13

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 5 - Wait, what?

Previously

”Visst Sasha men du kommer inte undan med det här” sa hon och gäspade. Jag skrattde åt henne hon lät precis som Cassie vad har Cassie lärt henne nu då med sugmärken och grejer. 

”Om de är det du säger så” svarade jag och la täcket över henne. Hon stängde sin ögon och putade med sin läppar för en godnatt puss jag pussade henne på munnen och sa
”Godnatt älskling!”


 

Ingens perspektiv

Sasha satt nu i deras vita slitna skinsoffa som  befann sig i vardagsrummet. Bredvid henne satt hennes mamma Diane och Taylor. Taylor hade kommit för en stund sen och skulle berätta hur läget stod till. Men det har varit en ganska lång tystnad nu. Melissa satt på golvet framför bordet med sina chocklad flingor som hon älskade och kollade på Disney channel. Sasha är inte direkt en morgon människa och har absolut ingen aptit på morgonen speciellt inte 7 på morgonen. Diane var tvungen att banka på hennes dörr flera gånger innan Sasha gav upp sin sköna sömn och gjorde som hennes mor ville. Hon hade sedan gått vidare till badrummet innan hon fick syn på Taylor sitta i samma käder som hon såg henne senast när hon fick veta dem stora nyheterna. De gjorde henne nervös att bara se en gäst i hennes hus. Allt hon ville var att hitta en snabb väg till slutet av denna mardröm.
Diane satt tyst och bara gav Sasha nervösa blickar lite då och då medans hon kramade om sina egna händer. Hon ville säga nånting men hon vägrar få fram det. Taylor satt tyst och väntade tålamodigt på att Diane skulle starta diskussionen. Men istället för att ta upp den riktiga samtalsämnet så säger hon helt plöstligt till Melissa
”Vill du ha mer mjölk i flingorna Melissa?” Melissa titta upp mot sina mamma och sedan vände blicken mot Sasha, Sahsa ryckte lite förvirrad på axlarna  och visste inte själv vad Diane ville komma fram till. Melissa  tittade sedan ner mot sin skål, som var fortfarande full med mjölk och flingor och skakade på huvudet.
”Nej tack” sa hon och log så stort att alla hennes tänder syndes. Diane log tillbaka för att Mel ens hade svarat på den frågan, hon kännde sig dum och korkad för att hon ens sagt så när hon visste redan svaret. De skulle vara en lögn om Diane sa att de här inte var obekvämt att sitta alla tre tilsammans hon visste inte ens hur man startade en konversation med sina två döttrar det var de ända som hon tänkte på. Tillslut harklade Sasha sig och orkade inte vänta längre.
”Vart nånstans är det vi ska bo?” sa hon innan hon drack några klunkar vatten från sin vattenflaskan. Diane suckade och kollade in i hennes ögon.
”Vi har hittat en familj som har kämpat länge och skulle gärna vilja ta hand om er framöver och vi har tagit emot era önskemål” sa Taylor och tog ett andetag. Hon drog sina läsglasögon längre upp för näsan och bläddrade i några papper.
”Ni ska flytta till familjen Butler som bor i Stratford, Canada”  Sasha spärrade upp ögonen och spottade ut vattnet som hon nyss hade druckit.

                     
                                                                               
                                                                "CANADA?!"
 
 
”CANADA?!” skrek hon chockad.

”Sasha Marie Gonzales, du spottade inte nyss ut vattnet från din mun” sa Diane med en barsk ton, men Sasha kunde inte bry sig ett skit om vad hon sa, allt som snurrade runt i hennes hjärna var Canada,Canada,Canada.
”Vad fan menar du med Canada,Vet du vart de ligger?” fräste Sasha mot Taylor första gången hon ens sa ett ord till henne.
”Ja jag vet vart de ligger, Sasha” svarade hon med en lugnade ton.
”Så du vet att de är ett helt annat land, ATT DET INTE ENS LIGGER I UNITED STATE?!” Skrek Sasha förvirrat. Det här var värre än vad hon trodde. Hon vände blicken mot sin mamma som kollade besviket tillbaka mot henne för den reaktionen Sasha visade.
”Vill du att du och Melissa ska ska gå skilda vägar, vill du att ni två ska hamna i två olika familjer, är det de du vill Sasha?” sa hon i samma ton som Sasha sa mot Taylor innan. Sasha lugnade ner sig när hon fick höra dem orden. Det stack till i hennes hjärtat bara när hon tänkte på de orden, hon och Melissa i skilda vägar aldrig livet att de någonsin skulle hända.
”Du borde va tacksam att en familj ens tog i mot er” sa Diane med en arg ton igen.
Sasha tog tre djupa andetag och talade ut tillslut.
”När åker vi?” med en lugnande röst den här gången.
”I morgon kväll” Sasha nickade och kollade sedan på Melissa som hade lyssnat på hela diskussionen som nyss hade pågåt. Melissa reste sig upp och hoppade upp på soffan bredvid Sasha som bara satt och tänkte Canada,Canada, vi ska flytta till Canada. Taylor klappade händerna på sina lår och reste sig sedan upp.
”Jaha då tror jag att vi är klara hära, Sasha packa era väskor till imorgon kväll så kommer jag och hämtar er och "Diane de har väl inget mer du undrar över, för de står det mesta på papprerna jag gav dig” sa hon helt avslappnad för att den här diskussionen äntligen var över.
”Nejdå, det fins ingenting mer jag undrar över” sa Diane och log lite svagt du vet när man är glad men samtidigt mår dåligt.
”Sasha då?”  frågar Taylor.
”Vad?!” snäste Sasha bara tillbaka. Taylor suckade och tog emot hatet Sasha gav henne.
”Är det nånting du undrar över?” Sasha bara himlade med ögonen och låtsade fokusera på tv:n framför henne utan att svara på frågan. Taylor kollade länge på henne och skakade sedan på huvudet och gick ut till hallen.

Diane reste sig också upp och gick efter henne.

”Jag ursäktar min dotter så mycket, hon mår bara inte så bra” sa Diane när hon stod framför Taylor vid ytterdörren.”Ja jag förstår det, de kan inte vara lätt att vara henne nu när hon har det så tufft” svarade hon och visade ett stöttande leend, Diane bara nickade och kollade ner ”men ha det bra så länge, så ses vi” ropade hon efter hon hade gått ut från huset. 
Diane stängde dörren sakta och kikade in i vardagsrummet där Sasha och Melissa satt och kollade på tv:n tätt in till varandra. Diane kunde inte vara mer än glad att Melissa har Sasha vid sin sida och att dem två har varandra. Hon gick in till köket och knapprade in ett nummer på hemtelefonen som låg på kökbordet. Efter några långa väntade singnaler hörde hon rösten från andra sidan av telefon. Hennes hjärta bankade snabbare .Hon lät sina ögonlock falla ner och sa de orden hon hoppats få säg på länge.
”Allt gick fint, hon tog inte mot nyheterna så bra men nu är allt fixat och klart, förbered dig de kommer imorgon”


Kaptiel 5 babes ♥ Vem ringer Sashas mamma Diane till? Och vad tycker ni om att jag skriver på ingens perspektiv?

Justin kommer snart in i Sashas liv håll ut! Och om ni har frågor, kan ni alltid nå mig via Facebook och Instagram :)

KOMMENTERA NU LOVES ♥

 


Kommentarer
Anonym säger:

ohhh Justin ;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tilde säger:

Grrrrrrrryyyyyyymttt BRAAA kapitel, Gud när kommer nästa sjukt bra. Älskar när du skriver i ingensperspeltiv, man får reda på mer saker :) <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fames.se/tildemattsson

Ida säger:

Såklart kan vi ha ett länkbyte! :)
Hur vill du göra det?

Svar: Jag fixar en så kommenterar jag din blogg när jag är klar :)
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justindbstoriees.blogg.se

Maria :* säger:

braa!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Agnes säger:

Gillar bäst när du skriver i en persons perspektiv eftersom då får man veta vad dom tycker och känner mycket lättare. MEN SKIT BRAAA! LÄNGTAR TILLS JUSTIN KOMMER IN..:)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://kaapow.blogg.se

Asha säger:

SKIIIT BRA OMG MEER <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Jätte bra ! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Julia säger:

Hej skulle du vilja göra ett länkbyte med oss? :p

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://TheMcCannGang.blogg.se

Ditt största fan säger:

Gud vad bra. Älskar att läsa noveller men hittills har din vart bästa i starten. Den är lätt att komma in i å så. Hoppas du fortsätter läääääääänge med den här novellen!!!?

KOMMENTAR SKRIVEN:

En aktiv läsare säger:

Gud vad du är duktig! Längtar till nästa kapitel! Jag läser olika noveller hela tiden men jag kommer alltid tillbaka och kollar om det kommer fler kapitel.

// En aktiv läsare som älskar det du skriver <3<3<3<3<3<3<3<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Kissie säger:

Inte en stor Bieber fan, Men det här är det bästa storyn :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://kissies.se

Celebnovell säger:

Det var jättebra men jag föredrar någon perspektiv, typ Sashas eller aa.. du förstår. :)

Svar: Haha tack :) det var Sashas perspektiv ❤
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

Älskar din blogg sjukt mycket! Man kan tydligt se i början av en blogg om det kommer bli em bra eller dålig. Och jag kan lungt säga att din blogg kommer bli sjukt bra! (Den ÄR sjukt bra!!) Det bästa i en story är det man inte berättar en den man berättar t ex om man hela tiden kan räkna ut vad som kommer hända då är den inte spännande. Och en blogg där man läser om någons prefekta liv hela tiden är inte häller så kul. Den blir bättre desto mer 'katastrof' saker som händer. Och du lyckas verkligen få in dom här delarna svin bra , jag verkligen ÄLSKAR din blogg!

Jag gillar när du skriver i tredjepersonsperspektiv (som du gör i kapitlet) men jag personligen tycker att det är mer intressant i förstapersonperspektiv för då får man inte reda på precis vad ALLA tycker (och då blir det mer intressant att läsa ;))

Jag hoppas verkligen att du kommer fortsätta LÄÄÄÄNGE med den här bloggen! Storyn verkligen ÄGER SÖNDER!!

Massa LOVE for you!! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback