29

Postat i kategorin Sacrifice for love

39- Die little bitch

 
"Tack Justin, för att du fick mig släppa ut allt som satt fast inom mig" jag log mot henne och kramade om henne hårdare. Min näsa snuddade hennes och hon slöt ögonen av beröringen.
"Jag bryr mig om dig Sasha, säg inte så igen, tro mig jag tar väll hand om dem som jag bryr mig om, och nu när jag vet så kommer ingen skada dig igen, förstår du det? Jag låter inte folk jag bryr mig om bli skadad" efter det kysste jag henne mjukt på hennes svullna läppar.
 
 
Justins perspektiv
Jag kände hur ilskan spreds sig över hela min kropp, jag ville ha den där fucking bögens hals runt mina händer. Jag parkerade bilen utanför vår crib och sprang in, jag hade bett Ryan möta mig där nyss. Jag steg in till huset och Ryan låg på soffan.
"Yo, vad var det som var så fucking viktig?" frågade han irriterad. Han kunde vara hur irriterad som helst, men det var det sista jag brydde mig om är att jag störde honom från att kolla på porr. 
"Vem var killen som störde Sasha i skolan häromdan?" frågade jag.
"Vet inte någon äcklig pedofil, varför?" frågade han.
"Den där dickhead:en hade fucking modet att lägga ett till finger på Sasha flera gånger" Så fort Ryan hörde ordet som lämnade mina läppar kastade han snabbt öl burken på den lilla bordet och ställde sig snabbt upp.
"Va?"
"Du hörde mig" svarade jag åt hans dumma reaktion.
"Han attackerade henne kvällen vi såg henne hos Brad och Brad hade hjälpt henne!" 
"Det var därför hon hade blåmäket" sa Ryan. Jag ville svara på hans idiotiska kommentar men jag hade inte tid för detta.
"De är för henne, hon kan inte vara rädd för om någon ska anfalla henne så fort hon går ut från det där fucking huset" röt jag och slog näven i väggen.
"Wooh chill bro, vi fixar det" försökte Ryan och lugna ner mig. Jag spände mina bultande knytnävar om pistolen. Jag gled ner pistolen mellan byxkanten och huden och täckte sedan den med min hoodie över. 
"Jag börjar nästan tro att du har fallit hårt för henne." flinade Ryan. Jag himlade med ögonen och fnös till. Gillar jag henne? klart jag gör men fallit för henne det tror jag inte att jag har gjort än och de kommer nog aldrig att hända, hoppas jag. Vi lämnade huset och bilen var redan igång, jag körde fortare och fortare för varje sekund. Vi svängde in till ett litet hörn och steg av bilen. Vi gick in till ett lägenhets område, höstkylan träffade mig. Som jag hade fått reda på var killen en knarklangare och hade vart i trakterna ett tag, han hette Jesse. Vi hade också fått reda på vem som senast hade köpt från Jesse, det var hos den killen vi skulle ha vårt första stop. Vi gick in till den smutsiga stora byggnaden och öppnade dörren. Vi gick och såg killen ligga och röka gräs medans två halv nakna horor stod och dansade, alla blickar föll över mig och Ryan.
"Well är det inte Justin Bieber och Ryan Butler?" frågade killen och satte sig upp.
"Kom in och joina vår lilla fest" sa han. Vi satte oss och killen jagade bort hororna bort från rummet. Jag lutade mig bak och granskade killen från topp till tå.
"Vem köpte du det hos?" frågade Ryan och kollade mot tre paketer med knark. Mannen kollade på oss och flinade.
"Ingen ni borde slösa er tid på, bara någon jävel som nyligen kom hit. Hade mycket att ge för ett bra pris." sa han. Mannen tog ett bloss av sin gräs och lutade sig tillbaka i soffan.
"Var kan man hitta honom?" frågade jag, jag ville inte stanna kvar här. Allt jag tänkte på var hur jag skulle döda killen. Plåga honom eller få honom försvinna från världen i mindre än några sekunder? Det blev alternativ ett. Killen ställde sig upp och tog ett bit papper, han drog fram en penna och skrev ner en adress. Jag tog den och stoppade in lappen i min ficka. Ryan och jag ställde oss upp och skulle precis lämna innan killen ropade efter oss.
"Ska ni redan gå? Vill ni inte ha lite kul med Joanne och Jenny?" frågade han och de fnittrande hororna kom ut. Ena kom fram till mig och drog in mina läppar i en kyss, jag drog bort henne från mig och greppade hårt tag om hennes rumpa.
"En annan vacker dag" mumlade jag in i hennes öra hon nickade och gick iväg helt blåst. Vi lämnade byggnaden och joggade ner till bilen. Jag drog upp pappret från min ficka och visste direkt vart områden låg.Vi gick snabbt uppför trapporna in till Jesses lägenhet, Ryan knackade sakta på dörren som en liten flicka och kollade på mig med ett flin. Var han fucking seriös? Jag knuffade till honom, och tog lite sats innan jag sparkade sönder den fattiga trädören. Dörren gick sönder och jag sparkade till den en gång till och tillslut var det bara att gå in till lägenheten. Det var mörkt och det såg helt dött ut, jag gick runt och leta efter horungen, jag kollade bak mot Ryan som verkade helt förvirrad. Jag svängde in till köket och tittade runt, jag gick in till sovrummet och hittade jäveln ligga och sova. Hur fuck kan han ligga runt när jag bankade sönder hans dörr, jag gick fram till honom och kastade honom på golvet. Han kollade upp på mig och lade sitt huvud ner på golvet, killen måste vara hög som fan. Jag sparkade honom hårt mellan benen och han tjöt till och kröp ihop som en liten boll.
 
 
"Vem fuck tror du att du är när du attackerar en oskyldig tjej mitt på kvällen?" frågade jag honom.
"Åh, så du är sexiga tjejens kille, Sasha?" frågade han med ett flin. Jag boxade till hans käke och han grymtade till.
"Du ska fucking ångra att du ens stod på samma mark som henne!" sa jag och lyfte upp honom, jag tryckte in honom i vägen och knäade honom hårt i magen samtidigt som jag kastade honom på golvet. Han förtjänade varenda liten slag som träffade honom. Han log på golvet och spottade ut blod, ilskan i min kropp ville bara fortsätta och fortsätta och efter allt han gjort mot Sasha stoppade jag inte mig själv, jag sparkade honom mer och han bara låg helt stilla på golvet, jag lyfte upp honom en gång till och knuffade honom hårt i vägen, fast denna gången myket hårdare.
"Alla dessa slag för en hopplös liten hora, herregud" mumlade killen, jag boxade honom hårt i magen tre gånger. 
"Va sa du?" frågade jag och förväntade mig att han skulle ångra orden som lämnade hans sprukna läpp.
"Sasha.. är ... en-hopplös liten.... hora" sa han och flinade, min grepp om honom blev hårdare och jag kastade honom hårt ner på golvet jag tog tag om hans huvud och drog honom till säng kanten, jag slog till hans huvud på sängkaten hårt och jag hörde hur det knarade till, jäveln bröt sin näsa. Jag log nöjt och vände honom om och boxade hans käke hårt. Sasha förtjänar inte det han gjorde mot henne, tänkte jag innan ännu en box flög till och träffade honom, hon förtjänar inget dåligt i sitt liv, och en spark träffade killens mage. Jesse låg på marken och blog rann ner över hela hans ansikte, jag drog fram min pistol och siktade den mot honom.
"Okej Justin jag tror han har fått tillräckligt" sa Ryan.
"Nej, han fick aldrig tillräckligt när Brad slog honom, vad kommer få honom att hålla sig borta nu?" sa jag.
Jag böjde mig ner till honom och vände hans ansikte mot mig, han kollade på mig och log. Jag ställde mig snabbt upp och ladda min pistol och utan någon annan reaktion sköt jag hans ena ben. Killen skrek till och hoppade till lite.
"Hoppas du förblöder till döds!" röt jag och Ryan boxade honom en sista gång innan han drog mig bort från stället. Vi lämnade lägenheten och gick ner till bilen, jag kollade ner på skor och såg blod över hela dem, jag kollade på mina händer och de va dränkta i hans blod. Jag borde dödat honom, Sasha förtjänar inte att vara rädd. Jag gick in till bilen och drog ut en ciggpaket från en lucka som fanns i bilen, jag drog ut paketet till Ryan och tydligen hade han redan påbörjat en cigg, Jag tände min cigg och drog in ett stort halsbloss. Stressen och ilskan började direkt lugna ner sig när röken lämnade mina läppar, hela jag började lugna ner mig. Jag tog en sista djup bloss och satte mig in i bilen, Ryan satte sig ner bredvid mig och tog några djupa andetag, jag droppade av Ryan hem hos honom och jag körde vidare till vår stora crib. Jag gick in och började leta efter extra kläder, Jag hittade ett par slitna jeans och en svart hoodie, jag böt snabbt om och tog kläderna som var dränkta i blod, jag kastade in dem in i den stora öppen spisen och satte mig ner framför den öpnna spisen, kollade hur kläderna började sakta brinna upp till aska. Jag tog en klunk av min öl och tittade på elden. Jag började tänka på varför jag gjorde det här, jag tycker om Sasha. Hon är speciell, vacker och sexig. Trodde aldrig att jag skulle säga så till en tjej, jag har inte fallit för henne men det kan hände, och tro mig det skrämmer mig. Men en sak är jag säker på, så länge jag lever ska ingen lägga ett finger på Sasha, jag svär. 

 Kort kapitel i know, men drama kommer! 
Se till att kommentera nu!♥
 

23

Postat i kategorin Sacrifice for love

38 - You´re safe with me

 "Kom aldrig nära min lillasyster igen annars slutar det illa för dig hör du det?" jag flämtade till och blev så chockad att min hand höll för min gapande mun. lillasyster? Jag kände hur en lycko- glädje spred sig i min kropp även om jag ogillade Ryan för hur hans attityd var mot mig kände jag mig så glad. Ryan tog ett sista tag om hans tröja och kastade ner han på golvet, killen reste sig snabbt upp och joggade sedan ut från skolan. Jag böjde mig ner på knä för att ta upp mina böcker men Ryan hann förrän mig. Jag log snett mot han och kollade ner på matte böckerna, var inte säker på vad jag skulle säga.


Justin låg i min säng framför datan och gav massa tips på filmer vi kunde kolla på, medan jag var inne i garderoben och bytte om till en rosa mjukisdress från Victoria Secret. Det stod Pink vid rumpan och ett liten VS märke fanns på tröjan. Jag kollade bekvämt i den avlånga spegel som jag nyligen hade hittat i garderoben och släppte ut mitt hår fritt från den höga tofsen.
"Step brothers eller Grown ups" ropade Justin. Jag log fånigt för mig själv och steg ut från garderoben.
"Kan vi inte kolla på någonting Romantiskt istället för Komedi?" sa jag och slängde mig på mage i den mjuka madrassen. Han höjde på ögonbrynet och började skratta.
"Tråååkig" retades han och drog ut på å:et jag himlade med ögonen.
"Vadå är badass Bieber för cool för såna filmer" Han skrattade sarkastiskt åt mig och jag satte mig upp på knä. 
"Jag har bestämt mig för att följa med till Kalifornia nu" Han log stort och blinkade med ena ögat.
"Bra val shawty" jag kollade ner på mina händer och kände hur rodnades spred sig på kinderna.
"aw du rodnar" retade han, jag himlade med ögonen och kollade upp mot han.
Jag kröp sakta mot honom med knäna och han la datan ifrån sig. Närmre jag kom så bet han sig löst på underläppen. Jag satte mig på hans midja, ett ben på varje sida, jag smekte fingertopparna genom hans käk linje och böjde mig ner så att min ansikte var några centimeter från hans, Justin slickade sina läppar och blundade av min beröring. Hans händer var på min korsrygg och drog nu händerna ner till min rumpa och tog ett stadigt grepp om den, jag stönade lågt när han började massera och för att dämpa ljudet tryckte jag mina bultande läppar som var så hungriga för Justin läppar mot hans. Han träffade sina läppar hårt mot min på vägen och jag hade mina händer mjukt kupade vid hans kinder. Han avbröt kyssen och började istället ge mig blöta kyssar på halsen samtidig som jag andades tungt. Mina händer gled ner till hans vältränade magen som jag kunde känna igenom linnet, jag kände hur hans magmuskler spändes så fort min hand gled ner ditt. Justin började nafsa och suga bakom örat på mig, vilket fick mig bli galen.
"Mmh" mumlade jag mot hans öra och jag kände hur hans läppar formades till ett flin när han hörde mig. Jag hade nu min hand på hans nederdel och kunde känna hur det hade bildats ett liten bulla där nere. Jag började röra min hand sakta i en rörelse på hans bulla och det fick Justin att sluta nafsa på mig och gav istället ifrån sig ett stön i mitt öra. Jag fnittrade och drog bort min hand.
"Så om den romantiska filmen?" Fnittrade jag och gav honom ett flörtigt leende. Han grymtade till av mitt retande och jag rullade ner från han skrattade och plockade upp datan för att sätta på en film.

 Jag höll beskyddande om Sashas mjuka kropp i sängen och hon höll om min muskulösa arm. Jag drog sakta fingret över Space knappen och stoppade filmen som pågick. Hon kollade upp mot mig med ett frågande leende. Jag log och slickade mina läppar där efter.

"Du har inte förklarat händelsen som hände idag" Jag kände hur hennes kropp stelnade till och hon vred sig sedan obekvämt i min famn. Jag släppte greppet om henne och hon satte sig upp. Jag tog tag i hennes hand och smekte den med min tumme. Jag ville ha sanningen ur från henne och planerar inte att stiga ut från rummet fören jag har fått den.
"Jag blev bara ehm.. Vet inte hur jag ska säga det" Hon kollade ner på våra händer och hostade till i halsen.
"Han var ute efter hämnd, han sa att han aldrig ger upp för det han vill ha" jag kollade förvirrat mot henne och rynkade på pannan.
"Jag förstår inte, vilken hämnd?" hon suckade och skakade på huvudet.
"Berätta till mig, jag är här för att lyssna"
"kommer du ihåg dagen jag sov hos dig?" jag nickade.
"Jag blev nästan våldtagen" kom det ut som en sårbar viskning. Mina käkar började spännas och innan jag hann ifrågasätta vem det var som hade rört henne, fortsatte hon.
"och när jag försökte smitta iväg, började han misshandla mig" hon kollade upp på mig och blinkade två gånger.
"Han slog mig aldrig i ansiktet så att de skulle komma blå märke, utan dem hårdaste smällarna kom på mitt huvud och mage" hon ställde sig upp och lyfte upp sin tröja halvvägs.
"Det är därför jag har det här äckliga blåmärket" jag kollade på blåmärket som nästan hade läkt, men man såg den fortfarande tydligt. Hon gjorde en äcklad min och drog snabbt ner tröjan.
"Sen kom Brad och räddade mig"
"Varför berätta du inte för mig?" Frågade jag och ställde mig också upp.
"Jag kunde inte bara komma och berätta det till dig, du skulle inte ens bry dig" fnös hon och himlade med ögonen. Jag gillade inte hur hennes attityd var i just det här tillfället när hon själv visste hur allvarligt det här var.
"Driver du med mig?" Snäste jag. Hon la armarna i kors och skakade på huvudet.
"Du ljög för mig?! Du sa att du gjorde illa dig i bion när du i själva verket blev Våldtagen?!" Skrek jag. Hon hoppade till i början av min ton, men hon måste fatta att det här inte var ett jävla skämt.
"Jag blev inte våldtagen!" Skrek hon tillbaka i samma nivå.
"Våga inte skrika tillbaka på mig" skrek jag.
"Gissa vad? jag gjorde precis det?!" Jag kunde inte kontrollera min ilska, jag kände att jag måste slå till något och självklart fick det inte vara Sasha, så jag slog till den tända lampan bredvid mig, de brände till i handen och glasbitar ramlade ner på golvet. Sasha gav ifrån sig ett ljud som att det var hon som gjorde illa sig.
"Var det där nödvändigt du tog nyss sönder min lampa?!" Jag drog händerna igenom min bultande skalle, som försökte kontrollera ilskan. Att få höra att den ända tjejen som betyder någonting för mig har blivit skadad av en annan människa, gör mig vansinne men att få höra att hon tar det som att ingenting har hänt gör mig galen och Ja du hörde rätt, Sasha betyder någonting för mig, mer än vad det behövs.
"Kan du inte bara hålla käften i en sekund?!" Snäste jag. Hon blev genast tyst och jag kunde se igenom mina händer hur hon himlade med ögonen.
"Kan du inte bara sluta?! sluta gör mig argare" skrek jag. Rummet blev tyst och det ända jag kunde höra var hennes tunga andetag. Jag satte mig på fåtöljen hon hade i rummet och sjönk ner med huvudet i mina händer.
Efter någon minut med samma tystnad kollade jag upp och såg Sasha på exakt samma plats som förut och kollade runt i rummet, Inte säker på vad hon skulle göra. Jag reste mig upp och hennes blick landade på mig. Jag gick emot henne och hon började genast backa ifrån mig.
"Nej sluta, kom inte närmare" sa hon och sträckte upp handen som ett stop tecken. Jag tvär stannade och suckade. Istället för att se Sasha med attityd såg jag rädsla i hennes ögon.
"Sasha du blev misshandlad, och inte bara det han kom tillbaka till skolan? Och du tar det inte seriöst?" Sa jag mer lugnade och försökte gå små steg fram till henne.
"Du förstår inte" sa hon bara.
"Vad förstår jag inte? Att du nästan blev våldtagen? Och du bryr dig inte ett skit om det? Jag tror jag har det helt klart i mitt huvud!"

"Jag är rädd, okej? Jag är så rädd för vad som ska hända här näst, Han kommer komma tillbaka det vet jag. Vill du veta hur? För det ända meningen som sitter fast i mitt huvud är 'Jag ger inte upp för vad jag vill ha' han stoppade mig framför skolan igen Justin, han försökte gå på mig igen. Du förstår ingenting han kom tillbaka och gjorde mig illa för andra gången, Han kom till och med in till skolan och kväde mig nästan på en offentlig plats? Så klart jag bryr mig, våga inte säga att jag inte bryr mig för det gör jag, jag har aldrig varit så här rädd jag är inte van med det här, jag vill inte ha det så här, det göt ont överallt psykiskt och fysiskt, förlåt att jag inte berätta förlåt tussen gånger, jag är feg, jag är så feg för vad som händer i framtiden" hon släppte ut allt det där samtidigt och tog ett stort andetag mellan snyftningarna innan hon föll ner på knä och grät ut allt. Hon upprepade förlåt tyst för sig själv flera gånger och grävde ner sitt huvud i knäna. På några sekunder var jag framför henne och lyfte upp henne. Hennes ben var så svaga för så fort jag försökte lyfta upp henne föll hennes knä neråt och hon var tvungen att hålla om min kropp för att inte falla ihop. Jag styrde henne till fåtöljen och hon gick hängande bredvid mig med skakande ben. Jag satte mig ner med henne på mitt knä. Hon kröp ihop som en boll i min famn och jag höll henne tryggande om hennes kropp samtidigt som hon höll ett hårt tag om min t-shirt med några tårar som rann ner från hennes kinder.
"Du är trygg hos mig, jag är här, Ryan är här för dig. vi kommer inte låta han komma nära dig igen förstår du det?" Hon snyftade till och nickade sakta med huvudet. Jag strök bort tårarna med tummen och hon blundade.
"Tack Justin, för att du fick mig släppa ut allt som satt fast inom mig" jag log mot henne och kramade om henne hårdare. Min näsa snuddade hennes och hon slöt ögonen av beröringen.
"Jag bryr mig om dig Sasha, säg inte så igen, tro mig jag tar väll hand om dem som jag bryr mig om, och nu när jag vet så kommer ingen skada dig igen, förstår du det? Jag låter inte folk jag bryr mig om bli skadad" efter det kysste jag henne mjukt på hennes svullna läppar.


Drama kommer snart,  Alla som har saknat Kalifornia räcker upp en hand ;) Gör er redo för en tur i Kalifornia med,bråk, tjafs,tårar, svek och oväntat besök! 
De var någon som undrade om Justin skulle följa med till Kalifornia och svaret är Yes! 


34

Postat i kategorin Sacrifice for love

37 - Don´t you ever touch her again

 
Jag hängde kvar på Justin med mina ben lindad runt hans midja. Justin och vi gick runt och njöt av varandras sällskap. Jag kollade ner på Justin och han kollade på mig tillbaka, han log en sån där gullig Justin leende
 
Sasha's Perspektiv
"Sasha kan du komma hit ett tag" ropade Julia från nedervåningen.  Jag kunde höra hennes låga röst som ändå var så hög mellan väggarna, så att jag skulle kunna höra något. Jag drog några sista drag med kammen och kastade väskan över axeln innan jag steg ut från rummet och ner för den kungliga trappan. Jag har fortfarande inte vant mig med deras rika hus, första gången jag träffade Julia kunde jag tro  att den här familjen var ett par rika snobbar med en bortskämd liten unge. Men där måste jag nog säga att jag hade topp fel. Familjen Butler var långt från rika snobbar, även om dem ägde den här gigantiska huset så betedde dem sig som en familj med en lagom ekonomi, delade med sig, var så vänliga och städade huset även fast det fanns en spansk städerska i huset. 
"Godmogon, Julia" log jag när jag kom ner och ställde min väska på golvet. Hon kollade upp från brevet hon läste noggrant på och tog av sig sina läsglasögon. 
"Vad var det du ville prata om?" jag satte mig ner på en av dem höga barstolarna och kollade nyfiket på henne. Hon satte på sig sina läsglasögon igen och granskade brevet. 
"Jag visste inte att du skulle följa med Ryan och laget till California i helgen?" Jag spärrade upp mina ögon och kollade chockat på henne. 
"Ursäkta?" hon rynkade på pannan och visade mig brevet.
"Här står det att du ska följa med laget på en match borta i California?" Jag tog mjukt tag om pappret från hennes hand och inspekterade den. 
"Vart har du fått den här ifrån?"
"Den kom i brevlådan idag" jag nickade och skakade på huvudet. 
"Jag ska inte på nån match" och vek ihop pappret. 
"Om du inte ska på en match, varför kom det ett brev?" frågade hon listigt. 
"De måste kommit fel" hon skakade på huvudet och log. 
"Va inte löjlig nu. du ska med, jag signerar in dig här och så får du ge den till tränaren sen" jag suckade djupt och reste mig upp för att återigen hänga väskan över axeln. Hon kom glatt emot mig och höll pappret framför mig. Jag tog inte emot den och hade armarna i kors med en sur minn. Hon suckade och krånglade själv in den i min väska. 
"De kommer bli kult" sa hon och klappade på min axel. Jag tänkte igenom det, allt kanske inte var en sån dum ide, jag kommer få träffa Chris och alla från skolan, skulle så gärna säga att jag äntligen kommer få träffa Cassie. Fast nej tack, hon är den sista ansiktet jag vill se på min lista.
 
 
"Hej Sötnos" hälsade kvinnan som körde bussen till skolan, hon var van att jag kom hit varje dag så vi två hade blivit väldigt nära och pratat mellan åkturen. Jag hälsade glatt på henne och gick och satte mig på en av sättarna. Jag hade nästan somnat in på bussen men ryckte till när kvinnan ropade mitt namn. 
"Din station är här" tjöt hon jag vinkade av henne och sprang snabbt ut. Busstationen fanns nån kilometer från skolan så man måste gå en bit, inget jag gnällde över förutom dagarna jag var försenad då. Klockan var redan halv så jag hade ca 10 minuter kvar tills min mattelektion började. Den här gången hade jag gott om tid . Jag kopplade ihop hörlurarna i mobilen och började sedan nynna lågt på sången Katy Perry - Roar. 
`I got a  eye of a tiger
Dancing around with the fire` nynnande jag och gick i en normal takt. Jag kom fram till den stora byggnaden och andades ut av att jag äntligen var här, inte för att min högsta önska var att det var just skola idag. Jag skulle precis stiga in i skolgården men fick ett snabbt ryck när jag kände hur jag släpades från skolgården och kastat in i en vägg. Jag stönade till av smärta och höll för huvudet, Inte igen jag kommer seriöst tappa minnet från alla dem här smällarna. 
"Saknat mig" hörde jag en bekant stämma. Mitt hjärta stannade till och jag kisade med ögonen mellan håret. Han kunde inte vara tillbaka, okej såhär är det jag har inte gett ett ända uppmärksamhet om vad som hände mig för nån dag sen i parken på grund av Justin, han fick mig tänka på mycket annat som att denna händelsen aldrig hade hänt.
"Vad vill du mig" Tyst - skrek jag. Han skrattade och smällde till mig över kinden. 
"Tror du det här är över eller?" 
"Bara för att prinsessan här blev räddad betyder inte att jag ger upp om vad jag vill ha" Jag kände mig skaka av rädsla så jag backade upp mot väggen. Han började flina och jag fick syn på tanden som var borta från hans mun, det såg ut som att han var högst 70 år och började förlorar sina tänder. Jag ville skratta åt min tanke men jag var för rädd, allt som pågick just nu var min blixt stilla rörelse. Han tog tag i mitt hår och gjorde så att min huvud kollade upp mot han. 
"Du trodde att jag skulle försvinna va? men gissa vad jag är tillbaka din hora och här finns det ingen som kan rädd dig din lilla fitta" jag drog hårt i hans hand så att han skulle släppa det hårda taget om mitt hår men han spände bara sina knytnävar i håret. Tårarna ville flytta upp igen men jag vägrade släppa ut dem, att gråta är inte min grej. Jag måste sluta med det, ända sen jag kom hit har jag blivit för känslig. Det räcker med att jag redan har släppt ut för mycket känslor. Han tryckte upp mig mot stenväggen och började tafsa på mig hårt, jag ville skrika av smärtan men jag har redan bestämt, jag måste vara stark för att klara mig ur det här. När jag inte gjorde något motstånd började han flina och sedan trycka sina äckliga läppar på mina, en äcklig smak fann jag i munnen och jag kunde inte besvara kyssen. Jag ville inte och han märkte det så han började bita min läpp och jag svär på att jag började känna blodsmak i munnen. Jag knep ihop ögonen snabbt och önskade att jag kunde spola tillbaka tiden när jag låg i Justins famn och kände mig som tryggast. Jag måste komma härifrån jag visste att om jag stannande kvar här så skulle det leda till något annat, inte bara massa tafsande och kyssande utan till en helt ny nivå som jag inte var redo för inte ännu och jag ville speciellt inte förlora den till det här äcklet. Jag började spela med som att jag också ville ha exakt vad han var ute efter så han lugnade ner sina hårda tag och började tafsa på mina bröst. När han kom ner till byxkanten, tog jag ett djupt andetag och tog all min kraft och knäade han mellan benen, någonting Chris hade lärt mig om jag blev överfallen. När han Släppte all sin tag om mig och höll om sitt skrev knuffade jag ner han på marken och sprang allt jag kunde in till skolan. Jag kom in i entrén och sprang snabbt in i folkmassan för att låtsas som att jag var en av gruppen. Jag kunde höra fotsteg bakom mig och kunde inte sluta tänka på om det var han eller dem andra 700 pers i skolan. Den pratande gruppen tystnades så jag kollade fram på dem och de alla hade sin frågande blick på mig. Jag bet min kind och gick vidare till skåpen. Jag kollade runt om mig och såg inga i min årskurs stå kvar här, vi måste ha börjat. Jag öppnade skåpet och tog fram mina matteböcker, fast länge befann dem sig inte min famn, bara på några sekunder hörde jag ett duns och att någon drog i min arm. Jag försökte rycka bort min arm från hans hand men han höll hårt om dem, han var där framför mig igen,
 
"Släpp mig" grät jag ut och försökte knuffa bort han från mig. Han fick det att se ut som att han var min pojkvän som försökte övertyga mig över något. Snabbt omfamnade han mig och tryckte hårt om mitt ansikte i hans bröstkorg så att jag inte kunde andas eller skrika efter hjälp. Jag försökte skrika allt jag kunde men hans kropp dämpade ljuden. 
"Lugna ner dig annars blir det bara värre när vi kommer ut härifrån, din hora" visk - skrek han i mitt öra. Men de hindrade inte mig från att slå han för att få luft. 
 
"Ay" hörde jag en mörk röst som blev högre och högre närmare personen kom. Snabbt försökte jag skrika efter hjälp och som jag önskade blev jag förflyttad från hans famn.  Jag tog ett djupt andetag och koncentrerade inte om vad som hände runt omkring mig utan på  mina andetag. Så fort jag kände nån nudda vid min arm hoppade jag till och kollade upp. Justin drog min arm till hans famn och jag kramade om han kropp och andades häftiga in och ut. Han höll om min kropp hårt och jag kunde höra ett smäll i skåpen. Jag släppte Justin och fick syn på Ryan hålla killens tröja och smällde in honom i ett skåp tre gånger. Jag såg hur killen började flina när han såg min reaktion så jag smög mig bakom Justin och höll hårt om hans arm.
 
"Äh kom igen Butler dela med dig av dina horor" sa han med ett stort flin och kollade perverst mot mig. Jag kände mig äcklad av hans blick och ställde mig närmare in till Justin. Ryan smällde till han med ett hårt slag i ansiktet så att killen svor av smärtan. Blod började rinna ner från hans näsa.
 
"Dude vad fuck är ditt problem, varför bryr du dig om bruden" snäste han. Ryan fnös till och knäade han hårt i magen.
"Rör aldrig henne igen, fattar du?" Skrek han. De få personer som var kvar i korridoren stod och kollade på händelsen.
"Fattar du?" Skrek Ryan och smällde till han igen.
 
"Kom aldrig nära min lillasyster igen annars slutar det illa för dig hör du det?" jag flämtade till och blev så chockad att min hand höll för min gapande mun. lillasyster? Jag kände hur en lycko- glädje spred sig i min kropp även om jag ogillade Ryan för hur hans attityd var mot mig kände jag mig så glad. Ryan tog ett sista tag om hans tröja och kastade ner han på golvet, killen reste sig snabbt upp och joggade sedan ut från skolan. Jag böjde mig ner på knä för att ta upp mina böcker men Ryan hann förrän mig. Jag log snett mot han och kollade ner på matte böckerna, var inte säker på vad jag skulle säga.
"Mår du bra?" Frågade han, jag nickade blygt och la en hårslinga bakom mitt öra.
 
"Oroa dig inte, han kommer aldrig nära dig igen det ser jag till med" jag svalde hårt och han la en hand på min axel.
"Tack, för att du hjälpte mig" mumlade jag tacksamt fortfarande lite skakig av händelsen.
"Hey, de är det jag är här för" jag log stort mot han och tightade till mitt grepp om matte böckerna. Jag backade några steg och kollade sedan upp mellan Justin och Ryan.
"Jag måste -ehm Gå till lektionen" de båda nickade och jag gav en sista blick till Justin och vände mig seden om och gick igenom korridoren där folk kollade och viskade nyfiket om mig steg efter steg. 
 
"Sasha" jag vände mig om och fick syn på Justin joggande mot mig. Jag suckade djupt och väntade in han. När han kom fram fortsatte jag gå och han gick bredvid mig. 
 
 
"Justin jag har inte tid jag måste till lektionen" han fuktade sina läppar och tog tag i min hand. 
"Berätta vad det där handlade om" 
"jag har redan missat 20 mi-." 
"Berätta varför han var på dig?!" avbröt han mig bestämt. jag kollade ner men han lyfte bara upp min haka med sitt pekfinger, han var så lugn men bestämd på samma gång. 
"Kan jag berätta senare" jag visste att det där var en ursäkt för att inte berätta till han, jag skulle gärna skippa lektionen med han, tro mig skolan är inte mitt första val, men jag var inte redo att berätta allt till han,  jag ville bara komma bort därifrån. Han nickade och gick sedan därifrån utan ett hejdå. Jag höll om topparna på mitt hår och kollade på han när han gick ifrån mig. 
 
3 timmar senare. 
 
"Upp ner upp ner upp ner och spring 6 varv runt fotbollsplanen" skrek min idrottslärare, jag gjorde som han sa och sedan började jag springa runt planen. Bara några meter ifrån mig skymtade jag Richard och Victoria springa bredvid varandra. Jag ökade på farten så attt jag kom bredvid dem. 
"Tja" jag nickade åt deras hälsning och flåsade. Så jag stoppade bara Richard med handen så han stannade. 
"Jag fick ett brev idag" började jag och kunde se ett flin som smög sig på hans läppar. Jag drog frustrerad en hand genom håret och kollade seriöst i hans ögon.
"Vad har du gjort" han la sina händer på mina axlar någonting alla
tydligen gör idag.
"Jag skrev upp ditt namn på listan, det är vad jag har gjort och du ska med Sasha du måste komma och stötta oss" Jag fnös och knuffade ner hans hand från min axel.
"Bäst för dig att de är värt det" han skrockade till och rufsade till mitt hår. 
"Tro mig de kommer vara värt det"
Jag himlade med ögonen och log.
"Jag är inte 6 du vet" han skrattade men blev avbruten av idrottsläraren som skrek på oss,
 
"RICHARD OCH SASHA BÖRJA SPRING ANNARS BLIR DET STRAFF VARV" vi båda himlade med ögonen och sedan började vi springa våra sista varv.

 
Sv: Förstår om du blev förvirrard och förlåt om det inte var så tydligt haha men läs om kapitel 33 så förstår du och tack så mycket förresten :) 
 
 

36

Postat i kategorin Sacrifice for love

36- You´re beautiful

  
"Nej nej, Justin nej" tjöt jag, och han började Kittla mig vid midjan.
"Snälla sluta" skrattade jag okontrollerat. Jag lyckade få loss mina händer och höll om hans händer. Han låtsades som om att jag var starkare än han och gjorde inget motstånd.
"Hatar dig" skrattade jag och knuffade bort honom. "kan inte säga desamma" Han drog in mig hans famn så att mitt huvud låg i hans bröstkorg och mina händer vilade på hans vältränade mage.
"Godnatt bebe" viskade han i mitt öra efter han hade släckt lampan. Jag mumlade något och gäspade stort för att sedan somna in till hans hjärtslag.
 
 
 

Jag rullade runt i sängen och öppnade upp sakta mina ögon, jag hoppade till när jag såg ljusbrunt hår framför mig. Mitt hjärta började hoppa i sin vanliga takt när jag kom på att det var Justin, jag satte mig upp och kollade runt i den ganska stora blåa rummet. Sakta ställde jag mig upp och rörde mig mot toaletten och stängde dörren efter mig. Jag tvättade mitt ansikte och sköljde min mun med vatten. Jag steg ut från toaletten när jag var klar och kollade till Justin som fortfarande låg och sov. Jag log lite snett och skulle precis ner till köket när jag hörde ljud komma från köket, det var nog Pattie. Jag tittade ner på min outfit och kom på att jag bara var i trosor. Jag kollade runt i Justins rum och hoppades på att hitta hans garderob. Jag svepte min blick runt rummet tills jag hittade det jag sökte efter, jag satte mig på knän och gick igenom hans garderob. Jag började längst nere och hittade en massa kalsonger, jag tittade runt och för att vara säker på att ingen var i närheten. Jag drog upp ett par blåa kalsonger.
"Damn" mumlade jag samtidigt som jag studerade dem. Jag stoppade tillbaka dem och kastade in min hand i garderoben för att förhoppningsvis hitta några vanliga shorts. Jag började leta runt olika hörn tills min hand slog till något hårt, jag tog tag om det tunga, hårda föremålet och kunde inte tro mina ögon. Jag drog fram pistolen och släppte snabbt taget om den när jag förstod att jag höll ett vapen, hade Justin också en? ough, deklart varför ska resten av killarna ha något att skydda sig med och inte Justin? Jag kollade under pistolen och fick fram det jag hade råkat dra med. Ett par string trosor, förmodligen någon hora som glömt bort den här. Även om jag inte visste att Justin existerade förr, gör det ont. Ont som i att ingen borde ens ha sitt finger på min kille, men Justin och jag är inte ens tillsammans. Och det är en anledning till varför jag känner mig som en stor åsna. Jag stoppade tillbaka allt och tittade ner på golvet. Jag kollade igenom garderoben över och hittade det jag letade efter, ett par blåa fotbolls shorts. Jag drog på mig dem och gick ner för trapporna, jag gick ner till Pattie och hon höll på att sätta på sig sina skor.
"Godmorgon Sasha" säger hon och ler.
"Godmorgon" svarar jag.
"Jag ska till ett möte, du och Justin klarar er själva, eller hur?" frågar hon.
"Självklart"
"Förresten är det bäst att du väcker honom, han vaknar nog inte förrän tre eller något" sa hon.
Jag fnittrade och nickade, hon log en sista gång och stängde dörren. Jag vände mig om skulle precis upp till Justin för att väcka honom innan Pattie rusade in igen.
"Jag glömde mina bilnycklar" sa hon snabbt och stängde dörren, jag skrattade lite för mig själv. Justin har en sån tur, att ha en söt mamma som älskar honom. Jag ville inte få en massa tankar om mamma från Kalifornien så jag rusade snabbt upp till Justin och hoppade på honom. Jag satte mig på honom och hade mina ben varsin sida av Justins kropp. Justin stönade och jag böjde mig över honom och pussade honom lätt över kinden.
"Kom, jag är hungrig" sa jag och drog av hans täcke. Han drog tillbaka täcket och låtsades sova, jag skrattade och drog av den igen, jag tog hans kudde och kastade bort den. Han satte sig upp tillslut.
"Heeeej" sa jag oskyldigt, han flinade och torkade sömnen bort från ögonen, Han tog tag om min arm och drog i mig, han kramade om mina höften så att hans huvud lutade sig mot min mage och jag la min hand över hans hår och drog mina fingrar över hans hår. Justin kollade upp på mig och jag lämnade en lätt puss över hans läppar och han ställde sig upp.
"Kom vi fixar mat till dig, tjokis" sa han, jag gapade åt ordet som kom ut från hans mun. Jag tog tag om hans kudde och kastade den på hans huvud. han skrattade och gick in till toaletten. Idiot.

*

Jag satt på Justins knä och tittade på tv, vi hade precis ätit frukost och jag hade tvingat Justin att diska. Jag tog tag om fjärrkontrollen och bytte runt. Justin tog fjärrkontrolen från min hand och stängde av tv:n, han tog tag om min kropp och vände mig om så att jag satt framför honom. Han drog sina fingertoppar längst min kind, samtidigt som hans ögon var fastklistrade på mig, damn vad han gör med mig. Jag lutade mig sakta framför honom och vår läppar kraschade dirket, Jag tog tag om hans ansikte och han drog sin tunga över mina läppar, jag accepterade hans frågan om inträde in till min mun. Justin drog sin fuktiga tunga längst min mun, han avslutade den underbara kyssen och log mot mina läppar, vi delade långa andetag med varann innan jag lutade min huvud över hans bröstkorg. Justin lekte med mitt hår medans jag lyssnade på hans hjärtslag.
"Jag fick ett sms från Ryan, han undrade om vi skulle följa med till vattenparken?" frågade han. Jag satte mig snabbt upp av glädje och nickade, Justin skrattade åt min barnsliga beteende.
"Okej, gå klä på dig så jag kan ta och köra hem dig" sa han.
"Du behöver inte köra hem mig, du har säkert någon bikini någon hora glömt kvar" jag ville skjuta mig själv så fort orden hoppade ut från min mun, måste jag alltid förstöra de bästa stunderna i mitt liv? Justin kollade seriöst på mig.
"Va?" frågade han chockat.
"Inget ja-jag-"
"Sasha, hur många fucking gånger måste jag förklara saker till dig? Du är inte som dem, du är speciell, om du var som en av de hopplösa hororna, varför är du här?" frågade han "för de flesta lämnar direkt efter första natten" fortsätter han. Jag kollar ner med världens skuldkänslor. Justin lutade fram och pussade mig på kinden.
"Gå byt om nu babe" sa han och snabbt var jag borta från hans knä och uppe för att byta om.

*

Jag steg in till huset och såg Melissa springa fram till mig, jag lyfte upp henne och kramade länge om henne.
"Damn, Melissa vad har du ätit?" frågar jag henne, jag tog ner henne och hon la armarna i kors.
"Okej, vad har hänt nu, surpuppa?" frågar jag och sätter mig på huk.
"Vart var du?" frågade hon.
"Det har du inte med och göra" säger jag och ställer mig upp.
"Du var hos Justin" sa hon.
"Om du vet, varför fråga?"
"Nej då, förlåt. Det är det man gör, när man har en pojkvän" jag kollade snabbt ner mot henne. Hon fnittrade och sprang iväg. Jag skakade huvudet och gick in till Julia.
"Hej" sa jag och hon kollade på mig med ett leende, hon kramade om mig och log.
"Hej" svarade hon.
"Förlåt för att jag inte ringde och berättade om vart jag var" sa jag.
"Det är okej, du är en stor flicka Sasha, och Pattie hade ändå ringt" sa hon och log. Jag nickade och skulle precis upp till min rum innan Julia stoppade mig.
"Så du och Justin vah?" frågade hon.
"Nej, nej och nej börja inte du heller snälla, vi är bara vänner" sa jag snabbt.
"Okej, okej jag barade frågade" säger hon och tar upp händerna som försvar, jag skämdes lite över min attack och sprang upp till mitt rum. Jag gick in till min walk in closet och letade efter något jag kunde ha för en vattenpark, helst shorts och en bikini överdel. Jag letade länge innan jag hittade ett par vita shorts och en svart bikini överdel. Jag drog av mig min tröja och hörde dörren öppnas, Jag hoppade till och såg Justin komma in, Jag tog snabbt tag om min tröja och drog på mig den igen. Justin kom in och märkte att jag skämdes över att han såg mig halvnaken. Han kom fram till mig och kramade om mig.
"Du är så vacker" sa han "Jag är den sista personen du borde skämmas över" sa han och tog tag om min tröja och han hjälpte mig igenom den igen. Justin kollade ner och hans blick fastnade på mina bröst, jag knuffade till honom och han flinade. Han tittade på mig och hans ansiktsuttryck ändrades från "wow" till "what the fuck". Jag kickade ner för att se vad han glodde på och såg den stora feta blåmärken på min mage, jag tog snabbt tag om min tröja och drog på mig den. Justin kollade länge mig, och jag tänkte snabbt på olika ursäkter jag skulle kunna säga, jag ramlade på en sten? Blev misshandlad av en pedofil? Nej nej nej jag kunde ju inte säga sanningen att jag blev misshandlad han skulle få spel.
"Sasha, vad har hänt?" frågade han.
"Inget stort" sa jag snabbt.
"Sasha, vad fuck har hänt" sa han mer argt.
"Inget, jag gick in i en papperskorg när jag skulle lämna bion, det är allt" sa jag.
"Våga inte ljuga för mig" spottade han fram med en mörk blick. Den aggressiva Justin är tillbaks och jag kunde bara ta mina chanser för att lugna ner honom. jag kupade mina händer om hans kinder och försökte använda min seriösaste blick.
"Jag lovar Justin, de finns ingen annorlunda historia"
Han nickade och var på väg att lämna rummet.
"Skynda dig" var de enda ord som lämnade hans läppar innan han stängde dörren efter sig.
Jag tog på mig min bikiniöverdel och började ångra mig att ens vilja följa med, jag kollade länge på blåmärket. Jag tryckte lite på den och en hemsk smärta ilade över min kropp. Jag suckade och blev tvungen att hålla fast vid den lilla lögnen jag hade sagt. Jag tog på mig en t-shirt och ett par harlems byxor över mina simkläder och alla var redo att åka. Jag gick ut till bilen och såg att det var två bilar. Jag såg Justins bil och gick direkt ditt, Justin stod utanför bilen och pratade med Ryan och bredvid dem stod två andra tjejer, jag kollade noga för att se vilka det var och jag kunde inte tro mina ögon, Georgina och Jasmine. Vad fuck gör hon här, snälla gud säg inte att hon ska åka med Justins bil. Jag suckade och gick till Julia och Melissas bil innan Justin stoppade mig.
"Vart ska du?" frågade han.
"Till bilen" sa jag.
"Bilen du ska åka är där" sa han och pekar på sin bil.
"Den sista människan jag vill sitta fast i en bil med är Jasmine, så nej tack" jag vände mig och gick mot Julia och Melissa.
"Kom igen, du får sitta framme med mig" säger han. Han tar tag om min hand och gav mig en blick jag absolut inte kunde säga nej till. Vi gick hand i hand mot hans bil och jag mumlade ett hej till Ryan och han log mot mig. Jag satte mig framme och resten satte sig bak, jag kunde känna Jasmines blickar bränna mot min hud. Jag tog Justins hand och hennes blick blev från irriterad till rejält avundsjuka. I don't blame her, Justin är perfekt från topp till tå. Och bara genom hans utseende måste han vara en gud under täcken. Jag började må illa av tanken att Justin och Jasmine har haft sex. Jag lutade mitt huvud på fönstret och kollade ut, och blev borta i min egen lilla värld.
"Sasha" jag kollade bak mot Ryan som ropade mig.
"Har du lås till ditt skåp senare?" frågade han.
och det hade jag totalt glömt bort, jag skakade bara på huvudet som svar. Han började leta i sin ficka och drog fram ett lås. Jag skrattade lite att han hade massa lås i fickan.
"En extra till dig" sa han och räckte fram den till mig.
"Tack" sa jag och log, han behandlade mig som hans lillasyster, eller så ångrar han hur han hade behandlat mig igår kväll.
"Vem glömmer lås?" Sa Jasmine.
Jag suckade och skakade på huvudet, jag orkade inte med henne.
Jag kollade på Justin och putade ut mina läppar mot honom och han lutade sig ner mot mig för en kyss.
"Hallå? Vi kommer fucking dö" tjöt Ryan och särade på mig och Justin, jag skrattade och kollade nöjt bort. Jag tittade genom spegeln på Jasmine som höll på dö av ilska.

Bilen stannade utanför en stor byggnad, alla steg av bilen och gick in. Julia, Ryan och Justin gick fram till kassan för att köpa biljetter, och efter fem minuter var de tillbaka. Vi tog biljetterna och gick in i omklädningsrummen, jag tog Melissa i handen och kollade bak för att se Justin och Ryan gå vidare till killarnas omklädningsrum, Justin kollade på mig och blinkade med ena ögat jag log och gick in för att byta om. Det var inte så många människor inne i omklädningsrummet, men det satt flera lås på skåpen så det måste finnas flera människor i simhallen. Jasmine och Georgina hade hittat en skåp att dela på, och jag, Melissa, Julia hittade två skåp bredvid varann, jag drog snabbt av mig mina kläder.
"Sasha?" frågade Julia och gapade stort åt min blåmärke.
"De-de? De lugnt, slog mig igår på bion" sa jag snabbt.
"Gör det ont? Sasha varför visa du inte mig tidigare?" frågade hon.
"Jag lovar, det gör inte ens ont" ljög jag, det gjorde ont som en bitch. Hon nickade och gick för att hjälpa Mel. Jag gav henne min handduk, hon sa att hon skulle lägga den någonstans. Jag gick in till toaletten snabbt och kollade på min blåmärke, hur ska jag kunna gå ut så här? Jag började direkt få ångest, varför var jag tvungen att följa med. Jag gick ut och sprang snabbt till Julia för att ta tillbaka min handduk, jag kollade runt och såg henne kvar vid skåpen. Jag tog min handduk och rullade in min kropp, jag gick ut och såg den stora vattenparken, barnen var överallt med sina föräldrar. Hur ska jag hitta Justin här? Jag gick runt och kollade överallt. Jag gick till kön till rutschkanan och såg Justin stå i kön med Ryan.
"Justin" ropade jag en gång och alla kollade på mig. Jag kollade generat ner och väntade på Justin som kom ner.
"Vad har hänt?" frågade han så fort han kom ner och la sina händer runt mina höften.
"Jag vill hem" sa jag sakta.
"Varför? Sasha, vi kom precis" sa han.
"Jag kan inte vara kvar, inte med min blåmärke" sa jag.
"Babe, du vacker, de enda folk kommer se är din sexiga kropp. Det kommer vara som om att blåmärket inte finns" säger han och ger mig en blöt kyss. Justin avslutar sakta kyssen och tar bort handduken.
"Kom, vi lämnar den här hos Julia och går in till grottan" säger han och tar min hand, han följde efter honom, jag var helt borta. Han kallade mig vacker, jag smälte helt inombords. Jag gick efter honom och vi var framme hos Julia. Hon tog handduken och Justin började gå snabbt, han tog tag om min kropp och bar upp mig.
"Nej, Justin" sa jag snabbt och helt plötsligt var vi inne i vattnet.

Jag simmade upp och letade efter Justin, jag kollade runt och hittade inte honom någonstans tills jag kände något röra min fot, jag skrek och alla i bassängen kollade på mig. Justin simmade upp skrattande, jag slog till honom och han drog mig intill honom.Han kramade om mig och vi simmade till en annan sida, vi letade efter Ryan och de andra och de stod sist i en kö. Vi gick fram till dem. Jag stod tyst bredvid medan Justin och de andra stod och snackade.
"Åh, Sasha vilken fin bikini överdel, du kanske vill låna ut den till mig någon gång?" frågade Georgina. Jag nickade lätt, herregud. Ja tycker verkligen synd om dem som spenderar tid med Georgina.
"Ohmygod, Sasha vad har hänt?" frågade Georgina.
"Ja-"
"Skit i, du har inte med det och göra" avbröt Justin mig. Jag kollade chockad på honom, han kramade lätt mig bakifrån och la en kyss på min axel.
"Varsågod" sa han och en stor leende spreds över mina läppar.
När det blev vår tur att åka rutschkanan, åkte Ryan först, sedan Georgina. Jasmine skulle vara efter men hon sa till Justin att åka förre, så fort Justin var borta vände Jasmine om sig mot mig.
"Lyssna nu, din lilla bitch. Antingen håller du dig borta från Justin, eller så ser jag till det" sa hon.
"Var det meningen att jag skulle bli rädd nu?" frågade jag och det var sant. Den sista människan jag var rädd för i världen är Jasmine.
"Du springer verkligen på min sista nerv, Sasha" sa hon. Jag gick förbi henne och våra axlar korkades och jag åkte ner för vattenrutschkanan, hon ska absolut inte få förstöra min dag.

Efter många åktur med Justin och några med Melissa var det bara jag och Justin som simmade runt, Justin höll på hela tiden med att störa mig. Jag dök ner och stod på mina händer så mina ben stod upp i luften. Justin knuffade ner mina fötter så att mina ben ramlade tillbaka in till vattnet. Idiot. Jag simmade upp och boxade hans arm, han putade ledsen ut sina läppar och jag fnittrade till. Jag snurrade runt mina ben runt hans mage och han gick bort in till en grotta, Justin gick in och tydligen drog vattnet dig runt som en ström så det var svårt att komma ut. Jag hängde kvar på Justin med mina ben lindad runt hans midja. Justin och vi gick runt och njöt av varandras sällskap. Jag kollade ner på Justin och han kollade på mig tillbaka, han log en sån där gullig Justin leende och jag kunde inte motstå läpparna som ropade på mig. Jag kysste honom och han besvarade lätt kyssen, jag drog min hand över hans sexiga mage, den här dagen blev inte så hemsk trots allt. Jag gav honom ett stort leende och han simmade ut från grottan med mig i hans famn.


Kommentera bebes"
Nästa kapitel kommer på söndag eller måndag (:
 

40

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 35 - Sacrifice For A Living

 
Och från ingenstans hörde jag några klick låta från nedervåningen, jag kollade ner och såg grabbarna med pistoler riktandes mot oss. Jag skrek till en gång till fast ännu högre och gömde mig bakom Justin.

"Wow, ta det lugnt" sa han till grabbarna och lyfte upp händerna på skoj som om det skulle hjälpa honom. Killarna la sakta tillbaka sina pistoler och lämnade hallen. Justin vände sig om och kollade på mig.
"V-varför hade de pistoler?" frågade jag Justin rädd, för det var det jag var. "Va inte rädd, de är till för att skydda sig själva det är bara det" sa han och kysste min huvud. 
 
Jag reste mig upp för soffan för att säga hejdå till alla killarna vi hade suttit i minst en timme, pratat och skojat. Jag har skrattade så mycket åt deras barnsliga beteende och ändå så kan de bli så seriösa när de behövs och hur dem drar massa skämt på varandra. Justin skulle skjutsa hem mig, han erbjöd Brad för att han ändå ska åka samma väg. Jag gick fram till alla killarna och gav dem en kram. 
"Ska du inte följa med" frågade jag Ryan försiktigt som satt på soffan bredvid Victor.
"Jag stannar här, okej?" Sa han som om jag behövde godkänna det. Jag rullade in min underläpp och nickade åt hans svar, samtidigt som jag släppte ut ett svagt "okej". Jag var fortfarande rädd för vad han kunde göra, bara om jag säger ett ord fel så kanske han exploderar igen. Han såg osäkerheten som fanns inom mig så han drog in mig i en kram, jag stelnade till av den oväntade händelsen, men så fort tanken slog mig att det här var verkligheten, att Ryan kramade faktiskt mig slappnade jag av och besvarade kramen. Sedan kollade jag mot Victor. "Hejdå Victor" sa jag blygt och kramade om han. Han kramade om mig och sedan pussade han mig snabbt på kinden.
"Hejdå Beautiful" sa han och jag började rodna stort. Jag vände mig snabbt om och gick mot Justin och hade fortfarande en röd nyans på kinderna. Justin såg min rodnad och blev som sten, Han kunde väll inte vara svartsjuk?  Hans händer knöt ihop sig som spända knytnävar samtidigt som han blängde på Victor. 
"Kom så går vi" sa jag och tog ett mjukt tag om hans hand så att han skulle slappna av. Han kollade ner på mig och blinkade med sina ögonfransar, Jag smekte hans hand och gav honom ett leende som det tog ett tag för han själv att besvara. Han la en hand över min axel och gav Victor en sista blick innan han förde mig till dörrren. 
"Kör försiktig och Justin ta hand om henne" sa Brad skarpt. Jag skrattade åt hur överbeskyddande han var. Justin skakade på huvudet och stängde dörren. Så fort vi kom ut från dörren spreds gåshuden på mina armar, det var så kallt och de hade blivit sent på kvällen, skulle gissa att den var runt 10 nu. 
"Justin" mumlade jag. Han stannade och kollade bak på mig. Jag gick snabbt fram till honom och tryckte mina läppar mot hans. Han smekte mig över ryggraden och tryckte mig närmare så dem 2 små ynnka centimeterna försvannt, jag höll om hans nacke och började sakta röra mina händer mot hans hår. Han grymtade till i kyssen vilket fick mig att le i den. Han skrattade och kollade djupt in i mina ögon.
"Vad var kyssen för?" 
"Inget, Jag ville bara känna din värme" sa jag och kollade generat bort. Oförväntat kände jag hur jag lyftes upp från marken, jag skrattade och höll hårt om hans nacke, han flinade och började springa till bilen. Jag kände mig genast yr så jag grävde ner mitt ansikte i hans hals och skrattade. Han stoppade in mig i billsättet och jag log som ett fån när han gick över till andra dörren, men suddade snabbt bort den när han kom in för bildörren. Han startade bilen och började köra iväg med en full fart. 
"Måste du åka så snabbt" sa jag och höll mina händer i ett hårt grepp om sättet. Han skrattade och sänkte ner farten.
"Jag vill inte åka till Ryans hus" Justin vände sitt huvud och kollade bekymrat på mig. 
"Så vart vill du gå då?" jag ryckte på axlarna och gav honom ett leende. Han slickade sina läppar och höll koll på vart han körde.
"Varför säger du inte ditt hem?" frågade han oväntat och såg osäker ut för hans fråga. Jag svalde hårt så att man nästan kunde höra det.
"Jag vet inte" sa jag och kollade ut från fönstret, han svarade inte så jag snegla lite på han. Han såg besviken ut, som att han visste att det där var inget ärligt svar. 
"De känns inte som mitt hem, California kommer alltid vara mitt hem jag har fortfarande hopp på att de skickar tillbaka mig" viskade jag fram. Han kollade mot mig och blinkade några gånger.
"Men du bor här nu, de är fortfarande ditt hem" jag nickade sakta och ryckte lite på mungipan. Han la sin hand över min hand och vände sin blick tillbaka på vägen. 
"Vi åker hem till mig" sa han, och som svar från mig blev det ett stort leende. 
 
*

Jag steg in hans hus som var typ i samma storlek som hemma hos Brad. Så fort vi kom in i huset så tog han min hand och ledde mig in till köket och där befann sig Pattie.
"Hej Mrs, Bieber" sa jag och gav henne ett leende, hon vände sig om och såg på mig med ett stort leende. 
"Vad har jag sagt om Mrs,Bieber, kalla mig Pattie gumman" hon kom fram till mig med öppna armar och jag gick lyckligt in i hennes famn och vi kramade om varandras små kroppar. 
"Är ni hungriga, jag kan göra toast?" jag kollade bak mot Justin som hade satt sig vid bordet. Han nickade mot sina mamma sen kollade Pattie mot mig och väntatade på ett svar.
"Ja, tack" hon gav mig ett stort leende och jag satte mig bredvid Justin och kollade på när Pattie rotade runt efter sakerna. Jag kollade blygt mot Justin och han höll på och scrollade ner på mobilen inne i Instagram. Han stanade på en ny bild som Jessica hade lagt upp, hon hade taggat mitt namn och Justin kollade på mig och vickade på sina ögonbryn. 
"Jag visste inte att du hade instagram" 
"Nydligen skaffat" sa jag och log. Han tryckte in på namnet och höjde på ögonbrynet. 
"Nydligen skaffat sa du?" 
"Vadå?" frågade jag förrvirat
"Du har 1399 följare" 
"Ärligt?" jag  böjde mig närmare honom för att få ett bättre syn av mobilen.
"Wow, tror de är dem från california" han nickade och började kolla ner på mina bilder. Jag tog mobilen från han och låste. 
"Jag är redan här du behöver inte kolla på bilder också" han flinade och böjde sig närmare mig så att hans mamma inte skulle höra tror jag.
"Varför inte, dem är sexiga" sa han med en hes röst. Jag rodnade och knuffade bort honom från mig. Han skrattade och tog emot taldriken med våra toast i från sin mamma.
"Jag lämnar er ungdomar ifred nu" sa hon och blinkade med ena ögat. Jag rodnade större och kollade ner på golvet, Att ha Justin som sällskap blir det svårt för att gömma den här jobbiga rodnaden.
"Du är söt när du rodnar" flina han, jag himlade med ögonen och började äta från min macka. 
"Stör mig inte jag äter" fnös jag och flyttade mig längre bort från han. Han skrattade och började också äta.
I lugn och ro åt vi utan att dela ett ord med varandra, det verkades som att jag inte var den ända som var hungrig. Jag reste mig upp och tog upp min och Justins taldrik för att ta dem till disken.
"Du behöver inte diska" jag hoppade till när jag hördes hans röst närmare än vad jag trodde. Han slingrade sina händer runt mina midja och lutade sig mot mig så att hans djupa andetag var mot mitt öra. 
"Men jag vill" sa jag och sköljde av dem. Justin började kyssa min nacke från örat ner till gränslet av mitt nyckelben samtidigt som jag sköljde av skummet från talrikarna. 
"Justin" fnissade jag när han drog sin varma tunga över min hals. Han tog ett stadigt grepp om mina höfter och vände om mig. Han kollade intesivt i mina ögon och jag blinakde med mina ögonfransar. Han snuddade med sin nästip på min och smekte den fram och tillbaka, jag skrattade och tog upp mina händer.
"Justin mina händer är full med skum" 
"mm" sa han bara och blundade, verkade inte bry sig om det. Jag tog snabbt upp mina händer och ruffsade till hans hår så att skum lämnade mina händer och över till hans hår. Han spärrade upp sina ögon och jag föll in i ett okonrollbart skratt.


Han blängde på mig länge men jag kunde inte se så mycket för mitt skratt gjorde så att tårarna nästan kom fram. Han lyfte upp mig från låren och jag la skrattande mina händer runt hans nacke, han log mot mig och kollade på mina läppar. Jag lutade min panna mot hans och hade kvar mitt stora leende. 
"Ditt leende är så vakert" mumlade han. Jag vek undan med huvudet lite så att några slingor föll ner över ansiktet så att han inte skulle märka rodnaden som självklart skulle dyka upp. Han satte mig på köksön och drog slingorna med sina fingertopparna bakom mitt öra och sen semkte han sina händer ner för min kind. Jag gransakde hans ansikte, följde hans blick som landade på mina läppar. Jag bet min underläpp löst och slöt mina ögon. Hans fingrar smekte min kindben ner till mina läppar och drog min underläpp löst från mitt grep från tänderna. 
"Justin diskar ni efter er?" Hörde vi Pattie ropa från vardagsrummet. Justin suckade och himlade med ögonen. 
"Ja de gör vi, pattie" ropade jag när Justin bara surade för att våran stund blev avbryten. 
"Tack så mycket hjärtat" Ropade hon. Jag flinade och tryckte Justins kinder mot varandra så att han såg ut som en fisk. 
"Du är så söt" skrattade jag och gav honom en snabb 1 sekund kyss på hans svullna läppar, jag visste att han ville ha mer för han grymtade till såfort dem försvant från hans. 
"De börjar bli sent, du borde kanske skjutsa hem mig?" sa jag och hade mina händer runt hans nacke. 
"Jag som hade tänkt att du kunde sova här" mumlade han.
"Bara om du vill?" han nickade och lyfte ner mig från köksön. Jag följde efter honom upp för trappan tydligen så skulle han väll leda mig till hans rum. 

Rummet var som en vanligt tonårsrum, Nästan som Ryans fast mindre.
"Fint rum" sa jag enkelt och granskade den. Han rynkade på panna "Tack antar jag" jag himlade med ögonen och satte mig på hans mjuka säng, snabbt la jag mig ner och myste mig i den. 
"Världens skönsate säng" stönade jag. Han skrocka till och drog upp mig från sängen.
"Vill du dusha innan vi går och lägger oss" frågade han raspigt så att jag nästan blev knäsvag.
"Vad vore du för en om du inte frågade" jag gick förbi han till en av dörrerna som jag gissade skulle vara badrummet.
"Fel dörr" jag skrattade och la en slinga bakom örat och gick mot nästa dörr. 
"Fel dörr" upprepade han sig, "Juustin" gnällde jag han skrattade och öppnade dörren. 
"Du vet hur man använder en dusch va?" jag himlade med ögonen, han la sina händer runt min midja 
"Om du inte vill att jag ska följa med?" jag höjde på ögonrbrynet och bestämde mig för att spela med. 
"Varför inte" Han kollade chockat på mig och försökte hitta en liten del av sarkasm i mina ögon.
"Ärligt?" Jag skakade på huvudet och knuffade ut han från badrummet. 
"Jätte roligt Sasha" ropade han och jag skakade på huvudet innan jag klädde av mig och steg in i den ljuvliga duschen.

Jag gick iväg själv och bestämde mig för att ta en dusch jag också fast på nedervånningar. Tjejer brukar ta lång tid så skulle inte bli förvånad om jag hann duscha före än Sasha. Jag gick ner till nedervåningar för att sedan stötta på Mamma. 
"Justin" sa hon bekymrat, jag kollade på henne och gav henne ett leende. Hon la snabbt en hand framför munnen.
"Det var så länge sen jag såg det där leende placerat på dina läppar" Jag skakade bort det och hon blev allvarlig igen.
"Du kan inte använda Sasha sådär" Hon såg min förvirrning så hon fortsatte. 
"Jag vet vad du använder tjejer för och Sasha är verkligen en guldvärd tjej, snälla sumpa inte det här" Jag skakade på huvudet.
"Det är inte så mellan oss, jag använder inte henne för sex." Hon försökte se igenom mina ögon för att finna lögn, men allt jag sa var ärlighet. Hennes seriösa blick suddades bort och ersättes med ett stort leende.
"Hon har fixat ditt leende" tjöt hon överlyckligt. Jag ryckte på mungipan åt hennes beteende.
"Men jag ska inte störa mer ikväll, måste få min skönhetssömn" sa hon och skuttade nästan förbi mig, jag skakade roat på huvudet och gick till vårat andra badrum.
 
Jag hade stått i duschen i 10 minuter och bara tänk igenom livet, från barndom, mammas kärlek, pappa och Sashas dödande leende. Att hon kan få mig bli så svag. Såhär brukar jag inte vara i vanliga fall men missförstå mig inte jag tycker om det så här. Jag valde en stor mjukiströja som Sasha skulle få sova i och smög sedan in i badrummet som hon duschade i. Man kunde se hennes suddiga kropp genom glas dörren men självklart var det sån där speciella glas så man såg inte direkt igenom utan hennes form och hudfärg. 
"Jag lägger ett plagg här" ropade jag för att reta henne. Jag kunde se hur hon hoppade till.
"Juustin" tjöt hon, jag flinade och stängde dörren.
 
 
Så fort Justin hade gått ut från badrummet, öppnade jag glas dörren och gick på tå till handduken. Jag torkade snabbt av min kropp och rufsade handduken i mitt hår. På toalettstolen fanns det en mjukiströja som såg väldigt bjudande ut och stor var den. Jag gled snabbt in med huvudet och armarna och kände av Justins lukt, de doftade ljuvligt. Jag vill bara springa ut till hans famn och dofta på den riktiga han. Tröjan gick ner till låren och jag blev ganska osäker om det inte visade för mycket av mina ben så jag drog lite på kanten för att få den åka längre ner men de funkade inte så. Jag suckade djupt och la mitt blöta hår åt sidan över min axel innan jag steg ut från rummet. Men här befann sig ingen Justin, rummet var tomt. I ett hörn av hans rum fick jag syn på en bokhylla som de fanns tavlor och massa böcker. Det var lite dammigt på sakerna, läser Justin böcker? Jag snuddade böckerna som om de var en guldvärd pokal. Plötsligt kände jag hur några armar slingrade runt om mig.
"Vad är det som är så intressant?" Sa han med sin raspiga röst. Jag bet min inner kind och njöt av känslan när han hade sina händer på min mage och kramade mig bakifrån. 
"Jag visste inte att läste böcker?" Mumlade jag
"Jag läser inte" sa han och ställde sig bredvid mig. Jag kollade på böckerna och sedan på honom.
"Jag har redan läst alla dem när jag var yngre" jag greppade tag om en bok och visade framsidan för honom.
"Okej så vad handlar den här om?" 
"Den handlar om ufo på andra planeter och den här sexiga tjejen ska undersöka det" flina han. Jag läste baksidan och kollade sedan imponerat på han. Över böckerna fick jag syn på en tavla. Jag granskade den och tog sedan tag i den och dammade av dammet med mina fingertoppar så att jag kunde se bilden klarare. Det var en man i en militär dräkt och höll en lite kille i sin famn. Jag stirrade upp mot Justins ögon och sedan tillbaka på bilden, de hade samma ögon. Jag har aldrig sett honom här i närheten men jag skulle chansa på att det här var Justins pappa.
"Är det här din..-" 
"pappa, ja de är det" svarade han innan jag hann fråga klart min fråga. Jag nickade sagt. Blicken han hade nu var mer sorgsen och bekymrad. Han tog tavlan från min hand och satte sig stelt på sängen.  
"Senaste jag hörde från han befann han sig i Afghanistan och vet du hur länge sen det var?" Morrade han. Jag skakade sakta på huvudet.
"För 8 år sen"  han kastade tavlan på golvet och la sina händer frustrerat över huvudet. 
"Han slutade höra av sig när jag var 10 år, lämnade min mamma och mig ensam i det här huset, han lovade att han skulle komma tillbaka snart, Jag väntade i flera månader på att han skulle komma tillbaka, månader gick till år och jag tappade hoppet" Jag gick sakta fram till han så att jag stod framför honom och lyssnade på varenda ord.
"Grejen är att jag vet inte om han är vid liv just nu, han kanske är död. han kanske har varit död i 8 år nu utan att vi vet om det" viskade han sårbart.
"Säg inte så, Justin" Han skakade bara på huvudet som att han inte vill lyssna på mina ord. Jag stoppade han genom att kupa mina händer om hans kinder.
"Säg inte så" han vägrade kolla på mig och blev knäpp tyst.
"Om han inte var vid liv just nu, skulle inte ni få något meddelande från armen" han nickade och stirrade tyst på vägen. 
"Du kämpar för att leva här, Justin sluta aldrig med det. Din pappa kanske inte är här just nu men han vet att du är en ansvarig son, han litar på dig han litar på att du tar hand om din mamma, om han nu inte fanns kvar i liv så skulle han bevaka dig ner från himlen, berätta stolt till dina äldre släktingar "Han där nere är min son" du kanske inte har ett bra rykte här men jag vet att du har en underbar sida här inne" jag la min hand mjukt på hans bröstkorg och fortsatte.
"En sida din mamma alltid kommer se, vad du än gör" han tog tag i min hand puffade ner mig så att mina fötter slingrade runt hans midja med mig sittande i hans knä. Han tryckte hårt sin läppar mot mina, hans händer lektes i mitt hår samtidigt som han försökte fördjupa kyssen. Jag avbröt den för att hämta andan. Han ställde sig upp och jag hoppade ner på fötterna. Vi kollade intensivt i varandras ögonen utan att avbryta ögonkontakten. Jag gick sakta emot han och han backade några steg så att hans rygg var mot vägen. 

 
 
Han drog med mig in mot han så att det inte fanns en ända centimeter mellanrum. Våra bröstkorg hävdes upp och ner i takt. Han kysste mig en gång och och en gång till och en gång till. Jag fnissade och han tog tag i mina höften och ändrade platser, så att jag var den som var upptryckt mot vägen den här gången. Jag hoppade upp så att mina ben var lindad runt hans midja. Han kysste mig djupt och sedan ner mot min nacke upp till halsen igen. Jag lutade mitt huvud lite åt sidan så att han fick mer utrymme. Han började slicka och suga på min hals, jag försökte håll in mina stön men kunde inte håll mig för att släppa ut ett svagt stön från mina läppar när han börja suga mig lite under örat och smeka mina lår. Han fortsatte nafsa tog ett löst tag med sina tänder och jag andades häftigt. Han började trycka sitt skrev hårdare mot min underliv och jag möta hans rörelse.
Han grymtade till när jag började känna en bulle som blev större igenom hans boxers. Känslan var obeskrivlig, mina trosor började bli våta av hans rörelse och jag blev bara mer upphetsande. Jag stönade lågt mot hans nacke som mina läppar kysste. Jag började smeka hans hår och han försökte ta bort mina händer men jag stoppade han och fortsatte. När han själv började njuta att ha mina händer smekande i hans hår som massage slappnade han av och smete mina lår fram och tillbaka samtidigt som hans skrev rördes i cirklar mot min privata del. "Justin" mumlade jag när de började nästan svartna för ögonen. Mitt huvud började bli yr och jag knuffade bort han från mig.
"Är du okej?" Frågade han oroligt jag skakade på huvudet och sprang till badrummet, mina ben blev genast svaga och jag föll ner på golvet framför toalett stolen och en sur vätska lämnade min strupe. Justin kom
snabbt bakom mig och höll upp mitt hår från mitt ansikt. Han frågade fråga efter fråga om jag mådde bra eller vad han har gjort? När det sista vätskan lämnade min mun gav han mig lite toapapper så jag kunde torka mig för munnen. Jag gick sakta till vattenkranen och sköljde min mun och borstade tänderna. Han kollade nervöst på mig när jag var klar och jag kramade om honom.
"Jag mår bra" mumlade jag. Han andades lättnad ut och lyfte upp mig i hans famn. Han la mig på sängen och myste ner mig i täcket och la sig bredvid mig.
"Du har fått sms från Julia" sa Justin och såg min mobil vibrera vid sängen, den måste jag ha tappat när jag kastade mig i justins säng förut.
"Kan du svara henne" mumlade jag och reste mig upp för att hämta en tofs från mina kläder. 

"Jag vet att du tycker jag sexig men visste inte att jag hade dig som stalker också" skrattade han och kollade
på mig. Jag knöt mitt hår i en bulle och kollade förvirrat på han.
"Va?" Han gav mig mobilen och jag kollade vad som fanns på hemskärmen.
Där var det en bild på Justin shirtless, jag gapade stort.. Jessica, jag ska döda henne.
"De var inte jag" stammade jag,
"Sure" flinade han. Jag skrattade och la mig över han och lutade mitt huvud på hans bröstkorg. Han tog min mobil från min hand men jag kunde inte bry mig mindre, det fanns inget hemligt där iallafall. Jag slöt mina ögon och lyssnade på hans hjärtslag, det var som musik för öronen. Jag kunde höra ett klick så jag öppnade ögonen och kollade vad han höll på med. Där var en bild på mig ligga i hans bröstkorg, lyssnade på hans hjärtslag. Justin la sina händer om mig och skrev 
- Chilin with the boss. och la sedan upp bilden. Jag flämtade till och slog till hans hand så att mobil ramlad ner i täcket någonstans.
"Du menar Bitch" rättade jag han.
"Kallar du mig bicth?" Brast han ut. Jag kollade upp mot hans utmanade ögon och nickade. Bara på några sekunder så log han över mig och höll fast mina händer.
"kommer du ihåg senaste gången vi låg i den positionen" mumlade han. Jag nickade och bet min läpp. senaste gången var i min säng när Georgina var på besök.
"Vad hände då, med detaljer" flinade han. Jag tänkte noga vad som hände då och spärrade snabbt upp mina ögon.
"Nej nej, Justin nej" tjöt jag, och han började Kittla mig vid midjan.
"Snälla sluta" skrattade jag okontrollerat. Jag lyckade få loss mina händer och höll om hans händer. Han låtsades som om att jag var starkare än han och gjorde inget motstånd.
"Hatar dig" skrattade jag och knuffade bort honom.
"kan inte säga desamma" Han drog in mig hans famn så att mitt huvud låg i hans bröstkorg och mina händer vilade på hans vältränade mage.
"Godnatt bebe" viskade han i mitt öra efter han hade släckt lampan. Jag mumlade något och gäspade stort för att sedan somna in till hans hjärtslag.

Nästan 4000 ord.