45

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 31 - Stay away from me

LÄS MINA END NOTES FÖR INFO! 
 
Jag gick bara till nästan bild och det var då mitt hjärta stannade, jag kunde känna hur det sprack i hjärtat min egen bästa vän."Ånej" fick jag fram och la handen framför munnen."Vad har hänt Sasha?" Frågade Jessica oroligt i andra sidan luren. Jag skakade snabbt på huvudet och försökte stoppa tårarna som ville tränga sig igenom."Nej Nej" förtvivlad blundade jag ögonen hårt, önskade tio gånger att jag aldrig såg det där."Sasha vad har hänt? du gör mig orolig" en tår rann ner från min kind en ynka tår dem andra han jag blinka bort."vi pratar imorgon i skolan Jessica" sa jag innan jag avslutade samtalet. 
 
Jag lämnade trött lektionen och gick upp mot mitt skåp, jag kollade på mig själv genom den lilla spegeln som satt fast innanför skåpet. Jag tittade på min spegelbild och ville bara spy av mitt usteende, mina ögon var svullna av alla tårar jag hade gråtit igår kväll. Jag hade inte ens fått någon sömn alls. En del i mig kände att det var onödigt att slösa tid på det men en del av mig kände ilskan som bildades till tårar. Jag visste att Jessica väntade på en förklaring om varför jag var så stressad igår kväll och jag vet att hon skulle ta nytta av lunchen nu. Jag smällde till dörren och ångrade mig direkt när jag fick hela skolans blickar på mig, jag var så aggresiv. Det har aldrig hänt mig förr. Jag kollade ner och började lämnade korridoren, jag gick sakta ner för trapporna och tittade runt om mig för att se om Jessica var i närheten. Jag tittade åt samma håll som eleverna rusade in till matsalen men skymtade inte Jessica någonstans, jag tittade till andra sidan och där stod hon. Jag gick ner för trapporna fortare för att gå fram till henne men så fort jag hade tagit min sista steg kände jag någon grepa tag om min arm. Chockad tittade jag mot personen bredvid mig. Jessica kollade strängt mot mig och hade ett grep om min arm, herregud det var som om jag skulle bli gripen av henne.
"Heej" sa jag nervöst och drog på e:et samtidigt som jag sakta drog bort hennes hand som satt fast klistrat på min arm. Hon tittade ledsent på mig och kollade på mitt ansikte.
"Damn Sasha du ser hemsk ut" sa hon.
"Tack så mycket" sa jag och suckade. Hon tittade på mig och jag märkte att hon ångrade det hon just hade sagt. Jag skrattade åt hennes ansiktsuttryk och hennes blick gick från ångets blick till en arg blick när hon märkte att jag inte tog åt mig.
"Ska vi äta?" frågade jag. Hon skakade på huvudet och satte sig på trappan jag suckade och satte mig efter henne.
"Prata" sa hon, jag tog ett djupt andetag och tänkte igenom i mitt huvud om alla ord jag ska berätta.
"Igår efter att jag hade skaffat Instagram, sökte jag min bästa vän ehm eller ja vet inte vad vi är nu men i alla fall jag gick igenom hennes bilder" jag stoppade och tog ett djup andetag. Jag kände gråtet som satt fast i halsen, jag mådde illa av att tänka på det.
"Jag hittade en kommentar där de drev om mig" sa jag och jag gjorde allt för att hålla in tårarna. "Vad stod det?" Frågade hon och kramade lätt om mig."J-jag berättar en annan gång" stammade jag och en tår slank ner. Jag torkade snabbt och bad till gud att det inte skulle komma fler.
"Sen såg jag en bild på henne och mitt ex kyssas" sa jag snabbt och la mitt huvud på hennes axel, även om det kändes som om att jag överdrev blev jag mest sårad av de Cassie hade skrivit på kommentarerna, hur kunde hon? Min allra bästavän som jag har gjort allt med. Jag skakade bort tankarna och torkade bort tårarna.
"Sasha, din så kallade bästa vän må vara en falsk bitch som inte kunde få något bättre, det går över snart jag lovar och jag finns för dig" sa hon tröstande. Jag kramade om henne och log, Jag kramade om henne och log, fast det Cassie gjorde var helt oförväntad och jag önskar jag kunde få ta reda på mer.
"Okej, nu vissa mig din mobil" tjöt Jess, jag log åt hur hon försökte få mig på andra tankar, en av flera andra anledningar så älskar jag  henne. Jag räckte min mobil till henne och hon öppnade den, jag hade aldrig hunnit sätta in lås på den vilket jag nyss kom på."Vill du inte ha en kod?" Fråga Jess, jag nickar och hon ställer in fyra siffror som var enkla att komma ihåg. Hon gick igenom min mobil och vi tog några bilder, hon visste verkligem hur man får en på bättre humör. Hon gick in till instagram och jag hoppades på att hon inte skulle gå kolla in Cassie och de, hon böjde sig bakåt lite så att jag inte skulle se vad hon höll på med. Rynkor bildades på min panna, tänkte hon skämma ut mig? "Vad gör du?" Frågade jag."Inget" sa hon och pillade snabbt på mobilen innan hon låste den och räkte den till mig. Jessica ställde sig upp och stäckte sin hand mot mig, jag tog tag om den och hon drog upp mig. Vi gick ner för den sista trappan och rörde oss mot matsalen fast än jag inte kände mig så värst hungrig. Vi fyllde på våra brickor med mat och gick för att leta efter platser, jag tittade runt och såg en grupp tjejer *host* correction bitchar som satt och åt sina "hälsosamma mat". Jag hittade även på ett gäng killar som satt och pratade jag kollade på Jessica som gick mot ett par platser och jag gick lätt efter henne, vi skulle precis gå förbi killarna innan jag kände någon greppa tag om min rumpa.

Jag vände mig hastigt om och såg Justin stå någon halv meter i från mig, han stod och pratade med några av sina vänner vilket gjorde mig mycket argare, hur fan kan han ta på mig sådär och sen låtsas som att inget har hänt, Ilskan rök upp i mina mina öron och jag kunde inte kontrollera det jag var påväg att göra, utan att lägga ett tanke på det höll jag min matbricka i handen och kastade allt mat på Justin så att det kom över hans kläder.
"VA FAN" skrek han och hela matsalen blev knäpptysta. 
"ÄR DU FUCKING DUM I HUVUDET?!" skrek han igen och hans ögon var nu svarta, Jag himlade med ögonen och skrek tillbaka.
"Du borde inte tafsa på mig då?" Jag kastade armarna i luften och kollade äcklat på honom, ånger dök upp inom mig, jag borde kanske inte ställa till en sån här stor scen mitt i matsalen. Hans blick skrämde mig, jag fann bara massa hat och han var argare än jag var för tafsningen. Men han förtjänar det.
"DITT FUCKING PSYK JAG HAR INTE FUCKING RÖRT DIG!" jag visste inte vad det var för fel på mig, ända sen jag såg bilden på Jake och Cassie kunde jag inte kontrollera min ilska, Det var därför jag vågade ens göra någoting sånt här på Justin. Killarna som Justin snackade med började skratta men Justin stod knäpptyst och försökte kontrollera sina ilska
"Du äcklar mig, Justin" Jag såg att han spände sina knogar hårt att färgen ändrades till vitare. Han kämpade verkligen och jag visste inte varför jag fortsatte vara stödig, när jag visste att han snart skulle springa fram till mig och smälla till mig. Jag var överaskad att det inte hade hänt änu.
"Fucking hora, sök hjälp, försvinn från min syn innan jag bryter dina ben " röt han som att jag var något irriterande smut, vilket han troligen ser när han tittar på mig efter det här. Alla började skratta i matsalen, men blev kort efter knäpptyst igen
"Justin Drew Bieber" hördes en sträng röst, Fast Justins blick var fortfarande fastspänd i mig. Rektor kom fram mellan oss. Han kollade på Justins kläder som var ner drängt i mat och skakade på huvudet. Han pekade på oss båda med en sträng blick.
"Mitt kontor NU" sedan gick han barskt iväg ut från matsalen. Jag suckade högt och gick frustrerat förbi Justin och ut från matsalen. Jag kunde höra steg bakom mig men jag ignorerade det och fortsatte gå. Plötsligt kände jag hur jag blev slängd in i skåpen med ett högt ljud. Jag stönade av smärtan och såg en förbannad Justin framför mig med spända käkar.
"Va fan gör du?" sa jag igen och hade händer på huvudet av smärtan. Han spände sin näve och gick fram till mig.
"Euw nej kom inte närmare du har mat på dig" sa jag när han var några centimeter från mig och kollade äcklat på hans tröja. Han slog hårt till skåpet så att jag hoppade till.
"Gör mig inte argare, Sasha" det här är tredje gången han slår på någon sak när jag är så här nära honom, det börjar skrämma mig kanske till nästa gång är det min tur att få dem hårda slagen. 
"Sluta slå på saker Justin" sa jag irriterat. Han spände blicken i mig.
"Vill du att jag ska slå på dig eller?" Skrek han, Jag svalde hårt och skakade snabbt på huvudet med rädsla i mina ögonen. När han såg att jag höll på bli rädd så slappnade han av lite. Men jag kunde se hur hans käkar fortfarande var spända. 
"Vi måste gå till rektorn" mumlade jag och kollade ner. Några sekunder efter vände han sig om för att gå till rektorns kontor, Jag följde efter han och gick ett litet avstånd ifrån han. Vi ställde oss utanför dörren som det stod "Rektorns kontor" på. Jag väntade på att nån skulle öppna eller att Justin skulle knacka på dörren. Fast han stod där stum och kollade bara på dörren. Jag lyfte upp min näve för att knacka på dörren men dörren öppnades precis.
"Bieber och Gonzales" Sa rektorn och gjorde en gest att vi skulle sätta oss ner. Jag och Justin satte oss på en varsin stol.
"Okej, ni behöver inte berätta hela historia för att häften såg jag och hälften ah ehm" sa han och pekade på Justin tröja. Justin himlade med ögonen och fnös. Jag började fnissa lite lågt, när rektorn pekade på hans tröja, att det var jag som hade orakat allt det där. Båda deras blickar vändes mot mig och jag blev genast tyst när dem hade märkt att jag flinade. 
"Får jag fråga dig Gonzales varför du gjorde det?" Sa han som att allt just var mitt fel. 
"Han tafsa på mig" snäste jag äcklat och kunde känna Justins dödande blick Mot min kind. 
"Jag har inte rört dig" Röt han och han käkar spändes igen.
"Vem annars var det, du var den ända som var bakom mig" Jag la armarna i kors och kollade argt mot han. 
"De räcker jag vill inte höra något mer, ni två kvarsittning efter skolan, Slut"
jag gapade stort och Justin stönade.
"Fuck" muttrade han och gav mig ett dödande blick när vi ställde oss upp.
"Håll dig borta från mig" sa han när vi kom ut från dörren och gick iväg från mig med allas blickar fastklistrad på honom.
 

kapitel 31 äntligen här!
Kom hem någon dag sen från min semester och fick syn på alla era 70 + Kommentarer förens då. Dem fick mig nästan att gråta. har aldrig fått så här mycket stöd förut , vet inte vad jag ska säga. många av er har sagt att jag borde avsluta novellen först och jag tänkte inte på det, nu när allting händer i novellen kan jag inte ju vara så hemsk att jag avslutar det? Så nu har jag bestämt mig att försöka skriva klart Sacrifice for love och så får vi se i fortsättningen, men jag kan inte lova perfekt uppdatering.. ord kan inte beskriva hur glad jag är nu när jag fick läsa alla er kommentarer så mycket kärlek till er. 

Kommentarer
Anonym säger:

Säg inte så din uppdatering är grymt bra.
Läser en till novell som brukar lägga ut ett kapitel på ungefär två månader så din uppdatering är grymt bra. ☺☺

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lmssy säger:

SÅ GRYMT!!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Tea säger:

Kort kapitel...

Svar: Niggah Don't care, otacksama flicka stick och kom inte tbx
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Världens bästa novell & ett super bra kapitel! Tack för att du skriver klart novellen! <333

KOMMENTAR SKRIVEN:

H säger:

Jag älskar dig snälla sluta aldrig <e

KOMMENTAR SKRIVEN:

H säger:

Jag älskar dig snälla sluta aldrig <e

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

All kärlek tillbaka till dig ♥♥ bryr mig inte om du inte uppdaterar mycke bara du inte slutar

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alexandra säger:

GRYMT BRA KAPITEL!<3333 längtar tills nästa

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

ÅHHH! Har saknat dina kapitel sjukt mycket! Jätte bra kapitel !

KOMMENTAR SKRIVEN:

Camilla säger:

Jag vet inte vad jag ska skriva...JAG ÄR SÅ SJUUKT GLAD ATT DU FORTSÄTTER!! DU ÄR LIKSOM BÄST, TAAAACK TACK O TACKK KAN JAG BARA SÄGA!!! :) och ännu ett grymt kapitel som du levererar! Men...dom får inte bli ovänner nu...

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG OMG SJUKT BRA DU ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG!!! SLUTA ALDRIG!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

Jätte bra! Längta till nästa kapitel !!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Hel fucking perfekt!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

Azuuuuum! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Så fucking bra. Så sjukt duktig!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Imanangel.devote.se

Agnes säger:

Så jäkla bra kapitel, bra att du avslutar Sacrifice for Love

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se

Thilda säger:

Ord kan inte beskriva hur glad jag är att du fortsätter! För din novell är absolut en av mina favorit! Och uppdatering är inte det viktigaste utan huvudsaken är ju att du valde att fortsätta novellen :).. Btw otroligt megabra kapitel!! Verkligen, spännande längtar så mycket till nästa eftersom nu är ju shasha och justin ovänner så därför gör det bara att man längtar dubbelt så mycket :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

dock hoppas jag dom löser det! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

grymt bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Frida säger:

Åhhhhh jag är så GLAD att du inte ska sluta skriva! Biebsdrew är en av mina favorit noveller!!! BRA KAPITEL

LOVEYOU

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Oh du är seriöst bäst!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mina säger:

Du är verkligen grym och jag älskar din novell! Är så glad att du ska avsluta den även fast det kan bli dålig uppdatering! Kommer alltid stötta dig ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

ANONYM. säger:

jaaa, fuuck vad glad jag bleeeeeev!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Julia säger:

abjakadakapahfakahh!!
LÄNGTAR TILLS NÄSTA!! Snälla skriv åtminstående 2-3 kapitlar/vecka Älskar din blogg!! Bra att du skriver klart hela den här novellen ;))

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

HSJSNJSMWJSKNJ OMG OMG OMG BÄSTA !! DIN UPPDATERING ÄGER SÅ LÄNGE VI FÅR KAPITLAR

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna säger:

Gud vad glad jag blir att du kommer skriva klart den här, du är jätte duktig. SÅÅÅÅÅ BRA :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://johannatauber.blogg.se

Anonym säger:

OMGOMG såååå fucking braaa skriiveeet !

KOMMENTAR SKRIVEN:

Follow Kidrauhl säger:

Checka in vår nya Justin Bieber blogg Followkidrauhl.blogg.se där vi håller uppdateringen! Ha en jättebra dag x

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://followkidrauhl.blogg.se/

cawii säger:

Ja älskar din novell jag är så glad att du ,ska fortsätta novellen love u

KOMMENTAR SKRIVEN:

H säger:

Omg det var inte Justin visst? Det var Chaz som tafsade på henne, sån idiot han är!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

:) säger:

Wohoo du är bäääst

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

Så bra!!! Bästa novellen i hela världen!
Och du ska bara veta hur glad jag blev nu när du sa att du ska fortsätta på novellen!:D du fick mig att le som ett fån;)<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

emiliaaaa säger:

Seriöst den är så sjukt bra! Jag läser typ tjugo noveller och din o en till är dom bästa jag någonsin läst! Dör utan den, snälla uppdatera snart!

KOMMENTAR SKRIVEN:

alva säger:

jätte bra! i nästa kapitel kan väl sasha bli sådär ledsen på en kvarsittning när hon tittar runt på sin mobil och sånt också tröstar justin henne och sånt?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Love it!! <33

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natasha säger:

Grymmt kapitel( som vanligt) tack snälla att du fortsätter! Love ya!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vazira säger:

Jätte bra kapitel omg vem var det som tafsade 😱😱😱😱 stackars Justin som får allt skuld fast han inte har gjort något 😱😱😱❤❤❤😘😘😔😔😔

KOMMENTAR SKRIVEN:

Elvira säger:

Du äger SÅÅÅÅÅ mycket!!!! Jag bryr mig inte om uppdateringarna inte e perfekt novellen äger ändå!!!!! XD

KOMMENTAR SKRIVEN:

Frida säger:

Så jävla bra, helt otroligt!!!!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Niccole säger:

Började läsa novellen i förrgår och blev klar igår vill bara säga att den är sjukt bra än så länge och att jag blir super glad av att du ska skriva klart den och inte bara sluta e så sjukt spänd på att läsa vidare, ungefär när kommer nästa kap ut?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Louise säger:

Den här novellen bara så äger!! Helt otroligt, som vanligt♥!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

YOU ARE AMAZING GIRL!!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Väldigt bra! Du bad om en bra blogg på instagram? Läser jdbstoory.blogg.se som jag tycker är sjukt bra! Hennes första kapitelena är sämre än de hon skriver nu, så jag tycker du ska ge det en chans :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca säger:

Gryymt bra! Längtar till nästa!
Pm er inte var Justin , undrar vem det var då.. Hmm..

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natasha säger:

När kommer nästa kapitel? Tacksam för ett svar❤

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback