27

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 22- Awkward

 

Previously

"Du borde skaffa ett bättre gömställe om du tänker behålla det där bro" säger jag och skrattar. Han gav mig en blick som lätt stod för.

Jag kommer knulla dig bak,fram,höger,vänster sen bak igen. Och det där är för bögigt för mig, så de är bäst att lämna huset.

"Bye bro" säger jag snabbt och lämnar rummet för att komma ut från det här huset


"Hej då Sasha" ropar Julia precis när jag var på väg att lämna huset mot skolan, jag kollade bak mot henne och gav henne ett stort leende.

"Hej då" ler jag och stänger dörren efter mig. Jag gick ner för de små trapporna och ut genom grinden. Jag svängde mot busshållsplatsen, när jag kom nästan fram till busshållplatsen såg jag min buss åka iväg, fuck nej nej nej. Jag greppade ordentlig om min väska och satte den på min axel och sprang efter bussen och med min underbara tur åkte bussen iväg. Jag suckade och satte mig på bänken, jag kunde inte få bort tankarna om vad som hade hänt igår. Att spela Fifa med Justin Bieber var det sista jag skulle kunna göra, well det var så jag trodde. Han var.. tystlåten, han pratade inte så mycket runt mig eller med mig alls. Han tror nog att jag är som de tysta tjejerna som bara bryr sig om sina betyg, inte för att jag inte bryr mig om mina betyg, jag gör det. Men jag kanske inte lägger mycket satsning på det. Och Ryan, Ryan... Jag vet inte vad jag ska tycka om honom, han kanske är en pedofil trotsallt. Han har ju porrtidningar under sängen. Det är normalt i hans ålder, jag vet. Även om jag aldrig trott att jag skulle säga det här, hade jag roligt med Justin. Mitt under alla mina tankar om Justin kom bussen, jag drog fram mitt kort från min väska och steg in bussen. Jag gick in och lät min blick falla över hela bussen för att leta efter en plats och jag hittade en ledig plats långt bak. Jag gick fram dit och satte mig där, jag drog fram mina hörlurar och tittade ut genom fönstret, det var som att kolla på ett bildspel. Jag kollade klockan på min mobil och det stod 09:45. Min lektion hade börjat för en kvart sen. Inte bra. Bussen stannade ett par kvarter bort från skolan, det var ungefär tre stopp kvar innan jag skulle komma fram till skolan. Kanske om jag steg av nu och sprang skulle jag hinna fram till skolan förre än bussen, ha vem försöker jag lura. Och efter tre stopp kom jag fram till skolan, jag sprang upp till mitt skåp och öppnade den, jag hade mitt schema tejpad fast i skåpet. Spanska, great. Jag vet inte ens vart det ligger. Jag kollde siffran på vart jag skulle ha spanskan och det stod rum 2021. Jag sprang upp för trapporna och letade och med tur hittade jag klassrummet. Jag steg in och allas blickar hamnade på mig. Jag kollade runt för att se vilka jag kände igen, Mike, mike är här, min blick fortsatte gå runt och jag såg Justin. Han kollade mot mig och flinade, ugh varför är han så fin?

”Hej, vem är du?” frågade lärarinnan som stod bakom disken, ”Sasha” svarar jag och sätter mig bredvid Mike.

”Sasha? Jag hittar inte ditt namn i klasslistan, är du säker på att du ska vara här?” frågar lärarinnan som hade någon helt konstig brytning. Jag kände mig lite osäker eftersom jag glömde bort vilket rum nummer den här rummet var, det var 2021, tror jag. Jag bara nickade lätt och hon log mot mig.

”Okej Sasha, berätta lite om dig själv” säger hon och ler. Yes, det bästa med det här är att ha en spansk bakgrund. Jag kan spanska, men inte så bra. Det började försvinna lite efter att min pappa hade flyttat iväg, han är spansk. Och han hade lärt mig mycket innan han stack, då vi bara pratade spanska hemma. Min mamma kan också spanska, jag tror att hon gick i spanska klasser förut. Tror jag. Det var så hon träffade pappa, han var hennes spanska lärare. Mamma brukade alltid skämta om att pappa hade varit förtjust i henne från allra första början, då han gav henne väldigt bra betyg, och extra hjälp. Hon brukade också säga att det var en anledning ingen tyckte om henne i hennes spanska grupp, men att hon inte brydde sig eftersom pappa var den enda hon brydde sig om och älskade. Lärarinnan kollade på mig och väntade på ett svar, jag kollade ett tag på henne och tänkte efter vad jag skulle säga.

”Hola, mi nombre es Sasha Gonzales y tiene 17 años. Tengo una hermana que se llamaba Melissa que tiene 8 años y ambos nacen y crecen en las manos califa, Calabasas” säger jag och ler nöjt av alla ord som hade lämnat mina läppar. Alla kollade mot mig med stora ögon, säkert chokade över min kunskap. Jag log och kollade mot lärarinnan som stod där och kollade mot mig. Jag kollade bak för att se eleverna ansiktsuttryck. Jag kollade mot Justin som kollade mot mig, han skakade lätt på huvudet och jag kollade mot Mike. Han kollade tillbaka

"är du hög eller?" skrattade han och helt plötsligt brast hela klassen i skratt. Varför skrattade de? Sa jag något fel?

”Sasha, du var väldigt duktig. Men det är inte Spanska klassen detta, du måste ha kommit till fel klassrum. Det här är rum 2020, franska klassen” säger hon och ler.

Fuck, åh nej, skjut mig, omg nej oh nej jag rodnar omg nej nej, vad pinsamt herregud omg har någon en pistol? Skjut mig nu.

Det var allt som gick runt i mitt huvud, jag visste inte vad jag skulle göra. Mitt ansikte blev helt rött och allt jag ville göra var att hoppa från ett bro. Jag ställde mig upp och gjorde allt för att gömma mitt ansikte under mitt hår, jag drog in stolen och drog upp min väska.

”Rum 2022 ligger bara runt hörnet” säger hon, jag nickar och kollar mot Mike. Han skrattade och jag gav honom en blick som han lätt tog åt sig, så han blev tyst på direkten. Jag lämnade klassrummet och stängde dörren efter mig. Herregud var jag tvungen. Jag hatar att skämma ut mig, och det här var så pinsamt att det gjorde ont. Jag ville bara skrika, men de skulle nog höra mig och jag skulle få all skit i världen. Jag kollade på klockan och det var 20 minuter kvar till min lektion, jag vet inte om jag borde gå eller bara strunta i lektionen och gå ner till kaffeteriet och fixa lite käk. Jag tänkte ett tag och min mage ledde mig mot kaféet. När jag kom fram till kaféet beställde jag en coola och ett muffins, jag satte mig ner och njöt av min lilla fika. Jag kollade på klockan och såg att lektionen var över och att jag började historia om 5 minuter, jag slängde i mig resten av muffinet och tog tre stora klunkar av coola och sedan sprang jag upp till mitt skåp för att ta mina böcker, kan den här dagen vara mer stressigare?

Efter en lång dag i skolan hade jag bara en sista lektion kvar, Idrott.                                                  

Jag letade igenom min väska efter mina mjukisbyxor. Idrott kanske inte är direkt min svagaste länk, men den är absolut inte den bästa Jag kollade bak och såg hur tjejerna i min klass drar av sig sina kläder så att de bara stod i underkläder. Jag drog snabbt av mina jeans och tog på mig ett par mjukis och lät mitt svarta linne sitta kvar. Jag satte upp mitt hår i en hög tofs innan jag skulle gå ut till idrottshallen. Jag gick förbi några tjejer och alla slutade prata och kollade genast på mig.

"Snacka om smaklös" hörde jag en bitchig röst och några andra som skrattade. Jag vände mig om och där såg jag Jasmine ansiktet som var överdrivet mycket med smink. Hon höjde på sina målade ögonbryn och kollade kaxigt mot mig samtidigt som hon drog bak sitt hår så att man såg hennes långa lösnaglar. Jag kastade bak mitt hår lite överdrivet och gjorde ett sarkastiskt ljud innan jag vände mig om och gick därifrån. Jag gick ut till hallen och såg att det var bänkar lite här och där. Alla killarna var redan ute på bänkarna och några andra tjejer som nu ingen visste om, dem bara fanns där vid en sida och gjorde sina läxor princip hela dagen eller självklart kan jag inte vara säker på det men vad annars skulle dem göra, Stratford är så litet och jag har aldrig sett dem någonstans. 

"Vad händer?" hörde jag Mikes röst bredvid mig. jag kollade åt sidan och såg på honom. Jag ryckte på axlarna och la mig på bänken för att sedan lägga fötterna på hans knä. Han kollade länge på mig men jag ignorerade honom och drog istället fram min gamla Nokia mobil en mobil man knappt kunde göra någonting på? Men bara jag har en mobil som funkar så borde jag vara nöjd. Jag öppnade upp mitt favorit spel, Snake. Det är som temple run för mig fast mycket roligare. Jag märke att Mike hade gett upp sin blick för han hade lutat sig bak mot väggen istället och knaprade på sin Iphone. Ett par höga tjut och fnitter kom från dörren och det forsade ut ett gäng med tjejer. häften av dem hade på sig tight shorts, som ser ut som trosor och andra häften såg väl ut som mig typ. Tur att det finns tjejer som ser mindre slampigare ut på den här skolan. 
Mr Loockwood steg in i salen och alla tystnade. Loockwood är en sträng lärare han börjar inte en lektion fören det är knäppt tyst, man kunde knappt andas utan att han skriker "tystnad". 
"Gonzales sätt dig ordentligt genast" Jag satt kvar på min position utan att bry mig om vad han sa. Hans blick blev strängare. "NU" jag himlade med ögonen och mumlade

"Nån har vaknat på fel sida idag" och drog ner mina fötter från Mikes knän och han skrattade. 
"Tycker resten av klassen att det är rätt för Gonzales att visas på den här lektionen med hennes attityd" Hörde jag Loockwood skrika ut som om att han var en ledare för militärer. Jag kollade runt på mina klasskamrater och dem tittade på mig och mumlade sedan "neej" jag himlade med ögonen åt dem, Pussys.
"Skrik mer också ingen hör dig" Sa jag sarkastiskt. "Westside two points" hörde jag Mike skrika så alla började skratta. Jag knuffad hans axel och han flinade.
"Vad sa du unge dam" Avbröt Loockwood med sin röst. Han stod nu framför mig och hade armarna i kors.
"Jag sa att det här är inte någon militär skola, du kan inte behandla oss hur du vill?" Mike skrattade och o:ade lite. Loockwoods blick flyttades från mig och landade på Mike.
"Varför är du inte ombytt, Sevani?" Mike ryckte på axlarna och flina. 
"Du får inte vara med om du inte ombytt" han vände sig om till resten av klassen "Hörde ni det, ni som inte är ombytta vet vägen ut härifrån" Det var minst 6 personer som reste sig upp och gick ut alla dem förutom Mike.
"Sevani ut nu" ropade han från andra sidan. Mike reste sig upp och skakade på huvudet. Han gick fram till en bänk i mitten av hallen och la sig ner. "Mike?!"
"Nej,varför måste jag gå" gnällde han.

"För att du inte är ombytt" svarade en kille som om att det var det mest självklaraste i världen.                      

"Jag ska inte gå ut härifrån, jag skiter i jag ska vara med" Mike la sina händer bakom huvudet och alla suckade.                      

"Nähe då blir det ingen lektion, då sitter vi här i en timme helt tysta" säger Loockwood och satte sig ner. Alla skrek Mikes namn, att hans skulle gå.  Man kunde höra tjejernas pipiga röst skrika "men Mike kan du dra" sen killarna skrika "Stick härifrån" men Mike låg kvar där och spelade på sin mobil. Jag ville inte sitta här i mer än en timma i onödan så jag började också skrika. "seriöst Mike gå" han stäckte bara upp en hand mot mig och drog ner den. Jag fnös till och ställde mig. Han märkte inte att jag kom närmare för att han var så inne i spelet. Jag sparkade ner honom så att han ramlade ner på golvet och alla skrattade. 

"Mike, gå" Han reste sig upp och kollade surt mot mig men brast sedan ut i skratt. "Gååååå" sa jag igen och drog ut å:et den här gången. Han drog upp sina händer i en skyddande gest och sa "okej,okej". När han äntligen var borta jubblade alla och jag gick stolt tillbaka. Jag satte mig och fick syn på en säck med fotbollar. Jag kände snabbt hur glädjen bildades i mig. Då betyder det att vi ska spela fotboll idag.
"Idag ska vi köra beeptest" och det var då glädjen försvant. Ska vi springa fram och tillbaka hela lektionen? Om jag nu visste att jag skulle få uppleva den här mardrömen skulle jag bara låtit Mike stannat kvar och förstöra lektionen.  

Mr Loockwood delade in folk i grupper så att det var fyra i varje och jag hamnade med två killar och en tjej. Grupp ett fick börja och tur var det inte min grupp, min grupp var tre. Jag la mig på bänken igen och gjorde uttråkad små flätar i mitt hår. 

"Hej" jag kollade upp och såg en tjej med långt brunt hår sitta bredvid mig. Jag gav henne ett vänligt leende och hälsade tillbaka och fortsatte sedan uttråkad att leka med mitt hår. Men jag kände tjejens blick på mig hela tiden. Så jag reste mig upp och satte mig ordentligt.

"Är du i min grupp eller?" Frågade jag nyfiket och hon nickade med ett vackert leende. Jag log tillbaka och ville starta en konversation.

"Så gillar du idrott?" Sa jag och vänder blicken mot dem som sprang. De såg ut som att dem snart skulle ramla ihop. 

"Jag älskar idrott" Jag vänder förvånat mitt huvud mot henne och kollade chockat på henne.

"Vadå?" frågade hon och flina. 

"Jag trodde du var som du vet..dem andra tjejerna" svarade jag. Hon skakade roat på huvudet och log.

"Då trodde du fel, skulle hellre dränka mig än att vara som dem där tjejerna"  sa hon och nickade mot där Jasmine stod. Jag nickade på huvudet och skrattade.

"Jag heter Sasha förresten" sa jag och räckte fram min hand. Hon tog glatt emot den.

 ”Victoria" hälsade hon.

"Grupp tre uppställning" ropade Loockwood. 

"Slå vad om att jag klarar mer än dig" sa hon skämtsamt och kollade uppmanade på mig. 

"Bring it on" sa jag och vi joggade fram för att ställa oss på våra platser. *BEEP* hörde vi och började springa fram och tillbaka.

"Kom igen då Sasha" hörde jag Victoria skratta fram. Jag skrattade och knuffade henne. Vi låg nu på 3,4 och jag var redan trött. Victoria hon verka inte vara bekymrad alls. *BEEP* hördes det igen och vi sprang. Vi var nu på 4.3 och ingen hade gett upp. Jag ville inte vara den första som gav upp men jag kunde inte klara av det längre. Så jag la mig utmatat på golvet och andades häftig. Några sekunder efter kom en av killarna som sprang med oss och la sig över mig jag hostade och tjöt till samtidigt som han skratta. Efter honom la sig Victoria över killen så det var tyngre för mig hon gjorde ett bekvämt ljud och jag skrattade med killen. 

"Gå bort från mig, jag kan inte andas" skrattade jag fram och försökte knuffa bort dem. Dem rullade av från mig och vi låg där och hämtade andan. 

"Loockwood är vi godkända?" Tjöt Victoria och han mumlade ett "ja" och någonting med "bra jobbat" 

"Ingen får gå härifrån om inte tjejerna i hörnet där springer" varnade Loockwod och pekade på Jasmine och hennes hundar. Vi suckade och tjejerna gnällde på att dem inte kan svettas, att dem inte kan springa. Jag tröttnade på deras gnäll och ville bara komma ut härifrån.

"Men kan ni springa, vi har inte hela fucking dagen på oss" snäste jag mot Jasmine. hon blängde på mig och fnös 

"du ska inte vara kaxig, din uppmärksamhets hora" jag flämta till och alla killarna stönade

"Men håll käften Jasmine och spring bara" hon pep till och gick fram till banan. Tjejerna började jogga och när dem hade sprungit 2 varv slängde sig Jasmine sig på knä och började gnälla.

”Jag orkar inte mer" och självklart slängde sig hennes hunder också ner på golvet .

"Ja precis vi orkar inte" sa dem andra tjejerna. Jasmine gav dem en blick så att dem höll käften och gnällde igen "vi har sprungit 2 varv redan vad mer vill du ha från oss" jag och Victoria började skratta och skakade på huvudet.

"Geez två varv de bara för mycket Loockwood ge dem en paus så dem kan fixa sina naglar" skämtade Victoria och alla började skratta. Loockwood  pekade på alla fyra tjejerna på banan och sa "F, F ,F ,F" och gick sedan iväg. Jasmine ställde dig snabbt upp och sprang efter Loockwood. Säkert för att övertala honom med en massa skit jag och Victoria reste oss snabbt upp för att gå tillbaks till omklädningsrummet och duscha. 

Efter att både jag och Victoria duschat och byttit om lämnade vi bygganden, utanför såg vi en killen som stod och väntade. Victoria sprang upp till honom och gav honom en kyss på läpparna, hon kollade mot mig och gav mig en gest om att komma fram. Är killen hennes pojkvän? De verkade söta ihop. Ja gick fram till dem och log mot båda.

”Sasha det här är Lukas, min pojkvän” säger hon och ler, han ler tillbaka och skakar mitt hand.

”Sasha” säger jag och ler. Han ler tillbaka och kollar mot oss.

”Jag tror jag lämnar er tjejer nu” säger han.

”Nej, jag ska ändå gå nu” säger jag snabbt och Victoria nickar.

"Vi ses" säger jag och kramar om henne.

"Bye" säger hon och ler. En ny vän... trevligt.


CHAPTER 22 BITCHEZ :D

Så kul att få höra många positiva saker om trailern,  själv älskar jag den sjukt mycket♥ 

Jag ville också säga, att min uppdaterng inte varit på topp, i know i know!

Men come on,  det är SOMMARLOV♥ :)

Jag älskar er ♥

KOMMENTERA NU BABES♥

 

Kommentarer
Lmssy säger:

Grymt, längtar till nästa!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Thilda säger:

ohh! mer :DD hoppas det är mer jasha moment i nästa! men det var annars bra kapitel :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Ombb älskar din novell längtar överdrivet mycket till nästa!! 😜😍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Mer super bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Super bra som alltid!! <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Imanangel.devote.se

Anonym säger:

Hoppas på Jasha moment i nästa kapitel! Älskar din blogg ngt otroligt ! När kmr nästa?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Ja, en ny vän!!:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

GRYMT BRAA

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Skiiiit bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

alva säger:

Åh vill ha mer med justin! Kan inte typ nåt hända sasha också skyddar henne? Eller blir orolig och sånt? :) men du och din novell är grym ♥

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

F, F, F, F Hahhahaha skrattade ihjäl mig. Detta kapitel var perfekt! ♥♥♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Celebnovell.blogg.se

Malin säger:

Tråkigt kapitel

KOMMENTAR SKRIVEN:

ja du.. säger:

DU ÄR SÅ FUCKIN DUKTIG SLUTA ALDRIG!!! ÄR BESATT IT'S LIKE MY DRUG OR SOMETHING... Men gud... Haha nej men älskar allt med novellen <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sandy säger:

Bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Love it! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Victoria :D säger:

Super bra! Yey Sasha's nya kompis heter oxå Victoria! :D

Vill du göra ett länkbyte? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://onedirectionland.blo.gg

josefin säger:

skrattade ihjäl när jag läste att det var franska klassen XD men sjukt bra skrivit.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natasha säger:

You go girl! Så jävla grymmt kapitel!!! När kommer nästa? Jag lääängtar redan!XD

KOMMENTAR SKRIVEN:

minis säger:

Super bra! LÄNGTAR REDAN TILL NÄSTA!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Jätte bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meraaaa !!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Åhh så bra 😍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meer grym, vad hände med jessicaa? Höhö like the way she talk..

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Gryymt

KOMMENTAR SKRIVEN:

cicci säger:

när kommer nästa kapitel,du har inte skrivit på länge och jag bara längtar till nästa kapitel.Men jag ville bara undrar hur du gör dina bilder i gimp? jag har också men vet inte hur man gör :(

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://cicciiz.blogg.se

Minis säger:

Det skulle betyda så mycket om du kunde checka in min novell blogg och läsa. Jag älskar verkligen din novell och det skulle betyda så mycket! Även om du inte gör det tycker jag att denna novell är den bästa jag läst ;D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://bieberstoories.blogg.se

Vicky säger:

Så himla bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback