13

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 3 - Let me explain

Previously

”Är det bra eller dåligt?”
”Jag vet inte, jag vill inte ha någon jävla adoptivsyskon i huset som jag inte känner!” röt han till
”Ah chill bror, de suger jag vet” jag lutade mig bak mot soffan och tittade mot den blanka tv:n.
”Jämgammal sa du?” frågade jag och vickade på mina ögonbryn.
”Om hon är ful som fan då” frågade han och försökte leka smart.
”Om hon snygg som fan då” ändrade jag och log han skakade på huvudet och börja skratta.
”Typiskt dig, Bieber ska alltid ta upp det bästa i det dåliga!”


Justin’s perspektiv

Jag satte på mina mörk tonade ray bans glasögon innan jag klev ut från min svarta BMW. Jag rättade till min vita t-shirt, och börja röra mig mot skolans ingång, samma ögonblick som jag steg ut från bilen, så avbröt alla sina pratstunder och koncentrerade blicken mot mig. Några tjejer gav mig förtiga blickar och viskade runt till sina tjejkompisar, några andra rufsade till sina hår som att deras högsta önska var att jag skulle märka dem, jag log åt hur dem försökte fånga min uppmärksamhet, vad kan jag säga jag var absolut inte missnöjd tvärtom jag älskade det. De fanns också några killar åt sidan som gav mig lite hatande blickar men jag kunde inte bry mig mindre, de märker säkert också hur alla tjejerna dreglar efter mig. Jag menar hur kan man inte se det. Jag ignorerade blickarna och stannade till när några tjejer åt vänster om mig fnittrade till och Jasmine var i mitten, skolans populäraste tjej dock skolans största slampa. Jag skulle kunna tro att hälften av alla killarna i skolan har fått henne i sängen, de blir kåta genom att bara se henne i skola. Hon är ju bara hälften påklädd och ännu värre på fester, men inget jag klagar på för de är sexigt som fan, hon är i allafall bara en leksak för mig som jag använder när de behövs, om ni förstår vad jag menar. 

                                   
                                                                            Justin!

”Justin!” sa Jasmine och avbröt mina tankar jag drog av mig mina ray bans och hängde dem på t-shirten och kollade på henne. Hon hade på sig en kort lädershorts så korta att det såg ut som trosor och en topp som satte tight om hennes kropp och tog slut ovanför navel, man såg lite av hennes bröstvårtor genom den tighta toppen så hon hade ingen bh, varför är jag inte förvånad? Jasmine märkte säkert hur jag kollade in henne för att hon började le sexigt mot mig och bet sig sedan löst på underläppen. Jag vände blicken mot hennes hundar som springer efter henne vart än hon går
”Tjejer” svarar jag och ger dem ett flörtig blick. De fnittrar och Jasmine himlade med ögonen, hon drog bak sitt långa hår över axeln och kollade in i mina ögon, jag förstod exakt vad hon ville ha.
”justin, vart var du igår kväll?” 
”jag tog hand om några saker bara, Varför?” sa jag ointresserad hon ryckte på axlarna och fortsatte.
”Du svarade inte din telefon” sa hon och kollade på mig.
”Den var avstängd” ljög jag snabbt för att slippa hennes jobbiga frågor hon beter sig som att hon var min jävla tjej okej vi har haft sex så många gånger att jag tappa bort räkningen men det betyder inte att hon är min fucking flickvän, och om det är det hon tror måste hon vara helt fuckad i huvudet. 
”Lögn!” utbrast hon. Jag borrade in min blick mot henne bestämt, den här tjejen kunde göra mig arg bara på första stunden hon öppnar sin fucking mun. Hon höjde på sina ögonbryn och snäste ett ”Vadå” till mig. Jag gav henne en sista blick och sedan vände mig om mot dörren. 
”Justiinn” hörde jag hennes pipiga röst ropa efter mig men jag ignorerade det och fortsatte gå. Jag hörde hur hon hennes klackar slog mot golvet samtidigt som hon springer bakom mig. Jag fortsatte gå, fast lite snabbare.
 ”Justin, Justin” ropar hon efter mig. Jag kunde inte hålla mig längre, bruden gjorde mig galen. Jag vände mig om och gick med snabba steg fram mot henne, jag greppade tag om hennes armar och drog upp henne mot väggen hårt. Hon stönade av smärta men kollade in i mina ögon.
”Är det, det här du vill?” snäste jag mot hennes läppar, hon flinade och kollade på mig. Men precis när hon skulle svara tryckte jag mina läppar mot hennes, hon flämtade till och jag lyfte upp hennes lår och la de runt min midja. Jag kände hur henne tunga började röra sig inne i min mun. Jag tryckte in henne mot väggen mer för att kunna göra kyssen djupare. Hon drog fram hennes händer och började dra i mitt hår. Jag bar henne in till toaletterna och tog in oss i den närmaste toaletten. Jag lät mina händer greppa tag om hennes rumpa, och gled dem upp till hennes bröst. Jag drog av hennes tröja och började smeka hennes bröst. Hon stönade svagt mot mina läppar. Jag drog mig bort från hennes läppar och kysste henne ner hennes käke och ner till hennes hals. Jag kysste blöta kyssar över hennes hela hals tills Jag bet tag om hennes känsliga område och började nafsa och tugga hårt. Hon bet sin underläpp för att inte skrika av smärtan. Jag avslutade bitande mot hennes hals. Och jag kollade på hennes sugmärke, den var helt röd och svullet. Jag log nöjt och kollade på henne. Hon drog ner mina byxor och mina boxer till knän nivå , och jag drog av hennes shorts och sedan var processen på gång… 

Sashas perspektiv

*PIP PIP PIP PIP* jag sträckte mig efter alarmklockan och stängde av den, förvånad fladdrade mina ögonlock upp, att mitt alarm gick idag innan Melissa kom rusande in i rummet och hoppade i min säng var ovanligt. Jag reste mig sakta upp så att de inte blir svart för ögonen och drog upp mitt långa hår i en hästsvans. Melissa ropade jag men fick inget svar. När jag kom in i köket hittade jag en gul lapp på köksön.

 

Hej Sasha
Jag skjutsade melissa och Angelina till skolan 
tänkte du behövde lite tid för dig själv!
Kram Angelinas mamma

 

Jag log tacksamt mot lappen och putsade ut ”Tack Christen” sa jag till mig själv och slängde lappen i soptunnan. Min blick landade på klockan som var 06.45 en dusch skulle passa perfekt just nu, att bara rensa tankarna. Kläderna jag brukade sova i åkte av och fick ligga på sidan av badrummet.  Jag satte på duschen och klev in i vattnets kalla strålar som blev varmt några sekunder efter och där stod jag och tänkte på hur dagen skulle bli, vad skulle jag säga till alla? ”Hej här kommer jag och ska lämna er snart flytta till en annan familj varför? Jo för att min mamma är alkoholist? Nej.  Jag ringde till Cassie igår så fort jag fick vara ensam och grät. Hon kom hem till mig så fort hon kunde och vi pratade ut allt och grät floder för att jag var tvungen att lämna henne, Chris och mitt liv i Calabsas, jag visste att den här dagen skulle komma men inte så snabbt. Jag gjorde en äcklad min samtidigt som jag stängde av duschen, Gåshuden började sprida på min kropp och det kändes som en kall vind kom mot min kropp. Jag slingrade handuken runt mig och tipp tåade till rummet. Jag tog fram ett par underkläder och valde en passande outfit för dagen. Det är ganska varmt här i Calabasas så de blev ett par hög shorts och en vit tub topp. När jag var påklädd gick jag till spegeln, tog fram hårtorken och plattången när håret var som torrt efter föningen började jag värma plattången och fixa håret. Sminket blev soft, lite mascara och puder på kinderna. När allt satt bra smög jag in till mammas rum och kollade hur hon mådde. Där log hon Snarkande med öl flaskor överallt på golvet jag suckade till och böjde mig ner för att plocka upp dem. Duschande hade tagit längre än vad jag trodde för klockan var redan 07.45. Jag drog på mig min skinnjacka och tog på mig mina Converse skor. Jag hade ingen bil på den här dåliga ekonomin. Men buss stationen ligger här i närheten i allafall så har inget annat val än att ta bussen. Jag tog ut min hörlurar från fickan och kopplade in den i mobil innan jag rörde mig mot busshålsplatsen.

När jag fick syn på hållplatsen så stod bussen där redo att åka fuck jag började springa men bussen åkte iväg och jag stannade andfådd vid hållplatsen 
"Fucking skit" mumlade jag. Det vanliga oturen. Nästa buss kommer inte om en halvtimme. De började vibrera i fickan jag drog upp min mobil och svarade utan att lägga en blick på vem de var.

"GIIIIRL vart är du nånstans behöver du skjuts?"


Cassie. 

"Ehm missade bussen precis så snälla ja” svarade jag.

"Haha alltid din otur jag är där om 2 minuter.. Puss"

Hon lade på och jag började sparka på stenarna framför mig så uttråkad som jag var.

*TUT* jag tittade upp och såg Cassie i uppfarten tutande när jag tittade extra noga mot bilen såg jag att hon inte var ensam. Vänta är det där..?! Fuck fuck fuck nej de kan inte!

"Hey beautiful!"  Jag vände min blick mot rösten och där satt helt enkelt Jake...
Jag himlade med ögonen och skulle sätta mig i framsätter framför Cassie men blev stoppad 
"Åh har jätte mycket saker här kan du sätta dig bredvid Jake" hon blinkade med ena ögat och börja flina jag gav henne en dödande blick och hoppade in bredvid Jake. Jag mötte hans blick nickade lite och tittade motsatta hållet Varför gjorde hon så här mot mig?

 ”Leggo bitcheez" tjuter Cassie och börjar köra iväg mot skolan Jakes blick brände mot min kind i minuter och tillslut fick jag nog och vände mg mot honom.
"Vad?!" Snäste jag mot honom. Han flinade mot mig och drog mig in till honom.                                    

”Får man inte titta på sin sexiga flickvän?" Viskade han mot mitt öra och börja kyssa min örsnibb. Jag drog mig bort från honom, och torkade mitt öra.   

"Ex flickvän*” rättade jag honom ”och det kommer aldrig hända igen" röt jag till och knuffade bort hans huvud från mig och la armarna i kors. 
"Aw förlåt baby, bli inte sur" sa han med ett flin på läpparna. Jag armbågade hans mage och hoppade åt sida. "Jag är inte din baby och absolut inte din fucking flickvän, det tog slut kommer du inte ihåg?!" Röt jag till och slog ner mina händer på mitt lår. Irriterad som fan. Och ville bara kasta ut honom från bilen. Jag kollar mot Cassie och hon kollar på mig genom den inre backspegeln. Jag kollar irriterad på henne. Och hon rycker på sina axlar och ger mig ett oskyldigt minn. Jag kollar irriterat ut genom fönstret. Plötsligt känner jag hur Jakes händer drar sin hand upp och ner på min lår.

”Cassie, stoppa bilen” säger jag tar av mig bältet. Både Cassie och Jake kollar på mig. ”Varf-”

”Nu cassie, snälla” avbryter jag henne. Hon stannar bilen och jag hoppar av. Jag tar min väska och rör mig mot skolan. Promenera till skolan är 200 gånger bättre än att sitta bredvid den idioten.
”Sasha” jag kollade back för att se vem det var som ropade efter mig. Men ångrade efter att jag hade sätt att det var Jake. Jag fortsatte gå, men kände hur Jakes hand greppade tag om min arm.

”Sasha lyssna, jag vet att du hatar mig just nu, men du har inte låtit mig förklara” sa han mjukt mot mig. Jag kollade på honom, jag kunde se sorgen i honom. Men jag kunde inte låta det ta över mig. Jag kan inte tycka synd om honom.
”Synd” svarar jag och vänder mig om för att gå mot skolan.

”Sasha” försöker han igen och drar i min arm.
”Jake jag måste gå, jag börjar snart och jag är inte ens halvvägs nära till skolan” säger jag och går min väg.

När jag väll kom fram till skolan, sprang jag ner till mitt skåp för att ta mitt material. Jag öppnar skåpet och ser att mina böcker inte är här fuck, de ligger hemma. Jag drar fram en blank papper och en penna och kastar in min väska i skåpet och springer upp till klassrummet. Jag knackar sakta på dörren och väntar på att någon ska öppna. Plötsligt öppnas dörren och jag stiger in i rummet. Och jag känner hur allas blickar bränner mot min hud.

”Sasha, varför är du 30 minuter sen?” frågar Mr.Logan
”Jag-eh-uhm, jag missade bussen och valde att promenera.” svarar jag snabbt
”Okej, och var är dina böcker?” frågar han igen. Gud, vad är det med honom och alla hans frågor. ”Jag glömde de hemma” säger jag kollar ner.
 ”Okej, sätt dig” säger han. Jag kollade efter en ledig plats och såg att det bara fanns en bredvid Cassie. Det sista jag ville göra just nu var att snacka med henne. Jag går fram och sätter mig bredvid henne. Cassie började röra mig och jag kollade på henne. Hon gav mig en lapp och jag tog den och öppna upp den för att se vad hon hade skrivit.

Är du arg?

Jag kollade på henne och senare tillbaka mot pappret. Jag kollade mot klockan och såg att vi skulle precis sluta, så jag struntade i att svara.

När vi hade slutat, gick jag ut med Cassie bredvid mig.

”Sasha, är du arg på mig?” frågade hon igen.
 ”Nej” svarar jag kallt och går snabbare mot mitt skåp.
”Sasha jag vet att du är arg, men det är inte mitt fel. Jag såg honom gå helt själv till skolan, Och jag försökte gömma mig, men han såg mig och frågade om skjuts och jag kunde inte säga nej så jag lät honom hoppa in”. Hon kollar på mig och försöker ge mig ett oskyldigt leende. Jag ler mot henne och ger henne en kram
”Det är lugnt, men du är skyldig mig något gott för det där, För jag tror jag kommer dö när som helst” Hon fnittrar och vi går till cafeterian. Vi beställer en paket macarons och läsk.
”så, berätta allt om vad Jake sa när han sprang efter dig” frågar Cassie och tar en tugga av sin macaron. Jag berättade hela historien, och njöt de sista stunderna med min bästa vän.

När jag kom hem, såg jag Melissas skor. Jag hänger av mig ytterkläderna och går in i vardagsrummet för att se om hon var där. Men hon var inte där, Jag gick uppför trapporna för att se om hon var där och där satt hon och gjorde sina läxor. Jag log för mig själv och gick fram mot henne. Hon kollar bak och ser mig. Hon ler stort och ställer sig upp, hon springer fram till mig och ger mig en kram.

”Hej” viskar hon
”Hej, älskling” svarar jag och ger henne en puss på kinden
”Gjorde du dina läxor?” frågade jag,
 ”Ja, vill du se? ” frågar hon. Jag nickar och går mot skrivbordet. Efter att ha gjort läxor och lekt, så satt jag och Melissa och tittade på Tv i våra pyjamas.
”Sasha?” viskar Mel  ”Ja?” svarar jag och kollar mot henne.
 ”Varför ska vi flytta från mamma?” frågar hon och kollar mot mig, oh god. Jag hatar att prata om det här, speciellt med Mel.
”För att mamma är sjuk, och hon kan inte ta hand om oss” svarar jag.
”Men du tar ju hand om oss?” säger hon och kollar på mig. ”Ja, men jag kan inte det längre. Och jag får inte” hon nickar och kollar bort.                                                                  

 ”Men vart ska vi flytta till?” frågar hon igen efter ett tag.
”Jag vet inte, jag tror vi får reda på det imorgon” svarar jag och ställer mig upp
”Jag tror det är dags och gå lägga sig nu?” säger jag.

”Bär mig” skriker Mel och ställer sig upp på soffan. Jag vänder mig om så att hon kan hoppa på mig rygg, och vi går upp till vårt rum. Jag lägger henne på hennes säng och släcker lampan. Jag tar av mig bh:n och smyger in till mammas rum. Jag går in och ser att hon hade tagit en dusch, jag lägger täcket över henne och går tillbaka till mitt rum. När jag precis hade lagt mig bekvämt i min säng, så knackade det på fönstret. Jag kollade runt i rummet och hörde Melissas små och svaga andetag. Jag hörde hur man knackade igen, och jag började känna mig lite rädd, sakta går jag fram till fönstret och drar bort gardinerna och ser vem det är som är utanför fönstret. Oh boy. 


Wow 2 708 ord, hoppas ni gillar kapitel 3! Vem tror ni är utanför Sashas fönster? Kommenter och glöm inte följ Biebsdrew på instagram och Facebook! 


Kommentarer
Anna säger:

OMG LÄNGTAR TILLS NÄSTA KAPITEL!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna säger:

OMG LÄNGTAR TILLS NÄSTA KAPITEL!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Jätte bra! Älskar verligen din novell!! Skriv mer!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Tilde säger:

SKIT GRYM!! VARFÖR SÖUTA NÄR DE ÄR SOM NÄR DE ÄR SOM BÄST FÖR ;) tror de typ är Jake hahah..

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://fames.se/tildemattsson

Ebba säger:

Jag tror att det är Jake... När hon och Justin träffas så kommer väl han inte vara fett elak och sånt.? Eller? :))

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

JÄTTE BRA!! Meeeer!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Så sjukt bra! !! Varför skutar de exakt när de blir spännande. ..tror att de e jake eller socialen

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ebba säger:

Längtar efter nästa! As bra!
Tror det är Jake? o.O

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://mybieberlovestorys.blogg.se

Mickis säger:

Awesome?

Svar: ;)
biebsdrew.blogg.se

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://swhii.blogg.se

Anonym säger:

Mer ;"""!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Monica säger:

SÅ JÄVLA FUCKING GRYMT <3 MER MER MER SNÄÄÄÄÄLLLAAAAA?!?!?!?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Åhhh så bra😍😍👏👏👏

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

åhhh mera nuuuuu tack!

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback