han öppnade sin min för att säga men förstod att det var hopplöst så han blev tyst. Jag log nöjt och vi fortsatte vår lilla walk.
 
 *
När vi väl kom fram drog jag fram min mobil jag slog in Jessicas nummer och det gick bara till några signaler innan hon svarade.
"Hej, var är du?" Frågade jag.
"Mcdonalds kom ditt nu" sa hon, jag la på och kollade på Mike.
"Hon är i Donken, kommer du" sa jag och gjorde en gest med huvudet som tyde att han skulle följa med mig.
"Jag kommer sen, vi träffas i bion filmen börjar om 40 minuter så vi ses där" sa han och sprang iväg till sina skateboard vänner. Jag hann inte ens ge honom ett svar innan han hade rusat iväg och börjar Babbla med sina vänner. Jag svängde och gick in till mcdonalds. Jag gick in och det var inte svårt att hitta Jessica smaska på sin burgare. Jag rörde mig mot henne och satte mig platsen mitt i mot henne.
"Tjokis" retades jag. Hon skulle precis svara men hon hade mat i munnen så hon bara svarade med en ful grimars.
"Så, hur gick kvarsittningen?" Frågade hon så fort hon hade svalt maten.
"Snälla, det är det sista jag vill prata om" sa jag.
"Kom igen, du brukade älska att berätta om ditt hångel med Justin" sa hon.
"Hur är Justin?"  Var jag bara tvungen att fråga henne. Idiot.
"Ehm, en riktig pajas som gillar att ligga med tjejer. Det ryktas mycket dåligt om honom Sasha, ramla inte in i hans lilla spel." Sa hon.
"Så varför vill du veta om alla våra hångel stunder?" frågade jag nyfiket.
"För att ni är så gulliga, eller jag har aldrig sett justin bete sig så mot en tjej men som din bästa vän så varnar jag bara dig att han kanske inte är gullig för alltid" Jag lät min axlar hänga besviket ner, jag ville verkligen inte höra just det där svaret men jag måste inse fakta. Jag visste inte vad jag skulle svara henne just nu, alla ord hon hade sagt ut träffade mig. Hon hade rätt, Justin är inte den jag tror han är. Han vill bara få mig att falla för honom sedan knulla mig och lätt kasta mig i hans lilla horhög. Jag visste inte vad jag tänkte när jag sprang efter honom, jag var precis som Jasmine för honom. Och alla gånger han kallat mig speciell seriöst? Jag kände hur ilskan tog över mig, jag suckade lätt och nickade lite till Jessica.
"Jag vill inte bestämma dina val, jag har gett dig min varning nu är det upp till dig men du ska veta att jag alltid finns här" Hon log och tog tag om mitt hand som tröst.
"Låt oss möta upp Mike nu och tänka på någonting annat"  jag log lätt tillbaka och vi kastade skräpet och gick vår väg motbion. När vi väl hade kommit fram till bion hittade vi inte Mike någonstans, vi gick runt lite men han var ingenstans nära. Jag drog fram min mobil suckande och ringde honom.
"Var är du?" Röt jag så fort han svarade.
"Man, calm down jag är på väg" sa han.
"Okej" sa jag och lade på.
"Nå?" Frågade Jessica så fort jag drog in min mobil i min bak ficka.
"Han är här" sa jag när jag såg en lång kille med krullig hår komma in. Vi köpte våra biljetter och så var filmen igång.
 
*
 vi hade valt filmen grown up 2 att kolla på, skrattade så mycket. En av mina favorit filmer just nu, jag var så inne i filmen att jag inte hade märkt att jag hade druckit upp min Cola tills det hördes massa ljud från sugröret vilket alla störde sig på. Vi rörde oss hem åt nu och klockan var 21:45, hösten började verkligen ta plats i stratford, kylans vind slog hårt till på kinden och jag kände hur gåshuden spreds sig i mina armar och om jag glömde nämna så var det nästan kolsvart ute. Även om det var mörkt och läskigt hade jag världens promenad lust. Vi satt och titta på en film i två timmar så det är inte så konstigt att jag inte har någon lust att sitta och lata, jag vet är själv förvånad att höra dem där orden komma just från mig.
"Kan vi promenera hem?" frågade jag Mike och Jessica.
"Är du dum? Vill du bli våldtagen?" sa Mike som en liten rädd tjej, jag och Jessica skrattade åt hans beteende och  självklart vann bussen valet.Vi steg av bussen och jag och Jessica var på väg hem, Mike hade stigit av stationen innan. Jag kände hur det började bli kyligare, jag la mina armar i kors och vi fortsatte att gå.
"Är du säker på att jag inte ska följa med dig hem?" frågade Jessica för hundrade gången.
"Nej, jag klarar mig" sa jag och kramade om henne. Jag gav henne ett snett leende så att hon skulle bli mer övertygad att jag klarar mig. Jag gick helt själv i de mörka gatorna och ångrade mig direkt att jag hade bett Jessica lämna mig ensam. Det är inte roligt att vara trevlig, oftast. Jag fortsatte gå och kom nu till den gröna parken som alla från skolan brukade hänga på. Just nu satt ingen där vilket var en bra sak och en dålig sak allt blev så mycket läskigare, Tänk om nån dyker upp och stalkar mig hem. jag tittade nevöst åt den helt tomma marknaden och huttrade lite. Just nu önskade jag att jag tog med mig min nya skinnjacka, min gamla glömde jag borta i Lanas fest, Nästa dag när jag frågade om den var den helt spårlöst borta. Mitt hjärta stannade till snabbt när det hörde som att en sten blev sprakad, Jag kollade lite runt om mig och fick syn på en gestalt stå lite längre bort från mig. Jag hoppades på att det var Brad, det skulle vara kul med lite sällskap. Jag stannade till och kollade noga på personen men ångrade det, killen kollade tillbaka på mig och snabbt vände jag mig om och fortsatte gå. jag kunde inte ta några chanser just nu.  Jag gick snabbare och bad till gud att vem det nu var  inte hade märkt mig, jag vände mig sakta om och såg killen stå precis bakom mig. Jag skrek högt till och hoppade bak. 
"Åh de är du" hörde jag honom flörtigt säga till mig, och det där lät inte som Brad.
"V-vem är du?" Stammade jag.
"Så du kommer inte ihåg mig? Ännu bättre" svarade han och vickade på sina ögonbryn. Han kom närmare mig och jag fick ett bättre syn på hans ansikte, Den var bekant.
"Om jag säger Lanas fest, vad tänker du på då?" Jag rynkade på pannan och granskade hans ansikte. Då jag kom på att han var killen jag dansade med på festen. Jag gav ifrån mig ett pinsamt lågt skratt.
"Shit du skrämmde mig" sa jag och pustade ut. Han stod still och tittade på mig. Han tog tag om min arm och började dra i mig och snurrade runt mig så att min rygg luttade sig över hans bröstkorg och mitt öra var vid hans läppar.
"Jag undrar om vi kan fortsätta på det som hände i festen?" Frågade han och började kyssa min hals. Jag försökte få loss honom men han var flera gånger starkare än mig.
"Släpp mig" tjöt jag och började skaka på min kropp. Han tog ett hårt grepp om mina höfter och han fortsatte att försöka få loss honom. Jag började skrika och han blev lite nervös.
"Håll käften slyna" jag skakade av rädsla, snälla det här får inte hända nu.
"Snälla låt mig gå" sa jag med en gråt i halsen. Jag kunde känna hans flin vid min nacke samtidigt som han började slicka där.
"Nå varför skulla jag vilja det" han tog ett grep om mina bröst och masserade dem hårt. Känslan var så obehagligt, det här kändes inget som Jake gjorde på mig, även fast han är en idiot så är känslan med han mycket bättre än det här.
"Du är så sexig Sasha" Jag bet mig hårt för i kinden så att blod smaken blandades i min mun, jag var för rädd att skrika. 
"Din rumpa var så skön när jag rörde den i matsalen" jag stelnade till, vänta? Matsalen? Jag kände hur ilskan bildades i mig, jag armbågade honom allt jag kunde vid hans sida av midja och när jag kunde känna hur hans grepp om mig lossnade och han gav i från sig ett smärtsamt ljud sprang så fort jag kunde från hans närheten, men blev snabbt stoppade av att jag föll ner på den hårda marken, Jag gav ifrån mig ett skrik och kollade skräckslagen upp mot han. 
"Vart fan tror du att du ska gå" snäste han och kom fram och satte sig över mig och gav mitt ansikte en hård örfil jag tjöt till och kände hur det började bränna till i kinden, jag försökte lyfta upp mitt huvud för att komma bort från honom men han tog bara ett hårt tag om mitt hår och slängde ner mitt huvud igen så att den slog till den hårda marken, tårarna började sakta rinna ner från mina kinder, jag ville bara att det här skulle sluta. varför skulle alltid mina perfekta dagar sluta så hemskt, det här är iallafall en av dem värsta, han slog till min mage och jag kunde känna hur jag tappade luften i några sekunder och när han satt på mig var det bara svårare att andas, snälla gud få det att sluta. Han lyfte upp sin hand i en knytnäve för att slå till mig igen så jag blundade hårt så att jag slapp se vad som skulle hända. Men istället för ett hård slag i ansiktet så kände jag hur det blev lättare att andas och det tunga kilon som var över mig lättnades. Jag spärrade snabbt upp mina ögon för att se vad som händer, genom min suddiga syn såg två personer, killen som misshandla mig låg på golvet och försökte resa sig upp med massa svär ord som lämnade hans mun. Men han kom inte så långt upp innan han blev sparkad igen, Han rullade runt och stönade av smärta med händerna på sin mage. Mannen som hade sparkat honom vände sig om mot mig och sprang upp till mig.  

 

 "Gick det bra" frågade han oroligt och jag såg nu att det var brad som stod framför mig. Jag skakade på huvudet och kände hur tårarna rann en efter en så att det sved till i kinden. han reste sig snabbt upp och gick fram till killen som låg i smärta.  Han gav honom flera boxar i ansiktet så att killen flög till. Sedan kom han tillbaka till mig och bar  upp mig för att ta mig till bilen. han satte mig ner, och stängde dörren efter mig. Han kom in genom andra dörren och startade sin bil, jag lutade mitt huvud mot fönstret med skakiga händer  och satt helt tyst. Jag visste inte om jag skulle bli rädd över allt som hade hänt eller om jag borde vara rädd över Brad. Han hade räddat mig trotsat, men hur visste han?
"Hur visste du att jag var här?" Viskade jag.
"Det är inte det viktiga nu eller hur?" Svarade han.
"Det viktiga är att du är hemma säker" fortsatte han.
"Jag bor på andra sidan gatan och du vet vart jag bor så nej jag tror inte det viktiga är att jag är hemma" sa jag.
"Du ska hem till mig" sa han bara och fortsatte att köra. 
 

What the F did just happen? :O
sorry för den usla uppdateringen lately, men jag går på skola och jag tror alla ni också gör det ;) 
KOMMENTERA♥
 

30

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 32 - your words hurt me deeply


 "Får jag fråga dig Gonzales varför du gjorde det?" Sa han som att allt just var mitt fel. 
"Han tafsa på mig" snäste jag äcklat och kunde känna Justins dödande blick Mot min kind. 
"Jag har inte rört dig" Röt han och han käkar spändes igen. "Vem annars var det, du var den ända som var bakom mig" Jag la armarna i kors och kollade argt mot han. "De räcker jag vill inte höra något mer, ni två kvarsittning efter skolan, Slut" jag gapade stort och Justin stönade. "Fuck" muttrade han och gav mig ett dödande blick när vi ställde oss upp. "Håll dig borta från mig" sa han när vi kom ut från dörren och gick iväg från mig med allas blickar fastklistrad på honom.
 
 
Jag slängde nochelant in mina böcker i skåpet och tog ett långt utdraget suck när tanken att jag hade kvarsittning kom upp i mina tankar. Jag måste möta Justin och tro mig det sista jag vill är att vara i samma rum som han. Hans närhet just nu får mig att frysa. "Sasha" Jag vände mig om för att få reda på vem det var som vrålade mitt namn, och där fick jag se JJ komma emot mig från ett lite längre avstånd. När hon hade kommit så pass nära att jag kunde se hennes oroliga ansiktsuttryck försvann mitt leende jag hade. Henne blick blev genast seriös och jag höjde på ögonbrynet ska hon bara stå där och låtsas som att jag vet vad det här handlar om eller ska hon prata?
"vad"  fick jag ur mig tillslut 
"Jag fick nyss höra att det inte var Justin som tafsa på dig" Jag sänkte mitt ögonbryn och kollade chockat mot henne. Mina läppar formades till ett O och allt jag kunde känna i min kalla kropp nu var skam. vad har jag gjort? jag drog snabbt upp min hand framför munnen och blinkade några gånger samtidigt som JJ nickade. Så de betyder att Justin var helt oskyldig och jag kastade all mat på han.
"vem var det?" Frågade jag med en skakig röst, Ville knappt veta svaret, Allt jag tänkte på hur jag behandlade Justin.
 
hon stod tyst några sekunder och kollade lidande mot mig.
"Jag vet inte nån skitstövel bara" jag fnös och vände mig om för att luta mitt huvud mot skåpet.
"Jag vet att du och Justin hade någonting på gång så du klantade till det den här gången" jag vände mig om och suckade.
"Tack Jess de känns så mycket bättre nu" 
"säger bara sanningen" sa hon och gjorde en skyddade gest med händerna. 
"önska mig lycka till?" Frågade jag henne, efter jag hade sett att det var dags för mig att röra sig mot helvetet. Hon skakade på huvudet och gav ifrån sig ett retligt flin, Jag putade med läpparna och gick förbi henne.
"Lycka till, baaaaby" tjöt hon, jag vände mig om och gav henne ett leende. Jag la sarkastiskt en hand framför mitt hjärta och vände mig sedan om. Innan jag gick in tog jag ett djupt andetag och öppnade sakta dörren in till kvarsittningen. Jag blickade lite över rummet, det såg ut som ett vanlig klassrum fast lite mindre. Vid katetern satt en rund man och åt på en munk. Han kollade upp mot mig och sedan ner mot sitt papper.
"Gonzales, varsågod och sitt" små smulor spottades ut från hans mungipa och jag rynkade äcklat på näsan och satte mig på en stol. Fick ingen syn på Justin här inne så antagligen var han sen eller så kommer han inte, jag hoppades på att han skulle låta bli att komma för att ge han en ursäkt var jag inte bered på. 
"kvarsittnings timmen börjar inte för ens  Justin är på plats, så bäst för dig att börja be att han kommer snart om du inte vill stanna här för alltid" skrattade kvarsittning läraren. Jag himlade med ögonen och lutade mig bak i stolen, Kom igen nu Justin skynda. 10 minuter hade gått och allt jag hade gjort var att kolla på ett litet område, tagit några andetag och suckat flera gånger. Jag lutade ner mot bordet och la mitt huvud på mina armar och blundade lite.
"Sasha jag hoppas du inte sover just nu" ropade mannen och jag mumlade ett "Nejnej" 
"sätt dig upp innan du får en timme längre kvarsittning" röt han, jag satte mig hastigt upp och gäspade. 
"Jag ska ut och dricka kaffe nu, ni två sitter kvar här och rör er inte en fläck" jag rynkade på panna och kollade åt sidan och fick syn på Justin sitta vid bordet bredvid mig. Han såg lugnare ut än förut. Han hade bytt om till en grå kofta och hans hår stod rufsigt utåt. Jag slickade mina läppar, hur ska jag börja?  det här var svårare än ett matteprov. Jag öppnade munnen ett antal gånger men inga ord ville komma ut. Jag stängde min mun när jag märkte att Justin kollade mot mig med höjda ögonbryn. Snabbt kollade jag generat ner på mina händer.
"Ville du någonting eller? Frågade han hest men lite irriterat. Jag öppnade munnen igen men stängde den snabbt när det återigen vägrades släppa ut ord från mina läppar.  Justin fnös och skakade på huvudet. Han kollade ner på sin mobil igen. Jag knep ihop mina ögon och hade en egen fajt i mitt huvud om att det är nu det var dags för mig att samla mod.
"Förlåt" sa jag och kollade upp mot han. Han fortsatte kolla ner mot mobilen utan att svara.
"Det var inte rätt av mig att behandla dig så" förklarade jag och han mumlade ett "mmh" och gav mig inte en enda blick. Jag suckade och skakade besviket på huvudet. 
"Jag sa åtminstonde förlåt" små snäste jag lågt  och himlade med ögonen. Justin vände sig om och kollade kallt mot mig.
"Förlåt" mumlade jag. Han fnös och rynkade på pannan.
"Tror du jag bryr mig om dina förlåt" jag tittade sårat mot han och ryckte på axlarna.
"Vad vill du jag ska göra då, stå på mina knän och böna och be framför dina fötter, jag sa förlåt kom över det"
"Du behöver inte be och böna när du ändå står på knän vid bästa området" flina han. Det tog ett tag innan jag kom på vad han snackade om. Jag rynkade på näsan och kollade äcklat på han.
"Äckel" fnös  jag.
"Det är det ända som får din irrterande röst att hålla käften"
"Släng mig från en bro" muttrade jag,
"Med all min kraft" muttrade han. 
"Du borde hålla koll på dina humörsvängningar, dem går fan på mina närver" snäste jag.
"Fuckin Bitch" 
"Manshora" sa jag simpelt. Han reste sig snabbt upp så att stolen flög hårt mot bänken bakåt. Han gick fram till mig och böjde sig ner över bordet. Hans skrämande blick var tilbaka.
"Jag gillar inte dig Sasha" Jag kollade ner på golvet och skakade på huvudet. Han tog ett mjukt tog om min haka och tvingade mig kolla upp mot mig. Jag svalde hårt och fuktade mina torra läppar. 
"Jag varnade dig första dagarna, vad du ska göra och inte göra" 
"Du bestämer inte över mig Justin" han himlade med ögonen. 
"När du har fucking attityd mot mig så bestämer jag vad fuck jag vill" snäste han. Jag försöke rycka mig bort från hans gepp men greppet blev bara tightare.
"Vet du vad, du borde stanna kvar där du fucking föddes, eller nej du borde aldrig komma ut från din mammas jävla fitta, Din mamma borde skämas över att ha dig som en dotter, du är ett skam din äckliga hora" Jag stelnade till och tårar började vattnas i mina ögon. Jag kunde känna en hård svart klump bildas i min mage. Varför säger han så? Jag tog ett djupt andetag och kollade sårat i hans ögon med skakiga läppar. Jag slog snabbt bort hans händer från mig och reste mig upp för att rusa ut härifrån.

 
Mr. Norman kom precis in när Sasha skulle rusa ut från rummet. Hon gick snabbt ut och Mr. Norman ropade efter henne. 
"Vart ska du?!" Hon svarade inte utan började spring snabbt bort från oss. Jag reste mig också upp och gick ut till korridoren.
"Fuck" skrek jag och slog till skåpet med all min kraft så att det blev en buckla i skåpet. Varför lät jag min ilska ta över. Jag hatar att hon får mig ångra mina ord, självklart menade jag inte ett ändå ord som jag sa men någonting i henne får mig att tappa kontrollen. Jag är inte van med tjejer som har den attityden. Alla brudar skulle nästan svimmar när jag pratar med dem men Sasha var speciell, jag pratar inte med henne för att jag vill få henne i sängen utan för att hon är anorlunda. Jag börjar bli för överkänslig hära. Jag sprang ut mot parkeringen för att köra efter Sasha, jag måste stoppa henne. De små duggade utanför och skulle säkert börja spö regna snart jag måste hitta henne så snabbt som möjligt. Jag gasade i pendallen och körde ut mot vägen. Jag spände mitt grepp om ratten och försökte hitta en tjej med långt hår någonstans här, hon måste väll sprugit hemmåt. Så jag kör bara åt samma rikning.  Det hade började spö regna och en bild på en skakig genom blöt Sasha fanns i mina tankar, samtidigt som jag letade desperat efter henne. Efter några minuter skymta jag en gestal gå sakta vid vägkanten precis som bilden i mina tankar, genömblöt Sasha. Jag körde bredvid henne och hon stannade till och kollade på bilen, jag vävade ner rutan och såg in i henne tår fyllda ögon. Ånger dök snabbt upp igen. Hennes läppar var alldeles blåa och skakade. 
"Sasha hoppa in" hon vände sig om och började gå igen. 
"Sasha" upprepade jag. Jag körde lite sakta upp mot hennes igen och hon stannade. Jag bromsade och kollade medlidande på henne.
"Sätt dig i bilen, sasha" sa jag lugnt. Hon skakade på huvudet och fortsatte gå.
"Du kommer bli sjuk"  ropade jag efter henne. "jag bryr mig inte" hörde jag henne mumla. Jag öppnade snabbt bildörren och sprang efter henne för att omfamnade hennes kalla kropp. Hon hade bara på sig ett enbart tunt linne på överkroppen och hennes rosa Bh kunde man se igenom pågrund av hennes dygnsura linne. Hennes kropp skakade och behövde min kroppsvärme men hon vände sig bara om och försökte knuffa bort mig.
"Låt mig va Justin" snörvlade hon och försökte knuffa mig längre bort från henne. Jag försökte gå fram till henne men hon stoppade mig med handen. 
"Varför gör du så här mot mig Justin" sa hon i en förstörd röst. "Dina ord sårar mig djupt" 
"du kan inte bara gå och kalla mig speciell ena dagen och sedan behandla mig som skit nästa dag, jag sa förlåt Justin, det var ett misstag att bete mig sådära i matsalen, förlåt förlåt jag vet jag är ett missfoster men få mig inte att känna mig värre" Jag skakade på huvudet och gick snabbt mot henne så hon inte kunde hinna stoppa mig. Jag drog ner dra kedjan på min kofta så att jag inte hade någonting över min överkropp och hängde den över Sashas axlar. Hon slog sina svaga slag mot min bröstkorg och andades häftigt in och ut när jag hade henne i min armar. jag kramde om henne tight. När hon hade lugnat ner sig lyfte jag sakta upp hennes haka med mitt pekfinger. Sasha slöt sina ögon och jag närmade mina läppar mot hennes blå lila läppar. Jag snuddade hennes läppar med mina läppar och vibationer gick igenom min kropp. Jag rörde mina läppar sakta mot hennes och hon besvarade kyssen.


Mina händer kupade henns kinder samtidigt som jag kysste henne intesivt. Sasha avbröt kyssen och förskte hämta andan. Jag kollade intesivit i hennes ögon och vägrade släppa hennes blick.
"Jag har aldrig sagt det här till någon tjej förut men du är verkligen speciell för mig tro inget annnat"
"Förlåt mig" och det där var första gången dem där två ynka orden hade lämnat mina läppar och jag ångrar inte någonting av det. Sasha nickade med ett leende och kramde om min nakna överkropp. 

skrivit hela det här kapitel från klockan 7 idag och haft några pauser i mellan men jag ville så gärna ge er ett kapitel idag så här har ni kapitel 32 hoppas ni gillar det :)

45

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 31 - Stay away from me

LÄS MINA END NOTES FÖR INFO! 
 
Jag gick bara till nästan bild och det var då mitt hjärta stannade, jag kunde känna hur det sprack i hjärtat min egen bästa vän."Ånej" fick jag fram och la handen framför munnen."Vad har hänt Sasha?" Frågade Jessica oroligt i andra sidan luren. Jag skakade snabbt på huvudet och försökte stoppa tårarna som ville tränga sig igenom."Nej Nej" förtvivlad blundade jag ögonen hårt, önskade tio gånger att jag aldrig såg det där."Sasha vad har hänt? du gör mig orolig" en tår rann ner från min kind en ynka tår dem andra han jag blinka bort."vi pratar imorgon i skolan Jessica" sa jag innan jag avslutade samtalet. 
 
Jag lämnade trött lektionen och gick upp mot mitt skåp, jag kollade på mig själv genom den lilla spegeln som satt fast innanför skåpet. Jag tittade på min spegelbild och ville bara spy av mitt usteende, mina ögon var svullna av alla tårar jag hade gråtit igår kväll. Jag hade inte ens fått någon sömn alls. En del i mig kände att det var onödigt att slösa tid på det men en del av mig kände ilskan som bildades till tårar. Jag visste att Jessica väntade på en förklaring om varför jag var så stressad igår kväll och jag vet att hon skulle ta nytta av lunchen nu. Jag smällde till dörren och ångrade mig direkt när jag fick hela skolans blickar på mig, jag var så aggresiv. Det har aldrig hänt mig förr. Jag kollade ner och började lämnade korridoren, jag gick sakta ner för trapporna och tittade runt om mig för att se om Jessica var i närheten. Jag tittade åt samma håll som eleverna rusade in till matsalen men skymtade inte Jessica någonstans, jag tittade till andra sidan och där stod hon. Jag gick ner för trapporna fortare för att gå fram till henne men så fort jag hade tagit min sista steg kände jag någon grepa tag om min arm. Chockad tittade jag mot personen bredvid mig. Jessica kollade strängt mot mig och hade ett grep om min arm, herregud det var som om jag skulle bli gripen av henne.
"Heej" sa jag nervöst och drog på e:et samtidigt som jag sakta drog bort hennes hand som satt fast klistrat på min arm. Hon tittade ledsent på mig och kollade på mitt ansikte.
"Damn Sasha du ser hemsk ut" sa hon.
"Tack så mycket" sa jag och suckade. Hon tittade på mig och jag märkte att hon ångrade det hon just hade sagt. Jag skrattade åt hennes ansiktsuttryk och hennes blick gick från ångets blick till en arg blick när hon märkte att jag inte tog åt mig.
"Ska vi äta?" frågade jag. Hon skakade på huvudet och satte sig på trappan jag suckade och satte mig efter henne.
"Prata" sa hon, jag tog ett djupt andetag och tänkte igenom i mitt huvud om alla ord jag ska berätta.
"Igår efter att jag hade skaffat Instagram, sökte jag min bästa vän ehm eller ja vet inte vad vi är nu men i alla fall jag gick igenom hennes bilder" jag stoppade och tog ett djup andetag. Jag kände gråtet som satt fast i halsen, jag mådde illa av att tänka på det.
"Jag hittade en kommentar där de drev om mig" sa jag och jag gjorde allt för att hålla in tårarna. "Vad stod det?" Frågade hon och kramade lätt om mig."J-jag berättar en annan gång" stammade jag och en tår slank ner. Jag torkade snabbt och bad till gud att det inte skulle komma fler.
"Sen såg jag en bild på henne och mitt ex kyssas" sa jag snabbt och la mitt huvud på hennes axel, även om det kändes som om att jag överdrev blev jag mest sårad av de Cassie hade skrivit på kommentarerna, hur kunde hon? Min allra bästavän som jag har gjort allt med. Jag skakade bort tankarna och torkade bort tårarna.
"Sasha, din så kallade bästa vän må vara en falsk bitch som inte kunde få något bättre, det går över snart jag lovar och jag finns för dig" sa hon tröstande. Jag kramade om henne och log, Jag kramade om henne och log, fast det Cassie gjorde var helt oförväntad och jag önskar jag kunde få ta reda på mer.
"Okej, nu vissa mig din mobil" tjöt Jess, jag log åt hur hon försökte få mig på andra tankar, en av flera andra anledningar så älskar jag  henne. Jag räckte min mobil till henne och hon öppnade den, jag hade aldrig hunnit sätta in lås på den vilket jag nyss kom på."Vill du inte ha en kod?" Fråga Jess, jag nickar och hon ställer in fyra siffror som var enkla att komma ihåg. Hon gick igenom min mobil och vi tog några bilder, hon visste verkligem hur man får en på bättre humör. Hon gick in till instagram och jag hoppades på att hon inte skulle gå kolla in Cassie och de, hon böjde sig bakåt lite så att jag inte skulle se vad hon höll på med. Rynkor bildades på min panna, tänkte hon skämma ut mig? "Vad gör du?" Frågade jag."Inget" sa hon och pillade snabbt på mobilen innan hon låste den och räkte den till mig. Jessica ställde sig upp och stäckte sin hand mot mig, jag tog tag om den och hon drog upp mig. Vi gick ner för den sista trappan och rörde oss mot matsalen fast än jag inte kände mig så värst hungrig. Vi fyllde på våra brickor med mat och gick för att leta efter platser, jag tittade runt och såg en grupp tjejer *host* correction bitchar som satt och åt sina "hälsosamma mat". Jag hittade även på ett gäng killar som satt och pratade jag kollade på Jessica som gick mot ett par platser och jag gick lätt efter henne, vi skulle precis gå förbi killarna innan jag kände någon greppa tag om min rumpa.

Jag vände mig hastigt om och såg Justin stå någon halv meter i från mig, han stod och pratade med några av sina vänner vilket gjorde mig mycket argare, hur fan kan han ta på mig sådär och sen låtsas som att inget har hänt, Ilskan rök upp i mina mina öron och jag kunde inte kontrollera det jag var påväg att göra, utan att lägga ett tanke på det höll jag min matbricka i handen och kastade allt mat på Justin så att det kom över hans kläder.
"VA FAN" skrek han och hela matsalen blev knäpptysta. 
"ÄR DU FUCKING DUM I HUVUDET?!" skrek han igen och hans ögon var nu svarta, Jag himlade med ögonen och skrek tillbaka.
"Du borde inte tafsa på mig då?" Jag kastade armarna i luften och kollade äcklat på honom, ånger dök upp inom mig, jag borde kanske inte ställa till en sån här stor scen mitt i matsalen. Hans blick skrämde mig, jag fann bara massa hat och han var argare än jag var för tafsningen. Men han förtjänar det.
"DITT FUCKING PSYK JAG HAR INTE FUCKING RÖRT DIG!" jag visste inte vad det var för fel på mig, ända sen jag såg bilden på Jake och Cassie kunde jag inte kontrollera min ilska, Det var därför jag vågade ens göra någoting sånt här på Justin. Killarna som Justin snackade med började skratta men Justin stod knäpptyst och försökte kontrollera sina ilska
"Du äcklar mig, Justin" Jag såg att han spände sina knogar hårt att färgen ändrades till vitare. Han kämpade verkligen och jag visste inte varför jag fortsatte vara stödig, när jag visste att han snart skulle springa fram till mig och smälla till mig. Jag var överaskad att det inte hade hänt änu.
"Fucking hora, sök hjälp, försvinn från min syn innan jag bryter dina ben " röt han som att jag var något irriterande smut, vilket han troligen ser när han tittar på mig efter det här. Alla började skratta i matsalen, men blev kort efter knäpptyst igen
"Justin Drew Bieber" hördes en sträng röst, Fast Justins blick var fortfarande fastspänd i mig. Rektor kom fram mellan oss. Han kollade på Justins kläder som var ner drängt i mat och skakade på huvudet. Han pekade på oss båda med en sträng blick.
"Mitt kontor NU" sedan gick han barskt iväg ut från matsalen. Jag suckade högt och gick frustrerat förbi Justin och ut från matsalen. Jag kunde höra steg bakom mig men jag ignorerade det och fortsatte gå. Plötsligt kände jag hur jag blev slängd in i skåpen med ett högt ljud. Jag stönade av smärtan och såg en förbannad Justin framför mig med spända käkar.
"Va fan gör du?" sa jag igen och hade händer på huvudet av smärtan. Han spände sin näve och gick fram till mig.
"Euw nej kom inte närmare du har mat på dig" sa jag när han var några centimeter från mig och kollade äcklat på hans tröja. Han slog hårt till skåpet så att jag hoppade till.
"Gör mig inte argare, Sasha" det här är tredje gången han slår på någon sak när jag är så här nära honom, det börjar skrämma mig kanske till nästa gång är det min tur att få dem hårda slagen. 
"Sluta slå på saker Justin" sa jag irriterat. Han spände blicken i mig.
"Vill du att jag ska slå på dig eller?" Skrek han, Jag svalde hårt och skakade snabbt på huvudet med rädsla i mina ögonen. När han såg att jag höll på bli rädd så slappnade han av lite. Men jag kunde se hur hans käkar fortfarande var spända. 
"Vi måste gå till rektorn" mumlade jag och kollade ner. Några sekunder efter vände han sig om för att gå till rektorns kontor, Jag följde efter han och gick ett litet avstånd ifrån han. Vi ställde oss utanför dörren som det stod "Rektorns kontor" på. Jag väntade på att nån skulle öppna eller att Justin skulle knacka på dörren. Fast han stod där stum och kollade bara på dörren. Jag lyfte upp min näve för att knacka på dörren men dörren öppnades precis.
"Bieber och Gonzales" Sa rektorn och gjorde en gest att vi skulle sätta oss ner. Jag och Justin satte oss på en varsin stol.
"Okej, ni behöver inte berätta hela historia för att häften såg jag och hälften ah ehm" sa han och pekade på Justin tröja. Justin himlade med ögonen och fnös. Jag började fnissa lite lågt, när rektorn pekade på hans tröja, att det var jag som hade orakat allt det där. Båda deras blickar vändes mot mig och jag blev genast tyst när dem hade märkt att jag flinade. 
"Får jag fråga dig Gonzales varför du gjorde det?" Sa han som att allt just var mitt fel. 
"Han tafsa på mig" snäste jag äcklat och kunde känna Justins dödande blick Mot min kind. 
"Jag har inte rört dig" Röt han och han käkar spändes igen.
"Vem annars var det, du var den ända som var bakom mig" Jag la armarna i kors och kollade argt mot han. 
"De räcker jag vill inte höra något mer, ni två kvarsittning efter skolan, Slut"
jag gapade stort och Justin stönade.
"Fuck" muttrade han och gav mig ett dödande blick när vi ställde oss upp.
"Håll dig borta från mig" sa han när vi kom ut från dörren och gick iväg från mig med allas blickar fastklistrad på honom.
 

kapitel 31 äntligen här!
Kom hem någon dag sen från min semester och fick syn på alla era 70 + Kommentarer förens då. Dem fick mig nästan att gråta. har aldrig fått så här mycket stöd förut , vet inte vad jag ska säga. många av er har sagt att jag borde avsluta novellen först och jag tänkte inte på det, nu när allting händer i novellen kan jag inte ju vara så hemsk att jag avslutar det? Så nu har jag bestämt mig att försöka skriva klart Sacrifice for love och så får vi se i fortsättningen, men jag kan inte lova perfekt uppdatering.. ord kan inte beskriva hur glad jag är nu när jag fick läsa alla er kommentarer så mycket kärlek till er. 

79

Postat i kategorin Meddelande

Bad news..

Okej så de här är ett viktig beslut för mig, Jag har planerat att sluta skriva på biebsdrew eller jag är inte säker har fått massa tankar om jag ska fortsätta skriva hära eller inte, eftersom jag börjar 8an nu och vill fixa upp mina dåliga betyg, min skrivlust finns inte där så mycket och jag tvingar bara mig själv att skriva så att jag får ihop någonting. Säger inte att jag tycker det är tråkigt att skriva för de tycker jag verkligen inte och en anledning till är att jag tycker mitt skrivande är sämst känner mig så dålig på grammatiken och allt har ingen självförtroende alls på skrivande de därför allt slutar hemskt. jag har tänkt på att sluta hela veckan nu och har inte haft en ända tanke på att fortsätta skriva , men jag har självklart inte bestämt mitt beslut ännu, men jag har gott om tid att tänka ut det dem här sista dagarna innan skolan börjar, älskar er sjuukt mycket och tack till er som kommenterar så fina saker och alla er som har stannat kvar på biebsdrew ni betyder enormt ❤❤

 


34

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 30- Iphone 5

 
"Så, när hade du tänkt ge tillbaka min handduk?" Frågade han med ett flin. Jag kastade av mig handduken och gick snabbt därifrån. Jag ska överleva den här dagen, utan honom.  
 
Justins perspektiv
Jag parkerade min motorcykel på uppfarten framför samlingshuset. Ross hade ringt mig och sagt att alla skulle samlas vid det här huset för att prata affärer. Jag stängde av motorn och klev av motorcykeln.

"Bieber" hörde jag nån ropa efter mig. Jag vände mitt huvud och fick syn på Twist och Za komma emot mig.
Jag har känt dem här grabbarna i fyra år nu och dem har varit som mina bröder. De har fått mig att sluta kolla bak på det förflutna och kolla framåt istället. Själv är dem de två bröderna som fick se sin egen familj torterade till döds, båda två skulle offra sig för varandra. 
"Tja" vi gjorde ett handslag och gav en manlig kram. 
"Så vad är det Ross vill i dagsljuset?" frågade Twist och kliade sin nacke.
"Låt oss ta reda på det" suckade jag.
"Om den där bögen slösar på min tid, så skjuter jag av hans huvud" röt Za irriterat. Jag skrattade humörlöst. 
"Lycka till" vi steg in i Ross hus, det är där vi alltid brukar samlas.
"Det var på tiden att ni kom" röt Ross och jag satte mig på en av fåtöljerna. 
"Och vem av er var det som skulle skjuta mig nu igen?" sa han och kollade på Za.
"Vad fuck är ditt problem, säg bara vad som var så viktigt" Skyddade jag Za. Han vände sitt huvud mot mig och kollade hotfullt på mig.
"Attityd Bieber" Jag himlade med ögonen och såg nu att resten av gänget satt vid soffan inräknat med Ryan. Ross drog ett utdragen suck.
"Vi har problem" sa han skakande på huvudet och fortsatte prata.
"Igår natt, hittade man vårat ställe där alla våra pengar befanns sig , de hade sprängt kassavalvet och stulit allt"
"Motherfucker" röt Twist. 
"Vad fuck menar du med stulit, har vi inga pengar kvar" Han svalde hårt och kollade allvarligt på alla.
"Vi har runt 25 % kvar av pengarna som ligger borta i Toronto" 
"Jag ska fucking döda dem, vi attackerar dem där jävlarna" röt Ryan.
"Det är de som är grejen, vi vet inte vem dem är" Suckade Ross.
"Vadå vet inte vem det är, vad gör vi här och latar oss vi måste fucking hitta dem" Skrek jag och slog näven i bordet.
"Kan du för fan lugna ner dig och lyssna på vad jag har och säga" Skrek han tillbaka. Jag tog ett djupt andetag och lutade mig baka i fåtöljen.

"Snacka då" han himlade med ögonen.
"Vi kan inte göra det här själv, dem skulle ta ner oss lätt md deras makt, så." Alla spände deras blickar i Ross och väntade på att hans skulle fortsätta.
"Vi behöver hjälp" Jag rynkade på pannan.
"Vad menar du med hjälp?" mumlade jag.
"Men vad fan bieber, Vi behöver hjälp för att ta fast dem där jävlarna och döda dem en efter en, vi behöver hjälp från ett annat gäng”.

 
Jag pussade Jessica på kinden och hon gick åt motsatta hållet. Jag satte in snäckorna i örat och började nynna lite på låten jag lyssnade på. så fort låten tog slut ändrade jag till en ny låt och koncentrerar min blick på mobilen, vilket jag ångrade efter jag kände att jag gick in i någon. Jag kollade upp och blev inte förvånad när jag fick syn på Brad.

"Vad gör du här?" sa jag lite halv drygt. Han flinade och visade upp min väska, vänta min väska? Vad fan gjorde han med mig väska? Jag försökte ta väskan ifrån honom men han lyfte bara hans hand längre upp så att jag inte kunde nå den. 
"Ge mig den" snäste jag. Han putade med underläppen och kollade med den där irriterande blicken.

 "Vad hände med den trevliga Sasha?" frågade han och jag himlade med ögonen.
"Hon dog ut när du stal min väska!" han höjde på sitt ögonbryn. Jag blängde på honom och han började flina igen.
"Jag kan inte ha stulit den om jag nu står här med väskan framför näsan på dig" sa han smart. Jag fnös till och la armarna i kors.
"Så varför har du den?" 
"du glömde den i parken någon dag sen så jag tog den innan nånannan kunde göra det" mina läppar bildades till ett O och jag log mot honom för att leka oskyldig. Han började skratta och gav mig väskan. Jag tog glatt emot den.
"Du dömer folk fort" sa han och kollade sårat mot mig. 
"Jag dömer folk som jag inte litar på" han nickade.
"Så vill du ha skjuts hem, vid det här lagret tror jag nog att du har missat bussen" Jag kollade mot busshållplatsen och såg att bussen åkte iväg. Jag ryckte på axlarna och nickade.

"Om du har bilen med dig den här gången" sa jag och höjde på mitt ögonbryn, han skrattade och pekade på en bil bakom mig. Jag gick mot den och han öppnade dörren åt mig. Jag hoppade in och satte mig på sättet. Han satte på hög musik och jag började sjunga på skoj. Bästa känslan som finns är att sitta i en bil med hög musik. Fönstret ska vara öppet så att håret flyger bakåt och den svala luften skulle vara svalkande mot din varma kropp. Det var så jag och Cassie brukar göra. Jag saknar henne, direkt när jag kommer hem måste jag omedelbart ringa henne. Men då kom jag på det min mobil är sönder, på grund av Justin om han bara skulle låta bli att kasta in mig i vattnet, en del av mig blev irriterad samtidigt som en annan del i mig tyckte om det, när han höll om mig sådär i vattnet för att säga förlåt, och hans retliga skratt som lämnar han läppar, gör så att jag bara vill trycka mina läppar mot hans och få honom att sluta håna mig. 
"Vi är framme" sa Brad och sänkte musiken. Jag kollade upp mot huset och log
"Tack för skjutsen och tack för väskan" jag hoppade ut från bilen och hörde honom vinka hejdå innan han åkte iväg.
"Saaaasha" tjöt Melissa och springer mot mig med Ryan springande efter henne. Jag skrattade och Melissa hoppade upp i min famn. 
"Ryan vill äta upp mig" Ryan stannade och la armarna i kors.
"Gömmer sig bakom sin syrra ser jag" Jag skrattade och viskade i Melissas öra.
"När jag säger spring så springer du okej?" Hon nickade och log stort och kollade sedan på Ryan.
"Det där är fusk, inga hemligheter" gnällde han. Jag släppte ner henne och tjöt "Spring".
"Du får aldrig tag i mig" vrålade hon och sprang men med Melissas osmarta drag sprang hon mot Ryan. Han fångade henne och bar upp henne så att hon hängde upp och ner. Hon skrek och började skratta.
"Sasha hjälp mig" jag skrattade mer och gick fram till henne. 
"Du får hjälpa dig själv nu" log jag och pussade hennes kind. Jag log mot Ryan och han besvarade mitt leende. 
Jag gick in till köket och såg Julia duka undan på bordet. 
"Hej Sasha, bra dag?" 
"Hittills har den varit helt okej" Hon log och stängde av vattnet som rann ner från kranen. 
"Låt oss göra den bättre och åka in till gallerian och köpa en ny mobil till dig" Jag log stort och nickade.
"Sen kan vi ta ett fika på starbucks" viskade hon. 
"Det skulle vara perfekt" svarade jag.
"Bra, då är det bestämt förbered dig vi åker om 5 minuter" Jag vände mig tänkte att det fanns inget extra jag skulle göra så jag la bara min kredit kort i fickan och satte mig i soffan där nu Melissa och Ryan hade lugnat ner sig för att kollade på tv. 
"Så har du träffat Justin idag?" frågade Ryan och flinade. Jag stelnade till och ett leende placerades på mina läppar när jag bara fick höra Justins namn. jag kan väl inte gilla honom så mycket, Han betyder ingen han är en player som håller på med alla tjejer försökte jag övertyga mig själv.
"Hur ska jag veta" fnös jag. Han himlade med ögonen.
"Varför skulle du inte veta, du gillar han" sa han med sitt flin kvar på hans ansikte.
"Det är jag inte alls" tjöt jag som en 5 åring.
"Varför log du när jag sa hans namn då" Jag la armarna i kors och kollade argt mot honom.
"Han betyder inget" snäste jag
"Vem, betyder inget" frågade Melissa nyfiket. 
"Ing--"
"Din syster är kär i Justin" Sa Ryan. Melissa ögon blev som jordklott och jag flämtade till. Jag kastade kudde hårt mot honom men han fångade den innan den han träffa hans huvud.
"Sasha är kär i Justin" sjöng melissa och klappade händerna. Jag himlade med ögonen och Ryan började sjunga tillsammas med Melissa. 
"Sasha och Justin sitter i ett träd, trädet börjar rulla och dem börjar kyssas" skrattade Melissa och jag kunde se när Melissa sa kyssa blev Ryan tyst och mimade "K-n-u-l-l-a" för att Melissa inte skulle höra. Jag spände blicken i honom och ville bara slå till honom.  Jag viftade bort dem båda med handen när dem föll ihop ett okontrollbar skratt tillsammans. 
"Sasha ska vi gå?" kom Julia in och granskade Ryan och Melissa som skrattade.
"Vad skrattar ni ungar åt" Jag gapade stort och hopades på att dem höll käften 
"Sasha är--" men Melissa han inte säga någoting förrän Ryan höll sin hand framför Melissas mun. 
"Vi bara skämtade med Sasha" avbröt Ryan. Hon nickade och jag kollade tacksamt mot Ryan. Det var fortfarande han som startade allt det här. När jag och Julia skulle gå ut från ytterdörren hörde vi ryan skrika till i smärta.
"Du bet mig" jag skrattade smått och vi gick ut till bilen för att åka iväg till gallerian. 

 
Timmarna i stan hade gått och vi var äntligen tillbaks hemma. Klockan hade redan blivit 7 och de hade blivit ganska mörkt här i stratford läskiga gator, nu när de börjar närma sig vinter. 

"Vill du ha någonting och äta Sasha?" Frågade Julia. Jag började tänka på någonting jag kunde vara sugen på men de fanns inget speciellt just nu.

"De spelar ingen roll" svarade jag och log. Jag sprang upp till övervåningen och gick förbi Melissas rum. Men tvärstannade när jag hörde massa skratt från rummet .Jag knackade försiktigt på dörren och öppnade sedan den efter jag fick höra ett "ett kom in". Inne i rummet befann sig ingen annan än Ryan och Melissa. Melissa log stort mot mig och skrattade. Jag lutade min kropp mot dörrkanten och fuktade mina läppar.

"Vad har du köpt då?" Frågade Ryan och nickade mot påsen jag höll i. Jag lyfte upp den och tog upp föremålet som fanns i påsen. Jag visade upp min iPhone jag hade köpt, de blev en iPhone. manen som jobbade i affären visade mig från 3G till iPhone 5 med massa olika färger men jag valde en vit blandat med rosa Iphone 5. Ryan vickade lite med sina ögonbryn.

"Nu kan du ha dina nattsamtal med Justin utan några problem" retades han. Jag blängde kort mot honom innan jag tog tag i en gossedjur Melissa hade på hyllan och kastade den på honom, med all hopp hopades jag att den skulle träffa han men han fångade den i luften igen.

 
"Bara för att du spenderar dina nätter med Porrtidningar" skrattade jag och han skulle precis kasta nallen på mig men jag stängde dörren snabbt som möjligt och kunde höra hur nallen träffade hårt mot dörren. Jag skrattade och gick in till mitt rum med mobilen i handen. den behövdes bara laddas, mannen bakom kassan sa att han hade fixat allt med mobilen. Allt som behövdes nu var bara att ladda den. jag satte snabbt in den i laddaren och knöt upp mitt hår i en hög Bulle. Jag försvann in till badrummet och ställde mig framför spegeln. Mitt ansikte var inte världens vackraste just nu när de fanns lite sminkrester från dagen så jag tvättade bort allt och kollade nöjt i spegeln när mitt ansikte var som renast. Jag gick tillbaka till min mobil och kollade om den hade satt på. allt jag ville göra nu var att ringa JJ som jag hade lovat henne. Jag skrollade snabbt ner i kontaktlistan tills jag stannade på Jessica. Jag tryckte på ring och hoppade in i sängen med laddaren i. 

"säg att du köpte en iPhone" hörde jag henne tjuta i telefonen. Jag skrattade och började nicka men insåg snabbt att hon inte kunde se mig.

"Självklart" Hon tjöt till igen med en fangirling röst. Hon verkar vara mer lyckligare än mig.

"du måste skaffa insta nu, Fixa ett nu nu" Jag skrattade lite mer och gick in i AppStore för att ladda ner den efter jag hade tryckt på högtalarna och kunde höra Jessicas glädje tjut lite då och då.

"Klart" sa jag i telefonen när den hade laddats klart. 

"Men vad väntar du på, skaffa ett konto" Jag pilade lite i mobilen tills jag kom in till startsidan. 

"Vad ska jag göra nu" frågade jag förvirrad. 

"Följ mig på JJ_Jessica" Sa hon. Jag skrev in hennes namn snabbt och tryckte på följ. Jag kollade in hennes bilder och skrattade åt hur fåniga vissa var men fastnade på en, en bild på mig och henne. Jag tyckte på bilden och granskade den vi var i skolan jag kommer ihåg när Jessica tog den. Jag kollade in på hennes Likes som de stod 29 på och fick syn på JustinBieber högst upp. Jag rynkade på pannan och kunde inte hjälpa att trycka på hans namn. Han hade runt 70 bilder och min blick fastnade på en bild där Justin var vid en sjö utan sin tröja. Jag bet min läpp och fick ut ett ”Damn”. Men hade helt totalt glömt bort att jag pratade med Jessica.

"Vadå, vad såg du?" Jag kollade skräckslagen på samtalet.

"Inget" svarade jag snabbt och kände mig generad

"De var Justin, visst? Du är inne på Justins konto" pratade hon lugnt från början men skrek nästan ut det sista

"Va nej varför handlar allt om Justin hela tiden" försökte jag leka oskyldig 

"Försök inte, du är så inne i honom" 

"Jaja" sa jag och ville söka upp nån från California, Cassie. Jag visste att hon hade instagram så varför inte kolla in. Jag skrev in Cassiejefferson och såg direkt hennes bild komma upp.

"Erkänn bara det, du var inne i hans konto" gnällde JJ.

"Kanske" svarade jag enkelt. Hon tjöt lyckligt till och jag fnissade bara åt hennes beteende. Jag scrollade ner på alla cassies bilder och log när jag såg hur glad hon var och hur hon hade det. Jag kollade in i hennes kommentarer och såg en som jag fastnade för 

*Du är så busted när Sasha för reda på det här*. jag rynkade förvirrad på pannan och fortsatte läsa vad Cassie svara. 

*hon kommer aldrig få reda på det med den där fattiga telefonen hon har* jag flämta till, Vad är det jag ska få reda på? Vad fan är det här? kommentarerna tog slut så jag gick bara till nästan bild och det var då mitt hjärta stannade, jag kunde känna hur det sprack i hjärtat min egen bästa vän.

"Ånej" fick jag fram och la handen framför munnen.

"Vad har hänt Sasha?" Frågade Jessica oroligt i andra sidan luren. Jag skakade snabbt på huvudet och försökte stoppa tårarna som ville tränga sig igenom.

"Nej Nej" förtvivlad blundade jag ögonen hårt, önskade tio gånger att jag aldrig såg det där.

"Sasha vad har hänt? du gör mig orolig" en tår rann ner från min kind en ynka tår dem andra han jag blinka bort.

"vi pratar imorgon i skolan Jessica" sa jag innan jag avslutade samtalet. 


What? Vad har Sashas sätt i Cassies bilder? Jag älskar att ni alltid gissar på random saker :D

Jag vill bara säga att jag aldrig hann skriva klart på kapitel 31 så den kommer inte upp, jag kanske kan fixa klart en medans jag är här men det är bara ett kanske.

 

Och så får jag några kommentarer om min grammatik, ja, jag tål kritik! Ni behöver inte vara oroliga. Jag vet att min grammatik suger, men det här är första gången i mitt liv jag tar skrivandet på "allvar" förstår ni vad jag menar? Och det är min allra första novell och jag hoppas att jag utvecklas mycket under tiden, för jag har själv läst flera bloggar från allra första början och det finns STORA skillnader mellan förr och nu. Så jag hoppas det blir så på mig också! Men jag ska försöka tänka mer på grammatiken ändå♥ :)

KOMMENTERA♥


26

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 29- BBQ party

 
"Är du hungrig?" Fnissade jag när jag kollade upp mot han. Han kliade pinsamt sin nacke och nickade.
"Tydligen" Han var så söt när han skämdes, har aldrig sett den här sidan, så tack Justins mage. okej det där lät så fel. Istället för att tänka på Justins söthet pussade jag han på kinden och log. Han slingrade sin hand om midja som han gjorde när vi kom hit och vi gick tillbaka till Melissa.
 
Sashas perspektiv 
Jag vaknade och rullade runt i min säng, grillfesten skulle bli idag och jag har ingen lust alls. Jag ställde mig trött upp från sängen och sakta som en snigel gick jag in till badrummet, jag drog av mig mina pyjamas byxor och mitt linne samt mina trosor och hoppade in i duschen. Jag ändrade graderna till ljummet vatten och lät den sköna vattnet rinna ner över min nakna kropp. Jag tog tag om min svamp och tvål och gjorde mig helt ren, efter min sköna dusch drog jag fram min rakhyvel och rakade mig. Jag skyndade mig ut för att leta efter något fint att ha på mig ikväll, Julia hade sagt till mig att ha min bikini under för att kunna ta en dopp i poolen senare så jag var tvungen att hitta en fin bikini, jag kollade igenom min WIC och efter en lång tid sökande hittade jag en kort vit klänning och en svart bikini under. Jag la ut outfit:en över min säng så att jag kan ta på mig dem senare, till dess drog jag på mig en vit t-shirt och ett par shorts. Jag gick ner till Julia som jobbade förfullt tillsammans med Sandra med att laga maten.
”God morgon” sa jag samtidigt som jag öppnade kylskåpen.
”God middag” sa Julia bara för att reta mig eftersom jag inte vaknade så tidigt, jag fnissade och drog ut mjölken. Jag fixade flingor och satte mig på köksstolen. Jag kollade på hur stressad Julia och de hade det och jag ville verkligen hjälpa till.
”Julia finns det något jag kan hjälpa dig med?” frågade jag.
”Nej då, inte just nu. Men du kan väl hjälpa Mel att fixa sig?” frågade hon, jag nickade och la skålen på diskbänken. Jag sprang upp till Mel och steg in till hennes rum. Hon låg på golvet och ritade.
"Godmorgon" sa jag och la mig över henne.
"Aj, Sasha du väger lika mycket som en elefant" tjöt hon till och jag gick av henne. Hon fnittrade och fortsatte att måla sin prinsessa. Jag ställde mig upp för att se vad hon hade i sin garderob, jag letade ett tag innan jag hade hittat en röd kortklänning. Jag drog fram den och visade den till henne, hon drog bort sin blick från sitt papper och log stort. Hon sprang upp till mig och ryckte klänning från min hand och gick in till hennes WIC. Ja Melissa har också en Walk in closet. Jag satte mig på hennes säng och väntade på att hon skulle komma ut. Sakta öppna hon dörren och kom fram till mig, jag kollade på henne. Hon var så vacker, jag kunde inte sluta le. Jag gick fram till henne och kramade om henne.
”Den är perfekt” sa jag och log. Hon fnittrade gulligt och snurrade lätt runt.
”Gå ta av dig den, du vill väl inte att den ska bli smutsig?” Hon skakade på huvudet och sprang in till sin WIC. Jag rörde mig tillbaka till hennes säng och la mig i den. Jag var säker på att Justin skulle komma idag, jag såg fram emot det. Att han ska vara där. Det är faktiskt det enda jag ser fram emot, att få se hans hasselbruna ögon, mjuka fylliga läppar. Att få se just honom.
”Varför ler du?” frågade Melissa som helt magiskt låg bredvid mig, jag kollade chokat på henne och hon bara flinade.
”Jag ler inte” sa jag bara och la mitt huvud tillbaka på kudden.
”Tänker du på Justin?” frågade hon.
”N-nej” sa jag snabbt.
”Okej, jag har sätt hur han kollar på dig. Precis samma sätt som du kollar på din choklad” sa hon.
”Vad menar du? Hur kollade han på mig?” frågade jag.
”Varför undrar du? Du tänkte ju inte på honom trotsallt” Ough, den här flickan går på mina nerver. Jag lämnade hennes rum och kunde höra hennes skratt. Jag joggade ner för trapporna innan jag gick rakt i någon, jag kollade på Justin. Det här börjar bli irriterande.
”Hey” sa han och log smått mot mig, hans leende fick mig att smälta inombords. Så gullig var den.
”Hej” sa jag blygt och kollade ner. Jag gick förbi honom och in till köket för att kolla till Julia och Sandra, men när jag kom in var det helt främmande människor som stod och lagade mat. Jag gick in till vardagsrummet för att se om Julia var där och där satt hon och pratade i telefon. Hon kollade på mig och log.
”Hej Sasha, behöver du något?” frågade hon samtidigt som hon la ner telefonen, jag skakade lätt på huvudet och log. Hon nickade och återgick till sitt samtal. Jag gick ut till hallen för att se killarna igen, eller rättare sagt Justin. Jag lutade min axel mot väggen samtidigt som jag såg de hjälpa Sandra med att ta möblerer till backgården. Jag var borta av att kolla så jag märkte aldrig att Justin stod bredvid mig.
"Har du tänkt på att hjälpa till?” frågade han och kollade på mig.
”J-jo” stammade jag fram och skulle precis fram och hämta något att bära innan Justin tog en grepp om min handled. Jag kollade på hans ögon länge och han kollade på mig, jag ville inte bryta den lilla stunden mellan oss.
”Det är försent, det är bara de tunga sakerna kvar, och du klarar inte av det” sa han med en flin. Jag höjde ena ögonbrynet och kollade kaxigt på honom.
”Tror du inte jag klarar av att bära tunga saker?” frågade jag, han skakade på huvudet och ryckte lätt på axlarna.
”Det enda jag vet du kan bära är allt skräp mat du tar upp till ditt rum på kvällarna” jag gapade stort, hur fuck visste han?
”Jag har sätt dig” säger han bara och skrattar, jag slog hans arm och gick för att hjälpa till att bära några möbler från källaren. Jag gick ner till källaren och det var helt mörkt, jag hittade några stolar att bära upp till gården. Jag tog tag om en stol och lyfte upp den.
”Babe, behöver du hjälp?” frågade Justin, han tog stolen från mig och la ner den. Jag blev nervös, som vanligt. Han kom fram till mig och la sina händer runt mina höften och lutade sin ansikte mot mig. Jag kollade snabbt runt för att se om någon var i närheten. Det sista jag vill är att någon ser mig hångla med Justin, om det är nu det han var på väg att göra.
”Ta det lugnt, ingen är här” viskade han bara några millimeter från mina läppar. Han stirrade ett långt tag i mina ögon innan han sakta stängde dem och tryckte sina läppar mot mina, han drog sin tunga över min underläpp för att få tillåtelse in i min mun och med glädje särade jag på mina läppar. Jag stönade smått över att hans tunga hade äventyr i min mun. Jag hörde att någon var på väg så jag knuffade bort honom snabbt, han kollade konstigt på mig och sedan blev hans konstiga blickar mer arga innan Julia steg in till källaren.
"Vad gör ni här och slöar? Vi har mycket jobb upp nu och fråga Sandra om hon behöver hjälp Sasha" sa Julia och utan tvekan sprang jag upp till huset. Efter att all dekoration och maten var snart klar skulle grillfesten vara igång, jag låg i min säng och drog fram min mobil. Jag slog in Jessicas nummer och ringde henne.
"Hello" hörde jag henne säga.
"Hej" sa jag."Vad händer?" Frågade hon.
"Inget, jag är trött" stönade jag.
"När börjar er fest" frågade hon.
"Nu, kan du inte komma?" Frågade jag henne för 100: ade gången.
"Tyvärr, men det är-"
"Din kusins bröllop, jag vet" suckade jag.
"Okej, jag måste gå, ha så kul och glöm inte din dagliga kyssa Justin rutin"
"Ough, fuck you" sa jag och hon skrattade. Jag la på och rullade i sängen. Jag hörde hur gästerna började komma och snabbt drog jag snabbt på mig alla kläder och drog på mig mina bikini och klänning. Jag kollade mig i spegeln och rufsade lätt på håret, jag drog fram ett par sandaler och gick sedan ner till gästerna. Grillfesten var äntligen igång.Efter att ha få träffat släktingar av familjen butler samt deras nära och kära gick jag och satte mig på en stol. Jag tittade runt efter Melissa och såg henne leka med barn vid hennes ålder. Jag försökte hitta någon i min ålder och hur hemskt det än är hittade jag några. Ryan och Justin kom in och hade med sig sällskap, Georgina och Jasmine. Justin stod där med Jasmine som hade på sig bikini underdel som liknade en stringtrosa. Hur kan han ens stå ut med henne? Alla gånger han nästan ätit upp mina läppar betyder det ingenting för honom? Vad gör hon ens här? Han får ju i sig hela tiden så. Och det som hände igår? Varför ens tro att jag gillar honom? Nej, jag gillade inte Justin. Även om jag var det vill han inte ha något med mig att göra. Jag kollade ledsen ner och försökte glömma bort vad jag just såg. Med min hemska nyfikenhet sneglade jag tillbaka mot Justin och Jasmine som stod och kysstes. jag ställde mig irriterad upp gick smidigt fram till Julia som stod och pratade med en kort mörkbrun hårig kvinna med blåa ögon framför mig.
"Hej, du måste vara Sasha" sa kvinnan glatt och kramade om mig.
"Jag heter Pattie Mallette, jag är Justins mamma" sa hon, vänta var den här kvinnan Justins mamma? Jag vet inte varför men det kändes lite konstigt, jag pratade lite med Pattie om hur jag trivdes här, hon var trevlig. Tillskillnad till hennes son, jag kollade bak och såg hur Jasmine hänga på Justin. Pattie såg att jag stirrade och hon kom fram till mig.
"Jag förstår, jag gillar inte heller den flickan och det hon gör med min son" sa hon."Jag önskar bara att han öppnade ögonen till en bättre tjej, som du Sasha" sa hon, jag skämdes lite av de tre sista orden som lämnade hennes mun. Jag och Justin? Tror inte det.
"Vad gör hon ens där" frågade jag nyfiket.
"Oh Justin bjöd henne hit, fråga inte varför för det vet jag inte" svarade hon besviket och skakade på huvudet.
"Sasha kom" ropade Julia till mig. Jag gick fram till henne och gav mig ett leende.
"Kan du gå ner och hämta kartongen med jordgubbar som finns i köket" frågade hon.
"Ryan kan följa med dig" la hon till, vi kollade efter Ryan som stod och grovhånglade med Georgina. Jag kollade bort och Julia med. Jag kände hur det blev en pinsam stund mellan oss efter att få se hennes son stå och hångla. Julia kollade upp igen och ropade på Justin. Great.
"Följ med Sasha" sa hon bara och han kollade på mig med en flin. Jag skakade irriterat och gick förbi honom in till huset. När vi var borta från alla andra kände jag någon dra mig i min höfter, jag la mina händer över Justins nakna bröstkorg. Han böjde sitt ansikte ner till mitt och snuddade sakta över mina läppar och hans varma andedräkt träffade mig. Gåshuden bildades över mina armar och jag var helt vilse i Justins bruna ögon.
"Varför kan vi inte fortsätta det vi höll på med nere i källaren" frågade han med en flin. Jag knuffade bort honom och gick vidare in till köket. Det sista han skulle få var det han ville, få mig falla sen bara kasta iväg mig.
"Whoa, är det bara jag eller blev det just tio grader kallare här inne" frågade Justin.
"Jag vet inte, jag är ingen termometer" sa jag kaxigt.
"Okej, vad är ditt fucking problem" röt han.
"Jag har inga problem" sa jag lätt och ryckte på axlarna.
"Varför ville du inte kyssa mig".
"Du har ju Jasmine här, vad är jag till nytta?" Han kollade på mig tyst ett tag och jag gick vidare till köket. Justin kom fram till mig och tog tag om min handled.
"Säg inte så, du är speciell" sa han och pussade mig i kinden. jag ville bara gömma mig under jorden och aldrig komma ut. Kalla han mig speciell? Jag la handen över där Justin hade kysst och tittade ner på golvet. Mitt ansikte blev röd och jag gömde mig i Justins bröstkorg och Justin kramade om mig.
"Kom vi måste hämta jordgubbarna" sa han. Jag nickade och vi gick tillslut in till köket, jag hittade en kartong full med jordgubbar, Justin skulle precis ta kartongen tillbaka innan jag stoppade honom.
 
 
"Vänta, jag vill ha några" sa jag och lät som en gam. Han flinade och la tillbaka kartongen, han tog en jordgubbe ut och kom fram till mig. Han la den framför mina läppar och jag bet den. Jag stönade av den goda smaken.
"Mmh, sex i min mun" sa jag och trodde aldrig att jag sa det högt. Justin skrattade och tog tag om en till och förde den till mina läppar jag åt den också och log. Jag tog fram den chokladfontänen och doppade in mitt finger i den, jag vet om Julia skulle få reda på det här skulle hon få spel. Justin tittade på mig och jag skulle precis föra in mitt finger i min mun innan Justin tog en grep om min hand och stoppade in min finger i hans mun. Han slickade runt mitt finger och hans ögon var på mina hela tiden. Han slickade klart och drog ut min finger. 
"Mmh orgasm i min mun" sa han, jag himlade med ögonen och började skratta med honom. Jag tog tag om chokladfontänen och Justin tog jordgubbskartongen och vi gick tillbaka. Jag tänkte på det Justin hade sagt till mig, att jag var speciell. Vi lämnade över kartongen och chokladen till Julia. Justin återförenades till sina vänner och jag var, som vanligt en loner. Jag satte mig på en stol och kollade över Melissa som lekte i vattnet. Att kolla på henne fick mig att bli sugen på att hoppa in. Jag ställde mig upp och drog av mig min klänning, jag kollade bak och såg Justin kolla på min kropp. Ett leende formades på mina läppar Innan jag ställde mig vid kanten av bassängen och kände en knuff och utan att veta om det var jag inne i vattnet. Jag gapade stort och kollade argt på Justin som stod och skrattade.
"Asshole" sa jag och han fortsatte att skratta och helt plötsligt hörde jag en pipig, falsk skratt låta bakom Justin och utan att behöva gissa en eller två gånger visste jag direkt att det var Jasmine. Jag simmade mot kanten av poolen och satte mig, mina ben var fortfarande inne i vattnet så att jag inte skulle frysa till döds. Justin hoppade in i vattnet så att mycket vatten skvätte över mig. Jag torkade mig lite med händerna och letade efter honom över poolen. Jag tittade länge runt och jag hittade inte ett spår av honom. Tänk om han hade drunknat? Mitt i mina hemska tankar kände jag något kyssa mina ben i vattnet och jag fattade direkt att det var Justin. Jag sparkade honom smått under vattnet och han simmade upp till ytan, han blinkade med ena ögat och simmade tillbaka. Jag kollade länge på honom, han var så snygg. Jag visste inte hur jag skulle överleva den här dagen, jag önskade bara JJ kunde vara här, de skulle bli 100% roligare. Jag tänkte ringa henne för att fråga om hur hon hade det på bröllopsfesten, jag kollade över axeln för att dra bort min mobil som låg där inne mellan min hy och min bikini. Det var tomt, jag kollade igenom båda mina axlar och jag hittade inte den. fuck, fuck fuck, jag hade den innan Justin kastade in mig i vattnet.
"Oh my god" sa jag snabbt och märkte inte att Justin fortfarande var framför mig.
"Vad har hänt?" Frågade han och kollade fundersamt på mig.
"Min mobil, jag tappade den när du knuffade in mig" sa jag och sparkade honom under vattnet. Han dykte ner, säkert för att leta efter mobilen. Jag hoppade in efter honom för att leta reda på min mobil, jag dykte ner och kollade runt och såg den inte. Jag  simmade tillbaka upp till ytan och såg Justin redan vara uppe. Varför måste det här hända mig? Jag simmade till honom och såg att han hade hittat den. Han räckte den till mig.
"Var det den här bajs mobilen du grät över?" Frågade han skrattande. Jag ryckte den från hans hand och tog bort skalet och såg att det hade runnit mycket vatten inne, ough. Justin märkte att jag blev irriterad han la hans händer runt min mage under vattnet och lutade fram mot min öra.
"Förlåt" sa han och kysste min kind.
"Du är för söt för att vara sur på mig" jag kände mina kinder brinna upp , jag kollade ner på vattnet så att Justin inte såg de han gjorden mot mig. Jag kollade upp och såg Jasmine stirra argt på oss, jag ignorerade henne och njöt av Justin istället. Han kysste min kind en gång till och simmade iväg. Jag vet inte varför men jag orkade inte bry mig så mycket om mobilen. Jag försökte glömma bort den och tänkte istället på något annat. Justin. Varför var han ibland helt gullig och snäll och andra dagar värre än en tjej med PMS. Jag hoppade upp till kanten och satte mig, jag gungade lite med mina ben i vattnet och tittade runt och jag ångrade att jag just hade gjort så. Jag kände hur jag mådde lite dåligt när jag såg Jasmine och Justin stå och hångla. Varför gjorde han så? Hur kan han ens hålla på med oss båda, försökte han dra oss båda till sängen. Oush, jag ville bara ställa mig upp och kasta Jasmine i vattnet. De slutade att äta upp varandra och Justin lämnade Jasmine, hon stod vid pool kanten och höll på att fixa sin bikini överdel. Jag ställde mig upp och gick fram till henne.
"Varför tar du inte en dopp? frågar jag. Hon kollar äcklat på mig och skakar på huvudet.
"Vad vill du mig, Gonzales" sa hon irriterad.
"Inget" sa jag lätt och ryckte på axlarna jag märkte inte ens hur den hemska avundsjukan spreds sig i min kropp innan jag såg Jasmine flyta på vattnet. Jag hade knuffat in henne.
"Oj, förlåt mig Jasmine" sa jag med all ångest i världen, fast än att jag vet att hon förtjänar det. Jasmine skrek så högt jag tror att Obama hoppade av sin stol. Jag lämnade henne snabbt och gick till Julia och de. Jag kände hur jag frös så mycket så att jag började skaka. Jag tittade runt för att hitta något jag kan täcka mig på och jag hittade en svart handduk som bara gud visste vems det var och jag snurrade runt den över min kropp. Jag satte mig på stolen som handduken låg på och tittade runt och jag märkte inte ens Justin som hade suttit sig bredvid mig. Jag kollade på honom länge, att han ens vågar komma sitta bredvid mig.
"Så, när hade du tänkt ge tillbaka min handduk?" Frågade han med ett flin. Jag kastade av mig handduken och gick snabbt därifrån. Jag ska överleva den här dagen, utan honom.  

Långtråkig? Jag har jobbat mycket på den här kapitlet babes, 3000+ ord :O

28

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 28 - Super market

 
"Jag tänker på det" sa jag bara så att de skulle sluta tjata. De nickade och gick iväg så det bara  var Justin och Jessica kvar. "Sasha du spelar bra, du borde åka" sa Justin, gav han just mig en komplimang? Tack, vi får se" sa jag och han log ett gullig leende en gång till samtigit som han kom fram till mig och pussade mig på kinden. Jag kollade generat ner och kände hur mina kinder blev till rosa. Jessica gapade stort när Justin hade gått, jag la handen över hennes mun. "Säg inte ett ord" sa jag och lämnade parken fort innan hon skulle springa efter mig och skrika pinsamma saker.
 
Justins perspektiv
"Bro jag ska fixa någonting att käka" sa jag och puffade Ryan lite på axeln. Han grumlade på någonting och låg helt död i sängen med en halvöppen mun. Min mage gav ifrån sig ett litet ljud när jag kom ut från Ryans rum. Senaste jag fick i mig något var igår, när mamma tvingade i mig lite frukost. Jag fuktade mina torra läppar och gick ner för trappan, för att sedan krocka in i en stressig Julia. 
"Åh förlåt Justin" Jag log mot henne och kollade ner på hennes famn där hon hade fult med städ matrieal. 
"Behöver du hjälp" harklade jag och hon skakade snabbt på huvudet.
"Nej tack, jag ropar om det behövs" sa hon och gick förbi mig. Jag ryckte på axlarna och gick in till köket, där jag kunde hitta någonting att få tyst på magen. Jag öppnade kylskåpet och kollade desperat på alla hyllor. Ovanlig nog hitta jag ingenting. Butler brukar aldrig ha slut på mat. Plötsligt hördes det tjej skratt från ytterdörren och dörren smälldes igen. 
"Hej Melissa har du haft kul med din syster idag" Hörde jag Mrs Butler fråga Melissa. 
"Jätte kul" skrattade hon. Jag kunde höra rösterna komma närmare mot mig. Så istället för att stå här som en creepy shit tog jag ut mjölken och hällde ut det sista i glaset. 
"Juuuustin" tjöt en söt röst. Jag vände mig om och såg Melissa springa mot mig. Hon hoppade upp i min famn och jag fångade henne i mina armar. Hon kramade om mina nacke och skrattade när jag kiklade henne lite på sidorna. Jag kollade mot Sasha och hon tittade pinsamt bort. Hon hade på sig ett par short som vissade hennes perfekta brun hudfärgade ben och på överkroppen hade hon på sig en tunn vit kofta. Jag mötte hennes blick när jag var klar att kolla in hennes perfekta kropp. Hon bet sin läpp mjukt och jag kollade intesivt i hennes ögon. Min blick kunde inte flyttas det var som att hennes bruna ögon höll fast mig hårt. Men den avbröt när Melissa började krångla sig ur min famn och gick fram till mitt mjölk glas. Hon tog en stor klunk från den och jag putade med underläppen.
"Det där var mitt glas" Hon slutade genast dricka och gav tillbaka mitt glas.
"Jag skoja bara prinsessan, den är din nu" Hon log stort och satte sig på en stol.
"Bra för du skulle ändå inte få tillbaka den" Sasha började skratta och jag höjde på ögonbrynet. Hon gav mig ett leende och jag skakade på huvudet.
"Tjejer" muttrade jag och log mot henne. Hon himlade med ögonen och gick till kylskåpet för att öppna den. Good luck till att hitta någonting där tänkte jag sarkastiskt för mig själv.  Hon suckade och Julia kom in i köket. 
"Justin kan du åka upp till super market och handla saker till grillfesten och mat vi behöver till kylskåpet, Jag har inte tid, jag måste städa hela huset, ångrar mig stort att jag gav städerskan ledigt idag" flög det ur hennes mun i en hastig fart. Hon gav mig en lista och sedan billnycklar.
"Här ta mig bil, och jag överför pengar till ditt konto nu" 
"Sasha du får hjälpa Justin och ta med er Melissa, vill inte ha massa spring hära när jag städar , Vart är Ryan?" Fortsatte hon.
"Han sover" svarade jag, hon suckade och kollade på klockan. 
"Ja men låt han sova, klarar ni er?" Jag och Sasha nickade på huvudet och Melissa sprang till sina skor och tjöt av lycka. Sasha började skratta och gick efter Melissa med mig svansande efter. Vi satte oss i bilen, och Melissa satt och sjöng i baksättet. 
"Vart ligger super market?" frågade Sasha. Jag startade bilen och backade ut från deras område. 
"Cirka 15 minuter" gissade jag och hon lutade sig bak i sättet och kollade ut från fönstret. 
Det hade gått 10 minuter och det ända som hade pågått var Melissa som hade sjungit i baksättet. Hennes sjungande började bli iritterande och jag ville bara vända mig och skrika håll käften, men självklart skulle jag aldrig göra det, inte mot Melissa. Sasha stönade och vände sig mot sjungande Melissa.
"Kan inte du vara tyst i en minut" Jag såg i bakspegeln att Melissa la armarna i kors. 
"Snälla" la sasha till och Melissa räckte ut tungan och började sura. Sasha suckade och vände sig lättnad om. 
Jag flinade lite och hon kollade direkt mot mig. 
"Vad flinar du åt?" sa hon irriterande. Jag vände blicken mot henne och hon blinkade en gång. Jag avbröt inte vår ögonkontakt utan kollade intesivt in i hennes ögon och körde samtidigt. 
"Justin du borde kolla mot vägen" stamade hon. Jag fortsatte kolla mot henne och hon tittade snabbt mot vägen framför mig "Justin" andades hon ut. 
"Jag tittar hellre på dig" mumlade jag. Hon kollade generat ner och hennes röd rosiga kinder dök upp. Jag vet att hon bli nervös runt mig, det exakt så jag vill att det ska vara. Jag gjorde en snabb höger sväng och Sasha spärrade upp sina ögon och kollade på vägen. Jag skrattade lite och Melissa slutade sura och skrattade tillsammans med mig. Sasha knuffade min axel med en sur minn.
"Det är inte roligt" jag fortsatte skratta mer och hon blev mer irriterad. Hon himlade med ögonen och lutade sig mot fönstret. Jag parkerade bilen, drog ut nycklarna och klev ut från bilen. Sasha gick bredvid mig i en tystnad så jag slingrade mina armar runt hennes midja . Först stelnade hon till av den oväntade händelsen med sedan slappnade hon av. Jag tryckte henne närmare mig och vi gick in tillsammans.
"Vad står det på listan" frågade Sasha och kollade runt i den stora affären. Jag skrynklade upp den från fickan och läste vad det stod
*Mjölk
*Ägg
*vetemjöl
*Bröd
* plast muggar/talrik
*Läsk
*Juice
Och massa annat. Vi stod där helt stilla och kollade runt samtidigt som folk gick förbi oss.
"Så.." Sa Sasha och väntade på mig. jag rynkade på panna och kollade frågande på henne
"Vadå" 
"Ska du inte vissa vägen" jag fnös och kollade runt.
"Hur fuck ska jag veta vägen" snäste jag. 
"Okej då, badass låt oss leta" sa hon och gick förbi mig. Jag suckade och gick efter henne. Den här tjejen, kan få mig så arg och irriterande bara att säga ett fel ord men ändå så tappar jag aldrig kontrollen som i vanliga fall, tur nog. 
Vi hade gått runt från hylla till hylla och hittat de flesta saker.
"Ge mig listan" sa hon och räckte ut handen.Jjag la den i hennes hand och hon granskade den. 
Hur kan du inte veta vart allt ligger, du bor här?" gnällde hon. 
"Jag har annat för mig" Grymtade jag. Jag kände att nån drog i min jacka så jag kollade ner och såg Melissa hålla i två vatten ballonger. En rynka bildades mellan mina ögonbryn. Hur fick hon ens tag i dem? Hon pekade på dem och sedan på Sasha. Jag fattade vitsen och började flina. Vi smög lite ifrån Sasha och Melissa kastade en vattenballong så den hamnade precis under Sashas fötter. Allt vatten kom på hennes ben och hon tjöt till och vände sig om. Jag kastade min och prickade hennes axel så halva hennes hår blev blöt. Hon flämta till och knep ihop sina ögon med öppen mun. Jag och Melissa gjorde high five men började snabbt springa iväg när Sasha sprang efter oss. Melissa sprang ett annat håll och jag åt ett annat. Jag gick runt en av dem stora hyllorna och såg Sasha stå där som en vilse hundvalp. Jag gick sakta bakom henne och försökte vara så tyst som möjligt. Hennes blöta hår hängde över ryggen och hon skulle precis vända sig om, men jag slingrade mina händer runt hennes midja bakifrån och snurrade runt henne. Hon skrattade och försökte glida sig loss från mitt grep. Jag släppte ner henne och hon vände sig om och slog till mig på bröstet.
"Säg inte att det var din idé" stönade hon jag började flina.
"Faktisk så var det Melissas idé" Hon fnös skämtsamt och började skratta lite.    Jag drog min fingrar upp för hennes midja och hon började le nervöst. 
"Ditt hår är blött du borde torka det" hennes leende dog ut och hon kollade dödande mot mig. Jag skrattade och tryckte in henne i min famn.
"Jag skoja, bebe" mumlade jag och hon bevarade kramen. 
"Vart är Melissa" frågade hon och jag kunde känna hennes tunga andetag mot min nacke, jag backade några centimeter från hennes så att våra näsor snuddade varandra. 
"Gå och hämta det sista, så letar jag efter henne" hon nickade sakta och jag kollade ner mot hennes läppar. Hennes ros röda läppar gjorde så att jag vill trycka mina läppar hårt mot hennes och skapa den där känslan jag fick när jag kysste henne i skolan. Men jag ville inte skapa en pinsam stund så jag pussade henne snabbt på kinden och gick iväg för att hitta Melissa. Men det behövdes inte vara länge tills jag fick syn på henne gömma sig bakom några matvaror. Jag gick fram till henne och hon vickade på sina ögonbryn. 
"Jag såg det där" sa hon och fnissa. Jag himlade med ögonen.
"Det där var en vänskaplig kyss på kinden" Jag hukade mig ner på hennes nivå och hon la armarna i kors. 
"Vänskaplig kyss, har nån någonsin berättat att jag är smart för min ålder" Jag höjde på ögonbrynet.
"Verkligen" hon nickade. 
"Sasha är kär i dig" sa hon. jag stelnade till. Det kan inte vara sant, hon kan väll inte vara kär i mig? Melissa är åtta hon kan inte förstå sånt, vet inte ens varför jag oroar mig. men en del i mig hoppas verkligen inte att det är sant, hon får inte.
"Ska vi betala eller" hörde jag en bekant röst. Jag reste mig upp och gick bara förbi henne utan att ge henne en blick.
 
 
Han gick förbi mig utan att svara. Jag kollade förvirrat mot Melissa och hon log oskyldigt mot mig. Jag vände mig om och började gå efter Justin med Melissa bredvid mig. Justin stod vid kassan och väntade otåligt på oss. 
"Kan du ta den här" frågade jag och räckte fram ett mjöl paket. Han suckade och tog emot den utan att kolla på mig. Han vände sig om och jag var mer än förrvirad. Ena stunden är han så glad och hjälpsam och sen blir han helt förändrad.
"Vad är det med han?" viskade jag till Melissa och hon ryckte på axlarna. Jag suckade och började lägga upp varorna på bandet. Justin betalde snabbt för dem och jag hämtade två vagnar som
vi kunde lägga påsarna i. Jag sneglade på Justin, han hade spända käkar och dem ljusbruna ögonen jag såg tidigare var nu mycket mörkare inte svart men mörkare. Han gick ut och väntade inte ens på oss. Han gick bara till bilen och lämnade påsar i bagageluckan. jag gjorde som han och bad Melissa sätta sig i bilen. Justin gick i en snabb fart till där man parkerar vagnarna och jag sprang nästan efter honom med mina vagn. När vi skulle sätta in dem så klarade jag inte av tystnade längre.
"Vad har jag gjort?" utbrast jag. Men han ignorerade mig och började gå mot bilen. Men han kan inte komma undan med det här.
"Justin" sa jag och tog tag i hans arm.
Han ryckte sig loss och jag stannade.
"Kan du snälla säga vad jag har gjort?" Ropade jag efter han med lite sorg i rösten. Han vände sig om och gick mot mig. han tryckte upp mig mot ett glas fönstret vid vagnarna så att våra kroppar var ihop pressade.
"Gillar du mig, Sasha?" Frågade han. jag rynkade på panna.
"Va?" han grymta till och tryckte sig hårdare mot min kropp, jag stönade till och hans käkar spände sig.
"Gillar du mig?" Upprepade han.
"Vad menar du med om jag gillar dig?" frågade jag fast jag visste vad han menade. Han slog till skylten bredvid mig.
"Lek inte fucking dum" röt han och hans ögon blev svarta. Jag knep ihop ögonen och försökte intala mig själv att det här inte hände just nu. Men när jag öppnade ögonen stod en lika arg Justin kvar. 
"Vem har sagt det?" sa jag bara och han svarade 
"Melissa" jag fnös och försökte trycka bort honom från mig men han höll fast mig.
"Svara på min fucking fråga, jag kan inte ha massa folk som springer och blir  kär i mig, fattar du väll" 
 
 
Killen som hette Justin bieber, killen som jag träffade första dagarna var tillbaka inte den killen jag precis lärde känna, inte killen jag kysste. Jag blinkade några gången och fnös, vem tror han att han är? 
"Lyssna, du sitter och tar massa fakta från en åtta åring, Chilla lite kanske, nej jag fucking gillar inte dig, jag dör hellre" spottade jag fram och hans grep om mig blev lösare. jag knuffade arg bort honom från mig.
"Och om det vore så att jag gillar dig och fick den reaktionen från dig skulle jag ångra varje tanke jag någonsin hade om dig och skulle vara borta på nolltid, så oroa dig inte för mig" sa jag äcklat, fast jag visste att det sista jag sa var sant jag gillade han, det måste vara så, de är därför, jag blir så varm i magen när han är i min närhet och dem dära fjärilarna som dyker upp varje gång han står så nära mig. Jag vände mig om för att gå tillbaka till bilen men blev stoppad när Justin ställde sig framför mig.
"Flytta" snäste jag och försökte flytta på han. Men han rörde sig inte
"Jag sa flytta" men han stod på samma plats. Han drog in mig i sin varma famn och jag började slå på hans bröstkorg.
"Justin låt mig va, flytta från mig väg" sa jag mellan alla slag. Han tog tag i båda min handleder och stoppade mitt utbrott. 
"Släpp mig" spottade jag fram med stängda tänder. Han släppte inte utan drog mig närmare honom så våra händer var på hans bröstkorg.
"Jag vill inte prata med dig" mumlade jag och började lugna ner mig. Jag kollade ner på mina händer och istället för att hålla mina handleder så flätade han ihop våra händer.
"Varför prata när vi kan göra annat" mumlade han. Jag kollade oförstående upp och han log innan han tryckte sina läppar hårt mot mina. Jag smekte mina händer från hans bröstkorg upp mot hans nacke och fixade bort den lilla utrymme som fanns mellan våra kroppar, samtidigt som våra läppar rörde sig i takt. Jag drog mina fingetoppar upp mot hans hår men han grymta till i kyssen och drog snabbt ner dem. Varför ville han inte att jag skulle röra hans hår?
Jag kunde känna hans tunga slicka min men jag skakade bara listigt på huvudet. Han får ingenting efter han avbröt min rörelse. Han greppa tag i min rumpa så att jag stönade till under tiden guida han sin tunga och undersökte min mun. Våra tungor masserade varandra och han försökte få mig att komma närmare fast det än var omöjlig.
"Kan ni två komma snart och bli klar med er puss puss lek, jag vill hem innan glassen smälter" ropade Melissa ut i hela parkeringen. Vi avbröt kyssen och jag kollade snabbt ner när jag kände hur det brändes på mina kinder. Justin började skratta och drog in mig i hans famn. Jag begravde mitt ansikte i hans bröstkorg och kunde känna hur de vibrerade av hans skratt. Hans mage gav ifrån sig ett kurrande ljud och jag började skratta.
"Är du hungrig?" Fnissade jag när jag kollade upp mot han. Han kliade pinsamt sin nacke och nickade.
"Tydligen" Han var så söt när han skämdes, har aldrig sett den här sidan, så tack Justins mage. okej det där lät så fel. Istället för att tänka på Justins söthet pussade jag han på kinden och log. Han slingrade sin hand om midja som han gjorde när vi kom hit och vi gick tillbaka till Melissa.

Aw så söt, älskade att skriva jasha moment så gulligt, men jaja vem är redo för grillfesten? Jag hörde att en motbjudande gäst skulle komma, vem kan det vara? ;)