34

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 10 - pick a girl

"NEJ DE MÅSTE FINNS EN ANLEDNING VARFÖR DERAS FAMILJ INTE VILLE HA DEM SÅ VARFÖR SKA VI TA ANSVAR" skrek han och sedan hörde jag ytterdörren stängas i en hård smäll orden träffade mitt hjärta hårt hur kunde man säga så? Har han inga känslor alls? Jag kramade om Melissa hårt när jag hörde henne snyfta till. Jag ville bara slå till hans huvud så hårt att han deckar i dagar. 
"Vänta bara han ska få se vad jag ska göra med honom" röt Melissa wow Mel? arg?, farligt!

Justins perspektiv

Musiken dånade i mina öron samtidigt som jag rörde mig i klubben som var fullt med svettiga killar och fulla tjejer. Jag gick ut från dans golvet och gick mot baren där LilZa och LilTwist satt.
"Yo, 3 shoots här" ropar jag mot mannen bakom disken och sätter mig på en av stolarna.                                  

"Damn Justin bara 3?" frågar Za och försöker leka så chockad som möjligt. Jag slår till hans arm och flinar mot honom "Well, jag vill ju kunna komma ihåg lite av min ligg" säger jag och de skrattar.

"Dude, var är Ryan?" frågar Twist, Ryan var hemma för att hans nya systrar hade kommit. Han hade bett mig att komma till deras middag fast jag hade tackat nej. 

"Han kunde inte komma" svarar jag bara och sedan drar blicken mot dansgolvet.
"Ses sen, ska gå och ta på min fångst" säger Twist och ställer sig upp. Jag kollar runt för att se vilken tjej som Twist hade tänkt lura ner till sängen och hittade en lång brunett som stod och flirtade med Twist genom andra sidan av klubben.
"Ha så kul" säger Za och klappar till hans axel och Twist rör sig bort mot sin tjej. Jag började också bli sugen på en fångst och lät min blick glida över hallen ännu en gång.
"Yo Z, du får leta efter en brud till mig" bad jag och han hjälpte mig leta, precis när jag skulle kolla bak trycktes ett par våta, kladdiga läppar mot mina och jag drog mig snabbt loss för att se vem det var som hade precis försökt äta upp mig. Och där stod hon, djävulen sig själv Jasmine. "Hey justin, kom vi dansar" säger hon och drar mina armar

"Släpp mig" säger jag och ger henne en hård blick och hon står fortfarande stilla och kollar på mig med stora ögon "men justi-". Pantade kossa.

"Jag sa släpp mig" säger jag ännu en gång den här gången med en hårdare blick och hon släppte mig. Hon satte sig bredvid mig och drog hennes fingrar över min lår och upp mot min mage "jag vet att du vill ha mig Justin, säg det bara" viskar hon mot min öra. Den sista människan jag ville ligga med i världen var Jasmine, ja jag tyckte om att ha sex med henne. Men ibland vill jag slå till henne, bara för att få henne att vara tyst i 5 minuter.

"Nej tack, jag är trött" ljuger jag och drar bort hennes hand ifrån mig. Hon blev arg och jag kände mig bara stolt hon gick iväg med hennes små hundar efter henne. Precis när de hade gått gick en snygg blondin förbi mig och hon log mot mig. Jag slickade mina läppar, drog ut pengar från min ficka och la den på bordet och gick efter tjejen. Jag joggade lite snabbt efter henne och trängde mig förbi människorna som stod i vägen. Tillslut nådde jag fram till henne och  tog tag om hennes handled, jag snurrade henne så att hennes blick var på mig och jag drog fram hennes hand och kysste den mjukt.

"Hey sexy" viskade jag sakta och gick närmare henne och drog henne mot mig. Hon fnittrade och tog oss till en hörn, precis när vår lilla hångelstund skulle börja, började min mobil att låta. Jag försökte ignorera mobilen och fokusera på den snygga tjejen men det gick inte så bra och jag blev tvungen att svara.

"Justin vi har problem" hörde jag Ross säga och sedan lade han på cockblocker. Jag tänkte på alla möjliga saker som "problem" kunde betyda, men kunde inte gissa på något. Jag drog tjejen som hette Kelly och kysste henne.

"Jag måste gå till toa, kommer strax" ljuger jag och hon nickar, jag klämde hennes rumpa och gick. Nu måste jag ta reda på det Ross ville, om det är något onödigt kommer jag dra av hans bollar och mata min hund med dem. 

Jag parkerade min motorcykel utanför Ross hus och sprang in till huset. Jag öppnade dörren och steg in. 

"Yo Ross?" ropade jag och väntande på hans svar "här" ropade han och jag rörde mig mot vardagsrummet och såg att där satt både Ryan och Ross, de höll på och spela kort.

"Vad var det som var så himmla viktigt?" frågar jag och sätter mig bredvid de,

"vi har stora problem dude, det kommer bli svårare än vi trodde med uppdraget" säger han och drar sina händer över sina lår.                        

 "Va? Hur?"

"Jag vet inte hur enkelt det kommer vara för mig att vara hemma med nya människor och jobba på uppdraget, jag måste ta hand om de där ungarna och de ska börja vår fucking skola. Om de ser mig göra något och säger till mina föräldrar är allt kört" säger Ryan, just det han hade fått systrar. 

"What the fuck dude, ska några små tjejer förstöra vår business?" säger jag och ställer mig upp.

"Nej" Säger Ryan tyst.

"Precis, om de ser dig göra något eller om de irriterar dig då är det bara att hota dem och så är det klar" säger jag och rör mig ut från huset. Jag gick mot min motorcykel och satte mig, precis när jag skulle köra iväg hörde jag Ryan springa till mig.

"Vad vill du nu?" frågar jag irriterad.

"Skjuts" säger han och sätter sig bakom mig.

När vi hade kommit fram till hans hus, gick han av och jag kollade upp mot huset som hade alla lampor släckta förutom en. Och där stod en tjej. 

"Ryan är det där tjejen" frågar jag och han kollade upp mot fönstret. Han nickar och var påväg till sitt hus. 

"Bye bieber" säger han och vi gör en handshake, han gick in i sitt hem och jag var påväg hem, jag kollade en sista gång mot fönstret men flickan var inte där. wierd.

"Ma, jag är hemma" ropar jag mot mamma som säkert sov. Jag gick upp till hennes rum men hon log inte där. "Ma?"  ropar jag ännu en gång, jag gick ner mot vardagsrummet och där låg hon och sov i sina jobbkläder. Jag kollade på henne och pussade henne på kinden. Folk kanske tycker jag är Justin Bieber killen med inga känslor. Men jag har känslor bara för min mamma, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan henne. Jag just nu skulle ha kunnat bära henne till hennes rum men andra gångerna jag gjorde det skällde hon alltid ut mig, så jag gick upp till henne rum och hämtade hennes täcke och stoppade om henne. Jag gick upp till mitt rum och böt om, jag la mig på min säng och tänkte ... skola imorgon ....fuck.

 

Sashas perspektiv

Jag försökte sova genom att snurra mig runt i sängen, jag vände mig höger, nej det kändes fel, jag vände mig mot vänster det kändes värre. Allt som snurrade runt i mitt huvud var orden som kom ut ur Ryans mun. ”Nej det måste finnas en anledning till varför deras familj inte ville ha dem, så varför ska vi ta ansvar?”. De var just de orden som snurrade runt i mina tankar, varför ville inte man ha oss? Varför var det just en randomly rik familj. Jag vet inte riktigt, det finns mycket jag inte vet. Hela mitt liv är som en stor gåta jag aldrig kommer kunna lösa. Jag satte mig på sängen och kände att jag var väldigt torr om halsen. Jag drog på mig mina tofflor och gick ner mot köket, det var mörkt i hela huset. Sakta rörde jag mig ner för trapporna och försökte undvika att skapa ljud, när jag kom fram till den nedre våningen pustade jag ut och gick in till köket. Jag fyllde på ett glas kall vatten och drack. Känslan av det kalla vattnet som rann ner min strupe, obeskrivligt. Jag vände mig om för att kolla ut genom köksfönstret, det var väldigt mörkt ute.

                             

 

VROOM  VROOM!! Jag hoppade till av motorcykel ljudet och lugnade ner mig själv genom att försiktigt svälja vattnet som jag hade i munnen. Jag la ner glasset och lade handen över hjärtat för att känna hur mitt hjärta bultade fort. Jag andades ut ännu en gång för att få bort rädslan och kollade mot fönstret, där stod en kille i en motorcykel. Jag kunde inte tyda direkt vem det var av all mörker. Men jag kunde se hur Ryan var på väg hem. Den sista människan jag skulle vilja se just nu, en del av mig ville springa upp till mitt rum och en annan del vill att jag ska stanna kvar och slå skiten ur honom. När jag hörde hur Ryans nycklar prasslade utanför fönstret sprang jag upp till mitt rum. Jag låste snabbt dörren, och samtidigt som jag hade stängt dörren efter mig öppnade Ryan dörren. Jag gick mot min säng och la ner mitt huvud, nu ska jag tvinga mig själv till sömns, jag börjar skola imorgon.. Fuck.


Chapter 10 babes, 20 kommentarer till nästa kapitel? kom igen mer comments mer kapitel! :)

Jag älskar er så jävla mycket, fick 20+ kommentarer igår och jag vet inte hur jag ska kunna tacka e r♥

Jag tar gärna emot kritik och åsikter!

OCH GLÖM INTE FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: Biebsdrew ♥

KOMMENTERA NU BABES♥ 


Kommentarer
Adina säger:

Gud va bra! Mer nuu..

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Linnea säger:

Så sjukt bra! Du skrivet som en ängel, älskar din novell!!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Super super super super super bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emilia säger:

Så bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Mer nu!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tilde säger:

GRYMTGRYMTGRYMT BRA

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fames.se/tildemattsson

melinda säger:

Skit bra !!! Kan du inte skriva längre kapitel? Anyway du
Skriver ass bra , love it !! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bina säger:

Asgrymt kapitel!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

biebersfru säger:

skit braa meeeeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinnovell.devote.se

Samira Bieber :* säger:

så sjuuukkkt braa du skriiiver! Bliiir så jävla nyfiken, skriiiv mer nuu!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

At last!! Great kan inte vänta till nästa :) men jag tycker att Sasha är största fegisen man. Hon måste stå emot den Ryan vem fan tror han att han är!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Jäklar vad duktig du är på att skriva!! Jag har läst ett x antal noveller om Justin och din är bland dom bästa. Den är så sjuukt bra och du är så himla duktig på att skriva!! Längtar till nästa kapitel ! :*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Bästa!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

moreeeee

KOMMENTAR SKRIVEN:

Haya säger:

Mer snälla
Super bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Linnea säger:

Mer nu !!!!! Är beroende

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna-Lena säger:

Jätte bra kapitel! Längtar till nästa :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

"Fear Me" - Harry Styles Novell säger:

Hallå där!
Jag skriver en novell om Harry Styles som har fått många positiva komentarer och det skulle vara jätte roligt om du gav den en chans du med! :)

http://fearme.blogg.se/

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fearme.blogg.se

Anonym säger:

Sjukt bra kapitel! Love it!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Meeeeer! Sååå bra

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fames.se/justinbiebers

Celebnovell säger:

Love It! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

<3 säger:

Mer du skriver så sjukt bra älskar den! <3 <3 :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Eve säger:

Jätte bra
När kommer nästa

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lanya säger:

Mer nu!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Meeeeeeeer!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Jätte bra 😍👏

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natacha säger:

Hej!
JÄTTE BRA!
Men kan inte Sasha säga imot Ryan lite ?
När kommer nästa?

KOMMENTAR SKRIVEN:

camilla säger:

Började läsa din novell nu, och den verkar riktigt bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tildehh säger:

Hej, jag ÄLSKAR den här novellen. Det skulle vara jätte kul om Sasha säger i från t Ryan och dom typ börjar bråka eller nått. ❤❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Du har jätte bra story, önska bara att du uppdaterar oftare!! Hahah sorry men den är jätte bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

När kommer nästa??

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

När kommer nästa??
Kan nästa snälla komma ut idag

KOMMENTAR SKRIVEN:

Fillis säger:

När kommer nästa??
När kommer Justin och sasha träffas??

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback