29

Postat i kategorin Sacrifice for love

39- Die little bitch

 
"Tack Justin, för att du fick mig släppa ut allt som satt fast inom mig" jag log mot henne och kramade om henne hårdare. Min näsa snuddade hennes och hon slöt ögonen av beröringen.
"Jag bryr mig om dig Sasha, säg inte så igen, tro mig jag tar väll hand om dem som jag bryr mig om, och nu när jag vet så kommer ingen skada dig igen, förstår du det? Jag låter inte folk jag bryr mig om bli skadad" efter det kysste jag henne mjukt på hennes svullna läppar.
 
 
Justins perspektiv
Jag kände hur ilskan spreds sig över hela min kropp, jag ville ha den där fucking bögens hals runt mina händer. Jag parkerade bilen utanför vår crib och sprang in, jag hade bett Ryan möta mig där nyss. Jag steg in till huset och Ryan låg på soffan.
"Yo, vad var det som var så fucking viktig?" frågade han irriterad. Han kunde vara hur irriterad som helst, men det var det sista jag brydde mig om är att jag störde honom från att kolla på porr. 
"Vem var killen som störde Sasha i skolan häromdan?" frågade jag.
"Vet inte någon äcklig pedofil, varför?" frågade han.
"Den där dickhead:en hade fucking modet att lägga ett till finger på Sasha flera gånger" Så fort Ryan hörde ordet som lämnade mina läppar kastade han snabbt öl burken på den lilla bordet och ställde sig snabbt upp.
"Va?"
"Du hörde mig" svarade jag åt hans dumma reaktion.
"Han attackerade henne kvällen vi såg henne hos Brad och Brad hade hjälpt henne!" 
"Det var därför hon hade blåmäket" sa Ryan. Jag ville svara på hans idiotiska kommentar men jag hade inte tid för detta.
"De är för henne, hon kan inte vara rädd för om någon ska anfalla henne så fort hon går ut från det där fucking huset" röt jag och slog näven i väggen.
"Wooh chill bro, vi fixar det" försökte Ryan och lugna ner mig. Jag spände mina bultande knytnävar om pistolen. Jag gled ner pistolen mellan byxkanten och huden och täckte sedan den med min hoodie över. 
"Jag börjar nästan tro att du har fallit hårt för henne." flinade Ryan. Jag himlade med ögonen och fnös till. Gillar jag henne? klart jag gör men fallit för henne det tror jag inte att jag har gjort än och de kommer nog aldrig att hända, hoppas jag. Vi lämnade huset och bilen var redan igång, jag körde fortare och fortare för varje sekund. Vi svängde in till ett litet hörn och steg av bilen. Vi gick in till ett lägenhets område, höstkylan träffade mig. Som jag hade fått reda på var killen en knarklangare och hade vart i trakterna ett tag, han hette Jesse. Vi hade också fått reda på vem som senast hade köpt från Jesse, det var hos den killen vi skulle ha vårt första stop. Vi gick in till den smutsiga stora byggnaden och öppnade dörren. Vi gick och såg killen ligga och röka gräs medans två halv nakna horor stod och dansade, alla blickar föll över mig och Ryan.
"Well är det inte Justin Bieber och Ryan Butler?" frågade killen och satte sig upp.
"Kom in och joina vår lilla fest" sa han. Vi satte oss och killen jagade bort hororna bort från rummet. Jag lutade mig bak och granskade killen från topp till tå.
"Vem köpte du det hos?" frågade Ryan och kollade mot tre paketer med knark. Mannen kollade på oss och flinade.
"Ingen ni borde slösa er tid på, bara någon jävel som nyligen kom hit. Hade mycket att ge för ett bra pris." sa han. Mannen tog ett bloss av sin gräs och lutade sig tillbaka i soffan.
"Var kan man hitta honom?" frågade jag, jag ville inte stanna kvar här. Allt jag tänkte på var hur jag skulle döda killen. Plåga honom eller få honom försvinna från världen i mindre än några sekunder? Det blev alternativ ett. Killen ställde sig upp och tog ett bit papper, han drog fram en penna och skrev ner en adress. Jag tog den och stoppade in lappen i min ficka. Ryan och jag ställde oss upp och skulle precis lämna innan killen ropade efter oss.
"Ska ni redan gå? Vill ni inte ha lite kul med Joanne och Jenny?" frågade han och de fnittrande hororna kom ut. Ena kom fram till mig och drog in mina läppar i en kyss, jag drog bort henne från mig och greppade hårt tag om hennes rumpa.
"En annan vacker dag" mumlade jag in i hennes öra hon nickade och gick iväg helt blåst. Vi lämnade byggnaden och joggade ner till bilen. Jag drog upp pappret från min ficka och visste direkt vart områden låg.Vi gick snabbt uppför trapporna in till Jesses lägenhet, Ryan knackade sakta på dörren som en liten flicka och kollade på mig med ett flin. Var han fucking seriös? Jag knuffade till honom, och tog lite sats innan jag sparkade sönder den fattiga trädören. Dörren gick sönder och jag sparkade till den en gång till och tillslut var det bara att gå in till lägenheten. Det var mörkt och det såg helt dött ut, jag gick runt och leta efter horungen, jag kollade bak mot Ryan som verkade helt förvirrad. Jag svängde in till köket och tittade runt, jag gick in till sovrummet och hittade jäveln ligga och sova. Hur fuck kan han ligga runt när jag bankade sönder hans dörr, jag gick fram till honom och kastade honom på golvet. Han kollade upp på mig och lade sitt huvud ner på golvet, killen måste vara hög som fan. Jag sparkade honom hårt mellan benen och han tjöt till och kröp ihop som en liten boll.
 
 
"Vem fuck tror du att du är när du attackerar en oskyldig tjej mitt på kvällen?" frågade jag honom.
"Åh, så du är sexiga tjejens kille, Sasha?" frågade han med ett flin. Jag boxade till hans käke och han grymtade till.
"Du ska fucking ångra att du ens stod på samma mark som henne!" sa jag och lyfte upp honom, jag tryckte in honom i vägen och knäade honom hårt i magen samtidigt som jag kastade honom på golvet. Han förtjänade varenda liten slag som träffade honom. Han log på golvet och spottade ut blod, ilskan i min kropp ville bara fortsätta och fortsätta och efter allt han gjort mot Sasha stoppade jag inte mig själv, jag sparkade honom mer och han bara låg helt stilla på golvet, jag lyfte upp honom en gång till och knuffade honom hårt i vägen, fast denna gången myket hårdare.
"Alla dessa slag för en hopplös liten hora, herregud" mumlade killen, jag boxade honom hårt i magen tre gånger. 
"Va sa du?" frågade jag och förväntade mig att han skulle ångra orden som lämnade hans sprukna läpp.
"Sasha.. är ... en-hopplös liten.... hora" sa han och flinade, min grepp om honom blev hårdare och jag kastade honom hårt ner på golvet jag tog tag om hans huvud och drog honom till säng kanten, jag slog till hans huvud på sängkaten hårt och jag hörde hur det knarade till, jäveln bröt sin näsa. Jag log nöjt och vände honom om och boxade hans käke hårt. Sasha förtjänar inte det han gjorde mot henne, tänkte jag innan ännu en box flög till och träffade honom, hon förtjänar inget dåligt i sitt liv, och en spark träffade killens mage. Jesse låg på marken och blog rann ner över hela hans ansikte, jag drog fram min pistol och siktade den mot honom.
"Okej Justin jag tror han har fått tillräckligt" sa Ryan.
"Nej, han fick aldrig tillräckligt när Brad slog honom, vad kommer få honom att hålla sig borta nu?" sa jag.
Jag böjde mig ner till honom och vände hans ansikte mot mig, han kollade på mig och log. Jag ställde mig snabbt upp och ladda min pistol och utan någon annan reaktion sköt jag hans ena ben. Killen skrek till och hoppade till lite.
"Hoppas du förblöder till döds!" röt jag och Ryan boxade honom en sista gång innan han drog mig bort från stället. Vi lämnade lägenheten och gick ner till bilen, jag kollade ner på skor och såg blod över hela dem, jag kollade på mina händer och de va dränkta i hans blod. Jag borde dödat honom, Sasha förtjänar inte att vara rädd. Jag gick in till bilen och drog ut en ciggpaket från en lucka som fanns i bilen, jag drog ut paketet till Ryan och tydligen hade han redan påbörjat en cigg, Jag tände min cigg och drog in ett stort halsbloss. Stressen och ilskan började direkt lugna ner sig när röken lämnade mina läppar, hela jag började lugna ner mig. Jag tog en sista djup bloss och satte mig in i bilen, Ryan satte sig ner bredvid mig och tog några djupa andetag, jag droppade av Ryan hem hos honom och jag körde vidare till vår stora crib. Jag gick in och började leta efter extra kläder, Jag hittade ett par slitna jeans och en svart hoodie, jag böt snabbt om och tog kläderna som var dränkta i blod, jag kastade in dem in i den stora öppen spisen och satte mig ner framför den öpnna spisen, kollade hur kläderna började sakta brinna upp till aska. Jag tog en klunk av min öl och tittade på elden. Jag började tänka på varför jag gjorde det här, jag tycker om Sasha. Hon är speciell, vacker och sexig. Trodde aldrig att jag skulle säga så till en tjej, jag har inte fallit för henne men det kan hände, och tro mig det skrämmer mig. Men en sak är jag säker på, så länge jag lever ska ingen lägga ett finger på Sasha, jag svär. 

 Kort kapitel i know, men drama kommer! 
Se till att kommentera nu!♥
 

Kommentarer
Vicky säger:

OMG OMG OMG SÅ HIMLA BRA DÅ ÄR SÅ OTROLIGT DUKTIGG!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Oh. My. God. Serious får inte fram ord. Sitter helt stum. Det var helt jävla grymt. Är alla dina kapitel. Du räddade denna usla kväll.

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Idabergstedt.horseworld.se

Engla säger:

Gah, det är så bra !
Älskar att han är så beskyddande hoppas bara att Sascha inte blir arg..):

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna säger:

Grymt!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mina säger:

Jag älskade kapitlet så himla mycket!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Annika säger:

Så jääävla bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Älskar Justin! Så överbeskyddande och sexig. Unf *_* Sjukt bra kapitel även om det var kort. ;)♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anna säger:

Sjukt bra längtar till nästa !!!!!!!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Grymmmt

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Oh My freaking god vad bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

OMG OMG älskar er novell den ju bara bäst och justin är så jävligt sexig asso längtar tills nästa kapitel kommer <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

SLUAT ALDRIG SKIRVA, SHIIIIT VA BRA!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Josefin säger:

ÅÅh gud jag bara älskar den här novellen! Men tänk mer på stavningen.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

SNÄLLA MER, otrooooligt bra! Även om det inte var så långt var det skit bra,

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

OMG! riktigt spännade kapitel, du äger! sluta aldrig Skriva!! :).. längtar till nästa kaptiel <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ditt största fan säger:

Grymt bra! Vill bara veta vad som kommer hända här näst. Men vet aldrig vad som ska hända. Allt kommer som en överraskning. JAG ÄLSKAR DET!!!!!!! Lycka till och fortsät som du gör så kommer du få en massa läsare på din blogg!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lennie säger:

hej!vilket program använder du för att redigera bilderna?

Svar: Gimp!
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lmssy säger:

Ni är så bra på att skriva, det finns inte ord ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

astrid säger:

åhh jag önskar att han kan erkänna att han fallit för henne:')

KOMMENTAR SKRIVEN:

jasmina säger:

ohh sjuktbra meeeeeeeeeeer!!!!!!!!!! Jag tror jag fallit för denna novellen hahahahah :) <3 Du är sjuktbra meeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

ANONYM. säger:

Jävlar, längtar som fan till nästaaaaaaa!!! Ge oss kapitel 40 nunununu.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Julia säger:

Sjukt braa!!❤❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Melina bieber säger:

Wow du är gryyyym! Har ni / du instagram? ❤️

KOMMENTAR SKRIVEN:

Stella säger:

Suuuuuperbraaaaaa!
När kommer nästa kapitel?
Längtar hjäl mig här bakom skärmen!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jennifer säger:

Längtar sönder till nästa kapitel :D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://myybeebs.blogg.se

Natasha säger:

När kommer nästaaa??❤❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

jujustory säger:

sååååå sjukt bra!!!!! vill bara att nästa ska komma ut!!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://jujustory.blogg.se

Celina säger:

När kommer nästa kapitel?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

jätte bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback