38

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 15 - nickname

Previously
"Babe, det sista jag vill göra är att kyssa dig men jag kan inte riskera att någon som dig får mig att skickas till rektor" sa han äcklad och släppte taget från min handled. Jag tog ett mjukt tag om dem och såg vilka röda märken han hade lämnat han följde min blick och såg röda märker också. Han skulle precis säga någonting men jag rusade snabbt bort därifrån mot nästa lektion. Samtidigt som jag gick ditt smekte jag min handled så att smärtan skulle försvinna och hoppades på dem röda märken också försvann.

Jag drog fram min mobil för att ringa Jessica och be henne möta mig vid klassrummet. Efter att jag hade ringt henne 2 gånger hade hon fortfarande inte svarat, så jag bara sms-ade henne och bad henne träffa mig. Om jag hade rätt nu skulle vi ha engelska tillsammans. Jag gick uppför trapporna upp till klassrummet och såg att dörren var öppen och att eleverna var på väg in till lektionen, jag gick in och satte mig på den första lediga platsen och kollade runt för att hitta Jessica. Tillslut hittade jag henne sitta längst framme i klassrummet. Jag försökte få hennes blick mot mig en men hon var helt borta, hur ska jag få henne kolla på mig? Gash, jag drog händerna över mina fickor och hittade ett sudd, jag rev bort en bit och kastade den på hennes huvud. Headshot. Jag log nöjt och hon kollade argt på mig, jag vinkade sött mot henne och hon skakade på huvudet och skrattade. Plötsligt kom Mike och satte sig bredvid mig, killen är rätt skum. Han är typ som klassens clown och stör på lektionerna, men varje gång han är med mig så är han tyst. Jag kollade på honom och såg att han glodde på mig, snabbt tittade jag bort och försökte fokusera på lektionen. Jag lyssnade på läraren men tappade koncetrationen när jag helt plötsligt kände hår som drogs över mitt ansikte, jag rynkade på näsan och backade bak lite och såg att Mike höll på leka med mitt hår. Jag kollade konstigt på honom, men hans blick visade inget. Han var helt stilla, jag drog tillbaka mitt hår från hans grep och försökte fokusera på lektionen igen. Fast det gick inte för jag tänkte på vad som precis hände, wierd. Konstigt nog tyckte Mike att det inte var alls något konstigt att han pillade på mitt hår och smektde det på min kind för han gjorde det igen, men den här gången lät jag honom göra de, det var ganska gulligt av honom och att jag älskar när folk leker med mitt hår. Men engelska läraren verkade ha något emot det.

”Mike? Vad är det som är så speciellt med Mrs Gonzales hår?” frågade Mrs Bell.

Han släppte mitt hår och jag gjorde allt för att inte börja skratta så jag la min hand över min mun.

”Inget, hennes hår är väldigt mjukt till skillnad från ditt ” svarar han och ler, killen brydde sig inte sig ett dugg. Jag skulle sitta stilla och brinna av skam om jag var i hans situation.

”Men då kanske Sasha kan dela med sig om hur hon får sitt hår så mjukt?” Jag kollade med stora ögon mot Mrs Bell. Hur kunde hon dra mig in i detta, allas blickar riktades mot mig och jag kände hur mina kinder blev varma. Jag försökte sluta skämmas och svarar modigt som Mike men jag vet att det är helt och hållet omöjligt.

”J-jag ehm-” stammar jag, sluta nu Sasha, kom igen tänkte jag för mig själv. Jag tog ett djupt andetag och kollade sedan upp mot lärarinnan. ”Jag vet inte, de bara är så” svarar jag snabbt. Hon nickar och återgår till sin lektionen, jag pustade ut. Jag kollade mot Mike och han skrattade, jag kunde inte hålla mig från skratt heller. Mrs Bell kollade irriterad mot oss, och genast blev vi tysta och hängde med i lektionen.

När lektionen tog slut rusade eleverna ut, och som vanligt var jag sist ut. Jag gick ut och såg Mike och J.J. Jag gick bakom Jessica och petade in två fingrar i varsin sida av hennes revben, hon hojtade till och slog till mig i armen.

"Sasha, onödigt" sa hon och slog till mig en gång till, jag skrattade och kramade om henne. Jag kollade framför mig och såg Mike, jag log mot honom och han tillbaka.

"Vad höll ni på med under lektionen?" frågade Jessica.

"Vi-"

"None of you're business bitch" avbröt Mike mig och lipade åt Jessica, han drog fram sin skateboard och åkte snabbt iväg från Jessica som skulle slita halsen av honom om han stannade kvar. Jag skrattade och jag och J.J rörde oss mot matsalen... Finally mat!

 


vi satte oss vid ett bord nära fönstret. vi hade valt en tallrik pomefrites att dela på.
Kort efter vi hade satt oss hade Mike kommit och joinat oss. Han tog en pomefrites och vi slog till hans hand.
"Ouch, vad var det för" sa han och tog en till pomes för att reta oss. jag himlade med ögon och han flinade bara
"Så Sasha hur känns det att gå här" sa han och kollade nyfiket på mig
"Gå vart?" frågade jag förrvirat
"Skolan, dumer" svarade han på min fråga
" ehm b..bra tror jag" svarade jag lite osäkert.
"Du verka nervös, lugn jag kommer hjälpa dig med det" sa han allvarligt. Vad menar han ens med det. är det bara jag som är förrvirrad här?
"de sista sasha kan vara är nervös, hon totalt svarade emot jasmine ingen ny tjej i den här skolan skulle göra det" hoppade jessica in med och såg stolt ut. jag himlade bara med ögonen.
"Så det är Jasmine hon hetter, vad är hon skolans prinssesa eller?" frågade jag
"snarare skolans hora" snäste jessica äcklat.
"seriöst, svarade du emot jasmine wow du kommer bli jagad till döden, du vet inte vad hon är kapel till" försökte han skrämma mig. jag la dramatiskt en hand framför munnen och gjorde ett oh ma god ljud. Jessica skrattade och gjorde high five med mig.
jag hörde hur nåra bakom mig började viska sasha jag kollade bak mot dem och dem blev genast tyst. jag kollade runt om mig och såg massa blickar snegla på mig ibland samt att nåra viskade i varandras öron antagligen om mi eftersom dem la sedan blicken på mig.

"Sasha" ropade nån efter mig. Jag letade med blicken och såg en kille komma närmare han böjde sitt huvud ner och sa
"Du borde verkligen leta efter Chaz, ditt dumpande krossade verkligen hans hjärta" han putade med läpparna och la en hand för sitt hjärta. Folks skrattade lite åt honom till och med folk som inte ens hörde hans ord skrattade bara hur han rörde sig. jag gav han en död blick.
"Fuck off, så desperat att du måste göra Chaz smutsjobb" svarade jag på hans lilla tal. han blev inte glad kan jag säga och det där lilla retliga flinet han hade försvant.
"Jag lovar det sista Chaz vill ha är dig, ingen i skolan vill ha en smutsig tjej som dig, man ser redan härifrån att du har blivit utkastad från din förra stad för att ha varit en världsklass hora" snäste han till och flinade åt hur min mun föll vidöppen. ouch min första vecka och jag blir redan utskämt för hela matsalen, jag hörde hur alla skrattade och klappade händerna som retards.
"Ursäkta, vad sa du? Lämna henne FUCKING ifred innan du-."
"de lugnt Jessica, låt den hära desperata kille få vad han vill" avbröt jag henne och knuffade bort honom från min väg så jag kunde sticka härifrån. Jag öppnade hårt upp skolans port och gick ut i den svala luften. Jag tog ett djupt andetag och ville bara sticka härifrån. När jag kom till parkeringen såg jag Justin och Ryan röka en ciggaret och bredvid dems stod ingen annan än..chaz kan livet bli värre?
"Sasha redan ångrat ditt val?" hörde jag chaz öppna sin äckliga mun. Han trodde att jag skulle gå till han men istället gick jag bara argt förbi utan att ge dem en ända blick.
"Sasha" hörde jag nån ropa efter mig igen.
"Kan alla bara sluta ropa mitt namn hela tiden" tjöt jag irriterat och vände mig om. Jag lugnade ner mig när jag såg att det bara var Mike som rullade på sin skateboard.
"Åh är det du" jag vände mig om och fortsatte gå.
"Hur mår du?" frågade han och rullade bredvid mig. Jag ignorerade frågan.
"Jag kommer inte gå tillbaka om det är de du tror,så sluta följa efter mig" svarade jag istället och vi gick på sidan av väggen.
"Varför skulle du gå tillbaka till skolan? jag skulle aldrig tvinga dig göra en sån sak" sa han överdivet smärtsamt. Killen hatar verkligen skolan. Jag stannade till och han slutade rulla på sin skateboard. Han gav mig en ett leende som att han precis har fått en ide. jag kollade på honom desperat att han skulle berätta.
"Starsbucks?" sa han enkelt och jag fattade direkt. Den här killen är verkligen bäst jag gillar han redan, inte kärlek såklart. det känns skönt att ha nån annan som vän än Jessica.
"bjuder du" frågade jag och gav honom hundögonen och ett leende. Alla älskar min hundögon ja förutom mike då.
"Nej" svarade han bara sådär helt enkelt. jag flämta till och putade sedan med mina läppar.
"Försök inte sasha"

 

jag kunde inte hålla mig längre jag skrattade och slutade spela så seriös. 

Han skrattade också och vi började gå.

"Du kan väll vägen" frågade jag och han tittade på mig som att jag var dum i huvudet. jag tog upp min händer i en skyddanade gest.

"okej okej, förlåt boss" sa jag och han skrattade. Samtidigt så knuffade jag av honom från hans skatebord och ställde mig på den och försökte rulla iväg. okej jag var totalt sämst men ändå, värt ett försök. han drog av mig från skateboard och sa

"inte coolt Asha, inte coolt" jag himlade med ögonen och fnös till.
"Asha?"
"Ja alla förtjäna ett smeknamn" svarade han.
"men du tog bara bort S:et" sa jag förvirrande.
"Spelar roll"
"jag gillar det" sa jag och ryckte på axlarna. Han kollade på mig och log.
"Så får jag åka på din skateboard nu" frågade jag hoppfult för tydligen ville han inte att jag skulle åka.
"nej" sa han kallt. jag rynkade på pannan. Det är ju bara en skateboard.
"Varför?"
"Därför" svarade han lika kalt. jag himlade med ögonen. vilket jag gör ofta.
"jaja ta mig till starbucks nu jag vill ha min frappuccino"

 

Efter har varit med Mike lite överallt från starbucks och lite runt i stratford staden så var jag vid gatan där jag nu bodde. när jag var med Mike hade jag öppnat hög musik och börjat sjunga. skäma ut mig, du vet mitt vanliga jag. han skrattade bara och sjöng med. vi båda hade förfärliga röster men tillsammans blev vi bäst.folk hade tittat på oss och skrattat samtidigt som de klappade händerna. Vad kan jag säga vi sprider glädje men jag för köpa min egen frappuccino för att Mike den där snåla jävel vägra bjuda haha.. Men han gjorde mig glad idag, har aldrig skrattat så här mycket sen jag kom till det här landet.

 

Jag drog fram mina nycklar ut från min väska när jag var precis utanför dörren , jag vred in nycklarna och steg in. Det första jag såg var Melissas skor och fattade direkt att hon var hemma, jag kastade min väska på golvet och gick snabbt in till vardagrummet och tände Tv:n. Jag andades in och tungt ut, det kändes skönt. Det kändes som om att jag andades in all bullshit som hände idag och kastade ut det. Jag böt runt till olika kanaler för att hitta det jag ville helst titta på.

"Nej, nej, ... desperate housewives perfekt" mumlade jag för mig själv. Snabbt innan serien började sprang jag upp till mitt rum för att byta om till mjukisar. Jag sprang snabbt in till Melissa för att kolla vad hon höll på med.

"Hej" sa jag och gick upp till henne, hon låg i sin säng och läste ur en bok, "vad gör du här uppe?" frågade jag och satte mig bredvid henne i sängen. "Jag är trött" säger hon och kliar hennes ögonlock. Jag nickar och kysser henne på kinden.

"Jag är där nere om du behöver mig" säger jag.

Snabbt sprang jag ner för att titta på Despereate housewives, jag kastade mig på soffan och njöt av min maraton. Efter att ha kollat på 4 episoder öppnades ytterdörren och Ryan och Justin kom in... yay.


Vad ska hända nu tror ni? :) en ny vän, Mike vad tycker ni om honom hit så länge? 

Kommnetera bebes kommentera och gör mig glad ❤ 


Kommentarer
laura säger:

More

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

omg, så bra! hoppas på ett nytt kapitel typ nu! hihi nej men så snart som möjligt! :D.
btw: gillar när shasha säger ifrån! och inte är rädd för chad eller dom andra! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Mer smälla!:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OHHH NO, Juju och Ryan kan inte bli bra :/ ;) haha

skit bra!!!!!:D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Skit bra, när kommer nästa?

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://jjbiebernovells.blogg.se

Julia säger:

sv: Ja, det vill jag! I inlägg, nu? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://bieb.blogg.se/

Anonym säger:

Jag gillar smeknamnet!! ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Alltså älskar din novell!!! <3 känns som jag väntat 100 år på detta kapitel, snälla ett till? I love it :***

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Love love love it

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna säger:

Vart är kapitel 14 någonstans kan inte hitta det? :) :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Åhh va bra! Dem är så dumma mot henne... Men jag gillar Mike :D <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

laura säger:

More

KOMMENTAR SKRIVEN:

laura säger:

More

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Mer nuuu

KOMMENTAR SKRIVEN:

Viki säger:

Måste. Seriöst. Älska. Mike. ._.

KOMMENTAR SKRIVEN:

laura säger:

More

KOMMENTAR SKRIVEN:

Viki säger:

Måste. Seriöst. Älska. Mike. ._.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thea säger:

Snälla nästa kapitell snart,

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tilde säger:

SHIT vad bra

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fames.se/justinbiebers

Emelie säger:

Jätte bra! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

alva säger:

gryyyymt längtar till nästa!!! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

ÄNTLIGEN!! Har väntat sjukt länge på kapitlet,den är helt awesome. Jag tycker att Mike är snäll. Meeeeeer!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

More!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Juju säger:

Jätte bra :) vill ha meeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Superbra! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

biebersfru säger:

skitbra, Mike verkar snäll meeeer

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinnovell.devote.se

Alicia säger:

Började precis läsa din novell så har läst ifatt alla kapitel.. Och omg säger jag bara!
Jag läser vara bieb för lixom fastnar inte för någon annan, men din verkar bli jättebra!! Unik och spännande handling! Jag kommer definitivt stanna kvar här!
Kram! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Hitta din novell genom länkningen på bibes blogg... Läste igenom den idag och jag är helt fast! Så bra! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

cawii säger:

Moreeeeeee ::))))))))))))

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jättebra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mathilda säger:

Hittade din novell genom länk bytet på "bieb" och jag är helt fast! Längtar till kapitel 16! xx

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

super bra kan inte vänta tills nästa

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sarah säger:

JÄTTE BRA!!
men hur ser Mike ut???
När kommer nästa ??
Puss och kram!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hanna Hoflin säger:

läste igenom alla dina kapitel idag och måste säga att jag älskar hela novellen. Både handlingen och karaktärerna. Tex att Sasha i ena sekunden kan vara så blyg och nästa så kaxig och orädd, och typ hur utåtgående J.J är och Mike bara älskar jag!
Och hur du har gjort justin och gånget tycker jag alltid är spännande med lite badass!
Längtar verkligen till nästa kapitel! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Ut med 16 nu då! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Snällaaa skriv kapitel 16 idaaag!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

Snälla meeer!! Kan 16 komma ut idag?? Om inte, när kommer den? KAN INTE VÄNTAAA ..,,, DU ÄR GRYYM

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback