24

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 23 - Fuck normality.


 ”Sasha det här är Lukas, min pojkvän” säger hon och ler, han ler tillbaka och skakar mitt hand.”Sasha” säger jag och ler. Han ler tillbaka och kollar mot oss.”Jag tror jag lämnar er tjejer nu” säger han.”Nej, jag ska ändå gå nu” säger jag snabbt och Victoria nickar."Vi ses" säger jag och kramar om henne."Bye" säger hon och ler. En ny vän... trevligt.
 
Sasha´s Perspektiv
Jag skulle precis lämna skolans byggnad när jag såg Mike hänga vid trapporna, jag kollade på honom ett tag och fick sedan bilder i huvudet om vad som precis hade hänt i idrotten, killen mår inte bra. Jag log för mig själv och gick fram till honom. Jag la mina händer över hans ögon och hans kropp stelnade lite.

”Vem?” frågade han och log.
Jag ignorerade hans fråga och hade fortfarande mina händer över hans ögon. Han drog fram sina händer och sträckte dem bakåt så att han kunde känna mig, hans händer gick över mitt huvud och han kände på mitt hår, fast jag hade en tofs så de var inte mycket hår han rörde, hans händer gick till mina axlar och sedan mot min mage. Hans händer rörde sig uppåt och skulle precis röra mina bröst snabbt hoppade jag till så att han inte la sina händer på dem. Jag slog till honom och han kollade på mig.
"Det var du huh?" Sa han och ställde sig upp, jag tror inte han vet att han var på väg att tafsa på mina bröst mitt ute framför flertal ungdomar som kan sprida rykten på mindre än 2.5 sekunder. Fast det var bäst att han inte visste om det, det skulle bara bli pinsamt och tyst. Jag nickar bara mot honom och han flinar.
"Kom" säger han och går uppför trapporna som ledde in till skolbyggnaden.
"Nej, jag ska hem" säger jag.
"Kom igen, vi stannar här lite" han kommer ner och tar tag om min arm, han drar mig uppför trapporna och går in till skolan.
"Vart ska vi?" Frågar jag. Han rycker på axlarna och vi går runt i skolan.
"Mike, om det var det här du fick mig stanna kvar för, kunde jag lika gärna stannat kvar i idrotten och kört beeptestet om och om igen".
Vi satte oss på några bänkar utanför matsalen. Mike ställde sig upp efter ett tag och gick runt, han tog tag om handtaget in till matsalen, han tryckte ner handtaget och dörren öppnades. Mikes ögon lyste upp som om han hade hittat portalen till Narnia, jag skakade snabbt på huvudet och visste exakt vad han ville. Han stängde sakta dörren och kollade mot mig.
"Nej nej och nej" sa jag och skakade ännu en gång på huvudet. Han tog snabbt min väska och hoppade bak.
"Antingen följer du med mig in, eller går jag in och lämnar din väska där inne" sa han.
"Du skulle inte våga"
"Watch me" sa han och gick in.
Jag sprang efter honom snabbt, fuck den här killen kan få mig åka till Kina och få det se ut som om jag bara gick till närmaste livsmedelsbutik. Jag gick in och Mike stod precis framför mig, han kollade bak och log nöjt.
Han räckte mig min väska och jag tog irriterad tillbaka den.
"Idiot" snäste jag och vi gick runt i den helt tomma matsalen. Mike gick in bakom disken och gick raka vägen till där det finns chokladkakor, han tog en och kastade den andra till mig. Jag tog emot den och även om det vi höll på med var helt och hållet fel kan jag inte hålla emot, jag är hungrig. Jag åt upp chokladkakan och gick sedan efter Mike, vi tog sedan var sin juice från den lilla juice baren och fortsatte vårt äventyr i matsalen. Vi gick in till rummet som mattanterna brukar sitta och där låg en korg med bullar, nybakade, färska, goda bullar. Både Mike och jag gapade så stort så att våra käken träffade golvet, jag kunde känna hur hungern kom fram och jag kunde höra hur min mage skrek för bullarna. Jag och Mike gav varandra en blick som betydde att vi skulle hugga in och det var precis det vi gjorde. Jag tog en i munnen och en annan i handen, medan Mike först började med att fylla sina fickor. Jag gjorde som honom och fyllde in 4 bullar i min trånga ficka som jag hade på min hollister tröja. Sedan åt jag och Mike varsin bulle när vi hörde en mörk kvinnoröst skrika.
"Vad gör ni här!? Stanna där" jag kollade snabbt bak och såg hur en stor mat-tant sprang emot oss med en kaveln flygande i luften, att hon ens ber oss att stå still. Jag greppade tag om bullarna som var gömda i mina fickor och sprang ut från rummet, precis utanför stod två andra mattanter och vi blev tvungna att hoppa över disken mattanterna brukar stå bakom. Allt kände som en action film, jag kände hur bullarna var nära på att falla ner, så jag greppade mer ordentligt om minna fickor och tappade 3 styckna jag hade i mina händer. Vi sprang ut genom dörren och snabbt ner för trappor och sprang ut från byggnaden, vi gömde oss vid ett hörn och var helt andfådda.
"Oh my gosh, vi kommer få sjukt mycket skit imorgon" säger jag tungt och lutar mig mot vägen.
"Det var värt det" säger han samtidigt som han tar en stor tugga och rycker på axlarna. Jag skakar på huvudet och skrattar.
"Ey Sasha" jag vände mig om och såg några killar sitta vid bänkarna utanför skolan. Jag möte Richard blick, det var han som ropade på mig. Han gjorde ett "kom" tecken med sina händer. Jag log och drog med mig Mike ditt. Jag såg alla killarna med en bar överkropp, man kan undra varför dem sitter utan tröja? Ja, här i Stratford ändras vädret lika snabbt som en rast på en skoldag. Så varför inte passa på att sola sig. Min blick fastnade på en av killarnas magrutor, jag bet mig löst i läppen och kunde inte slita bort min blick från den perfekta kroppen. Damn I want to lick his abs´´ Någon harklade sig och jag kollade upp mot personen jag hade stått och glott på. Min otur så visades det vara .. Justin. Han flinade exakt som han gjorde när jag hittade Playboy tidningen inne i Ryans rum. Jag började rodna och kollade snabbt bort.
"Varför sprang ni?" frågade Richard nyfiket, jag kollade på Mike och log.
"Inget, bara öh" jag försökte komma på någonting.
"Motion" killarna rynkade på pannan. Fan varför ska jag alltid gör det pinsammare. Mitt tröga dumma svar verkade inte övertyga dem heller.
"Motion?" Sa en mulatt kille med ljusbruna ögon och kollade ner på mina fickor. Jag kollade ner och såg bullarna var proppade i mina fickorn. Jag skrattade falskt och försökte gömma mig bakom Mike.
"Vitogbullar" flög det ut från min mun i en hastig fart så att dem inte fatta. Dem höjde på ögonbrynen och kollade på varandra. 

"Vi tog bullar" sa jag sakta. Vissa kanske tycker det är barnsligt men när jag hungrig, då är jag hungrig. Utan att jag visste det började jag babbla ut vad som hände.
"Vi var bara hungrig så vi gick in till matsalen och ingen var där så varför inte bara gå in, sen såg vi bullar och det var många? så vem skulle märka om 2, 3 , 8 Stuckna försvann och sen kom den här galna damen in och jagade oss med en kavel" Jag tog ett djupt andetag och killarna föll ihop i ett skratt, till och med Justin flinade.
"Så hur många har du kvar?" frågade Richard. Jag rotade i mina fickor och kände att det fanns minst 5 stuckna kvar, jag hade ju tappat några när jag och Mike lekte krimiella och sprang.
"Vänta varför undrar du?" frågade jag smart och Richard slickade om sina läppar.
"Bjud" jag kollade länge på han. Bjud? Okej det där var en svår fråga? Jag visste inte om jag kanske skulle ge dem två stuckna eller äta upp dem själv. En idé kom upp i mitt huvud. Jag knuffade Mike lite på sidan. Han vände sin blick mot mig och hade en bulle i munnen.
"Vad väntar du på, bjud" sa jag och riktade mitt huvudet mot killarna.
"De slut" jag kollade förvirrat mot han.
"Tjockis" mumlade jag och tog ut en bulle från min ficka jag delade den i halva och gav den till Richard. Han kollade ner på den och fnös.
"Seriöst, Sasha? Borde inte jag få någonting efter du krossade mina bollar" sa han. Alla började skratta förutom Justin då, för han var lika förvirrad som Chaz var på festen.

 

"Heey, du var en asshole den dagen vad förväntade du dig från mig?" sa jag och pekade på honom. "Jag fick tillbaks vad jag förtjänade" log han. Jag log tillbaka och gav honom andra halvan. 

"Sasha" gnällde han och dem andra killarna.
"okej okej" suckade jag och tog fram 3 bullar som jag gav till killarna. Jag kollade mot Justin och han satt där bredvid dem, stirrande på mig. jag gick nervöst fram till han och räckte fram en kanelbulle. Istället för att ta emot den kollade han in i mina ögon. Det kändes som att han såg igenom mig. Han skakade lätt på huvudet och jag nickade sakta på huvudet. Killarna var redan uppe i en full diskussion med Mike om hans skateboard men jag kunde inte bry mig mindre. Jag var fast i Justins vackra ögon som hade en hassel nöts färg. Dem passade perfekt till hans brun blonda smutsiga hårfärg. Hans läppar var lite svullna och i en perfekt blandning av röd och rosa färg. Jag svalde hårt och märkte att Justin själv tittade på alla delar i mitt ansikte. Jag började rodnade och hans blick fastnade direkt på mina röda kinder. Jag vände snabbt på huvudet och önskade att han inte hann se det. Men alla visste att det var omöjligt att missa. Jag gick fram till Mike och drog lätt hans arm för att gå. Han gjorde ett handslag med killarna och följde med mig.
"Vi ses, Sasha" sa dem glatt. Jag vinkade åt dem och vände min blick mot Justin som bara satt där och stirrade på mig med sin perfekta bicep och hans perfekta mage. Jag skakade bort tankarna fort och vände mitt huvud snabbt för att gå därifrån med Mike. Shit jag måste sluta tänka sådär.
"Så du och Justin va?" Jag vände snabbt mitt huvudet och skakade på huvudet.
"Hans blick var fastklistrad på dig, säger bara att nån kommer hamna i Justins säng snart" Jag fnös åt tanken, Jag och Justin i samma säng? skulle aldrig hända.
"Kommer aldrig hamna i säng med den där man whore killen!"
"Yea yea, om det är de du säger" Jag himlade med ögonen och stannade till för att dra Mike åt sidan.
"Vad gör du" fräste han och jag tog snabbt min hand framför hans mun och pekade på tanten som jagade oss. Hon stod framför en dörr som var några meter ifrån oss. Efter ett tag gick hon därifrån.
"Det där var nära" pustade jag ut.
"Ses" sa Mike bara och åkte iväg med sin skateboard. Jag suckade och kollade på klockan. Bussen hade åkt för länge sen och nu var jag tvungen att vänta eller varför inte bara gå det skulle bli mycket snabbare. Jag gick upp mot parkeringen för att sedan gå förbi den så att jag kom till motorväggen. Någon visslade bakom mig så jag vände mig och såg att Justin stod några bilar ifrån mig.
"Vill du ha skjuts?" ropade han. Jag kollade osäkert omkring mig och tänkte på vad Mike sa
nån kommer hamna i Justins säng´ är det här hans sätt och lura mig till sängen. Jag märkte att han stod kvar där och väntade på ett svar. Så jag nickade bara och gick sakta mot han. Samtidigt tog jag ut bullen han inte ville ha från början och åt på den. Han kollade på den och sedan på mina ögon. Jag kollade fundersamt och rynkade på pannan.
"Vill du ha eller?" Han rörde inte en ända minn i sitt ansikte och gick sakta fram mot mig. Jag fortsatte tugga på den så att han inte skulle tro att jag blev det minsta nervös, men sanningen var att jag var så nervös så att jag kunde höra mitt eget hjärta slå i en snabb fart. Han la sina händer på mina höfter och tryckte mig närmare honom. Han kollade ner mot bullen som jag höll framför munnen. Han bet en bit från den och svalde biten han hade tagit. Jag kollade nervöst när han åt och han flinande mot mig. "Om du ville ha så behövde du bara fråga?" mumlade jag och höjde på mitt ögonbryn. Han skrattade och skakade roat på huvudet.
"Du är en snål tjej, Gonzales" jag blängde på han och skakade på huvudet.
"Jag är en hungrig tjej, Bieber" han skrattade och vände sig om för att öppna dörren åt mig. Jag log och hoppade in. Kort efter satt han bredvid mig och startade bilen. Det blev en pinsam tystnad för mig, jag visste inte vad jag skulle säga. Det ända jag gjorde var att kolla ut från fönstret eller sneglade på Justin ibland.
"Så har du träffat grabbarna förut?" frågade han. Jag tänkte lite innan jag förstod vad han menande och började skratta.
"Jag träffade dem i parken, det började med att jag vägrade passa bollen och Richard började kalla mig massa saker och jag blev arg så jag gick fram och knäade han mellan bena" fnissade jag och han började skratta. "Farlig brud" flinade han och stannade utanför huset. Han satt kvar på sin plats och jag kollade förvirrat mot han och frågade
"Ska du inte komma in" han skakade på huvudet
"Damn,Sasha jag visste inte att du var så tänd på mig" Jag knäppte upp bältet och himlade med ögonen.
"Tack för skjutsen, Justin" sa jag innan jag klev ut. Jag vände mitt huvud och såg att han redan hade gasat iväg med full fart. jag rättade till min väska och gick in med ett leende på läpparna.


Kommentera

Fick frågor om hur man skapar ett konto på justinbieberfanfiction - tryck HÄR , scrolla ner och fyll i så blir ni medlem, sen måste ni gå till fanfiction Plus som jag länkade på inlägget nedan och loggar in med det namnet du skapade på, hoppas de hjälpte vet att hela den här Jbff har blivit komplicerande! 


Kommentarer
H säger:

Gryyyymt mer <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

HAHAHAHA, jag hade också tagit bullarna!
Det måste bli Sasha och Justin!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Jätte bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

MERAAAAAAA

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Du skrev helt perfekt. Skrattade hela tiden börja läsa om bulljakten, haha. XD

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Celebnovell.blogg.se

Adina säger:

Mer nuuuu, så grymt att ja dör *-*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Victoria :D säger:

Riktigt bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://onedirectionland.blo.gg

Anonym säger:

Jätte bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Love it! <3
Kanske är jag trög men jag läser enormt många noveller, så jag glömmer i bland, men vem är Mike? Hur känner de varandra? :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jäääättteeebraa:) älskar den här novellen:) hoppas du har ett bra sommarlov, kram:)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeeeeeeeer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Åhh, jätte bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://bieberrstorys.blogg.se

Amanda säger:

Sjukt bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

bra! längtar till nästa! i love Jashamoment :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

cawii säger:

Hahahah fan va grym!!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

cicci säger:

hej! tack för att du visade hur jag kunde skapa mina egna collage! Jag har laddat hem Gimp men när jag sparar den går det inte att ladda upp bildet på bloggen,vet du varför? kram<3

Svar: Jag tror det, men om du trycker på arkiv och sedan exportera till.. kommer det sparas på png och då kan du publicera på bloggen :D
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://cicciiz.blogg.se

Jennifer säger:

Hej,super fin blogg! Jag har en nystartad blogg och en nystartad Justin novell som jag vill veta vad folk tycker om den. Så det skulle vara jätte gulligt om du ville kika in lite snabbt och lämna en liten kommentar :)
Ha det bra!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://www.justinochlea.bloggplatsen.se

Anonym säger:

HAHAHAHH sno bullar är ju FULLT normalt, hahahahahhaha

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natasha säger:

När kommer nästa kapitel ut? Längtaaaar sjukt mycke!!!! Tacksam för ett svar!❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

mer, mer, mer och MEEEER!! Typ dog när jag lästa första meningen. Så sjukt bra. När kommer nästa? :) xo

KOMMENTAR SKRIVEN:

smilingbieber säger:

Svarar här istället :) Tack för komplimangen, tittade nyss in på din blogg och läste ett kapitel, det här är en blogg som jag måste läsa! Och så undrar jag om du skulle vara intresserad av ett länkbyte? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://smilingbieber.blogg.se/

smilingbieber säger:

så nu har jag gjort ett länkbyte-inlägg! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://smilingbieber.blogg.se/

Anonym säger:

Hej, jag tycker att novellen e as bra. Men ibland så står det "den" när det igentligen ska vara "det" bara så att du kan tänka på det och tänka lite extra på vart pungt och komma ska vara så blir det lite lättare att läsa :) men som sagt så älskar jag novellen och jag hoppas att jag kunde vara lite till hjälp :) många kramar från mig :) <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

Åhh längtar tills nästa kapitel!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback