26

Postat i kategorin Sacrifice for love

Chapter 29- BBQ party

 
"Är du hungrig?" Fnissade jag när jag kollade upp mot han. Han kliade pinsamt sin nacke och nickade.
"Tydligen" Han var så söt när han skämdes, har aldrig sett den här sidan, så tack Justins mage. okej det där lät så fel. Istället för att tänka på Justins söthet pussade jag han på kinden och log. Han slingrade sin hand om midja som han gjorde när vi kom hit och vi gick tillbaka till Melissa.
 
Sashas perspektiv 
Jag vaknade och rullade runt i min säng, grillfesten skulle bli idag och jag har ingen lust alls. Jag ställde mig trött upp från sängen och sakta som en snigel gick jag in till badrummet, jag drog av mig mina pyjamas byxor och mitt linne samt mina trosor och hoppade in i duschen. Jag ändrade graderna till ljummet vatten och lät den sköna vattnet rinna ner över min nakna kropp. Jag tog tag om min svamp och tvål och gjorde mig helt ren, efter min sköna dusch drog jag fram min rakhyvel och rakade mig. Jag skyndade mig ut för att leta efter något fint att ha på mig ikväll, Julia hade sagt till mig att ha min bikini under för att kunna ta en dopp i poolen senare så jag var tvungen att hitta en fin bikini, jag kollade igenom min WIC och efter en lång tid sökande hittade jag en kort vit klänning och en svart bikini under. Jag la ut outfit:en över min säng så att jag kan ta på mig dem senare, till dess drog jag på mig en vit t-shirt och ett par shorts. Jag gick ner till Julia som jobbade förfullt tillsammans med Sandra med att laga maten.
”God morgon” sa jag samtidigt som jag öppnade kylskåpen.
”God middag” sa Julia bara för att reta mig eftersom jag inte vaknade så tidigt, jag fnissade och drog ut mjölken. Jag fixade flingor och satte mig på köksstolen. Jag kollade på hur stressad Julia och de hade det och jag ville verkligen hjälpa till.
”Julia finns det något jag kan hjälpa dig med?” frågade jag.
”Nej då, inte just nu. Men du kan väl hjälpa Mel att fixa sig?” frågade hon, jag nickade och la skålen på diskbänken. Jag sprang upp till Mel och steg in till hennes rum. Hon låg på golvet och ritade.
"Godmorgon" sa jag och la mig över henne.
"Aj, Sasha du väger lika mycket som en elefant" tjöt hon till och jag gick av henne. Hon fnittrade och fortsatte att måla sin prinsessa. Jag ställde mig upp för att se vad hon hade i sin garderob, jag letade ett tag innan jag hade hittat en röd kortklänning. Jag drog fram den och visade den till henne, hon drog bort sin blick från sitt papper och log stort. Hon sprang upp till mig och ryckte klänning från min hand och gick in till hennes WIC. Ja Melissa har också en Walk in closet. Jag satte mig på hennes säng och väntade på att hon skulle komma ut. Sakta öppna hon dörren och kom fram till mig, jag kollade på henne. Hon var så vacker, jag kunde inte sluta le. Jag gick fram till henne och kramade om henne.
”Den är perfekt” sa jag och log. Hon fnittrade gulligt och snurrade lätt runt.
”Gå ta av dig den, du vill väl inte att den ska bli smutsig?” Hon skakade på huvudet och sprang in till sin WIC. Jag rörde mig tillbaka till hennes säng och la mig i den. Jag var säker på att Justin skulle komma idag, jag såg fram emot det. Att han ska vara där. Det är faktiskt det enda jag ser fram emot, att få se hans hasselbruna ögon, mjuka fylliga läppar. Att få se just honom.
”Varför ler du?” frågade Melissa som helt magiskt låg bredvid mig, jag kollade chokat på henne och hon bara flinade.
”Jag ler inte” sa jag bara och la mitt huvud tillbaka på kudden.
”Tänker du på Justin?” frågade hon.
”N-nej” sa jag snabbt.
”Okej, jag har sätt hur han kollar på dig. Precis samma sätt som du kollar på din choklad” sa hon.
”Vad menar du? Hur kollade han på mig?” frågade jag.
”Varför undrar du? Du tänkte ju inte på honom trotsallt” Ough, den här flickan går på mina nerver. Jag lämnade hennes rum och kunde höra hennes skratt. Jag joggade ner för trapporna innan jag gick rakt i någon, jag kollade på Justin. Det här börjar bli irriterande.
”Hey” sa han och log smått mot mig, hans leende fick mig att smälta inombords. Så gullig var den.
”Hej” sa jag blygt och kollade ner. Jag gick förbi honom och in till köket för att kolla till Julia och Sandra, men när jag kom in var det helt främmande människor som stod och lagade mat. Jag gick in till vardagsrummet för att se om Julia var där och där satt hon och pratade i telefon. Hon kollade på mig och log.
”Hej Sasha, behöver du något?” frågade hon samtidigt som hon la ner telefonen, jag skakade lätt på huvudet och log. Hon nickade och återgick till sitt samtal. Jag gick ut till hallen för att se killarna igen, eller rättare sagt Justin. Jag lutade min axel mot väggen samtidigt som jag såg de hjälpa Sandra med att ta möblerer till backgården. Jag var borta av att kolla så jag märkte aldrig att Justin stod bredvid mig.
"Har du tänkt på att hjälpa till?” frågade han och kollade på mig.
”J-jo” stammade jag fram och skulle precis fram och hämta något att bära innan Justin tog en grepp om min handled. Jag kollade på hans ögon länge och han kollade på mig, jag ville inte bryta den lilla stunden mellan oss.
”Det är försent, det är bara de tunga sakerna kvar, och du klarar inte av det” sa han med en flin. Jag höjde ena ögonbrynet och kollade kaxigt på honom.
”Tror du inte jag klarar av att bära tunga saker?” frågade jag, han skakade på huvudet och ryckte lätt på axlarna.
”Det enda jag vet du kan bära är allt skräp mat du tar upp till ditt rum på kvällarna” jag gapade stort, hur fuck visste han?
”Jag har sätt dig” säger han bara och skrattar, jag slog hans arm och gick för att hjälpa till att bära några möbler från källaren. Jag gick ner till källaren och det var helt mörkt, jag hittade några stolar att bära upp till gården. Jag tog tag om en stol och lyfte upp den.
”Babe, behöver du hjälp?” frågade Justin, han tog stolen från mig och la ner den. Jag blev nervös, som vanligt. Han kom fram till mig och la sina händer runt mina höften och lutade sin ansikte mot mig. Jag kollade snabbt runt för att se om någon var i närheten. Det sista jag vill är att någon ser mig hångla med Justin, om det är nu det han var på väg att göra.
”Ta det lugnt, ingen är här” viskade han bara några millimeter från mina läppar. Han stirrade ett långt tag i mina ögon innan han sakta stängde dem och tryckte sina läppar mot mina, han drog sin tunga över min underläpp för att få tillåtelse in i min mun och med glädje särade jag på mina läppar. Jag stönade smått över att hans tunga hade äventyr i min mun. Jag hörde att någon var på väg så jag knuffade bort honom snabbt, han kollade konstigt på mig och sedan blev hans konstiga blickar mer arga innan Julia steg in till källaren.
"Vad gör ni här och slöar? Vi har mycket jobb upp nu och fråga Sandra om hon behöver hjälp Sasha" sa Julia och utan tvekan sprang jag upp till huset. Efter att all dekoration och maten var snart klar skulle grillfesten vara igång, jag låg i min säng och drog fram min mobil. Jag slog in Jessicas nummer och ringde henne.
"Hello" hörde jag henne säga.
"Hej" sa jag."Vad händer?" Frågade hon.
"Inget, jag är trött" stönade jag.
"När börjar er fest" frågade hon.
"Nu, kan du inte komma?" Frågade jag henne för 100: ade gången.
"Tyvärr, men det är-"
"Din kusins bröllop, jag vet" suckade jag.
"Okej, jag måste gå, ha så kul och glöm inte din dagliga kyssa Justin rutin"
"Ough, fuck you" sa jag och hon skrattade. Jag la på och rullade i sängen. Jag hörde hur gästerna började komma och snabbt drog jag snabbt på mig alla kläder och drog på mig mina bikini och klänning. Jag kollade mig i spegeln och rufsade lätt på håret, jag drog fram ett par sandaler och gick sedan ner till gästerna. Grillfesten var äntligen igång.Efter att ha få träffat släktingar av familjen butler samt deras nära och kära gick jag och satte mig på en stol. Jag tittade runt efter Melissa och såg henne leka med barn vid hennes ålder. Jag försökte hitta någon i min ålder och hur hemskt det än är hittade jag några. Ryan och Justin kom in och hade med sig sällskap, Georgina och Jasmine. Justin stod där med Jasmine som hade på sig bikini underdel som liknade en stringtrosa. Hur kan han ens stå ut med henne? Alla gånger han nästan ätit upp mina läppar betyder det ingenting för honom? Vad gör hon ens här? Han får ju i sig hela tiden så. Och det som hände igår? Varför ens tro att jag gillar honom? Nej, jag gillade inte Justin. Även om jag var det vill han inte ha något med mig att göra. Jag kollade ledsen ner och försökte glömma bort vad jag just såg. Med min hemska nyfikenhet sneglade jag tillbaka mot Justin och Jasmine som stod och kysstes. jag ställde mig irriterad upp gick smidigt fram till Julia som stod och pratade med en kort mörkbrun hårig kvinna med blåa ögon framför mig.
"Hej, du måste vara Sasha" sa kvinnan glatt och kramade om mig.
"Jag heter Pattie Mallette, jag är Justins mamma" sa hon, vänta var den här kvinnan Justins mamma? Jag vet inte varför men det kändes lite konstigt, jag pratade lite med Pattie om hur jag trivdes här, hon var trevlig. Tillskillnad till hennes son, jag kollade bak och såg hur Jasmine hänga på Justin. Pattie såg att jag stirrade och hon kom fram till mig.
"Jag förstår, jag gillar inte heller den flickan och det hon gör med min son" sa hon."Jag önskar bara att han öppnade ögonen till en bättre tjej, som du Sasha" sa hon, jag skämdes lite av de tre sista orden som lämnade hennes mun. Jag och Justin? Tror inte det.
"Vad gör hon ens där" frågade jag nyfiket.
"Oh Justin bjöd henne hit, fråga inte varför för det vet jag inte" svarade hon besviket och skakade på huvudet.
"Sasha kom" ropade Julia till mig. Jag gick fram till henne och gav mig ett leende.
"Kan du gå ner och hämta kartongen med jordgubbar som finns i köket" frågade hon.
"Ryan kan följa med dig" la hon till, vi kollade efter Ryan som stod och grovhånglade med Georgina. Jag kollade bort och Julia med. Jag kände hur det blev en pinsam stund mellan oss efter att få se hennes son stå och hångla. Julia kollade upp igen och ropade på Justin. Great.
"Följ med Sasha" sa hon bara och han kollade på mig med en flin. Jag skakade irriterat och gick förbi honom in till huset. När vi var borta från alla andra kände jag någon dra mig i min höfter, jag la mina händer över Justins nakna bröstkorg. Han böjde sitt ansikte ner till mitt och snuddade sakta över mina läppar och hans varma andedräkt träffade mig. Gåshuden bildades över mina armar och jag var helt vilse i Justins bruna ögon.
"Varför kan vi inte fortsätta det vi höll på med nere i källaren" frågade han med en flin. Jag knuffade bort honom och gick vidare in till köket. Det sista han skulle få var det han ville, få mig falla sen bara kasta iväg mig.
"Whoa, är det bara jag eller blev det just tio grader kallare här inne" frågade Justin.
"Jag vet inte, jag är ingen termometer" sa jag kaxigt.
"Okej, vad är ditt fucking problem" röt han.
"Jag har inga problem" sa jag lätt och ryckte på axlarna.
"Varför ville du inte kyssa mig".
"Du har ju Jasmine här, vad är jag till nytta?" Han kollade på mig tyst ett tag och jag gick vidare till köket. Justin kom fram till mig och tog tag om min handled.
"Säg inte så, du är speciell" sa han och pussade mig i kinden. jag ville bara gömma mig under jorden och aldrig komma ut. Kalla han mig speciell? Jag la handen över där Justin hade kysst och tittade ner på golvet. Mitt ansikte blev röd och jag gömde mig i Justins bröstkorg och Justin kramade om mig.
"Kom vi måste hämta jordgubbarna" sa han. Jag nickade och vi gick tillslut in till köket, jag hittade en kartong full med jordgubbar, Justin skulle precis ta kartongen tillbaka innan jag stoppade honom.
 
 
"Vänta, jag vill ha några" sa jag och lät som en gam. Han flinade och la tillbaka kartongen, han tog en jordgubbe ut och kom fram till mig. Han la den framför mina läppar och jag bet den. Jag stönade av den goda smaken.
"Mmh, sex i min mun" sa jag och trodde aldrig att jag sa det högt. Justin skrattade och tog tag om en till och förde den till mina läppar jag åt den också och log. Jag tog fram den chokladfontänen och doppade in mitt finger i den, jag vet om Julia skulle få reda på det här skulle hon få spel. Justin tittade på mig och jag skulle precis föra in mitt finger i min mun innan Justin tog en grep om min hand och stoppade in min finger i hans mun. Han slickade runt mitt finger och hans ögon var på mina hela tiden. Han slickade klart och drog ut min finger. 
"Mmh orgasm i min mun" sa han, jag himlade med ögonen och började skratta med honom. Jag tog tag om chokladfontänen och Justin tog jordgubbskartongen och vi gick tillbaka. Jag tänkte på det Justin hade sagt till mig, att jag var speciell. Vi lämnade över kartongen och chokladen till Julia. Justin återförenades till sina vänner och jag var, som vanligt en loner. Jag satte mig på en stol och kollade över Melissa som lekte i vattnet. Att kolla på henne fick mig att bli sugen på att hoppa in. Jag ställde mig upp och drog av mig min klänning, jag kollade bak och såg Justin kolla på min kropp. Ett leende formades på mina läppar Innan jag ställde mig vid kanten av bassängen och kände en knuff och utan att veta om det var jag inne i vattnet. Jag gapade stort och kollade argt på Justin som stod och skrattade.
"Asshole" sa jag och han fortsatte att skratta och helt plötsligt hörde jag en pipig, falsk skratt låta bakom Justin och utan att behöva gissa en eller två gånger visste jag direkt att det var Jasmine. Jag simmade mot kanten av poolen och satte mig, mina ben var fortfarande inne i vattnet så att jag inte skulle frysa till döds. Justin hoppade in i vattnet så att mycket vatten skvätte över mig. Jag torkade mig lite med händerna och letade efter honom över poolen. Jag tittade länge runt och jag hittade inte ett spår av honom. Tänk om han hade drunknat? Mitt i mina hemska tankar kände jag något kyssa mina ben i vattnet och jag fattade direkt att det var Justin. Jag sparkade honom smått under vattnet och han simmade upp till ytan, han blinkade med ena ögat och simmade tillbaka. Jag kollade länge på honom, han var så snygg. Jag visste inte hur jag skulle överleva den här dagen, jag önskade bara JJ kunde vara här, de skulle bli 100% roligare. Jag tänkte ringa henne för att fråga om hur hon hade det på bröllopsfesten, jag kollade över axeln för att dra bort min mobil som låg där inne mellan min hy och min bikini. Det var tomt, jag kollade igenom båda mina axlar och jag hittade inte den. fuck, fuck fuck, jag hade den innan Justin kastade in mig i vattnet.
"Oh my god" sa jag snabbt och märkte inte att Justin fortfarande var framför mig.
"Vad har hänt?" Frågade han och kollade fundersamt på mig.
"Min mobil, jag tappade den när du knuffade in mig" sa jag och sparkade honom under vattnet. Han dykte ner, säkert för att leta efter mobilen. Jag hoppade in efter honom för att leta reda på min mobil, jag dykte ner och kollade runt och såg den inte. Jag  simmade tillbaka upp till ytan och såg Justin redan vara uppe. Varför måste det här hända mig? Jag simmade till honom och såg att han hade hittat den. Han räckte den till mig.
"Var det den här bajs mobilen du grät över?" Frågade han skrattande. Jag ryckte den från hans hand och tog bort skalet och såg att det hade runnit mycket vatten inne, ough. Justin märkte att jag blev irriterad han la hans händer runt min mage under vattnet och lutade fram mot min öra.
"Förlåt" sa han och kysste min kind.
"Du är för söt för att vara sur på mig" jag kände mina kinder brinna upp , jag kollade ner på vattnet så att Justin inte såg de han gjorden mot mig. Jag kollade upp och såg Jasmine stirra argt på oss, jag ignorerade henne och njöt av Justin istället. Han kysste min kind en gång till och simmade iväg. Jag vet inte varför men jag orkade inte bry mig så mycket om mobilen. Jag försökte glömma bort den och tänkte istället på något annat. Justin. Varför var han ibland helt gullig och snäll och andra dagar värre än en tjej med PMS. Jag hoppade upp till kanten och satte mig, jag gungade lite med mina ben i vattnet och tittade runt och jag ångrade att jag just hade gjort så. Jag kände hur jag mådde lite dåligt när jag såg Jasmine och Justin stå och hångla. Varför gjorde han så? Hur kan han ens hålla på med oss båda, försökte han dra oss båda till sängen. Oush, jag ville bara ställa mig upp och kasta Jasmine i vattnet. De slutade att äta upp varandra och Justin lämnade Jasmine, hon stod vid pool kanten och höll på att fixa sin bikini överdel. Jag ställde mig upp och gick fram till henne.
"Varför tar du inte en dopp? frågar jag. Hon kollar äcklat på mig och skakar på huvudet.
"Vad vill du mig, Gonzales" sa hon irriterad.
"Inget" sa jag lätt och ryckte på axlarna jag märkte inte ens hur den hemska avundsjukan spreds sig i min kropp innan jag såg Jasmine flyta på vattnet. Jag hade knuffat in henne.
"Oj, förlåt mig Jasmine" sa jag med all ångest i världen, fast än att jag vet att hon förtjänar det. Jasmine skrek så högt jag tror att Obama hoppade av sin stol. Jag lämnade henne snabbt och gick till Julia och de. Jag kände hur jag frös så mycket så att jag började skaka. Jag tittade runt för att hitta något jag kan täcka mig på och jag hittade en svart handduk som bara gud visste vems det var och jag snurrade runt den över min kropp. Jag satte mig på stolen som handduken låg på och tittade runt och jag märkte inte ens Justin som hade suttit sig bredvid mig. Jag kollade på honom länge, att han ens vågar komma sitta bredvid mig.
"Så, när hade du tänkt ge tillbaka min handduk?" Frågade han med ett flin. Jag kastade av mig handduken och gick snabbt därifrån. Jag ska överleva den här dagen, utan honom.  

Långtråkig? Jag har jobbat mycket på den här kapitlet babes, 3000+ ord :O

Kommentarer
H säger:

Jätteebraa!!!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

SLUTAAAA SKRIVA SÅ BRAAAA OMGGGG LÄNGTAR TILL NÄSTA SJUUUUKT BRA!!! ÄLSKAR DIG O DIN NOVELL!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Camilla säger:

Usch stackare kan bara tänka mig hur hon känner när Justin är på båda...

KOMMENTAR SKRIVEN:

Thilda säger:

långtråkigt?.. Absolut inte!! superbra :),, men jag stör mig så mycket på Jasmine!! o lite på Justin när han ska hålla på med båda samtidigt!! fast det gör ju bara kapitlet dubbelt så bra när det är lite Drama och Avundsjuka med i det :D längtar till Nästa..

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vicky säger:

OMG ÄLSKAR DET DU ÄR SÅ JÄVLA OLAGIGT DUKTIG!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emmy<3 säger:

Love it! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emmy<3 säger:

Love it! <3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Jessica säger:

Jätte bra ju!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anna :)) säger:

Asså din novell e grym, älskar hur du skriver MEN jag fattar bara inte vrf hon inte kan vara sur på han mer än 1minut lixom han kallar henne speciell och helt plötsligt glömmer hon bort att han åt upp Jasmine? Kan hon inte vara sur lite längre? Kan dem inte bråka? Kan inte han få kämpa för henne? Vrf måste hon alltid ge sig? Det skulle vara mkt bättre så, enligt mig dåra. Med andra ord mer drama mindre förlåtelse :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

Biebzstoory säger:

åh sjukt bra, älskar detta <3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://biebzstoory.blogg.se

MINA säger:

I LOVE IT !!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ellen säger:

Åååh det var så bra!! Dock bara måste jag säga detta och jag hoppas att du tål kritik och inte blir ledsen för jag menar inte det på nåt taskigt sätt eller så, men du har väldigt många stavfel, kanske inte självaste orden utan mer att du använder den när det egentligen ska vara det osv, förstår du vad jag menar? :) men nu är ju inte ens det ett problem egentligen när novellen är så himla bra, då tänker man liksom inte på det utan läser bara! Aja hoppas du inte tog åt dig på fel sätt, kram!

KOMMENTAR SKRIVEN:

jdbstoory säger:

Sjuuuuukt bra! du är så begåvad! kärlek till dig!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vazira säger:

Skit bra vill bara att nästa kommer HAHAHA "Obama hoppade av sin stol..." 😂😂👍👍👍 awesome kapitel asså 👍👌💕😘

KOMMENTAR SKRIVEN:

Biebzznoveller säger:

Grymt'

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Biebzznoveller.blogg.se

Linnea säger:

Bäst vill ha meeeeeer<3

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ida säger:

Guud så bra!!!

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Imanangel.devote.se

Sara säger:

Asså shiit så braa!! När det är jasha moment så pirrar det i magen på mig, så bra skriver du ! Det känns som att jag är i sasha plats hahahaha :)

KOMMENTAR SKRIVEN:

FeliciaDutra säger:

Guuud va jag älskar när hon leker "svårfångad"! Fortsätt med det! Finns inget bättre än att läsa om sånt! Kapitlet va jättebra, längtar tills nästa! You rock!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Vazira säger:

Eller hur Sara det känns likadant på mig 😱😱💕💕💕😘😘😘❤❤❤😍😍😍

KOMMENTAR SKRIVEN:

Maria :* säger:

jag kan inte sluta skratta! Älskade när Sasha blev avundsjuk och kasta Jasmine i vattnet! OMG jag älskar kapitlet, fast det var bara lite tråkigt!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emelie säger:

Omg !!!! Grymt bra ! :D
Älskar din novell !

KOMMENTAR SKRIVEN:

Ditt största fan! säger:

Älskar din novell sååååå sjukt mycket. Det är sååååååå kul att läsa din novell. Älskar det!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Celebnovell säger:

Aww älskar slutet. Så söt, bäst, roligt etc. Helt perfekt kapitel. ;)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://celebnovell.blogg.se

astrid säger:

Långtråkig? Fuck no, det är hur bra som helst! Särskilt då det var en kille som höll på sådär med flera tjejer (bla mig) för ett tag sedan... Han sa också att jag var speciell och att jag betydde allt för mig och så men han ljög. Så jag älskar att du skriver om det, blir så mycket känslor för mig:')

KOMMENTAR SKRIVEN:

Justinbiebernovellz säger:

Har ny startat blogg och skulle vara snällt om du kikade in och lämna ett kommentera om vad du tycker om den?<3

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://Justinbiebernovellz.blogg.se
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback