30

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 32 - your words hurt me deeply


 "Får jag fråga dig Gonzales varför du gjorde det?" Sa han som att allt just var mitt fel. 
"Han tafsa på mig" snäste jag äcklat och kunde känna Justins dödande blick Mot min kind. 
"Jag har inte rört dig" Röt han och han käkar spändes igen. "Vem annars var det, du var den ända som var bakom mig" Jag la armarna i kors och kollade argt mot han. "De räcker jag vill inte höra något mer, ni två kvarsittning efter skolan, Slut" jag gapade stort och Justin stönade. "Fuck" muttrade han och gav mig ett dödande blick när vi ställde oss upp. "Håll dig borta från mig" sa han när vi kom ut från dörren och gick iväg från mig med allas blickar fastklistrad på honom.
 
 
Jag slängde nochelant in mina böcker i skåpet och tog ett långt utdraget suck när tanken att jag hade kvarsittning kom upp i mina tankar. Jag måste möta Justin och tro mig det sista jag vill är att vara i samma rum som han. Hans närhet just nu får mig att frysa. "Sasha" Jag vände mig om för att få reda på vem det var som vrålade mitt namn, och där fick jag se JJ komma emot mig från ett lite längre avstånd. När hon hade kommit så pass nära att jag kunde se hennes oroliga ansiktsuttryck försvann mitt leende jag hade. Henne blick blev genast seriös och jag höjde på ögonbrynet ska hon bara stå där och låtsas som att jag vet vad det här handlar om eller ska hon prata?
"vad"  fick jag ur mig tillslut 
"Jag fick nyss höra att det inte var Justin som tafsa på dig" Jag sänkte mitt ögonbryn och kollade chockat mot henne. Mina läppar formades till ett O och allt jag kunde känna i min kalla kropp nu var skam. vad har jag gjort? jag drog snabbt upp min hand framför munnen och blinkade några gånger samtidigt som JJ nickade. Så de betyder att Justin var helt oskyldig och jag kastade all mat på han.
"vem var det?" Frågade jag med en skakig röst, Ville knappt veta svaret, Allt jag tänkte på hur jag behandlade Justin.
 
hon stod tyst några sekunder och kollade lidande mot mig.
"Jag vet inte nån skitstövel bara" jag fnös och vände mig om för att luta mitt huvud mot skåpet.
"Jag vet att du och Justin hade någonting på gång så du klantade till det den här gången" jag vände mig om och suckade.
"Tack Jess de känns så mycket bättre nu" 
"säger bara sanningen" sa hon och gjorde en skyddade gest med händerna. 
"önska mig lycka till?" Frågade jag henne, efter jag hade sett att det var dags för mig att röra sig mot helvetet. Hon skakade på huvudet och gav ifrån sig ett retligt flin, Jag putade med läpparna och gick förbi henne.
"Lycka till, baaaaby" tjöt hon, jag vände mig om och gav henne ett leende. Jag la sarkastiskt en hand framför mitt hjärta och vände mig sedan om. Innan jag gick in tog jag ett djupt andetag och öppnade sakta dörren in till kvarsittningen. Jag blickade lite över rummet, det såg ut som ett vanlig klassrum fast lite mindre. Vid katetern satt en rund man och åt på en munk. Han kollade upp mot mig och sedan ner mot sitt papper.
"Gonzales, varsågod och sitt" små smulor spottades ut från hans mungipa och jag rynkade äcklat på näsan och satte mig på en stol. Fick ingen syn på Justin här inne så antagligen var han sen eller så kommer han inte, jag hoppades på att han skulle låta bli att komma för att ge han en ursäkt var jag inte bered på. 
"kvarsittnings timmen börjar inte för ens  Justin är på plats, så bäst för dig att börja be att han kommer snart om du inte vill stanna här för alltid" skrattade kvarsittning läraren. Jag himlade med ögonen och lutade mig bak i stolen, Kom igen nu Justin skynda. 10 minuter hade gått och allt jag hade gjort var att kolla på ett litet område, tagit några andetag och suckat flera gånger. Jag lutade ner mot bordet och la mitt huvud på mina armar och blundade lite.
"Sasha jag hoppas du inte sover just nu" ropade mannen och jag mumlade ett "Nejnej" 
"sätt dig upp innan du får en timme längre kvarsittning" röt han, jag satte mig hastigt upp och gäspade. 
"Jag ska ut och dricka kaffe nu, ni två sitter kvar här och rör er inte en fläck" jag rynkade på panna och kollade åt sidan och fick syn på Justin sitta vid bordet bredvid mig. Han såg lugnare ut än förut. Han hade bytt om till en grå kofta och hans hår stod rufsigt utåt. Jag slickade mina läppar, hur ska jag börja?  det här var svårare än ett matteprov. Jag öppnade munnen ett antal gånger men inga ord ville komma ut. Jag stängde min mun när jag märkte att Justin kollade mot mig med höjda ögonbryn. Snabbt kollade jag generat ner på mina händer.
"Ville du någonting eller? Frågade han hest men lite irriterat. Jag öppnade munnen igen men stängde den snabbt när det återigen vägrades släppa ut ord från mina läppar.  Justin fnös och skakade på huvudet. Han kollade ner på sin mobil igen. Jag knep ihop mina ögon och hade en egen fajt i mitt huvud om att det är nu det var dags för mig att samla mod.
"Förlåt" sa jag och kollade upp mot han. Han fortsatte kolla ner mot mobilen utan att svara.
"Det var inte rätt av mig att behandla dig så" förklarade jag och han mumlade ett "mmh" och gav mig inte en enda blick. Jag suckade och skakade besviket på huvudet. 
"Jag sa åtminstonde förlåt" små snäste jag lågt  och himlade med ögonen. Justin vände sig om och kollade kallt mot mig.
"Förlåt" mumlade jag. Han fnös och rynkade på pannan.
"Tror du jag bryr mig om dina förlåt" jag tittade sårat mot han och ryckte på axlarna.
"Vad vill du jag ska göra då, stå på mina knän och böna och be framför dina fötter, jag sa förlåt kom över det"
"Du behöver inte be och böna när du ändå står på knän vid bästa området" flina han. Det tog ett tag innan jag kom på vad han snackade om. Jag rynkade på näsan och kollade äcklat på han.
"Äckel" fnös  jag.
"Det är det ända som får din irrterande röst att hålla käften"
"Släng mig från en bro" muttrade jag,
"Med all min kraft" muttrade han. 
"Du borde hålla koll på dina humörsvängningar, dem går fan på mina närver" snäste jag.
"Fuckin Bitch" 
"Manshora" sa jag simpelt. Han reste sig snabbt upp så att stolen flög hårt mot bänken bakåt. Han gick fram till mig och böjde sig ner över bordet. Hans skrämande blick var tilbaka.
"Jag gillar inte dig Sasha" Jag kollade ner på golvet och skakade på huvudet. Han tog ett mjukt tog om min haka och tvingade mig kolla upp mot mig. Jag svalde hårt och fuktade mina torra läppar. 
"Jag varnade dig första dagarna, vad du ska göra och inte göra" 
"Du bestämer inte över mig Justin" han himlade med ögonen. 
"När du har fucking attityd mot mig så bestämer jag vad fuck jag vill" snäste han. Jag försöke rycka mig bort från hans gepp men greppet blev bara tightare.
"Vet du vad, du borde stanna kvar där du fucking föddes, eller nej du borde aldrig komma ut från din mammas jävla fitta, Din mamma borde skämas över att ha dig som en dotter, du är ett skam din äckliga hora" Jag stelnade till och tårar började vattnas i mina ögon. Jag kunde känna en hård svart klump bildas i min mage. Varför säger han så? Jag tog ett djupt andetag och kollade sårat i hans ögon med skakiga läppar. Jag slog snabbt bort hans händer från mig och reste mig upp för att rusa ut härifrån.

 
Mr. Norman kom precis in när Sasha skulle rusa ut från rummet. Hon gick snabbt ut och Mr. Norman ropade efter henne. 
"Vart ska du?!" Hon svarade inte utan började spring snabbt bort från oss. Jag reste mig också upp och gick ut till korridoren.
"Fuck" skrek jag och slog till skåpet med all min kraft så att det blev en buckla i skåpet. Varför lät jag min ilska ta över. Jag hatar att hon får mig ångra mina ord, självklart menade jag inte ett ändå ord som jag sa men någonting i henne får mig att tappa kontrollen. Jag är inte van med tjejer som har den attityden. Alla brudar skulle nästan svimmar när jag pratar med dem men Sasha var speciell, jag pratar inte med henne för att jag vill få henne i sängen utan för att hon är anorlunda. Jag börjar bli för överkänslig hära. Jag sprang ut mot parkeringen för att köra efter Sasha, jag måste stoppa henne. De små duggade utanför och skulle säkert börja spö regna snart jag måste hitta henne så snabbt som möjligt. Jag gasade i pendallen och körde ut mot vägen. Jag spände mitt grepp om ratten och försökte hitta en tjej med långt hår någonstans här, hon måste väll sprugit hemmåt. Så jag kör bara åt samma rikning.  Det hade började spö regna och en bild på en skakig genom blöt Sasha fanns i mina tankar, samtidigt som jag letade desperat efter henne. Efter några minuter skymta jag en gestal gå sakta vid vägkanten precis som bilden i mina tankar, genömblöt Sasha. Jag körde bredvid henne och hon stannade till och kollade på bilen, jag vävade ner rutan och såg in i henne tår fyllda ögon. Ånger dök snabbt upp igen. Hennes läppar var alldeles blåa och skakade. 
"Sasha hoppa in" hon vände sig om och började gå igen. 
"Sasha" upprepade jag. Jag körde lite sakta upp mot hennes igen och hon stannade. Jag bromsade och kollade medlidande på henne.
"Sätt dig i bilen, sasha" sa jag lugnt. Hon skakade på huvudet och fortsatte gå.
"Du kommer bli sjuk"  ropade jag efter henne. "jag bryr mig inte" hörde jag henne mumla. Jag öppnade snabbt bildörren och sprang efter henne för att omfamnade hennes kalla kropp. Hon hade bara på sig ett enbart tunt linne på överkroppen och hennes rosa Bh kunde man se igenom pågrund av hennes dygnsura linne. Hennes kropp skakade och behövde min kroppsvärme men hon vände sig bara om och försökte knuffa bort mig.
"Låt mig va Justin" snörvlade hon och försökte knuffa mig längre bort från henne. Jag försökte gå fram till henne men hon stoppade mig med handen. 
"Varför gör du så här mot mig Justin" sa hon i en förstörd röst. "Dina ord sårar mig djupt" 
"du kan inte bara gå och kalla mig speciell ena dagen och sedan behandla mig som skit nästa dag, jag sa förlåt Justin, det var ett misstag att bete mig sådära i matsalen, förlåt förlåt jag vet jag är ett missfoster men få mig inte att känna mig värre" Jag skakade på huvudet och gick snabbt mot henne så hon inte kunde hinna stoppa mig. Jag drog ner dra kedjan på min kofta så att jag inte hade någonting över min överkropp och hängde den över Sashas axlar. Hon slog sina svaga slag mot min bröstkorg och andades häftigt in och ut när jag hade henne i min armar. jag kramde om henne tight. När hon hade lugnat ner sig lyfte jag sakta upp hennes haka med mitt pekfinger. Sasha slöt sina ögon och jag närmade mina läppar mot hennes blå lila läppar. Jag snuddade hennes läppar med mina läppar och vibationer gick igenom min kropp. Jag rörde mina läppar sakta mot hennes och hon besvarade kyssen.


Mina händer kupade henns kinder samtidigt som jag kysste henne intesivt. Sasha avbröt kyssen och förskte hämta andan. Jag kollade intesivit i hennes ögon och vägrade släppa hennes blick.
"Jag har aldrig sagt det här till någon tjej förut men du är verkligen speciell för mig tro inget annnat"
"Förlåt mig" och det där var första gången dem där två ynka orden hade lämnat mina läppar och jag ångrar inte någonting av det. Sasha nickade med ett leende och kramde om min nakna överkropp. 

skrivit hela det här kapitel från klockan 7 idag och haft några pauser i mellan men jag ville så gärna ge er ett kapitel idag så här har ni kapitel 32 hoppas ni gillar det :)

Kommentarer
Anonym säger:

Älskar kapitalet,du är fantastik på att skriva.Sluta aldrig med det❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

Cawii säger:

BÄSTA NOVELLEN JAG NÅGONSIN LÄST :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

OMg asså pulsen och adrenalinet är typ uppe i 100000 just nu. Så j*vla bra kapitel, ett av Mina favorit kapitel hittills.har längtat så mycket efter ett till kapitel och det var verkligen till 100% värt väntan!!! Du skriver så himla fantastiskt bra och har verkligen talang, :D whii längtar till nästa kapitel och jag älskar att läsa om shasha och justin!! Din novell äger!! :DD..

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

Skiiiit braaaa!

KOMMENTAR SKRIVEN:

:) säger:

Awww

KOMMENTAR SKRIVEN:

Johanna säger:

Så glad att du ändrade dig om att sluta skriva, du skriver så sjukt bra. Älskar det :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Meeeeeeeeeeet

KOMMENTAR SKRIVEN:

camilla säger:

Fan vad bra du är!! :D

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Såååå bra o.o

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emmy<3 säger:

älskar det!<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Gud vad glad jag är att du inte slutade skriva. Eller vänta, ÖVERLYCKLIG! Detta var sjukt perfekt! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

astrid säger:

åherreguuud, att hon förlåter honom så fort varje gång också:O verkligen annorlunda, men jag tror jag gillar det;)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vazira säger:

Asså helt klart bäst seriöst jag älskar den ❤😘👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

KOMMENTAR SKRIVEN:

MELINA BIEBER säger:

JÄTTE BRAAAAAAAA!!! Du måste fortsätta jag döööör så bra *-*

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

Jätte bra!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Alva säger:

Ohh vad bra du är på att skriva!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

GAAAAH DETTA VAR DET BÄSTA KAPITLET NÅGONSIN!!! Guuud, vad bra du ska vara då! Sluta aldrig skriva älskar dig

KOMMENTAR SKRIVEN:

Rebecca ツ säger:

Grymt bra!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Så bra! Love it!!!!:)<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym chey ♥ säger:

khvfpogulhdl Justin är som en... jag vet inte ängel på jorden? Alltså, bítch men nästa sekund som en ängel c=

K, nu menar jag inte att alla människor är bítchar. So don't hate me!
Men jag älskar din blogg. och jag dööör det är så *piiiiiiiip* bra! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym chey ♥ säger:

khvfpogulhdl Justin är som en... jag vet inte ängel på jorden? Alltså, bítch men nästa sekund som en ängel c=

K, nu menar jag inte att alla människor är bítchar. So don't hate me!
Men jag älskar din blogg. och jag dööör det är så *piiiiiiiip* bra! ♥

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

omg, love it :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

jag älskade det !!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

hanna säger:

Så sjukt bra!!!! Mer

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

OMG vad bra! Du skriver som en ängel! Du har verkligen en talang. ❤

KOMMENTAR SKRIVEN:

ANONYM. säger:

Åhhh gryyyymt! Verkligen värt väntan. :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

jasmina säger:

ohhh gud så bra meeeer, De blir spännande för varrje kapitel du skriver du är fan grym Fråga: Hur lång ska denna novell vara ?

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://www.justindrewnovell.bloggplatsen.se

Maria isabella dacosta säger:

Oh gud du är så jävla grym!! Måste erkänna att ja tjöt där ett tag så många känslor som kan väckas på grund av en novell!
Du är helt fantastisk och jag älskar att du får oss att känna att sasha finns på riktigt! Känns som om ja känner henne.. Sjukt.
Men ville bara tillägga att om du ska sluta kan du snälla skriva klart denna novell iaf. Jag bara måste veta vad som kommer hända! Hihi. Ha det grymt tjejen puss och kram

KOMMENTAR SKRIVEN:

anonym säger:

Sjuktbra! Kan du snälla lägg upp nästa kapitel idag?

KOMMENTAR SKRIVEN:

ida säger:

Älskar din novell, snälla sluta aldrig skriva.. Å när kommer nästa kapitel?

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback