40

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 35 - Sacrifice For A Living

 
Och från ingenstans hörde jag några klick låta från nedervåningen, jag kollade ner och såg grabbarna med pistoler riktandes mot oss. Jag skrek till en gång till fast ännu högre och gömde mig bakom Justin.

"Wow, ta det lugnt" sa han till grabbarna och lyfte upp händerna på skoj som om det skulle hjälpa honom. Killarna la sakta tillbaka sina pistoler och lämnade hallen. Justin vände sig om och kollade på mig.
"V-varför hade de pistoler?" frågade jag Justin rädd, för det var det jag var. "Va inte rädd, de är till för att skydda sig själva det är bara det" sa han och kysste min huvud. 
 
Jag reste mig upp för soffan för att säga hejdå till alla killarna vi hade suttit i minst en timme, pratat och skojat. Jag har skrattade så mycket åt deras barnsliga beteende och ändå så kan de bli så seriösa när de behövs och hur dem drar massa skämt på varandra. Justin skulle skjutsa hem mig, han erbjöd Brad för att han ändå ska åka samma väg. Jag gick fram till alla killarna och gav dem en kram. 
"Ska du inte följa med" frågade jag Ryan försiktigt som satt på soffan bredvid Victor.
"Jag stannar här, okej?" Sa han som om jag behövde godkänna det. Jag rullade in min underläpp och nickade åt hans svar, samtidigt som jag släppte ut ett svagt "okej". Jag var fortfarande rädd för vad han kunde göra, bara om jag säger ett ord fel så kanske han exploderar igen. Han såg osäkerheten som fanns inom mig så han drog in mig i en kram, jag stelnade till av den oväntade händelsen, men så fort tanken slog mig att det här var verkligheten, att Ryan kramade faktiskt mig slappnade jag av och besvarade kramen. Sedan kollade jag mot Victor. "Hejdå Victor" sa jag blygt och kramade om han. Han kramade om mig och sedan pussade han mig snabbt på kinden.
"Hejdå Beautiful" sa han och jag började rodna stort. Jag vände mig snabbt om och gick mot Justin och hade fortfarande en röd nyans på kinderna. Justin såg min rodnad och blev som sten, Han kunde väll inte vara svartsjuk?  Hans händer knöt ihop sig som spända knytnävar samtidigt som han blängde på Victor. 
"Kom så går vi" sa jag och tog ett mjukt tag om hans hand så att han skulle slappna av. Han kollade ner på mig och blinkade med sina ögonfransar, Jag smekte hans hand och gav honom ett leende som det tog ett tag för han själv att besvara. Han la en hand över min axel och gav Victor en sista blick innan han förde mig till dörrren. 
"Kör försiktig och Justin ta hand om henne" sa Brad skarpt. Jag skrattade åt hur överbeskyddande han var. Justin skakade på huvudet och stängde dörren. Så fort vi kom ut från dörren spreds gåshuden på mina armar, det var så kallt och de hade blivit sent på kvällen, skulle gissa att den var runt 10 nu. 
"Justin" mumlade jag. Han stannade och kollade bak på mig. Jag gick snabbt fram till honom och tryckte mina läppar mot hans. Han smekte mig över ryggraden och tryckte mig närmare så dem 2 små ynnka centimeterna försvannt, jag höll om hans nacke och började sakta röra mina händer mot hans hår. Han grymtade till i kyssen vilket fick mig att le i den. Han skrattade och kollade djupt in i mina ögon.
"Vad var kyssen för?" 
"Inget, Jag ville bara känna din värme" sa jag och kollade generat bort. Oförväntat kände jag hur jag lyftes upp från marken, jag skrattade och höll hårt om hans nacke, han flinade och började springa till bilen. Jag kände mig genast yr så jag grävde ner mitt ansikte i hans hals och skrattade. Han stoppade in mig i billsättet och jag log som ett fån när han gick över till andra dörren, men suddade snabbt bort den när han kom in för bildörren. Han startade bilen och började köra iväg med en full fart. 
"Måste du åka så snabbt" sa jag och höll mina händer i ett hårt grepp om sättet. Han skrattade och sänkte ner farten.
"Jag vill inte åka till Ryans hus" Justin vände sitt huvud och kollade bekymrat på mig. 
"Så vart vill du gå då?" jag ryckte på axlarna och gav honom ett leende. Han slickade sina läppar och höll koll på vart han körde.
"Varför säger du inte ditt hem?" frågade han oväntat och såg osäker ut för hans fråga. Jag svalde hårt så att man nästan kunde höra det.
"Jag vet inte" sa jag och kollade ut från fönstret, han svarade inte så jag snegla lite på han. Han såg besviken ut, som att han visste att det där var inget ärligt svar. 
"De känns inte som mitt hem, California kommer alltid vara mitt hem jag har fortfarande hopp på att de skickar tillbaka mig" viskade jag fram. Han kollade mot mig och blinkade några gånger.
"Men du bor här nu, de är fortfarande ditt hem" jag nickade sakta och ryckte lite på mungipan. Han la sin hand över min hand och vände sin blick tillbaka på vägen. 
"Vi åker hem till mig" sa han, och som svar från mig blev det ett stort leende. 
 
*

Jag steg in hans hus som var typ i samma storlek som hemma hos Brad. Så fort vi kom in i huset så tog han min hand och ledde mig in till köket och där befann sig Pattie.
"Hej Mrs, Bieber" sa jag och gav henne ett leende, hon vände sig om och såg på mig med ett stort leende. 
"Vad har jag sagt om Mrs,Bieber, kalla mig Pattie gumman" hon kom fram till mig med öppna armar och jag gick lyckligt in i hennes famn och vi kramade om varandras små kroppar. 
"Är ni hungriga, jag kan göra toast?" jag kollade bak mot Justin som hade satt sig vid bordet. Han nickade mot sina mamma sen kollade Pattie mot mig och väntatade på ett svar.
"Ja, tack" hon gav mig ett stort leende och jag satte mig bredvid Justin och kollade på när Pattie rotade runt efter sakerna. Jag kollade blygt mot Justin och han höll på och scrollade ner på mobilen inne i Instagram. Han stanade på en ny bild som Jessica hade lagt upp, hon hade taggat mitt namn och Justin kollade på mig och vickade på sina ögonbryn. 
"Jag visste inte att du hade instagram" 
"Nydligen skaffat" sa jag och log. Han tryckte in på namnet och höjde på ögonbrynet. 
"Nydligen skaffat sa du?" 
"Vadå?" frågade jag förrvirat
"Du har 1399 följare" 
"Ärligt?" jag  böjde mig närmare honom för att få ett bättre syn av mobilen.
"Wow, tror de är dem från california" han nickade och började kolla ner på mina bilder. Jag tog mobilen från han och låste. 
"Jag är redan här du behöver inte kolla på bilder också" han flinade och böjde sig närmare mig så att hans mamma inte skulle höra tror jag.
"Varför inte, dem är sexiga" sa han med en hes röst. Jag rodnade och knuffade bort honom från mig. Han skrattade och tog emot taldriken med våra toast i från sin mamma.
"Jag lämnar er ungdomar ifred nu" sa hon och blinkade med ena ögat. Jag rodnade större och kollade ner på golvet, Att ha Justin som sällskap blir det svårt för att gömma den här jobbiga rodnaden.
"Du är söt när du rodnar" flina han, jag himlade med ögonen och började äta från min macka. 
"Stör mig inte jag äter" fnös jag och flyttade mig längre bort från han. Han skrattade och började också äta.
I lugn och ro åt vi utan att dela ett ord med varandra, det verkades som att jag inte var den ända som var hungrig. Jag reste mig upp och tog upp min och Justins taldrik för att ta dem till disken.
"Du behöver inte diska" jag hoppade till när jag hördes hans röst närmare än vad jag trodde. Han slingrade sina händer runt mina midja och lutade sig mot mig så att hans djupa andetag var mot mitt öra. 
"Men jag vill" sa jag och sköljde av dem. Justin började kyssa min nacke från örat ner till gränslet av mitt nyckelben samtidigt som jag sköljde av skummet från talrikarna. 
"Justin" fnissade jag när han drog sin varma tunga över min hals. Han tog ett stadigt grepp om mina höfter och vände om mig. Han kollade intesivt i mina ögon och jag blinakde med mina ögonfransar. Han snuddade med sin nästip på min och smekte den fram och tillbaka, jag skrattade och tog upp mina händer.
"Justin mina händer är full med skum" 
"mm" sa han bara och blundade, verkade inte bry sig om det. Jag tog snabbt upp mina händer och ruffsade till hans hår så att skum lämnade mina händer och över till hans hår. Han spärrade upp sina ögon och jag föll in i ett okonrollbart skratt.


Han blängde på mig länge men jag kunde inte se så mycket för mitt skratt gjorde så att tårarna nästan kom fram. Han lyfte upp mig från låren och jag la skrattande mina händer runt hans nacke, han log mot mig och kollade på mina läppar. Jag lutade min panna mot hans och hade kvar mitt stora leende. 
"Ditt leende är så vakert" mumlade han. Jag vek undan med huvudet lite så att några slingor föll ner över ansiktet så att han inte skulle märka rodnaden som självklart skulle dyka upp. Han satte mig på köksön och drog slingorna med sina fingertopparna bakom mitt öra och sen semkte han sina händer ner för min kind. Jag gransakde hans ansikte, följde hans blick som landade på mina läppar. Jag bet min underläpp löst och slöt mina ögon. Hans fingrar smekte min kindben ner till mina läppar och drog min underläpp löst från mitt grep från tänderna. 
"Justin diskar ni efter er?" Hörde vi Pattie ropa från vardagsrummet. Justin suckade och himlade med ögonen. 
"Ja de gör vi, pattie" ropade jag när Justin bara surade för att våran stund blev avbryten. 
"Tack så mycket hjärtat" Ropade hon. Jag flinade och tryckte Justins kinder mot varandra så att han såg ut som en fisk. 
"Du är så söt" skrattade jag och gav honom en snabb 1 sekund kyss på hans svullna läppar, jag visste att han ville ha mer för han grymtade till såfort dem försvant från hans. 
"De börjar bli sent, du borde kanske skjutsa hem mig?" sa jag och hade mina händer runt hans nacke. 
"Jag som hade tänkt att du kunde sova här" mumlade han.
"Bara om du vill?" han nickade och lyfte ner mig från köksön. Jag följde efter honom upp för trappan tydligen så skulle han väll leda mig till hans rum. 

Rummet var som en vanligt tonårsrum, Nästan som Ryans fast mindre.
"Fint rum" sa jag enkelt och granskade den. Han rynkade på panna "Tack antar jag" jag himlade med ögonen och satte mig på hans mjuka säng, snabbt la jag mig ner och myste mig i den. 
"Världens skönsate säng" stönade jag. Han skrocka till och drog upp mig från sängen.
"Vill du dusha innan vi går och lägger oss" frågade han raspigt så att jag nästan blev knäsvag.
"Vad vore du för en om du inte frågade" jag gick förbi han till en av dörrerna som jag gissade skulle vara badrummet.
"Fel dörr" jag skrattade och la en slinga bakom örat och gick mot nästa dörr. 
"Fel dörr" upprepade han sig, "Juustin" gnällde jag han skrattade och öppnade dörren. 
"Du vet hur man använder en dusch va?" jag himlade med ögonen, han la sina händer runt min midja 
"Om du inte vill att jag ska följa med?" jag höjde på ögonrbrynet och bestämde mig för att spela med. 
"Varför inte" Han kollade chockat på mig och försökte hitta en liten del av sarkasm i mina ögon.
"Ärligt?" Jag skakade på huvudet och knuffade ut han från badrummet. 
"Jätte roligt Sasha" ropade han och jag skakade på huvudet innan jag klädde av mig och steg in i den ljuvliga duschen.

Jag gick iväg själv och bestämde mig för att ta en dusch jag också fast på nedervånningar. Tjejer brukar ta lång tid så skulle inte bli förvånad om jag hann duscha före än Sasha. Jag gick ner till nedervåningar för att sedan stötta på Mamma. 
"Justin" sa hon bekymrat, jag kollade på henne och gav henne ett leende. Hon la snabbt en hand framför munnen.
"Det var så länge sen jag såg det där leende placerat på dina läppar" Jag skakade bort det och hon blev allvarlig igen.
"Du kan inte använda Sasha sådär" Hon såg min förvirrning så hon fortsatte. 
"Jag vet vad du använder tjejer för och Sasha är verkligen en guldvärd tjej, snälla sumpa inte det här" Jag skakade på huvudet.
"Det är inte så mellan oss, jag använder inte henne för sex." Hon försökte se igenom mina ögon för att finna lögn, men allt jag sa var ärlighet. Hennes seriösa blick suddades bort och ersättes med ett stort leende.
"Hon har fixat ditt leende" tjöt hon överlyckligt. Jag ryckte på mungipan åt hennes beteende.
"Men jag ska inte störa mer ikväll, måste få min skönhetssömn" sa hon och skuttade nästan förbi mig, jag skakade roat på huvudet och gick till vårat andra badrum.
 
Jag hade stått i duschen i 10 minuter och bara tänk igenom livet, från barndom, mammas kärlek, pappa och Sashas dödande leende. Att hon kan få mig bli så svag. Såhär brukar jag inte vara i vanliga fall men missförstå mig inte jag tycker om det så här. Jag valde en stor mjukiströja som Sasha skulle få sova i och smög sedan in i badrummet som hon duschade i. Man kunde se hennes suddiga kropp genom glas dörren men självklart var det sån där speciella glas så man såg inte direkt igenom utan hennes form och hudfärg. 
"Jag lägger ett plagg här" ropade jag för att reta henne. Jag kunde se hur hon hoppade till.
"Juustin" tjöt hon, jag flinade och stängde dörren.
 
 
Så fort Justin hade gått ut från badrummet, öppnade jag glas dörren och gick på tå till handduken. Jag torkade snabbt av min kropp och rufsade handduken i mitt hår. På toalettstolen fanns det en mjukiströja som såg väldigt bjudande ut och stor var den. Jag gled snabbt in med huvudet och armarna och kände av Justins lukt, de doftade ljuvligt. Jag vill bara springa ut till hans famn och dofta på den riktiga han. Tröjan gick ner till låren och jag blev ganska osäker om det inte visade för mycket av mina ben så jag drog lite på kanten för att få den åka längre ner men de funkade inte så. Jag suckade djupt och la mitt blöta hår åt sidan över min axel innan jag steg ut från rummet. Men här befann sig ingen Justin, rummet var tomt. I ett hörn av hans rum fick jag syn på en bokhylla som de fanns tavlor och massa böcker. Det var lite dammigt på sakerna, läser Justin böcker? Jag snuddade böckerna som om de var en guldvärd pokal. Plötsligt kände jag hur några armar slingrade runt om mig.
"Vad är det som är så intressant?" Sa han med sin raspiga röst. Jag bet min inner kind och njöt av känslan när han hade sina händer på min mage och kramade mig bakifrån. 
"Jag visste inte att läste böcker?" Mumlade jag
"Jag läser inte" sa han och ställde sig bredvid mig. Jag kollade på böckerna och sedan på honom.
"Jag har redan läst alla dem när jag var yngre" jag greppade tag om en bok och visade framsidan för honom.
"Okej så vad handlar den här om?" 
"Den handlar om ufo på andra planeter och den här sexiga tjejen ska undersöka det" flina han. Jag läste baksidan och kollade sedan imponerat på han. Över böckerna fick jag syn på en tavla. Jag granskade den och tog sedan tag i den och dammade av dammet med mina fingertoppar så att jag kunde se bilden klarare. Det var en man i en militär dräkt och höll en lite kille i sin famn. Jag stirrade upp mot Justins ögon och sedan tillbaka på bilden, de hade samma ögon. Jag har aldrig sett honom här i närheten men jag skulle chansa på att det här var Justins pappa.
"Är det här din..-" 
"pappa, ja de är det" svarade han innan jag hann fråga klart min fråga. Jag nickade sagt. Blicken han hade nu var mer sorgsen och bekymrad. Han tog tavlan från min hand och satte sig stelt på sängen.  
"Senaste jag hörde från han befann han sig i Afghanistan och vet du hur länge sen det var?" Morrade han. Jag skakade sakta på huvudet.
"För 8 år sen"  han kastade tavlan på golvet och la sina händer frustrerat över huvudet. 
"Han slutade höra av sig när jag var 10 år, lämnade min mamma och mig ensam i det här huset, han lovade att han skulle komma tillbaka snart, Jag väntade i flera månader på att han skulle komma tillbaka, månader gick till år och jag tappade hoppet" Jag gick sakta fram till han så att jag stod framför honom och lyssnade på varenda ord.
"Grejen är att jag vet inte om han är vid liv just nu, han kanske är död. han kanske har varit död i 8 år nu utan att vi vet om det" viskade han sårbart.
"Säg inte så, Justin" Han skakade bara på huvudet som att han inte vill lyssna på mina ord. Jag stoppade han genom att kupa mina händer om hans kinder.
"Säg inte så" han vägrade kolla på mig och blev knäpp tyst.
"Om han inte var vid liv just nu, skulle inte ni få något meddelande från armen" han nickade och stirrade tyst på vägen. 
"Du kämpar för att leva här, Justin sluta aldrig med det. Din pappa kanske inte är här just nu men han vet att du är en ansvarig son, han litar på dig han litar på att du tar hand om din mamma, om han nu inte fanns kvar i liv så skulle han bevaka dig ner från himlen, berätta stolt till dina äldre släktingar "Han där nere är min son" du kanske inte har ett bra rykte här men jag vet att du har en underbar sida här inne" jag la min hand mjukt på hans bröstkorg och fortsatte.
"En sida din mamma alltid kommer se, vad du än gör" han tog tag i min hand puffade ner mig så att mina fötter slingrade runt hans midja med mig sittande i hans knä. Han tryckte hårt sin läppar mot mina, hans händer lektes i mitt hår samtidigt som han försökte fördjupa kyssen. Jag avbröt den för att hämta andan. Han ställde sig upp och jag hoppade ner på fötterna. Vi kollade intensivt i varandras ögonen utan att avbryta ögonkontakten. Jag gick sakta emot han och han backade några steg så att hans rygg var mot vägen. 

 
 
Han drog med mig in mot han så att det inte fanns en ända centimeter mellanrum. Våra bröstkorg hävdes upp och ner i takt. Han kysste mig en gång och och en gång till och en gång till. Jag fnissade och han tog tag i mina höften och ändrade platser, så att jag var den som var upptryckt mot vägen den här gången. Jag hoppade upp så att mina ben var lindad runt hans midja. Han kysste mig djupt och sedan ner mot min nacke upp till halsen igen. Jag lutade mitt huvud lite åt sidan så att han fick mer utrymme. Han började slicka och suga på min hals, jag försökte håll in mina stön men kunde inte håll mig för att släppa ut ett svagt stön från mina läppar när han börja suga mig lite under örat och smeka mina lår. Han fortsatte nafsa tog ett löst tag med sina tänder och jag andades häftigt. Han började trycka sitt skrev hårdare mot min underliv och jag möta hans rörelse.
Han grymtade till när jag började känna en bulle som blev större igenom hans boxers. Känslan var obeskrivlig, mina trosor började bli våta av hans rörelse och jag blev bara mer upphetsande. Jag stönade lågt mot hans nacke som mina läppar kysste. Jag började smeka hans hår och han försökte ta bort mina händer men jag stoppade han och fortsatte. När han själv började njuta att ha mina händer smekande i hans hår som massage slappnade han av och smete mina lår fram och tillbaka samtidigt som hans skrev rördes i cirklar mot min privata del. "Justin" mumlade jag när de började nästan svartna för ögonen. Mitt huvud började bli yr och jag knuffade bort han från mig.
"Är du okej?" Frågade han oroligt jag skakade på huvudet och sprang till badrummet, mina ben blev genast svaga och jag föll ner på golvet framför toalett stolen och en sur vätska lämnade min strupe. Justin kom
snabbt bakom mig och höll upp mitt hår från mitt ansikt. Han frågade fråga efter fråga om jag mådde bra eller vad han har gjort? När det sista vätskan lämnade min mun gav han mig lite toapapper så jag kunde torka mig för munnen. Jag gick sakta till vattenkranen och sköljde min mun och borstade tänderna. Han kollade nervöst på mig när jag var klar och jag kramade om honom.
"Jag mår bra" mumlade jag. Han andades lättnad ut och lyfte upp mig i hans famn. Han la mig på sängen och myste ner mig i täcket och la sig bredvid mig.
"Du har fått sms från Julia" sa Justin och såg min mobil vibrera vid sängen, den måste jag ha tappat när jag kastade mig i justins säng förut.
"Kan du svara henne" mumlade jag och reste mig upp för att hämta en tofs från mina kläder. 

"Jag vet att du tycker jag sexig men visste inte att jag hade dig som stalker också" skrattade han och kollade
på mig. Jag knöt mitt hår i en bulle och kollade förvirrat på han.
"Va?" Han gav mig mobilen och jag kollade vad som fanns på hemskärmen.
Där var det en bild på Justin shirtless, jag gapade stort.. Jessica, jag ska döda henne.
"De var inte jag" stammade jag,
"Sure" flinade han. Jag skrattade och la mig över han och lutade mitt huvud på hans bröstkorg. Han tog min mobil från min hand men jag kunde inte bry mig mindre, det fanns inget hemligt där iallafall. Jag slöt mina ögon och lyssnade på hans hjärtslag, det var som musik för öronen. Jag kunde höra ett klick så jag öppnade ögonen och kollade vad han höll på med. Där var en bild på mig ligga i hans bröstkorg, lyssnade på hans hjärtslag. Justin la sina händer om mig och skrev 
- Chilin with the boss. och la sedan upp bilden. Jag flämtade till och slog till hans hand så att mobil ramlad ner i täcket någonstans.
"Du menar Bitch" rättade jag han.
"Kallar du mig bicth?" Brast han ut. Jag kollade upp mot hans utmanade ögon och nickade. Bara på några sekunder så log han över mig och höll fast mina händer.
"kommer du ihåg senaste gången vi låg i den positionen" mumlade han. Jag nickade och bet min läpp. senaste gången var i min säng när Georgina var på besök.
"Vad hände då, med detaljer" flinade han. Jag tänkte noga vad som hände då och spärrade snabbt upp mina ögon.
"Nej nej, Justin nej" tjöt jag, och han började Kittla mig vid midjan.
"Snälla sluta" skrattade jag okontrollerat. Jag lyckade få loss mina händer och höll om hans händer. Han låtsades som om att jag var starkare än han och gjorde inget motstånd.
"Hatar dig" skrattade jag och knuffade bort honom.
"kan inte säga desamma" Han drog in mig hans famn så att mitt huvud låg i hans bröstkorg och mina händer vilade på hans vältränade mage.
"Godnatt bebe" viskade han i mitt öra efter han hade släckt lampan. Jag mumlade något och gäspade stort för att sedan somna in till hans hjärtslag.

Nästan 4000 ord.

Kommentarer
Thilda säger:

Asså fattar du hur bra dina kapitel är? Går typ inte att beskriva!! Ett helt kapitel med Bara Jasha :D Love it.. längtar så grymt mycket till Nästa kapitel

KOMMENTAR SKRIVEN:

alia säger:

åh gud vad bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Omg, bästa kapitlet ever!!! Älskar dig! Du är så sjukt bra!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Älskar när de inte bråkar med varandra! Jätte bra kapitel!

KOMMENTAR SKRIVEN:

nna säger:

OMG VA BÄÄÄST ÄLSKAR

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Sjuukt bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Omg såå braa! Du är så sjukt duktig!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Idabergstedt.horseworld.se

Vendela säger:

Guuuud så braaa! Älskar när det är "moments" mellan dem, och du skriver sjuukt bra, längtar till nästa! :* <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åhhhh detta är nu mitt favorit kapitel!!!!:) så mysigt!!:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åhh jag älskar dethär kapitlet, bästa hittills!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

OMG så himla bra!!!!! Mer snart?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna säger:

Så jäkla bra skrivet, älskar't :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åååhhh så bra!! Skulle va kul om Sashas förra pojkvänn och kompisar typ ser hennes instagram. Men seriöst du borde bli författare!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sandy säger:

Bästa kapitlet på länge 👌👌👌

KOMMENTAR SKRIVEN:

Victoria säger:

As bra! Älskar när Justin är så söt :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Guud vad bra! helt klart värt att vänta på!! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

Gaaaalet va bra ! Älska Jasha :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

jasmina säger:

OMMGG SÅÅ SÖTA DOM EEE SUSTIN/JASHA ÄLSKAR DOM SÅ MYCKET HEHEHHE :)) DOM E SÅ GULLIGA MEEEEEEEER

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se

Vicky säger:

OMG SKIT BRA I LOVEE IT DU SKRIVER SOM EN GUUUUUD SÅ JÄVLA BRA!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sofia säger:

jättebra!!!! jag längtar till nästa kapitel <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Annika säger:

Aaaahhhh bästa kapitlet!! du är så jäkla bra! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Becca säger:

A-W-E-S-O-M-E, åh dem är så jävla gulliga! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

moa säger:

älskar deeeet

KOMMENTAR SKRIVEN:

Erika säger:

Awesome kapitel! :D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://erikaaskebjers.blogg.se

:) säger:

Awesomeeeee

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

jätte bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Oh My GOOOD!!
Du skriver så jävla bra, fortdätt med det, sluta aldrig!
Längtar tills nästa as mycket, älskar när Sasha & Justin är med varandra hihi <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

celebnovell säger:

Awe dom är så söta. Älskar Justins överbeskyddande & kärleksfulla sidor. Han är en verkligen en drömpojkvän. Sjukt perfekt och gulligt kapitel! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

Oh shit så bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Justinnovellerforever säger:

Hej kan du hjälpa mig? Har en Justin-novell blogg och kan du dela min blogg för har typ inga läsare :/

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinnovellerforever.blogg.se

Josefin säger:

Han är så söt tycker jag <3 :( längtar tills nästa <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Han är så söt tycker jag <3 :( längtar tills nästa <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Sjuuuuukt bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

astrid säger:

Åh, vad jag älskar dig just nuuuuu:')
Aslång kapitel, och dessutom så galet bra?! Du är ju bara för bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

camilla säger:

Du är grym, jag älskar dig! Vet du hur mycket jag älskar dig?! Det är oöndligt. Du är awesome, grym perfekt o allt!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Fredrika (: säger:

Ahhhhhh jag blir galen! så himla bra!!!! X_X (:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca säger:

Åh . Så himla bra! Älskar det här kapitlet! (:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Nia säger:

ÄLSKAR DIG

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natasha säger:

Grymmt bra❤❤när kommer nästa kapitel? Tacksam för ett svar!❤❤kram

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

JAAAAAG ÄLSKAR DIN BLOOOOGGGGG!! Snälla fortsätt skriva!! Jag blir så lycklig när man ser att ett nytt kapitel har kommit ut!!

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback