16

Postat i kategorin Sacrifice for love

41- Kiss me harder

 
 
Jag torkade snabbt bort tårarna och ställde mig upp, vi var framme vid den stora hotellet. Jag gick bakom Jessica och vi gick alla in till hotellet. Man delade upp rummen och jag fick dela rum med Jessica, Victoria och en annan tjej från cherleadings gruppen. Vi fick varsinn biljet och alla gick upp, killarna hade sina rum precis framför. Vi gick bakom grabbarna som letade efter rummen, jag kollade runt och hittade tillslut vårtrum. Jessica öppnade dörren och Justin kollade bak. Han kom till mig och kysste mig.
"Godnatt babe" viskade han.
"Godnatt" sa jag och log stort.
 
-
 

Jag vaknar av att solen blänger ner mot mitt ansikte, den sköna Kalifornia värmet får mig att svettas under natten. Jag log för mig själv, det kändes bra. Att för första gången i hela mitt liv vakna upp med ett leende. Jag kollade på tjejerna som alla tre hade kastat ner sina täcken, jag skrattade åt dem och gick in till badrummet. Turneringen börjar inte förrän imorgon, så kanske kunde jag springa in till stan snabbt? Glädjen spreds i min kropp, jag har aldrig, seriöst aldrig vaknat så här glad en morgon. Jag tänkte på Melissa och allt hon missar, och med tanke på Melissa kom mamma i mina tankar. Jag suckade, skulle jag hälsa på henne? Jag vet inte om jag ens får. Men det handlar inte om jag får eller inte, för jag bryr mig verkligen inte om vad socialen har att säga. Det är bara jag som är osäker, jag skakade bort mina tankar som fick mig lite deppig. mitt vågiga hår hängde löst ner för axlarna. Efter allt tvättande gick jag ut till de snarkande tjejerna. Jag gick fram till min väska och drog fram ett par jeans short och en fin blus. Jag drog mina händer genom mitt långa hår, orkade inte alls fixa till det, det kändes som om det skulle ta ett hundra år för att få det rakt om jag skulle platta. Jag lät det vara vågigt och kollade igenom min smink väska. Skulle jag lägga lite? Jag tog modet och kastade tillbaka allt.
Klockan vissade att frukosten var redo om fem minuter, jag tittade snabbt in bak mot tjejerna och tänkte om jag skulle väcka dem för sällskap fast hindrade mig själv. De kan gå andra omgången, EFtersom de här var min första dag på hotellet letade jag efter nån slags skylt som kunde vissa mig vägen till matsalen. Jag steg in i husen och tryckte på första vånnginen. Tydligen befann sig maten där. Dörren skulle precis stängas när jag såg en familj som sprang för att hinna med, jag tryckte på knappen som höll dörrarna öppen. Familjen som bestod av två döttrar och mamma pappa log tacksam mot mig och steg in. Jag kollade på den lyckliga familjen, pappan kollade på mig och jag tittade snabbt bort och skämdes över att ha stirrat länge. När hissen stannade steg jag in till mat avdelningen. Det var inte så många som var där.
Min blick föll över all mat som låg där och ropade på mig.
"Ursäkta, kan jag få se ditt kort?" Frågade en kvinna som jobbade. Jag drog snabbt fram min kort och hon tog emot den.
"Hur många platser behövs?" Frågade hon.
"Bara en" sa jag och skämdes över min lonelyness. Hon nickade och gick snabbt förbi mig, jag joggade lite för att hinna ifatt henne. Hon tog mig till ett hörn och där fanns det en plats för två. Försökte kvinnan skämma ut mig eller något? Hon log och gick sin väg, jag suckade och drog mitt hår bakom örat. Jag plockade frukost på brickan från buffebordet och gick sedan och satte mig och tog en bit av min croissant. Jag tittade runt och såg några killar från laget som jag inte lärt känna än, jag fortsatte kolla runt och såg barnen springa runt med små nutella paketer. Känslan av Cali, helt obeskrivlig. Jag visste att jag skulle till calabasas som låg en tunnelbansstation bort. Fast jag visste inte om jag hade modet, att träffa de jag absolut inte vill träffa. Fast än det fanns 70% chans att ja träffar dem här. Mitt i alla mina tankar satte sig någon framför mig, jag kollade upp och såg ett par hasselbruna ögon stirra på mig. Jag kollade på Justin som stod med världens sötaste leende, jag log och drog in honom i en kyss.
"Justin? Klockan är 9.15, vad gör du uppe?" frågade jag och kollade konstigt på honom. Han flinade och pussade mig lätt på läpparna.
"Så Sasha, detta är dina kvarterer vilket betyder att du är min sexiga guide" sa han, jag rodnade lite och nickade. Plötsligt började min hjärna explodera på alla ställen jag och Justin kunde gå till. Jag ställde mig upp och tog min bricka för att lämna resturangen.
"Justin jag ska bara byta om" sa jag.
"Varför du är vacker precis såhär" sa han.
Jag rodnade och gömde mig bakom mitt hår, Hans hand hittat min oh jadrog med honom tillbaka in till vår hytt. Tjejerna låg fortfarande och snarkade, Justin kollade på de nästan halvnakna tjejerna som låg och storsnarkade. Jag slog till hans hand och tog in honom till badrummet, Justin gav mig ett ledsen ansiktsuttryck men jag ignorerade det. Även om det fick mitt hjärta att smälta lite. Jag tänkte på värmet och att jag skulle spendera resten av dagen med Justin och ville se fin ut framför honom. Jag kollade igenom väskan och hittade tillslut en grå långkläning som visade min kroppsform, och den var lite öppen vid ena sidan av benet. jag steg in till badrummet och såg på Justin som satte sig toalett sitsen. Jag hade inte tänkt på vart jag skulle byta om, jag skämdes lite och öppnade dörren.
"Nej, byt om här" Sa han, jag log och drog snabbt av mig min blus, och ner mina shorts så jag var bara i ett par underkläder. Justin stirrade på min kropp, obekvämhet spreds sig runt mig. Jag tog snabbt på mig min klänning och gick fram till spegeln för att se hur de blev. Justin ställde sig upp och tryckte in min rygg mot hans mage.
"Du är så vacker, utan och med kläder på" viskade Justin i mitt öra och det gav hela min kropp gåshud. Jag rös till och Justin drog sina händer längst min kropp. Han vände mig om och kysste mig passionerat. Han tog tag i min midja och lyfte upp ming enket så att jag satt på handfattet. Mina ben särades på sig och jag la mina armar runt hans hals för att dra honom närmare så att min tunga kunde utforska djupare in i hans mun. Justin drog sina händer under min klänning och upp mot min inre lår, han började lätt massera mig på låren och ett lågt stön lämnade min mun. Mitt under den väldigt intima stunder öppnades dörren in till badrummet.
"Justin?" mumlade Jessica chokad. Hon gnuggade bort sömnen från sina ögon och kollade noga på oss.
"Damn, fixa ett rum" sa hon när hon hade vaknat till. Jag hoppade ner och Justin lämnade rummet förren mig, och jag var precis bakom honom och gav Jessica en sträng blick. Hon log och jag slog till hennes arm.
"Aj" tjöt hon och höll om sitt arm, jag gav henne ett gulligt leende och sprang efter Justin. Hon är pinsammare än en mamma.
*
jag tog ett djupt andetag av den varma luften och höll om Justins muskulösa armar.Vi promenerade ner för gator och var snart framme inne i stan.
"Vet du var vi är?" Frågade Justin.
"Tro mig, jag kan ta dig vart du vill med ögonbindel" han flinade och kysste min huvud. Vi fortsatte gå och eftersom jag gick så nära Justin råkade jag trampa på hans fot. Jag kollade bort och skämdes ihjäl, varför alltid så fucking klumpig? Jag tänkte be om ursäkt men Justin verkade ha glömt bort det. Gatorna var fullt med folk, visa som var sena till sina jobb, andra som skulle hinna köpa frukost från subway. Det fanns tiggare som satt på marken. Justin kollade runt och verkade njuta av kaliforna, jag kollade ner på hans outfit. Han hade på sig en vit t-shirt och ett par jeans, vilket jag tyckte såg helt perfekt ut.
"Ta en bild, de håller längre" sa han med en typisk Justin flin. Jag himmlade med ögonen och Justin började ta oss mot en helt annan väg. Jag kollade åt den hållet han gick mot och typiskt var han mot Footlocker, vi gick in till butiken och Justin började leta efter kepsar, jag kollade runt och letade med honom. Det var fullt med snapbacks, trainers som var snygga. Jag kollade på ett par och en konstig känsla kom upp i min mage, jag började känna samma känsla jag hade när jag brukade gå shoppa med Cassie, när hon köpte alla snygga, morderna kläder. Vilket jag inte hade råd med. Fast det är inte som förr, mitt liv har vänt up och ner nu. Jag kollade bak och såg Justin som hade två kepsar på handen, ena var svart och med vit YMCMB tryck och en annan var en lakers Snapback.
"Vilken ska jag ta?" frågade han och tog på sig den svarta och började röra runt sitt huvud som en modell, jag skrattade åt hur han betedde sig som en tjej. Han tog sedan på sig den andra och gav ett litet gulligt leende, vilket som fick mig att skratta mer.
"Välj en då" frågade han.
"Jag vet inte, båda är sexiga på dig" sa jag.
"Hmm...det blir båda" han tog de båda och gick mot kassan, jag skrattade och gick efter honom. Vi gick fram till en ledig kassa och en söt kassör tog emot oss, han kollade på mig och gav mig ett lätt leende.
"Visst är hon vacker?" frågade Justin Killen bakom kassan, vad höll han på med? Mannen kollade på oss och bara log, som om han inte förstod ett enda ord Justin sa. Och efter tag nickade han.
"Jag vet, och hon är min.... min baby" sa Justin mörkt och kysste mig, jag stod helt stum och alla mina muskler i min kropp smälte, jag kunde inte ens besvara Justins mjuka kyss. Min, min baby. Jag stod och log som en idiot åt det Justin hade sagt, och hade inte märkt att Justin betalat och vi skulle lämna butiken. Jag tog tag i Justins hand och kollade runt, min blick fastande på Victoria secrets som bara låg andra sidan bilväggen. Jag tog ett hårt grep om Justins hand och sprang snabbt över gatan, när vi kom fram kollade Justin konstig på mig. "Mår du bra? Vi kunde ha blivit påkörd av en turistbuss eller något!" röt Justin, jag fnittrade och kysste hans läppar och hoppade glatt in till Victoria secret. Justin tog ett tag om min hand och stoppade mig.
"Jag kan inte följa med dig in?" sa han.
"Kom igen. Jag vet att du vill" han gav mig ett förstående leende, mer som en pedofilsk leende. Jag skrattade och vi gick in. Jag gick in och började leta efter fina bh, jag kollade runt och hittade ett par svarta bh, jag tog tag om den och studera dem.
"Jag skulle vilja se dig i dem" sa Justin hest i mitt öra samtidigt som han la sina händer runt mina höften, jag log och Justin började kyssa min hals. Vilket som fick mig bli galen, känslan av Justins blöta, mjuka läppar som kysser min hud. Jag skulle precis släppa ut ett stön innan jag stoppade mig själv och snurrade runt. Jag drog Justin in till en kyss och drog mig snabbt bort. Jag tog tag om bh:n och gick fram till kassörskan, jag skulle precis ta fram min kort innan Justin stoppade mig. Han la in sitt kort förre och jag kollade irriterat mot honom.
"Justin?" gnällde jag.
"Ssshhh baby" sa han och slog in koden, jag suckade och visste att det var hopplöst att få honom ändra sig. Vi gick ut från affären och gick upp mot centrumet.
"Sluta deppa baby, de är ingen big deal" sa han och kysste min kind. Jag nickade och plötsligt ersättes mina läppar från ett streck mot ett stort leende, jag tog Justins hand och sprang upp mot min favorit butik. Eller butiken jag brukade bara ibland handla hos. Vi steg in till Forever 21 och jag släppte Justins hand för att leta efter kläder.
"Kan du varna mig nästa gång du tänker springa?" frågade Justin.
"Nope" sa jag och skakade på huvudet, jag gick mot ett hörn med fina short och Justin gick precis bakom mig. Jag råkade tappa min VS påse och Justin böjde sig ner och tog upp den, jag tog den och log stort.
"Min bitch" sa jag och vände mig, Justin slog till mig på rumpan och jag hoppade till och skrattade. Jag kollade igenom olika short och Justin hjälpte till.
"Ta de här" sa Justin och tog fram ett par short, som man kunde förmodligen se halva skinkorna, och det stod Badass på rumpan. Jag tog tag om dem och lämnade snabbt tillbaka dem, Justin skrattade och fortsatte leta.
Vi lämnade butiken med 1 påse från Forever 21, jag hade valt att köpa två par shorts och en linne. Justin bärde på min och hans påsen, jag hade erbjudit honom att ta en fast han vägrade. Jag la min arm runt hans biceps och just nu visste jag exakt vart jag skulle. Jag tänkte ta Justin till min favorit plats, där jag alltid brukar gå när jag behövde tänka på allt, om Mamma, om Melissa, om ekonomin hemma och om Jake och allt som fanns att tänka på i världen. Jag gick dit för att lugna ner mig ibland, jag brukar även gå dit när jag behövde ensam tid. Ingen visste om den platsen, det var ett ställe med världens vackraste utsikt. Jag tog Justins hand och vi gick.
"Vart ska vi?" frågade Justin.
"Du får se" svarade jag och vi svängde in till ett hörn, vi gick upp för ett par trappor och in genom ett dör. Och därifrån fortsatte vi upp för trappor. Vi kom upp till taket och jag bad Justin lägga påsarna vid dörren.
"Wow" mummlade Justin och kollade ut på utsikte. Jag gjorde desamma och granskade alla ställen.
Jag var helt borta att stå och kolla ut, att jag inte ens märkte att Justin lyfte upp mig. Jag skrek till och hans snurrade runt mig, Justin skrattade och jag slog honom.
"Justin" tjöt jag. Han tog ner mig och jag var nära på att snubbla på golvet pågrund av yrseln. Justin höll fast mig och skrattade gulligt. Han kysste mig och jag kramade honom. Jag gick till ett hörn där de brukar finnas en liten matta. Konstigt jag vet, men det var jag som hade lagt den där. Det var som mitt lilla hem, ingen brukar komma upp hit. Justin kollade på mig samtidigt som jag drog ut mattan. Jag la den på golvet och jag satte mig på den. Jag gav Justin en gest att komma fram till mig, han kom och satte mig bredvid mig. Jag lutade mitt huvud på hans axel och Justin la sin arm runt min kropp.

"Jag brukar alltid komma hit och tänka, du vet?" sa jag.
"Mmmh" mummlade han och grävde sitt ansikte mitt hår, han kysste mitt huvud och log. "Det är vackert" sa han. "Jag vet"

 
"Inte lika vacker som du" jag rodnade och gömde mig i hans bröstkord. Justin drog lätt upp mitt ansikte och kysste mig. Jag besvarade kyssen och Justin började dra sin tunga längst mina läppar, jag särade lätt på mina läppar och Justin drog sin tunga in i min. Hans tunga studerade varenda liten del av min min mun. Justin drog sina händer längst min kropp, han lutade sig över mig och handen gled uppåt på min mageHan kysste min kind och neråt mot min hals, han började lätt suga min hals och jag stönade till. Hans hände smekte upp min klänning och snuddde med sina fingrar vid mina höften, och lätt över min troskant. Hans hand fortsatte inåt och han började massera mig. Jag andades snabbare och stönade smått."Damn baby, du är så våt" viskade Justin i min öra, jag skämdes lite och Justin fortsatte massera mig. Hela min kropp stelnade av hans berörning och Justin kollade djupt in i mina ögon och han märkte att jag började bli nervös.

"Är något fel?" frågade han.
"Nej, nej" sa jag snabbt.
"De är bara att... inge-"
"Är du oskuld" frågade Justin chokat. Jag nickade och skämdes, fast jag inte borde. Jag visste att Justin inte trodde jag var oskuld men hans reaktion fick mig skämmas rejält. Justin skrattade och kysste min kind.
"Well, Sasha inte lika bad som jag trodde" mumlade han och kysste min kind igen och jag himlade lätt med ögonen.
"Det är gulligt" sa han.
"Va inte rädd baby, du kommer tycka om det" viskade han, han kysste mig och jag besvarade kyssen. Han fortsatte massera mig nere och det gjorde mig galen. Han drog sakta sakta ner mina trosor liite och hans hand gick. Vartenda muskel i min kropp frös till och Justin kysste min hals.
"Va inte rädd älskling" viskade han hest och sexigt. Jag slappnade av lite och Justin tryckte in ett finger. Jag stönade högt och Justin började röra sitt finger i ett "kom hit" gest, jag stönade och Justin kysste min hals och fortsatte uppåt mot mina bröst. Han kysste min bröstkorg och ner mot mina bröst, han drog ner min klänning och behå så att mina bröst visades lite mer. Justin gav mina bröst blöta kyssar samtidigt som hans fingrar rörde sig rytmiskt i mig, Justin gled in en till finger och började röra sig i mig. Jag kune känna smärta men njutningen tog över. Jag stönade högre och kastade mitt huvud bak åt den sköna känslan.
"Justin" mummlade jag mellan mina tunga andetag, Justin började gå fortare och jag började känna hur jag var nära på att nå min climax. Och efter några sekunder kom jag över Justins fingrar, min bröstkorg rödes sig upp och ner fort och hela min kropp blev varm. Justin tog sina fingrar och slickade dem, han stönade och gav mig ett gulligt flin.
"Jag visste att du skulle älska det!" Han hjälpte mig att ta på mig mina trosor och jag satte mig upp. Jag kysste hans fingrar och vi satt kvar på taket och njöt av utsikten. Justin la sin huvud på mina knän och jag började leka med hans hår.
"Varför ville du inte att man skulla röra ditt hår i början?" han suckade och kollade upp mot mig.
"De har alltid varit en speciell grej för mig, mina mamma brukade alltid göra så på mig när jag var yngre, när de var i början pappa åkte iväg slutade hon göra det, de får mig att sakna min kärlek med mina mamma, och du gör det lika perfekt som hon alltid gjorde det"
Jag kollade på honom med bara kärlek, Han var så perfekt, hans ansikts struktor, hans kropp, allt med honom. Jag kysste hans kind om och om igen och Justin log, jag kollade djupt in i hans ögon och han kollade på mina, vi båda bara låg där. Utan att säga ett enda ord till varann, vi bara njöt av varandras närvaro.
"Hej" sa Justin.
"Hola" sa jag och log.
"Como estas" försökte Justin.
"Bien, gracias y tu?" frågade jag. "Ehm.." jag skrattade och han log.
"Kommer du ihåg när du kom in till franska klassen-"
"Snälla fortsätt inte" sa jag och la mina händer över mitt ansikte. Han skrattade och jag rodnade.
"Världens pinsammaste händelse i hela mitt liv" sa jag och skakade på huvudet. Han skrattade och lekte med mitt långa hår.
Jag kollade ut från taket på folket som gick runt, och det var någon som hade fångat min blick. Jag kollade noga på den brunhåriga tjejen som var ungefär lika lång som mig. Hela min kropp stelnade till när jag såg vem det var, Cassie. Jag tog sakta bort Justin huvud från min knä och ställde mig snabbt upp.
"Kom vi går hem" sa jag snabbt. Justin kollade konstigt på mig.
"Varfö-"
"Därför, kom" sa jag, han ställde sig upp och jag tog tag om mattan. Jag vek på mattan och la den tillbaka vart jag hade tagit den. När vi gick ner mot trapporna stoppade Justin mig.
"Sasha? Vad hände? Gjorde jag någt fel?" frågade Justin.
"Nej, det är inte du. Jag.. bara började må lite dåligt" ljög jag, även om jag hatade att ljuga och jag visste hur Justi skulle bli om han fick reda på att jag ljög. Jag tog tag om hans hand och gav ett fejk leende, han kollade lite osäkert på mig och sedan gav han upp och vi fortsatte hem.


 BTW Så har jag en överraskning till er babes♥! 
så håll utkik på bloggen!

Kommentarer
Jessica säger:

ASSÅ SHIT JAG ÄLSKAR DIG!!! DU ÖR BÄST ASSÅ ÅH GRÅTER NÄSTAN FÖR ATT DU FÅR MED SÅ MÅNGA KÖNSLOR I ALLA KAPITEL OCH ALLT KÄNNS SP ÄKTA!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

Perfekt kapitel,Gud var justin är gullig och omtänksam mot shasha!! Så gulliga är dom tillsammans.. Btw Du är så obeskrivligt duktig på att skriva dina kapitel! Alltid lika bra.. Längtar till nästa, :)<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

jujustory säger:

ååååh, jag som ville att hon skulle prata med cassie.
men det var ett sjukt bra kapitel!! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://jujustory.blogg.se

Anonym säger:

Omg jag ääälskar det!!❤❤ längtar även till överraskningen, hehe♥

KOMMENTAR SKRIVEN:

VICKY säger:

OMG GUD VAD JAG LÄNGTARR TILLS NÄSTA

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Så himla bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Jätte bra :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

celebnovell säger:

Sjukt bra babe! Precis innan slutet var personligen min favoritdel *host host* xD

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Anonym säger:

Bäässst

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Jslfyfnqö vad braaaaaaaaa. Du är bääääst!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Idabergstedt.horseworld.se

Maria :* säger:

Över bra!! Drama!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Angelica säger:

Asså måste verkligen säga hur mycket jag älskar din novell! Den är så sjukt bra och jag ska inte tala om hur bra du skriver!! Jag är själv väldigt dålig på att kommentera och många andra också men jag vill verkligen att du ska veta hur sjukt bra du är och hur mycket alla älskar din novell!! Kollar varje dag efter ett nytt kapitel! Kan inte beskriva mer med ord!! Den är bäst!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Engla säger:

Jätte bra :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Awwww men vill att hon ska träffa Cassie

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

SÅÅÅÅÅ BRA!!!! herregud!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aya säger:

SÅÅÅ BRA!!! Såg trailern o nu så kan jag knappt vänta tills nästa kapitel!💕💕

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback