39

Postat i kategorin Sacrifice for love

44 - You're All Mine

 
Jag gick segt ut från badrummet och kastade mig i min lilla säng, medans tjejerna krigade efter att få gå in efter mig. Jag la mig under täcket och slöt mina ögon, men i varje gång jag har mina ögon stängda kommer det bilder på det som hände igår. Jag försöker glömma bort det, men det är svårt. Att se Justin få slag efter slag, det var som om slagen träffade mig hårdare. Jag öppnade snabbt mina ögon och satte mig upp, Mitt huvud bankade och jag kände hur jag var nära på att få världens migrän. Jag böjde mig ner för att dra ut min väska som jag hade kastat under min säng, jag kollade igenom om jag hade Ipren eller Alvedon men nej, inget av de fanns i min väska, Jag suckade och kastade väskan ifrån mig. Jag försökt massera mina tinningar med fingrarna men det kändes bara obekvämt.
"Jessica!" skrek jag.
"Jag är framför dig damn" hörde jag henne säga, jag kollade upp på henne och skrattade lite.
"Har du Ipren?  Alvedon?  Anything" frågade jag. Hon nickade och lämnade rummet, och i minde än en minut var hon tillbaka med tabletter.
"Vart har du ont?" frågade hon lite oroligt.
"Mens" ljög jag. Hon nickade och gav ett vänligt leende innan hon började byta om.
"Vad ska du ha på dig på festen?" frågade hon.
"Vet inte" svarade jag ointresserat och hoppade tillbaka in till sängen, jag orkade inte ens tänka på den där jävla festen. Jessica drog av täcket från min kropp och kollade på mig.
"Kom vi ska äta frukost" sa hon, jag grymtade till och ställde mig upp.  
 
 
*
 
Jag satte mig bredvid tjejerna på bordet, alla hade tagit så mycket mat medans jag bara hade en liten tallrik flingor. Jag hade helt enkelt tappat aptiten, det kändes som om att jag inte skulle kunna vara mig själv om inte jag fick ett leende eller en kyss eller en kram från Justin. Han hade inte ens sms:at mig, men han kanske gör det senare. Fast jag är säker på att jag skulle se honom nu, i frukostbuffen. Jag kollade runt stället och mitt hjärta hoppade ett extra slag för varje gång jag såg någon kille med en snapback. Jag suckade hopplöst och petade runt flingorna med min sked.
"Vem är det?" Jag kollade på Victoria som hade sina ögon täckta av några kraftiga händer, jag kollade på Lukas som stod bakom henne. Jag log åt hur gulliga de var tillsammans.
"Gissa tre gånger" sa Lukas.
"Baaaabe?" Gissade Victoria, Lukas drog bort sina händer och Victoria ställde sig upp och de kysstes. Jag kollade snabbt bort efter att jag märkt att jag hade stirrat som en pedofil. Buffen började bli mer högljud, det var inte konstigt eftersom killarna hade kommit, jag kollade på Justin. Han hade fått ett sår över läppen men annars var han helt perfekt. Jag väntade tills han var ensam innan jag sprang fram till honom. Vad skulle jag ens säga till honom? Hur ska jag helt vanligt prata med honom efter allt som hände igår? Jag ställde mig upp när jag såg honom ta något att dricka själv.
"Hey" sa jag och drog mitt hår bakom örat. Han kollade på mig och nickade lite.
"Justin-"
"Sasha jag har inte tid" avbröt han mig, jag nickade och lutade mig fram för en kyss men han vände sig om så mina läppar träffade hans kind. Jag drog långsamt bort och satte mig på min plats. Jag mådde lite illa, han hatade mig. Jag drog frustrerat på mitt hår och kollade på Jessica och tjejerna. De ställde sig upp och vi lämnade resturangen.
"Vart ska vi?" Frågade jag.
"Du var borta hela konversationen i resturangen, skyll dig själv" svarade en av Cheerleaderna som hette Elenore. Vem fuck tror hon hon är? Jag kände hur ilskan bubblade i min kropp. Helt plötsligt tog ett par händer dra mig bort."Vi kommer" ropade Jessica till alla, och vi gick till hissen.
"Sasha, jag såg dig och Justin inne i resturangen är du okej?" Frågade hon.
"Ja, de bara lite missförstånd som hände mellan oss, de går över" ljög jag.
"Är du säker?" Frågar hon.
"100" ljög jag igen, jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Hon bara nickade och vi gick tillbaka till resten av tjejerna. De hade redan fixat en taxi så det var bara att åka in till stan, jag öppnade dörren till bilen men såg att Elenor satt bredvid. Jag suckade och hon flyttade på sig. Jag satte mig och stängde dörren efter sig.
 
 
*
 
"Sasha, vilken vill du ha?" frågade Jessica som stod och letade efter en klänning att låna mig till festen. Ja, jag var den enda som inte köpte något. Jag hade ingen lust, och tjejernas snack och tjat om vad de skulle och köpa och vad de ville ha tog kål av mig. Var jag alltid så jobbig? 
"Vet inte, den där" svarade jag.
"Du har inte ens sätt klänningarna" sa hon.Jag satte mig snabbt upp och såg en leopard tubklänning och en svart.
"Eehm, den svarta?" svarade jag.
"Nej" sa hon snabbt och lämnade tillbaka den svarta och tog fram den leoparda.
"Du ska va sexig så att Justin faller ner på knä när han ser dig" sa han.Yeah right. Ja log och tog klänningen. "Sasha, jag ska duscha, behöver min plattång. Kate och dem lånade den kan du hämta den?" ropade Jessica från badrummet.
"Yes boss" ropade jag och öppnade dörren, jag gick mot andra korridoren och stannade till när jag såg något jag helst inte skulle vilja se, Justin stod och pratade med Elenor. Hon fnissade högt och han bet sin läpp samtigt som han granskade hennes kropp. Jag kände inte henne bra men hatar henne redan så fucking mycket. Justin tog henne vid höften och drog in henne och började viska saker i hennes öra, hon fnittrade till på ett sätt som äcklade mig på så många sätt. Jag ville gå fram ditt och knuffa bort bitchen och kasta mig på Justins famn, kolla in hans hassel bruna ögon, kyssa hans mjuka, fylliga läppar. Krama om honom med hans händer på mina höften. Men det var som om jag hade förlorat känseln på mina fötter, jag fortsatte att gå till tjejerna. Jag knackade på deras dörr och Katy var den första som stod framför dörren.
"Herregud Sasha, du är inte ens ombytt, ska du inte komma?" frågade hon.
"Jo, jag hinner" log jag.
"Jess vill ha sin plattång." sa jag snabbt. Hon lämnade för att hämta den och hon vart strax tillbaka.
"Tack" sa jag. Jag skyndade mig tillbaka och kollade inte ens på Justin och Elenor, jag öppnade dörren snabbt in till mitt rum. Kastade mig på min säng och kände hur en, två tre och tårarna började forsa. Jag torkade snabbt bort de, jag ville helst inte gråta, men det var svårt.
"Sasha?" Jessica satte sig bredvid mig och kramade snabbt om mig.
"Sasha, vad har hänt?" frågade hon oroligt. Jag torkade tårarna och andades djupt, och fort började jag berätta allt som hade hänt.
"Är du bered?" frågade Jessica precis innan vi skulle lämna rummet och vidare till festen. Jag nickade lite osäkrt.
"Sasha, strunta i Justin. Han har varit en idiot och det är bara att ignorera honom. Och jag kommer se till att du är 20 meter borta från Elenor så att du inte drar håret av henne" sa hon. Jag fnittrade till och log.
"Plus, du ser flera gånger snyggare ut än henne" la hon till, jag log stort och gjorde armkrok i henne och vi lämnade rummet mot den stora lokalen som låg nere i hotellet. Vi gick ner för trapporna och jag såg Justin satt där nere med några killar och andra tjejer, de skulle också säkert till festen. Jag kollade bort och jag kände hur hans blick satt fast på mig.
 
Justins perspektiv
 
Jag kollade på Sasha gå ner för trapporna, hon var så fucking vacker, den där klänningen vissade hennes kroppform perfekt, hur lättsminkt hon var gemfört mellan alla andra tjejerna och hur hennes hår hängde naturligt ner för axlerna. Jag ville bara ta henne till närmaste hotellrum. Jag ville ha hennes varma läppar mot mina,hennes perfekta kropp tryck till med min. Men just nu var min ilska för henne starkare. Hon hade ljugit för mig och hon hade inte tagit sin td med att berätta sanningen till mig. Hon kanske har försökt, men jag vet inte. Jag kanske var borta med att vara arg att jag helt glömt bort hur mycket hon hade försökt. Jag skakade bort mina tankar, jag ville inte tycka synd om henne. Hon svek mig, hon fick mig att tro att jag betyde något mycket för henne. Men fortfarande sprang hon runt med honom. Jag skakade bort mina tankar och drog bort min blick från henne.
"Jusin?" jag kollade bak och såg Sasha framför mig, hon såg ut som en ängel.
"Vad?" sa jag kallt. Fast jag bara ville kyssa henne och krama hennes smala lilla kropp.
"Uhm, du har inte smsat idag och jag undrade-"
"Sasha, jag sa till dig jag har inte tid, sluta vara så jobbig?" jag vände mig om och gick till killarna som hade gått vidare. Jag hatade att vända min rygg mot henne, jag hatade att vara så dryg mot henne. Men jag är en sån, min hat-sida är starkare än alla andra sidor hos mig. Och det går inte att kontrollera det.
 
 
Sashas perspektiv
 
Idiot, idiot vänta glömde jag idiot? Varför gick jag fram till honom? Han hatar mig det är så fucking tyligt, som om det stod att han hatade mig med stora bokstäver på hans panna, det var inte svårt att missa det. Jag borde inte gå fram till honom. Om Jessica får reda på att jag gick fram till honom och han bara vände ryggen mot mig skulle hon spela fotboll med hans bollar just nu. Jag joggade lite lätt mot Jessica och resten av tjejerna, då inklusive Elenor. Jag gick till dem och vi gick in till festen, det var stort och mörkt, hela stället var fullt med folk. Jag tog en grepp om Jessica och vi gick in till dansgolvet.
 
 
"Jag kommer inte kunna röra på mig imorgon" tjöt jag och satte mig på en stol bredvid baren. Jessica skrattade och höll med.
"Två shots" sa jag över till bartendern.
"Samma som innan?" Frågade han. Jag nickade och kollade ut på dansgolvet, jag log lite när jag såg Viktoria och Lukas dansa nära varandra. Jag kollade på andra som dansande när jag såg Justin dansa med någon rödhåig tjej, hon stod framför honom samtidigt som hon tryckte sin rumpa mot hans höften. Jag kände hur avundsjukan tog över min kropp. Men vad skulle jag göra åt det? Han hade inte tid för mig. Med andra ord: han hatar mig helt och hållet. Jag suckade och vände mig om till bartendern.
"Gör det till 4" sa jag.
"Damn, Sasha?" Frågade Jessica.Jag pekade med huvudet åt samma håll Justin stod och dry-fuckade tjejen helt. Hon kollade storögt mot dem och jag kollade bara ner. Jag ville kasta mig på golvet och gråta. Jag skakade lätt på huvudet och kollade på Jessica som tittade medlidande på mig.
"Asha, vill du tillbaka till rummen?" Frågade hon.
"Nej" sa jag snabbt och drog lite ner min klänning.
"Sasha, jag kan gå fram och sparka honom mellan benen om du vill? Jag har gjort det förr och är inte en sekund nervös att göa det en gång till" sa hon kaxigt.
"Va?" tjöt jag.
"Har du bråkat med Justin Drew Bieber?" frågade lite chokat.
"Jupp, i dagis. Han tog sönder mitt slott i sandlådan" sa hon och jag skrattade.
"Vi var ju här för att ha kul Sasha, och jag orkar inte med en pojkvän drama" sa hon, jag nickade, meningen var att vi skulle ha kul. Och jag vill inte förstöra det för Jessica, i slutändan var det hon som fick mig att skratta. Shotsen låg på bordet vi gav varanndra en blick och tog tag om varsinn lilla glas.
"1,2,3" och den starka vätskan strömmade ner vår hals. Vi gjorde båda konstiga grimarsen. Och snabbt var vi ute på dansgolvet.
 
*
 
Jag vaknade med en stor huvudvärk, jag satte mig på säng kanten och tittade på tjejerna som sov som stockar. Jag ställde mig upp och grymtade till, jag mummlade något jag inte förstod för mig själv. Jag gick mot fönstret för att stänga persiennerna. Jag skulle precis stänga när jag Justin stå ute, jag tittade noga och såg samma rödhåriga tjej från festen och han ledde ut henne från hotellet. Jag stängde snabbt persiennerna och jag satte mig på min säng. Huvudvärken kändes 100 gånger värre och jag mådde illa. Hur kunde han? Han hade lämnat mig bara sådär igår, och han går runt och knullar någon rödhårig liten hora. Jag kände tårarna rinna från mina kinder. Ingen har faktiskt betyd lika mycket som Justin har, jag behövde honom. Jag ville ha någon som skulle va där för mig, speciellt nu. Meningen var att vi skulle tillbringa tid här i kalifornia tillsammans, men nej. Jake, fucking Jake. Alltid förstöra mitt liv. Jag suckade och all tänkande, sorg och ilskan fick mig att må värre.Jag la mig på sängen och grät mig tillbaka till sömns.


  Äntligen är kapitlet ute, jag ber om ursäkt för updateringen. Men jag har sååååå mycket stress i skolan, och så har börjat med läxhjälp och en massa. Jag vill tacka er som stannat. Tack så hemskt mycket. Ni vet inte hur mycket det betyder att ni finns och att ni kommenterar♥ 
 

- Ni som skrev de texterna till mig innan, tack sååå mycket♥ Ni vet vilka ni är! Varenda en la ett leende på mina läppar♥ 
 Och ni som klagar om updateringen, jag förstår verkligen att ni vill ha ett kapitel... men calm the fuck down. Jag har ett liv.

Fråga- Hur många noveller om Justin läser ni?
Svar - ett par styckna typ 3 svenska kanske och sen imagines på engelska 

Kommentarer
Biebsnovel säger:

Hur gör du det så bra gumma?
In love:*

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebsnovel.blogg.se

Biebsnovel säger:

Hur gör du det så bra gumma?
In love:*

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebsnovel.blogg.se

Ariana säger:

AS bra! du dödar juh nästan mig.men omg va ja älskar DU skriver :*
kan inte du göra en flasch (stavning) back där man får reda på vad som händer i slutet av kap 43? hahaha vill verkligen men du måste INTE <3

AS BRA!!!!!!!!!!!! och vsg! talade bara saninngen och vad jag tyckte! pusss&kramm!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Shit va bra! 2 st! Din och lmssy.blogg.se :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

M.M säger:

Åhh jag kommer börjar gråta snart om dom inte går tillbaka till varandra :'( jätte bra kapitel! :)
Du ska inte bry dig om sånna kommentarer som du la upp innan, klart läxor tar så mycket tid att man knappt kan fatta det och sen har du ju ett liv också, du kanske inte alltid vill sitta framför datorn och skriva och det är lugnt för mig :) jag älskar din blogg

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emily säger:

Så Bra BABE!!! :*

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Jessica säger:

Omf, är så sur på Justin nu! Vilken idiot!!!!!
Ta den tid du behöver! Kän ingen stress någon stans!!!
Svar: 15 st ca tror jag men jag följer alla bloggar på blogkeen så jag ser när folk lägger upp inlägg så jag behöver inte gå in på alla

KOMMENTAR SKRIVEN:

Andrea säger:

Läser mellan 15-16 hahahah, I'm obsessed med din mest av alla de andra! Din är så sjukt bra så jag kan inte sätta det till ord!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emmy säger:

Grymt bra! Det går inte att beskriva hur bra du är. Jag bara älskar den här novellen. Man kan vänta hur länge som helst på såna här bra kapitel.

Längtar redan till nästa

Men jag har en fråga kan vi gör ett länkbyte?

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://justindrewnovell.blogg.se

Anonym säger:

jätte bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

lika bra som alltid!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Semina säger:

Oh My Good du dödar mig kvinna Haha !!!
Assss bra och jag förstår dig, jag har också fult upp med mina läxor så vi förstår det :) /kram

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

jag förstår min skola tar.koll på mig. Bara så du vet du skriver som en ängel. jag läser 8 noveller om Justin på svenska

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG så fucking bra!!!! Men du stavar fel ibland. Ville bars att du skulle veta (:

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emilia säger:

Sjukt bra! Visst det kanske inte är den bästa uppdateringen men det gör inget, för när det väl kommer ut något kapitel så är det så fucking bra!! <3

Svar: 8st för tillfället :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

We wait. De som inte kan vänta kan dra härifrån.
Läser ungefär 5-6 st hahah

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG VA BRA IM DYIIIIING, GUD jag läser super många :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Natasha säger:

WEEEEEY kapitlet var såååå grymmt (som vanligt) hur lyckas du???? ÅHHH bara älskade det! Aja vill bara säga att ta det lungt vi åtmistonde jag lovar att vänta även om det är dålig uppdatering för du gör så fucking bra kapitel! Men stressa inte vi väntar jag förstår dig jag har oxåå massor med läxor, prov och inlämningar så jaa... Öh ville bara säga ÄLSKAR DIN NOVELL!!!❤❤❤❤love

KOMMENTAR SKRIVEN:

Victoria säger:

Riktigt bra! Jag läser denna och tre till plus två 1D bloggar samt skriver en egen JB blogg :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Aya säger:

Såå sjukt bra kapitel! Förstår att du har ett liv och att du inte kan upptadera så mycket. Jag har själv en massa i skolan osv så förstår dig helt!! Men det va iaf ett grymt kapitel!

KOMMENTAR SKRIVEN:

camilla säger:

Svar: MÅNGA! bra kapitel, jag hatar Justin...

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Hejsan! Förra månaden startade jag upp en blogg om min idol, förebild och inspiration Demi Lovato. Det hade betytt så otroligt mycket, om du kankse hade velat besöka den? Eller varför inte följa den? :) Jag kommer varje dag uppdatera er med nya nyheter, demis liv i bilder och texter. Lämna gärna en kommentar om era åsikter, vad du tycker om blogen, om inläggen är bra skriva osv.. :)
Du hittar bloggen på: http://demilovatosweden.webblogg.se/ Hoppas vi ses där!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alva säger:

Ohhh guuud så bra!!!! Värd väntat helt klart. Sjukt bra!!! Du äger värkligen på att skriva!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://juatinbieberlifenovell.blogg.se

Anonym säger:

jätte bra
men måste bara säga det rubliken har inget med kapitel att göra. why?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna säger:

ÅHHH MER!!!! måste verkligen veta mer hhahah så grymt bra!! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emilia säger:

Såå grymt kapitel hoppas du uppdaterar snart😊

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jennifer säger:

Jättebra!

Kom ihåg, ditt privatliv kommer först. Skriv bara när du har lust,ork och tid. Vi kan vänta :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://myybeebs.blogg.se

Annika säger:

Sååå braa! Läser två stycken 😊❤️

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Ohmajgad älskar dig och ta din tid på dig lixom det är din novell och vi alla vet hur fuckin jobbigt det är i skolan just nu ❤️❤️👌

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Åhhhhh fyfan va bra. Vill bara ha mer!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Så bra!!!
Jag läser typ 7 stycken, haha!! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Perfekt😍😍😍😍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

jätte bra ! :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://emelajzaan.blogg.se

Celebnovell säger:

Sjukt bra!
Jag undrar om det bara är en person som skriver på denna blogg eller två? :P♥
Jag läser för många - haha. xD

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

M säger:

ÅH ÅH ÅH. Jag har sagt det förr och säger det igen, du är heeeelt sinnes grym. Asså det är nästan för bra, förstår du? SLUTA ALDRIG NÅGONSIN SKRIVA. Skit i alla värdelösa "läsare" som är otacksamma små idioter. Sånna behövs bara inte och det tror jag redan att du är medveten om!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Mina säger:

Kapitlet var like fantastiskt som alltid! Du är super duktig på att skriva och jag skulle aldrig någonsin kunna lämna denna blogg. Älskar novellen och hela handlingen, älskar bad boy Justin, älskar Sasha, älskar helt enkelt allt med den här novellen, förutom Jake ;) Du är bäst och en sådan underbar person. Jag förstår totalt att du har ett liv och så, det blir ju roligare att läsa kapitlen när du inte har stress skrivit de :) Ha det bra och jag älskar dig girrrrrrrl <3333

KOMMENTAR SKRIVEN:

astrid säger:

men åh, jag vill bara gråta så bra du är!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Semina säger:

Åhhh så bra men ditt privatliv kommer alltid först :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Asså tycker så synd om Sasha!!! Och om Justin för han är så badboy och vet inte hur han ska visa känslor och ikfhökadgjöhögöfeefwagjkgijl du äger.

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://jdbnovel.blogg.se
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback