32

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 20 - Let´s get fucked up

Previously
Jag och J.J steg ut från vår skjuts och började gå upp mot huset som det dånade av musik. "ÄR SASHA GONZALES REDO FÖR ATT SMAKA PÅ KANADENSARE HEMMA FEST?" tjöt hon och drog upp sina armar i luften."DAMN RIGHT" tjöt jag som svar och vi gjorde armkrok för att gå in till festen. Redo att släppa loss.

 
Here we go back, this is the moment.
Tonight is the night, Wel´ll fight till it´s over.
So we put our hands up, like the celling can´t hold us.
 

Spelades upp i högtalarna. Man kunde känna basen i magen upp till hjärtat. Gud vad jag har saknat det här.
Det var folk som dansade lite överallt, på dansgolvet var killarna tätt bakom tjejerna. Huset var stort det var en trappa som ledde upp till övervåningen. Den liknade trapporna som du vet när prinsessor går ner sådär överdrivet långsamt med en lång klänning för att hälsa på folket, en sån trappa var det. Det såg ut som att huset hade minst 24 sovrum, så stort var det. Vem bor här ens presidenten eller? Nån drog i min hand och skrek någonting och jag kollade vad som hände. Det var J.J som gjorde en enkel gest att jag skulle följa med henne. Vi gick fram till några tjejer som jag har sett Jessica pratat med förut i skolan, men har aldrig riktigt pratat med dem eller presenterat mig.
"Hej Jess, hur mår du?" frågade en tjej med blont hår. Jessica visade tummen upp och sneglade på mig.
"Det här är Sasha Gonzales allihopa" Sa hon till tjej gruppen. Den blonda tjejen kom fram till mig och räckte ut sin hand.
"Hej, jag heter Georgina" jag tog glatt emot handen och skakade om den. Nästa tjej kom fram till mig och sa sitt namn, jag brydde mig inte så mycket, för som jag sa förut jag är inte bra på namn, jag glömmer. Men det fanns en tjej som inte hade hälsat ännu hon hade kort svart hår och gav mig en äcklad bitch blick. Jag ville inte vara otrevlig mot henne, så jag drog fram handen för att hälsa. Hon kollade ner på den äcklat och stod där bara utan att skaka om den. Jag drog pinsamt bort den och gav henne en falskt leende. Fast inombords kämpade jag varenda skallet för att inte ge tjejen en smäll för att ens gav mig en sån blick från början. Jessica gav mig en blick att låta det vara, jag nickade kort och vände min blick mot den blonda tjejen som hette Georgina tror jag, eller? aja den blonda tjejen. Iallafall hon kollade på mig och log stort som att hon precis hade frågat en fråga, eller vänta hon prata ju. Hon kollade frågande på J.J som slog till mig med sin hand.
"Va? vad sa du?" stammade jag fram. Den blonda tjejen och några andra skrattade. En tjej skakade på huvudet.
"Är inte du tjejen som Chaz försökte impa på men blev nobbad?" upprepade en annan tjej. Jag höjde mina ögonbryn och nickade. Dem skrattade och hon som frågade frågan tog upp sin hand för att göra "high five". Jag skrattade och gjorde high five med henne.
"Bra, fall inte för såna som Chaz, dem är bara ute efter en sak" sa samma tjej igen och kollade allvarligt på mig. Jag nickade snabbt, skulle aldrig falla för nån som Chaz eller jag föll för Jake, han var ett misstag och jag har lärt mig. Man lär sig från sina misstag.
"Kom vi letar efter något att dricka" Hörde jag J.J säga och den blonda tjejen hängde med. Jag känner mig verkligen oförskämd när jag säger den blonda tjejen men jag har helt seriöst glömt bort hennes namn. Vi trängde förbi folket och gick för att hämta en drink. Där stod Chaz och Richard, han som jag skadade i parken. Haha ja hans namn kommer jag aldrig glömma. Vi gick förbi dem och J.J slog till mig.
"Kan du sluta slå mig hela tiden" sa jag irriterad. Hon skrattade men blev seriös efter.
"Ryan är här" sa hon och nickade mot stället han befann sig. Jag kollade bort ditt och såg honom skratta med Chaz. Jag ryckte på axlarna och kollade bort.
"Jag bryr mig inte, han ska inte få förstöra min kväll" Jag drog mina armar runt hennes axlar och vi gick vidare.
"Georgina" hörde jag nån ropa. Hon fick ett stor smile och sprang i väg till... Ryan? Chaz såg mig och skulle precis ropa någonting men jag gick snabbt därifrån med Jessica. Hon fixade en drink smirnoff i ett glas.
"En till dig och en till mig" sa hon och gav mig en röd mugg. Vi drack upp hela och kastade iväg muggen.
"En till" tjöt jag och Jessica fixade en till fast med en starkare, absolut vodka. Jag kände ett par händer slingra sig runt om min kropp och viskade.
"Hey sexy" jag vände mig om och möte Chaz blick. Kan han inte bara lämna mig ifred? Men nej nej mr. kåta killen här ger aldrig upp.
"Men kan du dra" sa jag och knuffade bort honom. Han tog upp sin hand sårande framför sitt hjärta.
"Aoch Sasha" Jag himlade med ögonen. Jessica kom fram och gav mig min mugg. Jag tog en klunk och såg att Chaz fortfarande stod kvar, fast med Richard och någon annan bekant som jag kände igen från parken.
"Tja" sa dem. Jag vinkade och log. Chaz kollade förvirrat och skulle säkert ifrågasätta massa saker. Men hans blick fastnade på muggen jag hade.
"Dricker du" frågade han chockad. Jag kollade på honom som om att han var dum i huvudet.
"Nej, jag hade tänkt att vattna blommorna" svarade jag sarkastiskt och himlade med ögonen. Richard skrattade åt mitt skämt tillsammans med den andra killen och Jessica, men Chaz kollade bara argt mot mig. Mitt i allt skratt dök Ryan upp och fick syn på mig, ånej. Han kollade först förvirrat när han fick syn på mig och sen blev han allvarlig.
"Vad fan gör du här?" frågade han. Jag tittade argt på honom.
"Jag får vara här om jag vill" käftade jag emot. Han skakade på huvudet och drog i min arm. Jag slet loss från hans grepp och tjöt
"Släpp mig" killarna kollade förvirrad på mig och Ryan fram och tillbaka förutom Jessica som då visste vad som pågick.
"Dude, låt henne vara känner du henne?" frågade Chaz. Ryan kollade allvarligt in i mina ögon. Den var bestämd, men inget som skrämde mig längre. Jag antar att det är nu han skulle vilja slå mig så hårt att jag inte kunde andas men fuck it, han ska inte förstöra min kväll.
"Nej hon är ingen" svarade han, jag vet inte varför men det sårade mig nästan att han skämdes för att berätta vem jag är. Men det är inget jag borde bry mig om, tänker fortfarande på dagen när han sa "Det borde finnas en anledning varför deras familj inte ville ha dem så varför ska vi ta ansvar" så jag borde inte ta åt mig egentligen. Jag himlade med ögonen och drog Jessica med mig.
"Vi dansar" tjöt J.J som ville undvika det som precis hade hänt. Jag nickade och vi gick till rummet.
"Där är Lana, det är hennes hus" hörde jag Jessica säga samtidigt som hon dansade. Jag kollade bort ditt och där såg jag en tjej med långt ljusbrunt hår med en vacker klänning. Bakom henne såg jag Justin dansa. Han hade hans händer på hennes höfter och styrde hennes rörelse samtidigt som hon hade sina händer runt hans hals. Jag hade inte märkt att jag kollade in dem tills jag möte Justins blick. Jag vände mig hastigt bort och såg Georgina. Jag gick fram till henne och plötsligt ändrades låten till Arash - She makes me go. Georgina tog mina axlar och skrek vi hoppade upp och ner tillsammans med alla andra och sjöng med låten. Folk kom fram med drink efter drink och jag kände snabbt att alkoholen sakta försökte ta över min kropp.

Justin´s perspektiv
Lana vände sig om och innan hon hann regera kysste jag henne, hon skrattade i kyssen och drog sin händer upp mot mitt hår, innan hon hann röra så drog jag snabbt ner hennes händer och höll dem hårt. Jag nafsade på hennes hals och hon böjde på huvudet för att ge mig mer utrymme.
"Rör" ja nafsa igen "inte" *kyss* "mitt" jag bet hennes hud och hon stönade av smärta "hår" viskade jag i hennes öra. Hon kollade på mig och attackerade mina läppar. Min tunga hittade sin väg in i hennes mun och våra tungor kramade om varandra. Nån drog i mig vilket som fick mig att släppa taget.
"Vad" snäste jag. Chaz tog sina händer i en skyddande gest. Jag himlade med ögonen och vände mig där Lana stod men inte längre. Hon hade rusat iväg till tjejerna som dansade i mitten.
"Cockblocker" mumlade jag till Chaz och gick iväg för att hitta någonting att dricka.
"Såg du Sasha, damn" hörde jag Chaz snacka om. Jag tog en klunk från ölen och kollade på Chaz så han skulle komma till sin mening.
"Hon är svårare än vad jag trodde man, och hon är inte så oskyldig som du tror jag har sett henne dricka hela kvällen" sa han. Imponerade jag trodde att hon skulle vara hemma i det här läget och läsa en bok eller någonting. Jag nickade och letade efter henne med blicken.  Jag hade blivit chockad när jag först såg henne från början. Hon checkade totalt in mig dansa med Lana och när jag möte hennes blick vände hon sig snabbt om och gick.
"Du låter som en stalker när du säger så" skrattade jag fram och tog en till drink. Ryan kom fram till oss och ställde sig bredvid med mig, jag gav honom en öl och hörde Chaz svara på mitt påstående.
"Bara hon blir lite fullare så får jag henne lätt i sängen"
"Vad snackar ni om" frågade Ryan ointresserat. Jag småskrattade och höjde på ena ögonbrynet.
"Chaz här snacka om att få Sasha i säng" Ryan fnös bara och gick därifrån.
"Jag ska leta upp efter henne, see yah" ropa han och gick sin väg till dansgolvet. Jag följde efter för att hitta Lana och såg henne precis komma fram till mig.
"Där är du, jag har letat efter dig" gnällde hon "Aa det gjorde du säkert" sa jag och blinkade med ena ögat.
"REDNOSE REDNOSE REDNOSE" hörde jag alla skrika och några sekunder senare öppnades rednose i högtalarna och alla spred sig i en cirkel.


En tjej och Alex gick fram till mitten och dansade rednose och alla klappade händerna. Lana drog i min hand och tog oss till mitten. Alex gick bort med tjejen och Lana böjde sig ner med överkroppen. Jag tog tag i hennes höften och följde efter hennes rörelse. Hennes rumpa gned sig över mitt skrev och jag kände hur det växte där nere. Mitt tag blev hårdare och jag hörde hur alla skrek och klappade händerna. Lana skrattade och tog tag i min nacke och kysste mig vilt samtidigt som vi gick ut från mitten och tillbaks till ringen. Jag hörde några tjejer skrika och hoppa så jag kollade upp och såg att Sasha och Jessica stod i mitten nu. Jessica gjorde exakt som Lana gjorde på mig och Sasha stod som jag gjorde när jag dansade med Lana. Jag fuktade mina läppar och såg varenda rörelse. Det här var fucking sexig alla killarna stod där med vidöppen mun och tjejerna jublade bara och märkte inte ens vad som hände med killarna. 

"D-det där D-det.. jag tror jag har fått stånd" hörde jag Chaz säga som stod nu bredvid mig. Jag var så inne på deras intensiva rörelse att jag inte märkte vem som stod bredvid mig. Jag hade inte ens märkt att Lana hade gått ifrån mig till dem andra tjejerna.
"D-et där v-var se-x.. igt" stammade jag fram och kände hur min vän där nere börja bli otålig, Jag måste göra någonting åt det nu. Sasha hoppade och skrattade med Jessica och alla sprang fram till mitten och dansade åt den nya låten. Hennes leende var vackert och hennes hår, vänta va? vad fan tänker jag på? jag skakade på huvudet och drog Lana i armen.
"Vad sägs som att vi två gör vår egen fest på övervåningen" Hon bet sin läpp och nickade.

Ingens perspektiv
Sasha dansade nu med en random kille hon aldrig sett förut, hon var så full att hennes hjärna lekte runt med henne, killen börjar kort efter suga hennes nacke med slaskiga äckliga kyssar med sina tunga. 
Hon drog sig ifrån honom snabbt och gick därifrån. Hon hade blivit trött av allt dansande så hon vill ta och hämta andan lite. Det hade blivit för mycket alkohol för hennes så hon gick runt i hela huset för att leta efter ett kök så hon kunde dricka vatten. Efter hon hade gått runt i det här huset som var så stort hittade hon ett rum som liknade ett kök. Vinglande gick hon fram till kanten för att ta tag i ett glas och *SMACH* den föll ner på golvet i tussen bitar. "Ops" stönade hon och la ett finger framför sin mun och kollade ner på röran hon hade ställt till med. Mitt i allt såg hon killen hon dansade med ute på dansgolvet komma in till henne. Han tog tag i hennes höften och hon himlade med ögonen. Det fanns ju en anledning varför hon stack så varför följer han efter? Hon försökte nå upp till ett nytt glas men killen tog tag i hennes hand och stoppade in hennes fingrar i hans mun, bara sådär. Sasha kollade konstigt på honom. Även om hon var full av alkoholen som lekte med henne tyckte hon att situationen var konstig. Han gick fram till henne och smekte på hennes kropp och kom upp till hennes bröst. Hon drog snabbt ner dem.

"Sluta" hon försökte gå bort från honom men han ställde sig bara framför hennes väg. Han tog ett hårt tag om hennes huvud och tvingade in henne i en kyss. Han tryckte in sin tunga i hennes mun och hon försökte trycka bort honom men han drog hennes hår hårdare så hon stönande av smärta. Allt hon ville var att komma ut härifrån. Plötsligt kännde hon att det var någon som drog henne ifrån killen. Hon kollade hastigt upp och såg Ryans uttryckslösa ansiktsuttryck. Han höll min arm och började gå ut från rummet.
"Men, men glaset R-ryan kolla" han ignorerade henne och drog henne ut snabbt från allt folk och ut till hans bil.
"Ryan glaset då, vi måste tillbaka" Sasha försökte gå tillbaka in men han tog bara hennes hand och tvingade in henne i bilen. Hon suckade och lekte med sitt hår sådär uttråkad tills hans kom och satte sig i förar sättet och startade bilen. Sasha suckade igen.
"Det är fortfarande mitt fel för glaset" envisades hon.
"Kan du inte bara låta det där fucking glaset vara?!" skrek han. Sasha tog upp sin händer för att skydda sig.
"Men förlåt då tjurskalle" han himlade med ögonen och fokuserade på vägen.
"Vänta varför åker vi ifrån festen jag vill inte gå omg R-rayn min skinnjacka är kvar där" han kollade på henne och suckade.
"Du är full, Sasha okej?" Hon nickade snabbt jättelänge och tittade på honom. Sasha som nu vågade tala frågade honom "Varför tar du hem mig, du gillar inte ens mig?" han skulle precis öppna sin käft för att spotta något otrevligt tillbaks som svar, men hann inte svara på den frågan innan han hörde Sasha mumla.
"Du behöver inte svara på den frågan, jag vill inte veta" han stängde sin mun och spände sin hand som han höll i ratten och gjorde en vänstersväng. Sasha lekte uttråkad med saken som gjorde att man inte fick sol för ögonen. Hon öppna den och stängde fram och tillbaka. Tillslut blev Ryan så irriterad att han smällde upp den och kollade irriterat på henne. Hon sjönk ner i sättet och tittade ut från fönstret. Sasha började fnissa lite och småskratta för sig själv.
"Vad skrattar du åt?" frågade Ryan ointressant. "ahaha hej" han kollade förvirrat på henne och hon vinkade med ena handen.
"Hej?" svarade han som en fråga "aw du sa hej till mig" skrattade hon och han himlade med ögonen. När dem äntligen hade kommit fram till deras hus, stängde Ryan av motorn.
"Vi är framme" andades han ut "Va?" frågade Sasha som satt kvar och kollade ut från fönstret.
"Vi ä-r f-r-a-m-m-e" han bokstaverade det till henne men det gjorde henne bara mer förvirrad.
"FRAMME" skrek han inte så jätte högt men så att hon skulle fatta.
"Aha oj aha frammeee varför sa du inte det då" svarade Sasha och klev ut från bilen. Sasha vinglade när hon gick och höll nästan på att ramla baklänges men Ryan var snabbt där och förde henne mot huset.
"VÄNTA" stoppade sasha honom och han stönade irriterad.
"Vad?!" hon kollade runt om sig och tog ett finger framför hennes läppar och viskade "sccch"
"Tänk om nån kommer och våldtar oss det är mörkt"
"Sasha vi är framför huset" "Och jag är här inget kan hända dem här två meterna som vi ska gå" hon nickade och fortsatte gå. "Men tjejer kan väl våldta killar också eller?" han knuffade in henne i huset så hon ramlade ner på golvet. Efter det stängde han dörren och drog av sina skor.
"Jag är så trött,väck aldrig mig igen" gäspade Sasha och myste på den sköna mattan.
"Va?" hörde hon Ryan säga innan hon föll in i en djup sömn.


Långt kapitel och gjorde en tredejperspektiv inte bästa men man lär sig! Har kämpat på det här kapitel för att kunna publicera den idag så snälla kommentera jag vet att ni kan, det tar bara några sekunder. För er som inte vet vad "Rednose" är så är det en dans skriv "Rednose" på youtube så ser ni. Imagines Justin göra så på dig åhaha okej dirty ;)
KOMMENTERA BEBES!


Kommentarer
Melissa säger:

SÅÅÅÅÅ BRA!!! 👍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

MEEEEEEER DIN NOVELL ÄGERR LOVE IT!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

SÅÅÅ HIMLA BRA!!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

LMSSY säger:

Grymt!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Anonym säger:

Perfect👌👌

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natalie säger:

O herregud Hahaha , älskar det meeeer !!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Grymt kapitel! Du lyckades verkligen!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Oh my gosh oh my gosh oh my gosh MERMERMER!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Imanangel.devote.se

Anonym säger:

Så bra! När kommer nästa?!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jättebra!
love it! :DD

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jenny säger:

Grymt bra!!!👌Kan inte vänta till nästa kapitel!

KOMMENTAR SKRIVEN:

cawii säger:

Yeeyyy hahahh hon somna väl på mattan? ::)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åh vad bra!! Mera tack!! Snälla ett idag!?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Meeeer

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se

Minis säger:

LÄNGTAR REDAN EFTER MER!!! Du skriver så himla bra så jag tror att jag dör!!!! LOL!! Du är bäst ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aea. säger:

Grymt kapitel, när kommer nästa!? :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Grymt bra! Meeer!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

MBD säger:

Sv: Självklart kan vi göra det!! Vill du göra ett idag? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://mybieberdrug.blogg.se

MBD säger:

Sv: Blir klockan 18.00 bra kanske? Jag gör ett tidsinställt till den tiden nu i så fall? :D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://mybieberdrug.blogg.se

alva säger:

så.bra.jag.dör. åh du är så grym :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

ÅHHH SÅ JÄVLA BRAAAA!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Gryymt! Bra att Ryan räddade henne typ ;) längtar efter nästa..

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

mer!! så sjukt bra :D, vill bara ha ett till kapitel att läsa typ nu :))))

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sofie säger:

Sjukt bra! Hoppas att uppdateringen fortsätter vara så grym!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://sofiejansson.blogg.se

Maria :* säger:

OMG!! Jag doog av skratt!! Din novell ÄGER tjejen!! Meeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Elsa säger:

LOVEEER IT DU ÄR SÅ HIIIMLA DUKTIG!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Elsa säger:

LOVEEER IT DU ÄR SÅ HIIIMLA DUKTIG!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

DAMN IT GIRL! I LOVE THIS! MER KAPITEL SOM DENNA FÖRVÄNTAS, haha XD
Har du lust/ kan vi förnya vårat länkbyte? :)♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Ebba säger:

Så bra! Längtar tills nästa kapitel!! Hoppas det kommer smart!:D<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Fanny säger:

Jättebra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mia säger:

Grymt! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://storiesofbeliebers.blogg.se

Anonym säger:

Bästa!!! Älskar drunk sasha och 'snälla' ryan

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback