36

Postat i kategorin Sacrifice for love

36- You´re beautiful

  
"Nej nej, Justin nej" tjöt jag, och han började Kittla mig vid midjan.
"Snälla sluta" skrattade jag okontrollerat. Jag lyckade få loss mina händer och höll om hans händer. Han låtsades som om att jag var starkare än han och gjorde inget motstånd.
"Hatar dig" skrattade jag och knuffade bort honom. "kan inte säga desamma" Han drog in mig hans famn så att mitt huvud låg i hans bröstkorg och mina händer vilade på hans vältränade mage.
"Godnatt bebe" viskade han i mitt öra efter han hade släckt lampan. Jag mumlade något och gäspade stort för att sedan somna in till hans hjärtslag.
 
 
 

Jag rullade runt i sängen och öppnade upp sakta mina ögon, jag hoppade till när jag såg ljusbrunt hår framför mig. Mitt hjärta började hoppa i sin vanliga takt när jag kom på att det var Justin, jag satte mig upp och kollade runt i den ganska stora blåa rummet. Sakta ställde jag mig upp och rörde mig mot toaletten och stängde dörren efter mig. Jag tvättade mitt ansikte och sköljde min mun med vatten. Jag steg ut från toaletten när jag var klar och kollade till Justin som fortfarande låg och sov. Jag log lite snett och skulle precis ner till köket när jag hörde ljud komma från köket, det var nog Pattie. Jag tittade ner på min outfit och kom på att jag bara var i trosor. Jag kollade runt i Justins rum och hoppades på att hitta hans garderob. Jag svepte min blick runt rummet tills jag hittade det jag sökte efter, jag satte mig på knän och gick igenom hans garderob. Jag började längst nere och hittade en massa kalsonger, jag tittade runt och för att vara säker på att ingen var i närheten. Jag drog upp ett par blåa kalsonger.
"Damn" mumlade jag samtidigt som jag studerade dem. Jag stoppade tillbaka dem och kastade in min hand i garderoben för att förhoppningsvis hitta några vanliga shorts. Jag började leta runt olika hörn tills min hand slog till något hårt, jag tog tag om det tunga, hårda föremålet och kunde inte tro mina ögon. Jag drog fram pistolen och släppte snabbt taget om den när jag förstod att jag höll ett vapen, hade Justin också en? ough, deklart varför ska resten av killarna ha något att skydda sig med och inte Justin? Jag kollade under pistolen och fick fram det jag hade råkat dra med. Ett par string trosor, förmodligen någon hora som glömt bort den här. Även om jag inte visste att Justin existerade förr, gör det ont. Ont som i att ingen borde ens ha sitt finger på min kille, men Justin och jag är inte ens tillsammans. Och det är en anledning till varför jag känner mig som en stor åsna. Jag stoppade tillbaka allt och tittade ner på golvet. Jag kollade igenom garderoben över och hittade det jag letade efter, ett par blåa fotbolls shorts. Jag drog på mig dem och gick ner för trapporna, jag gick ner till Pattie och hon höll på att sätta på sig sina skor.
"Godmorgon Sasha" säger hon och ler.
"Godmorgon" svarar jag.
"Jag ska till ett möte, du och Justin klarar er själva, eller hur?" frågar hon.
"Självklart"
"Förresten är det bäst att du väcker honom, han vaknar nog inte förrän tre eller något" sa hon.
Jag fnittrade och nickade, hon log en sista gång och stängde dörren. Jag vände mig om skulle precis upp till Justin för att väcka honom innan Pattie rusade in igen.
"Jag glömde mina bilnycklar" sa hon snabbt och stängde dörren, jag skrattade lite för mig själv. Justin har en sån tur, att ha en söt mamma som älskar honom. Jag ville inte få en massa tankar om mamma från Kalifornien så jag rusade snabbt upp till Justin och hoppade på honom. Jag satte mig på honom och hade mina ben varsin sida av Justins kropp. Justin stönade och jag böjde mig över honom och pussade honom lätt över kinden.
"Kom, jag är hungrig" sa jag och drog av hans täcke. Han drog tillbaka täcket och låtsades sova, jag skrattade och drog av den igen, jag tog hans kudde och kastade bort den. Han satte sig upp tillslut.
"Heeeej" sa jag oskyldigt, han flinade och torkade sömnen bort från ögonen, Han tog tag om min arm och drog i mig, han kramade om mina höften så att hans huvud lutade sig mot min mage och jag la min hand över hans hår och drog mina fingrar över hans hår. Justin kollade upp på mig och jag lämnade en lätt puss över hans läppar och han ställde sig upp.
"Kom vi fixar mat till dig, tjokis" sa han, jag gapade åt ordet som kom ut från hans mun. Jag tog tag om hans kudde och kastade den på hans huvud. han skrattade och gick in till toaletten. Idiot.

*

Jag satt på Justins knä och tittade på tv, vi hade precis ätit frukost och jag hade tvingat Justin att diska. Jag tog tag om fjärrkontrollen och bytte runt. Justin tog fjärrkontrolen från min hand och stängde av tv:n, han tog tag om min kropp och vände mig om så att jag satt framför honom. Han drog sina fingertoppar längst min kind, samtidigt som hans ögon var fastklistrade på mig, damn vad han gör med mig. Jag lutade mig sakta framför honom och vår läppar kraschade dirket, Jag tog tag om hans ansikte och han drog sin tunga över mina läppar, jag accepterade hans frågan om inträde in till min mun. Justin drog sin fuktiga tunga längst min mun, han avslutade den underbara kyssen och log mot mina läppar, vi delade långa andetag med varann innan jag lutade min huvud över hans bröstkorg. Justin lekte med mitt hår medans jag lyssnade på hans hjärtslag.
"Jag fick ett sms från Ryan, han undrade om vi skulle följa med till vattenparken?" frågade han. Jag satte mig snabbt upp av glädje och nickade, Justin skrattade åt min barnsliga beteende.
"Okej, gå klä på dig så jag kan ta och köra hem dig" sa han.
"Du behöver inte köra hem mig, du har säkert någon bikini någon hora glömt kvar" jag ville skjuta mig själv så fort orden hoppade ut från min mun, måste jag alltid förstöra de bästa stunderna i mitt liv? Justin kollade seriöst på mig.
"Va?" frågade han chockat.
"Inget ja-jag-"
"Sasha, hur många fucking gånger måste jag förklara saker till dig? Du är inte som dem, du är speciell, om du var som en av de hopplösa hororna, varför är du här?" frågade han "för de flesta lämnar direkt efter första natten" fortsätter han. Jag kollar ner med världens skuldkänslor. Justin lutade fram och pussade mig på kinden.
"Gå byt om nu babe" sa han och snabbt var jag borta från hans knä och uppe för att byta om.

*

Jag steg in till huset och såg Melissa springa fram till mig, jag lyfte upp henne och kramade länge om henne.
"Damn, Melissa vad har du ätit?" frågar jag henne, jag tog ner henne och hon la armarna i kors.
"Okej, vad har hänt nu, surpuppa?" frågar jag och sätter mig på huk.
"Vart var du?" frågade hon.
"Det har du inte med och göra" säger jag och ställer mig upp.
"Du var hos Justin" sa hon.
"Om du vet, varför fråga?"
"Nej då, förlåt. Det är det man gör, när man har en pojkvän" jag kollade snabbt ner mot henne. Hon fnittrade och sprang iväg. Jag skakade huvudet och gick in till Julia.
"Hej" sa jag och hon kollade på mig med ett leende, hon kramade om mig och log.
"Hej" svarade hon.
"Förlåt för att jag inte ringde och berättade om vart jag var" sa jag.
"Det är okej, du är en stor flicka Sasha, och Pattie hade ändå ringt" sa hon och log. Jag nickade och skulle precis upp till min rum innan Julia stoppade mig.
"Så du och Justin vah?" frågade hon.
"Nej, nej och nej börja inte du heller snälla, vi är bara vänner" sa jag snabbt.
"Okej, okej jag barade frågade" säger hon och tar upp händerna som försvar, jag skämdes lite över min attack och sprang upp till mitt rum. Jag gick in till min walk in closet och letade efter något jag kunde ha för en vattenpark, helst shorts och en bikini överdel. Jag letade länge innan jag hittade ett par vita shorts och en svart bikini överdel. Jag drog av mig min tröja och hörde dörren öppnas, Jag hoppade till och såg Justin komma in, Jag tog snabbt tag om min tröja och drog på mig den igen. Justin kom in och märkte att jag skämdes över att han såg mig halvnaken. Han kom fram till mig och kramade om mig.
"Du är så vacker" sa han "Jag är den sista personen du borde skämmas över" sa han och tog tag om min tröja och han hjälpte mig igenom den igen. Justin kollade ner och hans blick fastnade på mina bröst, jag knuffade till honom och han flinade. Han tittade på mig och hans ansiktsuttryck ändrades från "wow" till "what the fuck". Jag kickade ner för att se vad han glodde på och såg den stora feta blåmärken på min mage, jag tog snabbt tag om min tröja och drog på mig den. Justin kollade länge mig, och jag tänkte snabbt på olika ursäkter jag skulle kunna säga, jag ramlade på en sten? Blev misshandlad av en pedofil? Nej nej nej jag kunde ju inte säga sanningen att jag blev misshandlad han skulle få spel.
"Sasha, vad har hänt?" frågade han.
"Inget stort" sa jag snabbt.
"Sasha, vad fuck har hänt" sa han mer argt.
"Inget, jag gick in i en papperskorg när jag skulle lämna bion, det är allt" sa jag.
"Våga inte ljuga för mig" spottade han fram med en mörk blick. Den aggressiva Justin är tillbaks och jag kunde bara ta mina chanser för att lugna ner honom. jag kupade mina händer om hans kinder och försökte använda min seriösaste blick.
"Jag lovar Justin, de finns ingen annorlunda historia"
Han nickade och var på väg att lämna rummet.
"Skynda dig" var de enda ord som lämnade hans läppar innan han stängde dörren efter sig.
Jag tog på mig min bikiniöverdel och började ångra mig att ens vilja följa med, jag kollade länge på blåmärket. Jag tryckte lite på den och en hemsk smärta ilade över min kropp. Jag suckade och blev tvungen att hålla fast vid den lilla lögnen jag hade sagt. Jag tog på mig en t-shirt och ett par harlems byxor över mina simkläder och alla var redo att åka. Jag gick ut till bilen och såg att det var två bilar. Jag såg Justins bil och gick direkt ditt, Justin stod utanför bilen och pratade med Ryan och bredvid dem stod två andra tjejer, jag kollade noga för att se vilka det var och jag kunde inte tro mina ögon, Georgina och Jasmine. Vad fuck gör hon här, snälla gud säg inte att hon ska åka med Justins bil. Jag suckade och gick till Julia och Melissas bil innan Justin stoppade mig.
"Vart ska du?" frågade han.
"Till bilen" sa jag.
"Bilen du ska åka är där" sa han och pekar på sin bil.
"Den sista människan jag vill sitta fast i en bil med är Jasmine, så nej tack" jag vände mig och gick mot Julia och Melissa.
"Kom igen, du får sitta framme med mig" säger han. Han tar tag om min hand och gav mig en blick jag absolut inte kunde säga nej till. Vi gick hand i hand mot hans bil och jag mumlade ett hej till Ryan och han log mot mig. Jag satte mig framme och resten satte sig bak, jag kunde känna Jasmines blickar bränna mot min hud. Jag tog Justins hand och hennes blick blev från irriterad till rejält avundsjuka. I don't blame her, Justin är perfekt från topp till tå. Och bara genom hans utseende måste han vara en gud under täcken. Jag började må illa av tanken att Justin och Jasmine har haft sex. Jag lutade mitt huvud på fönstret och kollade ut, och blev borta i min egen lilla värld.
"Sasha" jag kollade bak mot Ryan som ropade mig.
"Har du lås till ditt skåp senare?" frågade han.
och det hade jag totalt glömt bort, jag skakade bara på huvudet som svar. Han började leta i sin ficka och drog fram ett lås. Jag skrattade lite att han hade massa lås i fickan.
"En extra till dig" sa han och räckte fram den till mig.
"Tack" sa jag och log, han behandlade mig som hans lillasyster, eller så ångrar han hur han hade behandlat mig igår kväll.
"Vem glömmer lås?" Sa Jasmine.
Jag suckade och skakade på huvudet, jag orkade inte med henne.
Jag kollade på Justin och putade ut mina läppar mot honom och han lutade sig ner mot mig för en kyss.
"Hallå? Vi kommer fucking dö" tjöt Ryan och särade på mig och Justin, jag skrattade och kollade nöjt bort. Jag tittade genom spegeln på Jasmine som höll på dö av ilska.

Bilen stannade utanför en stor byggnad, alla steg av bilen och gick in. Julia, Ryan och Justin gick fram till kassan för att köpa biljetter, och efter fem minuter var de tillbaka. Vi tog biljetterna och gick in i omklädningsrummen, jag tog Melissa i handen och kollade bak för att se Justin och Ryan gå vidare till killarnas omklädningsrum, Justin kollade på mig och blinkade med ena ögat jag log och gick in för att byta om. Det var inte så många människor inne i omklädningsrummet, men det satt flera lås på skåpen så det måste finnas flera människor i simhallen. Jasmine och Georgina hade hittat en skåp att dela på, och jag, Melissa, Julia hittade två skåp bredvid varann, jag drog snabbt av mig mina kläder.
"Sasha?" frågade Julia och gapade stort åt min blåmärke.
"De-de? De lugnt, slog mig igår på bion" sa jag snabbt.
"Gör det ont? Sasha varför visa du inte mig tidigare?" frågade hon.
"Jag lovar, det gör inte ens ont" ljög jag, det gjorde ont som en bitch. Hon nickade och gick för att hjälpa Mel. Jag gav henne min handduk, hon sa att hon skulle lägga den någonstans. Jag gick in till toaletten snabbt och kollade på min blåmärke, hur ska jag kunna gå ut så här? Jag började direkt få ångest, varför var jag tvungen att följa med. Jag gick ut och sprang snabbt till Julia för att ta tillbaka min handduk, jag kollade runt och såg henne kvar vid skåpen. Jag tog min handduk och rullade in min kropp, jag gick ut och såg den stora vattenparken, barnen var överallt med sina föräldrar. Hur ska jag hitta Justin här? Jag gick runt och kollade överallt. Jag gick till kön till rutschkanan och såg Justin stå i kön med Ryan.
"Justin" ropade jag en gång och alla kollade på mig. Jag kollade generat ner och väntade på Justin som kom ner.
"Vad har hänt?" frågade han så fort han kom ner och la sina händer runt mina höften.
"Jag vill hem" sa jag sakta.
"Varför? Sasha, vi kom precis" sa han.
"Jag kan inte vara kvar, inte med min blåmärke" sa jag.
"Babe, du vacker, de enda folk kommer se är din sexiga kropp. Det kommer vara som om att blåmärket inte finns" säger han och ger mig en blöt kyss. Justin avslutar sakta kyssen och tar bort handduken.
"Kom, vi lämnar den här hos Julia och går in till grottan" säger han och tar min hand, han följde efter honom, jag var helt borta. Han kallade mig vacker, jag smälte helt inombords. Jag gick efter honom och vi var framme hos Julia. Hon tog handduken och Justin började gå snabbt, han tog tag om min kropp och bar upp mig.
"Nej, Justin" sa jag snabbt och helt plötsligt var vi inne i vattnet.

Jag simmade upp och letade efter Justin, jag kollade runt och hittade inte honom någonstans tills jag kände något röra min fot, jag skrek och alla i bassängen kollade på mig. Justin simmade upp skrattande, jag slog till honom och han drog mig intill honom.Han kramade om mig och vi simmade till en annan sida, vi letade efter Ryan och de andra och de stod sist i en kö. Vi gick fram till dem. Jag stod tyst bredvid medan Justin och de andra stod och snackade.
"Åh, Sasha vilken fin bikini överdel, du kanske vill låna ut den till mig någon gång?" frågade Georgina. Jag nickade lätt, herregud. Ja tycker verkligen synd om dem som spenderar tid med Georgina.
"Ohmygod, Sasha vad har hänt?" frågade Georgina.
"Ja-"
"Skit i, du har inte med det och göra" avbröt Justin mig. Jag kollade chockad på honom, han kramade lätt mig bakifrån och la en kyss på min axel.
"Varsågod" sa han och en stor leende spreds över mina läppar.
När det blev vår tur att åka rutschkanan, åkte Ryan först, sedan Georgina. Jasmine skulle vara efter men hon sa till Justin att åka förre, så fort Justin var borta vände Jasmine om sig mot mig.
"Lyssna nu, din lilla bitch. Antingen håller du dig borta från Justin, eller så ser jag till det" sa hon.
"Var det meningen att jag skulle bli rädd nu?" frågade jag och det var sant. Den sista människan jag var rädd för i världen är Jasmine.
"Du springer verkligen på min sista nerv, Sasha" sa hon. Jag gick förbi henne och våra axlar korkades och jag åkte ner för vattenrutschkanan, hon ska absolut inte få förstöra min dag.

Efter många åktur med Justin och några med Melissa var det bara jag och Justin som simmade runt, Justin höll på hela tiden med att störa mig. Jag dök ner och stod på mina händer så mina ben stod upp i luften. Justin knuffade ner mina fötter så att mina ben ramlade tillbaka in till vattnet. Idiot. Jag simmade upp och boxade hans arm, han putade ledsen ut sina läppar och jag fnittrade till. Jag snurrade runt mina ben runt hans mage och han gick bort in till en grotta, Justin gick in och tydligen drog vattnet dig runt som en ström så det var svårt att komma ut. Jag hängde kvar på Justin med mina ben lindad runt hans midja. Justin och vi gick runt och njöt av varandras sällskap. Jag kollade ner på Justin och han kollade på mig tillbaka, han log en sån där gullig Justin leende och jag kunde inte motstå läpparna som ropade på mig. Jag kysste honom och han besvarade lätt kyssen, jag drog min hand över hans sexiga mage, den här dagen blev inte så hemsk trots allt. Jag gav honom ett stort leende och han simmade ut från grottan med mig i hans famn.


Kommentera bebes"
Nästa kapitel kommer på söndag eller måndag (:
 

Kommentarer
Biebzznoveller säger:

Jätte bra

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzznoveller.blogg.se

Nagaad säger:

Sjukt braa kapitel :) xx

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

så himla bra som alltid! :) längtar till nästa, du är så otroligt duktig på att skriva!! :))<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åhhh så gulllligt!!! Älskar när dom är så söta mot varandra:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Omg, jag har glömt vad som hänt på hennes mage

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

OMG!! SJUKT BRAA!

KOMMENTAR SKRIVEN:

cawiii säger:

OMB jag avgudar din novell den är bara för bäst!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Engla säger:

As bra :D du är så duktig(:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeeeer 😍😍😍asså OMG tjejen du skriver så jävla bra blir som en drog

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Gryyymmmt

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

O M G. Kan inte sätta ord på hur bra det var. Helt mållös.

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Idabergstedt.horseworld.se

Emilia<3 säger:

Förlåt om jag är trög fattad men när blev hon misshandlad? :O

bästa kapitlet!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

ÅHH SÅ SJUKT BRA VÄRLDENS BÄSTA BLOGG:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

astrid säger:

åhhh, jag tror dehär är det bästa kapitlet hittils:')
så jävla perfekta dom är tillsammans♥

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

Ölskar bara hur du skriver <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

jasmina säger:

sjuktbra meeeeeeer så är dom tillsammans nu??

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se

Wilma säger:

Mera!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna säger:

Så jäkla awesome, avgudar det du skriver. Så glad att du bestämde dig för att fortsätta :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alva säger:

Ohhh så bra. Älskar dena novell!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

celebnovell säger:

Älskar det. Har lust att ta Justins pistol och skjuta Jasmine. Haha, hatar henne

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

ÄLSKAR DEEEET!!!!!!! Dom är så gulliiiga❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

jätte bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Victoria säger:

Super bra! Längtar till nästa :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebswag.blogg.se/

Ella säger:

Asså jag seriöst älskar dina kapitlar döör så himla grym är du tjejen

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lovisa säger:

Omfg asså sjuuukt bra ! Snälla lite drama med Ryan vet inte varför men gillar det! Älskar jasha!! Du ägare!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

kristina säger:

såååå bra <3 sluta aldrig skriv du är bäst. läser runt 20 noveller men din är helt klart den bästa loveu :*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG meeeeeerr!!! Sjukt bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG meeeeeerr!!! Sjukt bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Älskar det!' <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Love it!
<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

anonym säger:

Mera mera!! Så sjukt bra novell.

KOMMENTAR SKRIVEN:

:) säger:

Bääästa

KOMMENTAR SKRIVEN:

camilla säger:

Shit vad du är grym!! Jag äskar dina kapitel men hatar jasmine

KOMMENTAR SKRIVEN:

camilla säger:

Shit vad du är grym!! Jag äskar dina kapitel men hatar jasmine

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mina säger:

Kapitlet var grymt bra! I LOVE IT !

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca säger:

Så perfekt.

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback