26

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 18 - Makeover time bitches

Previously
"Coolt, så vi ses?" frågade han. Jag gav honom ett leende, först trodde jag att dem här killarna var ett gäng idioter, men där hade jag fel dem var ganska schyssta iallafall.
"Vi ses" sa jag tillbaks och dem andra killarna sa samma sak i kör. Men innan jag gick därifrån vände jag mig till den blonda killen.
"Öh förlåt igen" han nickade och jag vinkade åt dem. Äntligen på väg hem.

Sashas´s Perspektiv
"Melissa?!" ropade jag så fort steg upp för trapporna. "Här inne" pep hon. Ljudet kom från hennes rum och jag öppnade hennes dörr och kikade in. Hon låg på golvet och läste en bok. Hon gav mig ett stort leende när hon fick syn på mig och sprang fram till mig.

"Jag har saknat dig Sasha" hörde jag henne nästan viska.
"Jag var ju bara ute en timme?" svarade jag frågande. Hon krama mig hårdare att det nästan gjorde ont i nacken.
"Men de känns som att du inte har tid för mig" sa hon igen som en viskning. Är det sant? har jag inte haft tid med Melissa längre? Vad får henne känna sig så? Jag kysste henne på hjässan och bar upp henne i min famn.
"Vi går till mitt rum" sa jag. Hon borrade in sitt huvud i mitt hår och luktade på det så det kittlades. Jag fnissade lite och drog bort hennes huvud.
"Melissa vad gör du?" småskrattade jag.
"Ditt hår luktar gott" hon luktade på det igen och tog in doften sådär överdrivet med näsan. Sedan skrattade hon och hoppade ner från mig famn. Hon Sprang med full fart och hoppade upp på min säng så att hon landade på magen och krånglade sig ner under täcket. Hon drog upp täcket och klappade på platsen jag skulle ligga. Jag log åt henne och la mig ner i sängen bredvid henne. Melissa fixade täcket över mig och henne och sedan la hon sig i mig famn. Jag har saknar den här känslan. När jag kunde koppla av och bara hålla om Melissa och aldrig släppa taget. Känna den underbara doften om min älskade lillasyster. Hon är den ända jag har kvar och jag kommer aldrig släppa taget. Ge mig 100 000 00 miljoner och Melissa kommer fortfarande vara mer värdefull. Jag kände hennes händer leka med mitt hår och hon försökte göra en fin sid fläta.
"Vad har du gjort idag" mumlade jag och smekte hennes hår. Hon tänkte lite och gjorde en söt grimas samtidigt.
"Jag var i skolan och och min lärare gav mig extra beröm för att jag var så duktig i skrivtävling att jag kom tvåa" sa hon lyckligt.
"tvåa? det är fantastiskt Melissa, grattis bebis" sa jag glatt och kysste henne på panna. Hon fnittrade och log så stort att hon visade alla sina tänder. Jag skrattade åt henne och frågade nyfiket.
"Så har du fått några nya kompisar då?"
"Ja" svarade hon drygt och tog bort flätan för att börja om.
"Så vad heter dem" frågade jag lite oroligt för hennes humör ändring.
"Vad gjorde du ute när Julia sa att du måste gå ut?" frågade hon och låtsades som att hon inte hörde min fråga. Tydligen ville hon inte prata om det så jag ska inte tvinga ut det från henne.
"Jag gick till en park" svarade jag då och kollade ner på hennes ögon. Hon nickade och gäspade stort.
"Trött?" Hon stängde sina ögonlock och gäspade igen. Hon smittade snabbt av sig och fick mig att gäspa också. Vi både la oss lite bekvämare i sängen. Jag var skit trött men jag ville inte somna innan Melissa jag ville vara säker på att hon låg bekvämt. När de hade gått några minuter kunde jag höra Melissas låga snarkningar och jag kände att det sakta börja svartna för ögonen.


"Sasha vakna!" Jag känner hur en person skakar om mig.

Jag mumlade något som jag själv inte förstod och vände mig om i sängen, jag drog täcket över min kropp och grävde min kropp under täcket.

"Okej, Sasha om det är så du vill ha det" säger personen som jag nu förstod vem det var, Jessica. Jag försökte somna om fast det inte gick så bra. Precis när jag skulle få tillbaka min sömn kände jag hur kallt vatten rann ner över mitt hår och ner över min ansikte och det kom även lite in i mitt öra, det finns ingen obehagligare känsla än det här.. Jag hoppade uppifrån sängen och blängde argt mot Jess som stod och skrattade ihjäl sig. Jag pekade långfingret mot henne, hon slutade aldrig skratta så jag tog tag om min kudde och kastade den rakt på henne. Hon kollade argt mot mig och nöjt gick jag in till badrummet. Jag borstade mina tänder och torkade mig.

Jag gick ut till Jessica och hon var helt borta i sin mobil. Jag skulle precis säga något till henne men blev tyst, Jag gick sakta ner på mina knän och kröp runt så jag var bakom henne. Jag ställde mig upp och andades sakta in och ut. Revenge bitch. Jag drog fram mina händer och pekade fram med mina pekfinger, jag stoppade in fingrarna in i hennes höfter hårt och hon skrek och kastade sig själv till andra sidan. Jag skrattade och hon såg ut som om hon skulle döda mig så jag blev tyst.

"Var är Melissa?" Frågar jag henne och sätter mig bredvid henne. "Nere, hon tittar på tv" Jag nickar och sätter mig bredvid henne.

"Varför sätter du dig? Gå duscha vi går snart" säger hon, what the fuck? Gå vart?

"Huh?" Jag kollar mot henne och hon flinar.

"Vi ska ut och ha kul" säger hon till mig som om jag vore någon idiot. "Ha-ha" skrattar jag sarkastiskt
"okey, nu berätta vad ville du?" Hon slår till min arm och skrattar.

"Jag är allvar idiot, vi ska till Lanas hemma fest" säger hon.

"Lana vem?".

"Du känner inte henne".

"Mmh precis, ge mig en till anledning till att gå" säger jag och ställer mig upp.

"Sasha, vill du inte se hur kanadensare har sina hemmafester?" frågar hon.

"Nej, hittills så mår alla kanadensare jag har träffat inte bra så.." hon skrattar och jag kollar bak mot henne och hon ger mig en puppy face blick.

"Snälla"
"Nej"
"Snälla"
"Nej"
"Snälla" hon började irritera mig och det fick mig att tänka. Hur länge sen var det jag gick ut och hade kul? Jag kunde dricka mig full och sedan inte minas vad jag ha gjort. Vara borta från riktiga världen.
"Okej, men inte för din..blick" "Utan för att jag saknat att dricka mig full" Hon hoppar till och skriker

"Makeover time bitches" tjöt hon och hoppade upp och ner. Jag himlade med ögonen och gick mot duschen.
"Var det därför du ville att vi skulle gå?" flina jag och öppnade badrumsdörren.
"Uppenbarligen, men kom igen duscha nu" ropade hon ut när jag höll på stänga dörren. Jag skrattade och satte på duschen.
"Glöm inte raka dig, dina ben måste vara sexiga för Chaaaaaz" hörde jag henne bakom dörren och hon drog t A:et när hon sa Chaz i en retande ton. Jag flämta till när hon sa så. Chaz? Usch.
"Fuck you" skrek jag och lätt dem sköna strålarna träffa min hud, och jag kunde höra Jessicas skratt utanför  fast duschen vara på. Jag fnös och tog fram mitt gliss Schampo och tryckte ut två klick på min hand. Det här var andra gången jag duscha idag, ja jag gillar att vara ren och känna mig fräsch hela tiden men har aldrig duschat så här mycket innan jag kom till Canada. Det är som att allt förändras sakta sakta så att jag inte skulle märka. Men jag märker. Jag skakade bort tankarna och sköljde av löddret som rann ner för min rygg. Att jag alltid ska ha så konstiga tankar när jag duschar. Fantasi, beslut, framtidsplaner, känslor och massa random shit allt på köpet när man bara vill ta en enkel dusch. Jag tog fram rakhyveln och fixade till mina ben så att dem såg rena och skinande. När allt var klart gick jag ut från duschen och torkade min kropp med en handduk och tog snabbt på mig ett par fotbolls shorts med ett brunt rött linne som låg i badrummet. Jag öppnade dörren och torkade håret lite med handduken samtidigt som jag gick ut till Jessica. När jag kom ut såg jag fult med kläder ligga på sängen och en massa smink framför spegel, plattången, locktång var ute på plats.
"Du är verkligen upphetsad för det här" sa jag och satte mig på sängen. Hon gav mig ett stort leende och krånglade fram en vit genomskinlig blus och ett par svarta skinnbyxor som hon höll framför sig. Hon tittade frågande på mig.
"Vad tycker du?" jag nickade och checkade in outfien men skakade sedan på huvudet. Hon suckade och ställde sig framför spegeln och kollade in sig själv. Jag ställde mig upp och gick igenom klädhögen. Nej, nej och nej. Jag hitta en leopard klänning och tittade noga på den och vände mig om till J.J.
"Prova den här" sa jag och räckte fram den till henne. Hon kollade osäkert på den men ryckte sedan på axlarna för att ge den en chans. Hon klädde av sina mjukisar och krånglade i sig den. När hon var klar vände hon sig om och sträckte ut sina armar. Jag la huvudet på snett och gjorde en gest med fingrarna i cirklar så att hon skulle snurra runt. Hon fattade gesten och snurrade runt sakta tills hon kom tillbaks och väntade otåligt på mitt bedömande.
"Sexig, Nästan för sexig, men den är för kort så jag låter dig inte gå ut i den" sa jag och vände mig om.
"Bestäm dig, M-A-M-M-A" jag gav henne en blick och log

 
 "You can´t end up like Jasmine"

"Jag kan ju inte låta dig sluta som Jasmine" Hon bröt ut i skratt och kastade sina mjukisar på mig. Jag skrattade med henne också men stoppade det så fort jag såg perfekta klänningen. Jag tog upp den och kollade storögt mot den.
"Den här måste du prova" sa jag och kastade den till J.J hon fångade den och log.

"Perfekt" klappade jag med händerna och skrattade med glädje.
"Den ska du ha" Det var en rosa skiktad axelbandslös miniklänning, som satt perfekt på henne. Jag bet mig själv i läppen stolt.
"Så nu vad ska jag ha på mig?" sa jag och gick igenom kläderna..igen.
"Ånej jag har redan bestämd din outfit" hörde jag J.J säga.
"Har du?" jag rynkade på panna och hon gick in till min WIC och kom kort efter. I handen höll hon på en galge som de hängde också en vit axebandslös klänning med massa vackra svarta mönster på.
"Wow" fick jag ur mig.
"Jag vet visst är den vacker jag hitta den i din Walk in closet"
"Wow" upprepade jag mig igen.
Hon fnittrade och gav den till mig.
"Stå inte bara där gå och byt om då" jag gick in i min WIC och letade fram ett par VS underkläder sedan kom klänning på.
När jag kom ut såg jag J.J platta sitt hår. Jag satte mig bredvid henne framför spegeln och torkade mitt hår med hårtorken. När jag var klar med det gav J.J mig plattågen så att jag kunde platta själv. Mitt hår blev långt och platt och det sken av mitt gliss schampo. Jag lockade mitt hår lite med plattången och stängde av den sen.
"Här låt mig sminka dig" jag log och såg att hon själv redan var färdig sminkad.
"Du vet väl att vi har gjort ordningen helt fel idag haha" sa jag. Hon kollade frågande på mig och jag fortsatte.
"Bytta om, fixa håret, sminka sig sist brukar det inte vara tvärtom" Hon nickade och skrattade åt hur dumma vi var. Men vem bryr sig?
"Du duschade iallafall förre du fixade håret, så någonting rätt gjorde du"
"Ha-Ha jätte roligt" hon fnissa och fokuserade på sminkningen hon gav mig.
Efter att de känndes som en timme så öppnade Jessica sin mun och sa att hon nästan var klar.
"Lite så och lite så" sa hon och avslutade med ett ljus rosa lepstift som nästan såg ut som begie.
Jag vände mig och gapade stort när jag såg min egen spegelbild. Var det där verkligen jag?
"Du är verkligen jätte duktig Jess" jag kramade om henne. Smikningen såg ut som att jag hade hyrt en professionell smink artist. Det var inte för mycket men ända inte för lite, det var som en naturlig sminkning men fortfarande såg man att jag var sminkad. Åh helt perfekt bara bästa beskrivningen jag kan ge..perfekt.
Hon plockade fram ett par skor som var svarta och var öppet lite här och där och hon tog ett par beigea pumps till sig själv.
"LET'S PARTY" skrek hon och dansade lite. Jag gav henne sällskap med det och sjöng mig.
"Dricka oss fulla så att vi glömmer allt tommorw yey yey, ha sex med en random kille" Hon stannade sina rörelse och flinade åt mig håll.
"Jag är oskuld" hostade jag fram hon slutade flina och kollade storögt på mig.
"Shit, man kan verkligen inte märka det" stamade hon fram.
"Är det en bra sak eller dålig" Hon gick fram till mig och gjorde armkrok
"De är verkligen en bra sak, Sasha" Jag fnittrade och drog på mig min skinnjacka och vi gick ut från rummet. På väg mot festen. Det här blir väl kul.


FEST FEST FEST! 
Kommentera snälla! :)

Kommentarer
Anonym säger:

Great kan inte vänta till nästa!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Lika bra som vanligt! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

snälla kan det komma ut ett till idag!! eller imorgon? vill bara läsa om vad som händer på festen!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

SKIIIIT BRA, men till nästa gång så tycker jag att du ska fokusera lite på stavningen också!! Kram

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

super bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

Du är grym på att skriva! Älskar din novell! Men jag undrar bara en sak, ungefär vilket kapitel kommer sasha och justin bli tillsammans? ;)

Svar: Lol, jag ve faktiskt inte men inte nu iallafall de kommer ta en stund innan dem kallar varandra Pojkvän och flickvän
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN:

alva säger:

åh så bra :) längtar till nästa kaitel :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Miriam säger:

Svar: Vi är absolut intresserade av att göra länkbyte nu! I inlägg? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://likebieber.webblogg.se

Agnes säger:

Meeer vill veta vad som händer på festen, hoppas Juustin är där hon kanske blir av med oskulden med honom..? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justinbdrew.blogg.se

Ida säger:

JÄTTE BRAAAA!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Imanangel.devote.se

Anonym säger:

Så jävla bra!!<3
Kan nästa snälla komma ut idag kommer dö om inte nästa kommer snart;)<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vera säger:

Super duper bra! Mer nu :) <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Längtar redan tills nästa del!!! Ah kommer dö nu när de ska på fest! LÄNGTAR EFTER NÄSTA KAPITEL! hihi

KOMMENTAR SKRIVEN:

Fanny säger:

Sjuk bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Mer nu! Kan inte vänta Så bra hehe, bara jag som älskar jessica haha?

KOMMENTAR SKRIVEN:

cicciiz säger:

Meeeerrrr

KOMMENTAR SKRIVEN:

anonym säger:

Jättebra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Gryymt, mer nuuu

KOMMENTAR SKRIVEN:

C säger:

Jättebra verkligen, man kommer liksom in i "novell-världen" och glömmer bort omvärlden helt, vill ha meeerrrrr.

En grej bara, vill inte vara elak eller så, men tänk lite mer på stor bokstav och frågetecken m.m. Haha, nu låter jag som en lärare. Men man förstår mer, det blir liksom "snyggare" och ibland lättare att läsa. Hoppas att du inte tar det allt för hårt, för din novell är jätte bra!

Och jag tycker inte att du borde skynda med att Justin och Sasha ska bli tillsammans!! Låt det ta tid, det är roligast så, tycker jag :)
Men det är bara vad jag tycker och jag vet inte om du vill ha åsikter eller inte.

Älskar din novell!! Kram

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ditt största fan<3 säger:

Gud vad bra! Älskar din novell!!! Kan värklighetstroget inte sluta läsa den! Kollar varje dag om det har kommit ett nytt kapitel! Älskar värkligen din novell!

KOMMENTAR SKRIVEN:

cawi säger:

Din novell är..... FANTASTISKT I love it. Du skriver jätte bra forsätt så! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Älskar det! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Emelie säger:

As bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

JÄTTEBRA KAPITEL :D Längtar tills nästa kommer ut :)
Kram <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://aboutonedirectionn.devote.se

Ellen säger:

SÅÅÅ bra :D <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

TIIILDAAA säger:

BÄÄÄÄÄÄST! Måste läsa nästa!!!!!:o:o

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback