26

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 26 - He took my breath

 
 "Great, så nu ska du inte snacka heller? Lyssna klockan är tio på kvällen och jag har haft en lång skoldag och jag är hur trött som helst, så om du kan vara snäll och gå din väg genom andra sidan av bilvägen skulle jag vara sjukt tacksam" sa jag fast denna gång hur lugnt som helst. "Oh my god, berätta mer" sa han i en sarkastisk tjej röst, jag spände min käke och jag ville bara dra av hans skalle."Fuck you" sa jag och gick iväg. Han sprang efter mig och jag fortsatte att gå iväg.  "Sasha vänta" ropade han. Jag stelnade till och vände mig om.

Sasha´s perspektiv
Jag stönade högt och tryckte kudden hårt mot mitt ansikte men jag kunde fortfarande höra dem irriterande skratten från nedervånningen. Så jag gav upp min sömn och reste mig upp för att gå in till badrummet och fräcsha upp mig lite. Jag knöt upp mit hår i en bulle samtigt som jag gick ner för dem långa trapporna, man hörde fortfarande fnitter och skratt av en tjejröst vid köket och vem den nu är kan bara slänga sig i väggen och hamna i koma. En sak jag verkligen hatar är när jag blir väckt så här tidigt. Jag gick in i köket och såg Georgina? Sitta i Ryans knä. "Godmorgon Sömntuta" sa Julia bakom mig, jag vände mig om och gäspade godmorgon tillbaka. Hon log och gick förbi mig. Jag kisade med ögonen så att jag kunde se vad klockan var. Det var suddigt men de tog en tid innan jag såg att klockan var runt 10. Jag suckade och vände mig om för att sedan krocka in i nån muskulös kille. Vilken fick mitt huvud snurra runt i några sekunder. Jag hatar morgornar, Klockan är 10 och alla ska vara i min väg. Jag kollade upp och såg Justin ansikte framför mig och märkte inte förrän nu hur nära vi stod. Jag backade några steg och drog bort blicken från han. 
"Tro inte att det är tidigt Sasha, klockan är tio i ett på eftermiddagen" sa Mrs butler och jag spärrade upp min ögon, hur visste hon? Hur kunde hon veta att jag? Äsch bäst att jag slutar tänka innan hon fattar vad jag tänker på nu.
"Jag är inte synsk Sasha, jag såg på ditt ansiktsuttryck, man brukar få se den när jag väcker Ryan tidigt på morgona" jag nickade och hörde ett fnitter. Jag kollade mot personen som inte alls hade emot att väcka mig. "Hej Sasha" sa hon glatt och vinkade med handen. Jag kollade trött på henne och vinkade lite tillbaks med handen. "Vart är Melissa" sa jag och satte mig på en av bar stolarna.
"Åh jag och Ryan lämnade henne hos en kompis, din lilla syster är så söt, hon borde vara lycklig lottad att ha dig som syster" Sa Georgina och gav mig ett stort leende. Jag såg Ryan flina retligt och jag vände snabbt mitt huvud mot Georgina och log.
"Jag ska på ett viktig möte, nu, så ni har huset för er sjävla i dag" kom Julia in med en kappa. Alla nickade och Georgina satt där med världens största leende. Justin satte sig bredvid mig med ett glas vatten
och tog några klunkar
"Föresten, Sasha glöm inte ditt pass i skolan idag" sa hon allvarligt. Jag himlade med ögonen och reste mig upp för också ta ett glas vatten som Justin sucktade med.
"Sasha" sa hon och drog ut på A:et. Jag vände mig om mot henne och nickade.
"Jag lovar" Hon gav mig ett leednde och vände sin blick mot Justin.
"Åh justin, vi har planerat en grillfest snart, jag ska ringa och prata med din mamma om det" han nickade och hon sa ett sista hejdå innen hon försvant från köket och ut genom ytterdörren. Jag pustade ut la glaset i diskmaskinen.
"Vad är det för pass du har, är inte det typ Lördag?" Jag hoppade till av närheten mellan mig och Georgina.  Hon tittade nyfiket på mig och jag ryckte på axlarna. 
"Skolproblem" Jag gick förbi henne och försökte bli av med henne. Men hon följde efter mig upp för trappan. 
"Kommer du ihåg mig från festen?" sa hon glatt. Jag stanade och la huvudet på snett för att titta noga på henne. Hennes blonda lockar och hennes leende som alltid har plats på hennes läppar såg bekanta ut.
"Nej eller jo, jag vet inte" tvekade jag.
"Jag kommer ihåg att du heter Georgina men inte om jag har träffat dig" Ryan skrattade bakom henne och skakade huvudet.
"Det där var det mest fucked up saken som jag har hört kommit ut från din mun" Jag ignorerade han och Justin började skratta. 
"Jag är Jessicas vän" Jag log åt henne och räckte fram min hand.
"Okej, jag är Sasha trevligt att träffas" försökte jag och vara trevlig. Hon fnissade och tog mjukt emot min hand.
"Jag vet vi har träffats förut" Jag nickade sakta på huvudet och försökte få in hennes namn "Georgina" i mitt huvud. Kanske om jag bara nickar så lämnar hon mig. 
"Jag tror inte hon kommer ihåg dig Georgina" flinade justin. Fan. "Fucked up hjärna,det var de jag sa" snäste Ryan. Jag blängde på han. 
"Vänta? är inte du tjejen Ryan ropade efter som en liten hund när vi skulle fixa någonting att dricka" hur kunde jag ens glömma bort. Hon nickade glatt och vände sig om mot Ryan som blängde på mig, jag log mot han.
"Jag är Ryans flickvän" sa hon och jag höjde på ögonbrynen. sa hon flickvän?
"Varför ser du så förvånad ut?" Jag skrattade lite och skakade på huvudet.
"Jag visste inte att Ryan kunde få en flickvän" Justin hostade och började skratta. Hans skratt var så gulligt och smittande. Han fick mig le men Georgina avbröt mig när hon viskade. 
"Men han ä bra i sängen om du bara såg hans stora k--" 
"Euw, sluta, neeej" avbröt jag henne och drog upp handen så hon skulle sluta prata. 
Jag kollade äcklat på henne och hon började skratta.
"Euw" sa jag en sista gång innan jag vände mig om och gick in i mitt rum. 

 
Jag höjde på mina ögonbryn när Sasha försvann in i sitt rum. Kaxigt jag gillar. Jag kollade in hennes rumpa när hon gick iväg och jag förnekar inte att hon har en sexig bak. Georgina gick in med Sasha i rummet och Ryan suckade.
"Ryan, du blev nyas bombad av din lilla syster" han vände snabbt sitt huvud mot mig.
"Hon är inte min fucking lilla syster" Jag himlade med ögonen och gick in till rummet Georgina och Sasha befann sig. Det var en dubbelsäng i mitten av rummet och färgarna på väggen var i en begie färg vilket fick rummet att se mer fräsch ut. Sasha låg utmattad i sängen och stönade av tröttheten. Jag gick obekvämt fram till sängen och slängde mig ner i sängen bredvid henne. Jag la mitt huvud bekvämt på kudden och flina mot Sasha som hade ett obeskrivligt ansiktsuttryck, den var mållös. Jag la mina fötter ovanför hennes ben och låg där bekvämt. 
"Vad är det här?" Hörde jag Georgina. Sasha lyfte sitt huvud och kollade på föremålet Georgina höll i. Det var nån slags väska som hon visade upp. Sasha rynkade på panna och kollade underligt på Georgina.
"En väska?" Sa hon mer som en fråga.
"Kan jag får den?" Sasha höjde på sitt ögonbryn och kollade på Ryan som satt vid en mjuk stol lekande med mobilen. 
"Ehm visst" sa hon bara och la ner sitt huvud på kudden igen och gäspade.
"Och den här kammen?" Sa Georgina igen. duma blondin som aldrig kan hålla käften. 
"Mmh visst" mumlade Sasha utan att kolla vad det var. 
"Ska du ge henne allt du har nu också" viskade jag så bara hon hörde. Hon skakade på huvudet. 
"Skulle aldrig ge bort min säng" sa hon och gosade ner sig i sitt täcke. 
"Oh, Sasha den här laddaren--" Sasha kollade förtvivlad mot mig och kollade snabbt upp mot Georgina.
"Min laddar?, mår du bra Georgina?" Brast hon ut. Jag skrattade och Ryan vaknade äntligen ut från sina lilla värld, och kollade vad Georgina gjorde som att hon var hans lilla hund, han behövde vakta varje minut.
"Nej Georigna" sa han 
"Men jag skulle bara--" 
"Jag sa nej,och en laddare? Hur dum i huvudet kan du vara?" Avbröt han henne. Hon släppte sakerna och kollade sårat på sina händer. Jag flinade och Sasha slog till mig hårt på huvudet. Jag la min hand där och kolade med mörka ögon mot henne.
"Hur kan du skratta, när hon är ledsen?" 
Jag lugnade ner mig och började flina igen. Hon himlade med ögonen och slog till mitt huvud igen,
"Asshole" mumlade hon som att jag inte kunde höra. Georigna sprang ut från rummet och Sasha flämta till.
"Ryan, vad gör du spring efter henne?" 
"Vadå, vad har jag gjort?" Frågade han. 
"Jag trodde hon var din flickvän" svarade hon och kollade äcklat. 
"Hon är det, men i bland är hon bara för mycket" sa han lugnt, jag är förvånad att han inte blev ilsken på Sasha som snackar med honom sådär. Han hatar henne framför allt. Hon suckade.
"När du förlorar henne ska du säga att hon var för mycket då?" 
"n-nej" Han skakade på huvudet och reste sig upp för att gå efter Georigna.
"Get her boy, men skrik inte för mycket i sängen vi vill inte höra" ropade jag efter honom. Sasha kollade på mig och jag började flina. 
"Varför flinar du?" Log hon. 
"Åt dig" hon rynkade på pannan och drog bort mina fötter från hennes ben för att bytta plast så hennes ben låg gränslet över min mage. 
"Vad har jag gjort?" 
"Kontrollerar Ryan, trodde aldrig att han skulle lyssna på dig" hon flämta till och såg besviket på mig
"Vad är det för fel på mig?"
"Låt oss bara säga att du är den sista personen han skulle vilja tillbringa med" Hon nickade sakta och gav mig ett leende som jag här ifrån kunde se var fejk. Det är någonting med henne som får mig bli nyfiken. Jag ser bara in i hennes ögon och jag hittar allt, Sorg, ilska, glad men samtidigt.. Övergiven. Jag vill veta hennes historia. jag har ingen aning vad som händer med mig, jag är fan ingen som bryr sig men jag kan inte undvika faktan över att jag vill veta vad hennes svaga punkter är. Jag såg att hennes kinder blossade upp i en röd/rosa nyans. Hon gömde sig bakom sitt hår och kollade ner. Jag studerade hela hennes ansikte, åh fuck hon är vacker. Jag menar sexig.
Hon knuffade lite på min axel och rodnade mer. "Sluta kolla på mig sådär" fnissade hon.
"Hur då?" Log jag och fortsätta studera henne.
"Exakt sådär" sa hon och stirrade in mina ögon, Direkt när vi fick en ögonkontakt bröt hon den. 
"Förresten, jag visste inte att du hade mod att slå mig för några minut senare" Avbröt jag tystnade och kollade utmanande mot henne. 
"Som jag sa förut, Jag är inte rädd för dig, Bieber" fnissade hon. Jag höljde på mitt ena ögonbryn.
"Verkligen" sa jag och höll om hennes ben.
"Som att hålla om mina ben skulle få mig att bli rädd" skrattade hon. Jag släppte snabbt om dem och la mig över henne.
"Så här då" hon svalde hårt och skakade sakta på huvudet.
"Vad är det Sasha, gör jag dig nervös" 
"V-varför skulle jag vara nervös" stammade hon. Jag skakar roat på huvudet. Hon försökte knuffa bort mig med sina hand flator, fast jag tog ett fast tag om hennes handleder och log nöjt över vad som skulle hända här näst.
"Låt oss se om Gonzales här är kitlig" sa jag med en seger röst. Hennes ögon spärrades upp och hon skakade snabbt på huvudet. 
"N-nej nej jag inte kitlig" jag fuktade min läppar.
"Bevisa det" sa jag innan jag började kikla henne under armarna. Hon föll ihop i ett okontrollerat skratt och sprattlade med bena. 
"J-Justin sluta" sa hon mellan skrattattackerna. Henne skratt smittade av sig och jag började skratta jag med. 
Hon knuffade bort mig och satte sig över min midja.
"Inte coolt, Justin" sa hon argt och bet sin läpp sakta. Jag drog mina händer upp mot henne och snuddade hennes läppar med mina fingertoppar. Hon släppte det hårda taget om sin läpp och hennes mun föll vidöppen när jag smekte mina fingertoppar genom hennes käkben.
"Ni passar verkligen tillsammans" hörde jag någon bakom oss och såg Georigna sitta på sängen i Ryans knä. 
"Vi ville bara ha lite kul, de skulle vara orättvist om Ryan var den ända som fick någoting" skämtade jag. Sasha himlade med ögonen och slängde sig bort från mig och reste sig sedan upp från sängen.
"Fan" mumlar hon när hon kollade på klockan. Hon sprang in genom en dörr och kom kort efter ut med en skinnjacka som satt tight runt hennes kropp och utsläppt hår. 
"När åker bussen härifrån" frågade hon stressigt. Ryan ryckte på axlarna. Han kollade på mig och log retligt.
"Justin kan skjutsa dig" Sasha vände blicken mot mig och kollade hoppfult mot mig. 
"Varför inte" sa jag och ryckte på axlarna. 
 
 
Jag och Justin gick ut, de kändes konstigt att ha så här mycket kontakt med honom, vissa dagar låtsas han som att jag inte finns och i bland ger han mig all uppmärksamhet så jag har ingen aning hur jag ska bete mig runt han. Jag kände hans stora händer hålla mig bakifrån vid mina höften samtidigt som vi gick och kände mig genast varm inombords när han böjde sig ner till min nacke.
"Jag hoppas du gillar motorcyklar" Viskade han och jag tvärstanade medan han gick förbi mig till sin motorcykel. Jag gapade stort och skakade snabbt på huvudet. 
"Kom igen Sasha" försökte han.
"Nej, aldrig att jag ens rör den där saken" 
"Vadå är du rädd eller?" Flinade han. Jag höjde på ögonbrynen och la min hand på min midja.
"Jag är inte rädd, jag vill bara inte dö ung" Han reste sig upp och ställde sig framför mig. Han la sina händer vid mina höfter och tryckte mig närmare honom. Mina andetag blev djupare och han log åt tanken att jag var nervös när han stod så här nära mig, ingen hemlighet.. Jag är nervös.
"Jag låter dig inte falla, och du kommer aldrig dö när jag är vid din sida, okej? lita på mig" Jag svalde hårt, Lita på mig? Jag kan inte bara gå och lita på han bara för att han säger att jag inte kommer falla. Men jag nickade bara när jag insåg att jag måste komma till skolan så snabbt som möjligt. Han log och gick tillbaka. 
"Fånga" Sa han och kastade hjälmen till mig. Jag fångade den och knäppte fast den på mitt huvud. Han startade motorcykeln och jag satte mig bakom honom.
"Håll min midja" skrek han så att jag skulle höra genom allt oväsen. Jag tog ett hårt tag om hans midja och kramade om honom bakifrån så att jag inte skulle ramla av. Han körde i väg i en full fart och jag blundade tills vi kom fram till skolan.
 
Jag klev av från motorcykeln och försökte knäppa upp den obekväma hjälmen som sitter på min skalle, den hade trasslat ihop sig och jag kände mig hopplös när den inte gick få upp. ett par varma händer tog lugnt ner min händer och han knäppte upp hjälmen på noll tid, bara sådär enkelt. Jag pustade ut och tog av hjälmen. Vinden som kom när jag fick av min hjälmen gjorade så att en slinga av mitt hår flög framför ansiktet och Justin kollade djupt in i mina ögon. Han drog bak slingan bakom mitt öra och avbröt inte ögon kontaken. Jag blinkade några gånger och hans blick var nu nere på mina läppar. Jag fuktade dem och kände värmen spridas i mig från topp till tå. Jag gick närmare honom och gav honom nervöst hjälmen som var i min hand. Han tog emot den. Hans läppar såg så bjudande ut i den färgen. Jag bet min inner kind för att inte attackera hans perfekta läppar. Men jag kunde inte motstå. Jag gick fram till han och tryckte mina läppar mot hans, men märkte inte förrän nu att han inte besvarade kyssen, vad har jag gjort? Det här kunde inte hända mig just nu. Jag avbröt kyssen snabbt och kollade skräckslagen på honom som kollade chockat på mig.
"F-förlåt jag m-menade i-nte" stammade jag fram och kände mig hemsk, som en slampa och allt hemskt som finns i världen. Jag vände mig snabbt om för att gå iväg. Han besvarade inte kyssen tänkte jag besviket. Snabbt tog nån tag i min handled och snurrade runt mig, Jag la förvirrat mina händer på Justins bröstkorg för att ta emot mig själv, Jag kollade skamsen upp mot han och han log innan han tryckte sina läppar mot mig. Jag besvarade kyssen och våra läppar passade perfekt med varandra, Hans händer gled ner till min rumpa och stannade där. Han klämde på den så att ett lågt stön jag inte kunde motstå flög från ut från mina läppar. Mina händer kramde om hans nacke så att vi kom närmare varandra.
Innan han avbröt kyssen för att hämta andan bet han min underläpp mjukt och drog den med tänderna. Jag andades häftigt och han lutade sin panna mot min. Han hade tagit min andan och stod själv helt oberörd framför mig. Jag tog ett sista djupt andetag och viskade
"Tack för skjuten" mot hans läppar. Han nickade och vände sig om för att sedan lämna mig kvar där och åkte iväg. Jag rörde mina fingertoppar just där Justins läppar var för några sekunder och kunde inte fatta det.
Jag kysste Justin.
Jag ska åka iväg snart, men kommer ha några tidinstälda kapitel som jag håller på skriva nu, ca 4-5 kapitel. Kommer självklart lägga upp tiderna innan jag åker men vill bara förvarna er.
Kommentera!

Kommentarer
Anonym säger:

7-kt bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Omg, DEM KYSSTES!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

amanda säger:

ÅH SÅ SJUKT BRA! OCH JAG ÄLSKAR SLUTET. SATT OCH VÄNTA PÅ DET I HELA KAPITLET. ÅHHH! :D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://nattstad.se/turkozapantern

Anonym säger:

Super bra! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Amanda säger:

Sjukt bara!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Victoria :D säger:

OMG, riktigt bra! :) Har kommit på ett namn till Sasha och Justin, Jasha! :D

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://onedirectionland.blo.gg

Astriid<3 säger:

omg... jag är helt drogad, jag vill bara ha mer! du har talang, girlpower;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Lmssy säger:

Åhh, gud vad bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://lmssy.blogg.se

Jenny säger:

Superbra, hur länge ska du vara borta?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

superduperbra! älska Jasha moments! :).. btw du skriver riktigt bra och älskar längden på dina kapitel! :D, längtar till nästa.

KOMMENTAR SKRIVEN:

Angelica säger:

Omg!!! Sjukt braaaa:) vart ska du?

KOMMENTAR SKRIVEN:

Becca säger:

Hoppar nästan upp och ner nu! Älskar alla Sasha och Justin - moments, haha. Sjukt bra iaf!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

OMGGGG helt craaaazy, guuud va bra detta var. Allting var perfekt, längden, självaste kapitlet såklart, ALLTING. Duuuu är grym. Ser fram emot nästa kapitel så jävla mycket assåå!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Omg !!!!
Skiiiit bra ! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

OMG!! Sjukt bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sara säger:

omg så sjukt bra! din novell är min drog <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG OMG OMG SHIIT VA BRA!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Asdfghjkl dom kysstes! :O Flippar ut här hemma, sjukt bra! ♥♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

Emma säger:

Väldigt braaaa!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Sara säger:

Skit bra!! :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG så himla bra!!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Adina säger:

Gryyymt

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Ahhh, they kissed!! :D
Super duper bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jennifer säger:

Omfg, mitt hjärta typ hoppa över ett slag när dom kysstes.
Du har talang! Damn asså..
I want more!

En fråga också btw. Hur gammal är du? (:

(hitta din blogg för en vecka sen, så har inte stor koll (a) )

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

Sjukt bra kapitel! Vill ha mer nu!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

SÅÅÅÅ BRA

KOMMENTAR SKRIVEN:




- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?



Trackback