41

Postat i kategorin Sacrifice for love

42 - When i pay attention

 
"Därför, kom" sa jag, han ställde sig upp och jag tog tag om mattan. Jag vek på mattan och la den tillbaka vart jag hade tagit den. När vi gick ner mot trapporna stoppade Justin mig.
"Sasha? Vad hände? Gjorde jag någt fel?" frågade Justin.
"Nej, det är inte du. Jag.. bara började må lite dåligt" ljög jag, även om jag hatade att ljuga och jag visste hur Justi skulle bli om han fick reda på att jag ljög. Jag tog tag om hans hand och gav ett fejk leende, han kollade lite osäkert på mig och sedan gav han upp och vi fortsatte hem. 
 -

"Rise and shine" tjöt Victotria och kastade upp gardinerna så ljuset blände mina ögon. Jag stönde till och hörde Vanessa och JJ som hade båda sängarna bredvid mig upprepa mitt ljud.
"Kom igen Tjejer, finalen är idag!" skrattade hon åt våran reaktion. Bara på några sekunder hade vi alla tre kastat ifrån oss täcken och rest oss upp från sängen, med bara ett linne och ett par svarta hotpants tog jag sats till toaletten för att vara först till kvarn. Jag låste dörren och höga bankningar hördes på andra sidan.
"Inte schysst, Sasha" jag flinade belåtet åt mig själv och hörde Victorias ljuvliga skratt utanför och dem andra två grumla saker för sig själva. Jag öppnade kranen till duschen och lät vattnet regna ner på badrumsgolvet. Vad är bättre än en skön dusch på morgonen? Kläderna lämnade min kropp och jag steg in i de ljumma vattnet. Idag, idag är dagen då killarna ska möta California Central International School. Ingen helt vanlig skola utan min gamla skola. Vi hade redan befunnit oss i California i 2 dagar, killarna hade enkelt vunnit dem matcherna och jag hade spenderat min tid med mina rumskamrater fast långt ifrån Jasmine såklart. Justin hade varit så gullig, på kvällarna brukar vi ligga i varandras famn och bara mysa. När han hade gjort mål och vunnit matcherna hade jag sprungit upp i hans famn och han fångade mig i luften. Allt var perfekt, men idag var det speciellt, jag hade en nervös klump imagen. En känsla att den här dagen inte skulle sluta perfekt som dem andra dagarna, en känsla jag hoppas vissas vara fel. De varma vattnet hade blivit hett. Jag kände mig yr av hettan, dimma hade också placerat som ett lager på duschfönstret. Jag skruvade ner vattnet, gick på tå för att så lite vatten som möjligt skulle märkas av på golven. Jag torkade håret snabbt från allt rinnande vatten och lindade sedan handduken runt min kropp. Sakta öppnade jag dörren, men blev kort efter attackerad av två djur som tävlande om nästa plats i badrummet. Jag hoppade snabbt åt sidan. Vanessa smällde igen dörren och Jessica blev återigen den som bankade på dörren. Jag skrattade högt. Hon vände sig om och gav mig en dödande blick. Mitt skratt dog ut och jag gick på tå till rummet innan JJ's blickar skulle döda mig. Jag tog fram min Victoria Secret body lotion och började smöra in hela min kropp mjuk och noggrant. På sidan om hade jag redan lagt fram en outfit för dagen.
Korta shorts och en tunn kamouflage färgat t-shirt satt på min kropp, när jag satte mig framför spegeln med sminket.
"Uhh sexy" blinkade Victoria med ena ögat när hon kom in i rummet.
"Kan bara säga desamma!" Sa jag och blinkade tillbaka. Jag granskade mitt fuktiga hår och visste inte alls hur de skulle se ut idag, plattat kanske?
"Jag kan göra en inbakat fiskfläta på dig om du vill?" Sa Victoria som att hon kunde läsa mina tankar. Jag nickade sakta. Hon hoppade upp från sängen och satte sig ner bakom mig och började kamma håret på mig. Jag älskar när man leker med mitt hår, visst ibland kan de vara otroligt irriterande men ibland lugnar man ner sig av beröringen. Jag plockade fram mascaran och började fixa till ögonfransarna så att de blev längre och böjda, sedan tillsatte jag lite rouge på kinderna.
"Hur går det med dig och Justin då?" Frågade Victoria helt plötsligt. Jag log stort åt hans namn och kollade ner.
"Allt är perfekt nu" sa jag med ett leende. Victoria log stort så att hennes tänder visades.
"Så ni är ett par nu?" Jag svalde hårt och kollade upp mot spegeln för att se hennes ansikte därifrån.
"Vi har typ ehm - inte snackat om det." Victoria höjde på ögonbrynet och knöt fast en tofs i slutet på flätan.
"Friends with benefits?" Flinade hon. Jag gapade stort och flämtade samtidigt till.
"Vi har inte ens haft sex!"
"Lägg av?!" Jag nickade. Rodnade började spridas på kinderna.
"Om inte sexfantasier räknas!" Kom Jessica in skrattande. Jag tog tag i handduken som jag hade lämnat kvar på golvet och kastade den mot JJ, men hon hann gå fram till sängen innan jag hann träffa henne. Victoria och jag gjorde en gest med händerna så att vi två skulle fatta och på bara några sekunder sprang vi fram till Jessica och kastade oss alla tre i sängen. Min mobil plingade till i backficka, jag la mig bekväm mellan Victoria och Jessica och läste messet, Justin hade sänt.

- De behövs fler än en turkyss för att vinna den här matchen bebe!

Jessica och Victoria började Aw:aa bredvid mig. Jag kände mig genast obekväm så jag stängde ner messet och öppnade instagram kameran istället.
"Selfie!"

*

"Gissa vem som är vackrare än vackrast idag?!" Viskade Justin raspigt i mitt öra samtidigt som han höll händer framför mina ögon. Jag fnittrade och vände mig om.
"Hm? Jag vet inte, vem kan det vara?" han gav sitt kända Justin flin och höll stadigt om mina höften. Jag log stort. Med mina händer runt hans axlar. Justin minskande på de korta centimetern mellan oss som kändes så långt bort och slickade sina läppar när han bara var nån cm ifrån mig. Våra tunga andetag träffade varandra som varma vindar och att ha honom så här nära mig gjorde mig knäsvag, om inte Justin höll om mig stadigt så kan jag garantera att mina ben skulle falla ihop.
"Kom igen nu love birds, bussen är här!" Richard särade på oss och Justin suckade högt. Jag log mot honom och gjorde sedan armkrok i killarna.
"Let's goooo!" Tjöt tjejerna och vi klev in i våran privata buss som skulle ta oss till planen.

*

"I wan it, I'm hot, I'm everything your not."
"Hate us cause we're beautiful, but we don't like you either, We - We are cheerleaders!" Sjöng cheerleading tjejerna från min gamla skola, jag höll nervöst om Justin bicep. Han kollade ner på mig och kysste mig på hjässen.
"Allt kommer gå bra, babe!"
"Hoppas det" mumlade jag.
"Jag måste springa till uppvärmningen nu" sa Justin. Jag nickade sakta och vände mig om för att gå till läktaren, men blev kort tillbaks dragen.
"Baby, du har glömt en sak" jag log stort och kysste han snabbt på munnen.
"Mmh, bättre kan du" viskade Justin mot mina läppar frustrerat. Jag tryckte min läppar mot han och han tog emot dem hungrigt. Mina händer masserade och drog löst i Justin hår och vår kyss blev mer insitiv.
"Mm, gå nu" jag knuffade iväg hans bröstkorg från mig och fnittrade. Han blinkade med ena ögat innan han sprang iväg till dem andra.
"Sasha är det där verkligen du?" Jag vände mig om igen och fick syn på tjejerna från cheerleading laget stå och granska mig noga.
"Hej" sa jag blyg och vinkade lite med handen. Mina ögon spärrades upp när de tjöt till och kom springande rakt emot mig för en gruppkram.
"Vi har saknat dig så mycket!" Jag skrattade och kramade om de. Några stod och kollade på mig för att verkligen vara säker på att var jag och andra stod och fangirlade.

 

"Tjejer, ni måste köra ert nummer snart, så ska gå upp till läktaren" jag vände mig om men stannade när jag fick se någonting jag helst inte ville se. Cassie och Jake hängde över varandra som två kåta hundar.
"Åh, oroa dig inte för dem Sasha!" Jag vände mig om och kollade på dem.
"Hon är iallafall en hora"
"De har hållit på sådär länge nu!"
"Du förtjänar ändå bättre"
Sa dem i mun på varandra inte för att jag brydde ett skit om vad de sa, de gjorde bara ont att se sin bästa vän, springa iväg från mitt liv så fort jag vände ryggen. Fast jag förstår henne. Vem ville ens stanna kvar för mig? Folk kommer och går men kommer aldrig stanna kvar.

"Kolla vem som är här utan en förvarning?" Jag kände igen den rösten. Hastigt vände jag mig om. Alla negativa tankar försvann och glädjen tog över, när jag såg han.
"Chris!!" Tjöt jag och hoppade upp i hans famn. Han skrattade och snurrade runt mig utan några problem.
"Du är här, framför mig" han kramade om mig en gång till tight. Jag hostade och försökte få fram andan
"Hallå, tjej som behöver luft hära?" Tjöt jag. Han släppte mig och skrattade.
"Varför har du inte ringt?" Frågade han.
"Ehm" Han höjde på ögonbrynet när Jag försökte få fram en ursäkt.
"Överraskning" sjöng jag. Han flinade och la en arm över mina axlar.

"Här sitter vi Sasha" vrålade Victoria från en plats. Jag drog med Chris och ett flin placerades på hans läppar.
"Tänk inte ens tanken, hon är upptagen!" Han suckade och vi kom fram till tjejerna.
"De här är Chris min bästavän"
"Chris de här är, Victoria och Jessica" han skakade hand med tjejerna och fastnade blicken på Jessica.
"Hey beatuiful" hon fnittrade och jag höjde på ena ögonbrynet. Jessica jag känner skulle förmodligen bara kasta en otrevlig kommentar tillbaks.
"Kalla mig Jess" sa hon och han nickade. Han satte sig bredvid henne och hon log stort mot han. Jag fnissade smått och satte mig bredvid Victoria. Utan att jag hade märkt det så hade matchen redan börjat. Jag letade med blicken efter Justin och såg honom passa bollen högt till Richard. Ett sockersött fnitter och skratt hörde på sidan om. Jag sneglade ditt och såg att Jessica kolla kärleksfullt på Chris med hans arm runt hennes midja. De var som att han kände mitt stirrande för han kollade upp mot mig och jag gav honom tummen upp. Han flinade och klappade på platsen bredvid han. Jag reste mig upp och satte mig bredvid honom.
"Sa vilka av dem här killarna är din nya pojkvän?" Frågade Chris intresserat.
"Anfallaren åt vänster" viskade jag.
"Och han är inte min nya pojkvän"
"Tror jag" Chris och Jessica skrattade.
"Friends with benefits? Retades han. Jag slog ut händerna i en irriterad gest.
"Varför säger alla sådär?"
"Kanske för att ni är det, utan sexet då" mumlade JJ högt och gossade sig ner i Chris bröstkorg. Jag blev tyst och kollade på Justin, han kollade också på mig men så fort våra blickar mötes avbröt han den och skakade på huvudet. Undra vad de handla om?
"Har du pratat med Cassie?" Jag pillade frustrerat på hår toppen av flätan och skakade på huvudet "Har inte planerat det heller!" Chris suckade och kollade bort mot Cassie som stod i sin cheerleading uniform och hejade.
"Hon har tagit över allt" jag kollade upp mot han.
"Vad har hänt sedan jag försvann?"
"Vart ska jag börja, hon har blivit en självisk bitch, så fort du försvann har hon tagit över allt du började med. Hon lever efter dina spår och bestämmer över alla. En hel vecka var det bara Sasha i allas munnar vilket irriterade henne otroligt mycket. Hon ville ha allt du ville ha och har nu tagit över allt, och med en bra börja valde hon Jake!" Muttra han. Jag gapade stort och kollade chockat på han desamma gjorde JJ bredvid honom.
"Vem är hon, jag kommer förstöra hennes söta falska ansikte" fnös Jessica. Jag pekade på Cassie som sprang in på planen, varför sprang hon in till planen? Alla i publiken hade ställt sig upp, och spelarna var inte på sina platser. Jag ställde mig upp och fick syn på två killar som knuffade varandra på planen. Mitt hjärta hoppade över ett slag, när Justin gav Jake ett hårt slag på hans högra kind. Jag sprang förbi alla och brydde mig inte om Chris som ropade efter mig. Cassie höll på och drog Jake i armen och jag tog tag i Justins.
"Justin sluta!" Mitt i allt såg jag Jake vända sig om och jag andades av lättnad, gav han upp?
Jag släppte genast Justin när jag fick syn på något annat. Jake gav Cassie en hård örfil och kastade bak henne så hon föll ner på gräset. Hon skrek till och tårar började fyllas i hennes ögon.
"Rör inte henne" vrålade jag och började slå på hans arm.
"Ditt svin, jag hatar dig!" Snabbt blev jag bortdragen av någon ifrån Jake och folkgruppen längre bort. Domaren visade rött kort till både Jake och Justin. Jag mötte Justins blick, allt jag såg var ilskan och de var som jag kunde känna Justins hårda andetag träffa mig. Jag ville springa fram till han krama han hårt och bara lugna ner honom, men de var nån som stoppade mig. Personen som drog bort mig från allt.
"Sasha lugna ner dig" hörde jag Chris.
"Hur ska jag lugna ner mig, när du håller mig som en fucking fånge!" Han släppte mig och jag fixade till mitt hår.
"Du bryr dig fortfarande om henne"
"Såklart jag bryr mig, jag vill inget illa henne, du såg vad han gjorde mot henne. Jag ska fucking skada hans bollar! Chris skrattade och kramade om mig.
"Jag måste leta efter Justin" andades jag ut och kunde inte sluta tänka på blicken han gav mig. Hade jag gjort någonting fel?


Vad har hänt med Justin? 
Vad tyckte ni om trailern? jag älskade den, har själv kollat på den för många gånger!
Ska börja skriva på nästa kapitel, ni kanske får Sneak peeks på bloggen här, Kanske! 
De kommer bara bli värre och värre för varje kapitel som uppkomer! :) #Beready 


Kommentarer
Anonym säger:

Nej allt var ju så perfekt:( visste att cali inte skulle vara bra:/

KOMMENTAR SKRIVEN:

anonym säger:

Åhh jag hoppade seriöst upp till taket när jag såg att ett nytt kapitel hade kommit ut, jag äääälskar din novell, trailern är också urbra har sett den typ minst 20 gånger, haha!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sanna säger:

Så jävla bra alltså due grym!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Oh my gaaaaaad. Värre och värre?! Varför gör du så här? Ersänn du tycker om att reta oss? Håller på att avlida eller nåt.
Sjukt duktig är du på att skriva. Bästa novellen jag läser. Vill ha nästa kapitlet nununu.

Btw, trailern var sjuukt bra. Har kollat på den heeela dagen.

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Idabergstedt.horseworld.se

Maria :* säger:

OMG!!! SJUKT BRA!! Jake förtjänar mer än bara ett slag! Draaaaammmmaaaa! Meeeeeeeeeeer!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aya säger:

SÅÅÅ BRA!!!! ja tror han blev svartsjuk på chris o Sasha

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ella säger:

Grymt bra tjejen

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Bääääst!!!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG SHIIET VA BRA DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG KAN INTE VÄNTA TILLS NÄSTA KAPITEL ALDELES FÖR BRA:) ❤❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

astrid säger:

åhhhh, bland dom bästa kapitlerna hittills! så mycket dramaaa, spännande;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Asså OMG sluta nu!! Nej jag bara skämta snälla sluta ALDRIG!
Asså du är så jävla bäst va! Följer sig på blogkeen så jag ser när det kommit i ett inlägg och varje gång blir jag lika glad!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Bins säger:

Det var skita bra!!!!! Men jag blev lite förvirrad i slutet. Vem var det som gav vem en örfil?????

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

Såååå bra!!! Hoppas nästa kommer ut snart :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna säger:

Du är så sjukt duktig, jag älskar verkligen den här novellen. Fortsätt med det du gör, det är verkligen jätte spännande :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Linnea säger:

Så jäkla sjukt bra asså 😍 vill ha mer nu !!! Du är så himla bra på att skriva 👍👍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

neeeeej. justin tror att Sacha är otrogen, inte för att de är tillsammans men... och jag älskar nör justin håller på sådär med henne, för gulligt

KOMMENTAR SKRIVEN:

Engla säger:

Känner av en liten avundsjuk pojkvän här. Hoppas bara de är de :/
Trailern var galet bra ! Längtar ihjäl mig till nästa kapitel

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Gud vad bra! Såg trailern :O åååååh jag gillar inte drama de är alltid någon som blir ledsen :( antagligen sacha den här gången :( <3 men super <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sanna säger:

Lika grym som vanligt :) Spännande och intressant :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://nattstad.se/BusHeztar

jasmina säger:

såååååååå braaaaaaaaa

KOMMENTAR SKRIVEN:

Julia säger:

Omg!! Varför är du så sjukt bra föör??!
Jag älskade kapitlet!!❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Hilda säger:

Världens bästa kapitel!! Snällaa snälla snällaaaaa nästa kapitel lika snabbt!!! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mina säger:

MER MER MER MER! JAG HAR SETT TRAILERN TYP 20 GÅNGER! SÅ BRAAAAAAAAAA VAR DEN!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Gud vad sjukt bra! ASDFGHJKL babe, du leker med mina känslor! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Emelie säger:

jätte bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://emelajzaan.blogg.se

Rebecca ツ säger:

Jääjj! Sä bra! (:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG SÅ SNYGG BLOGGEN ÄR!! shiit så fiin! In love lol.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Omg, så sjukt braaa!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna säger:

ÅHHH MÅSTE VETA MER

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alicia säger:

GUD VAD FIN BLOGGEN HAR BLIVIT!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emmy säger:

Grymt bra
snygg ny design den var väldigt cool :)
längtar till nästa kapitel <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Julie säger:

Ååååå ÄLSKA DEN NYA DESIGNEN!

Så himla grym är du på att skriva!

LOTS AND LOTS OF LOVE FOR YOU!

KOMMENTAR SKRIVEN:

emilia säger:

meeeeeeeeeeeeeer, dör här borta av längtan! så sjukt bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Varför låste dy bloggen?

KOMMENTAR SKRIVEN:

jasmina säger:

sjuktbra meeeeeeeeeeer!!! han kanske såg henne med chris och blev arg? meeeeeeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

amanda säger:

började läsa din novell för några dagar sedan och tycker den är jätte bra. lite stav fel och så ibland men det gör ingenting. älskar att hon är tillbaka i cali, grymt kapitel!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://liindstrand.blogg.se

Biebstoory säger:

Bäst är du på att skriva babe!❤️
Awe. ^^ glad att du gillar den!
Btw, så sjuuuukt fin design! Lmssy gjorde ett bar jobb!❤️

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebstoory.blogg.se

Maria :* säger:

När kommer kapitlet? Vill inte klaga eller något men det har faktiskt gått en vecka sen du uppdatera. Du kan ju iallafall skriva om du inte har tid eller när den kommer? Ta inte illa upp! <3

Btw älskar din novell sjukt mycket! :*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Väggblomman säger:

Hejsan! Kul att du också skriver på en fanfiction!
Kika gärna in på min du med! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://believethis.blogg.se

Emmy säger:

Så sjukt bra Älskar denna novell :D <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justindrewnovell.blogg.se

ifrah säger:

jag älskar denna novell du skriver grymt bra längtar tills nästa kommer:)

Hoppas det inte gör något att jag ställer en fråga?
Jag kollade på trialer (för de är så jävla bra) vad heter låten? jag har hört den innan men jag kommer inte på snälla kan du svara på frågan jag blir så irriterad. Måste säga det igen älskar denna novell du skriver som en ängel. Om du någonsin skriver en bok kommer jag vara den första som läser den :D <3

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback